#noodlelover

106,897 posts

Loading...
今日は前から行きたかった麺屋翔の新店麺屋翔みなとへ! 塩も気になったけど気分的に特製真鯛白湯と土日限定の豚丼🐟🐖🍚 鯛のラーメンも麺魚の影響かめちゃくちゃ増えて目新しさはないけど、ハイクオリティな一杯でとても美味しかった! ただ、バラチャーシューはすごく美味しかったけど、バラ三枚はなかなかヘビーだから違う部位とか鶏が入っててもいいのかなと思った🤔 豚丼も本格的な味でサイズもちょうどよくて再訪確定👌 #ラーメン #らーめん #ラーメン部 #ラー活 #麺活 #ラーメンインスタグラム #メンスタグラム #ラーメンインスタグラマー #麺スタグラマー #ramen #noodle #ramennoodle #ramenlover #noodlelover #instanoodle
One of our best selling salads, Seaweed salad and smoked salmon can’t go wrong! Personally, the pink and green colors are a lot appetizing🥢😉 . #15thadventcalendar #searanchevanston #searanch #sushi #sushiaddict #foodaddict #japanesefood #sushitime #lovesushi #sushilove #sushilover #sushilovers #sushiroll #nigirisushi #noodlelover #sushitime #seafood #foodislove #foodlife #likefoodchicago #chicagoeats #eatchicago
まんねん梅田本店 チャーシューめん
昨日は職場の人の試合の応援に和光市に行ったから豚レンジャーへ まぜそば中豚全マシ一枚マシ相変わらずうまい! 店長さんは早稲田の用心棒II階にいた方なんです🤔 #ラーメン #らーめん #ラーメン部 #ラー活 #麺活 #ラーメンインスタグラム #メンスタグラム #ラーメンインスタグラマー #麺スタグラマー #ramen #noodle #ramennoodle #ramenlover #noodlelover #instanoodle
About 30 minutes until last call. What are you ordering tonight? 👇TAG THE NOODLE SQUAD👇
2018/12/16 らーめんえん者 熊谷店 味噌らーめん 大盛 背脂増し 870円 埼玉支部 東郷 #ラーメン好きと繋がりたい #麺スタグラム #noodlelover
Mie satu ini cukup unik dan setauku di Semarang cuma disini yang jual mie seperti ini #cmiiw , mie dengan kuah kaldu babi dikombinasikan dengan sayuran, kaki babi dan udang. Hmmm nikmatnya . Mie Titee 🐷🐷🐷🐷 IDR 26,000 . Location : 🏣 Mie Titee Grajen Jl. Gajah Mada 63A Semarang 🕛 12.00-21.00 . #iseefoodieatit #kokokurus #wetengjemblung #tahannapas #hobimakan #sukamakan #noodlelover #noodleaddict #kulinernusantara #kulinersemarang #mietiteegrajen #vsco #vscocam #r4d3o5instafood #foodphotography #xiaomionly #redmia2
Kulineran lagi ke Glodok Pancoran, akhirnya buka juga ini tukang Ketopraknya. Habis itu lanjut makan Kuotieh Santong, ternyata emang lebih enak dari yang di Mall. Terus sebelum pulang bungkus Roti Srikaya, Pempek Eirin sama Cempedak yang ga sempet difoto 😀 . . . . . #kulinerglodok #ketoprak #kuotieh #rotisrikaya #instafood #foodjournal #foodjourney #foodblogger #foodgasm #foodporn #foodhawker #foodphotography #kuliner #kulinerjakarta #jajanan #buzzfeed #buzzfeedfood #f52food #f52grams #noodlelover #foodlover #foodie #like4like #likeforlike #9gag #jktfoodbang #jktfooddestination #jktfoodies
The owner coupon (HK wife and Japanese husband) gave up their well-paid jobs and opened this small ramen restaurant in an old neighborhood. May be this is what called passion. This Shoyu Tonkotsu Ramen is in old school style. The soy sauce used is an artistic product. The soup base is very intense in flavors that I feel a little bit salty in my palate. The Chashu is tender and juicy, Ramen quality is good and well cook. Overall, it is good ramen and especially for those who likes strong flavors. . . 老闆夫婦(香港人妻,日本丈夫) 辭去各自的好工,在這舊區開了間拉麵店。或者這就是所謂既熱情了!! 這醬酒豚骨拉麵採用手工醬酒,有點舊式風味,湯底味道濃郁到感到有點咸,但還可以接受。叉燒幼嫩有肉味,拉麵彈牙。總體上算是好的一碗好的拉麵,特別適合重口味既食客。 . . #noodles #noodle #noodleporn #noodlelover #noodlelovers #ramen #ramenlover #拉麵 #ramennoddle #ramennoddles #foodporn #foodlover #foodlovers #foodstagram #instafood # 相機先食 #eater #hkfood #hongkongfood #hongkongfood #hkfoodlover #hkfoodblog
