#obsesscosmeticsmalaysia

10,195 posts

Loading...
Ni TIPS BIBIR CANTIK 👄 Kalau nak nampak cantik pakai apa-apa Lipmatte skali pun, bibir kena la maintain jugak uols. Base kena betul baru tahan lama and nampak cantikkk smooooooth je lipmatte dekat bibir. Kalau bibir merekah-rekah, buat la lipmatte tahan seratus tahun dekat bibir pun, kau pakai pun tak menjadi 🤣 #selamatmalam #getthebasicright #flawlessmakeup #lipmatteobsess #bestlipmatte #kylielipkit #produkberkesan #obsesstreatmentcushionfoundation #obsesscosmetics #obsessloosepowder #supportlocal #lokalah #madeinmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsMalaysia #obsesscosmetics #codpuchong #codputrajaya #coddengkil #codbangi #makeupviral #makeupselangor #muaselangor #muaputrajaya #muapuchong #muadengkil #MakeupArtistMalaysia #elfiraloy #neelofa #naelofarhijab #duckcosmetics
SAPA YG PATUT GUNA SET FOLELES OBSESS ?. . Korang yang ada masalah kt bawah nie patut guna. . . 😞Kulit muka tak sekata 😞Parut jerawat tebal namateyyy 😞Jerawat kecik2 tu banyak gile dekat muka 😞Muka berminyak 😞Kulit kusam dan kering . . Sapa ada masalah kt atas👆 yes korang memang wajib guna Treatment Cushion Foundation Obsess dgn Loose Powder. Selepas tue tengok lah hasil nya . Kulit bersih glowing . Nak selfie pon tk kisah dah sebab kulit korang dah nampak sekata dgn set foleles ni. . MAI WS LAJU2 UNTUK SUMMIT ORDER 🙂 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/BATU CAVES 📮POSTAGE AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation
Lipmatte paling BEST di doniaaa. Hahaha. Warna dah la cantik-cantik. Ringan, tak melekit. Tak Hilang bila makan / minum. Pastu bukan boleh pakai dekat bibir je. Dia sangat blendable bila buat jadi eyeshadow RM40 tahan 6 bulan lebih sebab tak payah banyak banyak kali. Dia tahan lama sekali pakai. Transfer-proof 💋💄 . #lipmatteobsess #bestlipmatte #kylielipkit #produkberkesan #obsesstreatmentcushionfoundation #obsesscosmetics #obsessloosepowder #madeinmalaysia #supportlocal #lokalah #madeinmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsMalaysia #obsesscosmetics #codpuchong #codputrajaya #coddengkil #codbangi #makeupviral #makeupselangor #muaselangor #muaputrajaya #muapuchong #muadengkil #MakeupArtistMalaysia #elfiraloy #neelofa #naelofarhijab #duckcosmetics #vivyyusof
Nak bibir tu feeling2 natural je hah boleh la pakai liptint obsess cosmetic ni!! . KELEBIHAN LIPTINT . ✅warna natural di bibir ✅tahan lama sehingga 12 jam ✅sejuk bila dipakai ✅mudah dibawa ✅lulus KKM & Halal #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #teamgodzillaesumilynns #obsesscosmeticliptint
Lepasni, kalau make up hari-hari pun tak perlu risau dah okay sister sister! Kulit maintain & makin sihat InsyaAllah because the ingredients that we use in our make up memberi manfaat untuk kulit wajah ♥️ - - Antara bahan-bahan yang ada dalam Obsess Cosmetics adalah Olive Oil, Vitamin E, Geranium Oil, Buah Bearberry, Argan Oil! 💯💯💯 - - Jangan risau dah okay? Dah ramai pengguna yang enjoy guna produk Obsess sebagai make up harian dorang - Untuk sebarang pertanyaan mengenai Obsess Cosmetics, boleh whatsapp kami terus di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp yang dah disediakan di bio profile 👆🏻
Lepasni, kalau make up hari-hari pun tak perlu risau dah okay sister sister! Kulit maintain & makin sihat InsyaAllah because the ingredients that we use in our make up memberi manfaat untuk kulit wajah ♥️ - - Antara bahan-bahan yang ada dalam Obsess Cosmetics adalah Olive Oil, Vitamin E, Geranium Oil, Buah Bearberry, Argan Oil! 💯💯💯 - - Jangan risau dah okay? Dah ramai pengguna yang enjoy guna produk Obsess sebagai make up harian dorang - Untuk sebarang pertanyaan mengenai Obsess Cosmetics, boleh whatsapp kami terus di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp yang dah disediakan di bio profile 👆🏻
Kenapa perlu beli loose powder obsess? . ✅buat makeup tahan lama ✅kulit kurang berminyak ✅finishing look yang sangat minimal tapi best . So dapat korang punya favourite loose powder ni dengan @obsess_suha . Loose Powder RM59 exc postage tapi ada FREE GIFT . COD: Puchong/Seri Kembangan/UPM/Putrajaya (everyday)/Raub (weekends) . Postage📬: Khamis/Jumaat . Whatsapp 0182463908 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics #obsesscosmeticspuchong #obsesscosmeticsserikembangan #obsesscosmeticsupm #obsesscosmeticsraub #obsescosmeticskualalumpur #obsesscosmeticbangi #concealerobsesscosmetic #loosepowderobsesscosmetics #obsesscosmeticsupsi #obsesscosmeticsukm #obsesscosmeticuniten
Lepasni, kalau make up hari-hari pun tak perlu risau dah okay sister sister! Kulit maintain & makin sihat InsyaAllah because the ingredients that we use in our make up memberi manfaat untuk kulit wajah ♥️ - - Antara bahan-bahan yang ada dalam Obsess Cosmetics adalah Olive Oil, Vitamin E, Geranium Oil, Buah Bearberry, Argan Oil! 💯💯💯 - - Jangan risau dah okay? Dah ramai pengguna yang enjoy guna produk Obsess sebagai make up harian dorang - Untuk sebarang pertanyaan mengenai Obsess Cosmetics, boleh whatsapp kami terus di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp yang dah disediakan di bio profile 👆🏻
Ini kali kedua customer mina ni beli Lipmatte Obsess. La ni borong 3pcs terusss tau. Mana tak nya, color lipmatte obsess semua cecantik kan. . Terima kasih sebab percaya dengan servis kita ok. Haritu runner kita tolong hantarkan @nsabeautyfahaayani , tadi kita sendiri pergi hantar sebab dah jadi penganggur berjaya sekarang ni. Kehkeh. . Sesiapa nak beli obsess dengan kita, nak pakai cepat. InshaAllah mina berdezuppp cod kat korang. 👌🏻 . Whatsapp mina - 019-4966586 . #obsesscosmeticsmalaysia #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #obsesscosmeticsjb #teamobsessbyAN #sayajualmakeup #sayajualfoundation #sayajual #jomcantik #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #codjb #codmountaustin #codjpperdana #coddesaharmoni #coddesatebrau #codcitysquare #mascaracantik #codjohorbahru #obsessxdewiremaja #elfiraloy #mirafilzah #johorbahru #pasirgudang #codpasirgudang #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteobsess #lipstickmurah #lipstickmalaysia
DD Treatment Cushion Foundation - Penyelamat untuk kulit kusam, tona tak sekata, parut jeragat & jerawat. It covers all dan berikan hasil yg fresh, natural & glowing on our face 💖💖 - Nak tahu tentang rangkaian produk Obsess? Whatsapp kami di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻💋
DD Treatment Cushion Foundation - Penyelamat untuk kulit kusam, tona tak sekata, parut jeragat & jerawat. It covers all dan berikan hasil yg fresh, natural & glowing on our face 💖💖 - Nak tahu tentang rangkaian produk Obsess? Whatsapp kami di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻💋
DD Treatment Cushion Foundation - Penyelamat untuk kulit kusam, tona tak sekata, parut jeragat & jerawat. It covers all dan berikan hasil yg fresh, natural & glowing on our face 💖💖 - Nak tahu tentang rangkaian produk Obsess? Whatsapp kami di 011-33108056 atau klik sahaja link whatsapp di bio profile 👆🏻💋
