#neelofa

2,014,259 posts

Loading...
Senaman dapat bantu tangani stress. Ha ada tak kat sini yang asal stress je makan. Kalau makan sepotong chocolate takpe lagi ni dia bedal macam macam boleh mencecah 2000-3000kcal pulak tu. alasan nya sebab stress. Lepas makan hilang tak stress? Tak kan? Lagi stress sebab bertambah gemuk ada lah.. . So ada baiknya sarung kasut tu dan pergi berlari dua tiga km. InshaAllah terbukti memang dapat hilangkan stress. Tak percaya boleh cuba 🤗.. . Okay guys pendaftaran LWOC dah pun dibuka. Click link di bio untuk daftar dan capai berat ideal anda😘.. . Coach Kish Yussof 📲 011-2914-1123.. . #jomkurussecaraonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #neelofa #misimengecil #turun10kgsebulan #turun5kgsebulan #tv3 #weightlosstips #menusihat #kurusdarirumah #tipskurus #tipskuruscepat #taknakgemuk #seluarbesar #blousewanita #shawllabuh #bajubesar #lwoc #kdrama #dramafever #seriburindu #pujaanhatikanda #2019goals #fatburner #uitm #mirafilzah #healthyfood #healthyrecipes
"Nak atau tidak ia bermula dari ANDA!! Cakap tak boleh.. maka tak boleh la. 😅 Sama jugak kalau anda nak kurus.. mulut dok cakap.. ish xboleh laa.. kalau diet x boleh la nak makan sedap2 lepas ni. Mind dah beri macam2 alasan dh bila hati dh taknak! padahal menu eat clean lagi sedap. Yg cakap x sedap tu sbb x pernah rasa dn takde ilmu resepi eat clean. Yg tahu hanya makan kedai.. buat store lemak banyak2 dlm badan😎 Klik link bio agar awak tak terlepas slot kali ni..😍😍🤗 Coach min 019 3944046 #teamckrosliza #kurussihat #sihatcantik #coachingonline #dietsihat #jomkurus #tipkurusmudah #tipkuruscepat #cabarankurus #dietkirakalori #kurustanpalapar #kalorimakan #fitmalaysia #utm #bisnessonline #missfazura #ajimaura #shoppingonline #neelofa #selangor #terapiinstagram #AuraInsta #AuraInstaBatch13 #usahawanonline #IGMASHUP #alifsyukriterlajaklaris
Daripada Eyeshadow 2 minit lah timbulnya cerita tak pandai mekap mata tapi sekarang dah pandai nak melawaaa. . . Hanya picit saja dan calit di mata, terus siap. Senang sangat sangat, tak perlu ambil masa yang lama pun. . . 🚗 COD SELURUH AREA BALAKONG 📮 POS SELURUH MALAYSIA . Untuk order 📲 wasap.my/60104498685/sobella . . #SOBELLA #SOBELLAKAJANG #SOBELLABALAKONG #SOBELLASERIKEMBANGAN #SOBELLAPUCHONG #SOBELLACHERAS #LIPMATTESOBELLA #EYESHADOWSOBELLA #WONDERBLUSHSOBELLA #AGENTWANTED #DROPSHIPNEEDED #TIKTOKMALAYSIA #MUAKL #NEELOFA #KEKECHALLENGE #ONEPORESERUM #OMBAKTSUBELLA #TIMKAKMASKUNING #AGENDROPSHIPWANTED
Wajib pakai sobella walaupun kemana je pergi. Sebba tekstur dia sangat bagus. Sesekali takkan keringkan bibir uols. Merawat bi ir hitam kembali pinkish gebu. Ibarat kena cucuk botox. Padahal kena cucuk dengan madu je. Lawa kan? RM38 je exclude postage. . #muaseremban #muasenawang #kelasmekapmurah #sobellanegerisembilan #sobellarantau #sobellaseremban #sobellasenawang #mekapmurah #muarantau #sobellasquad #sobella #kelasmekapsenawang #kelasmekapseremban #muabellaz #lipmattemurah #kosmetikmurah #mascaramurah #kosmetik #beautiful #instafamous #seremban #senawang #lipmatteviral #love #neelofa #sayajual #sayapakai #teamkakipa #sayajualmurah #maduasli
80/20 rules . 80 peratus pemakanan 20 peratus aktiviti fizikal . Barulah berlaku penurunan berat badan.. . Tapi ramai yang fokus dengan senaman je..😅 bab makan main bantai je ikut sedap tekak.. . Itulah antara punca terjebak dengan diet 365 hari😉 . Klik link @syakira.coach untuk meal plan lengkap turun berat badan . #OnlineFatLossProgram . #BilaKurusLagiCantik . #kurus #jomkurus #kalorimakanan #infodiet #kuruslangsing #dietstartmondays #BilaKurusLagiCantik #kurusbadan #lazada #zalora #melodi #hotfm #neelofa #pehabesar #perutkedepan #jannanick #badanfit #menusihat #resepisihat #muslimah #hijabista #bajubesar #jubahbesar #nakkurus #ubatkurus #kurustanpaubat #sihat