Minggu pagi enaknya ditemenin bakmi acing... Mantabbb pak bu!!!! . . . Bakmi Acing Jl. Dr. Muwardi , grogol, jkt barat Rate 9/10 . . . #bakmi #bakmie #bakmielovers #noodle #noodlelover #noodlegasm #noodleporn #eat #ifumie #enak #bestfood #jktfood #wtfoodies #likesforlikes #likeforlikes #likeforlike #likes4likes #foodporn #foodgasm #foodlover #mouthgasm #edoeatsnoodle #everynoodlething
New Belacan | Prawn Mee Siam | This is a public plea for Malaysian food in Park Slope/downtown Brooklyn. Someone please deliver delicious Malaysian noodles as good as these to us ASAP! | $8.50 per plate 🍜🍜🍜🍜🍜 #NYCnoodlequest
Mie Ini Rasanya Ciamik . . . . TEK TEK MAS DONI & LEMON TEA Tek tek mas doni itu mie nyemek atau klo pake bahasaku, mie yang kuahnya becek becek gitu hehehe Rasa tek tek mas doni ini emang beneran enak loh, pas sampe di depanmu, wanginya behhh mantap bener dan pas di masukin ke mulut mantul mantul alias mantap betul rasanya Potongan daging ayamnya juga enak, garing gitu Selain itu, porsinya juga menurut saya pas lah untuk diriku yang makan banyak hehehe Lemon tea nya? Enak terasa banget lemonnya dan manis (tapi kalau kemanisann kamu bisa minta tambahin air kan selera manis setiap orang berbeda) . . . 📍 Bloom Coffee & Eatery - Jelambar . 💰 TEK TEK MAS DONI Rp. 18.000 💰 LEMON TEA Rp. 18.000 . ⭐⭐⭐⭐ . #kulinersamaagam #mienyemek #tektekmasdoni #tektek #indonesianfood #food #foods #jakartakuliner #kulinerjakarta #kulinerjkt #cafe #lemontea #icelemontea #noodle #noodlelover #lunch #makansiang #bloomcafe #enjoy #happysunday
Mana nih penggemar bakmi?? Ud perna cobain Bakmi telor di Jelambar ini belum?? Nih bakmi semuanya homemade looo guys!! Tekstur bakminya juga sedikit berbeda, lebih kenyal gtu, agak mirip bakmi karet sedikit, tapi liat deh toppingnya!! Ada daging ayam, daging babi cincang, bakso udang, bakso ikan, daging babi, dan telor kecap!! Komplit dahh!! Trus jangan lupa tambahin potongan cabe juga biar tambah mantapp!! 😁👍🏼 - 📍 Komplek Taman Duta Mas, Pasar Duta Mas, Blok B1 No. 30 Jl. Tubagus Angke, Jelambar, Jakarta Barat @bakmitelorasli - - - 📷 @henjiwong #bakmi #bakmijakarta #bakmiclubid #bakmijakartabarat #bakmienak #food #foods #foodnesia #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodisfuel #foodforthought #foodie #foodphotography #foodstyling #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #kulinerjkt #kulinerjakarta #kulinerindonesia #jktfoodbang #JKTFoodIndulgence #dietmulaibesok #noodlelover #noodleworship #spicyfoodid
