#nsembilan

2,897 posts

Loading...
#PROJEKBARU untuk #DiJual Berita baik untuk warga #NSembilan #KualaLumpur , #Melaka dan kawasan2 yang berdekatan! Projek perumahan yang #baru dengan #harga yang berpatutan akan menemui anda tidak lama lagi. Projek BARU Eksklusif SEMI D 2 Tingkat SENIBINA MELAYU MODEN Di SEREMBAN =============================== Harga PROMOSI Dari RM699K Sahaja Unit TERHAD untuk 4 unit TERAWAL =============================== PAKEJ PROMOSI MENARIK ✔ Deposit RM1,000 Sahaja ✔ Rebat Tunai : RM68,900 ✔ PERCUMA yuran guaman, yuran dokumentasi dan duti setem untuk perjanjian jual beli dan perjanjian pinjaman (hanya untuk peguam panel pemaju sahaja) ✔ Jimat sehingga RM100K! ✔ Untuk tempoh yang terhad sahaja INFO • Semi D 2 Tingkat • • Keluasan Tanah : 38.8' x 90' (3,492 kps) • Keluasan Binaan : 3,739 kps • • 5 Bilik Tidur 4 Bilik Air • Pegangan Bebas (Hakmilik Kekal) • • Rizab Melayu • Rekabentuk eksklusif senibina Melayu moden • • Bekalan elektrik 3 fasa • Ketinggian siling 11' • • Anjung kereta dapat memuatkan 2 buah kereta KEMUDAHAN BERHAMPIRAN • 2.9km ke Jabatan Kastam Diraja Malaysia Senawang • • 3.8km ke MYDIN Senawang • 4.4km ke JPJ Senawang • • 4.6km ke GIANT Senawang • 5.8km ke SMK Taman Forest Height AKSES • Jalan Senawang - Paroi • • Lebuhraya PLUS & LEKAS =============================== Harga PROMOSI Dari RM699K Sahaja Unit TERHAD untuk 4 unit TERAWAL =============================== Call #0182444093 ASMAA' untuk MAKLUMAT selanjutnya #hartanah #hartanahseremban #hartanahkualalumpur #hartanahmelaka #hartanahmalaysia #serembanmacammacamada #realproperty #realestate #valueproperty
Selamat petang semua. . . Colek Serbaguna Qis ni tak sama dengan sos rojak buah yang jual kat pasaraya tuh. . . Ramai kata yang dekat pasaraya tu rasa tengik sebab ada kacang hangus, ada pula rasa otak udang/belacan kuat sangat. . . Sudahnya letak peti tak habis pun makan. . . Tapi dengan CSQ ni pasti licin tak sempat nak simpan peti berminggu-minggu. . . Asalkan nampak je dah kecur. Nak pula pokok mangga depan rumah jerr. Nyumss.😋 #colekSerbagunaQisHomemade #colekSerbagunaQis #ColekColekMercik #PastiTeringat #makan #food #rojakbuah #malaysia #nsembilan #postageSeluruhMalaysia
Pengguna WDTA baik yang dah kawin atau pun belum semua nampak sama berseri n makin awet muda. . . Serius sape yang konsisten guna cream WDTA elok-elok akan dapat kesan best. . . Anak dara cantik beseri tu biasa,mak dara cantik awet muda tu memang luar biasa. . . Nak-nak yang ade anak kecik yang rapat-rapat tu. Kan? . . Dalam WDTA ade arbutin n gluthatione yang bertindak mencerahkan kulit,menegangkan n beri keserian pada kulit.Sebab tu yang guna makin beseri dari hari ke hari.Kulit kusam dah lari lintang pukang. . . Best tau.Tapi kenalah pakai setiap hari.Mudah je,sapu kat 3 nadi,Boleh buat cream malam n make up base jugak❤ #WDTA #CantikAwetMuda #DealerAdleesyaBeautyJempol #Dealer_wanted #Nsembilan #onlineshopping #igshopmalaysia #goshop #BazarPakNil
Selamat petang kawan...santai2 duduk2 kita siapkn tmphan hantaran...klu da name kje mmg Kaksuri fokus..lg2 melibatkan barang org,kene la teliti dan ikhlas,jadi mase kite buat pon tenang aje.... Alhamdulillah...kadang2 kehulu kehilir xkira mase p cari brang hntran utk pelanggan Gubahan Hantaran Suri .. klu tserempak tu tegur2 la ye... Buat y masih mencari2 kt mane nk buat tmpahan,blh la terus wasap Kaksuri.. Ada y tye sempat ke kak siapkan dlm mase sminggu?Dengan izin Allah sempat....pernah bberapa kali Kaksuri siapkan tempahan dlm masa 1 hari, ada 2 hari dn 3 hari,yg ptg lpas cnfirm,buat byaran deposit,n Kaksuri trus p beli brang,pastu SIAP..... TAPIII MAAF,TEMPAHAN YG XBESERTA DEPOSIT @ WANG PENDAHULUAN,BERMAKNA AWK2 XCONFIRM UTK BUAT TMPAHAN...ITU UTK MENGELAKKAN DRI KERUGIAN...DAN KAKSURI PERNAH MENGALAMI.. So,start dari tu,setiap tempahan yg Kaksuri terima perlu dsertakan wang pndahuluan,wlaupon dgn org yg Kaksuri kenal....hope awk2 memahami ye.... Www.wasap.my/60102100468 Hantaran murah by Suri /page #Melaka #NSembilan #Johor #Tangkak #Bahau #Jasin