🌹OBSESS MASCARA🌹 . BERUS SIKAT HALUS . 🌸Amat sesuai untuk bulu mata atas dan bawah untuk sapuan yang kemas 🌸Menghasilkan bulu mata yang lebih panjang & tebal 🌸Boleh sapu berkali-kali dan tidak berketul 🌸Meleraikan bulu mata satu persatu pada setiap sapuan & tidak bergumpal . CECAIR MASKARA . 🌸Smudge-proof & senang ditanggalkan tanpa perlu menggunakan make-up removal, mesra wudhu 🌸Tiada kesan hitam disekeliling mata atau kesan ‘panda-eye’ & tidak mencomotkan 🌸Tidak memedihkan mata, sangat sesuai untuk pengguna contact lens 🌸Kandungan yang banyak (10g untuk setiap botol maskara) untuk penggunaan 3 bulan atau lebih . Harga RM39 Add pos rm8sm/rm12ss . Untuk Oder WHATSAPP +6013-6069348 @ Clik link at My Bio . . #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticskualaselangor #ObsessCosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskapar #obsesscosmeticstanjungkarang #obsessweddingedition #obsesseyebrownpencil #obsessmascara #sayajualprodukkecantikan #makeuplovers #makeupmurah #agentObsessCosmetics #agentselangor #sobellalipmatte #dewiremaja20182019 #muamalaysia #muakualaselangor #vendorkualaselangor #sayajualmekap #makeupartistkualaselangor #makeupkualaselangor #squadsyiera #waniempire #aishahblegacy
Tips Pakai Mascara yang Wajib kita semua tahu 🥰 by our founder @hafizatulatikah . . WhatsApp Cik Ros 👉+60135841015 . cod Farlim/Gurney (Penang) . #TeamGodzillaEsumiLynns #TeamAyuAmin #obsesscosmeticscod #obsesspenang #obsessddcushion #obsesslipmatte #obsessmakeup #obsesscosmeticsMalaysia #obsessmascara #obsesseyebrow #obsesseyeshadow
Manis macam gula-gula sis Emma walaupun mekap 15minit je. Flawless je mekap dia 😍 Sis ni ade anak kecik tau, tapi still boleh nampak cun melecun macam anak dara She only used OBSESS COSMETICS : -Treatment Cushion Foundation (TCF) in medium -Blusher in Poppy peach -Eyebrow Definer (BARU) -Insanely Long Lashes Mascara -Lipmatte Code I DO Dapatkan all dari @nadanne.b SEKARANG selagi stock masih ade 📢Free COD 📢Free postage (beli minimum 3 items) Click ² link in bio . #produkberkesan #tutupparut #tutupjerawat #tutupjeragat #obsesstreatmentcushionfoundation #obsesscosmetics #obsessloosepowder #madeinmalaysia #supportlocal #lokalah #madeinmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsMalaysia #obsesscosmetics #codpuchong #codputrajaya #coddengkil #codbangi #makeupviral #makeupselangor #muaselangor #muaputrajaya #muapuchong #muadengkil #MakeupArtistMalaysia #elfiraloy #neelofa #naelofarhijab #duckcosmetics #vivyyusof
Eyeshadow stick obsess 4 warna yang sesuai untuk daily looks . Sangat mudah diguna calit je atas mata dah cantik 😘 . WHATSAPP 01131787435 or click on bio . . 🚘COD AREA GOMBAK/SELAYANG/BATU CAVES/WANGSA MAJU/SETAPAK 📮POSTAGE ➡ AVAILABLE . . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #waniempire #teamshaobsess #lipmatte #mascara #eyeshadow
Wedding Lipmatte Edition perlu korang pinang sebelum sold out. Pinanglah ia untuk korang, nanti korang menyesal di kemudian hari bila tak pinang awal-awal💋 . HARGA LIPMATTE RM40 EXCLUDED POSTAGE CONTACT #teamjerungmira UNTUK COD DM/WASSAP MIRA 0145114890 . #fazura #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetic #teamjerungmira #squadsyiera #vivyyusof #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticsipoh #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsjohor
Lipmatte code forever.. cantik kan.. nampak simple je.. sesuai untuk daily make up.. Hye beuty.. . . . Nak try?? Cepat wasap akak obsess.. 😍POS everyday 😍Cod everyday ❤️Shah Alam ❤️Klang ❤️Subang Jaya ❤️Usj 🤩Setiap pembelian Ada free gift #squadsyiera #teamjerungMira #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #mrgrey #fendybakry #eyrahazali #sayapakaisayajual #muamalaysia #muajerantut #muaipoh #makeupmalaysia #makeuptutorial #makeup #lipmatte #lipcushion #eyeshadow #anasismrevival #muabellaz
