#nalayn

4,118 posts

Loading...
. Video 1: Bagaimana bentuk capal Nabi SAW? - Habib Muhammad Assaggaf. Tekan IG TV untuk tengok full video
Alhamdulillah.. Semoga Barokah sentiasa insyaAllah.. Selawat ° Kufiyah Na'al ° Bilal Naalayn ° #salawat #nalayn #bilal #bilalnaalayn #sollualannabi #muslimart #naal #malaysia #habaib #majisrasulallahsaw #doahabib #muslimsingapore
Alhamdulillah.. Sollu Alan Nabi S.A.W. Kufiyah Nusantara ° Bilal Naalayn #salawat #nalayn #bilal #bilalnaalayn #sollualannabi #muslimart #naal #malaysia #habaib #majisrasulallahsaw #doahabib #muslimsingapore
💥💥💥 NEW CONTEST 💥💥💥 ❤️ Hadiahnya pin capal pilihan anda. . . 📌SOALAN CONTEST📌 Namakan design terbaru ini. Pastikan satu perkataan sahaja. . . Sila jawab di ruangan comment Instagram @thecapal dan jangan spam. . . Tag sekali kawan-kawan yang pandai kasi nama 😆😆😆
Alhamdulillah terima kasih kepada semua yang mengundi design semalam. Gambar ini resultnya. 😊😎😍 . . Jadi kami akan proses untuk penghasilan pin dan beg untuk pin design no 1 ini dahulu. Hanya satu design sahaja yang akan dikeluarkan pada kali ini. Setiap bulan kita akan keluarkan design baru. InshaAllah. . . . Dijangka pre-order akan dibuka pada akhir bulan 7. Dan readystock pada awal bulan 8. إن شاء الله 😊😍
Jom undi.. visit ig @thecapal untuk mengundi design baru pilihan anda. Jom cepat lagi berapa minit je lagi. Tamat pukul 12 tengah malam ❗️❗️❗️
Barakah Enterprise Nalayn Shawl Worn By Shayk Saqib Iqbal Bin Shammi in Mecca 🕋 Available ✔️ Worldwide Shipping 🌍 DM For Prices & Enquiries📩 This beautiful white Nalain Paak Shawl worn by the Shaykh was purchased by one of our customers from us and gifted to the Shayk. Alhāmdu'lillāh #Shayk #nalayn #event #muslim #ummah #islamic #islamicgoods #islamicgifts #barakahenterprise #barakah #alhamdulilah #shawls #worldwide #trend #mecca #medina #saudiarabia #kabaa
Barakah Enterprise Nalayn Shawl Worn By Shayk Saqib Iqbal Bin Shammi in Mecca 🕋 Available ✔️ Worldwide Shipping 🌍 DM For Prices & Enquiries📩 This beautiful white Nalain Paak Shawl worn by the Shaykh was purchased by one of our customers from us and gifted to the Shayk. Alhāmdu'lillāh #Shayk #nalayn #event #muslim #ummah #islamic #islamicgoods #islamicgifts #barakahenterprise #barakah #alhamdulilah #shawls #worldwide #trend #mecca #medina #saudiarabia #kabaa
I was asked to create a customised frame of a statement of Imam Malik - “I learned knowledge for my own sake”. Swipe through the images to see how Dr. Mohamed Ghilan has displayed this one in his library!
