#nanostixpods

1,069 posts

Loading...
Always ready stock❗️ Anyone who wish to purchase NanoStix or NanoPods, kindly drop a message to this page or whatsapp 019 3732660 to place your order 🙏🏼 #nanostixseller #nanostixpods #nanostixmalaysia #nanostixperak #nanostix #nanostixutara
Mari dapatkan nanostix di TWC Atmosphere Seri Kembangan.. #nanostixsk #twc #atmosphereserikembangan #serikembangan #nanostixpods
All colour restocked 💥💥 - Rainbow - Blue - Black - Rose Gold - Crimson Red ___________________________________ Address : No B241, Jalan 7 Kosmopleks Bandar Baru Salak Tinggi Sepang Selangor Friday 2.30pm-9.30pm Saturday-Thursday 12.30pm-9.30pm Landmark : Belakang Syabas Waze : nanostix_my ___________________________________ Call/Whatsapp : 018-9443536 Fb Page : nanostix_my #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostix_my #berhentimerokok #nanostixsepang #nanostixnilai #nanostixselangor #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sepang #malaysia #nilai #salaktinggi #klia #klia2
All colour available here 💥💥 -Rainbow -Black -Blue -Rose Gold -Red Come and get yours!! ___________________________________ Address : No B241, Jalan 7 Kosmopleks Bandar Baru Salak Tinggi Sepang Selangor Friday 2.30pm-9.30pm Saturday-Thursday 12.30pm-9.30pm Landmark : Belakang Syabas Waze : the salt ___________________________________ Call/Whatsapp : 018-9443536 Fb Page : the salt #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostix_my #berhentimerokok #nanostixsepang #nanostixnilai #nanostixselangor #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sepang #malaysia #nilai #salaktinggi #klia #klia2
QUIT SMOKING! START NANOSTIX! Prices for a nanoSTIX starterkit: RM148 for one set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Grape, Coffee, Strawberry Apple) 1 x USB cable 1 year warranty The nanoSTIX can last one whole day, then requires an hour charge only. 1 nanoPod is equivalent to 2 boxes of cigarettes. When you run out of stocks for nanopods, just get it from us for RM40 for one box of nanoPods You can smoke the nanoSTIX under air conditioned room, doesnt smell, and widely use for quitting cigarettes as it already contains nicotine. 95% better than cigarettes as it does not contain tar and other toxic chemical. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Harga starterkit nanoSTIX: RM148 dapat satu set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Grape, Coffee, Strawberry Apple) 1 x usb cable 1 tahun warranty nanoSTIX bertahan sehingga satu hari , lepastu kena charge sejam shj. 1 nanopod pula sama dgn 2 kotak rokok. Kalau nanopod habis dptkan je kat kami, RM40 untuk sekotak nanoPods. Kelebihan nanoSTIX bole hisap dalam aircond, tak bau busuk, dan sangat digalakkn untuk yang nak berhenti merokok.. nanoSTIX ada nicotine, 95% lebih baik daripada rokok sbb takde tar atau bahan kimia lain. #nanostix #nanostixsubang #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixempire #nanostixpods #nanostixshahalam
Sapa sapa yang nak dapatkan Nanostix boleh pm okay? 🤣 Mana yang boyfriend hisap rokok, tapi takboleh tahan hidu busuk asap rokok tu, haaaa boleh laaaa cepat cepat belikan untuk boyfriend. Girlfriend pun senang hati, wangi jaaaa nak duduk dekat dengan boyfriend pun 😝 Nii bukan vape, ini Nanostix 🔥🔥🔥 Buleh berhenti rokok tau hampa, tak caya maii try beli 1...pasti berjaya, dan sebarkan pada kawan² anda 😊 www.wasap.my/601116988172/nanostix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixutara #nanostixseller #nanostixflavours #nanostixpods #nanostixonlineshop #nanostixperlis #nanopods
Recik kaw kaw . RED PRODUCT Geng! JOM Order Starter Kit Call atau Whatsapp 0143245720 atau terus tekan link di bio. #nanostix #redproduct #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostixmurah #nanostixpods #nanostixlipis #nanostixkualalipis #nanostixmoment
NANO PODS for @nanostixuk NOW IN STOCK!! Available in 4 flavours! -Fantasi Mango Ice -Velvet Banana Vanilla -Velvet Strawberry Vanilla -Utopia Coffee Hazelnut - - - - - - - - #hoopsvh #hoops #leicester #vapeshop #vapelounge #vape #ecig #quitsmoking #nanostix #fantasi #nanostixpods #vapeuk #ukvapers #leicestervapers #vapeleicester
