#nanostixserdang

33 posts

Loading...
testimoni dari seorang customer.. barang baik dari nanostix.. confirm boleh berhenti rokok.. tahniah untuk customer yang dah berhenti merokok.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serikembangan #serdang #barangbaik #barangpanas #lifestyle #stopsmoking #savemoney #goodforhealth
bila lagi nak berhenti rokok kan.. harga rokok pon dah naik.. tukar kepada nanostix lifestyle.. lebih bergaya, lebih sihat dan lebih jimat πŸ’ͺ #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savemoney #goodforhealth
jom guys tukar kepada nanostix.. stock masih ada.. hanya click link di bio dan terus deal.. cod area seri kembangan dan yang jauh kita pos +rm10 #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savemoney #goodforhealth
stock flavor sudah ada.. sesiapa yang nak order nanopod boleh contact saya πŸ‘πŸ‘ #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #savemoney #stopsmoking
done cod customer seri kembangan.. saya jual ye bos.. ada lagi yang nak beli Nanostix Starter kit boleh roger terus #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #stopsmoking #serikembangan #serdang #upm #barangbaik #barangpanas #savemoney
SEMAKIN RAMAI YANG MENCARI #NANOSTIX NI.. SO KITE RESTOCK LAGI.. BERMINAT?? DM SAYA CEPAT.. DENGAR2 TAHUN DEPAN ROKOK NAIK HARGA LAGI... BOLEH LA BERALIH ARAH KE NANOSTIX.. πŸ˜‚ πŸ˜‚ 🀣... IN SYA ALLAH TAK MENYESAL CUBA.. SERDANG, SERI KEMBANGAN, CHERAS #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras #nanostixmalaysia
Nanostix battery instruction βšͺπŸ”΅πŸ”΄ catch it now!!! #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #serdang #barangbaik #barangpanas #savemoney #stopsmoking
save your money or vurn your money? πŸ€‘πŸ€‘ #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savemoney
tak salah cuba yang baru kalau utk kebaikan... NAK... Dm saya cepat2.. 019-6691714 serdang, seri kembangan, cheras #nanostix #nanostixserdang #nanostixcheras
done cod nanostix kat brader ni.. alang2 balik kampung kita cod jauh sikit.. dia ni pon last rokok SAAT tu bro ni cakap. dah pasang niat taknak beli rokok dah. sy jamin anda akan jimatkan duit anda dengan nanostix πŸ‘ #nanopods #nanostixserdang #nanostixmalaysia #barangbaik #barangpanas
tq bossku.. player ragbi perak ni pon cakap nk berenti rokok dan bertukar ke nanostix.. nampak kotak rokok tu?? dia cakap tu last rokok dia.. lepas ni taknak beli dah. saya percaya tu lah last rokok dia.. anda bila lagi?? #nanostixserdang #nanopods #nanostixmalaysia #barangbaik #barangpanas #rugbyplayer
tq bosku beli smpai dua org. malam2 pon kita cod. katanya nk berhenti merokok. saya gerenti dalam sebulan anda dapat berhenti merokok dengan bertukar ke nanostix πŸ‘ #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #stopsmoking #barangbaik #barangpanas
harga rokok akan naik.. taknak tukar passion ke untuk jimatkan duit anda πŸ˜‰ #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #savemoney
jom pakat tukar ke nanostix.. stock masih ada.. nanostix tiada kenaikkan harga atau penurunan harga yang tidak menentu.. harga nanostix tetap seperti biasa.. tunggu apa lagi jom pakai nanostix #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #barangbaik #barangpanas #stopsmoking #jimat
anda bila lagi rasa nak jimatkan wang dan berhenti merokok.. whatsapp saya sekarang untuk nanoSTIX.. #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanopods #barangbaik #barangpanas #nanostixlifestyle #stopsmoking
NanoSTIX vs Vape 1- Tak perlu recoil 2- Tak perlu refill flavour 3- Asap tak tebal macam vape 4- Kurang bau 5- Bateri tahan lebih lama 6- Lebih ringan dan muat letak di poket kecil 7- Rasa nikotin yang lebih padu daripada vape 8- Kawalan suhu sempurna untuk keselamatan 9- Alternatif untuk berhenti merokok dengan lebih tepat 10- Rasa flavour yang sedap kerana tiada masalah dengan kapas atau coil #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #barangbaik #barangpanas #nanopods
NanoSTIX vs Rokok. 1- Rasa tekak sama macam rokok. 2- Kepuasan nikotin pon juga sama. 3- Namun NanoSTIX ini lebih bergaya dan lebih jimat berbanding rokok. 4- Lebih sihat dan tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti yang ada di dalam rokok. #nanopods #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanostixlifestyle #stopsmoking #supportmember #barangpanas #barangbaik