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
Ridak Kashmiri Motif Flora HARGA : RM90 . Kain ridak pelengkap busana, ridak Kashmiri motif Flora ni sesuai untuk nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Ridak Kashmiri Motif Flora HARGA : RM90 . Kain ridak pelengkap busana, ridak Kashmiri motif Flora ni sesuai untuk nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Ridak Kashmiri Motif Flora HARGA : RM80 . kain ridak pelengkap busana anda, ridak Kashmiri motif Flora ni sesuai untuk nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Ridak Kashmiri Motif Flora HARGA : RM80 . kain ridak pelengkap busana anda, ridak Kashmiri motif Flora ni sesuai untuk nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Ridak Kashmiri Motif Flora WARNA : UNGU . . HARGA : RM100 . Kombinasi warna ungu dan cream dari benang emas. Boleh dipakai dua side. Sebelah tanah ungu coral cream dan sebelah lagi tanah cream corak ungu. Antara yang tercantik. Grab now kot nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai. . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #sayajual #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Ridak Kashmiri Motif Flora WARNA : MERAH . HARGA : RM100 . Kombinasi warna merah dan cream dari benang emas. Boleh dipakai dua side. Sebelah tanah merah corak cream dan sebelah lagi tanah cream corak merah. Antara yang tercantik. . Grab now kot nak pakai menikah, bertunang, majlis rasmi, nak hadiahkan buat sahabat atau tuan-tuan guru pun sangat sesuai. . Berminat, kindly whatsapp 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 📱+6017-7213627 #ridak #kainridak #ridakkashmiri #kurtamalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #kurtalelaki #nalaynshawl #nalaynshareef #nalayn #mtdm #brunei #malaysiacintarasul #serban #tvalhijrah #aurainsta #aurainstabatch6 #instashopmalaysia #busanasunnah #cintasunnah #melestariWarisanBusanaSunnah #muslimfashion #sunnahclothing #jubah #ridakkashmir #kurta #bazarpaknil #igshopmalaysia #cashmereshawl
Yg mnat jam terompah free box dan btrey cdngn begron bisa rrques nma atau pkek fotk wa082230504422 welcome to reseller/dropshiper #jam terompah#sunnah #majlisrosululloh #sidogiri #mediasidogiri #pincapal #iass #basmalah #ugt #nalayn #pinterompah #brosterompah #sovenirislam #na 'lun#habibrizieq #kadounik #jammurah #kadolucu #kalungterompah #monel #gelangterompah #asesoristerompah #rosululloh #
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
TOP SELLER: Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
- Beautiful Yemeni Nalayn Shawls 🇾🇪 - Available in Many Colours - - Back In Stock ✔️ - Worldwide Shipping 🌍 - DM For Prices & Enquiries ✉️ #yemeni #yemen #shawls #nalayn #worldwide #islamicclothing #islamicwear #islamwear #blessed #barakah #islamicgifts
