#nanostixpuncakalam

36 posts

Loading...
Hai nanostix setia alam fan club 🤗 Introducing our new flavour HONEYDEW for you to taste. Get it while stock last. Limited stock only guyss. First come first serve 😉 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Limited stock available.Selling fast mcm pisang goreng paneh2 bro! Dengar cite harga rokok nak naik lagii.mari lah bertukar ke nanostix.Dah laa jimat pastu selamat dari bahan2 kimia merbahaya tiada tembakau , tar mcm dlm rokok tu.dh guna nanostix confirm lupe pada rokok tembakau .silap2 korang terus brenti merokok lps ni. . . Nak order? Just click whatsapp link in bio 😎 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hey Setia Alam Nanostix fanclub. Do contact as above for purchase Nanostix and Pods while stocklast. Peace yo ✌🏻 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Tak suka bau rokok suami atau boyfriend? Berbau asap yang tidak selesa? Tidak tahu cara untuk berhenti? Bertukarlah ke Nanostix sekarang. Hubungi admin untuk dapatkan maklumat lebih lanjut ✌🏻 . . . #nanostix #nanostixsetiaalam #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #alambudiman #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hi folks. We are available at Setia Alam and Glenmarie for Nanostix and Pods purchase. Do contact as above ya 👆🏻👆🏻👆🏻 . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Hi guys. We r going back from secret island 😆 Ready to serve you on monday onwards. Peace yo ✌🏻 . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
More details about Nanostix please whatsapp 019-2754215 for fast respond.we will reply your whatsapp as soon as possible ✌🏻 . Delivery / self pick up Setia alam / glenmarie shah alam / mcd klang sentral . . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Style kan? Jom bertukar kepada Nanostix.lebih selamat tiada tar & bahan kimia yang merbahaya. . . Whatsapp for more details . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #klang
Nampak mahalkan? Tapi lagi jimat dari beli rokok bro! Berbaloi2.dah guna nanostix confirm korang lupe pada rokok.tak caya? Try dulu! Rmai customer yang heavy smoker bg feedback diorg terus lupe pada rokok & duit lagi jimat.Bini pun dah x membebel 😂😂 tiada lagi bau rokok yg busuk dkt suami.yang ada bau wangiiii ajeeee 😆😝 . . Nak tau details? Boleh terus DM/whatsapp jeee (click link whatsapp di bio ) . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #uitmshahalam #kang
Simple & mudah diguna kan.hanya charge sekejap guna usb cable .sedut je terus ONZ.asap pun xbnyk sebab takde tembakau. simpan dlm poket seluar pun xmkn space yg banyak.mcm bwk pen jee bro! 😆😆 . . Delivery / Self pick up: Setia Alam . Click whatsapp link in bio to purchase . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ecoardence #ecoardencesetiaalam #setiacitymall #setiacitypark
Morning! kaki coffee boleh try flavor 👍🏻👍🏻 coffee flavor confirm puasss hati. . . Price : 3 Pods Rm40 (1 flavor) . Delivery / Self pick up: Setia Alam . Click whatsapp link in bio to purchase . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ecoardence #ecoardencesetiaalam #setiacitymall #setiacitypark
Which your fav flavor? SAY No to monday blues.get your nanostix now! . . DM/Whatsapp (just click whatsapp link in bio) for more details! . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #nanostixmurah #nanostixmalaysia
Stylo ke tidak Nano stix ni?Mudah dibawa kemana2.jimat space poket bro! Dah la jimat duit & tiada bahan kimia merbahaya mcm rokok. . Rm148 starter pack with mix flavor pods (3 flavor) . Whatsapp now to purchase! Just click sahaja link di bio tak payah susah2 nak save number! . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru
Which one you prefer? BLACK BLUE RAINBOW RM 148 including 3pods mix flavour. Come and grab one while stock last. . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ismailizzani
Nanostix vs Rokok . Nanostix lebih selamat dan lebih jimat dari rokok biasa yang lebih merbahaya yang mengandungi bahan beracun. . Nanostix lebih mudah untuk dibawa kemana2 . . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru #ismailizzani
Korang rasa mana lagi jimat? Rokok biasa atau NanoSTIX? Pilihan di tangan anda 😎 . . #nanostix #setiaalam #nanostixmalaysia #setiaalam #glenmarieshahalam #bandarbukitraja #nanostixshahalam #nanostixklang #puncakalam #nanostixpuncakalam #meru