#nanostixkulai

165 posts

Loading...
NanoStix STOP SMOKING STRICTLY FOR 18+ Swap to #nanoSTIX . 😎 📍Location : Bandar Putra, Kulai .👇CLICK LINK TO ORDER👇 DM @nanostix.lubuk or www.wasap.my/60137347774/nanostixlubuk #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #saleng #indahpura #nanostixcod #luboknanostix
🔴Swap to nanoSTIX🔴 . Starter Pack Rainbow Color (RM 148.00) ✅1 device ✅3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) ✅1 wire cable charger ✅1 year warranty . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt
🔴Swap to nanoSTIX🔴 . Starter Pack Blue Color (RM 148.00) ✅1 device ✅3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) ✅1 wire cable charger ✅1 year warranty . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt
🔴Swap to nanoSTIX🔴 . Starter Pack Black Color (RM 148.00) ✅1 device ✅3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) ✅1 wire cable charger ✅1 year warranty . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt
GREAT BATTERY LIFE💯 . The greatest thing about NanoSTIX battery - you just need to charge for 1 hour for a full day usage. Even better there is also a good battery light indicator to alert you on the time that you have before it runs out of power . ⚪️White – Be happy! You have a full day usage. Nothing will get into your way . 🔵Blue – Calm Down! You still have a few hours before the battery runs out of power. Take that coffee, go for a walk or attend that meeting. Don’t stop your life yet, you still have enough time to do it all . 🔴Red – Warning! You better plug the USB charger into your power bank, laptop or any suitable power outlet ASAP. You can even charge it in the car on the go. Don’t let the battery die on you . Stop smoking🚭. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt #nanostixbandartenggara #nanostixtamananggerik
📣📣📣📣📣📣📣 PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN #NANOSTIX . . Perhatian kepada sesiapa yang ingin menjadi sub-agent dan dropship untuk area KULAI sahaja.😎 Boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . Grab your stix now from @nanostixkulai at Kafe Kuntum,Bandar Putra, Kulai Johor😎 or @nanostixbandartenggara at @restoranthaiplace at Taman Anggerik, Bandar Tenggara, Kulai Johor😎 . . www.wasap.my/60149828242/iwantnanostix : Kak Kuntum www.wasap.my/601123339876/iwantnanostix : Khairul Azeem #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #nanostixbandartenggara
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 2 3 hari . Stop smoking🚭. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt #nanostixbandartenggara #nanostixtamananggerik
‼️Jom bertukar ke Nanostix‼️ . 💥Tips penjagaan mudah untuk nanoSTIX💥 👍🏻Senang dibawa kemana sahaja ☺️ Letak dalam poket pon boleh . Stop smoking🚭. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt #nanostixbandartenggara #nanostixtamananggerik
Thanks boss for support us 👍🏻 Brother brother senai boleh lah dapatkan nanopod or starter pack or sticker daripada kami 💯 #nanostixbrother #nanostixwangsa #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixkulai #nanostixsenai #nanostixterbaik #berhentimerokok #designforfuture
Sis bosan suami dah cuba macam macam cara tapi tak berjaya berhenti mero. kok jugak kan? Sis tak perlu risau, jaminan wang dikembalikan sepenuhnya jika tidak berjaya berhenti mero. kok dalam 7 hari 😎 . RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX 😎 Grab your nanostix at Bandar Tenggara @restoranthaiplace . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara #nanostix #nanostixjdt #nanostixjb #nanostixsjohor #nanostixmalaysia #nanopod #nanopods #jdt
YANG MANA SATU IDAMAN KALBU? . . Starter pack set in 5️⃣ favourite colour 💢RED💢 💢ROSEGOLD💢 💢BLACK💢 💢BLUE💢 💢RAINBOW💢 . . RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . Grab your stix now from @nanostixkulai at Kafe Kuntum,Bandar Putra, Kulai Johor😎 or @nanostixbandartenggara at @restoranthaiplace at Taman Anggerik, Bandar Tenggara, Kulai Johor😎 . . www.wasap.my/60149828242/iwantnanostix #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #nanostixbandartenggara #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostix
Nanostix ada keluar kan warna terbaru iaitu rosegold pm for detail sebab stock ada satu je kt kami siapa cepat dia dapat #nanostixmalaysia #nanostixkulai #nanostixsenai #nanostixbrothers
📣📣 Assalamualaikum nak post review kejap. ni antara regular customer kami. Alhamdullilah dah sebulan memang tak cari rokok. katanya rokok dah rasa pahit. So apa tunggu lagi? jom! Dah masuk tahun 2019 ni Kita sama sama berazam berhenti rokok. kita swap to NANOSTIX. Jalani hidup yang lebih sihat tanpa asap yang beracun. Lets Try It Berminat boleh DM or PM 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
You must feel the feeling , While you swimming in the pool , you must have a NanoSTIX to complete your vacation 🛫 #nanostixbrother #nanostixwangsa #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixkulai #nanostixsenai #nanostixterbaik #berhentimerokok #designforfuture
Dah cuba berhenti merokok tapi belum boleh berhenti? Nak cuba vape tapi tak ada masa nak jaga maintanance tukar kapas, refill flavor dan recoil? Kejap kejap❗️ Jangan giveup dulu boss. Pakat cuba NANOSTIX dulu boss. Ramai pelangan yang berpuas hati dengan NANOSTIX. TAK PERCAYA❓ Cuba Try Test dulu. Gerenti puas hati. Berminat boleh DM atau whatsapp 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
Ok boss. stock dah ready. Pod rm40 untuk satu kotak. satu kotak ada 3 pod. Flavor yang available -coffee -hezalnut -banana vanilla -strawberry vanilla -graple -honeydew -strawberry apple -grape ice -orange ice -mango ice -lemonade ice COD kawasan parit raja Berminat boleh DM or PM 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
📣📢PIN PIN PIN......📢📣 Ok siapa yang nak nampak lagi SEGAK lagi BERGAYA bila hisap NANOSTIX. Ni dia NANOSTIX magnetic case. Jangan risau la. tak mahal la RM 30 JE. Meh sapa nak boleh DM or PM 0172798944-Haziq #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ . ‼️‼️BERITA PENTING‼️‼️ Dan Berita Gembira utk pengguna nanostix semua Kafe Kuntum melebarkan sayap ke BANDAR TENGGARA!!! Lepas ni awk2 semua yang stay area sana boleh terus ke kedai @restoranthaiplace di TAMAN ANGGERIK,BANDAR TENGGARA untuk dapatkan stock anda. 😊😊😊 . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ . ‼️‼️BERITA PENTING‼️‼️ Dan Berita Gembira utk pengguna nanostix semua Kafe Kuntum melebarkan sayap ke BANDAR TENGGARA!!! Lepas ni awk2 semua yang stay area sana boleh terus ke kedai @restoranthaiplace di TAMAN ANGGERIK,BANDAR TENGGARA untuk dapatkan stock anda. 😊😊😊 . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ . ‼️‼️BERITA PENTING‼️‼️ Dan Berita Gembira utk pengguna nanostix semua Kafe Kuntum melebarkan sayap ke BANDAR TENGGARA!!! Lepas ni awk2 semua yang stay area sana boleh terus ke kedai @restoranthaiplace di TAMAN ANGGERIK,BANDAR TENGGARA untuk dapatkan stock anda. 😊😊😊 . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ ‼️‼️PENGUMUMAN‼️‼️ . Hye korang semua! Lama tak update kan? Ada ni Kak Kuntum tengah kira stock baru😬. . . ‼️‼️BERITA PENTING‼️‼️ Dan Berita Gembira utk pengguna nanostix semua @nanostixkulai melebarkan sayap ke BANDAR TENGGARA!!! Lepas ni awk2 semua yang stay area sana boleh terus ke kedai @restoranthaiplace di TAMAN ANGGERIK,BANDAR TENGGARA (lot kedai sebaris KFC) untuk dapatkan stock anda. 😊😊😊 . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