The NanoStix & Nanopod Family.. 🚭👍👍👍😎 Starterpack RM148 consists of~ 1 device/stix 1 USB cable 1 warranty card 1 manual 🌟PLUS FREE!!🌟 3pods of flavour.. ~Grape🍇 ~Coffee☕ ~Strawberry apple🍓🍎 Interested? COD TAMAN SRI ANDALAS - BUKIT TINGGI -B OTANIC - JOHAN SETIA - BANDAR PARKLAND Pls call or WhatsApp 0133053229 Click link 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 https://bit.ly/2TE7hWm No smoking.🚭 NanoStix OK.👍 🔞⬇ #nanostix #stopsmoking #quitsmoking #alternativecigarette #nanostixonlineshop #nanostixklang #nanostixpods #nanostixcod #nanostixcodklang
Prices for a nanoSTIX starterkit: RM148 for one set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Grape, Coffee, Strawberry Apple) 1 x USB cable 1 year warranty The nanoSTIX can last one whole day, then requires an hour charge only. 1 nanoPod is equivalent to 2 boxes of cigarettes. When you run out of stocks for nanopods, just get it from us for RM40 for one box of nanoPods You can smoke the nanoSTIX under air conditioned room, doesnt smell, and widely use for quitting cigarettes as it already contains nicotine. 95% better than cigarettes as it does not contain tar and other toxic chemical. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Harga starterkit nanoSTIX: RM148 dapat satu set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Grape, Coffee, Strawberry Apple) 1 x usb cable 1 tahun warranty nanoSTIX bertahan sehingga satu hari , lepastu kena charge sejam shj. 1 nanopod pula sama dgn 2 kotak rokok. Kalau nanopod habis dptkan je kat kami, RM40 untuk sekotak nanoPods. Kelebihan nanoSTIX bole hisap dalam aircond, tak bau busuk, dan sangat digalakkn untuk yang nak berhenti merokok.. nanoSTIX ada nicotine, 95% lebih baik daripada rokok sbb takde tar atau bahan kimia lain. #nanostix #nanostixbangsarpj #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixempire #nanostixpods
Another person successfully converted! Why smoke when you can nanostix? . . Thank you @adelekok for supporting us! . Pm us for more info . . . . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixpods #nanostixselleronline #nanostixsubang #nanostixlife #stixon #quitcigarettes #bebasrokok #stopsmoking
NEW COLOUR ROSEGOLD . . THIS IS LIMITED EDITION‼️. COME GRAB YOUR OWN NOW. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore #bazaarpaknil #bazaaronline #jombeli #murah2 #sayajualmurah #igshopmalaysia
Who can deny how furious we are about him? So mysterious. Catch him on the 14th January or your heart will be broken. . . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
Kehangatan makin terasa. Nantikan kemunculannya dalam beberapa hari lagi. Red Product? STARTER KIT [RM 148] 1X NANOSTIX 3X NANOPOD FLAVOUR [MANGO, COFFEE, GRAPE] 1X USB CHARGER #nanostix #nanostixlepeh #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixkualalipis #nanostixmalaysia #nanostixagent #redproduct #nanostixfeedback #nanostixads #nanostixempire #nanostixlipis #nanostixmurah #nanopods #nanostixpods #kolepeh #kualalipis #stopsmoking #geng3meter
Who can deny how furious we are about him? So mysterious. Catch him on 14th of january or your heart will broken ___________________________________ Address : No B241, Jalan 7 Kosmopleks Bandar Baru Salak Tinggi Sepang Selangor Friday 2.30pm-9.30pm Saturday-Thursday 12.30pm-9.30pm Landmark : Belakang Syabas Waze : nanostix_my ___________________________________ Call/Whatsapp : 018-9443536 Fb Page : nanostix_my #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostix_my #berhentimerokok #nanostixsepang #nanostixnilai #nanostixselangor #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sepang #malaysia #nilai #salaktinggi #klia #klia2
#nanostixpods #nanostixsticker #nanostix New stickers. Any agents interested also can order from us. 🙏http://nanostixkuchingsarawak.wasap.my/