OBSESS DIHATI❤️❤️ . Siapa belum ada all product by obsess cosmetics?? Better grab sekarang, stock limited🔥🔥 . Whatsapp 012-7794456 or click link at bio . #gengincrediblenad #squadsyiera #teamobsessHana #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsbangi #codshahalam #codbangi #codkajang #miniagentwanted #makeupsimple
Nak booking untuk Treatment Cushion ni tak? Bulan 4 ni dah masuk stok tau. New packaging lagi. Sebelum kehabisan lagi. Baik booking tau. Nak? Terus whatsapp 0199309333 or tekan je link bio #agentobsesskelantan #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscodpasirputeh #obsesscosmeticskelantan #codpasirputeh #codkotabharu #teamGodzillaEsumilynns #teamhoneystarz #setmakeupmurah #codkelantan #muakelantan #dropshipwanted #miniagentwanted
HOT ITEM🔥🔥🔥 . Jangan tunggu lama2 nak pikir tu, grab je confirm terobsess dgn obsess cosmetics 🥰🥰 . Whatsapp 012-7794456 or click link at bio . #gengincrediblenad #squadsyiera #teamobsessHana #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsbangi #codshahalam #codbangi #codkajang #miniagentwanted #makeupsimple
Dengan hanya sebatang Concelear je dia terpaksa cantik _ hilang segala parut yang ada tu . Magic kan ? Tekstur yg sgt ringan membantu menaikkan seri muka uolls . Whatsapp order 📲 0173755680 or click link on profile bio . COD 🚗 KAPAR / MERU / SEMENTA / RANTAU PANJANG / KLANG UTAMA / BANDAR BUKIT RAJA / SETIA ALAM & YG BERDEKATAN . Postage📮 : Setiap Hari #agentobsesscosmetics #agentobsessklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticssementa #obsesscosmeticsrantaupanjang #leaderobsessklang #obsesscksmeticsbukitraja #obsesscosmeticsmalaysia #lipmatteobsess #obsesslipmatte #weddingeditionlipmatte #lipmatteobsess #elyamor #squadsyiera #mascaraobsess #obsesscosmeticscod #teamikaabuddies #miniagentwanted #obsesscosmeticsmeru #obsesscosmetickualaselangor #obsesscosmeticskapar #ddcushionobsess #eyebrowobsess #obsesscosmeticsklang #obsesscosmeticsnegerisembilan #obsesscosmeticsseremban #obsesscosmeticsklang #obsesscosmeticssendayan #sayajualobsesscosmetics
Siapa tergode ? Jum grab satu sorang !!! . 💄 Obsess Cosmetics 💁 Trusted Seller 📮 Postage Seluruh Malaysia 🚗 Cod Area Dungun #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun #obsesspaka #obsesskertih #obsesskemaman #obsessterengganu #obsessmalaysia #obsessmurah #letscantik #nakcantik #makeupmudah http://saaobsesscosmeticsdungun.wasap.my/601131251855
💄 Obsess Cosmetics 💁 Trusted Seller 📮 Postage Seluruh Malaysia 🚗 Cod Area Dungun #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun #obsesspaka #obsesskertih #obsesskemaman #obsessterengganu #obsessmalaysia #obsessmurah #letscantik #nakcantik #makeupmudah http://saaobsesscosmeticsdungun.wasap.my/601131251855
FREE COD AREA KANGAR PERLIS & PROMOSI POSTAGE UNTILL 31 MARCH 2019 ‼️ Rugi beb sapa tak grab cepat ! Nak cantikkan ?? Ofkos la .. kita ada readystok tau . - - Readystok : • Mascara RM39 • Concealer code : light & medium RM39 • Loose Powder RM59 - - Nak order kan ..👇🏼 Klik link di Bio 🌹 atau 0111-6401200 Cod : seluruh Perlis Postage : Isnin hingga Jumaat - - #merokets #squadsyiera #assquad #dewiremaja1819 #obsessperlis #obsesscosmeticsproducts #obsesscosmeticdropship #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticspostage #obsesscosmeticskangar #obsesscosmeticsarau #obsesscosmeticsperlis #obsesscosmeticskedah #obsesscosmeticsmalaysia #obsessbyseri #obsessbosskur #maluapabossku #meletop2019 #meloditv3
Siapa tergode ? Jum grab satu sorang !!! . 💄 Obsess Cosmetics 💁 Trusted Seller 📮 Postage Seluruh Malaysia 🚗 Cod Area Dungun #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetics #obsessdungun #obsesspaka #obsesskertih #obsesskemaman #obsessterengganu #obsessmalaysia #obsessmurah #letscantik #nakcantik #makeupmudah http://saaobsesscosmeticsdungun.wasap.my/601131251855
