#nanostixpekan

55 posts

Loading...
Cod POD NANO area pekan Thanks bro Opie 3pod sekali beli flavour.. #nanostixpekan #kawanlamatakjumpa #berjumpabilamasingmasinghispananostix #berbelastahuntakjumpa #terbaik 😊😊😊
. Admin : 0135914566 Indera Mahkota Qais : 0139527010 Bandar Kuantan Angah : 0162184642 Bukit Rangin/Sg. Isap Fathi : 0122988174 Taman Tas Faizal : 0199495003 Sg. Karang Qary : 0137392768 Beserah Alif : 01126109596 Balok Tasnim : 0169842440 Pekan Ikram : 0145370290 Gambang Dee : 0169634471 Cherating/Kemaman Luqman : 0145295147 Maran/Jerantut Shuk : 0199684999 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Bagi memenuhi permintaan warga Kuantan yang semakin hangat dengan #nanostix .. Kami telah memperluas agent sekitar kuantan.. Hubungi kami utk dptkan no agent yg terdekat dgn anda.. 0135914566.. Boleh klik link wassap kat bio.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
~Available~ Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple πŸ“ πŸŽ‚ Strawberry vanilla 🍌 πŸŽ‚ Banana vanilla #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Tq abam manis.. Nanostix biru pilihan matanya.. πŸ˜‚ Semua warna available boskurr.. Hitam, biru dan rainbow.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Pilihan Flavour Nanopod |3 pod per box RM40| β˜• Coffee πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren πŸ‹ Lemonade β˜•πŸŒ° Coffee hazelnut πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple πŸ“ πŸŽ‚ Strawberry vanilla 🍌 πŸŽ‚ Banana vanilla #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Alhamdulillah, 3 set nanostix skali ambek.. Nanti promote kat player2 bola pahang skali.. Mane taw isap nanostix lebih mantap prestasi.. 🀣 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Ready stok Nanostix dan nanopods.. Perisa baru strawberry vanilla dan banana vanilla pun ada ni.. Meh pm cpt2.. Wassap/call 0135914566.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Esk available utk cod/pos.. Pm laju2 selagi stok ada byk pilihan.. Kami cuba memenuhi permintaan warga kuantan sebaik yg mungkin supaya tidak terputus bekalan.. πŸ˜‚ #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Perisa baru.. Strawberry Vanilla.. Creamy Flavour.. Boleh tempah skrg.. Esk available utk cod dan pos.. . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Up skepim.. Lama x msuk gmbr berCOD.. Tq abg2 honda.. Nk beli keta honda bleh pm beliau.. Nk beli nanoStix bleh pm kami.. 🀣 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
. . Harga Starter Kit Nanostix Rm148.00 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Alhamdulillah, selesai postage kpd agen2 dan customer.. Terima kasih berurusan dan mempercayai servis kami.. 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
~Ready stok~ . . Harga Starter Kit Nanostix . Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card (1 Tahun) . . DM/wassap : 0135914566 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostix_nilai_kl #nanostixsepang #nanostixpantaitimur #sellernanostix #nanostixonlineshop #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Senarai agen NanoStix di Kuantan dan beberapa tempat yang lain.. Tuan2 boleh dapatkan set nanostix dan nanopod dgn agen yg berdekatan dgn anda.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Semua flavour dh available bosku.. Grab cpt2 sbelum hbis stok.. Harap dpt penuhi permintaan warga kuantan yg menggunakan nanostix sbgai gaya hidup tanpa rokok.. Hehe. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Fuhhh... Walaupun malam yang cool, nanostix tetap hots!!! Thanks all customer pada malam ini. πŸ‘ #foodstopkuantan #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Simple and style.. Yg penting xperlu recoil dan tukar kapas.. Plug n play je.. Abis flavour ganti nanopod sahaja.. Alternatif terbaik utk kurangkan dan berhenti merokok.. Must try! #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Haaa tu diaq dia dh mai dh.. . Perisa baru ~ Strawberry+Apple πŸ“πŸŽ . Pilihan flavour nanoPod yg ada skrg : 9 Flavour . β˜• Coffee β˜•πŸ₯œCoffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎 Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“πŸŽ Strawberry+Apple Jom dptkan skrg sementara stok masih ada.. Hehe. Wassap/call 0135914566.. . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Alhamdulillah, cod utk hari ini.. Trima kasih berurusan dgn kami dan menyerahkan diri utk di ambil gambar.. πŸ˜‚ Perokok-perokok tegar yang belum dptkan nanostix sila dptkan skrg sementara stok masih ada.. Kami cuba membantu anda utk kurangkan dan berhenti merokok dengan NanoSTIX.. Call/wassap 0135914566.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Tq buyer dari Muadzam.. Kami bagi jaminan akn pulangkan semula duit tuan2 jika tuan2 xberjaya kurangkan atau berhenti merokok dlm masa seminggu.. Bukan biasa2 tawaran mcm ni bosku.. 😎 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix
~Info~ Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Setiap Flavour ada 2 jenis : Light - lembut Regular - keras #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA.. Alternatif terbaik utk berhenti merokok.. Jika xdpt kurangkan rokok dlm msa seminggu, kami akn refund balik duit tuan2 sepenuhnya.. Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 2 3 hari.. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak leaking. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Agen kota bharu (Area Mulong).. Org kota bharu boleh dapatkan nanostix dan nanopod di FF Pride Cyber Cafe Mulong.. Boleh walk in ke kedai terus dari pukul 10.00 pagi hingga 7 petang.. Utk detail boleh Wassap/call 01119775187 (Syahmi).. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixkotabharu #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