I sangat kagum dengan brother nih, dia hadiahkan ibunya Coway. He is everyones role model! respect to u bro. . Happy to do my part for my clients. . Always serve your customer like you want to be served. . 🇲🇾🇲🇾🏆🏆 . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #hadiah #untukibu #giftideas
Hi good morning semua! 🇲🇾🇲🇾 . Latest promo penapis air RO. . Call saya untuk buat pemadangan FREE. . 0176903883 . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo
wow promo! . 😱😱PENAPIS AIR COWAY RM85 SAHAJA SEBULAN!!! 😱😱 . Tanpa yuran pendaftaran. Jimat RM200‼‼ . 🖤 FREE pemasangan 🖤 5 TAHUN FREE Service setiap 2 bln 🖤 5 TAHUN FREE semua pergantian filter 🖤 5 TAHUN FREE warranti penuh . *Tak perlu slip gaji *Suri rumah pun boleh apply taw . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo
Siapa yang tak pakai Coway?Jangan ketingalan ye. . semua warga malaysia dah pasang Coway. . meh papa ezra tolong sekarang. 😁😁🇲🇾🇲🇾 . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #herbaliferesults #jamu #dato
#husninatouch #husnina #student #kolejkomuniti #nsembilan #husninauzma #husninatouch #semester3 #nightmakeup #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah Kini sye mengambil tempahann ✌... Jika memerlukan perkhidmatan saya .. Sebagai jurusolekk anda.... Sila contact no. Dibawah.. 👇👇 0198734718 - husnina Atau... Bole terus dm saya... ✌
Hi guys! So this is our official sticker/ logo. Makanan tradisi babe. An rare item but worthy to try😋💞 Homemade! Original! Kepada sesiapa yang hendak mencuba rasa, boleh pm, dm, WhatsApp. Cod & postage available Pm your order now Harga mur mur💞 #mombaked #makanantradisional #sedapmurah #makananmalaysia #maripakatbeli #doorgift #bahulumurahsedap #dodolsedap #kuihgoyang #kuihros #kuihbakar #nsembilan #gemencheh #yakinhalal #halalfood
SERIUS KORANG WAJIB CUBA! Korang korang wajib try #ColekSerbagunaQis ni tau.Rasa die memang best terangkat! Lain dari yang lain.Mereciks habis.Dah try kompom teringat-ringat.Boleh makan dengan buah,rojak kangkung,kuih n lain-lain tau. •Home made •Kuah pekat (Tak guna tepung jagung untuk pekatkan) •Sedap •Tanpa bahan pengawet •Produk muslim Jangan tunggu lelama,Singgah beli buah n makan ngan colek ni. Sedappppppsssss #QisCookies #ColekColekMercik #PastiTeringat #makan #Malaysia #food #igshopmalaysia #Nsembilan #ruangrezekihanania #BazarPakNil
Biar WD mengundur masa mengira usia anda. Awet Muda Sentiasa walau masa berputar #DealerAdleesyaBeautyJempol #CantikAwetMuda #MokCikWD #WDTA #Malaysia #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #BazarPakNil #Princess #Nsembilan