Eat Whole Foods is Good For Health and Diet. . Kalau setiap hari dapat makan makanan mcm ni... pasti anda boleh sihat dan Turun berat badan dgn senang dan berkesan.. . Tag kawan suka makan.. . . Ikut @coach_sharon untuk mendapatkan tip yang kurus sihat. . Sila klik Link di Bio @coach_sharon untuk keterangan lanjut. @coach_sharon 6017 3314233. . . #KurusSexyAwetMuda #OnlineFatLossProgram #jeansplussize #bajukurungmodern #plussizeclothing #bajukurungbesar #jubahbesar #jubahcantik #handbag #kasutbesar #tudungcantik #tudungmurah #tudungmodern #nakkurus #dietfast #pakarkalori #mealplan #ctdk #tv3 #neelofa #travel #slimming #losefat #lossweight
!! REKOR TERBARU !! 😲😤 Congrats yaa Sis Bunga sukses menambah ukuran Payudara dri 32 jdi 36 hanya dalam 2 bulanan pemakaian dengan Alat kami 😘 Saya Heran kenapa Anda belum mencoba Alat Terbaik ini ? Kenapa Anda harus mengambil Alat Pembesar Terbaik ini ? Karna sudah banyak Respon Positif dari ratusan Customer kami yg sudah membuktikan Alat Pembesar Payudara Terbaik kami 😊 Mau jdi bukti selanjutnya ? Punya Payudara Besar n Indah ? Chat kami sekarang :) 📲 line.:tiensshoop 📲 WA. : +6283116392373 #fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura
Saya jual murah je followers ye. Jangan risau servis saye boleh dipercayai. Saye dah banyak customer (boleh tengok di highlight ye) 😊❤️ . #tambahfollower #tambahpembeli #tambahlike #increasefollower #tambahsales #salesmeletop #salesletop #salesmeriah #followermeriah #followermurah #neelofa #fattzura #viral #followertargetted
ni adalah set kulit bagi yg mengalami masalah jerawat yg sangat teruk sampai bernanah. selalunya masalah ni sebab salah guna produk2 yg chemical. saya cadangkan detox kulit anda dengan VIVIX. . repair sel sel rosak dengan ESP dan Vitamin C . full consulation boleh contact saya ya. . Nurieyz | 0124507752 . . #codshaklee #codshakleeipoh #shakleeipoh #jerawat #nakcantik #setcantikshaklee #vivix #elfiraloy #uitm #produkkesihatan #ctdk #setkurusshaklee #sethamilshaklee #jeragat #missfazura #lelakikirimantuhan #neelofa #setberpantang #esp #dramasangat #resdung #ipoh #shakleemalaysia #imiracle #teampermata2018 #projekbuatduit #ipohmali #fattzura #pujaanhatikanda #codipoh
Her special day will be our special day too😍😘 . . . PROMOSI OWNER RUGI!. POTONGAN SEBANYAK 50%. #AuraInsta #KUO #sabella #pujaanhatikanda #muslimahsuit #palazomurah #ampang #thekekabu #neelofa #missfazura
Tq kakak syantik grab set makeup obsess cosmetics dan set skincare apple diamond glowing expert + detox skin... semoga murah juga rezeki akak sekeluarga. . Nak tgk video balik katanye cm mne nk gne set obsess tu x yah kak Epa tunjuk live2 tp akak bt sndr ler hihi nk bg akak rse sndr senang ke senang nk guna. . Akak ni bkn sejenis yg hari2 ske makeup tp dgn set obsess ni akak ni happy giler sb ringan, senang guna hari2 pn nk berobsess skrg korang rse??? X de alasan lg dh skrg x pandai makeup x pandai gne itu la ini la nk cr brush yg sesuai la dgn obsess semua blend guna jari jerrr...sb tema obsess MAKEUP HARIAN tp tetap cantik tetap peloles gitewwww . Jom risik2 produk obsess wasap Epa skrg nk bg free gift + free postage 📲012-7906257 @ klik link di bio⬆️ . #obsesscosmeticshq #obsesscosmeticsegamat #agentwanted #linsquadiamond #squadsyiera #zahirahmacwilson #neelofa #syatillamelvin #noradanish #muabellaz #muasegamat #muashahalam #muakl #muamalaysia
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #kuchingsarawak #sabahsarawak #songketsarawak #kuchingsarawak #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #kgbaru #mangoshake #syukurselalu 😊#emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #alhamdulillah #assalamualaikum #balok #kolejkomuniti #onlineshopmalaysia #manjakani #lokalah #rumahtangga #cikguseo #victoriasecretmurah
MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !! . Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. . EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya : . ✅Parut J3rawat ✅Chickenpox ✅Parut Kemalangan ✅Parut Gelap ✅Parut Luka ✅Parut berlubang ✅J3rawat ✅Sun.burn ✅Tona tidak sekata . kesan seawal 7 HARI ! . ❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤ . Komen “NAK” untuk kami bantu 😘 . **100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼ . #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixvitaminmukaberlubang #rawatankulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikk #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
™🌟TSHIRT WAJIB BELI🌟 [LATEST DESIGN] Like & Tag your friends to win @rockmytee UPCOMING GIVEAWAY CONTEST 🔥💥☄️ . Group Tee . Short Sleeve RM20 Long Sleeve RM25 Hoodie RM30 Sweatshirt RM70 S-XXXL 100% Cotton Unisex Long Sleeve Available . How to order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp to the number at our bio . #tshirt #hipster #malaysia #rockmyteefeedback #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #neelofa
TESTIMONI OWNER Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu 😭 . Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah ✌🏻✌🏻✌🏻 📱whatsapp: +60 11-3697 6092 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
™🌟TSHIRT WAJIB BELI🌟 [LATEST DESIGN] Like & Tag your friends to win @rockmytee UPCOMING GIVEAWAY CONTEST 🔥💥☄️ . Group Tee . Short Sleeve RM20 Long Sleeve RM25 Hoodie RM30 Sweatshirt RM70 S-XXXL 100% Cotton Unisex Long Sleeve Available . How to order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp to the number at our bio . #tshirt #hipster #malaysia #rockmyteefeedback #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #neelofa
™🌟TSHIRT WAJIB BELI🌟 [LATEST DESIGN] Like & Tag your friends to win @rockmytee UPCOMING GIVEAWAY CONTEST 🔥💥☄️ . Group Tee . Short Sleeve RM20 Long Sleeve RM25 Hoodie RM30 Sweatshirt RM70 S-XXXL 100% Cotton Unisex Long Sleeve Available . How to order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp to the number at our bio . #tshirt #hipster #malaysia #rockmyteefeedback #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #neelofa
Hai sayang sayang!  Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻 — Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. — Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱 JOM FOLLOW: @maskerherbalmalaysiaa @maskerherbalmalaysiaa @maskerherbalmalaysiaa 📱whatsapp: +60 11-3697 6092 #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Swipe Left for more pics. Open Orders for Lofarbag Mini. Restock on Thursday 24 January. Price including service charge & postage : RM265SM/RM270SS. Name embossing : RM40. Embossed bags takes up to 10 working days to be ready. Limit 10 characters including letters/numbers/spacing/&-.,' only. Embossing will be done in uppercase letters with fixed font. To place order : DM or Whatsapp 0176646284, click whatsapp link 👆 in profile bio. Thank you. #sometimebag #sometimebyasiandesigners #neelofaxsometime #sometimexneelofa #neelofa #zaloramy #lofarbag #lofarbagbysometime #lofarbysometime #neelofabag #naelofar #lofarbagmini #minilofarbag
Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?😅🤗 . Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.😍 . Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? . Yang nak tny akak pasal sauna boleh direct klik link whatsapp dkt atas bio 👆 ya 😘 akak sygg korang! jom akk bantu mcm mn nak turunkan berat badan dalam masa yg singkat! . kita sihat dan cantik dgn kaedah yg betul dan selamat😍 . #sauna #saunakhemah #ubatkurus #pakejberpantang #pakejkahwinmurah #pakejperkahwinan #kurusbadan #sitiaafiyahkhalid #vivyyusof #sweatspa #sweatingforthewedding #sweathouse #belofabynh #neelofa #ctdk #putihgebu #ubatputih #meloditv3 #bertanggas #pakejbersalin #setbersalin #setberpantang #berpantangdirumah #plussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajukurungplussize #padkejspadirumah #berpantangmalaysia #bertungku #jozanlive
Makan Keropok Lekor cicah dengan CHEEZY SAUCE.. Macam sedap je. Apa kata cuba cicah keropok dengan cheese. 😋 .⠀ INGINKAN CHEEZY SAUCE LEBIH..? Meleleh leleh.. 😋😋⠀ .⠀ SANGAT MUDAH UNTUK DISEDIAKAN !!!⠀ .⠀ Bancuh dengan air panas je.😊 Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊⠀ .⠀ Boleh di makan dengan Kentang Wedges, French Fries, Nuget, Ayam Goreng, Keropok Lekor dan macam2 lagi. Rasanya memang sama seperti KFC.⠀ .⠀ Kat mana nak beli cheese powder. Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊 .⠀ ======================⠀ SERBUK CHEESE POWDER⠀ ======================⠀ .⠀ 200 gm = RM 13⠀ Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀ .⠀ =============⠀ POSTAGE⠀ =============⠀ .⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀ 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚⠀ .⠀ =====================================⠀ .⠀ Untuk order boleh whatsapp : .⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀ 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊⠀ .⠀ #sayajualonline #sayajual #johorbahru #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #ctdk #fattzura #neelofa #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #shahalamresident #serembanmacammacamada #kakimakan #sukamakan #seremban
Kalau dah rezeki tak kemana tapi kena usaha jugak. Rezeki tak datang bergolek :) . . #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #fattzura #neelofa #lelakikirimantuhan #kandapujaanhati #selafazcinta #akucintadia ##petuanenek #mentor7 #ajl33
🍓pudding montox soap 🍓 1. Menegangkan breast 2. Memontokkan punggung 3. Otot breast lebih cekang dan padat 4. Memerahkan puting 5. Susu lebih banyak bagi mereka yang menyusu 6. Otot punggung lebih padat dan tidak jatuh 7. Tidak membesarkan tetapi menganjalkan 8. Tidak ada kesan sampingan (tiada bahan berbahaya) 9. Menganjalkan breast dan punggung 10. Mencegah kanser payudara 11. Diperbuat daripada bahan organik dan selamat 12. Mendapat kelulusan KKM 13. Diproses dikilang yangbbertaraf GMP _______________________ cara guna : 1. Ambil secubit pudding montox soap ketika mandi 2. Letak atas tapak tangan dan larutkan bersama sedikit air 3. Ratakan pada breast dan punggung 4. Biarkan selama 5-15 minit supaya bahan aktif mudah menyerap dan memberikan kesan terbaik 5. Bilas dengan air sehingga bersih _______________________ 1 bekas tahan 3 bulan . Whatsapp 011-60634745 _______________________ berrystoberryhq #pootehturboocoffee #mukaglowing #kopiturbo #kulitcerah #kulitgebu #gebu #putihbersih #cantikmalaysia #putihsatubadan #antijerawat #antijeragat #jerawat #jeragat #jerawatpudar #jeragatpudar #kulithalus #kecantikankulit #iamsexyladylotion #iamsexylady #losyensexylady #langsing #puddingmontox #sexyladysoap #kopipootehturboo #ootd #neelofa #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda
🍓pudding montox soap 🍓 1. Menegangkan breast 2. Memontokkan punggung 3. Otot breast lebih cekang dan padat 4. Memerahkan puting 5. Susu lebih banyak bagi mereka yang menyusu 6. Otot punggung lebih padat dan tidak jatuh 7. Tidak membesarkan tetapi menganjalkan 8. Tidak ada kesan sampingan (tiada bahan berbahaya) 9. Menganjalkan breast dan punggung 10. Mencegah kanser payudara 11. Diperbuat daripada bahan organik dan selamat 12. Mendapat kelulusan KKM 13. Diproses dikilang yangbbertaraf GMP _______________________ cara guna : 1. Ambil secubit pudding montox soap ketika mandi 2. Letak atas tapak tangan dan larutkan bersama sedikit air 3. Ratakan pada breast dan punggung 4. Biarkan selama 5-15 minit supaya bahan aktif mudah menyerap dan memberikan kesan terbaik 5. Bilas dengan air sehingga bersih _______________________ 1 bekas tahan 3 bulan . Whatsapp 011-60634745 _______________________ berrystoberryhq #pootehturboocoffee #mukaglowing #kopiturbo #kulitcerah #kulitgebu #gebu #putihbersih #cantikmalaysia #putihsatubadan #antijerawat #antijeragat #jerawat #jeragat #jerawatpudar #jeragatpudar #kulithalus #kecantikankulit #iamsexyladylotion #iamsexylady #losyensexylady #langsing #puddingmontox #sexyladysoap #kopipootehturboo #ootd #neelofa #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda
ZARA SET (zb) - Material pu - Size 30cm (L) x 32cm (H) . . Price : RM75 (sm) / RM82 (ss) . . ORDER Screenshot picture & whatsap ke 012-3860720 ATAU Klik link whatsap pada bio sahaja👍👍😘😘 . #aaisyahdhiarana #laralana #laraalana #bagmurah #handbagmurah #igshopmalaysia #yusufiskandar #bazarpaknil #fattzura #fattahaminz #semipremiumbag #bag #handbag #slingbag #bagmalaysia #beg #neelofa #handbagmalaysia #handbagjenama #handbagbranded #fashionbag #jamtanganmurah #watches #jam #jamtangan #ctdk #handbagmalaysiamurah #wristlet #wallet #pursemurah
Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna #pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special?? . wassap 012-2285935 📲 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Allahu di hari kedua hari yang ditunggu Allah datangkan ujian mata kena infection dan tak dapat hadir. Nevertheless I really enjoyed to see all the pictures shared by everyone in the group. InshaAllah yang berlaku ada hikmah. I love my team so much and it’s okay, there’re more events to come and I’m excited for it 🔥🔥🔥.. . If you’re into fitness and healthy lifestyle, please welcome to join us because this world need more people like you.. . Okay guys pendaftaran LWOC dah pun dibuka. Click link di bio untuk daftar dan capai berat ideal anda😘.. . Coach Kish Yussof 📲 011-2914-1123.. . #jomkurussecaraonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #neelofa #misimengecil #turun10kgsebulan #turun5kgsebulan #tv3 #weightlosstips #menusihat #kurusdarirumah #tipskurus #tipskuruscepat #taknakgemuk #seluarbesar #blousewanita #shawllabuh #bajubesar #lwoc #kdrama #dramafever #seriburindu #pujaanhatikanda #2019goals #fatburner #uitm #mirafilzah #healthyfood #healthyrecipes
TERINGIN NK MILIKI PAYUDARA MENAWAN DAN MENGANCAM?? . . Nak diskaun RM40? . . Nak free gift + free postage? . . Jom buat pembelian bconfident skrg juga. Aset idaman yg menawan dan mengancam pasti menjadi milik anda! . . Suami teruja anda bahagia! . . Jom buat pembelian bconfident skrg juga!! . Whatsapp ke 0149240453 . . Pastikan payudara anda tidak kendur dan lembik! . . #bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady #payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #polisevo2
MAGIC BOOST SPEAKER Speaker paling rare abad ini, wireless dan tak perlu bluetooth pon, hanya letak phone sahaja terus speaker berfungsi Harga Rm50 jer🤗 . . #lawakhambar #neelofa #dewiremaja2018 #pujaanhatikanda #pubgmalaysia #mlmalaysia
