#nanostixpuncakalam

63 posts

Loading...
WARGA SUBANG BESTARI U5 & sekitarnya. Boleh dapatkan nanostix/nanopods awak di NASREE BURGER, Subang Bestari U5. Operation hours: (5pm-12am everyday, Rabu cuti) Contact No: 013-4676861/011-51066653 #nanostix #nanostixpremier #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixsubang #nanostixsubangbestari #nanostixpuncakalam #nanostixdenaialam #nanostixsetiaalam #nanostixutara #nanostixkedah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #nanostixklang #nanostixmeru #nanostixkapar #berhentimerokok #stopsmoking
WARGA SUBANG BESTARI U5 & sekitarnya. Boleh dapatkan nanostix/nanopods awak di NASREE BURGER, Subang Bestari U5. Operation hours: (5pm-12am everyday, Rabu cuti) Contact No: 013-4676861/011-51066653 #nanostix #nanostixpremier #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixsubang #nanostixsubangbestari #nanostixpuncakalam #nanostixdenaialam #nanostixsetiaalam #nanostixutara #nanostixkedah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #nanostixklang #nanostixmeru #nanostixkapar #berhentimerokok #stopsmoking
Boleh whatsapp squad kami yang berhampiran anda ye ‼️ . JOM order nanoSTIX dan pods sekali 😜 ataupun u guys nak tunggu RED device release dulu baru nak grab order πŸ”₯‼️ . . πŸ“² EPIT @epityusoff 013-2571292 (Puncak Alam) . πŸ“² Zahin @flyhigh_shoppee 017-5595434 (Ttdi Jaya, Bukit Jelutong & Mindef) . πŸ“² Angah Abdullah @nha_9093 011-55614006 (Mcd Puncak Alam, Oasis Square & Ara Damansara) . πŸ“² Fitri 018-2636630 (Seksyen 27 Shah Alam) . πŸ“² Fahmi @_aemyy 019-3282548 (Shah Alam, Subang, Sunway & Klang) . πŸ“² Raja Noor Elliza @elliza3327 011-51284351 (Puncak Jalil) . . Boleh usha highlight IG kami πŸ€—πŸ€—πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . . #nanostixaddictsquad #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix #nanostixbukitjalil #nanostixpuncakjalil #nanostixkl #nanopodsmalaysia #nanostixttdijaya #nanostixdamansara #nanostixklang #nanostixsunway #uitmshahalam #uitmpuncakalam #tudm #mindef #mindefmalaysia #nanostixpuncakalam #nanopods
Whats ur flavor? 😎😎 . Price:Rm40 (3 pods) . 🚘Cod & Free delivery within Setia Alam 🚘Cod monday-friday (office hour) for Glenmarie shah alam. . . For details / order whatsapp: 019275 4215 or just click whatsapp link in bio. . . Time to change, change to Nanostix 😎 . . . #nanostixmalaysia #nanostix #nanostixsetiaalam #codsetiaalam #setiaalam #kanda #adinda #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang #setiacitymall #ecoardence #rosegold #nanostixrosegold #magneticcase
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
You’re outside Setia Alam? Tired to drive? No worries we deliver for you via Lalamove. Deliver within hours. Its transperent. Just tell us where is your location and goods will arrive at your doorsteps. . . Time to change, change to Nanostix #nanostixmalaysia #nanostix #nanostixsetiaalam #codsetiaalam #setiaalam #kanda #adinda #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang #setiacitymall #ecoardence #rosegold #nanostixrosegold #magneticcase
Feedback #nanostix Jom sama2 mulakan azam baru benti merokok..terbukti pada suami hakak sendiri tau..masuk hari ni dah 1 minggu tak lagi beli rokok dan tak merokok langsung semenjak mula bernanostix nie..alhamdulillah syukur.. Dah boleh start menabung Berminat join ber#nanostix Boleh dm sis k #nanostix #nanostixsaujanautama #nanostixmalaysia #nanostixmalaysia #nanostixpuncakalam
Yang mana stay puncak alam tu tapi tktahu nak beli nanoSTIX dekat mana, u guys boleh beli dengan @epityusoff. . . Boleh whatsapp +60132571292 or dm je. Dia boleh cod terus ke rumah anda β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ’― . . #nanostixaddict #nanostixaddictsquad #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixpuncakalam #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix #puncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakalam #kampuspuncakalam #codpuncakalam #puncakalamfasa3 #puncakalamresident #puncakalam