COD Berjaya.. Trima ksih berurusan dgn kami.. Enjoy your new device.. Nanostix for quit smoking.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA.. Alternatif terbaik utk berhenti merokok.. Jika xdpt kurangkan rokok dlm msa seminggu, kami akn refund balik duit tuan2 sepenuhnya.. Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 2 3 hari.. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak leaking. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, tq cikgu2.. πŸ‘¨β€πŸ« Jauh dtg ni.. Dari muadzam.. πŸ‘ #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, otw ke kL singgah jap di tol chenor.. Ada permintaan dri customer utk cod kat situ.. Kita penuhi stakat mana yg termampu.. . 2 set nanostix berjaya di COD.. Tq bosku.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, kna rekrut ngan kwn.. 2 org skali ambek set nanostix.. Trima kasih bosku.. 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Salam warga kuantan.. Ada sikit stok sticker baru masuk ni.. Xbyk yg ada tp boleh tgk boleh pilih boleh beli.. 5ya jah.. πŸ˜‚ #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, Tq bosku.. Hrapnya lepas ni xde lah rokok Mevius kat tepi tu slpas kena penangan nanostix.. 🀣 Hehe. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, 3 set nanostix berjaya COD.. TQ bosku.. Welcome to nanostix family.. πŸ˜‚ Tahniah warga kuantan! Rupanya rmai yg ada kesedaran utk berhenti merokok cuma xjumpa cara terbaik utk berhenti merokok sahaja.. InsyaAllah, nanostix mampu membantu anda utk kurangkan dan berhenti merokok.. 😎 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Bulan lpas dh ambek 2 set, hri ni ambek 2 set lg.. Mungkin kwn2 beliau yg kirim.. Dh terjebak dgn kepaduan nanostix yg syokk skali.. Steady bos sporting ambek gmbr.. Hehe. Yg penting dpt kurangkan dan berhenti merokok. Tq bos support! #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #nanostixmoment
Alhamdulillah, trima ksih semua yg dh berurusan dgn kami.. Dan trima ksih jgk sbb tlong promote lg kat member2.. Katanya benda yg elok kena lah kongsi2.. πŸ˜… Terbaiklah warga kuantan! #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Stok baru masuk.. Berminat boleh call/Whatsapp 0135914566.. Pembeli terawal akan dpt free gift keychain world Cup selagi stok masih ada.. Bleh slide ke tepi utk tgk gambar free gift keychain.. 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #wargakuantan #kuantan #nanostixfeedback
Lama x up gmbr berCOD.. Up satu kali.. Tq bosku.. Angkat 2 set starter pack nanostix.. First impression customer.. Ow.. Kecik je brgnya.. πŸ˜… #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Tak perlu risau barang nie jadi ke tak, guaranteed boleh berhenti rokok dan kalau tak berhenti, boleh dapat refund balik. Cer baca testimoni yg dah pakai nanostix. Whatssapp/call 0135914566.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan
Stok nanostix, nanopod dan sticker ada smpai sikit ni.. Mai cpt2 sblum kehabisan stok.. Hehe. Boleh call/Whatsapp 0135914566.. Selamat Menyambut Ramadhan dan slmat berpuasa semua.. 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanopod #wargakuantan #kuantan #nanostixmoment #nanostixfeedback
Ramai yang tertanya-tanya kenapalah NanoSTIX ni sejak akhir-akhir nya ramai sangat yang berminat nak cuba. Ada juga kawan-kawan yang cakap, cuba sekali dah boleh berhenti merokok. Betul ke ni? Betul bro! Kalau tak percaya lebih baik cuba sendiri.. Kalau nak tau, inilah 5 sebab kenapa NanoSTIX sangat popular sekarang… 1. Membantu anda berhenti mero.kok – 95% yang mencuba NanoSTIX sudah berjaya berhenti mero.kok. 2. Feel dan kepuasan sama seperti ro.kok temb.akau biasa tetapi tiada kandungan tar dan bahan kimia merbahaya 3. Lebih jimat dalam jangka masa panjang berbanding ro.kok biasa 4. Kecil, ringan dan mudah disimpan. Nampak lebih bergaya dan kemas. 5. Jaminan wang akan dikembalikan dalam tempoh 7 hari jika anda tidak berjaya mengurangkan ro.kok sebanyak 90% ataupun berhenti mero.kok dalam tempoh 7 hari... PM kami segera kalau nak cuba, jangan tunggu lama-lama. Call/Whatsapp : 0135914566 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #wargakuantan #kuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanopod
Nanostix Malaysia akn melancarkan perisa-perisa terbaru yang menggabungkan rasa-rasa kontemporari yang sesuai mengikut kehendak anda semua. Dengan formula yang berlandaskan teknologi evolusi Nanostix terkini ini pastinya membuatkan anda merasai kepuasan aroma rasa yang lebih baru dan segar. Nantikan kemunculannya tidak lama lagi. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanopod #wargakuantan #kuantan
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA.. Alternatif terbaik utk berhenti merokok.. Jika xdpt kurangkan rokok dlm msa seminggu, kami akn refund balik duit tuan2 sepenuhnya.. Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 3-4 hari atau 500 sedutan.. Nanopod abis, boleh beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu beli/tambah flavour. 5. Tidak leaking. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixempire #nanostixterengganu #nanostixkuantan #nanostixpekan #nanostixfeedback #wargakuantan
Salam warga kuala Terengganu, ada berita baik utk anda.. Skrg Terengganu dh ada agent nanostix.. Sape2 yg nk repeat nanopod atau pengguna baru yg mahu miliki nanostix, boleh lah wassap abg yg sempoi ni.. InsyaAllah dia akn bg servis terbaik utk wrga Terengganu.. πŸ€— #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixpekan #nanostixterengganu #nanostix #nanopod #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixforhealty #nanostixempire