#nanostixpekan

90 posts

Loading...
Rmai yg DM kami utk dptkan sticker.. Skrg stok sticker available.. Ada byk design tp terhad.. Sape cpt dia dpt.. Boleh dptkn dgn agent bandar kuantan dan agent taman tas.. . Agent bandar - 0162184642 Agent tmn tas -0199495003 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc #nvx155malaysia
Tq bro man.. Selamat pengantin baru tak lama doh tu..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ😊😊😊 #nanostixpekan #nanostix #katakantidakpadarokok
Assalamualaikum dan Selamat pagi bosskurr semua πŸ™ Bagaimana hari anda harinie ? Masih lagi menyedut asap yang tidak sehat ? Atau anda sudah berubah ke #nanostix ? Masih lagi menghembuskan asap yang tak sihat pada orang sekeliling anda ? Saya disini ingin membantu anda untuk mengurangkan kadar perbelanjaan anda terhadap rokok , dan insyaAllah terus berhenti 🀲 .. Kami membuka cawangan di area Kuantan πŸ€— kepada orang Kuantan , boleh kita ber-COD sampai kedepan rumah anda 😁 Kepada yang jauh , jangan risau boskuu .. Postage KAMI TANGGUNG TAU πŸ‘ Berminat boleh PM atau WHATSAPP saya terus boskurr +6013-2764063 #nanostix #nanostixkuantan #nanostixmalaysia #nanostixpekan #sayajual #sayajualmurah #sayajualnanostix #codkuantan #kuantan #kuantanpahang #murah #pahangdarulmakmur #wargakuantan #wargakuantanpahang #wargaterengganu #wargapekan #wargapekankuantan #wargapahang
Tq Jurulatih Bola Sepak Pahang, Dollah Salleh and the geng kerana berurusan dgn kami.. Beliau sudah, anda bila lg? 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Ayuhmalaysiaku πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ… #nanostixpekan #nanostix
Attention.!! ARE YOU READY GUYS.. RESTOCK TODAY YOUR FAVOURITE NANOPODS ALREADY ARRIVED. SUPERB TASTE SUPERB FLAVOUR! #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Tq Bob..Lepas ni Makin comey lah nampak.. #nonastix #nanostixpekan #katakantidakpadarokok
Terima kasih cikgu.. Tak nak hisap rokok dah Lepas ni.. #nanostix #nanostixpekan #katakantidakpadarokok
Alhamdulillah rezeki Malam ni..tq bro.. #nanostix #nanostixpekan #katakantidakpadarokok
Semlm punya cerita..sibuk sikit Hari ni baru boleh up gambar..tq tuan #nanostixpekan #ipdpekan #katakantidakpadarokok
Cod POD NANO area pekan Thanks bro Opie 3pod sekali beli flavour.. #nanostixpekan #kawanlamatakjumpa #berjumpabilamasingmasinghispananostix #berbelastahuntakjumpa #terbaik 😊😊😊
. Admin : 0135914566 Indera Mahkota Qais : 0139527010 Bandar Kuantan Angah : 0162184642 Taman Tas Faizal : 0199495003 Sg. Karang Qary : 0137392768 Beserah Alif : 01126109596 Balok Tasnim : 0169842440 Pekan Ikram : 0145370290 Gambang Dee : 0169634471 Cherating/Kemaman Luqman : 0145295147 Maran/Jerantut Abg Man : 0199684999 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Bagi memenuhi permintaan warga Kuantan yang semakin hangat dengan #nanostix .. Kami telah memperluas agent sekitar kuantan.. Hubungi kami utk dptkan no agent yg terdekat dgn anda.. 0135914566.. Boleh klik link wassap kat bio.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
~Available~ Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple πŸ“ πŸŽ‚ Strawberry vanilla 🍌 πŸŽ‚ Banana vanilla #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Tq abam manis.. Nanostix biru pilihan matanya.. πŸ˜‚ Semua warna available boskurr.. Hitam, biru dan rainbow.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Pilihan Flavour Nanopod |3 pod per box RM40| β˜• Coffee πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren πŸ‹ Lemonade β˜•πŸŒ° Coffee hazelnut πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple πŸ“ πŸŽ‚ Strawberry vanilla 🍌 πŸŽ‚ Banana vanilla #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Alhamdulillah, 3 set nanostix skali ambek.. Nanti promote kat player2 bola pahang skali.. Mane taw isap nanostix lebih mantap prestasi.. 🀣 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix #pahangfc
Ready stok Nanostix dan nanopods.. Perisa baru strawberry vanilla dan banana vanilla pun ada ni.. Meh pm cpt2.. Wassap/call 0135914566.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Esk available utk cod/pos.. Pm laju2 selagi stok ada byk pilihan.. Kami cuba memenuhi permintaan warga kuantan sebaik yg mungkin supaya tidak terputus bekalan.. πŸ˜‚ #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Perisa baru.. Strawberry Vanilla.. Creamy Flavour.. Boleh tempah skrg.. Esk available utk cod dan pos.. . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
Up skepim.. Lama x msuk gmbr berCOD.. Tq abg2 honda.. Nk beli keta honda bleh pm beliau.. Nk beli nanoStix bleh pm kami.. 🀣 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop #swap2nanostix
