#nanostick

1,923 posts

Loading...
rainbow last stock sold🤗 ada tiga colour yg tinggal -merah -biru -hitam #nanostick #nanostixmalaysia #nanostixmurah
As salam, selamat berhujung minggu. Tak perlu perkenalkan lagi barisan saltnic juice yg tengah viral sekarang ni. Nukilan terbaik dari @mr.juicer 10ml RM20 sahaja, didatangkan dengan 6 jenis pilihan. Dapatkan sekarang di @royaldistricts . Contact 0146688484 . #mrjuicer #vape #vapetricks #vapeporn #vapenation #vapes #vaping #vapemalaysia #vapelife #vapegiveaway #vapemods #vapemurah #vapemurahmalaysia #orionquest #oriondnago #lostvapeorion #cocoonsyntetic #lbrare #nanostick #nanopods #saltnic #freebase #ejuice #ejuicemurah
Assalamualaikum dan selamat malam semua..alhamdulillah nanostix&flavour suda selamat mendarat..jgn malu jgn segan klau nk beli..bole pm sy ye.. Wassap number- 0175272346 #nanostick
Nanostick jarang ❌ on bossku. Lepak sekarang tak malu dah macam hisap rokok seludup nak sorok-sorok. . Size yang kecil, mudah dibawa, disimpan dalam poket..Terus kan niat berhenti merokok anda dengan nanostix.Ia lebih berkesan dan terbukti..🔛 🚭 www.wasap.my/60172943745 @nanostixthe atau whatsapp 017-2417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #nanostixtheboss #nanostix #nanostixcodshahalam /subang #nanostixcodpuchong #nanostixcodklarea
‎بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم 19/01/2019 “NUCK-AL VAPE KEDAI VAPE TERBESAR DAN TERMURAH SEGAMAT!!!” NANO POD !!! Restock!!! Restock!!! Restock!!! JAJAN DAH DAH SAMPAI!!! NUCK-AL VAPE KEDAI VAPE TERBESAR DAN TERMURAH SEGAMAT!! #nuckalvape #nanostick #nanopod
Selamat tengahari semua sahabat sahabat THE OFFICIAL MUSTACHE,Semoga dalam rahmat dan kasih sayang ALLAH S.W.T💪💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏 #MUSTACHE #BEARD #STYLE #NANOSTICK #ADIDAS #PADUUU #AKUPUNYAMISAIKOYANGPANAS #GENGMUHAMMAD #TOTALOK #MALAYPOWER #MASKULIN #BUKANWAKDOYOKYER #INSTAPIC #WORLD #1992019
Selamat tengahari semua sahabat sahabat THE OFFICIAL MUSTACHE,Semoga dalam rahmat dan kasih sayang ALLAH S.W.T💪💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏 #MUSTACHE #BEARD #STYLE #NANOSTICK #ADIDAS #PADUUU #AKUPUNYAMISAIKOYANGPANAS #GENGMUHAMMAD #TOTALOK #MALAYPOWER #MASKULIN #BUKANWAKDOYOKYER #INSTAPIC #WORLD #1992019
Selamat tengahari semua sahabat sahabat THE OFFICIAL MUSTACHE,Semoga dalam rahmat dan kasih sayang ALLAH S.W.T💪💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏 #MUSTACHE #BEARD #STYLE #NANOSTICK #ADIDAS #PADUUU #AKUPUNYAMISAIKOYANGPANAS #GENGMUHAMMAD #TOTALOK #MALAYPOWER #MASKULIN #BUKANWAKDOYOKYER #INSTAPIC #WORLD #1992019
Masih tercari-cari apa pilihan pod yg sesuai untuk kempen 'BERHENTI MEROKOK' anda..? Kami sedia membantu. Perkenalkan Artery Pal II pod yg sedang hot masakini, selain dari ini kami juga ada Smoant S8, Smoant Karat, Nautilus Aio, Aspire Breeze 2, Aspire Spryte, Ncig, Nanostix, Orion Quest, serta pod lagend Lost Vape Orion Dna Go. . Contact 0146688484 . #mrjuicer #vape #vapetricks #vapeporn #vapenation #vapes #vaping #vapemalaysia #vapelife #vapegiveaway #vapemods #vapemurah #vapemurahmalaysia #orionquest #oriondnago #lostvapeorion #cocoonsyntetic #lbrare #nanostick #nanopods #saltnic #freebase #ejuice #ejuicemurah
