#nanostixsunway

127 posts

Loading...
Nano pods order to be fulfilled 😛😛😛😛 #nanopods #nanostixmalaysia #nanostixsemenyih #nanostixkajang #nanostixsunway #nanostixmidvalley
selalu mengeluh duit tak cukup? . ada modal nak buat side income tpi tak tahu nak jual ape? . INI PELUANG EMAS UNTUK KORANG! . Agent nanoStix diperlukan! . rokok makin mahal! nak isap rokok tempat public pun dah tak selamat sbb asik kene saman! . permintaan yang tinggi! . yang benar benar berminat sahaja boleh click link dkt bio! . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Suka untuk #NanoBRO ingatkan tentang penjagaan device #NanoSTIX dan #NanoPODS untuk reference #NanoSTER semua. Tips Penjagaan device NanoSTIX & NanoPODS ✔Cas selama 30 - 45 minit, bateri mampu tahan selama 7 jam ✔Cabut pod ketika mengecas. ✔Inhale seperti biasa seperti merokok, tidak perlu sedut terlalu kuat kerana ianya menyebabkan pod akan rasa hangit. ✔Gunakan NanoSTIX apabila rasa ingin merokok. ✔NanoSTIX bukanlah pengganti vape, yang mana kita boleh menikmatinya bila-bila masa sahaja, overdose mengakibatkan dizziness (kepeningan). ✔Jika terasa sangat keras, kurangkan inhale dan hembus dengan banyak secara perlahan-lahan. Seperti pengalaman pertama yang lain, NanoSTIX perlu mengambil sedikit masa untuk dibiasakan. ✔Jangan masukkan liquid vape dalam pod sebab boleh rosakkan device kerana device pintar ini telah disetkan dengan kelikatan liquid khas NanoNIC, liquid vape dengan NanoNIC adalah berbeza. ✔Sila lapkan ruang NanoPODS (NanoPODS slot) dengan tissue sebelum mengecas. Bentukkan tissue mengikut saiz ruang tersebut dan terbalikkan beberapa saat untuk mengelakkan PCB Board (papan litar) rosak. ✔Jangan meninggalkan NanoSTIX didalam kereta kerana body NanoSTIX diperbuat daripada besi tahan karat ianya akan membuatkan bateri NanoSTIX tidak tahan lama dan NanoPODS rosak. ✔Elakkan menggunakan NanoSTIX di dalam perjalanan ketika anda menunggang/membonceng motorsikal kerana ianya boleh menyebabkan liquid di dalam pod mengering dengan cepat. #nanostixpj #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya @nanostix_jalankebun 0162177264
Sorry for late update, but ya try it out! HONEYDEEEWWWWW!!! #nanopod #nanostixmalaysia #nanostixpj #nanostixkajang #nanostixsemenyih #nanostixsunway #nanostixmidvalley
Honey dew aka tembikai susu🍏🍎🍐🍊🍋🍈🍓 Kemunculan di nantikan #newflouver #newpods #lunching #tunggu 👇🏻👇🏻 #nanostixkj #nanostixmalaysia #nanostixpetalingjaya #nanostixselangor #nanostixpj #nanostixsunway #nanostixbangsar #nanostixtmnmedan #berhentimerokok #taknakmerokok #petalingjaya
Rokok naik harga😂😂!! Jom!!bertukar pada NanoSTIX Lebih,Jimat,Mudah dan mampu anda bebas dari merokok Rojer agen pj +0162177264 #nanostixpj #nanostixpetalingjaya #nanostixkelanajaya #nanostixkelanajaya #nanostixbangsar #nanostixtamanmedan #nanostixsunway
GARA GARA ASAP ROKOK❓❓ . sedih tgk budak yang tak bersalah kene mcm ni dsbbkan dekat dengan perokok! . sape lagi yang budak kecik ni nak dekat kalau bukan mak ayah nya sendiri. . sayangi lah family anda, jangan disebab kan kepuasan tekak sendiri org yg tersayang merana! . jom bertuka ke nanoStix, rasa yang padu! lebih baik dari rokok! . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Mornink guys😘😘 Misi mencari dropship dan AGENT yg SAH kini di buka..Pada yg berminat dan ingin menjana pendapatan sampingan boleh roger admin.. Roger 0162177264. #nanostixpj #nanostixbangsar #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixtamanmedan
MEMANG TAK RASA NAK ISAP ROKOK❗️❗️❗️ . haa ni real testimoni ya! mmg nanoStix dapat membantu korng untuk berhenti merokok! . rase padu sama dengan rokok ! . membuat kan korang akan puas dan akan lupa kan pada rokok! . satu set nanoStix RM148 FREE 3 POD MIX FLAVOUR! . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Mornink guys😘😘 Misi mencari dropship dan agent yg SAH kini di buka..Pada yg berminat dan ingin menjana pendapatan sampingan boleh roger admin.. Roger 0162177264 #nanostixpj #nanostixbangsar #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixtamanmedan
READY STOCK BOSSKUR❗️ . xtau nak cari cara untuk berhenti merokok? . penat dengar orang tersayang bebel sbb sruh berhenti merkok? . kos rokok makin meningkat? . dah buntu?? . RILEX, nanoStix sedia membantu masalah korang! . beduyun testimoni yang dah berjaya dapat berhenti merkok! korang nak tengok je ke? taknak benti merkok same2? tak rugi pun mencuba silap silap org tersayang makin sayang ! 😘 . whatsapp 📲 +60172800883 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Thankyou boss terus angkat starter kits + 3boxes nanopods 💪🏻💪🏻 . . Starter kits kita bagi device + 3pods mixed flavor + usb cable dengan warranty 1 year. Only RM148 !!! Jom ikhtiar berhenti rokok bro 💪🏻 . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Tq boss..repeart order pods n stater kit Produk yg di percayai mampu mengubah anda bebas dari merokok Anda bila lagi!!!!!Roger abam kita sembang tepi Call/wasapp/dm/pm 0162177264 #nanostikpj #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixmurah
Apa itu NanoSTIX?? NanoSTIX ialah eCigarrete (Rokok Elektronik) teknologi baru gabungan device dan nanonic dari USA. Kandungan 5% nikotin cukup untuk memberikan signal kepada otak kita bahawa badan kita telah mendapat nikotin secukupnya walaupun hanya 4-5 kali sedutan. NanoSTIX alternatif terbaik untuk Berhenti Merokok. . dpt kn nanostix segera! whatsapp 60172800883 . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Last cod 12mlm td.. Di saat anda memerlukan kami hantar Di saat anda jalan sesak kami sampai Utk area pj roger je runner kami 0162177264 #nanostixpj #nanostixsunway
Tq bro support @nanostix_pj dari ampang ke Pj hanya kerana nanostix Beliau beli kerana niat utk berhenti merokok..mudah2an di permudahkan #nanostikpj #nanostixpetalingjaya #nanostixsunway 0162177264
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
#Repost @nanostix_bukitberuntung with @get_repost ・・・ Nanostix memang terbaik MUDAH,CEPAT DAN STYLO #nanostikpj #nanostixpetalingjaya #nanostixsunway Call :0162177264
TREND "nanoStix" DAPAT MEMBANTU ORANG RAMAI BERHENTI MEROKOK ❗️❗️❗️ . Apa itu NanoSTIX?? NanoSTIX ialah eCigarrete (Rokok Elektronik) teknologi baru gabungan device dan nanonic dari USA. Kandungan 5% nikotin cukup untuk memberikan signal kepada otak kita bahawa badan kita telah mendapat nikotin secukupnya walaupun hanya 4-5 kali sedutan. NanoSTIX alternatif terbaik untuk Berhenti Merokok. Apa itu NanoPODS? NanoPODS ialah Cartridges pakai buang. satu pods persamaan 2 kotak ROKOK, Setiap satu pods ada 1.5 ml. Perbandingan Nanostix dan Vape: -Penggunaan nanoSTIX tidak perlu recoil. -PODS tidak perlu refill - bateri tahan lama. -Pembakaran sempurna. - Bila abis satu pods tu (kebiasaan 400-500 sedutan) kita hanya tukar dengan pods baru sahaja. Kelebihan NanoPODS -Menggunakan Teknologi Nanonic. - Memenuhi standard USP Grade (United States Pharmacopeia) - Nichrome Coil (1.2 - 3.0 ohm) - Tidak perlu Refill Flavour . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Apa kata anda bro? Mau jimat ka takmau? Kita ikhtiar kasi jimat duit poket, confirm lupa dekat rokok lepasni. Kalau benda lebih manfaat napa kita perlu tolak? . . Whatsapp / call : 01724545556 Whatsapp : 0172342592 COD KL AREA . . #nanostixcheras #nanostixkualalumpur #nanostixsungaibesi #nanostixbangsar #nanostixpantaidalam #nanostixpandan #nanostixpj #nanostixshahalam #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixkelanajaya #nanostixsunway #nanostixalamdamai #nanostixtunhusseinonn
Steady bro..segak berpakaian seragam bersama nanostix di tangan #nanostixpj #nanostixpetalingjaya #nanopodpj #nanostixsunway #nanostixmurah @nanostix_bukitjalil @nanostix_malaysia Utk maklumat lanjut Roger agent pj 0162177264