Nanostix Black RM 148 Sahaja 1 x Device nanoSTIX 1 x USB cable android 3 x nanoPod (coffee, mango, grape) Kami akan bg percuma 3 pod flavour berlainan rasa: 1) coffee 2) grape 3) mango . Tiga pod free yg kami bg ni adalah top 3 best selling. So bila pod free ni dah abis, Boleh beli 1 kotak flavor yang baru pada harga RM40. Setiap kotak flavor mengandungi 3 pod. . Pilihan kotak flavor yang kami ade: 1- Coffee Hazelnut 2- Coffee Utopia 3- Honeydew 4- Grape Ice 5- Strawberry Apple 6- Grapple 7- Mango Ice 8- Strawberry Vanilla 9- Banana Vanilla 10- Orange Ice . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
Nanostix Blue . RM 148 Sahaja 1 x Device nanoSTIX 1 x USB cable android 3 x nanoPod (coffee, mango, grape) . Kami akan bg percuma 3 pod flavour berlainan rasa: 1) coffee 2) grape 3) mango Tiga pod free yg kami bg ni adalah top 3 best selling. So bila pod free ni dah abis, boleh beli 1 kotak flavor yang baru pada harga RM40. Setiap kotak flavor mengandungi 3 pod. . Pilihan kotak flavor yang kami ade: 1- Coffee Hazelnut 2- Coffee Utopia 3- Honeydew 4- Grape Ice 5- Strawberry Apple 6- Grapple 7- Mango Ice 8- Strawberry Vanilla 9- Banana Vanilla 10- Orange Ice . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
Nanostix Rainbow . RM 148 Sahaja . 1 x Device nanoSTIX 1 x USB cable android 3 x nanoPod (coffee, mango, grape) . Kami akan bg percuma 3 pod flavour berlainan rasa: 1) coffee 2) grape 3) mango . Tiga pod free yg kami bg ni adalah top 3 best selling. So bila pod free ni dah abis, boleh beli 1 kotak flavor yang baru pada harga RM40. Setiap kotak flavor mengandungi 3 pod. Pilihan kotak flavor yang kami ade: 1- Coffee Hazelnut 2- Coffee Utopia 3- Honeydew 4- Grape Ice 5- Strawberry Apple 6- Grapple 7- Mango Ice 8- Strawberry Vanilla 9- Banana Vanilla 10- Orange Ice . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
NanoSTIX color: 1.Spectrum Metal (Rainbow) 2.Liguirian Black 3.Ultra Blue . Nanostix berharga RM 148 Sahaja 1 x Device nanoSTIX 1 x USB cable android 3 x nanoPod (coffee, mango, grape) . Postage RM7 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sekotak (3 pods) - RM 40 sahaja . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStixFB . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
NanoPods RM40 . PILIHAN FLAVOR nanoSTIX TERKINI : 1) Coffee Hazelnut 2) Coffee Utopia 3) Honeydew 4) Grape Ice 5) Strawberry Apple 6) Grapple 7) Mango Ice 8) Strawberry Vanilla 9) Banana Vanilla 10) Orange Ice . > 1 Kotak = 3 pods > 1 Kotak = Penggunaan 1 ke 2 minggu > 1 *Pod* = Penggunaan 2 ke 3 hari. . POSTAGE RM7 SM / RM10 SS . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
Apakah yang terkandung didalam nanoSTIX . STARTER PACK yang berharga RM148 setiap set. . 1) 1 pc device nanoSTIX 2) 1 pc USB cable/charger 3) 1 tahun Warranty Card 4) 1 pc nanoSTIX manual 5) PERCUMA 3 pods flavor. . Free Mix flavor yg telah disiap packing. > 1 pod Grape Ice > 1 pod Coffee Utopia > 1 pod Strawberry Apple . Give yourself an opportunity to make your life better and healthier . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok #nanostixstore
Always ready stock to serve you guys. Currently government has banned smoking cigarette in restaurant/mamak. Thus, NanoStix is the best alternative for you all to quit smoking and live a healthier lifestyle. Please do not hesitate to WhatsApp to, 0193732660 Thank you. #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostixperak #nanostixpods
Your new best friend. Would you like to pimp them with our dope skins? Or just let them show their true colors? . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok
Don't give up if you find your first puff frustrating. You can experiment yourself to find your style of puffing. . . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok
Bagaimana penerimaan masyarakat sekeliling seperti keluarga, teman atau rakan sekerja tentang #nanoSTIX ? . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok
Tqsm cikgu,saya jual 😊 #aspirebreeze2 #nanostix #nanostixpods #flavournanostix #nanostixflavour Walk in Intan Maizal Collection Opening hour : Tuesday - Sunday 12pm - 9pm No 37 Jalan Niaga 14 Pusat Perdagangan Kota Tinggi (Belakang Azbarbershop/Hotel Bin Kaled) WS 60137881180 http://intanmaizal.wasap.my/ Atau DM je terus #vapeshopkotatinggi #intanmaizalcollection #kedaivapekotatinggi #kedaikosmetikkotatinggi #beautyandclouds #nanostix #aspirebreeze #hudabeauty #kosmetikmurah #vslbeautycare #agentsahkotatinggi #agentvsljb #vsljb #vslkotatinggi #vsljohorbahru #sayajual #barangbaik #vapetricks #vapeshopkotatinggi #nanostix #nanostixjb #nanostixkotatinggi