Anda masih merokok? Dah dah lah tu, jom kita usaha untuk berhenti merokok Boleh berjimat dan hensem2 dengan NANOSTIX yang style ni 😘😘 NANOSTIX alternatif terbaik untuk berhenti merokok. Tak percaya? Belum cuba belum tahu. Stop smoking 🚭 Swap to NANOSTIX DM or Whatsapp @nanostixbp / 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
NANOSTIX antara cara yang berhasil untuk berhenti merokok Kalau tak percaya ikut langkah bawah ni👇 1. Cari nombor agent NANOSTIX area kawasan korang. 2. Ambik set NANOSTIX dari diorang. 3. Hisap selama sebulan. 4. Perhatikan berhasil ke tidak. Selamat Mencuba #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
Assalamualaikum bro/sis semua! Alhamdulillah kita dah masuk tahun baru. Jadi, marilah kita ramai ramai tetapkan azam baru untuk berhenti merokok. Nanostix option untuk berhenti. So, tunggu apa lagi, cepat cepat pm admin. 💯% admin fast reply #nanostixbrother #nanostixwangsa #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixkulai #nanostixsenai #nanostixterbaik #berhentimerokok #designforfuture
Dah masuk tahun 2019. Jom berazam berhenti rokok. kita swap to NANOSTIX. Jalani hidup yang lebih sihat tanpa asap yang beracun. Lets Try It Berminat boleh DM or PM 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
Assalamualaikum. Tumpang iklan jap. Kepada penghisap rokok Dunhill. Cuba tengok atas☝️ Nampakkan perbezaan hisap Dunhill dengan NANOSTIX. Apa lagi. jom la swap to NANOSTIX berminat boleh DM or Whatsapp 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle #Malboro #winston #dunhill
Assalamualaikum. Tumpang iklan jap. Kepada penghisap rokok Winston. Cuba tengok atas☝️ Nampakkan perbezaan hisap Winston dengan NANOSTIX. Apa lagi. jom la swap to NANOSTIX berminat boleh DM or Whatsapp 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle #Malboro #winston
Assalamualaikum. Tumpang iklan jap. Kepada penghisap rokok malboro. Cuba tengok atas☝️ Nampakkan perbezaan hisap Malboro dengan NANOSTIX. Apa lagi. jom la swap to NANOSTIX berminat boleh DM or Whatsapp 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle #Malboro
Dah cuba berhenti merokok tapi belum boleh cuba berhenti? Nak cuba vape tapi tak ada masa nak jaga maintanance tukar kapas, refill flavor dan recoil? Kejap kejap❗️ Jangan giveup dulu boss. Pakat cuba NANOSTIX dulu boss. Ramai pelangan yang berpuas hati dengan NANOSTIX. TAK PERCAYA❓ Cuba Try Test dulu. Gerenti puas hati. Berminat boleh DM atau whatsapp 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
Anda masih merokok? Dah dah lah tu, jom kita usaha untuk berhenti merokok Boleh berjimat dan hensem2 dengan NANOSTIX yang style ni 😘😘 NANOSTIX alternatif terbaik untuk berhenti merokok. Tak percaya? Belum cuba belum tahu. Stop smoking 🚭 Swap to NANOSTIX DM or Whatsapp @nanostixbp / 0172798944 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixjohorbahru #nanostixkulai #kulaijaya #nanostixparitraja #nanostixbp #nanostixbatupahat #swaptonanostix #nanostixlifestyle
‼️‼️HYE ORG JOHOR BAHRU‼️‼️ Nanostix berjualan sampai esok di tapak expo FIESTA JOM MAKAN bersebelahan PORT LEPAK FOOD TRUCK DESA TEBRAU. Berhampiran JUSCO TEBRAU dan IKEA TEBRAU . . Jadi, kepada sesiapa yang nak topup flavour atau yang baru nak beli starter pax, bolehlah dtang jumpa kak Kuntum kat sana 😊 p/s : STOCK TERHAD . . 💢NanoPoD Flavour💢 RM40 💢Nanostix Starter Pax💢 RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix
‼️NEW SENSATIONAL‼️ ROSE GOLD Is NOW AVAILABLE . . . Get Yours Today 😎😎😎 . . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️NEW SENSATIONAL‼️ ROSE GOLD Is coming up SOON . . . Nantikan kemunculannya 😎😎😎 . . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️PENGUMUMAN‼️ Nanostix Starter-Pack is currently out of stock Nanostix Pek-Permulaan habis stok . . . Tapi Tapi Tapi Jangan risau!!! Esok 23/12/2018 kami akan restock dengan set #nanostix kaler baru -ROSE GOLD- . . ‼️NEW SENSATIONAL‼️ ROSE GOLD Is coming up next . . . Nantikan kemunculannya 😎😎😎 . . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
‼️Fancykan lagi nanostix anda dengan pelbagai pilihan sticker yang menawan kalbu‼️ . . Meh la datang Kafe Kuntum boleh ngeteh kejap sementara akak pasangkan sticker untuk nanostix anda tuuuuu 😬😬😬 . . Ha ape tunggu lagi.. DM @nanostixkulai / Call @ wassap +60149828242 (kak Kuntum) . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
YANG MANA SATU IDAMAN KALBU? . . Starter pack set in 3 favourite colour 💢BLACK💢 💢BLUE💢 💢RAINBOW💢 . . RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . Grab your stix now from @nanostixkulai at Kafe Kuntum,Bandar Putra, Kulai Johor😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
‼️PENGUMUMAN‼️ ‼️PENGUMUMAN‼️ . . Hye semua, nak beritahu kak Kuntum dan @nanostix akan berada di @restoranthaiplace di Bandar Tenggara pada 26/11/2018(isnin)-27/11/2018(selasa). Jadi, kepada sesiapa yang nak topup flavour atau yang baru nak beli starter pax, bolehlah dtang jumpa kak Kuntum kat sana 😊 p/s : STOCK TERHAD & jualan di Kafe Kuntum Bandar Putra,Kulai berjalan seperti biasa . . 💢NanoPoD Flavour💢 RM40 💢Nanostix Starter Pax💢 RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . 😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai #bandartenggara
Healthy yet stylish!. ❤️❤️Molek kan?❤️❤️ Anda masih mer.okok? Dah dah la tu, jom kita usaha utk berhenti mer.okok. Boleh berjimat dan hensem2 dengan NANOSTIX yang style ni 😘😘 NanoSTIX alternatif terbaik untuk berhenti merokok. Tak percaya? Belum cuba, belum tahu. . . . Stop smoking 🚭. Swap to Nanostix. . . DM @nanostixkulai http://www.wasap.my/60149828242. . . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
Skang ni lepak mamak pun dah tak segan. Takde dah nak pandang kiri kanan. Kalau zaman2 isap ro.kok dulu nak cucur ro.kok mesti nak kena pandang kiri kanan. Kot la meja sebelah ada family bawak budak kecik. Mau diorang buat muka ketat. Siap tutup hidung tanda protes. Silap2 kena sound depan2. Skang ni lepak mamak pun dah tak segan. Takde dah nak pandang kiri kanan. Kalau zaman2 isap ro. kok dulu nak cucur ro. kok mesti nak kena pandang kiri kanan. Kot la meja sebelah ada family bawak budak kecik. Mau diorang buat muka ketat. Siap tutup hidung tanda protes. Silap2 kena sound depan2. Berminat? Boleh inbox or whatsapp +601135791790 Tq. #nanostixparitraja #nanostixbatupahat #nanostix #nanostixutara #nanostixtiktok #budak_kapcai #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixkulai #nanostixmuar #nanostixpengerang #nanostixjohor #NanoSTIX
meh tengok respond orang yg dah pakai nanostix. Tak berhenti rokok dalam tempoh 7 hari, kami refund balik duit. apa nak risau ? Berminat boleh whatsapp +601135791790. Gerenti puas hati bro🚭💯💯 #nanostixparitraja #nanostixkulai #nanostixbatupahat #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostix #nanostixpengerang #nanostixmuar
. ‼️NANOSTIX LEATHER COVER IS NOW AVAILABLE AT KAFE KUNTUM‼️ . . Available in 2 colours 💢Royal Blue 💢Black Mamba . . Dengan design lebih kemas, upgrade lubang utk light indicator, charging point dan lubang angin. Dah tak payah nak susah2 keluarkan device lagi lepas ni 👍🏻 . . Order hari ini untuk kepuasan maksimum dengan #nanostix anda! 💢Device lebih lawa! 💢Device lebih style! 💢Device lebih selamat! . . HARGA HANYA RM35 SAHAJA‼️ . Ha ape tunggu lagi.. DM @nanostixkulai / Call @ wassap +60149828242 (kak Kuntum) . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai @nanostixjb_ @nanostixskudai @nanostix_malaysia @nanostixparitraja @nanostix_skudai @nanostix_tampoi @nanostix_ads @nanostix_melakau @nanostix_melaka @nanostix_bukitdahlia @nanostixskudai @nanostix_kl @nanostix.kualalumpur @nanostixgelangpatah @nanostixwangsa @nanostix_gbk @nanostix.jb
