#nanostixsaujanautama

33 posts

Loading...
New flavour arrived!! "HONEYDEW" 😍 Hurry WhatsApp us now!! For fast response kindly tap link at bio. Selling fast.😘 #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Main reasons why Nanostix is become an option to smokers out there! Let's swap to Nanostix. #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Mulakan pagi anda dgn senyuman 😁. Brader Achey kita pun dh bernano haa..korang kt luar tu bila lg.maklumat lanjut boleh klik link dia bio kami 😊. Kredit to @nanostix_bukitjalil . #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Kepada perokok di luar sana jom bertukar kepada nanostix. Alhamdulillah ramai customer kami dah berjaya berhenti merokok setelah mencuba nanostix ni ☺️. Mungkin anda seterusnya?? Jom dapatkan sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapp : 01137913567 #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Stay cool and save. Siapa2 yg nk order Nanostix atau nanopods boleh dm kami @ whatsapp kami : 01137913567 #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
STOP SMOKING🚭 WITH NANOSTIX. Why nanostix and nanopods?? ~ X payah recoil - easy use. ~ X payah tukar filters - easy maintenance. ~ Plug n play - tukar flavor mudah portable dan kecil. ~ Fast charging - 30 min Max. ~ Murah!! ~ 99% pengguna dah xhisap rokok selepas menggunakan nanostix terbukti dan terjaminπŸ‘. #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanosticker #nanopods #nanostixmoment #nanostixmurah #nanostixsaller #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Satu keputusan yang paling tepat jika anda berniat berhenti merokok dan bertukar kepada Nanostix. Rata-rata pelanggan kami sudah berjaya berhenti merokok. Anda bila lagi? #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixselangor #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Dah ramai customer kami yang berjaya berhenti merokok dgn nanostix! Jom sahut cabaran ini! Atau wang anda akan dikembalikan. #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Untuk makluman kami ada sediakan perhantaran ke seluruh negeri termasuk Sabah dan Sarawak ✌🏻.ni salah satu customer kami dari mukah Sarawak 😊.jadi tunggu apa lagi cepat2 order dgn kami starter kit nanostix anda atau nanopods pilihan hati 😍 . Maklumat lanjut boleh dm kami @ trus call/whatsapp : 01137913567 #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixselangor #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Morning ☺️ Swap to nanostix for better life ✌🏻. Untuk maklumat lanjut boleh terus hubungi kami . 01137913567 call/whatsapp #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixselangor #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Good morning! Ada customer kita mengadu sebelum bertukar kepada nanostix, dia spend untuk rokok sebulan RM500!!😱😱 Berpeluh kita dengar!! Tapi sejak bertukar kepada nanostix, dia dah jimat banyak! Memang tak beli rokok dah lepas tue. Nanostix memang jimat! #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixselangor #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Tips penjagaan nanostix | nanopods anda ✌️. Semoga bermanfaat 😁πŸ’ͺ🏻 selamat malam semua.. Maklumat lanjut boleh DM kami atau trus whatsapp : 011-37913567 #nanostick #nanopods #nanostixsaujanautama #nanostixmalaysia #nanotips #bazarpaknil #nanostixseller
Dah cakap Nanostix nie mmg padu! Feedback dari customer kami. Jom buat pilihan yg bijak dgn b’tukar kpd Nanostix. Gerenti dah xcari rokok lagi. 😎 #nanostixseller #nanostixselangor #nanopods #nanosticker #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixselangor #nanostixsaujanautama #nanostixonlineshop #bazaarpaknil #sayajual
Nak rasa padu tak padu flavor nie meyh Cuba grab satu. Baru tau pergi dia sampai mana. 😁 #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanopods #strawberryvanilla #nanostixseller #bazarpaknil #stopsmoking
Hari nie COD jauh sikit sampai ke Rawang. Terima kasih @mhmd.aleff beli starter kit nie. brader kita nie nak cuba berhenti merokok dan beliau dah buat pilihan yang bijak dgn bertukar kpd nanostix! ✌️Good luck bossku.πŸ’ͺ🏻 #nanostixsaujanautama #nanostixmoment #nanostixseller #nanostixseller #nanostixselangor #nanostick #nanostixmurah #nanostixmalaysia #bazarpaknil #sayajual #saynotosmoking
Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) . Apa itu Nanostix? Nanostix ada nicotine, berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar, Racun Tikus dan Bahan Berbahaya yang lain. . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya 30 minit.. 1 Nanopod bersamaan dengan 2 kotak rokok. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. . Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. . Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu flavour, hanya tukar Nanopods 5. Tidak mudah leaking. . Hubungi kami, kami akan bantu untuk berhenti merokok dalam masa seminggu menggunakan Nanostix. . Bagi Isteri, sayangi Suami anda, bantulah dia berhenti merokok dengan nanostix. #nanostixsaujanautama #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostixmurah #nanostixmoment #bazarpaknil #nosmoking
Pilihan ditangan anda. Pada perokok yang bercadang untuk berhenti merokok, inilah permulaannya. Dijamin Nanostix berkesan untuk membantu anda. Nak try padu tak padu bole terus DM saya.✌️ #nanostixsaujanautama #nanostixseller #nanostixselangor #nanostick #nanostixmurah #nanostixmalaysia #saynotsmoking #bazarpaknil
Trima kasih saudara @haizandgarcia sudi belikan nanostix ~starter pack 🌈~ untuk kawan beliau. tgh hari deal ptg trus cod πŸ˜„. Untuk sebarang pertanyaan terus direct ws/call sy : 01137913567✌️ #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostixmurah #bazarpaknil #stopsmoking
Trima kasih brader kita dr daikin dh grab nanostix (starterpack rainbow) 🌈 + nanopod (strawberry vanilla). Kpd yg lain yg ingin grab nanostix atau nanopods boleh trus hubungi sy 011-37913567 (ws/call) πŸ˜‰ #nanostixmalaysia #nanostixsaujanautama #nanostixseller #nanostixmurah #bazarpaknil #nosmoking
Harga Starter Kit Nanostix Rm148 satu set 1 x Nanostix 3 x Nanopod Free (Coffee, Mango, Grape) . Apa itu Nanostix? Nanostix ada nicotine, berfungsi sebagai NRD (Nicotine Replacement Device) tetapi tidak ada bahan kimia lain seperti rokok iaitu Tar, Racun Tikus dan Bahan Berbahaya yang lain. . Bateri Nanostix mampu bertahan sehingga 3 hari, charge hanya 30 minit.. 1 Nanopod bersamaan dengan 2 kotak rokok. Kalau Nanopod abis, beli dengan kami, 3 Nanopod Rm40. . Kelebihan Nanostix berbanding rokok. 1. Tidak berbau busuk. 2. Boleh hisap dimana-mana. 3. Tidak dimarahi isteri. 4. Mulut tidak berbau. 5. Boleh kurangkan/berhenti merokok. . Kelebihan Nanostix berbanding Vape. 1. Tidak perlu recoil. 2. Tidak perlu tukar kapas. 3. Tidak perlu setting voltan. 4. Tidak perlu flavour, hanya tukar Nanopods 5. Tidak mudah leaking. . Hubungi kami, kami akan bantu untuk berhenti merokok dalam masa seminggu menggunakan Nanostix. #nanostick #nanostixsaujanautama #nanostixselangor #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #stopsmoking
Jom warga Sg Buloh & Saujana Utama jumpa petang ni 4pm-6pm. Stok tak banyak dan terhad. #nanostix_gombak #nanostixgbk #nanostix #nanostixrawang #nanostixsungaibuloh #nanostixsgbuloh #nanostixsaujanautama