Awak, pagi tadi, cuci cik munge dengan air je eh? Rasa cuci tak? Cuci cik munge tak cukup ye sayang, sebab selain keputihan, cairan biasa, ada cairan dari cik abang jugak yang sedikit greasy. Contoh, kita makan nasi gulai daging. Dekat pinggan, masa nak basuh, mesti melekat kesan minyak berlemak tu kan? Kat situ pun, macam tu jugak. Takkan tanggal kalau guna jari je untuk gosok. Kena guna pencuci sesuai. Cik munge kalau tak cuci, boleh jadi gatal-gatal, sebab bacteria jahat suke berumah ditempat lembap-lembap Dan tak cuci dengan betul ni. Vagina kita ni ada tahap keseimbangan dia sendiri. Sebab kedudukan pun agak tersorok. PH ni sebenarnya tahap kepekatan Hidrogen dalam tubuh kita. Hidrogen ni boleh diukur dari skala 1 sehingga 14. 7 ke bawah dikira berasid, dan 7 ke atas dikira Alkali. Yang paling bagus adalah antara 3 sehingga 8 untuk vagina kita. PH Vagina adalah diantara 3.5 sehingga 4.5 dimana ia adalah amoun kepekatan Hidrogen yang mencukupi untuk bacteria baik hidup, sekaligus, menghalang bakteria jahat hidup yang boleh menyebabkan bau busuk, iritasi dan seterusnye jangkitan kuman di bahagian vagina. Jadi, memang cadangkan sangat Women Desiree VHygiene ni. Bukan setakat PH Balance untuk cik munge, tetapi juga, untuk bahagian kulit badan kita yang lain. VHygiene ada bahan terbaik: #Sireh #Kacipfatimah #Manjakani Tak berbuih hebat, tapi buih mewah, halus je buihnya. Sebab memang fully extract dari 3 bahan hebat di atas. Buih terlalu banyak ni SLS, SLS boleh merosakkan PH asli kulit, terutama bahagian vagina. Nak jaga cik munge bukan setakat untuk cik abang, tapi untuk diri awak sendiri tau sayang-sayang. Cik munge sihat, awak berkeyaninan, happy, Dan tak stress. Segala urusan seharian pun rasa smooth je bila masalah intim tiada. #ctdk #BazarPakNil #onlineshopping #onlineshopmalaysia #igshop #igshopmalaysia #fattzura #malaysia #nSembilan #sabah #sarawak #missv #fresh - #regrann
Tak sangka kedut boleh hilang macam kena iron. Makin segak n AWET MUDA abam kita. Akak-akak takmo cekang sama?MODAL RM 3.00 je SEHARI. Yang pasti LULUS KKM. MUDAH N BERKESAN Dengan WDTA nak turn back usia tu bukan fantasi. Hanya Calit pada nadi, masalah kedutaan boleh hilang macam kene iron. 😁 #Dealer_wanted #Malaysia #Awetmuda #igshop #onlineshoppingmalaysia #goshop #Nsembilan # goPaknil # - #regrann
Set combo hot meletopss. Pilihan set terbaik untuk mereka yang bergelar isteri dan ibu. Sangat disyorkan untuk ibu-ibu berpantang. Kerana pencuci miss V Sangat membantu dalam mempercepatkan penyembuhan luka bersalin. Krim WDTA pulak sangat membantu ibu untuk tampil lebih berseri,segar dan Meneggangkan kembali otot yang kendur. #Malaysia #Merdeka #ctdk #igshop #onlineshopping #goshop #brunei #sarawak #sabah #Nsembilan #CantikAwetMudaMokCik - #regrann
Sabar, konsisten air masak cukup. Ni la hasilnya. Tak susah pun kan nak dapat kulit cantik dan sihat macam ni. Calit jer Woman Desire 2 kali sehari kat nadi lepas mandi. Lepas tu bio bahan hebat dalam WD #PuerariaMirifica #Arbutin #Gluthation #TreePeony buat keje. ✔ SELAMAT ✔ LULUS KKM ✔ BUKAN PRODUK TIMBANG KILO YE ✔ KILANG BERTARAF GMP ✔ADE SIJIL HALAL LAGI. #DealerAdleesyaBeautyJempol #Dealerwanted #MokCikWD #deenassalam #jerawat #kusam #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshop #goshop #ctdk #Princess #Malaysia #Nsembilan #CantikAwetMuda
CUCKOO MEMANG TERBAIK 👍👍👍👍 Berdebar nak tunggu GEGAR VAGANZA 30 September 2018 ni... Bukan nak tengok Alip sukri atau retis nak menyanyi tau..akak tak sabar nak tengok Perkataan Cuckoo muncul di kaca TV sepanjang konsert. Dan....Paling tak sabar nak tahu siapa #CUCKOOFRIENDS yang baru .. P/s-> pengacara tu pandai sebut CUCKOO BEYOND STANDARD tau...lebih bagus masa pembukaan tu nyanyi lagu cuckoo.😅 Ooooyeahhhhh! -kakak ingat lirik ni je..hahaaha Stay Positive Stay Happy #Anywhere #Anytime #JMG #JMGroup #CUCKOO #Malaysia #Korea #Success #Johor #Melaka #NSembilan #Sabah #Sarawak #Kelantan #COB #TEAM900 #Joinustoday #NeverGiveup #Yeswecandoit #GooodPlan #GooodDeal #BeyondStandard #gegarvaganza2018 #partnercuckoo #sponser