Bakmi A Fui A Ce - Siapa yang pernah makan Bakmi Ace di area Rajawali Jakarta Utara? - Ini Ace serupa model bakminya tapi tidak sama. Bakmi khas Kalimantan merupakan salah satu bakmi favorit saya tapi untuk yang satu, saya lebih memegang ACE yang di Rajawali ya (bahkan masih one of my best noodle on earth) - Well kekuatan bakmi khas Kalimantan itu bukan di toppingnya, jadi kalau kamu penyuka topping dahsyat biasanya kamu tidak akan menjadikan bakmi seperti ini sebagai favorit. - Kelebihan bakmi ini tentu pada bakminya sendiri, semua bakmi khas kalimantan harum dan mudah di nikmati. - 22.000 Score 6/10 Jl. Krendang Raya no.25 Tambora 0216591820 Open Daily 9.30 to 22 - #noodleintreasure #intreasure #huntermiefe #localfood #foodblogger #noodlegasm #noodlelover #noodlereview #foodgasm #jakarta  #eatintreasure #ilovenoodle #bakmivora #mievora #noodlevora #bakmiclub #sarangmie #miephoria #bakmivorakalimantan
Yipiie pesanan Pop Mie Pedes Gledeek uda datang, penasaran jadinya pengen coba denger2 pedesnya itu enak bikin ketagihan 😍😍😍 . Hmmm pas makan, gils emang bener namanya gledeek, pedes boo... Lebih pedes dari Pop Mie Peses Dower loh . Ohh iya ini kalian baru bisa dapetin secara online seperti di @alfacartid @klikindomaret @eleveniaid . Ayo buruan borong sebelum kehabisan . . . Credit ; @globalfoodid #GFOODID #food #foodies #foodporn #elevania #klikindomaret #alfacart #indomaret #pedes #pedesgledeek #doyanbakmie #noodlelover #sukabakmi #sukabakmie #pencintabakmi #foodshare #jangkrikkuliner
Bold Ramen; spicy tonkotsu broth with 11 ingredients topped with green onions, fried shallots, seasoned soft-boiled egg, and slices of pork chashu (with options for chicken or tofu). — @dyske.nyc and I agreed that this bowl was a happy medium between Japanese and westernized ramen. It’s rich pork broth and slightly spicy flavor are two of the most popular ramen menu choices in the US. Yet it still holds true to the soul of Japanese ramen and the creative notion of doing what you want with it. It follows the rules but it doesn’t at the same time. That’s what makes ramen the maverick cuisine of Japan. — The ordering system is also reminiscent of Japan in how they utilize an iPad with a small printer instead of a ticket vending machine. A similar process but the wait time was still quite long and up to par with western expectations. Americans seem to not mind waiting cause for some reason we think it means our food is getting extra special attention and the ingredients are being prepared just for us. This is probably a result of our fast food culture and associating fast with bad. If it’s fast-casual and we can see everything behind the counter, we believe and trust in freshness and quality again. In this case, I think the Sun Noodle delivery came a little late since we watched them unload many boxes of noodles right before we walked in. — Swipe ⬅️ to dive into the bowl and check out the iPad order station and storefront. . . . #wandersauce #yelpeatsnyc #nyfood #nycfood #nyceeeeeats #nyceats #eatmunchies #foodnyc #nycfat #nycfoodie #newyorkeats #eatupnewyork #chopsticksramen #ramenspicy #spicyramen #eatingnyc #eatsofnyc #tatsu #eaterny #eeeeeats #ramenhead #ramenheads #noodleaddict #noodleworship #nycramen #solodining #tatsuramen #noodlelover #ramenaddict #ramenlover
