#nowjakarta

14,795 posts

Loading...
#NOW_JAKARTA !! Another 2017 #blessing was continuous trust to host #PhoenixCommunications ' following event: "NOW! JAKARTA "ANNUAL PARTY 2017"; an appreciation party for all the best supporters of 2017 ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Let's make 2018 a great year altogether!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Thank you: PT. Phoenix Communications, @Now_Jakarta and @TrulyEntertainment for the opportunity, humbly appreciated ๐Ÿ˜‡ ___________________________________ #Entertainment & #MC by #TrulyEntertainment ___________________________________ For business queries, kindly contact @agiljolie #+628151660992 #mc #host #presenter #talent #seminar #meeting #event #exhibition #conference #convention #international #agency #mcjakarta #mcindonesia #Jakarta #Indonesia #EnjoyJakarta #NowJakarta #NJAnnualParty2017 #TheGroveSuites
Punya online shop yang berlokasi di Jabodetabek? Udah nggak jamannya lho mengirim pesanan customer dengan jasa delivery yang butuh berhari-hari buat sampai ke alamat tujuan. . Pakai Mr. Speedy saja. Produk online shop apapun, seperti bunga, baju, gadget, dan lainnya, bisa kami antar dalam hitungan jam tangan customer Anda. Customer Anda juga tidak perlu mengeluarkan biaya banyak karena tarif kami paling ekonomis dibandingkan yang lain. . Ayo pesan kurir Mr.Speedy dengan WA di 0812-5000-0751. Kirim alamat pengirim dan penerima disertai nomor telepon pengirim dan penerima. Bisa juga langsung ke website mrspeedy.co
Canโ€™t get enough of our Coconut H2O? Go to www.yourganicindonesia.com to shop in our โ€œPackage Deal sectionโ€. We promise youโ€™re going to love the Sea Breeze offer! . . . #yourganic #coconut #coconutwater #youngcoconut #greencoconut #detox #eeeeeeats #LoveFood #sortedfood #tryitordiet #devourpower #munchies ย #menwithcuisines #yahoofood #foodpornshare #topcitybites #dailyfoodfeed #foodporn #ASIAFOODPRN #ChEatFamousFriday #EatFamous #FoodBeast #moodygrams #huffposttaste #munchies ย #peoplescreatives #jktfoodbang #jktgo #placestogojkt #nowjakarta
Chicken Berries Salad, on repeat.ย #dkevinjkt
Say hello to #YamatotenNewMenu : BEEF ABURA SOBA ๐ŸŽ‰ With beef slices and our signature soba, itโ€™s a dish worthy of a place in your abura soba repertoire โค๏ธ - #Yamatoten #TokyoNo1AburaSoba
The most important thing we learn and implement at The Manhattan Hotel, is that the guest always comes first. Our Guests are our highest priority๐Ÿ˜Š . For discount 30-40% from Public price. PM/WA 0878-3433-2011 . . #manhattanhotel #businness #kuningancity #ambassador #indonesia #hotel #hotels #instagram #instago #instagood #instahotel #photoftheday #nowjakarta #instamood #feelwelcome
When the day is long, and the night is yours alone, think of happy thoughts. Like what to eat for breakfast tomorrow ๐Ÿ˜‰ #ontheframe : Eggs Benedict. - #dineathours
Dont forget to try our real deal combo! โ€ข โ€ข โ€ข LUWE 1 -> classic cheese burger + cut fries + soft drinks / ice tea only for 60K! ๐Ÿ”๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ โ€ข โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
Thankyou for coming and giving us the opportunity to serve you guys ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿ’• โ€ข โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
Yes it is! You can request and choose what's the most suitable for your tummy! Every meal can be replaced with garlic rice, mashed potato, steamed rice or cut fries! Or you can also request with sunny side up to complete your meal! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ โ€ข โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
Kalimat call to action itu penting sekali lho diselipkan pada caption foto, artikel di blog, dan konten promosi lainnya. Nah, berikut ini ada 4 kalimat yang bisa Anda gunakan di social media post kamu untuk memancing interaksi followers. . Menurut kamu, kalimat mana yang paling ampuh digunakan? Share yuk di sini ๐Ÿ˜Š
Have Shigure any way you want it. Baik dengan soba maupun nasi, daging ๐Ÿ” atau ๐Ÿท, telur atau tidak pakai telur, bebas! - #Yamatoten #TokyoNo1AburaSoba
Take care folks, itโ€™s rainy outside. โ€ข Warm yourself up with our mushroom soup ๐Ÿ˜‹ ___ #AnterogradeJkt
A cup of #GoMango this afternoon? Oh, yes please! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป โ€ข ๐Ÿ“ท: @monicalauricia ___ #MangoEverywhereYouGo
Celebrating the upcoming year with food is a common tradition in Chinese culture. In welcoming the arrival of the Year of The Dog, @shangrilajkt offers an exceptional oriental dining experience at every culinary outlet at the hotel. Throughout February, an array of Chinese-style cuisine will be available at JIA Restaurant, SATO Buffet restaurant and the hotelโ€™s Lobby Lounge. Guests have the option to enjoy intimate dining or feasting with the whole family. For further information and reservations, contact 021 2922 9999 or send an email to fbreservation.slj(at)shangri-la.com. _____ #jakarta #nowjakarta #lifeinthecapital #food #instafood #foodporn #gourmet #chef #gastronomy #foodie #instagood #yummy #delicious #restaurant #foodlovers #foodpic #foodpics #foodgasm #foodies #cook #foodphotography #foodblogger #instayum #visitjakarta #enjoyjakarta #explorejakarta #jakartafoodies #jakartarestaurant #shangrilajkt
Good morning ladies, Mix & match your skirt with the right shoes for your best outfit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ“ท : pinterest. Love, Liz. #butikkemang #butikjaksel #kemangfashionmakers #kemangfashionstore #kemangbeauty #kemangbeautystore #highquality #ootdkemang #ootdjakarta #nowjakarta #eventjakarta #nowjakarta
Craving for salted egg calamary? De Rooftop provide you the best salted egg chicken in town! โ € Open hours: 10.00-22.00 Jl. Sukasari 1 no 12. East Bogor. Bogor City ๐Ÿ“ž 0251 7566626 . . .โ€จ.โ€จ#decaferooftopgarden #rooftopbogor #eeeeeeats #LoveFood #sortedfood #tryitordiet #devourpower โ€จ#munchies #menwithcuisines #yahoofood #foodpornshare #topcitybites #dailyfoodfeed #foodporn #asianfoodchannel #ChEatFamousFriday #EatFamous #FoodBeast #moodygrams #huffposttaste #munchies #peoplescreatives #flatlays #foodandflatlay #jktfoodbang #anakjajan #jktgo #placestogojkt #nowjakarta #qraved #f52grams
Our kind of sunshine on a cloudy day. Just Dial M for Mango! ๐Ÿ˜‰ #justblendit - ๐Ÿ‰PRICE AND PACKAGE๐Ÿ‰ 1 cup : IDR 37.5K Pack of 6 : IDR 199K Pack of 12 : IDR 389K ๐Ÿ”ORDER at: bit.ly/justblendorder LINE: @justblend ๐Ÿ“FIND US at: Yourganic Senopati, Ombรฉ Kelapa Gading & Bekasi, Maarkeze GI
What if I told you these ice creams are bite sized? ๐Ÿ˜‰ Only at @alphabeth.id
Serving you tea, coffee, and everything that floats your palate. Have a great Wednesday evening friends of HOURS! - #dineathours
Your action for today is to pick something you can do better tomorrow than you did yesterday. Have an Awesome day!
We are located in Kelapa Gading area.. Our full address is at Jl. Boulevard Timur Kelapa Gading Blok ND1/25 (Opposite to Al-Azhar)๐Ÿ“ #meetmeatstribe #stribekitchen
#RubienaFacts Mengapa pemakaian SPF sangat penting untuk kulit wajah? Sinar matahari memiliki banyak manfaat bagi tubuh, namun paparan sinar matahari berlebih dapat memberikan efek negatif pada kulit seperti kulit terbakar, flek hitam, penuaan dini hingga kanker kulit. Sinar matahari diatas jam 9 sudah mengharuskan kamu untuk keluar rumah menggunakan SPF. Semakin tinggi SPFnya maka akan semakin melindungi kulit dari bahaya sinar UVA dan UVB. Dilihat dari spectrum sinar matahari, SPF 15 sudah mengcover sekitar 90%, tapi bila kamu menghabiskan banyak waktu dibawah sinar matahari, kamu harus lebig sering mengaplikasikan SPF itu kembali ke kulit. #rubienabeauty #rubienabrightskin #cerahitucantik
#dkevinjkt , churning out liquid courage and tasty food in Intiland Tower since 2016.
Lakukan pembayaran menggunakan @ovo_id di Yamatoten Abura Soba untuk mendapatkan 30% cashback ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Jangan lupa top-up saldo dulu yaa di ATM terdekat ๐Ÿ˜‰ - #Yamatoten #TokyoNo1AburaSoba
Lookin for an instagramble spot for outfit of the day? De rooftop is the place ๐Ÿ˜Šโ € โ € ๐Ÿ“ท: @renirahmawatii โ € Open hours: 10.00-22.00 Jl. Sukasari 1 no 12. East Bogor. Bogor City ๐Ÿ“ž 0251 7566626 . . .โ€จ.โ€จ#decaferooftopgarden #rooftopbogor #eeeeeeats #LoveFood #sortedfood #tryitordiet #devourpower โ€จ#munchies #menwithcuisines #yahoofood #foodpornshare #topcitybites #dailyfoodfeed #foodporn #asianfoodchannel #ChEatFamousFriday #EatFamous #FoodBeast #moodygrams #huffposttaste #munchies #peoplescreatives #flatlays #foodandflatlay #jktfoodbang #anakjajan #jktgo #placestogojkt #nowjakarta #qraved #f52grams
Guys udah pada sarapan belum? Atau kalian pada telat masuk kantor jd lupa sarapan, kalau gitu gak ada salahnya dong jadiin Egg Benedict dari @crumbandcoaster satu ini sebagai Brunch siang ini ๐Ÿ˜‹๐Ÿž๐Ÿณ๐ŸŸ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . . #papimamimakanterus #kulinergempalgembul #eatfreedayid #jktgo #jktfoodbang #jktfoodies #zomato #asianfood #jktfooddestination #nowjakarta #makananindonesia #gedeinperut #eatandtreats #anakjajan #myfunfoodiary #dailyfoodseeker #bikingendut #rusuhstagram #makansampaikenyang #eatphotolove #indonesia #foodblogger #foodphotography #brunch #eggbenedict #makansiang #eggs #foodporn
Pulang kerja udah capek tapi laper? Gampang!! Klik aja aplikasi GoFood dan pesan @bakmiahien ๐Ÿœ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ Pesanan langsung diantar ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ #bakmiahien #bakmibintaro #bakmienak #bakmiayam #makanenak #makanbakmi #kulinerjakarta #kulinerbintaro #kulinerjakartaselatan #jktfoodbang #jktculinary #jktfoodies #kongkowbintaro #nowjakarta #nomnom #gofoodbintaro #gofoodjakarta #gofoodinaja
Learn how to make your own bouquet with @kikunaflorist at HOURS! Swipe for details. #eventathours
Another one captured by @menolakdiet ๐Ÿ˜‹ RIB EYE STEAK w/ butter rice ๐Ÿ‘Œ โ€ข โ€ข Thankyou for capturing this and giving us the opportunity to serve you ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
"Oh God! Seriously this beef tongue is freakin' good!! Served by the pan looks so unique. The rice can be replaced with butter rice โœจ" @menolakdiet โ€ข โ€ข Thank you for capturing this and giving us the opportunity to serve you ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™ โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
Yes what is better than late night snack at @luwe.eatery ? Go and try our cripsy mushroom only for 25K ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ โ€ข โ€ข Thankyou for capturing this and giving us the opportunity to serve you @jktfoodseeker โœจ โ€ข โ€ข #luwe #jktfoodbang #foodporn #gofood #goodfood #foodstagram #makanyuk #jktgo #placestogojkt #instagood #nowjakarta #jakartaselatan #jakartafood
When is the most appropriate time to eat Grilled Cheese? โ€ข We say, anytime! Drop by to our place if you havenโ€™t tried our Grilled Cheese ๐Ÿ˜‰ โ€ข ๐Ÿ“ท: @daddykuliner ___ #AnterogradeJkt
Cuacanya dingin gini kayaknya enak makan sate nih guys pas pulang kantor, apalagi sate satu ini Sate Dibawah Pohon (non-Halal). Rasanya simpel tapi kangein banget nih guys, apalagi cabenya digeprek gtu ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ฎ๐Ÿข๐Ÿ– . . . #papimamimakanterus #kulinergempalgembul #eatfreedayid #jktgo #jktfoodbang #jktfoodies #zomato #asianfood #jktfooddestination #nowjakarta #makananindonesia #gedeinperut #eatandtreats #anakjajan #myfunfoodiary #dailyfoodseeker #bikingendut #rusuhstagram #makansampaikenyang #eatphotolove #foodinhands #foodblogger #foodphotography #makansiang #peanutsauce #satay #pork #porksatay #indonesiansatay #indonesianfood
Ada rencana mau pindahan kantor dalam waktu dekat ini? Pesan mobil box buat pindahan harganya mahl banget? Sudah coba Mr.Speedy belum? Harganya terkenal ekonomis dan Anda bisa menjadwalkan pesanan untuk diantar kapanpun dan kemanapun selama masih di area Jabodetabek. . Ayo pesan kurir Mr.Speedy dengan WA di 0812-5000-0751. Kirim alamat pengirim dan penerima disertai nomor telepon pengirim dan penerima. Bisa juga langsung ke website mrspeedy.co
Coming straight from the heart of London, Chef Paul Walsh will present his unrivaled Michelin Star cuisine at @raffleshoteljakarta โ€™s Arts Cafรฉ in celebrating Valentineโ€™s week next month and add a little romance and culinary flavour to your life. Taking over the kitchen at Arts Cafe from 12 to 14 February, Chef Paul will serve his guests both dinner and lunch, as well as an exclusive five-course dinner set menu at Arts Cafรฉ. The romantic dinner costs IDR 1.395.000 per person (5-course dinner set menu) including wine pairing. To avoid the notorious Jakarta traffic on their way home, couples are invited to indulge in the Ultimate Valentine experience by booking for the Artist Suite for only IDR 7.500.000 - this price already includes the 5-course dinner set menu by Chef Paul Walsh, breakfast for two person at Arts Cafรฉ as well as anAromatic Couples Romance Massage for 90 minutes for two persons. Call 021 2988 0888, email jakarta(at)raffles.com or visit the website www.raffles.com/jakarta for more information. _____ #jakarta #nowjakarta #lifeinthecapital #indozone #indonesia #instagood #photooftheday #instadaily #picoftheday #photography #landscape #city #explorejakarta #enjoyjakarta #visitjakarta #city #urban #beautiful #culture #history #historical #jakartaculture #jakartahistory #citylife #jakartacity #jakartaevent #raffleshoteljakarta #fromlondonwithlove
Letโ€™s refresh with a cup of #GoMango ๐Ÿ’› โ€ข ๐Ÿ“ท: @ayokmangan ___ #MangoEverywhereYouGo
Ladies & Gents, wait for it.. We are coming soon to the neighborhood! #stribekitchen #meetmeatstribe
Catering to parties, bridal showers, product launches, office gatherings, and many more. Call us for bookings and inquiries. #dkevinjkt
Sudah pernah cobain Umewasabi Abura Soba belum? ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Satu-satunya soba yang disajikan dingin ini punya kombinasi rasa yang unik dari wasabi dan plum (ume). Jangan ngaku #SobaLiftingAthlete kalau belum pernah makan menu yang satu ini!๐Ÿ˜˜ - #Yamatoten #TokyoNo1AburaSoba
next page →