. ‼️NANOSTIX LEATHER COVER IS NOW AVAILABLE‼️ . . Available in 2 colours 💢Royal Blue 💢Black Mamba . . Dengan design lebih kemas, upgrade lubang utk light indicator, charging point dan lubang angin. Dah tak payah nak susah2 keluarkan device lagi lepas ni 👍🏻 . . Order hari ini untuk kepuasan maksimum dengan #nanostix anda! 💢Device lebih lawa! 💢Device lebih style! 💢Device lebih selamat! . . HARGA HANYA RM35 SAHAJA‼️ . Ha ape tunggu lagi.. DM @nanostixkulai / Call @ wassap +60149828242 (kak Kuntum) . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai @nanostixjb_ @nanostixskudai @nanostix_malaysia @nanostixparitraja @nanostix_skudai @nanostix_tampoi @nanostix_ads @nanostix_melakau @nanostix_melaka @nanostix_bukitdahlia @nanostixskudai @nanostix_kl @nanostix.kualalumpur @nanostixgelangpatah @nanostixwangsa @nanostix_gbk @nanostix.jb
Terbaik lah brother 👍🏻 orang perantawan ni @amnshah_ ✈️ orang dari sarawak kini bergembira bersama NanoSTIX 👌🏼 #nanostixbrother #nanostixwangsa #nanostixmalaysia #nanostixjohor #nanostixkulai #nanostixpasirgudang #nanostixterbaik #berhentimerokok #designforfuture
‼️‼️COMING SOON‼️‼️ -NANOSTIX LEATHER COVER- Open for pre-order . . Dengan design lebih kemas, upgrade lubang utk light indicator, charging point dan lubang angin. Dah tak payah nak susah2 keluarkan device lagi lepas ni 👍🏻 . . Pre-order hari ini untuk kepuasan maksimum dengan #nanostix anda! 💢Device lebih lawa! 💢Device lebih style! 💢Device lebih selamat! . . HARGA HANYA RM35 SAHAJA‼️ . Ha ape tunggu lagi.. DM @nanostixkulai / Call @ wassap +60149828242 (kak Kuntum) . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai @nanostixjb_ @nanostixskudai @nanostix_malaysia @nanostixparitraja @nanostix_skudai @nanostix_tampoi @nanostix_ads @nanostix_melakau @nanostix_melaka @nanostix_bukitdahlia @nanostixskudai @nanostix_kl @nanostix.kualalumpur @nanostixgelangpatah @nanostixwangsa @nanostix_gbk @nanostix.jb
YANG MANA SATU IDAMAN KALBU? . . Starter pack set in 3 favourite colour 💢BLACK💢 💢BLUE💢 💢RAINBOW💢 . . RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . Grab your stix now from @nanostixkulai at Kafe Kuntum,Bandar Putra, Kulai Johor😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
‼️‼️perhatian‼️‼️perhatian‼️‼️. Nak beritahu esok 07/11/2019 bersamaan hari RABU, kafe Kuntum cuti 1 hari.. Untuk sesiapa yang nak beli nanostix/nanopod boleh wassap akak terus😍. In sya Allah kalau xde aral melintang bolehlah akak layankan sesiapa nak cod tu. 😍😍 Jangan lupa ye. Kang tak pasal kene suprise datng kedai tapi kedai tutup. 😂 . . DM @nanostixkulai / Call @ wassap +60149828242 (kak Kuntum) . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
‼️‼️HONEYDEW‼️‼️ 🍈🍈🍈🍈🍈🍈🍈🍈 . Light and Regular available . . 💢Hot item💢Selling Fast💢 Dapatkan stock anda hari ini. Cepat.cepat. Nanti habis😬. Stop smoking. . . Swap to #nanoSTIX . Grab your nanostix/nanopod now from @nanostixkulai at Kafe Kuntum,Bandar Putra ,Kulai Johor😎 . . DM @nanostixkulai or wassap +60149828242 . . #nanostix #quitsmoking #nanostixkulai #nanostixjohor #nanopods #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixjb #nanostixkulai #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever #swap2nanostix #kulai #kulaijaya #bandarputrakulaijohor #senai
next page →