【麺や すする】 学芸大学駅、東口商店会にあるラーメン・つけ麺のお店🍜 大人気の肉辛つけ麺をご紹介! 写真は小盛・激辛(920円) 中太の国産小麦麺を、熱々ピリ辛のつけだれにつけていただきます🔥 もっとも辛い《激辛》は食べていくうちに体の芯からポカポカ、そして汗だくになり、寒い冬にはぴったりです! スプーンに乗っているのは鰹節のパウダー。ただ辛いだけでなく魚介の香りもあって美味🌟割りスープで最後まで飲み干しましょう💪 辛さは控えめ〜激辛まで5段階🌶 並盛りの1段階上、中盛りにも無料でできます。 そして!高校生までは学生証を持っていくと大盛り無料! 並でもかなりボリュームがあります😂小盛にすると、トッピングを1つサービスしてくれるのでとっても良心的ですね!どんな人でも美味しく食べられるように相談に乗ってくれるステキなお店です☝️ ぜひ訪れてみてください! #学芸大学 #麺やすする #すする #肉辛つけ麺 #東横線 #麺スタグラム #つけめん #つけ麺インスタグラマー #魚介 #激辛 #辛いの大好き #旨辛 #美味しいもの好きな人と繋がりたい #コスパ最高 #ラーメン #ラーメン部 #麺活 #肉 #小盛 #つけ麺部 #ラーメンパトロール #noodlelover #instafood #noodles #delicious
@Regran_ed from @hendijajan - Bakmi Telor Super mantul Mana nih penggemar bakmi?? Ud perna cobain Bakmi telor di Jelambar ini belum?? Nih bakmi semuanya homemade looo guys!! Tekstur bakminya juga sedikit berbeda, lebih kenyal gtu, agak mirip bakmi karet sedikit, tapi liat deh toppingnya!! Ada daging ayam, daging babi cincang, bakso udang, bakso ikan, daging babi, dan telor kecap!! Komplit dahh!! Trus jangan lupa tambahin potongan cabe juga biar tambah mantapp!! 😁👍🏼 Repost @henjiwong - 📍 Komplek Taman Duta Mas, Pasar Duta Mas, Blok B1 No. 30 Jl. Tubagus Angke, Jelambar, Jakarta Barat @bakmitelorasli - - - #bakmi #bakmijakarta #bakmiclubid #bakmijakartabarat #bakmienak #food #foods #foodnesia #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodisfuel #foodforthought #foodie #foodphotography #foodstyling #beautifulcuisines #foodlover #foodshare #fooddiary #kulinerjkt #kulinerjakarta #kulinerindonesia #jktfoodbang #JKTFoodIndulgence #dietmulaibesok #noodlelover #noodleworship #HendiJAJAN
天下一品で久々にコッテリラーメンを✨ 盛り付け雑だな〜笑笑 正直ここはスープ以外は美味しくないです笑 それでも客はいっぱい来るからいいんだろうけど! #ラーメンパトロール #麺スタグラム #麺 #味噌ラーメン #塩ラーメン #豚骨ラーメン #醤油ラーメン #白湯 #noodle #noodles #noodlelover #noodleporn #instanoodle #instanoodles #food #foodporn #foodie #ラーメン女子 #ラーメン好きな人と繋がりたい #天下一品 #こってり
トイ・ボックス(三ノ輪) 昔ながらのラーメンという感じ。 わざわざ三ノ輪まで行く価値はないな。 3.0/5.0 点数はド素人の個人的な評価であり、信用することはお勧めいたしません。 #ラーメン #ラーメン部 #ラーメン倶楽部 #らーめん倶楽部 #ラーメン好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメンパトロール #麺スタグラム #麺 #中華 #スープ #チャーシュー #noodle #noodles #noodlelover #noodleporn #instanoodle #instanoodles #food #foodporn #foodie #foodstagram #foodasia #tokyo #東京 #三ノ輪 #トイボックス
下北沢の俺流塩ラーメンで、チーズまぜそばを食べました! これ、びっくりするくらい美味しいです(๑>◡<๑) 卓上の柚子胡椒、梅、酢、辛いラー油もぶちこめばさらに最高! おすすめです! #ラーメンパトロール #麺スタグラム #麺 #味噌ラーメン #塩ラーメン #豚骨ラーメン #醤油ラーメン #白湯 #noodle #noodles #noodlelover #noodleporn #instanoodle #instanoodles #food #foodporn #foodie #ラーメン女子 #ラーメン好きな人と繋がりたい #下北沢 #下北沢ラーメン #俺流塩ラーメン #悪魔的チーズまぜそば #まぜそば #チーズ
Damn damn 🔥
