#nanostixsunway

214 posts

Loading...
Classy & convenient. __________________________________ Prices for a nanoSTIX starterkit:Β  RM148 for one set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Coffee, Strawberry Apple, Grape) 1 x USB cable 1 year warranty The nanoSTIX can last one whole day, then requires an hour charge only. 1 nanoPod is equivalent to 2 boxes of cigarettes. When you run out of stocks for nanopods, just get it from us for RM40 for one box of nanoPods You can smoke the nanoSTIX under air conditioned room, doesnt smell, and widely use for quitting cigarettes as it already contains nicotine. 95% better than cigarettes as it does not contain tar and other toxic chemical. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Harga starterkit nanoSTIX: RM148 dapat satu set 1 x nanoSTIXΒ  1 x nanoPods Pack Mix (Grape, Coffee, Strawberry Apple)Β  1 x usb cable 1 tahun warrantyΒ  nanoSTIX bertahan sehingga satu hari , lepastu kena charge sejam shj.Β  1 nanopod pula sama dgn 2 kotak rokok. Kalau nanopod habis dptkan je kat kami, RM40 untuk sekotak nanoPods. Kelebihan nanoSTIX bole hisap dalam aircond, tak bau busuk, dan sangat digalakkn untuk yang nak berhenti merokok.. nanoSTIX ada nicotine, 95% lebih baik daripada rokok sbb takde tar atau bahan kimia lain. #nanostix #nanostixsunway #nanostixputraheights Β #nanostixsubang Β #nanostixmalaysia #nanostixmoment Β #nanostixempire Β #nanostixpods
A sensation beyond imagination. An experience beyond expectations. Flavourful NanoNICS for every mood. It's simply the greatest satisfaction. It's Designed for Future. #Swap2NanoSTIX #NanoSTIX #NanoStory #NanoSTIXMalaysia #NoSmokingTeam #nanoSTIXSpectrumMetal #nanoSTIXRoseGold #nanoSTIXCrimsonRed #nanoSTIXLiguirianBlack #nanostixkelanajaya #nanostixpj #nanostixsunway #nanostixpantaidalam #nanostixbandarutama #nanostixtamanmedan #nanostixsungaibuloh
Daily essentials, slick, portable and easy to carry. Switch to nanostix now!! Prices for a nanoSTIX starterkit:Β  RM148 for one set 1 x nanoSTIX 1 x nanoPods Pack Mix (Coffee, Strawberry Apple, Grape) 1 x USB cable The nanoSTIX can last one whole day, then requires an hour charge only. 1 nanoPod is equivalent to 2 boxes of cigarettes. When you run out of stocks for nanopods, just get it from us for RM40 for one box of nanoPods You can smoke the nanoSTIX under air conditioned room, doesnt smell, and widely use for quitting cigarettes as it already contains nicotine. 95% better than cigarettes as it does not contain tar and other toxic chemical. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Harga starterkit nanoSTIX: RM148 dapat satu set 1 x nanoSTIXΒ  1 x nanoPods Pack Mix (Coffee, Strawberry Apple, Grape)Β  1 x usb cable nanoSTIX bertahan sehingga satu hari , lepastu kena charge sejam shj.Β  1 nanopod pula sama dgn 2 kotak rokok. Kalau nanopod habis dptkan je kat kami, RM40 untuk sekotak nanoPods. Kelebihan nanoSTIX bole hisap dalam aircond, tak bau busuk, dan sangat digalakkn untuk yang nak berhenti merokok.. nanoSTIX ada nicotine, 95% lebih baik daripada rokok sbb takde tar atau bahan kimia lain. #nanostix #nanopods #nanostixmoment #nanostixseller #nanostixsubangjaya #nanostixmalaysia #nanostixputraheights #nanostixsubang #nanostixgang #nanostixsunway #nanostixpods #classy #quitcigarettes #rokok #bossku #malaysia #selangor #timetochange #easy #simple