. . Harga Starter Kit Nanostix Rm148.00 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Alhamdulillah, selesai postage kpd agen2 dan customer.. Terima kasih berurusan dan mempercayai servis kami.. 😁 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
~Ready stok~ . . Harga Starter Kit Nanostix . Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card (1 Tahun) . . DM/wassap : 0135914566 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostix_nilai_kl #nanostixsepang #nanostixpantaitimur #sellernanostix #nanostixonlineshop #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Senarai agen NanoStix di Kuantan dan beberapa tempat yang lain.. Tuan2 boleh dapatkan set nanostix dan nanopod dgn agen yg berdekatan dgn anda.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Semua flavour dh available bosku.. Grab cpt2 sbelum hbis stok.. Harap dpt penuhi permintaan warga kuantan yg menggunakan nanostix sbgai gaya hidup tanpa rokok.. Hehe. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“ 🍎 Strawberry apple #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Fuhhh... Walaupun malam yang cool, nanostix tetap hots!!! Thanks all customer pada malam ini. πŸ‘ #foodstopkuantan #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Simple and style.. Yg penting xperlu recoil dan tukar kapas.. Plug n play je.. Abis flavour ganti nanopod sahaja.. Alternatif terbaik utk kurangkan dan berhenti merokok.. Must try! #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Haaa tu diaq dia dh mai dh.. . Perisa baru ~ Strawberry+Apple πŸ“πŸŽ . Pilihan flavour nanoPod yg ada skrg : 9 Flavour . β˜• Coffee β˜•πŸ₯œCoffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎 Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple πŸ“πŸŽ Strawberry+Apple Jom dptkan skrg sementara stok masih ada.. Hehe. Wassap/call 0135914566.. . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Alhamdulillah, cod utk hari ini.. Trima kasih berurusan dgn kami dan menyerahkan diri utk di ambil gambar.. πŸ˜‚ Perokok-perokok tegar yang belum dptkan nanostix sila dptkan skrg sementara stok masih ada.. Kami cuba membantu anda utk kurangkan dan berhenti merokok dengan NanoSTIX.. Call/wassap 0135914566.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix #nanostixonlineshop
Tq buyer dari Muadzam.. Kami bagi jaminan akn pulangkan semula duit tuan2 jika tuan2 xberjaya kurangkan atau berhenti merokok dlm masa seminggu.. Bukan biasa2 tawaran mcm ni bosku.. 😎 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix
~Info~ Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Setiap Flavour ada 2 jenis : Light - lembut Regular - keras #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan #sellernanostix
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA.. Alternatif terbaik utk berhenti merokok.. Jika xdpt kurangkan rokok dlm msa seminggu, kami akn refund balik duit tuan2 sepenuhnya.. Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 2 3 hari.. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak leaking. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Agen kota bharu (Area Mulong).. Org kota bharu boleh dapatkan nanostix dan nanopod di FF Pride Cyber Cafe Mulong.. Boleh walk in ke kedai terus dari pukul 10.00 pagi hingga 7 petang.. Utk detail boleh Wassap/call 01119775187 (Syahmi).. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixkotabharu #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
COD Berjaya.. Trima ksih berurusan dgn kami.. Enjoy your new device.. Nanostix for quit smoking.. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Nanostix adalah berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar dan Bahan Berbahaya yang lain. Teknologi terkini dari USA.. Alternatif terbaik utk berhenti merokok.. Jika xdpt kurangkan rokok dlm msa seminggu, kami akn refund balik duit tuan2 sepenuhnya.. Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, grape) 1 x warranty card Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya paling lama sejam. 1 Nanopod boleh tahan sehingga 2 3 hari.. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. Pilihan Flavour Nanopod β˜• Coffee β˜• Coffee hazelnut πŸ‡ Grape πŸ‘ Manggo 🍊 Oren 🍎Apple πŸ‹ Lemonade πŸ‡πŸŽ Grapple Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak leaking. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
Alhamdulillah, tq cikgu2.. πŸ‘¨β€πŸ« Jauh dtg ni.. Dari muadzam.. πŸ‘ #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixkuantan #nanostixterengganu #nanostixpekan #nanostixmoment #nanostixfeedback #wargakuantan #kuantan
next page →