Untuk penggemar saltnic, perkenalkan pod mod Aspire Spryte harga murah-murah sahaja. Pelbagai saltnic juice disediakan, untuk pengguna nanostick yg sukar mencari juice jangan bimbang. Kami sedia membantu selesaikan masalah anda. . Contact 0146688484 . #mrjuicer #vape #vapetricks #vapeporn #vapenation #vapes #vaping #vapemalaysia #vapelife #vapegiveaway #vapemods #vapemurah #vapemurahmalaysia #orionquest #oriondnago #lostvapeorion #cocoonsyntetic #lbrare #nanostick #nanopods #saltnic #freebase #ejuice #ejuicemurah
Digipod a.k.a Nano Stick X8-S.... Nak cube try test tengok boleh pm sy... #nanostick
#Repost @ncig_shahalam (@get_repost ) ・・・ Afternoon guys ! Dengan set pembelian anda akan dapat seperti di gambar , stock admin macam goreng pisang alhamdulillah, untuk luar selangor kita boleh postage 1-2 hari akan sampai depan pintu . Untuk order boleh tinggal kan fon number , Dm , atau click link di bio . Untuk fast respon boleh whatsapp terus di 01111553552 . Grab now #bukansenangnaksenang #nasty #ncig #teampakdin #nastyjuice #nanostick #rokok #ncigshahalam
GET YOUR EVERYDAY NANOSTIX HOLDER AT @aplainbox --- Not Only That, They Also Can Create Other 3D Designs To Suit Your Daily Needs! --- You Can Get A Special Promo Code From @mediablackmarket To Have 15% Off Of When You Spend More Than RM70 At @aplainbox --- All You Have To Do Is Follow @mediablackmarket and Drop A Comment At Any Of Our @aplainbox Posts! --- Once You Are Done, We Will DM You Instantly With Your Special Promo Code --- #aplainbox #mediablackmarket
GET YOUR EVERYDAY NANOSTIX HOLDER AT @aplainbox --- Not Only That, They Also Can Create Other 3D Designs To Suit Your Daily Needs! --- You Can Get A Special Promo Code From @mediablackmarket To Have 15% Off Of When You Spend More Than RM70 At @aplainbox --- All You Have To Do Is Follow @mediablackmarket and Drop A Comment At Any Of Our @aplainbox Posts! --- Once You Are Done, We Will DM You Instantly With Your Special Promo Code --- #aplainbox #mediablackmarket
GET YOUR EVERYDAY NANOSTIX HOLDER AT @aplainbox --- Not Only That, They Also Can Create Other 3D Designs To Suit Your Daily Needs! --- You Can Get A Special Promo Code From @mediablackmarket To Have 15% Off Of When You Spend More Than RM70 At @aplainbox --- All You Have To Do Is Follow @mediablackmarket and Drop A Comment At Any Of Our @aplainbox Posts! --- Once You Are Done, We Will DM You Instantly With Your Special Promo Code --- #aplainbox #mediablackmarket
NCIG KIT READY STOCK GUYS!! . COVER AREA => . =>KL . => CHERAS . => SENTUL . =>GOMBAK . => DAMANSARA . Hot items..VIRAL dah sekarang!!!grab it now..sistem pod terbaik..in the world ! . for heavy smoker.. . lets stop smokking with a style! . . pm,call or wassap www.wasap.my/601128431063/PMNCIGBOSKU . . #nasty #ncig #teampakdin #nastyjuice #nanostick #rokok #ncigsentul
NCIG KIT READY STOCK GUYS!! . COVER AREA => . =>KL . => CHERAS . => SENTUL . =>GOMBAK . => DAMANSARA . Hot items..VIRAL dah sekarang!!!grab it now..sistem pod terbaik..in the world ! . for heavy smoker.. . lets stop smokking with a style! . . pm,call or wassap www.wasap.my/601128431063/PMNCIGBOSKU . . #nasty #ncig #teampakdin #nastyjuice #nanostick #rokok #ncigsentul
Anda pengguna Nanostick..? Tetapi ketandusan idea mana nak cari atau sukar nak dapatkan Nanopods juice dia. Kami sedia membantu masalah anda. . Contact 0146688484 . #mrjuicer #vape #vapetricks #vapeporn #vapenation #vapes #vaping #vapemalaysia #vapelife #vapegiveaway #vapemods #vapemurah #vapemurahmalaysia #orionquest #oriondnago #lostvapeorion #cocoonsyntetic #lbrare #nanostick #nanopods #saltnic #freebase #ejuice #ejuicemurah