Kepada Geng Marlbolo.❗️❗️❗️ . Masih layan Marlbolo? Mengapa tidak bertukar kepada NanoSTIX? Feel dan kepuasan dah sama macam Marlbolo Dah tak payah risau dengan kesihatan, sebabnya takda tar & bahan kimia bahaya. Yang paling penting.. LEBIH JIMAT!!! Yaa.. lebih jimat daripada anda beli sekotak Marlbolo. Jangan lupa SHARE kat kawan-kawan ya . whatsapp 📲 60172800883 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Kepada Geng Dunhill ❗️❗️❗️ Masih layan Dunhill? Mengapa tidak bertukar kepada NanoSTIX? Feel dan kepuasan dah sama macam Dunhill Dah tak payah risau dengan kesihatan, sebabnya takda tar & bahan kimia bahaya. Yang paling penting.. LEBIH JIMAT!!! Yaa.. lebih jimat daripada anda beli sekotak Marlbolo. Jangan lupa SHARE kat kawan-kawan ya . whatsapp 📲 60172800883 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Kepada Geng Winston Merah dan Putih.❗️❗️❗️ . Masih layan Winston? Mengapa tidak bertukar kepada NanoSTIX? . Feel dan kepuasan dah sama macam Winston . Dah tak payah risau dengan kesihatan, sebabnya takda tar & bahan kimia bahaya. . Yang paling penting.. LEBIH JIMAT!!! Yaa.. lebih jimat daripada anda beli sekotak Marlbolo. . Jangan lupa SHARE kat kawan-kawan ya . whatsapp 📲📲60172800883 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
Ok bosskurr.steady👍👍👍 ・・・ Ramai yang tertanya-tanya apa itu NanoStix.Tengok video 1 minit nie dan korang akan tak sabar-sabar nak guna NanoStix. #nanostixpj #nanopodspj #nanopod #nanostixpetalingjaya #nanostixsunway #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixbangsar #nanostixkelanajaya #nanostixkj #nanostixfever #nanostixseller #nanostixforever
#Repost ・・・ NANOSTIX VS VAPE : 1- Tak perlu recoil 2- Tak perlu refill flavor 3- Asap tak tebal serupa vape 4- Kurang bau 5- Bateri tahan lebih lama 6- Lebih ringan dan muat di poket kecil 7- Rasa nikotin yang lebih padu daripada vape 8- Kawalan suhu sempurna untuk keselamatan 9- Alternatif untuk berhenti merokok yang lebih tepat 10- Rasa flavor yang lebih padu kerana tiada masalah dengan kapas atau coil. Call now:0162177264 #nanostix #nanostixsunway #nanopj #nanostixpetalingjaya #nanostixmalaysia #nanostixpodpj
#Repost @nanostix_bukitjalil with @get_repost ・・・ Gaissss, sekarang lepak satu table semua berNANOSTIX je 😎 Nak pakai pon senang sangat aihh hisap macam tu je tak payah nak recoil ke apa and BEST asap tak ganggu orang belakang 😍 Korang nak gak whatsapp terus, tak perlu risau tiada bahan terlarang atau kimia memudaratkan. 😊 . call/whatsapp +6016-2177264 . #nanoSTIX #nanoSTIXbukitjalil #nanoSTIXmalaysia #nanostixpetalingjaya #nanostixpj #nanostixsunway #nanostixmurah
#Repost @nanostix_bukitjalil with @get_repost ・・・ Swap to nanoSTIX for better life. 🚭 . call/whatsapp +6016-2177264 . #nanoSTIX #nanoSTIXbukitjalil #nanoSTIXmalaysia #nanostixpetalingjaya #nanostixpj #nanostixsunway
Change to nanoSTIX now!! ▶️Belum cuba belum tau #nanostixpetalingjaya #nanostixpj #nanostixtamanmedan #nanostixsunway #runnernanostixpj Call :0162177264
🔝🔝🔝 . ramai yang tanya nanostix ni same ke dengan vape! . 10 kali ganda lgi best dari vape! kalau vape korang kene nak kene recoil nk letak flavour lagi, nak setting lagi, lecehh, . kalau nanoStix pulak? . nanoStix ni senang je, stix + pods terus hisap! memang sesuai untuk orang nak berhenti merkok! jimat pun jimat! kalau nak banding kan dengan korang beli rokok sekotak yg nak dekat Rm20 better korang guna nanostix! rasa padu ! lagi best! . satu pods persamaan dua kotak rokok tau!bau pun lebih menyenangkan dari ROKOK! . **psst : dgr cite rokok dah naik harga, betul ke 😢😢 . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
WAJIB BACA TESTIMONI NI❗️❗️ . untuk yang dah penat cari cara untuk berhenti merokok perjuangan korang belum berakhir! . sebab korang tak try lagi penangan nanostix ni! . lagi best dari vape lagi jimat dari rokok! . satu set rm148 sahaje 🔥free 3 pods flavour (mango,grape,coffe) 🔥 extra free gift dari @nanostix.sya . #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixmoment #nanostixfeedback #nanostixseller #nanostixonlineshop #nanostixpods #nanostixmurah #nanostixkualalumpur #nanostixselangor #awek #awekcun #awekmelayu #awektiktokmalaysia #awektiktok #tiktok #tiktokmalaysia #awekseksi #awektudung #awekmotor #awekgym #nanostixputrajaya #nanostixpuchong #nanostixsubang #nanostixshahalam #nanostixsunway #nanostixpetalingjaya #nanostixdamansara #nanostixblack #nanostixblue #nanostixmoment #nanostixmurah
next page →