🍓pudding montox soap 🍓 1. Menegangkan breast 2. Memontokkan punggung 3. Otot breast lebih cekang dan padat 4. Memerahkan puting 5. Susu lebih banyak bagi mereka yang menyusu 6. Otot punggung lebih padat dan tidak jatuh 7. Tidak membesarkan tetapi menganjalkan 8. Tidak ada kesan sampingan (tiada bahan berbahaya) 9. Menganjalkan breast dan punggung 10. Mencegah kanser payudara 11. Diperbuat daripada bahan organik dan selamat 12. Mendapat kelulusan KKM 13. Diproses dikilang yangbbertaraf GMP _______________________ cara guna : 1. Ambil secubit pudding montox soap ketika mandi 2. Letak atas tapak tangan dan larutkan bersama sedikit air 3. Ratakan pada breast dan punggung 4. Biarkan selama 5-15 minit supaya bahan aktif mudah menyerap dan memberikan kesan terbaik 5. Bilas dengan air sehingga bersih _______________________ 1 bekas tahan 3 bulan . Whatsapp 011-60634745 _______________________ berrystoberryhq #pootehturboocoffee #mukaglowing #kopiturbo #kulitcerah #kulitgebu #gebu #putihbersih #cantikmalaysia #putihsatubadan #antijerawat #antijeragat #jerawat #jeragat #jerawatpudar #jeragatpudar #kulithalus #kecantikankulit #iamsexyladylotion #iamsexylady #losyensexylady #langsing #puddingmontox #sexyladysoap #kopipootehturboo #ootd #neelofa #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda
SEWA = RM120 (TRMASUK AKSESORI) BELI = RM200 💞💞 #natshoppe -- ⏩⏩⏩⏩ . CODE : 39429384462 STATUS : PREORDER SIZE : S M L XL XXL CUSTOM SIZE : NO FULL LINING : ADD ON RM150 (UTK YG BELI) LONG SLEEVES : ADD ON RM80(UTK YG BELI) . ---------- HOW TO ORDER / INQUIRY 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 SILA KLIK LINK WASAP DI BIO 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 . #bridalcollection #resepsi #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #gaunpengantin #weddinggown #fairytale #pengantin #muabella #bridetobe #murah #neelofa #viral #wedding #muamalaysia #photoshootmakeup #bridalstyle #instawedding #luxurywedding #meletop #ctdk #sewabaju #kahwin #aurainstabatch16 #reenonatasha #promo #photographer #sewabajumurahipoh
“KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN” 😍 😍 😍 . Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah 👇🏻 👇🏻 . ☑️PAYUDARA KENDUR ☑️PAYUDARA LEMBIK ☑️PAYUDARA KECIK ☑️PAYUDARA BESAR SEBELAH ☑️PUTING GELAP ☑️PUNGGUNG JATUH ☑️SELULIT . Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...SUPER B boleh atasi segala masalah uolls tu...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan?...cuba try SUPER B ni dijamin berkesan... SUPER B adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit super B: ❤️ Menambah cupsize payudara ❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur ❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj) ❤️ Mengurangkan keputihan yang kronik ❤️ Mengurangkan jerawat dan jeragat ❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus ❤️ Memantapkan punggung ❤️ Menurunkan berat badan ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal ❤️ Mengurangkan stress ❤️ Mengurangkan keguguran rambut ❤️ Melebatkan kembali rambut ❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata ❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut) ❤️ Mengurangkan risiko cancer ❤️ Melambatkan menopause ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis" ❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause ❤️ Menambah volume susu ibu ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita ❤️ Mood swing (Tak mudah marah) . JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI "HAMPEH" 😏 😏 . TAK PERLU NAK TANYA LAKI DULU NAK ITU INI,YANG NAK CNTIK UOLSS,BUKAN DIA...NAK CANTIK PUN UNTUK TAMBAT HATI DIA JUGAK KAN..BERTINDAK SEKARANG...NAK DISKAUN??TEKAN JE LINK WSSP SAYA . Jgn ragu-ragu untuk dpt kn SUPER B. Meh pm sis cepat! Sah dari HQ. Klik link nih http://www.wasap.my/60149240453/superb . #superbkl #neelofa #superbshahalam #payudarakendur #superbhq #superboffer #superbjohor #superbselangor #superbmurah #superbpromosi #superbsabah #nursajat #originalproduk #trustedseller #igersmalaysia #mantappayudara #milkbooster #superbsingapore #elfira #menyusukananak #naelofarhijab #pinklady #payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara #birthday
Produk kesihatan yang sangat terbukti keberkesanan dan sangat efektif dalam jangka masa yang cepat dan pantas!!! Memperkenalkan produk kesihatan Dato" Aliff Syukri No.1 di Malaysia!! Jenama As Legacy by @aliffsyukriterlajaklaris ! . Produk As Legacy by @aliffsyukriterlajaklaris sedang mendapat sambutan yang sangat hangat dan trending dikalangan penguna yang mempunyai masalah-masalah kesihatan. Antara produk yang sedang laris ialah : . JAMU HARUMNITA : Fungsi Harumnita adalah merawat masalah- masalah dalaman wanita...3 hari dah rasa kesan pengambilan. . BIZZIBODY : Mengurangkan masalah Berat Badann (Tahan lapar dan Mengenyangkan) dalam masa 1 minggu nampak kesan perubahan berat. . GEL MANDIAN BIDARA : Merawat masalah lemah semangat/gangguan makluk halus/gangguan emosi/keletihan/masalah tidur/stress/panik. . MELELAUCA THERAPY CREAM : Mengubat masalah kulit (eczema/panau/kudis/gatal-gatal/parut/ruam/gigitan nyamuk dan kulit kering) . . Jika anda ada masalah-masalah tersebut! pm atau wasap kami segera! sangat berkesan , sangat effektif dan sedang laris!!! . . . **tiada dijual di mana-mana kedai !! hanya boleh didapati dengan partner sah As Legacy sahaja! . PM http://www.wasap.my/0135339524/nakprodukAS . PM http://www.wasap.my/0135339524/nakprodukAS . PM http://www.wasap.my/0135339524/nakprodukAS . . COD : SEKITAR KANGAR PERLIS . #aslegacymalaysia #perlis #bazaarpaknil #bazaaronline #gelmandianbidara #jamuharumnita #melelaucatherapycream #bizziboddy #produkterlaris #produkaliffsyukri #jamuabgsyg #pemborongmalaysia #murahmurah #jomkurus #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #neelofa
Ramai yang salah faham tentang konsep minum air. . Sepatutnya lepas kencing kena minum air lagi,seperti masyarakat Cina dok lakukan. . Credit untuk Dr Safari. . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Mcd #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #negaraobes #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #airasia #kfc
MINI AMMARA . 💐Material Diamond Skin + Dubai Silk 💐Pinggang getah kiri kanan 💐2 layer bahagian hujung lengan 💐Mermaid cutting 💐Mesra wuduk . 🌺RM99SM/RM107SS FREE POSTAGE . #minimalace #jubahsouq #wadiadra #leeyanaraya2018 #elrah #tutorialkakmigha #shawl #mfshawl #neelofa #fattzura #galeriariani #lace #tudungpeople #chicnoness #tudungkekaboo #dropship #nursajat #gold #fifarasoltrustedagent #wbhdropship #runningman #gown #weddingdress #pipipao #eidcollection #nursingfriendly
Tq kakak syantik grab set makeup obsess cosmetics dan set skincare apple diamond glowing expert + detox skin... semoga murah juga rezeki akak sekeluarga. . Nak tgk video balik katanye cm mne nk gne set obsess tu x yah kak Epa tunjuk live2 tp akak bt sndr ler hihi nk bg akak rse sndr senang ke senang nk guna. . Akak ni bkn sejenis yg hari2 ske makeup tp dgn set obsess ni akak ni happy giler sb ringan, senang guna hari2 pn nk berobsess skrg korang rse??? X de alasan lg dh skrg x pandai makeup x pandai gne itu la ini la nk cr brush yg sesuai la dgn obsess semua blend guna jari jerrr...sb tema obsess MAKEUP HARIAN tp tetap cantik tetap peloles gitewwww . Jom risik2 produk obsess wasap Epa skrg nk bg free gift + free postage 📲012-7906257 @ klik link di bio⬆️ . #obsesscosmeticshq #obsesscosmeticsegamat #agentwanted #linsquadiamond #squadsyiera #zahirahmacwilson #neelofa #syatillamelvin #noradanish #muabellaz #muasegamat #muashahalam #muakl #muamalaysia
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 Fara : 016-6718756 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Terbukti inner snowcap kami memang cantik untuk pakai dengan shawl atau tudung bawal. . . Dan yang sangat penting ianya sangat lah selesa pakai tak rasa apa pun. . . Tak sakit telinga. . . Even model sendiri pun cakap material sejuk dan best! 😍❤️ . . Apa tunggu lagi uols? . . WhatsApp sis sekarang untuk order 0199403425. . . Kak Riena yang make up model ni pun terus grab beli 5 helai sebab tak pernah jumpa kat mana2 lagi material best macam ni katanya 😍 . . So happyyy dapat feedback macam ni yeay ❤️❤️❤️ . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcap #innerwarda #innersnowcapberhantu #neelofa #mirafilzah #fattahamin #ilofayou #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #selafazcinta #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #akucintakamu #kankukejarcintakamu #remyishak #fazura #nelydiasenrose #uqashasenrose #ctdk #duckscarves #naelofarhijab #bawalexclusive #MeleTop #ajl33 #fendybakry #sitinordiana #syatillamelvin
Sape nak cantik n kemas pakai tudung mcm lofa,angkat tangan🙋?? . . sy ada jual inner snowcap lawa,paling selesa dan sememangya terbaik 😍😍. . . Dah ramai testimoni berpuas hati dan fall in love dgn inner nie🙆 so,jgn bimbang kualiti terbaik pastinya. ♥♥ . . material cotton lycra japanese,melekap penuh didahi,tidak sakit telinga,tidak mudah kembang,sejuk dan selesa serta menyerap peluh. . . Pm/whatsapp 0199403425 . . Tips : untuk jimat postage kongsi beli dgn member berdekatan 🌸 . . #sayajualinnersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcap #innerwarda #innersnowcapberhantu #janganbencicintaku #mirafilzah #neelofa #zulariffin #ilofayou #fattahamin #doayangbaikbaik #wanitaterakhirbyfattahamin #stalkercafe #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #anaktudung #innerneck #serkupkepala #ajimaura #terapiinstagram #innerlabuh #cumicumi #dsiempire #ootd #trustedseller #letscantik #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #selafazcinta
Ade org tnye sis, kenapa x sama lip matte dy bila apply dgn kawan2.. Ok, lip matte ni dy made of natural ingredients yg sgt baik utk merawat dan mencantikkn mekap kita. So dy ikut warna darah bila kita apply.. No worries ok? Plus, lulus kkm produk obsess cosmetics ni. Boleh guna tanpa ragu2 dearest 😉😘😍 . #eyeshadow #mascara #lipmatte #lipmatteobsess #loosepowder #obsessddcushion #obsesscosmetics #obsesscosmeticstaiping #obsesscosmeticscod #uitm #mekapservise #event #dinner #bertunang #bersanding #engagementday #makeupartismalaysia #makeupcantik #makeupmurah #muataiping #muaperak #codtaiping #codkamunting #batukurau #neelofa #vivyyusof #weddingedition
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼*BAWAL WAFFLE COTTON B.45*🧕🏻 -1helai RM15 -2helai RM25 -3helai RM33 *price exclude postage‼️ #hijab #hijabchamber #hijabtutorial #tutorial #tesettur #tesetturlu #tessetturkombin #tulesarp #icon #fashion #hijabfashion #tudung #scarf #hijabers #neelofa #mirafilzah #hijabstyle #love #tudung #jual #jualan
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼*INNER SNOWCAP BERTALI*🧕🏻 -1 helai RM15 -2 helai RM28 -3 helai RM38 *harga tidak termasuk postage‼️ #hijab #hijabchamber #hijabtutorial #tutorial #tesettur #tesetturlu #tessetturkombin #tulesarp #icon #fashion #hijabfashion #tudung #scarf #hijabers #neelofa #mirafilzah #hijabstyle #love #tudung #jualan
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼*BAWAL SATIN SILK*🧕🏻 -1helai RM18 -2helai RM35 -3helai RM50 *harga tidak termasuk postage‼️ #hijab #hijabchamber #hijabtutorial #tutorial #tesettur #tesetturlu #tessetturkombin #tulesarp #icon #fashion #hijabfashion #tudung #scarf #hijabers #neelofa #mirafilzah #hijabstyle #love #tudung #jual
next page →