Kucing pun minat nanostix. What are you waiting for? Come get your nanostix from us! PM or whatsapp us +601112123327 #kucing #nanostix #nanopods #nanostixseller #nanostixsubangjaya #nanostixmalaysia #nanostixputraheights #nanostixgang #nanostixsunway #bossku #quitcigarettes #rokok #comel
Nanostix Official Products... 🚬🚬🚬🚬🚬🚬 #nanostix #nanpods #nanostoxpj #nanostixkl #nanostixkajang #nanostixsemenyih #nanostixbalakong #nanostixsunway
Nak beli nanopods PM kita je. You name it we have it! COD atau POS pun boleh *Nanopods* *REGULAR* ~Orange ~Grape ~Mango ~Coffee hazelnut ~Banana vanilla ~Strawberry vanilla ~Strawberry apple ~Honeydew *LIGHTS* ~Lemonade ~Orange ~Mango ~Banana vanilla ~Honeydew ~APPLE *limited stocks available* ORDER NOW #nanostix #nanostixputraheights #nanostixmalaysia #nanostixsubangjaya #quitcigarettes #bossku #nanostixgang #malaysia #smoking #putraheights #sunway #nanostixsunway
Dah stock up! *BARANG DAH SAMPAI* _*READY STOCK*_ *Nanostix* ~BLACK ~BLUE ~RED ~RAINBOW ~ROSEGOLD PINK *Nanopods* *REGULAR* ~Orange ~Grape ~Mango ~Coffee hazelnut ~Banana vanilla ~Strawberry vanilla ~Strawberry apple ~Honeydew *LIGHTS* ~Lemonade ~Orange ~Mango ~Banana vanilla ~Honeydew ~APPLE *limited stocks available* ORDER NOW #nanostix #nanostixputraheights #nanostixmalaysia #nanostixsubangjaya #quitcigarettes #bossku #nanostixgang #malaysia #smoking #putraheights #sunway #nanostixsunway
・・・ assalammualaikum,, new pods baru sahaja keluar kalau ada sesiapa berminat boleh pm sy ok, memang sedap betul,tak tipu memang sedapπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜ #nanostixsungaibuloh #NANOSTIXPJ #nanostixpetalingjaya #nanostixkelanajaya #nanostixbandarutama #nanostixsunway #nanostixpantaidalam #newnanoPODS #TABACCO @nanostix_petalingjaya1 @nanostixshahalam19
⚠️ MAJOR NANOSTIX & NANOPOD RESTOCK!!! ⚠️ . NanoSTIX starter kits now IN STOCK! πŸ‘πŸ» β–ͺ️Black πŸ–€ β–ͺ️Rainbow 🌈 β–ͺ️Red πŸ’Ÿ β–ͺ️Blue πŸ’§ . . FULL RANGE NanoPODs also in stock! . LIGHT & REGULAR β–ͺ️Mango Ice ❄ β–ͺ️Grape Ice πŸ‡β„οΈ β–ͺ️Lemonade Ice πŸ‹β„ β–ͺ️Orange Ice πŸŠβ„οΈ β–ͺ️Graple πŸ‡πŸŽ β–ͺ️Strawberry Apple πŸ“πŸŽ β–ͺ️Honeydew 🍈 β–ͺ️Coffee β˜• β–ͺ️Coffee Hazelnut β˜• β–ͺ️Banana Vanilla 🍌 β–ͺ️Strawberry Vanilla πŸ“ . . . Ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
#Repost @nanostix_bukitjalil with @get_repost ・・・ Gaissss, sekarang lepak satu table semua berNANOSTIX je 😎 Nak pakai pon senang sangat aihh hisap macam tu je tak payah nak recoil ke apa and BEST asap tak ganggu orang belakang 😍 Korang nak gak whatsapp terus, tak perlu risau tiada bahan terlarang atau kimia memudaratkan. 😊 . call/whatsapp 0122498140 . #nanoSTIX #nanoSTIXbukitjalil #nanoSTIXmalaysia #nanostixpetalingjaya #nanostixpj #nanostixsunway #nanostixmurah #nanostixsgbuloh
READY STOCKKK !!! . TREND "nanoStix" DAPAT MEMBANTU ORANG RAMAI BERHENTI MEROKOK ❗️❗️❗️ . Apa itu NanoSTIX?? NanoSTIX ialah eCigarrete (Rokok Elektronik) teknologi baru gabungan device dan nanonic dari USA. Kandungan 5% nikotin cukup untuk memberikan signal kepada otak kita bahawa badan kita telah mendapat nikotin secukupnya walaupun hanya 4-5 kali sedutan. NanoSTIX alternatif terbaik untuk Berhenti Merokok. Apa itu NanoPODS? NanoPODS ialah Cartridges pakai buang. satu pods persamaan 2 kotak ROKOK, Setiap satu pods ada 1.5 ml. Perbandingan Nanostix dan Vape: -Penggunaan nanoSTIX tidak perlu recoil. -PODS tidak perlu refill - bateri tahan lama. -Pembakaran sempurna. - Bila abis satu pods tu (kebiasaan 400-500 sedutan) kita hanya tukar dengan pods baru sahaja. Kelebihan NanoPODS -Menggunakan Teknologi Nanonic. - Memenuhi standard USP Grade (United States Pharmacopeia) - Nichrome Coil (1.2 - 3.0 ohm) - Tidak perlu Refill Flavour . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Who doesn't love the color red? ❀️ But guess what?! The sexy red color is back in stock!! Get yours today before it runs out! πŸ“£ Contact 0162693645 / 01111933386 for Orders & COD! #nanostixmalaysia #nanostixseller #nanostixflavour #nanostixsunway