⭐⭐⭐PEMENANG CONTEST DESIGN ⭐⭐⭐SPECIAL CONTEST (baca bawah) . . Assalamualaikum. 😉 Akhirnya penantian 3 design terbaru @thecapal terjawab. 🎊🎉🎊🎉 . . Tahniah kepada 3 pemenang. 🎊🎉🎊🎊 No 1 : @amerashahira_ No 2 : Hamba Allah No 3 : Hamba Allah . . . . . ⭐⭐SPECIAL CONTEST⭐⭐ . . Hadiahnya pin capal ketiga-tiga design terbaru ini. 😍😘 WOW! . . . Admin nak 3 orang pemenang. 🏆🏆🏆 . . Okayyy apa contestnya admin? Tak sabar nak menang ni. 😍😍😍 . . ⭐CONTEST⭐ SILA BERIKAN NAMA UNTUK SETIAP DESIGN TERBARU INI. . . . 1. Berikan nama untuk setiap design bertepatan dengan tema iaitu Pastel di ruangan komen di bawah ini. . . . 2. Pastikan hanya menggunakan 1 patah perkataan sahaja. . . ⭐⭐⭐CONTEST TAMAT 12 TENGAH MALAM INI . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Tuliskan jawapan anda di bawah ini. 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
⭐⭐⭐TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG . . Assalamualaikum, 😊 Admin tak sangka ramai pula yang join malam tadi. 😱😅 . . Terima kasih semua yang join contest @thecapal. Nanti admin buat lagi. 😘 . . 🔥ANDA GERAM? . 🔥ASYIK TAK MENANG? . 🔥TAPI NAK REFRESHER TU? . 🔥NAK KASI HADIAH PADA IBU? . 🔥NAK LETAK DALAM KERETA AYAH? . . . Okayy, anda beli je drp ejen admin di bawah confirm dapat.😍 InshaAllah. . . Tapi kena cepat sebab Refresher ini limited edition takut habis dah. 😅 Satu Rm15 sahaja. ❤ . . . . Ejen-ejen The Capal Refresher: ❤Selangor: @thecapalklang ❤KL: @amoilabuhh . ❤KL: @pincapal_hargamurah . ❤KL: @zhazhazl_agent_thecapal ❤Perak: @agentthecapal . ❤Kedah: @hakeem_daniel . ❤Sarawak: @alyfyfah . ❤Terengganu: @farzana.hisham . ❤Terengganu: @hakimah_salahudin ❤Brunei: @safaamedina ❤Thailand: @anissofiah_0115 . . . . . . Tahniah kepada pemenang-pemenang: 📌Pemenang Repost: 1. @haura_insiyyahh . . 📌Pemenang tulis "Nak" 1. @amalina_suadmaji 2. @syaa.kina 3. @mohdzamir231002 4. @mafham20 5. @aslamekmal . . . .
⭐⭐⭐PEWANGI KERETA ⭐⭐⭐THE CAPAL REFRESHER . . 🔥🔥🔥MASUK KERETA JE INGAT NAK SELAWAT . . MashaAllah.😍 The Capal Refresher direka khas untuk kereta anda dengan mesej diatasnya "Dah Selawat Hari Ini?". Gantung sahaja. 😊 . . 😘Ianya juga berbau harum dengan 3 pilihan haruman: 📌1. Lavender 📌2. Green Apple 📌3. Vanilla . . 😊Semoga ia menjadi asbab untuk anda teringat untuk berselawat dalam kereta. Berminat? Harganya satu RM15. 🌟 Komen "NAK" untuk kami hantarkan detail. . . Sila DM ejen kami di bawah untuk pembelian: . . ❤Selangor: @thecapalklang ❤KL: @amoilabuhh . ❤KL: @pincapal_hargamurah . ❤KL: @zhazhazl_ ❤Perak: @agentthecapal . ❤Kedah: @hakeem_daniel . ❤Sarawak: @alyfyfah . ❤Terengganu: @farzana.hisham . ❤Terengganu: @hakimah_salahudin ❤Brunei: @safaamedina ❤Thailand: @anissofiah_0115 . . .
🎉TAHNIAH KEPADA PEMENANG THE CAPAL REFRESHER!! 😍 . . ⭐⭐⭐NEXT CONTEST, JOIN CEPAT. . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . 📌1. Promote @thecapal dengan menggunakan gambar di atas ini. . . 📌2. Ikut kreativiti anda dan jangan lupa hashtag #thecapalcontest . . 📌3. Lepas siap, komen di bawah "DONE" nanti admin akan check. Pastikan akaun anda unprivate. . . . . 😘Try lagi... Belum cuba belum tahu. 😍 Tahniah pemenang-pemenang sebelum ini: 📌Gambar Syeikh Abu Zaki 🎉1. @zurain_akhir . . 📌Gambar Syeikh Abdullah & Abuya Ahmad Al-Maliki 🎉1. @azlyna_awang 🎉2. @amran.rustam 🎉3. @amirahhdyh . . .