Indomie Spesial Wakaka @warung_wakaka 🍝 Jam asik nih buat makan indomie di salah satu tempat nongki favorite di Jakara yg bukanya Sampe SUBUH 🕰 Salah satu variasi menu indomie yg bisa kalian coba disini 😍Mie goreng dengan topping ayam cincang, sambal matah, telur mata sapi, dan sayuran 😋 Sambal Matahnya menurutku ga terlalu pedas, tapi asam asin segernya sambal matahnya dapet dan masih ada krenyes bawangnya👌🏻 Untuk menu ini kamu bisa pilih mau porsi single/double/sharing! Di belakang yg warna ungu itu nyempil “Nasi Uduk Rakyat” kapan2 cikul review ya 😘 Repost @cicikuliner •• 💰 : start from 22k 📍 : Muara Karang, Pluit, Gading Serpong, dan beberapa outlet di luar Jabodetabek ⏰ : 17.00 - 02.00 • • • • #mie #noodle #indomie #kulinerindonesia #indonesianfood #jajananindonesia #makananindonesia #food #foodie #yummy #kulinernusantara #instantnoodle #mieinstant #indomieseleraku #noodlelover #noodleworship #kulinerjakarta #indomiegoreng #sambal #spicy #spicyfood #sambalmatah #friednoodle #explorejakarta #explorejkt #jktfoodies #🍜 #tasty #yummyfood #dinner
. Happy Sunday Morning Guyss.... Sarapan pagi ini di The Legend Lomie Pinangsia Amen. . The Best Lomie yg pernah gw makan So Far, Rasanya selalu konsisten baik itu Kuahnya maupun Dagingnya. Apalagi daging B2 Panggangnya beeeuuuuuuuuud Juara. Asuk Amen sendiri sdh berumur 88thn, tapi tetap saja turun tangan melayani dibantu karyawan dan anaknya. Mungkin untuk menjaga cita rasanya kali yah jdi selalu konsisten. Ngak heran mrk bisa bertahan puluhan tahun dan menjadi Legend. . 📸 Lomie Spesial 📌 Lomie Amen Pinangsia Pinangsia Timur No. 12A Jakarta Barat 7am - 3pm 0812 9600 628 idr 86k ❌ HALAL . Note : *Jgn lupa peresin jeruk limau + Sambelin yg byk hahahaha( my style) *Kuahnya bisa request yg panas, standartnya hangat2 aj . . #lomie #lomieamen #mie #mieenak #bakmienak #bakmi #noodles #noodlelover #noodle #nonhalal #Yummy #sedap #foodblogger #blogger #jktfooddestination #jktfoodbang #anakjajan #avengers4 #amancallahok #bohemianrhapsody #makanajadah #jangkrikkuliner
주문하면 바로 수타로 면을 뽑아주시더라 🤭 중국은안가봤지만 중국에서먹으면 이런맛일꺼같아 🤤 #noodlelover
What kind of ramen do you love the most??? Tonkotsu ramen, miso ramen, shio ramen, shoyu ramen etc... You definitely will find your favorite instant ramen by subscribing our monthly ramen box😍 We have 3 different options for you✨⠀ ・4 Full Sized Japanese Instant Ramen Noodles (USD19.90/mo)⠀ ・7 Full Sized Japanese Instant Ramen Noodles (USD29.90/mo)⠀ ・12 Full Sized Japanese Instant Ramen Noodles (USD49.90/mo)⠀ .⠀ Check the link on bio for subscription!⠀ #ramen #noodles #noodle #ramennoodles #noodlesoup #tonkotsu #japanesenoodle #ramen 🍜 #noodlelover #japaneseramen #ramenlover #instanoodle #spicyramen #ramennoodle #noodleporn #ramenporn #ramenlove #ramenlife #noodleworship #ramentime #ramensoup #ramenstagram #noodlelife #noodletime #ramenaddict #noodlelovers #noodlegram
Mm so saucy saucy, Pad Lad Na!! 🥢🤤 Carrots, chinese broccoli and even more broccoli 🥦😍🥕 covered in mouth watering gravy and poured over a bed of wide rice noodles!! #inthekitchen #asiancuisine #noodlelover #bandkasiankitchen
Winter is actually the best time to eat Cold Noodles(Naengmyeon) 추운데 냉면 먹는다고 계속 쳐다보던 옆테이블 할머니들😅 겨울엔 냉면이죠👍
With the cold and wet weather outside - one thing I always is noodles 🍜❤️. This is a bodybuilder’s take on Kimchi fried rice - 1 pack of konjac noodles + 250g egg whites 💪🏻