⚠️ MAJOR NANOSTIX & NANOPOD RESTOCK!!! ⚠️ . NanoSTIX starter kits now IN STOCK! πŸ‘πŸ» β–ͺ️Black πŸ–€ β–ͺ️Rainbow 🌈 β–ͺ️Red πŸ’Ÿ . Nanopods are also IN STOCK! . (LIGHT) β–ͺ️Mango Ice ❄ β–ͺ️Lemonade Ice πŸ‹β„ β–ͺ️Orange Ice πŸŠβ„οΈ β–ͺ️Graple πŸ‡πŸŽ β–ͺ️Coffee β˜• β–ͺ️Coffee Hazelnut β˜• β–ͺ️Banana Vanilla 🍌 β–ͺ️Strawberry Vanilla πŸ“ . (REGULAR) β–ͺ️ Mango Ice ❄ β–ͺ️ Grape Ice πŸ‡β„οΈ β–ͺ️ Orange Ice πŸŠβ„οΈ β–ͺ️ Strawberry Apple πŸ“πŸŽ β–ͺ️ Honeydew 🍈 β–ͺ️Coffee Hazelnut β˜• β–ͺ️Banana Vanilla 🍌 β–ͺ️Strawberry Vanilla πŸ“ . . . Ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . Drop us a PM / WhatsApp for more info! πŸ“© Or just come by the store to get yours today! πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Postage is also available. πŸ“¦ . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
⚠️ Our most anticipated NanoSTIX flavors have arrived! ⚠️ . REGULAR NANOPODS: . β–ͺ️Coffee Hazelnut β–ͺ️ Strawberry Vanilla β–ͺ️ Mango Ice β–ͺ️ Grape Ice . . Limited ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . Drop us a PM / WhatsApp for more info! πŸ“© Or just come by the store to get yours today! πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Postage is also available. πŸ“¦ . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
portable size ACCOMPANY YOU ANYWHERE #nanostixsunway #quitcig #nanostixkualalumpur
Mango season is here! Light or regular? . . Limited ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . Drop us a PM / WhatsApp for more info! πŸ“© Or just come by the store to get yours today! πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Postage is also available. πŸ“¦ . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
Inhale the present, exhale the past #nanoSTIXsunway #quitsmoking
πŸ”₯ NEW & JUST IN! πŸ”₯ πŸ”₯NANOSTIX MAGNETIC CASE! πŸ”₯ . On the move and need something to keep your NanoStix in? The Nanostix Magnetic Case is a sleek storage for your NanoStix with a magnetic door to store your device and pods securely. It holds 2 NanoPods so that you are always ready for a pod change on the go. . Colors available : Black, Grey, Pink 🍭 . Note : NanoStix & NanoPods sold separately. . . Limited ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . Drop us a PM / WhatsApp for more info! πŸ“© Or just come by the store to get yours today! πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Postage is also available. πŸ“¦ . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
⚠️ MAJOR NANOPOD RESTOCK!!! ⚠️ . (Light pods) β–ͺ️ Grape Ice β–ͺ️ Strawberry Apple β–ͺ️ Lemonade Ice β–ͺ️ Coffee β–ͺ️ Banana Vanilla β–ͺ️ Honeydew . (Regular pods) β–ͺ️ Grape Ice β–ͺ️ Strawberry Apple β–ͺ️ Coffee β–ͺ️ Coffee Hazelnut β–ͺ️ Banana Vanilla β–ͺ️ Honeydew . . Ready stocks available now! Get them quick! πŸ‘πŸ» . #nanostix #nanostixsubang #nanostixsubangjaya #nanostixsunway #nanostixusj #nanostixss15 #nanostixshahalam #nanostixklang #nanostixpj #nanostixmalaysia #swaptonanostix . . πŸ”ž You have to be 18 