⭐⭐⭐⭐ Gambar Abuya Ahmad Bin Muhammad Bin Alwi Al-Maliki dan Sheikh Abdullah Jahaf bersama The Capal Refresher. . . Admin nak kasi free lagi 3 orang.😍 Jawab soalan di ruangan komen di bawah: . . 📌📌📌SOALAN: Apakah permasalahan yang anda hadapi yang dapat diselesaikan dengan adanya The Capal Refresher? Ceritakan di ruangan komen. 😊
😊 Assalamualaikum, ALHAMDULILLAH, Ustaz iqbal pun support @thecapal Refresher. . . 📌The Capal Refresher ini pewangi yang berbentuk logo capal Rasulullah ﷺ. . . 📌Semoga ianya menjadi asbab untuk kita sentiasa mengingati Rasulullah ﷺ apabila memandangnya. . . 📌 Ianya boleh diletakkan di dalam kereta dan ruangan kecil untuk sentiasa berbau harum. MASHAALLAH😊 . . 🔥🔥🔥Siapa yang nak dapatkan The Capal Refresher? Komen di bawah. 😍👇🏻
⭐⭐⭐THE CAPAL REFRESHER DAH SAMPAI TARIM. SIAPA NAK FREE THE CAPAL REFRESHER LAGI? 😍 . . 🎉Admin nak kasi FREE lagi ni... . 🎉Tahniah kepada 3 pemenang contest sebelum ni: 📌1.@mila.m_sahad 📌2.@kymhshrm_ 📌3.@andinabihah . . 🎉Okay, Admin nak kasi FREE lagi... Anda nak FREE juga?😘 . .Disebabkan ramai sangat join sebelum ni, jadi admin akan susahkan sikit contest supaya yang betul-betul nak sahaja dapat menang. 😊 baca cara menang di bawah: . . 📌1. Repost gambar ini. . . 📌2. Di caption anda lengkapkan ayat ini, "Anda patut dapatkan The Capal Refresher kerana... " . . 📌3. Tag @thecapal & hashtag #thecapalcontest . . 📌4. Selepas siap, Komen "DONE" di ruangan komen di bawah. Nanti admin check. . . . 🔥p/s: Tamat 12 tengah malam ini.
⭐⭐⭐SIAPA NAK FREE THE CAPAL REFRESHER LAGI? 😍 . . 🎉Admin nak kasi FREE lagi ni... . 🎉Tahniah kepada 3 pemenang: 📌@a.esyah 📌@nratikah_jamil 📌@bintu_ahsan . . 🎉Okay, Admin nak kasi FREE lagi... Anda nak FREE juga?😘 Okay, jawab soalan admin di bawah. . . . ⭐⭐⭐SOALAN: Kenapa anda nak The Capal Refresher? . . . Berikan jawapan anda di ruangan komen bawah ini. 👇🏻👇🏻👇🏻
⭐⭐⭐QUICK CONTEST Cuba teka apakah produk terbaru @thecapal ini? . . 3 orang pemenang! Like & Komen jawapan di bawah 👇🏻👇🏻👇🏻
" 😍 MashaAllah. Cantiknya beg! Kualiti terbaik.. Tak sabar nak guna beg pergi Majlis Ilmu...hehe😄.. Akak beli ya.. Semoga dimurahkan rezeki @thecapal ❤" . . Alhamdulillah. 😘
😊 Assalamualaikum, PRE-ORDER beg Borealis dibuka hari ini. . . 🔥 Tarikh Tutup Pre-Order: 2/12/2017 . . ⭐ APA YANG BEST BEG BOREALIS INI? . 1. Jenis kain high quality polycotton. . 2. Ada zip tahan lasak. . 3. Saiz beg besar 15inci x 15inci. . 4. Tahan lasak & berkualiti. . 5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar. . . . . Harga beg: Rm60 Poslaju Semenanjung: Rm10 Poslaju Sabah/Srwk: Rm15 . . Beg akan di pos paling awal 2 minggu selepas tarikh tutup Pre-Order. . . . Berminat? Sila order daripada ejen kami di bawah:
♥APA YANG BEST BEG BOREALIS?: 1. Jenis kain high quality polycotton. 2. Ada zip tahan lasak. 3. Saiz beg besar 15inci x 15inci. 4. Tahan lasak & berkualiti. 5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar. . . . ♥Cantik tak? 😍😍😍 Komen sikit di bawah. . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
next page →