Honeydew . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #malaysia #berhentimerokok
Strawberry Apple . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods
Banana Vanilla . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods #malaysia
Grapple . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods #malaysia
Grape . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods #malaysia
Orange . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods #malaysia
Manggo . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods
Coffee . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods
Coffee Hazelnut . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods
Strawberry Vanilla . TERDAPAT 2 JENIS KATEGORI POD UTK SETIAP FLAVOR : ✅LIGHT : Soft throat hit ( sesuai utk perokok light / CONTOH : Malboro light & Winston Light . ✅REGULAR : High throat hit ( sesuai utk perokok original CONTOH : Dunhill Merah / Winston Merah & Jond Dblend . ~ Customer hanya boleh memilih 1 kategori flavor sahaja ( Tidak boleh dicampurkan) . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/PmNanoStix #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping #nanopods
Thanks bro demi wanita tersayang anda pilih nanostix, anda mampu mengubahnyaaa STOP SMOKING with NANOSTIX #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixpods #nanostixskizart
You have tried so many methods to beat smoking habit but still failed?? Why not try nanoSTIX. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sayajual #sayajualonline #sayajualnanostix #jombeli #onlineshopping
Mesti anda tertanya-tanya APA ITU NANOPODS KAN??? . JOM BACA KAMI KONGSI INFO MENGENAI NANOPODS... . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
Nanostix ade 3 colour , RAINBOW , BLUE & BLACK ... . FLAVOUR APA YANG SEDAP ?? Semua sedap-sedap ... . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
GREAT BATTERY LIFE . The greatest thing about NanoSTIX battery - you just need to charge for 1 hour for a full day usage. Even better there is also a good battery light indicator to alert you on the time that you have before it runs out of power. . White – Be happy! You have a full day usage. Nothing will get into your way . Blue – Calm Down! You still have a few hours before the battery runs out of power. Take that coffee, go for a walk or attend that meeting. Don’t stop your life yet, you still have enough time to do it all. . Red – Warning! You better plug the USB charger into your power bank, laptop or any suitable power outlet ASAP. You can even charge it in the car on the go. Don’t let the battery die on you. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
EHEM !! EHEMMM... MASIH ADA YANG MEROKOK KE??? HHHMM 😥 NAK KONGSI SIKIT LAH YAAA KEPADA ABANG2 DI LUAR SANA.. . . 1 KOTAK NANOPOD RM40 DALAM TU ADA 3 NANOPOD , 1 PODS BOLEH TAHAN 2-3 HARI , KALAU ROKOK SEHARI RM17.20 X 7HARI OMMGGGG 😱😱😱 Uolls TAK RASA MEMBAZIR KE SEDANGKAN NANOSTIX LEBIH BERJIMAT.. . NAK TAU TENTANG NANOSTIX CEPAT2 DM ATAU WHATSAPP . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
Jommm bertukar kepada NANOSTIX untuk gaya hidup yang lebih sihat 💪 🚭 . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
He will never quit playing games with your heart. Better watch out for him 😍 ___________________________________ Address : No B241, Jalan 7 Kosmopleks Bandar Baru Salak Tinggi Sepang Selangor Friday 2.30pm-9.30pm Saturday-Thursday 12.30pm-9.30pm Landmark : Belakang Syabas Waze : nanostix_my ___________________________________ Call/Whatsapp : 018-9443536 Fb Page : nanostix_my #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixutara #nanostixempire #nanostixpods #nanostixlifestyle #swaptonanostix #nanostixfeedback #nanopods #vaping #vapeporn #flavour #vapers #vapersmalaysia #nosmoking #quitsmoking #nanostix_my #berhentimerokok #nanostixsepang #nanostixnilai #nanostixselangor #nanostixonlineshop #notoriouscloud #sepang #malaysia #nilai #salaktinggi #klia #klia2