or above to purchase these items. πŸ”ž . . Available at our store : . VAPOLOGY πŸ—ΊοΈ A11-G, Jalan SS 15/8A, Subang Jaya πŸ“ž Whatsapp: +60162038284 πŸ’» Facebook: http://facebook.com/VapologyStudio πŸ“² Insta: @vapologystudio . . Drop us a PM / WhatsApp for more info! πŸ“© Or just come by the store to get yours today! πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Postage is also available. πŸ“¦ . . #vapologystudio #vapologysubangjaya #friendsofvapology . #vapestore #vapemalaysia #vapeshop #vapecommunity #ss15 #subangjaya #vapeporn #vapepics #vaping #vaper #vapelove #vmog #vapesociety #vapeaddict #vapestyle #saltnic
What is best? Pleasant scent that dissolves in the air quickly without leaving a trace behind. #Swap2NanoSTIX #NanoSTIX #NanoStory #NanoSTIXMalaysia #nanostixpj #nanostixpetalingjaya #nanostixkelanajaya #nanostixpantaidalam #nanostixsunway
Boleh whatsapp squad kami yang berhampiran anda ye ‼️ . JOM order nanoSTIX dan pods sekali 😜 ataupun u guys nak tunggu RED device release dulu baru nak grab order πŸ”₯‼️ . . πŸ“² EPIT @epityusoff 013-2571292 (Puncak Alam) . πŸ“² Zahin @flyhigh_shoppee 017-5595434 (Ttdi Jaya, Bukit Jelutong & Mindef) . πŸ“² Angah Abdullah @nha_9093 011-55614006 (Mcd Puncak Alam, Oasis Square & Ara Damansara) . πŸ“² Fitri 018-2636630 (Seksyen 27 Shah Alam) . πŸ“² Fahmi @_aemyy 019-3282548 (Shah Alam, Subang, Sunway & Klang) . πŸ“² Raja Noor Elliza @elliza3327 011-51284351 (Puncak Jalil) . . Boleh usha highlight IG kami πŸ€—πŸ€—πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . . #nanostixaddictsquad #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix #nanostixbukitjalil #nanostixpuncakjalil #nanostixkl #nanopodsmalaysia #nanostixttdijaya #nanostixdamansara #nanostixklang #nanostixsunway #uitmshahalam #uitmpuncakalam #tudm #mindef #mindefmalaysia #nanostixpuncakalam #nanopods
Tahniah @nanostixshahalam19 atas pembukaan dan menjadi agent sah @nanostix_pj Org2 shah alam boleh trus walk-in di kedai beliau @nanostixshahalam19 #nanostixpetalingjaya #nanostixkelanajaya #nanostixpj #nanostixsunway #agentnanostixpj #misimencariagent Sapa2 nk jadi agent rogen abam 0162177264
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
" π‚π‘πˆπŒπ’πŽπ 𝐑𝐄𝐃 " 😍 . Merah buat abang ghairah ‼️πŸ”₯ . Warna merah ni ngam lah untuk abang abang yang nak benti smoke tu 🚭 . Ni device yang terbaru akan dilancarkan @nanostixmalaysia . Will be launching very soon. Stay tuned for new update πŸ‘β€ΌοΈ . βœ… Nak PRE-ORDER ❓ . Apa lagi laju-laju PM kami or #nanostixaddictsquad team ☝🏻yang berhampiran dengan kawasan abang-abang semua ‼️ . Jangan cakap kami tak payung β€ΌοΈπŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­πŸ€­ . Grab cepat sebab ni LIMITED STOCK ‼️ . #nanostixaddict #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmurah #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixmoment #nanostixforever #nanostixshahalam #nanostixpetalingjaya #nanostixsubang #nanostixkelanajaya #nanostixpuncakalam #nanostixkl #nanostixsunway #nanostixttdijaya #stopsmoking #nanostixforever #swap2nanostix
Steady bosskurr..Customer @nanostixpj yg pertama memiliki Rose Gold Stix. Colournya yg cantik sepadan dgn wajahnya yg tampanπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Tq kerana berurusan dgn kami Pada yg berminat ut memiliki cik Rose boleh trus wasap utk fast respon 0162177264 #nanostix #nanostixpj #nanostixpetalingjaya #nanostixkelanajaya #nanostixsunway
next page →