Hi Nanostix fan club. Its December. Do grab Nanostix at RM148 while stock last with a lot of choices pods flavour ✌🏻 #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hai nanostix setia alam fan club πŸ€— Introducing our new flavour HONEYDEW for you to taste. Get it while stock last. Limited stock only guyss. First come first serve πŸ˜‰ . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Limited stock available.Selling fast mcm pisang goreng paneh2 bro! Dengar cite harga rokok nak naik lagii.mari lah bertukar ke nanostix.Dah laa jimat pastu selamat dari bahan2 kimia merbahaya tiada tembakau , tar mcm dlm rokok tu.dh guna nanostix confirm lupe pada rokok tembakau .silap2 korang terus brenti merokok lps ni. . . Nak order? Just click whatsapp link in bio 😎 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hi Setia Alam. Please contact official agent as above for any queries or purchase Nanostix or Pods ✌🏻 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hey Setia Alam Nanostix fanclub. Do contact as above for purchase Nanostix and Pods while stocklast. Peace yo ✌🏻 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Tak suka bau rokok suami atau boyfriend? Berbau asap yang tidak selesa? Tidak tahu cara untuk berhenti? Bertukarlah ke Nanostix sekarang. Hubungi admin untuk dapatkan maklumat lebih lanjut ✌🏻 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hi folks. We are available at Setia Alam and Glenmarie for Nanostix and Pods purchase. Do contact as above ya πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hi guys. We r going back from secret island πŸ˜† Ready to serve you on monday onwards. Peace yo ✌🏻 . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
More details about Nanostix please whatsapp 019-2754215 for fast respond.we will reply your whatsapp as soon as possible ✌🏻 . Delivery / self pick up Setia alam / glenmarie shah alam / mcd klang sentral . . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Style kan? Jom bertukar kepada Nanostix.lebih selamat tiada tar & bahan kimia yang merbahaya. . . Whatsapp for more details . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Nampak mahalkan? Tapi lagi jimat dari beli rokok bro! Berbaloi2.dah guna nanostix confirm korang lupe pada rokok.tak caya? Try dulu! Rmai customer yang heavy smoker bg feedback diorg terus lupe pada rokok & duit lagi jimat.Bini pun dah x membebel πŸ˜‚πŸ˜‚ tiada lagi bau rokok yg busuk dkt suami.yang ada bau wangiiii ajeeee πŸ˜†πŸ˜ . . Nak tau details? Boleh terus DM/whatsapp jeee (click link whatsapp di bio ) . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #kang
Simple & mudah diguna kan.hanya charge sekejap guna usb cable .sedut je terus ONZ.asap pun xbnyk sebab takde tembakau. simpan dlm poket seluar pun xmkn space yg banyak.mcm bwk pen jee bro! πŸ˜†πŸ˜† . . Delivery / Self pick up: Setia Alam . Click whatsapp link in bio to purchase . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ecoardence #ecoardencesetiaalam #setiacitymall #setiacitypark
Morning! kaki coffee boleh try flavor πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» coffee flavor confirm puasss hati. . . Price : 3 Pods Rm40 (1 flavor) . Delivery / Self pick up: Setia Alam . Click whatsapp link in bio to purchase . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ecoardence #ecoardencesetiaalam #setiacitymall #setiacitypark
Which your fav flavor? SAY No to monday blues.get your nanostix now! . . DM/Whatsapp (just click whatsapp link in bio) for more details! . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #nanostixmurah #nanostixmalaysia
Stylo ke tidak Nano stix ni?Mudah dibawa kemana2.jimat space poket bro! Dah la jimat duit & tiada bahan kimia merbahaya mcm rokok. . Rm148 starter pack with mix flavor pods (3 flavor) . Whatsapp now to purchase! Just click sahaja link di bio tak payah susah2 nak save number! . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru
Which one you prefer? BLACK BLUE RAINBOW RM 148 including 3pods mix flavour. Come and grab one while stock last. . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ismailizzani
Nanostix vs Rokok . Nanostix lebih selamat dan lebih jimat dari rokok biasa yang lebih merbahaya yang mengandungi bahan beracun. . Nanostix lebih mudah untuk dibawa kemana2 . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ismailizzani
Korang rasa mana lagi jimat? Rokok biasa atau NanoSTIX? Pilihan di tangan anda 😎 . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru