#negerisembilan

936,771 posts

Loading...
. . Pagi2 ni myra nak buat korang semua celik terbeliak sikit mata tu dengan #salespecahpoket 🎉🎉 . . Ya ampun! Why why so cantik sume orang ni. Eeh mesti penangan mermatte foundation dan mermatte elegance translucent loose powder ni😍 . . Yall yang tak tahu nak makeup tapi nak bagi muka nampak segar glowing, wajib cuba mermatte foundation dan loose powder ni. Seyes tak menyesal weh! (yg menyesal korang tak grab masa sales ni) 😂 . . Muka tak mandi(tak tuntuang) tapi macam mandi. Contoh jela eh😅 Tapi nanti boleh la cuba sendiri kan muka tak mandi, da pakai mermatte foundation terus jadi muka dah mandi harum semerbak 😂 . . P/s: sekarang tengah on promosi #salesPecahPoket cepat cepat grab dengan penjimatan berganda🤗 . . #Mermatte #MermatteFlawlessFoundation #MermatteMalaysia #MermaidFoundation #MermatteSquad #MermatteFoundation #MermatteEleganceLoosePowder #MermatteProCoverage #mermaid #fattahanasfans #mermaidflawlessfoundation #NegeriSembilan #FoundationViral #FoundationMurah #FoundationMakeup #FoundationHalal
🍒 DECEMBER POSTAGE AWESOME DEAL VALID 1st - 31st 2018 🍒 . . 🍒 Basic Starter - RM 80 (1mj + 1 LCCtrial) . 🍒 Twin Set -RM135 (2MJ) . 🍒 Triple Set -RM 200 (3MJ) . 🍒 Treatment Set - Basic - RM 110 (1MJ + 1LCC) . 🍒 Breakout Skin Treatment -RM 150 (1MJ +1LCC+1LDC) . 🍒 Dry Skin Treatment - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ) . 🍒 Whitening Set -RM 190 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ) . 🍒 Premium Complete Set- RM230 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ +1LGM) . . 📮 POSTAGE ONLY RM5 📮 . ======================= . 🍒 GIFTS YG KORANG AKN DAPAT JIKA BELI DENGAN SIS HANAH 🍒 . ✨ Jellyfish Facial Scrubber (Purchase RM180 and above) ✨ Random Mask for every purchase ✨ RM10 Voucher boleh tebus utk next RM150 purchase ✨ Beauty Box For Set Purchase ✨ Extra gift kalau beli atas RM180 dari sis dilla . . 📲 Whatsapp Hanah (MJNS05-059) +6010 408 4517 . . #LoveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #naturalskincare #ubatjeragat #halalskincare #ubatparut #sayajual #halalproduct #MagicJellySeremban #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #MagicJellyNegeriSembilan #kualapilah #negerisembilan #dropshipwanted #agentwanted #eczema #sunburn #TeamAdillaLovera #produksemulajadi #skincaresemulajadi #trustedsellermalaysia #kolejjururawatkualapilah
Hai morning😊 jom cuci mata... 😍Cantik kan??😍 macam2 warna kita ada tau...material kain?? Harus la sangat2 best...selesa sejukk je bila pakai...harga??? Jangan risau ye..harga kita lagi murah dari y lain tau... Semuanya bawah rm20!!!so maksudnya ada Rm3?? Ada Rm5?? Rm10?? 😱😱😱 ye ada! murahh yakmatttt u ollzz😍 sabar tunggu kita k..banyak lagi patern y menanti...dengan harga yang sangat2 murah.... Stay tuned!! #bawal #bawalmurah #kelantan #selangor #bazar #bazarpaknil #hijab #hijabtermurah #pemboronghijab #blouse #tudung #bawaltabur #bawalpolkadot #bawalchiffon #bawalcantik #bawalcornskin #bawalwaffle #murah #cantik #bangi #kajang #johor #negerisembilan #jempol #bahau #bawalcantik #tudungmurah #bawalborong
Tag kawan2 korang yg nak bina rumah? Admin akan up to date. Jom tag kawan2 korang,. Spam emoji💜 banyak2 tau💜 Ada tanah sendiri, geran. Nak bina rumah, hubungi kami. Sebarang pertanyaan,boleh hubungi saya Miss Nurul- 0107785951 atau DM saya sertakan no.tel anda,kami akan segera mnghubungi anda. Boleh click juga link whatapps di atas. #melaka #johor #kualalumpur #seremban #negerisembilan #shahalam #selangor #construction #renovation #building #semaniscinta #melaka #melakaunited #selangor #kualalumpur #nilai #seremban #salaktinggi #kontraktor #binarumahatastanahsendiri #contruction #renovation #arkitek #building #buildingahouse #civilengineering #civil #pakarbinabanglo #pakarbinarumah #kontraktormelaka #kontraktorinterior #kontraktorbangunan #rhbbankloan #rhbloan #rhbeasy #easybyrhb
Tag kawan2 korang yg nak bina rumah? Admin akan up to date. Jom tag kawan2 korang,. Spam emoji💜 banyak2 tau💜 Ada tanah sendiri, geran. Nak bina rumah, hubungi kami. Sebarang pertanyaan,boleh hubungi saya Miss Nurul- 0107785951 atau DM saya sertakan no.tel anda,kami akan segera mnghubungi anda. Boleh click juga link whatapps di atas. #melaka #johor #kualalumpur #seremban #negerisembilan #shahalam #selangor #construction #renovation #building #semaniscinta #melaka #melakaunited #selangor #kualalumpur #nilai #seremban #salaktinggi #kontraktor #binarumahatastanahsendiri #contruction #renovation #arkitek #building #buildingahouse #civilengineering #civil #pakarbinabanglo #pakarbinarumah #kontraktormelaka #kontraktorinterior #kontraktorbangunan #rhbbankloan #rhbloan #rhbeasy #easybyrhb
Jo Malone Silk Blossom is highly suggested perfume untuk anda yg sedang dilamun cinta. Selain mempunyai warna merah jambu pada botol, baunya juga sangat loveable. Notes floral dia lain daripada yg lain. Setiap kali pergi dating spray je perfume ni sbb bau dia tidak membosankan ✨👍🏼 . . #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #onlineseller #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #sabah #sarawak #brunei #selangor #melaka #kedah #perak #kelantan #terengganu #penang #negerisembilan #malaysia #sayajual
Testimoni fresh everyday . "-rasa sedap -bertenaga -badan rasa ringan -nak repeat order . Pastikan minum air masak secukupnya dan buat sedikit senaman ringkas untuk keluarkan peluh yer. . . Jom dapatkan JP dalam menu diet harian anda. Sila klik link dekat bio untuk order atau wasap ke 0193984480 . . #suejamuputeri #trustedseller #authentic #ladybooster #manbooster #jamuputeriviral #jamuputericheras #jamuputerikualalumpur #jamuputerimalaysia #jamuputeriarmy #jamuputeriagent #teammaya #jamumoden #isterimenawan #suamihebat #darajelita #jusherba #cintabukankristal #munafik2 #dramasangat #igshop #onlineshop #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur #cheras #negerisembilan #melaka #paskal
Smell the Inspiration ♥️ Choose your Fragrance 🤗 Gecks & Cov Handcrafted Niche Fragrance mengeluarkan wangian yang sangat EKSKLUSIF dan UNIK yang dihasilkan secara "HANDCRAFTED" oleh PERFUMER kami SETIAP HARI mengikut TEMPAHAN dengan menggunakan ramuan asli yang diekstrak secara semula jadi dari EROPAH. . . Kepekatan ekstrak PERFUME yang tinggi meletakkan Gecks & Cov Handcrafted Niche Fragrance berada di dalam kategori "PARFUM" dan kerana itulah ianya TAHAN LEBIH LAMA‼️ . . Perfume yang sesuai untuk di bawa Solat, di jadikan koleksi peribadi😍, hadiah pada yang tersayang ♥️, hantaran pengantin 🌹dengan bungkusan yang menarik dan mesra alam sekitar ♻️ . . BERMINAT⁉️COD-SILA WHATSAPP‼️TEMPAHAN BOLEH DIBUAT SEKARANG ‼️: . . Gecks&CovbyD’ANS🌺 . 😎 (JAT) :http://www.whatsapp.my/60126053795/SayaNakGecks&Cov . 😎 (ZAM) :http://www.whatsapp.my/60145146357/SayaNakGecks&Cov . 😎 (SAN) :http://www.whatsapp.my/60145141831/SayaNakGecks&Cov #gecksncov #gecksncovbydans #parfum #perfume #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumemalaysia #original #minyakwangi #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #minyakwangimalaysia #igniteursenses #handcraftednichefragrance #kualalumpur #portdickson #negerisembilan #terengganu #kualaterengganu #bandarjengka #pahang #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #sepang #malaysiaboleh
Anda masih tercari2 tukang cat,cleaning servis & kemas halaman rumah yg TERBAIK??..disini kami mnyediakan apa yg anda mahukan..meh wsp admin kami untk keterangan lanjut..kami blh cover area:- -negeri sembilan -kuala lumpur -melaka -shah alam -kajang -selangor -bangi -sungai besi -klang -putrajaya -sri kembangan Jgn tunggu2 lagi jom wsp kami untk pertanyaan/booking date ☺️ 011-60667058 haikal runner #tukangcat #cleaningservis #upahcat #kemashalamanrumah #anak2muda #teamwork #kerjakuat #familybisnes #bisnesonline #anakjatinogori #kualalumpur #wearefamily #negerisembilan #melaka #bangi #shahalam #putrajaya #sungaibesi #klang #selangor #inikitapunya #srikembangan
Tag kawan2 korang yg nak bina rumah? Admin akan up to date. Jom tag kawan2 korang,. Spam emoji💜 banyak2 tau💜 Ada tanah sendiri, geran. Nak bina rumah, hubungi kami. Sebarang pertanyaan,boleh hubungi saya Miss Nurul- 0107785951 atau DM saya sertakan no.tel anda,kami akan segera mnghubungi anda. Boleh click juga link whatapps di atas. #melaka #johor #kualalumpur #seremban #negerisembilan #shahalam #selangor #construction #renovation #building #semaniscinta #melaka #melakaunited #selangor #kualalumpur #nilai #seremban #salaktinggi #kontraktor #binarumahatastanahsendiri #contruction #renovation #arkitek #building #buildingahouse #civilengineering #civil #pakarbinabanglo #pakarbinarumah #kontraktormelaka #kontraktorinterior #kontraktorbangunan #rhbbankloan #rhbloan #rhbeasy #easybyrhb
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko #tko_nutrition #codshahalam #dietatkins #kurus #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak
Kita bermula dari sekarang.. Dan anda akan tahu hasil anda dalam 3 bulan bagaimana? .. . Siapa yang dah pasang azam untuk turun berat badan?.. . Jom join PROFITness Coaching Online.. . Pendaftaran INTAKE JAN sudah dibuka... . Coach Naz 0136711218 Azie 0136111518 . #24coach_naz #cabarankurusonlinemalaysia #kurusdarirumah #misimengecil #tipsdiet .#sihatdancantik #kurusdarirumah #coachdiet #dietsihat #kuruslepasbersalin #buncit #tipsmenusihat #cintatiadaganti #tutorialtudung #bajulabuh #lelakikiramtuhan #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #jomsihat #negerisembilan #sayana #johor #pahang #melaka
‼PROMO‼PROMO‼PROMO‼ . . VS GIFT SET LOTION MIST 5 PCS 1 SET RM 75 FREE PAPERBAG 😍 PRICE EXC POSTAGE . . 🎀 5 Botol Body Mist, 60ml . 🎀 Pure Seduction, Coconut Passion, Love Spell, Mango temptation, Pure Daydream . 🎀 Boleh dijadikan sebagai hantaran . 🎀 Boleh dijadikan sebagai hadiah . 🎀 Kotak lengkap Victoria Secret . . 💯Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . FOR DETAIL WS NO DI BIO 👆👆 (0175749361) #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #perfumemurah #minyakwangimurah #hantarankahwin #forher #penang #kedah #Perlis #perak #Johor #Kelantan #Terengganu #pahang #melaka #negerisembilan #Sabah #Sarawak #Selangor #kualalumpur #malaysia
💥Year end sale💥 🔥Enkei 3batang y15zr🔥 ➡saiz depan 1.85 , belakang 2.5 ➡siap bearing + bush y15 ➡depan dan belakang pakai disc (5lubang) pnp y15 Warna Biasa👉🏻GOLD 🏆 Harga👇🏻 🔥RM300🔥RM300🔥RM300🔥 Cod👉🏻seremban *jauh kita pos* Berminat boleh wasap 017-2137057 #y150zr #y150zrmovistar #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #y150zrmovistar #y150zrmalaysia #sportrimy15 #sportrimmurah #ysuku #kroniy15zr #kronibana #kapcaimalaya #pencinta_duaroda #pencintakelajuan #y15malaysiacommunity #seremban #negerisembilan
BESTNYA ADA TEMAN BERCUTI . . Musim cuti sekolah masih belum berakhir lagi ni. Mesti ramai lagi yang belum pergi holiday atau balik ke kampung untuk jumpa Atuk dan Nenek kan? . So sebelum nak pergi holiday atau balik kampung, pastikan dah standby stok SnackUs dalam beg dan dalam kereta tau sebagai snek kudap-kudap yang akan 'happening' kan cuti anda. Boleh jugak buat buah tangan bagi orang kampung tanda kita ingat mereka. . Nak beli snek biasa-biasa kat pasaran tu belum tentu lagi kualitinya bagus dan rasa yang sedap. Salah beli, jadinya makan tak puas, hilang mood dan duit pun habis membazir macam tu je 😞 . Jadi jangan risau, kami sedia membantu anda semua tau. SnackUs ni snek yang dijamin sangat berkualiti dan tersangatlah sedap. Muka happy, hati senang, duit pun belanja tak membazir. . SnackUs ada 3 pilihan rasa berbeza yang sangat-sangat lah luar biasa sedap rangup iaitu: 🧀 Dusted Cheesy Pada yang memang gilakan rasa cheese dan tak boleh hidup tanpa cheese) 🌶 Spicy Chicken Pada yang berani sangat dengan rasa pedas citarasa orang malaysia 🍪 Sugar Butter Pada yang suka rasa sweet & milky dan rangup luar biasa) . Nak dapatkan SnackUs?komen 'pm' dan kami akan uruskan SnackUs untuk anda sampai depan pintu rumah 😊 #snackus #snackusfans #snackuslovers #moodcutisekolah #moodbercuti #gombak #selayang #ampang #cheras #damansara #kajang #bangi #subang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #johor #kedah #perak #melaka #meletop
Follow @quulomalaysia 👈 Tempah perjalanan anda dengan tambang yang lebih murah dan lebih penjimatan. Sertai kami sekarang! Muat turun applikasi di google play store atau appstore. #quulo #quulomalaysia #malaysia #kualalumpur #negerisembilan #nilai #sabah #kotakinabalu #kk #labuan #sandakan #tawau
RAMAI YANG TANYA PASAL MASKER KUNYIT HERBAL NI. Tak kuning ke kakak oi pakai Masker Kunyit ni? TIDAK SAMA SEKALI ya sayang. Bau dah lah best. NATURAL 💯 ORGANIC. Boleh campur banyak bahan pula tu. Yogurt, timun, tomato, madu, aloevera, putih telur, eh macam-macam lagilah bahan boleh campur dengan Masker Kunyit Herbal Ajaib ni. Ajaib sungguh. Kulit terus bersih berseri, anjal menawan, automatik naik seri muka tau. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
RAMAI YANG TANYA PASAL MASKER KUNYIT HERBAL NI. Tak kuning ke kakak oi pakai Masker Kunyit ni? TIDAK SAMA SEKALI ya sayang. Bau dah lah best. NATURAL 💯 ORGANIC. Boleh campur banyak bahan pula tu. Yogurt, timun, tomato, madu, aloevera, putih telur, eh macam-macam lagilah bahan boleh campur dengan Masker Kunyit Herbal Ajaib ni. Ajaib sungguh. Kulit terus bersih berseri, anjal menawan, automatik naik seri muka tau. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
RAMAI YANG TANYA PASAL MASKER KUNYIT HERBAL NI. Tak kuning ke kakak oi pakai Masker Kunyit ni? TIDAK SAMA SEKALI ya sayang. Bau dah lah best. NATURAL 💯 ORGANIC. Boleh campur banyak bahan pula tu. Yogurt, timun, tomato, madu, aloevera, putih telur, eh macam-macam lagilah bahan boleh campur dengan Masker Kunyit Herbal Ajaib ni. Ajaib sungguh. Kulit terus bersih berseri, anjal menawan, automatik naik seri muka tau. Love love love Masker Kunyit Herbal Ajaib AMS Tak kenal maka tak cinta. Your Trusted Kakak Seller yang Mesra +6010-2331902 / click link at bio #maskerkunyitherbal #maskerherbal #maskerkunyitannahmardhiah #herbal #organic #natural #annahmardiahskincare #teamatennijah #flawless #bazarpaknil #ruangniagahanania #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshipmalaysiawanted #agentneeded #melaka #melakapeople #melakaplace #anakmelaka #palong #negerisembilan #melakadelivery #memikatmatahatisuami
"LiFe Is BeAuTiFuL....One Day,One Hour And One Minute Will Not Come Again In Your Entire Life..Avoid Fight, Angriness And Speak Lovely To Every Person.." Salam ...lama abam xtra tak bersiaran sdikit sibuk dengan urusan sndri HaHaHa..Awak Awak diluar sana ada idea sendiri untuk buat baju couple..meh sembang2 dengan abang di tepi sinun..in shaa Allah ..abam xtra cuba realisasikan ..dengan harga yg brpatutan..apa tnggu lagi meh rapat meh dekat2.. #fzprintinganddesign #artbyxtra #studioitukatilku #abamxtra #gegulahati #melurdanbunga #kamijualmurah #kamibikinbaju #kamijualbaju #tshirtprinting #tshirtdesign #tshirtprintingmurah #murahmurah #tshirt #tshirtcouplemurah #heatpressprinting #heatpressvinyl #heatpress #couple #anniversary #suprise #giftideas #gift #malaysia #selangor #negerisembilan
Anda ada masalah seperti : . ⚫️ Blacklist / CTOS / CCRIS . ⚫️ Tunggakan pembayaran PTPTN , Kereta & Rumah . ⚫️ Saman / Guarantor . ⚫️ Pencen ⚫️ Masalah Bad Debt . ⚫️ Komitment Tinggi / Intrasit . . Saya disini ada cara penyelesaian nya dengan kaedah yg Betul & Selamat untuk anda 🤗 Waktu proses cuma 2Jam & Tiada cas tersembunyi 👍🏻 . SAYA TEGASKAN DISINI , KAMI 100% BUKAN AHLONG / SCAMMER ❗️ . SYARIKAT KAMI BERDAFTAR DI KPKT ✔️ NO SSM ( 1135190-K ) 💳 . . 📲 WS SEGERA : 017-242 7709 FOR MORE DETAILS . . WALK IN - WAZE : WISMA COSWAY KL ( BERDEKATAN PAVILION & KLCC) 🕘 OFFICE HOUR : 9AM - 5PM . . . . #pinjamanperibadi #pinjamandanatunai #pinjamanmalaysia #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadi #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #followforfollowback #follow4followback #kualalumpur #selangor #negerisembilan #cheras #rajachulan #pavilion #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualpreloved #cimb #maybank #hongleong #dipercayai #pinjamanwangberlesen #berlesen #pinjamanberlesen #loan #personalloans #cimbmalaysia #blacklist #
Foundation Escode effect dia sangat smooth dan ringan membuatkan makeup nampak lebih smooth dan tahan lama. Hanya satu pump dah full coverage. . Tahan lebih dari 4 bulan tau. Percayalah memang jimat okeyyyy. . INFO/ORDER : DM/Klik whatsapp link di bio 😊 . #escodecosmetic #escodefoundation #foundationmurah #foundationmalaysia #glowing #skincaremalaysia #foundationmurah #spongefoundation #spongemakeupmurah #shahalam #muamelaka #oilyskin #muakedah #muamalaysia #muaselangor #muakl #negerisembilan #berusfoundation #spongetelur #compactpowder #selangor #berusmekapmurah #bazarpaknil #bazarig #kualalumpur #mekaptunang #mekapmurah #muajb
🔥Caliper nissin 2 pot UNIVERSAL💦 DETAIL👉🏻boleh beli asing2 ,item boleh pakai disc standart sahaja COLOUR👉🏻RED/GOLD/BLUE PRICE: 🔥caliper sahaja=RM115 🔥bracket depan Lc135=RM35 ●caliper+bracket depan Lc135=RM150 💥FREE POSTAGE SM💥 Sabah/sarawak+RM10(poslaju) COD👉🏻SEREMBAN/TAMPIN Berminat boleh tekan link wasap dibio🙏🏼 #lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #lc135united #lc135v4 #lc135v2 #lc135ownerclub #yamahalc135 #calipernissin #nissin #seremban #tampin #negerisembilan #panjangmotorpart #trustedsellermalaysia
. SWIPE LEFT ⬅️⬅️⬅️⬅️ . Daniel Wellington Original 💯 RM299 offer ( normal price RM799 ⬆️ ) Bracelet Rm75 if buy with watch 1years warrenty ( cover Engine & bettry ) Sephire glass . Complete set : ✔️new with tag ✔️paper bag ✔️box ✔️manual book ✔️tools . Whatsapp : 0198897527 . . . . . . #r_squadvvvip #r_collectionoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajualjam #sayajualjamtangan #sayajualjamoriginal #sayajualkasut #sayajualbaju #sayajualhandbag #sayajualbag #sayajualonline #jualmurah #jualonline #indonesia #singapore #brunei #sarawak #sabah #johor #kualalumpur #melaka #negerisembilan #perak #perlis #pulaupinang #kedah #terengganu #pahang #kelantan
Assalam dan Salam Sejahtera . 📌 JOC RADIO 📌 . Info : 📝 Radio only (Hz) 📝 No memory card . Price and postage : 💰 RM 20 🚚 (All) : RM 8 . P/s : harga adalah yang terkini . #malaysia #wilayahpersekutuan #selangor #pulaupinang #pahang #melaka #perlis #terengganu #negerisembilan #perak #kelantan #kedah #sabah #johor #sarawak #jocradio #promo #seechoosebuy #terbaik #murah
#Readystok . . Kulit yang cerah ni bukanlah bermaksud kulit jadi putih melepak, ia lebih bermaksud kulit bebas jeragat, bebas parut, bebas pigmentasi dan juga tona kulit menjadi sekata. Nak dapatkan kulit yang sihat, bersih dan cerah ni memerlukan konsistensi dalam rutin penjagaan wajah. Bagi yang nak dapatkan wajah cerah berseri, jom cuba amalkan rutin penjagaan wajah ni: . 1. Scrub wajah sekurang-kurangnya 2 kali seminggu untuk bantu singkirkan sel kulit mati dan kotoran penyumbat pori. Kalau kita rajin scrub wajah, jerawat pun susah muncul pada kulit. 2. Cuci wajah dengan sabun pencuci wajah yang lembut pada kulit serta memberi efek pencerahan dimana ia turut bantu untuk pudarkan jeragat, pigmentasi, parut dan juga sekatakan tona wajah. 3. Gunakan Whitening Pearl Cream setiap hari untuk bantu dapatkan kulit yang cerah dan gebu. Pearl Cream ni juga boleh dipakai pada waktu malam tau. 4. Amalkan suplemen tambahan seperti kolagen kerana ia bantu untuk mengekalkan keserian dan keanjalan kulit. . Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) .. . #sendayutinggi #skincaretips Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #NilaiNegeriSembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #BangiAvenueThemepark #sendayutinggi #BukitMahkota #bandarsriputra #BandarBaruNilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam
Makeup | sanding @sanggulemas_weddingplanner Weeding khai&pasangan Bagai pinang dibelah dua😍😍 Sama cantik sama padan ❤️❤️ New❤️ . . . @sanggulemas_weddingplanner http://www.wasap.my/601131785317 #sanggulemasweddingplanner #weddingguide #malaywedding #pengantin #pesonapengantin #songket #negerisembilan #jempol #makeupnikah #makeupsanding
Makeup | sanding @sanggulemas_weddingplanner New dress❤️❤️❤️ Ada Yg suke ke??songket saree😍😍 . . . @sanggulemas_weddingplanner http://www.wasap.my/601131785317 #sanggulemasweddingplanner #weddingguide #malaywedding #pengantin #pesonapengantin #songket #negerisembilan #jempol #makeupnikah #makeupsanding
Foundation Escode effect dia sangat smooth dan ringan membuatkan makeup nampak lebih smooth dan tahan lama. Hanya satu pump dah full coverage. . Tahan lebih dari 4 bulan tau. Percayalah memang jimat okeyyyy. . INFO/ORDER : DM/Klik whatsapp link di bio 😊 . #escodecosmetic #escodefoundation #foundationmurah #foundationmalaysia #glowing #skincaremalaysia #foundationmurah #spongefoundation #spongemakeupmurah #shahalam #muamelaka #oilyskin #muakedah #muamalaysia #muaselangor #muakl #negerisembilan #berusfoundation #spongetelur #compactpowder #selangor #berusmekapmurah #bazarpaknil #bazarig #kualalumpur #mekaptunang #mekapmurah #muajb
Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . 📱whatsapp: +60 10-263 4987 . #Spirulina  #SpirulinaMalaysia  #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore  #SpirulinaTiens  #PutihGebu #parut  #jeragat  #ParutJerawat  #gebugebas #kulitcantik  #nakcantik  #kulitputih  #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih
HARI-HARI KENA IRON BAJU KE TEMPAT KERJA ??? . . Setiap hari minggu je dah runsing nak pakai baju apa untuk ke tempat kerja minggu tu. Kalau boleh nak iron terus untuk seminggu, letih nak spend masa setiap hari satu baju. . Tapi, dengan #ironmagicphilips ni, memang rasa terus bahagia sebuah kehidupan. Dah la sekali iron terus tegang kain baju. Tak perlu nak iron depan belakang kot !! . JIMAT MASA TAK LETIH MUDAH DIGUNAKAN . Jangan risau, kami ada #kutuiron untuk semua yang ingin mendapatkan iron ini. 💵 Cash/ Credit card / installment Available Berkenan boleh wasap nombor di ig kak ayu. Memang berbaloi dan tak akan menyesal. Kalau nak join kutu pon boleh ye, janji roger-roger je kak Ayu tau ! . . #ironmagic #philips #iron #jimatmasa #tenaga #murah #produkviral #bazarpaknil #selamat #berkualiti #steamiron #mudah #cod #rawang #selangor #penang #negerisembilan #kutu #cash #creditcard
Look at her eyes 😍 The power of Ferrarossa Eyeshadow 👏 Sekarang ada YEAR END SALE untuk semua item Ferrarossabeauty till 31 Disember ni tau . 4 items cuma RM136 sahaja 😍 Available for COD as well di Seremban / Sentul . Dm me now guys 🎉 #ferrarossabeauty #negerisembilan #kualalumpur
TAHUKAH ANDA PENCUCI MUKA YANG TIDAK BERBUIH ADALAH PENCUCI MUKA YANG TERBAIK. KENAPA YE ⁉️⁉️ 🤔 . Mengikut kajian pencuci muka yang terbaik adalah pencuci muka yang tidak berbuih. Masih ramai orang diluar sana tidak tahu keperluan dalam memilih pencuci muka yang tidak berbuih. Kebanyakan dari mereka memilih pembersih yang mengandungi buih yang banyak. Kerana pendapat mereka kulit akan rasa lebih bersih bila buih banyak namun tidak tahu adakah buih yang banyak elok untuk mencuci muka. . Tahu tak sebenarnya buih yang banyak akan menyebabkan kulit kelihatan kusam 😱 Errr bahaya nyaa ?? Jom Tasha share kenapa bahaya nya kalau kita ambil pencuci muka yang BERBUIH ? . 🔴 Buih mengganggu penghasilan minyak semulajadi pada kulit - myk semulajadi sgt penting taw. Kita selalu fikir kalau tak berbuih rasa cam tak bersih tapi kita tak tahu betapa baiknya pencuci muka yang tak berbuih. 🔴 Pencuci berbuih boleh menyebabkan kulit muka menjadi kering - hasil mcm ni sgt tidak bagus kerana boleh menyerap kelembapan semulajadi kulit dan akan menjadi penggelupasan pd kulit. 🔴 Menyebabkan kerengsaan kulit dan dermatitis (keradangan kulit/ruam). 🔴 Pencuci bersifat alkali mengganggu PH kulit. 🔴 PH normal kulit ialah 5.4 - 5.9 tp apabila dicuci menggunakan pencuci yg berbuih ia akan naik pada 9 yg boleh mengakibatkan terlalu kering. - bila keasidan kulit terganggu, kulit akan mudah terkena jangkitan, jerawat dan tanda penuaan. . Pencuci muka awak semua berbuih tak ? Ishhh takmoo, Jom beralih kepada Cleanser Gel Bare Skin by BMN. Tak berbuih dan bebas kimia. NAK CANTIK SECARA SIHATT ? Jom whatsapp kita 😉 . #jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
MACAM CANTIK JEE MACAM LAWA JEE 😍 BRAND : SWAROVSKI MAGNETIC . ▪️ RM80 FREE POS SM. SS ADD RM5 ▪️ FREE BOX ▪️ 1 BULAN WARANTY UTK ENJIN ▪️ STEEL ▪️ GRED AA ▪️ DATE FUNCTION . . LAWA KAN 😍😍. . . . WHATSAP : 0175477845 #sayajual #sayajualmurah #kedah #igshopmalaysia #malaysia #selangor #johor #politeknikMalaysia #kedahan #bazaarpaknil #artismalaysia #igshopmalaysia #perak #kedah #perlis #penang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #terengganu #kelantan #pahang #sabah #sarawak
New Design bye thailand brand ................................................... LOOK JERSI A 001 PRICE : RM20/PCSRM50/SET (FREE NAMA NO) SAIZ : S-XXXL .................................................... UNTUK SEGALA USURAN BOLEH TERUS CLIK LINK DIBAWAH www.wasap.my/60179301612/lookjersiterlajakmurah ..................................................... #look #sabah #serawak #selangor #kelantan #kedah #kualalumpur #pahang #perlis #perak #melaka #malaysia #johor #negerisembilan #njsport #jersimurah #jersionline #orithailand #tiptop #promosi #murah #diskaun #hot #tshirtprinting
REAL TESTIMONI 👍👍👍 PRIA SEJATI DAN TANGGUH 🙏🙏🙏 Kapan giliranmu jadi BUKTI??? . . PUSAT STAMINA PRIA TERBESAR & TERPERCAYA. PAKET DIJAMIN SAMPAI. 🌟 GUARANTEE 100MONEY BACK, JIKA PAKET TIDAK SAMPAI 🌟 For Order Please Chat Us : 📲WA : +6285865192325 Fast Respon, langsung chat Contact kita aja. GRATIS KONSULTASI! Thank You and Happy Shopping 🙏🙏 #teeth #whitening #nucifera #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur #negerisembilan #testimoni #teethwhitening #beautyproduct #produkcantik #malaysia #niqab #whiteteeth #hospital #murah #bunuhdiri #gigikuning #despacito #klinik #ivgcomedy #awkarin #ngakakkocak #raja_ngakak #ivgstory #akad #payungteduh #etaterangkanlah
Kata siapa ? :) Kata siapa Payudara tidak bisa bertambah besar lagi di atas umur pertumbuhan ? Payudara yg kendor saat menyusui susah dikencangkan ? Apakah Anda berpikiran seperti itu ? Fakta nya, Hormon Pertumbuhan di Payudara akan terus ada sebelum Anda menginjak Usia Menopause, dan karna belum Menopause Anda mempunyai Kesempatan Besar Kesempatan Besar untuk menambah Size pada Payudara Anda ^_^ Yang membedakan hanyalah Faktor Genetik, Pola Makan Anda apakah mendukung untuk dapat Menambah Size pada Payudara Anda atau tidak Jika sering makan junk food , minuman Bersoda, alkohol, rokok wajar Payudara Anda gampang kendor/susah membesarkan Jika karna Faktor Genetik, Anda bisa coba terapi dengan alat kami yg sudah Terbukti dan Banyak Testimoni usia 40 tahun keatas masih bertambah Size dengan alat kami ^_^ Chat sekarang untuk Solusi Terbaik! Paket Promosi akan saya berikan Spesial untuk kamu yang memesan Malam ini :) 📲WA : 083100372882 📲Line : tiensoutlet #teeth #whitening #nucifera #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur #negerisembilan #testimoni #teethwhitening #beautyproduct #produkcantik #malaysia #niqab #whiteteeth #hospital #murah #bunuhdiri #gigikuning #despacito #klinik #ivgcomedy #awkarin #ngakakkocak #raja_ngakak #ivgstory #akad #payungteduh #etaterangkanlah
Promosi bsambung.... Hotline 0173733715 k😘 . . #jelitawithbareskinbybmn #bareskinkl #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #codkualalumpur #perlis #kedah #pulaupinang #perak #melaka #pahang #selangor #kelantan #kualalumpur #kualaterengganu #pahang #negerisembilan #johor #sabah #sarawak t.r ( trial set RM95 ) c.g ( cleanser gel RM60) c.s.t ( cucumber soothing toner RM69) w.d.c ( whitening day cream spf 30 RM85) w.n.c ( whitening night cream spf 30 RM85 ) g.i ( glam isolation spf 50 RM65 ) m.c.p ( mineral compact powder RM39) a.c ( acne control RM45) p.n.c ( pigmentation night cream RM45 ) w.s ( whitening serum RM8 ) m.s ( serum mask RM8 )
Dessert Mist Diffuser. . Nak berwangian sihat & menenangkan? Meh grab Dessert mist ni untuk rumah dan tempat beradu korang. . DMD ni boleh running 10h lamanya..so, bila on malam tido sampai ke pagi akan dapat manfaat essential oils..EO bekerja je waktu korang tido. . Lagi pulak design yg cantik, ada lampu 11 kaler yg boleh tukar2..sesuai sangat jadi lampu tido..lampu tido yg bermanfaat? Sape tak nak? . Ok meh grab cepat. 😘😘 #essentialoils #youngliving #younglivingseremban #younglivingsenawang #negerisembilan #younglivingrembau #younglivingportdickson #dessertmist #diffuser #yes2018 #yearendsale
NI.KE FLASH Design yang menarik & sesuai untuk jersi pasukan anda. Jadilah pasukan terawal memakai jersi ini. SAIZ : S M L XL XXL BAJU + NAMA + NO = RM25 MINIMUM 8 HELAI *FREE POS UNTUK PELANGGAN SEMENANJUNG *SABAH & SARAWAK TAMBAH RM2 BAGI MEMANTAPKAN LAGI PENAMPILAN TEAM ANDA : 1) Tambah logo team anda pada dada kiri. 2) Tambah sponsor macam redbull & sebagainya depan baju. 3)Nak lagi cun order terus 1 set siap seluar & stokin. JANGAN KETINGGALAN UNTUK MENDAPATKAN FREE GIFT SECARA PERCUMA SETIAP KALI ANDA MENEMPAH DENGAN KAMI. CALL/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM : +6010-6601223/+6014-5228231 Whatsapp Link >> https://hi.jomwasap.my/tempahankja #jersipasukan #jersiteam #jersiborong #jersionline #jersimurah #jersibola #jersiterbaru #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #putrajaya #johor #jdt #melaka #negerisembilan #perak #kedah #perlis #pulaupinang #sabah #sarawak #labuan #harimaumalaya #malaysia
salam 💕 . Promosi bsambung.... leh oder n oder 💕 . 🌸0173833715🌸 . #jelitawithbareskinbybmn #bareskinkl #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #codkualalumpur #perlis #kedah #pulaupinang #perak #melaka #pahang #selangor #kelantan #kualalumpur #kualaterengganu #pahang #negerisembilan #johor #sabah #sarawak t.r ( trial set RM95 ) c.g ( cleanser gel RM60) c.s.t ( cucumber soothing toner RM69) w.d.c ( whitening day cream spf 30 RM85) w.n.c ( whitening night cream spf 30 RM85 ) g.i ( glam isolation spf 50 RM65 ) m.c.p ( mineral compact powder RM39) a.c ( acne control RM45) p.n.c ( pigmentation night cream RM45 ) w.s ( whitening serum RM8 ) m.s ( serum mask RM8 )
SALAM...💕 . 5 SEBAB UTAMA MASALAH KULIT MUKA PEREMPUAN⁉️⁉️ . 1- Muka terlampau berminyak 2- Jerawat senang sangat naik 3 - Bekas jerawat jadikan wajah berlubang 4- Wajah cepat burn bila kena panas 5- Jeragat . Tapi dalam banyak2 masalah. Jeragat dan jerawat la yg paling kronik nak hilangkan 😥 . Jom cuba Bare Skin, in Sha Allah dapat membantu atasi kulit anda yg bermasalah 🤗 Nak tahu dgn lebih lanjut produk #bareskin boleh wassap yer 💕 Sementara ada promosi nii... . . #jelitawithbareskinbybmn #bareskinkl #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #codkualalumpur #perlis #kedah #pulaupinang #perak #melaka #pahang #selangor #kelantan #kualalumpur #kualaterengganu #pahang #negerisembilan #johor #sabah #sarawak t.r ( trial set RM95 ) c.g ( cleanser gel RM60) c.s.t ( cucumber soothing toner RM69) w.d.c ( whitening day cream spf 30 RM85) w.n.c ( whitening night cream spf 30 RM85 ) g.i ( glam isolation spf 50 RM65 ) m.c.p ( mineral compact powder RM39) a.c ( acne control RM45) p.n.c ( pigmentation night cream RM45 ) w.s ( whitening serum RM8 ) m.s ( serum mask RM8 )
next page →