Anda selalu hisap rokok mevius? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam mevius. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak mevius. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Anda selalu hisap rokok pall mall? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam pall mall. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak pall mall. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke marlboro? 1- Feel dan kepuasan sama macam marlboro. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak marlboro. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Anda selalu hisap rokok peter? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam peter. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak peter. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Anda selalu hisap rokok winston? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam winston. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak winston. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Anda selalu hisap rokok dunhill? Tidak mahu tukar ke nanoSTIX? 1- Feel dan kepuasan sama macam dunhill. 2- Dah tak payah risau pasal kesihatan, sebabnya tiada tar dan bahan kimia yang bahaya. 3- Yang paling penting LEBIH JIMAT!!! lebih jimat dari membeli sekotak dunhill. Jangan lupa share kat kawan2 🀘 #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanostixlifestyle #stopsmoking #nanopods #barangbaik #barangpanas
Tips penjagaan nanoSTIX / nanoPODS 1- Pengecasan penuh dalam masa 30-45 minit, bateri mampu bertahan selama 7 jam. 2- Cabut pod ketika mengecas. 3- Inhale seperti biasa, seperti hisap rokok, tidak perlu inhale seperti vape, boleh mengakibatkan pod rasa hangit. 4- Guna apabila rasa nak smoke. Ingat ia adalah pengganti rokok bukan macam vape yang kita suka-suka ja bila-bila nak hisap. Jika kerap inhale boleh mengakibatkan dizziness (kepeningan). 5- Jangan masukkan liquid vape ke dalam pod, ia boleh merosakkan device, device pintar ini telah disetkan dengan kelikatan liquid khas NanoNIC, liquid vape dan liquid NanoNIC adalah berbeza. 6-Inhale semasa menunggang moto boleh menyebabkan pod cepat kering akibat tekanan angin. #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopods #stopsmoking #barangbaik #barangpanas
NanoSTIX adalah teknologi baru yang dicipta terutamanya untuk perokok tegar, ianya adalah alternatif yang lebih baik, lebih jimat dan selamat berbanding rokok. NanoSTIX dihasilkan daripada gabungan teknologi peranti dan NanoNic dari USA dan teknologi cecair dari Malaysia. Perbandingan NanoSTIX dan rokok : - Tiada tar dan bahan kimia lain - Bau yang lebih menyenangkan - Lebih Ekonomi Perbandingan NanoSTIX dan vape : - Kompak dan mudah dibawa - Tidak perlu 're-coil' - Bateri yang tahan lebih lama Kelebihan NanoSTIX : - Menggunakan teknologi NanoNIC dari USA - Tidak memeritkan tekak - Mudah dibawa & rekabentuk yang menarik - Nanopods mudah untuk ditukar ganti (flavour) - Kawalan suhu yang sempurna NanoSTIX mempunyai 3 warna iaitu : - Black ⚫ - Blue πŸ”· - RainbowπŸ’ˆ Pembelian NanoSTIX akan dapat 3 percuma Nanopods (flavour) dan jugak USB Charging. NanoSTIX mempunyai warranty selama satu tahun. Beritahu saya jika anda inginkan NanoSTIX. In shaa Allah dalam masa 7 hari anda dapat berhenti daripada merokok 🚭 #nanostix #serdang #nanostixmalaysia #nanopods #nanostixserdang #barangbaik #barangpanas
Barang ready stock. Flavour saja yang belum ada stock. Yang mana belum cuba nanostix boleh la cuba sekarang. #nanostixmalaysia #nanostixserdang #nanopod #barangbaik #barangpanas #serdang
Kakak2 abang2 makcik2 pakcik2 sudah penat dengan bau rokok adib beradik sedara mara atau jiran2 anda.. Boleh la cuba untuk hadiahkan Nanostix untuk menyenangkan anda dan jugak mengurangkan mereka daripada menghisap rokok.. -Anda mampu mengubahnya- Nanostix (RM148) whatsapp saya secepat mungkin. Click link di bio saya #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopod #serdang #barangbaik #barangpanas
siapa yang rasa susab nak berhenti merokok atau sudah penat bakar duit beli rokok? boleh cuba nanostix confirm mejimatkan duit anda dan tidak lagi merokok. #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopod #barangpanas #barangbaik #serdang
Nanostix starter PACK (RM148) 1pc nanostix - Black - Blue - Rainbow Free 3 Nanopod Warranty 1 year 1 USB Charging #nanostixserdang #nanostixmalaysia #nanopod #stopsmoking #heavysmoker #barangpanas #serdang
barang baik bossku... sapa yang belum try meh try mesti taknak isap rokok dah. whatsapp saya sekarang #nanostixserdang #nanostixmalaysia #katakantidakkepadarokok #barangbaik #supportmember #nanopod #serdang
Assalamualaikum/salam sejahtera, Hi bos, sudah penat beli rokok setiap hari? Saya ada menjual Nanostix starter pack *RM148.00* percuma 3 jenis flavour (mango,grape,coffee) untuk menjimatkan duit anda daripada membeli rokok setiap hari. Saya ada buat COD bagi kawasan Serdang, Selangor. Jauh kita pos (+RM10.00) #nanostix #serdang #nanostixmalaysia #nanopod #nanostixserdang #barangbaik #barangpanas