Selamat Hari Malaysia 2018 . Sgt patriotic anak sulung saya ini 🇲🇾🇲🇾 . selamat bergembira untuk client2 saya dan warga malaysia. . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #cowaycustomer #cowaylady
WDTA ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO dimana formula WD telah diupgred kepada TRIPLE ADVANCE.Effect die alhamdulillah,3 kali lebih pantas dari formula lama. Uolls pernah dengar Bio teknologi NANO ni? Teknologi Nano ni banyak di gunakan dalam produk korea tau sis sebab tu ramai orang korea lelawa. WDTA ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah ,membuang toksin dalam tubuh badan kita dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar berseri umpama matahari yang menyinari pagi, memancor mancor giteww dan pastinya wajah tampak lebih awet muda 5 tahun dari usia sebenar kita. wahhh syok kan ? Sesedar dah kulit dah tegang,Anjal,cerah n Awet muda. CARA penggunaan WDTA ni pon mudah, tak sampai 3 minit pon dah setel. sapu sapu kat bahagian nadi je. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan ❤nadi kedua belah leher ❤bahagian (ari) rahim wanita. Boleh buat make up base n cream malam jugak tau.Try sapu skit dulu,tengok camne.So far ramai yang serasi.Jeragat makin nipis,pori mengecil.Best! Itu je 3 STEP mudah yang sangat menjimatkan masa.Almaklumlah orang pompuan zaman skang bz kan ?Mesti nak produk yang mudah,selamat dan BERKESAN itu yang paling penting. WDTA memang memenuhi kriteria tersebut.InshaAllah. #DealerAdleesyaBeautyJempol #CantikAwetMuda #MokCikWD #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #Malaysia #CantikAwetMuda #ctdk #goshop #goPaknil #BazarPakNil #Nsembilan #Fattzura #
Tak sangka kedut boleh hilang macam kena iron. Makin segak n AWET MUDA abam kita. Akak-akak takmo cekang sama?MODAL RM 3.00 je SEHARI. Yang pasti LULUS KKM. MUDAH N BERKESAN Dengan WDTA nak turn back usia tu bukan fantasi. Hanya Calit pada nadi, masalah kedutaan boleh hilang macam kene iron. 😁 #MokCikWD #DealerAdleesyaBeautyJempol #Dealer_wanted #Malaysia #Awetmuda #igshop #onlineshoppingmalaysia #goshop #Nsembilan # goPaknil #
💯 #nsembilan
Kepentingan keluarga bahagia kepada individu. 🇲🇾 . tag kawan2 dan comment apa yang buat uolls bahagia dalam satu family? 👇👇 . #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #family #bobo
Senang hati nak meniaga bila stock ready kat tangan. . . Ni le rupe new Packaging WD/WDTA. . . 3 kali lebih Advance dari WD yang lame. . . Makanya bile uolls pakai n konsisten jangan terkejut la kalau tetiber pipi yang jatuh jadi seketul bertelor naik toink toink. . . Ok yang nak join postage hari ni meh roger MokCik. . . #DealerAdleesyaBeautyJempol #Dealerwanted #MokCikWD #igshopmalaysia #goshop #BazarPakNil #MasalahKulit #Malaysia #Nsembilan #Awetmuda
Hai Salam Sejahtera awak. Sihat ke? MokCik just nak bagitau yang promosi WDTA dah pun HQ *TAMATKAN* sebaik sahaja *Stock New Packaging* berada dipasaran. New Packaging ni dah pun berada dipasaran beberapa hari lepas. Tapi ade berita baik untuk awak kerana MokCik masih ade lagi baki *WDTA promosi RM75* Stock sangat *TERHAD* untuk stock *PROMOSI* ni. Sape cepat die dapat. MokCik akan dulu kan yang *Fast Payments* ok. Ingat habis *STOCK PROMOSI TERHAD* ni jangan mintak harga promosi kat MokCik ye😁 Sekian Harap Maklum. -MokCikWD- #DealerAdleesyaBeautyJempol #Dealerwanted #MokCikWD #ctdk #onlineshopmalaysia #igshop #goshop #bazarpaknil #promosi #newpackaging #skincare #Fattzura #CantikAwetMuda #nSembilan #Malaysia #MasalahKulit