PHO 🤤🍲 always a good idea #lunch
🍜¨̮✩ ⋆ ⋆ ⋆ 🏠 #翌日の衝激 🏠 【 うまトマラーメン 】 🍜 2018年114杯目 🍜 ※post前後しまくり中(*Ü*)※ ⋆ いつ食べたんだっけー?って 思ったら11月5日Σ(゚ω゚ノ)ノ 1ヶ月以上前(´>∀<`)ゝ 食べるけど、 転職してバタバタしてたもんね‪‪💦‬ ⋆ 先月末で終わる予定だったこの限定。 シーフードたっぷりで パスタ食べてるような感じでした。 今月も引き続きされてるから また食べなくちゃ💖 ⋆ 美味しかった◥█̆̈◤࿉∥😋✨✨✨ ご馳走様でした💖‬ ⋆ ⋆ ⋆ ✿o。.。o✿o。.。o☻ Thank you ☻o。.。o✿o。.。o✿ ⋆ #まちスキ #まちスキ宣伝部 #ramen_gallery #ramenporn #麺スタグラム #麺stagram #ramenstagram #noodlestagram #japaneseramen #japanesenoodle #noodlelover #ramenlove #関西ラーメン #大阪ラーメン #決してラヲタではない #ラーメン中毒 #ラーメン好き #ラーメン大好き #麺テロ #ラーメンテロ #麺活 #ラー活 #ラー写 #麺馬鹿 #ラーメン馬鹿 #ラーメン女 #ラーメン活動 ⋆ ✿o。.。o✿o。.。o✿o。.。o✿o。.。o✿o。.。o✿o。.。o✿ ⋆
OMG SO COOL!! - - - - - - Eğer League of Legends ve şampiyonlar hakkında görseller ve videolar görmek istiyorsan: @akalove_tr 👈 ~Takip Et~ 👍 #leagueoflegends #leagueoflegendstr #noodle #noodles #noodlelover #akali #akalimain #loltr #cute #love #lol #afiyetolsun #girlpower 💪 #girlpower
Ramen noodles with pork in shoyu sauce. Yum!
Cómo ser feliz en tres simples pasos: 1. DAN 2. DAN 3. MEN Tallarines hechos en casa, acompañados de lomo de cerdo y de nuestra exquisita salsa picante 🌶 #dandanmen , no probarlos debería ser ilegal. - Constitución 125, Providencia. - - #ootoyachile #dandannoodles #sushi #ramen #foodphotography #foodie #foodstagram #foodforfoodies #buzzfeedfood #noodlelover #seafood #food #noodle #sushitime #ramen 🍜 #ramennoodles #ramenchallenge #ramenlover #ramenlovers #gyoza #noodles #ramennoodles #ramenbar #chile #santiagodechile #自家製麵 #拉麵 #味噌 #味噌拉麵 #担担麵
Go Check out @ColeKingFoodies for more Food🥞🍗🥘 Vietnamese brunch, heck yeah! Sizzling steaks and eggs with crispy fries and tots topped with fresh parmesan cheese, paired with a side of asparagus {bò né} Break that yolk and enjoy with some toasted French baguette 🥩🍳🥖 • Brunch party with my IG friends! Check it out by following our hashtag Thank you Huong and Christine for hosting the December brunch party. Join the fun 🎉 • • • • • . . . . #asiancooking #bestfoodfeed #stirfry #noodlelover #chashu #chinesefood #padthai #sobanoodles #soysauce #panasian #seafoodlover #foodtrip #foodieforlife #foodpost #spicysoup #redcurry #foodcravings #homecookedfood #asianfoods #foodadventure #japaneseramen #yumyumyum #foodforlife #eats #igfoodie #yougottaeatthis #sharefood #tastethisnext
Miso ramen for brunch!! I don't know why I thought my bf doesn't like miso ramen. But he said this ramen is one of the best ramen I've ever made. Oookaaay... good to know😂 This is gonna be another regular menu. Wake you up and warm you up🤩🍲 . . . . . . #homemade #miso #ramen #japanesefood #foodporn #cookingram #food #foodie #dailyfoodfeed #goodtoknow #didntknow #brunch #favorite #yyj #easycooking #noodlelover #buzzfeast
If you're not sure about getting our spicy Tan Tan Men or our classic rich shio ramen, then why not just get both? 😍😍😍😍😍😍😍😍 After all, sharing is caring! Just like @6noms here 😄
蟹くりーむラーメン ・ ・ ・ #蟹 #ラーメン
📍@santouka_backbay | How sexy are these noods?