Nanostick jarang ❌ on bossku. Lepak sekarang tak malu dah macam hisap rokok seludup nak sorok-sorok. . Size yang kecil, mudah dibawa, disimpan dalam poket..Terus kan niat berhenti merokok anda dengan nanostix.Ia lebih berkesan dan terbukti..🔛 🚭 . #nanostick #nanostickmalaysia #nanostixthe #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopod
Nanostix CRIMSON RED !! LIMITED EDITION gaisss no joke 🔥 Siapa nak book boleh whatsapp okay link whatsapp ada di bio. Anda nak berhenti merokok? Nak cuba #NANOSTIX ? Meh whatsapp 0136480983 #nanostix #nanostick #nanostixseremban #nanostixnegerisembilan #nanostixmalaysia #nanostixkl #berhentimerokok
Ramai yang tanya apa beza dengan di luar pasaran yang ada sekarang ? . Okey ini bezanye , dari segi cutting edge design ianya ringgan dan kecil 3.74inces lenght 10mm thickness. . ncig juga smooth airflow ini la yang kita cari selama ini . dari segi flavour tidak hangit bro sebabnye ia tidak menggunakan kapas. . bila dah hari2 guna kita akan risau battery nye cepat habis betul ? No problem bro charge technology canggih bro xde nak guna wayar2 usb lagi , . zaman bila tu ? Ncig guna magnetic system bro ! . charge mudah dekat powerbank pon boleh . . Battery performance 10-12 jam. . Untuk maklumat lanjut boleh DM terus atau whatsapp di 01128431063 . . Apa lagi tunggu.? Order now ! Stop smoking & start NCIG #bukansenangnaksenang #nasty #ncig #teampakdin #nastyjuice #nanostick #rokok #ncigsentul #ncigdamansara
Ramai yang tanya apa beza dengan di luar pasaran yang ada sekarang ? . Okey ini bezanye , dari segi cutting edge design ianya ringgan dan kecil 3.74inces lenght 10mm thickness. . ncig juga smooth airflow ini la yang kita cari selama ini . dari segi flavour tidak hangit bro sebabnye ia tidak menggunakan kapas. . bila dah hari2 guna kita akan risau battery nye cepat habis betul ? No problem bro charge technology canggih bro xde nak guna wayar2 usb lagi , . zaman bila tu ? Ncig guna magnetic system bro ! . charge mudah dekat powerbank pon boleh . . Battery performance 10-12 jam. . Untuk maklumat lanjut boleh DM terus atau whatsapp di 01128431063 . . Apa lagi tunggu.? Order now ! Stop smoking & start NCIG #bukansenangnaksenang #nasty #ncig #teampakdin #nastyjuice #nanostick #rokok #ncigsentul #ncigdamansara
Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, grape, strawberry apple) Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK rokok Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Semua readystock. www.wasap.my/60172943745 www.wasap.my/60172417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #codshahalam #codputrajaya #codsubang #codpuchong
Dm for price #nanostick #murah #online
Berhenti merokok dan bertukar ke Nanostix! Harga sgt lah murah! Pada yg nak bantu Abang, Suami atau Adik untuk berhenti merokok boleh lah dapatkan mereka #nanostix dari @nanostix.original. Kita boleh wrapkan lawa2 kalau nak bg as a present🤪🎂🎉
Hey...hey...hey... it's #nanostick #nano beli 1 percuma 3 trial pod.... kawan ckp pkai ni kau boleh berenti merokok tau.... kau x nk berenti merokok ke?? X payah DM for price.. harga da ade kat gambar....
Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, grape, strawberry apple) Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK rokok Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Semua readystock. www.wasap.my/60172943745 www.wasap.my/60172417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #codshahalam #codputrajaya #codsubang #codpuchong
Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, grape, strawberry apple) Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK rokok Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Semua readystock. www.wasap.my/60172943745 www.wasap.my/60172417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #codshahalam #codputrajaya #codsubang #codpuchong
Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, grape, strawberry apple) Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK rokok Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Semua readystock. www.wasap.my/60172943745 www.wasap.my/60172417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #codshahalam #codputrajaya #codsubang #codpuchong
Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, grape, strawberry apple) Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK rokok Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Semua readystock. www.wasap.my/60172943745 www.wasap.my/60172417455 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd #codshahalam #codputrajaya #codsubang #codpuchong
#nanostick On x On?
Percikkk Merocekkk😆 dah ada baby so wife sruh brenti rokok.. nindiaaa penyebab utama😎 #nanostick #BajuBaru
Saya akan list kan barang dari pihak kami yang masih ada stock ! Jangan lambat sangat grab ! Barang quality & style dari pasaran luar yang ada . Di dalam dalam gambar antara barang yang ada , untuk order harini , kita akan pos esok / COD Malam ni atau esok . (Ncigkit / npod / lanyard /N-case )#nastyjuice #ncig #healthyfood #rokok #nanostick #ncigshahalam #bukansenangnaksenang
Barang quality memang ramai order , sape nak selit order boleb DM . Order harini esok kita pos bagi luar selangor , untuk dalam selangor kita COD wei , face to face biar customer kita puas hati dengan service kita beri . #ncigshahalam #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #teampakdin #bukansenangnaksenang
ekarang tak malu dah macam hisap rokok seludup nak sorok-sorok. . Size yang kecil, mudah dibawa, disimpan dalam poket..Terus kan niat berhenti merokok anda dengan nanostix.Ia lebih berkesan dan terbukti..🔛 🚭 www.wasap.my/60172943745 #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopodd
Nanostick jarang ❌ on bossku. Lepak sekarang tak malu dah macam hisap rokok seludup nak sorok-sorok. . Size yang kecil, mudah dibawa, disimpan dalam poket..Terus kan niat berhenti merokok anda dengan nanostix.Ia lebih berkesan dan terbukti..🔛 🚭 . #nanostick #nanostickmalaysia #stopsmoking #stopvaping #nosmoking #nanopod
New fenomena , tiada lagi Rokok ! Setakat ini ramai customer-customer kita yang kita survey , semua berpuas hati dengan quality dan style yang di keluarkan dari malaysia sendiri by nasty . Flavour 💯 #puas . System magnetic yang canggih untuk charging . Untuk mereka yang ingin dapat kan NCIG kit boleh Terus DM admin atau click link bio sekarang ! Support anak melayu bro ! Stop smoke & start NCIG ! #nastyjuice #ncig #healthyfood #rokok #nanostick #ncigshahalam #teampakdin #bukansenangnaksenang
Cari pelavar jap.. #nanostick
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Berita baik guys , admin restock lagi ! Paling cepat COD malam atau esok , postage kita hantar esok ! Come on order & Grab Now ! DM Sekarang atau click link di bio ! #nastyjuice #ncig #rokok #nanostick #healthyfood #ncigshahalam
Kesian dekat anak-anak. Di sebabkan kita mereka jadi mangsa. Kalau dulu susah nak berhwnti rokok. Macam-macam dah kita cuba. Tapi sekarang dengan ncig anda tak perlu risau. Pasti dan pasti anda berhwnti merokok. Sayangilah anak-anak anda sebelum terlambat. Be a good dad & papa. #ncig #ncigjb #eliquid #nanostick #finetobacco #mango #mint
next page →