Fusion Top kan ada? Penapis air bajet bawah RM100 Fusion Top 👍🏻 Fungsi panas dan sejuk. 👍🏻 Tangki panas 1.4L, tangki sejuk 2.0L Terima Kasih Puan Damiya memilih Fusion Top untuk mak..Sy memang akan recommend fusion top untuk pasang di kampung sebabnya kalau balik raya ramai2 nak guna pun tak pa! Tak risau air habislah orang kata😅 www.wasap.my/60188724398 Stay Positive Stay Happy #Anywhere #Anytime #JMG #JMGroup #CUCKOO #Malaysia #Korea #Success #Johor #Melaka #NSembilan #Sabah #Sarawak #Kelantan #COB #TEAM900 #Joinustoday #NeverGiveup #Yeswecandoit #GooodPlan #GooodDeal #BeyondStandard
Coway lady anda tak pernah lupa temujanjinya. Jom register install dan jadi VVIP Coway hari ini. Semua layak! 😁😁😎😎 🇲🇾🇲🇾 🇲🇾🇲🇾 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #cody #cowaylady #services
Done postage serunding Halia n bwg putih crispy tuk hari ni..alhamdulillah #hari²postage #Perlis #nsembilan
#CityLink 060301632380 768 🚚 #Selangor #Poslaju EH852360258MY 🚚 #NSembilan EH852360482MY 🚚 #Perak
Bekam semperit..... Ijan semperit yg sedang viral d port Dickson bekam dengan Kita... Suami isteri mengambil waktu terbaik utk berbekam... Terima kasih @aizanhjadnan Sedap semperit awak... #sendayan #bekamunnah #bekamestetik #portdickson #bekambadan #nsembilan #seremban
Tekan gambar di atas 2 kali untuk saya bagi RM200 apabila awak register untuk pemasangan semua Coway produk🤓🤓❤️❤️😍😍 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #doubletap #likeme #rm200 #free
hi good morning. 🇲🇾🇲🇾 Storm air purifier by Coway. Centre hole features is beautiful with light colour air contamination indicator and air circulation features. 😍😍 💖💖 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #storm #stormcoway #now #getit
KENAPA PERLU PILIH SAFIYYA HIJAB SPRAY ? ❤ Kecil ❤ Wangi ❤ Murah ❤ Mudah dibawa ❤ Mudah dibentuk ❤ Mudah dicuci ❤ Tidak berminyak ❤ Tidak meninggalkan kesan Yang penting , kita tak perlu lagi stress bila tudung tak jadi 💃🏻 Stay Pretty with your hijab 😘 Kalau customer tanya Apa beza safiyya dgn starch kat pasaran ? Safiyya - waterbased. Tak tinggalkan kesan minyak bila cuci tudung. Yang penting safiyya wangi bau floral. Starch - kebanyakkan dalam foam based dah mninggalkan kesan minyak lepas cuci. *Kegunaan cikpiya* ❤ Pengeras tudung ❤️ Memudahkan iron baju yang berkedut dan susah digosok ❤️ Bagi baju ber"line" cantik, tajam ❤️ Memudahkan untuk bentukkan tudung licin ❤️Memudahkan menggosok kemeja ❤️Bentukkan semula awning tudung yang patah (tudung sarung yang ada awning keras tu) ❤️Boleh spray dekat kepala shawl untuk shawl tidak lembik dan boleh terbentuk ❤Tudung sekolah, baju sekolah, uniform sekolah mudah untuk di gosok ❤️Uniform kerja. ❤️Blouse ❤️Tudung/bawal satin Semua jadi mudah bila Zasss zass jee dengan cikpiya🧕🏻 USP #saffiyahijabspary 💗 mudah dibawa 💗 waterbase ( tidak berminyak ) 💗 berbau wangi 💗 tudung senang dibentuk 💗 tidak keras dan tidak meninggalkan kesan pada tudung 💗 tidak merosakkan tudung 💗 tahan sehingga dua bulan atau lebih 💗 boleh menghilangkan kedutan pada kain 💗 boleh menghasilkan line yang cantik dan kemas pada uniform #agentRaudhahsabah #Raudhahmy #online #kotakinabalu #sabah #malaysia #singapura #brunei #sarawak #johor #perak #pulaupinang #labuan #kualalumpur #pahang #kedah #terenganu #perlis #selangor #kelantan #nsembilan #veil #bawaltabur #bawalmurah #bawalcrepe #bawalsatinprinted #shawlchiffon #shawlnikah #promoraya
Top nationwide sales team. Call Kamal Ezra at 0176903883 your one and only product specialist in Malaysia. 👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️👨‍⚕️ 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #topsales #nationwide
Day and night we will bring you comfort in your own home. Just leave all the hard work to our service and product. Coway Malaysia. 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #kamalezra #agent #healthplanner
KENAPA PERLU PILIH SAFIYYA HIJAB SPRAY ? ❤ Kecil ❤ Wangi ❤ Murah ❤ Mudah dibawa ❤ Mudah dibentuk ❤ Mudah dicuci ❤ Tidak berminyak ❤ Tidak meninggalkan kesan Yang penting , kita tak perlu lagi stress bila tudung tak jadi 💃🏻 Stay Pretty with your hijab 😘 Kalau customer tanya Apa beza safiyya dgn starch kat pasaran ? Safiyya - waterbased. Tak tinggalkan kesan minyak bila cuci tudung. Yang penting safiyya wangi bau floral. Starch - kebanyakkan dalam foam based dah mninggalkan kesan minyak lepas cuci. *Kegunaan cikpiya* ❤ Pengeras tudung ❤️ Memudahkan iron baju yang berkedut dan susah digosok ❤️ Bagi baju ber"line" cantik, tajam ❤️ Memudahkan untuk bentukkan tudung licin ❤️Memudahkan menggosok kemeja ❤️Bentukkan semula awning tudung yang patah (tudung sarung yang ada awning keras tu) ❤️Boleh spray dekat kepala shawl untuk shawl tidak lembik dan boleh terbentuk ❤Tudung sekolah, baju sekolah, uniform sekolah mudah untuk di gosok ❤️Uniform kerja. ❤️Blouse ❤️Tudung/bawal satin Semua jadi mudah bila Zasss zass jee dengan cikpiya🧕🏻 USP #saffiyahijabspary 💗 mudah dibawa 💗 waterbase ( tidak berminyak ) 💗 berbau wangi 💗 tudung senang dibentuk 💗 tidak keras dan tidak meninggalkan kesan pada tudung 💗 tidak merosakkan tudung 💗 tahan sehingga dua bulan atau lebih 💗 boleh menghilangkan kedutan pada kain 💗 boleh menghasilkan line yang cantik dan kemas pada uniform #agentRaudhahsabah #Raudhahmy #online #kotakinabalu #sabah #malaysia #singapura #brunei #sarawak #johor #perak #pulaupinang #labuan #kualalumpur #pahang #kedah #terenganu #perlis #selangor #kelantan #nsembilan #veil #bawaltabur #bawalmurah #bawalcrepe #bawalsatinprinted #shawlchiffon #shawlnikah #promoraya
Hi semua kami akan bertugas setiap hari untuk dapatkan produk terbaik untuk anda semua. Meet your Coway Health Planner. Kamal (0176903883) dan Nurul (0122153037). 👮‍♂️👮‍♀️ 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #cowayagents #healthplanner
Morning hardworking Malaysian. Kalau ada juicer ini kat rumah boleh datang keje dengan energy drink kan😊😊🥛 🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #slowjuicer #juicewrld #juice
Call me today and ill get the best product for you with the latest promotion! 🎁🎁🎁🎁🎁 🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️🛍️ #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #promo
Selesai bekam untuk Hari ini... Insyaallah jika umur panjang Kita berjumpa esok.. Permulaan promosi yang baik... Hijama Enhance your beauty and health #sendayan #nsembilan #seremban #bekammuka #bekamsunnah #bekamestetik #hijama
Malam ni MokCik belanje testimoni sendiri. Dari zaman WD sampai WDTA. . Tak sangka menjadi pulak urutan untuk V-shape tu. . Dengan WDTA ni yang dah di upgrade formulanya 3 kali lebih advance. . Dan yang best nye dah boleh buat make up base. So start dari situ le MokCik mule buat urutan untuk muke. . Alhamdulillah dek konsisten MokCik berjaya dapat V-shape kan muke yang agak kembang tu 😁. . Eh korang pun boleh dapat feedback macam ni tau. Belum terlambat lagi, meh le grab WDTA sementara stock promosi masih ade pada MokCik. Habis kang kene le beli dengan harga baru ok. 😉 . . #WDTA #DealerAdleesyaBeautyJempol #MokCikWD #v_shape #Womendesiree #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #Malaysia #Nsembilan #ctdk #sarawak #sabah #AwetMuda
B COMPLEX MEMBANTU 👇 : : 💪Tingkatkan peluang hamil 💪Mengawal tekanan darah 💪Memberi tenaga 💪Mencegah Anemia : 💪Membantu tumbesaran 💪Melawan tekanan. : 💪Membaiki masalah kulit kepala. : 💪Detoksifikasi. : 💪Mengurangkan masalah keletihan mata.: 💪Meredakan Sengugut. : 💪Mencantikkan kulit : 💪Meredakan Perlcche : : Harga mampu milik, ada 120 biji tahan 2-3 bulan ☺ www.wasap.my/601126150682 #bcomplexshaklee #nakhamil #nakpregnant #hamil #kulitcantik #pengedarshakleenegerisembilan #pengedarshakleens #portdickson #pengedarshakleePD #shakleenegeri9 #shakleebandarspringhill #nsembilan #shakleepdutama #codpd #asidfolik #codshakleeportdickson #portdicksoncod #shakleecodportdickson #shakleecodpd
Set combo hot meletopss. Pilihan set terbaik untuk mereka yang bergelar isteri dan ibu. Sangat disyorkan untuk ibu-ibu berpantang. Kerana pencuci miss V Sangat membantu dalam mempercepatkan penyembuhan luka bersalin. Krim WDTA pulak sangat membantu ibu untuk tampil lebih berseri,segar dan Meneggangkan kembali otot yang kendur. Jom grab offer terhad kami sekarang. #WDTA #VH #DealerAdleesyaBeautyJempol #mokcikwd #Malaysia #Merdeka #ctdk #igshop #onlineshopping #goshop #brunei #sarawak #sabah #Nsembilan #CantikAwetMudaMokCik
MASCULINE PERFUME FEAT DIVA PERFUME. Sweet moment with sweet couple.. xlengkap tanpa Masculine and Diva Perfume.. Kedua2 Aura nya sgt memikat hati.. dan menjadi tarikan orang sekeliling.. Tampil yakin bersama yg tersayang.. tampil menyerlah di majlis2 besar.. Diri anda bagaikan prince and princess.. Apa yg best Masculine & Diva Perfume? Masculine Perfume Perfume Yg lebih murah tapi bau nya kekal sehingga 12jam dan ianya boleh dibawa solat.. jenama perfume setaraf antarabangsa. Diva Perfume Tahan hingga 8 jam • Extract rose • Halal/mesra solat • Soft • Aura bidadari • Sesuai utk anda yg byk lakukan aktiviti luar rumah kerana bauan tahan lama • Pengikat kasih sayang Sangat lengkap lah kedua2 Perfume ni..bila bersama yg tersyg.. UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #johor #kedah #kelantan #sabah #sarawak #NSembilan #terengganu #perak #pulaupinang #karismacosmetic #jerawat #jeragat #masalahkulitwajah #cantikluardalam #serum #skin4men #skincare #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
TWO WAY CAKE POWDER by Karisma Cosmetic with (VITAMIN E & ARGAN OIL) 👉 kelebihanya adalah:- 💭kaya dengan anti oksidan. 💭melembabkan kulit. 💭mencerahkan kulit. 💭menghilangkan parut. 💭mengurangkan kedutan. 💭menyegar dan melembutkan kulit. 💭mengurangkan jerawat. 💭mengatasi masalah jerawat. 💭pengganti toner. 💭sesuai utk semua jenis kulit. Dap dap jer dah cantik..😍 Karisma cosmetic 👍 👍 👍 Pastii Chantikkk Sangatttt !!! UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #johor #kedah #kelantan #sabah #sarawak #NSembilan #terengganu #perak #pulaupinang #karismacosmetic #jerawat #jeragat #masalahkulitwajah #cantikluardalam #serum #skin4men #skincare #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
Indahnya hidup, bukan kerana seberapa banyak kamu bahagia. Indahnya hidup, kerana seberapa banyak kamu membahagiakan orang lain. [Maulana Jalaluddin Rumi] Assalamualaikum Morning semua. ❤ #DealerAdleesyaBeautyJempol #RahsiaAwetMuda #awetmuda #BazarPakNil #ctdk #goshop #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #ruangrezekihanania #MasalahKulit #malaysia #Dealer_wanted #trustedseller #Malaysia #merdeka #Nsembilan
"SERUM PALING GILA YG PERNAH ADMIN GUNA" RICHSERUM Double Apple Stemcell ************************** Apa kelebihan RICHSERUM karisma cosmetic berbanding produk lain? Admin share antara kebaikan serum KC ni ⤵ 🌸Mengandungi double apple stem cell sbg agen utama anti-penuaan,anti-kedutan & anti-oksidan 🌸Dengan vitamin C untuk mencerahkan kulit dan juga tiada kesan sampingan 🌸Menghilangkan parut 🌸Menghilangkan flek hitam 🌸Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat 🌸Mencegah kesan UV pada kulit 🌸Kulit sentiasa lembab 🌸LULUS KKM Harga mampu milik dengan kesan yg sgt meletopp 👏 Pasti.....Chantikk Sangattt!!!!! UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #johor #kedah #kelantan #sabah #sarawak #NSembilan #terengganu #perak #pulaupinang #karismacosmetic #jerawat #jeragat #masalahkulitwajah #cantikluardalam #serum #skin4men #skincare #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
SEKALI CUBA TAK NAK YANG LAIN❤️ 🍅 Beauty Soap Delima + Colegen (PINK) ♥️membersih kulit dari segala kekotoran ♥️merawat masalah jerawat & jerawat kronik ♥️mencerahkan kulit ♥️mengecilkan pori ♥️mengawal minyak yg berlebihan ♥️menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja ♥️melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #johor #kedah #kelantan #sabah #sarawak #NSembilan #terengganu #perak #pulaupinang #karismacosmetic #jerawat #jeragat #masalahkulitwajah #cantikluardalam #serum #skin4men #skincare #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
Hari ni saya ada buat roadshow di M3 mall bersama junior. Datanglah ye dan dapat discount! 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #m3mall #roadshow
MASALAH PERUT BUNCIT?? LEMAK TEBAL?? BADAN RASA MALAS?? AURA RATU GREEN COFFEE boleh membantu😘...... AURA RATU GREEN COFFEE ialah merupakan kopi raja segala pelangsing yang membantu anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan naik.. AURA RATU GREEN COFFEE 12jam kenyang tanpa rasa lapar.. AURA RATU GREEN COFFEE cover perut buncit serta memberi bentuk badan yang ideal. Betul ke hanya dengan minum AURA RATU GREEN COFFEE boleh KURUS & CERAH?? BETUL...😘.AURA RATU GREEN COFFEE jamin yg belum cuba bila dah cuba rasa nak minum berkotak2 lagi... AURA RATU GREEN COFFEE memang sgt berkesan untuk KURUS & CERAH....Meh nak share cara mudah nak maintain slim & cantik gebu😘😘 sebelum sarapan pekena AURA RATU GREEN COFFEE dulu. Harga murah jer!!! AURA RATU GREEN COFFEE!!! MENGURUSKAN BADAN & MEMUTIHKAN KULIT dlm masa yg sama..JOM KURUS dgn AURA RATU GREEN COFFEE 🤗🤗Produk terbaru untuk turunkan berat badan... Fungsi/kelebihan/kebaikan: 😘menstabilkn tekanan darah 😘membakar lemak dgn cpt 😘meningkatkn metabolisme tubuh 😘bdn lbh segar cergas & bertenaga 😘mengenyangkn & kawal selera makan 😘tinggi antioksidan utk awet muda 😘membuang toksin dlm badan 😘melancarkn sistem penghadaman Past....Chantikkk Sangatttt!!!!!! UTK PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP http://www.wasap.my/60147251419/KarismaCosmetic #MELORSTOKISMELAKA 🚚📮Seluruh Malaysia 🚗🚗 Sekitar Alor Gajah/Cheng/Melaka Tengah/Tampin/Gemencheh #StokisKarismaCosmeticMelaka #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED #kongsirezeki #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #johor #kedah #kelantan #sabah #sarawak #NSembilan #terengganu #perak #pulaupinang #karismacosmetic #jerawat #jeragat #masalahkulitwajah #cantikluardalam #serum #skin4men #skincare #produkkarismacosmetic #produkngosek #cikguseo #bazarpaknil
Selamat pagi semua❤️❤️. Sebelum bertolak ke tempat kerja peluk dan cium isteri dan anak2 yang tersayang. 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 #malaysia #seremban #nsembilan #cowaybyezra #coway #waterfilters #rumah #sihat #gadget #homeappliances #cowaymalaysia #penapisair #InspireToSuccess #CSTeam #HadiClan #LivingBetter #healthylifestyle #health #cleanwater #cuckoo #morning #sunshine
next page →