START 2019 WITH NANOSTIX ✨ AND STOP SMOKING🚭 NO DIRTY ASHTRAYS, NO LIGHTER. EASY TO CARRY AROUND. JUST NANOSTIX ✨ . ‼️ GRAB NOW‼️ DO DIRECTLY DM OR WHATSAPP US CLICK LINK ON BIO . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
🚭NanoSTIX adalah produck berhenti rokok yang terbukti berkesan terhangat di pasaran sekarang, pilihlah NanoSTIX.🚭 . RM148 1 set free mix flavour . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
YANG MANA SATU IDAMAN KALBU? . . Starter pack set in 3 favourite colour 💢BLACK💢 💢BLUE💢 💢RAINBOW💢 . RM 148.00 1 device 3 mix flavour pods (grape,coffee,strawberry apple) 1 wire cable charger 1 year warranty. . Stop smoking. Swap to #nanoSTIX . Grab your stix now. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
Dont forget to try our all-time favourite! 100% money back guaranteed if you did not slow down on cigarettes. NanoStix sudah tiba di Malaysia dari New York. . Gerenti 100% boleh kurangkan ro.kok bro! kalau tak kurangkan ro.kok, kami boleh refund semula duit bro. . Harga Starter Kit nanoSTIX : . RM 148 satu set 1 x nanoSTIX 3 x nanoPod (coffee, mango, orange) . Bateri nanoSTIX boleh bertahan sehingga hampir satu hari, Sejam je charge. 1 NANOPOD sama dgn 2 KOTAK roko.k Kalau nanopod habis dptkan dari kami, RM40 untuk 3pod . Kelebihan nanoSTIX ni bole his.ap dalam aircond, tak bau busuk, dan sangat digalakkn untuk yg nak berhenti merok.ok . nanoSTIX 95% lebih baik daripada rok.ok sbb takde tar atau bahan kimia lain. . Gerenti 100% boleh kurangkan rok.ok bro! . . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
The latest invention for our future! New evolution for smoking! Have you try? Let's SWAP to nanoSTIX today! . . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan #terlajaklaris #viralmalaysia
Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) . Apa itu Nanostix? Nanostix ada nicotine, berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar, Racun Tikus dan Bahan Berbahaya yang lain. . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya sejam. 1 Nanopod bersamaan dengan 2 kotak rokok. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. . Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. . Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu flavour, hanya tukar Nanopods 5. Tidak mudah leaking. Bagi Isteri, sayangi Suami anda, bantulah dia berhenti merokok dengan nanostix. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) . Apa itu Nanostix? Nanostix ada nicotine, berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar, Racun Tikus dan Bahan Berbahaya yang lain. . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya sejam. 1 Nanopod bersamaan dengan 2 kotak rokok. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. . Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. . Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu flavour, hanya tukar Nanopods 5. Tidak mudah leaking. Bagi Isteri, sayangi Suami anda, bantulah dia berhenti merokok dengan nanostix. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) . Apa itu Nanostix? Nanostix ada nicotine, berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar, Racun Tikus dan Bahan Berbahaya yang lain. . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya sejam. 1 Nanopod bersamaan dengan 2 kotak rokok. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. . Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. . Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu flavour, hanya tukar Nanopods 5. Tidak mudah leaking. . Bagi Isteri, sayangi Suami anda, bantulah dia berhenti merokok dengan nanostix. . ■Untuk belian ATAU sebarang pertanyaan lanjut, sila klik pada link di Bio . www.wasap.my/601163659967/Salam.ika.PmNanoStix . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualnanostix #nanostix #nanostixmurah #nanostixmalaysia #jombeli #lelaki #bazaarpaknil #sayajualonline #nanostixseller #barangviral #nanostixpods #artismalaysia #murah2 #produkviral #igshop #malaysiaonlineshop #visitmyig #igshopmalaysia #nanostixonlineshop #jombelionline #rokokelektrik #vape #nanostixkualalumpur #kesihatan
next page →