📍@santouka_backbay | Spicy Kara Miso Ramen topped with pork belly, bamboo shoots, kikurage mushrooms, scallions, chili strings and a medium boiled egg on the side.
寿々喜家〔上星川〕/ ラーメン 並 ¥700 チャーシュー ¥200 #寿々喜家 #ラーメン #酒井製麺 #百名店
. Kluang, Malaysia: Kolo Mee - Sarawakian noodles from East Malaysia
| I have a ramen addiction 🥢 there, I am an addict. Once again I find myself at @gankoittetsuramen3183 for lunch and once again I’m just amazed at the delicious, rich, and nutty sesame flavored broth. Today I chose the TAN TAN sesame ramen. I think I’m on a mission to consume every type of ramen in the joint.
📍Pho Minh Ky | Bun Bo Hue, it’s Pho’s alter ego. Sadly, doesn’t get as much press as it should. I wished it had a bit more of the oh so stanky shrimp paste flavor though. This isn’t one of the best outside of Boston but it’s a-okay on this crisp rainy day.
📍Ganko Ittetsu Ramen, Brookline | I usually have the spicy miso but today I decided to be spontaneous and have the Hokkaido Style Shio Ramen instead. The broth is flavorful, hearty, and refreshing at once. The ramen is just the right texture. Black garlic oil lends that hint of roasted garlic mild bitterness that I like. Exactly what I needed on this breezy winter day in New England.
Bakmi Singkawang A Tien - Lokasinya sulit dijangkau, porsinya juga gak banyak tapi kalau kamu pecinta bakmi, terutama pecinta bakmi kecil khas kalimantan, balmi A Tien bisa menjadi pilihan. - Suka banget sama tekstur bakminya yang lembut dan dagingnya yang berpadu pas dengan bakminya. - Harganya nilai plus sangt bersahabat. - 18.000 Score 5.5 Jl Krendang Raya No.19 08128920032/08129502673 Open Daily 9 to 22 - - #noodleintreasure #intreasure #huntermiefe #localfood #foodblogger #noodlegasm #noodlelover #noodlereview #foodgasm #jakarta  #eatintreasure #ilovenoodle #bakmivora #mievora #noodlevora #bakmiclub #sarangmie #miephoria #bakmivorakalimantan
#bakmiakwangencek belum bisa membuat saya terkesan. - Lokasinya persis di depan sekolah Tri Ratna (google aja ya) but well (maaf) bakminya seperti diolah dari tepung saja, tapi mungkin juga karena saya kesana pada saat peak time, masaknya jadi kurang deh. - Buat saya bakmi ini tidak secantik foto yang saya ambil. Bakmi sederhana untuk dinikmati penduduk sekitar yang memang lebih baik dari bakmi lainnya di area tersebut. - Hanya saja penyajian bakmi ini patut masuk ke list ini :) dan kembali lagi, bakmi selalu tentang selera jadi buat kamu bisa saja bakmi ini enak 🙂 - 👑 : 5/10 💸 : Rp.20.000 📍: infornt of Tri Ratna School Jl. Talib Raya No.30 📞 : 0856 9147 8979 ⏰ : closed on Monday 06.30 to 14.00 - - #noodleintreasure #intreasure #huntermiefe #localfood #foodblogger #noodlegasm #noodlelover #noodlereview #foodgasm #jakarta  #eatintreasure #ilovenoodle #bakmivora #mievora #noodlevora #bakmiclub #sarangmie #miephoria #bakmivorajakarta
next page →