Daily Make Up Routine by @obsess.tyrhh ❤️ _ Tyrah just guna 3 item sahaja 🤩 : . 🌻 TREATMENT CUSHION FOUNDATION CODE MEDIUM . 🌻LOOSE POWDER . . 🌻LIPMATTE WEDDING EDITION CODE LOVE YOU _ Taraaaa ‼️Dapat lahh hasilnyaa mcam nihhhh 🌺💕. So fall in love with @obsess.cosmetics 🌹 . _ Ohh yaa ❗For blusher and eyeshadow , Tyrah just guna Lipmatte Love You sahaja . 😘 . Calit2 sikit and blend guna jari 😃🌼. . _ Want to place order , kindly whatsapp me 📱0166319842 or click link on bio 🌞 . _ 📫 POSTAGE EVERYDAY . . 🚛 COD :Gurun/Jeniang/Sik . . @obsess.beautyfam @obsess.cosmetics @obsess.smj @obsessbyhafifah #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsutara #obsesscosmeticscod #obsesscosmetics #obsesscosmeticskedah #obsesseyeshadow #muakedah #muautara #makeupkedah #orangutara #mua #vivyyusof #sephoramakeup #duckcosmetics #sephora #maybeline #dewiremaja2018 #dewiremajaxobsesscosmetics #squadsyiera #squadsyierafeedback #meroketS #teamcilipadi
Daily Make Up Routine by @obsess.tyrhh ❤️ _ Tyrah just guna 3 item sahaja 🤩 : . 🌻 TREATMENT CUSHION FOUNDATION CODE MEDIUM . 🌻LOOSE POWDER . . 🌻LIPMATTE WEDDING EDITION CODE LOVE YOU _ Taraaaa ‼️Dapat lahh hasilnyaa mcam nihhhh 🌺💕. So fall in love with @obsess.cosmetics 🌹 . _ Ohh yaa ❗For blusher and eyeshadow , Tyrah just guna Lipmatte Love You sahaja . 😘 . Calit2 sikit and blend guna jari 😃🌼. . _ Want to place order , kindly whatsapp me 📱0166319842 or click link on bio 🌞 . _ 📫 POSTAGE EVERYDAY . . 🚛 COD :Gurun/Jeniang/Sik . . @obsess.beautyfam @obsess.cosmetics @obsess.smj @obsessbyhafifah #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsutara #obsesscosmeticscod #obsesscosmetics #obsesscosmeticskedah #obsesseyeshadow #muakedah #muautara #makeupkedah #orangutara #mua #vivyyusof #sephoramakeup #duckcosmetics #sephora #maybeline #dewiremaja2018 #dewiremajaxobsesscosmetics #squadsyiera #squadsyierafeedback #meroketS #teamcilipadi
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #teamobsella #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia #teamjs
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #teamobsella #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia #teamjs
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #teamobsella #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia #teamjs
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #teamobsella #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia
Effect pipi kemerah-merahan 🤣 . Haaa siapa nak mcm ni? Blusher stick tepek sikit je pastu blend pakai jari taw. Sangat blendable! 💕 . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia
.. Terserlah keayuan bila pakai lipmatte obsess. Tahan lama, warna menarik sesuai untuk daily make up. Tak perlu touch up banyak kali! Lipmatte pertama di Malaysia yang lightweight dan tidak mengeringkan bibir😘 . READYSTOCK! . WHATSAPP 0139636301 ATAU TEKAN LINK DI BIO❤️ . #obsesstreatmentfoundationcushion #treatmentcushionobsesscosmetics #cushionmagik #foundation #vivyyusof #style #treat #makeup #makeupviral #makeupmudah #MUA #sayamakeup #obsesscosmeticsmalaysia #alhaalfa #sobella #lipmattemurah #wawa #sayajualprodukkecantikan #sayajual #selenagomez #malaysia #SQUADSYIERA
BAHAN UTAMA TREATMENT CUSHION FOUNDATION ❤ Olive Squalane Oil - untuk melembutkan dan melicinkan kulit - mengurangkan garis kedutan - melindungi kulit dari sinaran Uv ❤Geranium Oil - dapat melegakan kesan pedih dan merah di kulit - sangat bagus untuk kulit sensetif - Boleh Melawan Bakteria yang menyebabkan jerawat ❤ Bearberry - estrak semulajadi untuk memutihkan kulit - mengecutkan jerawat - sangat bagus untuk hilangkan parut hitam ♥️KANDUNGAN UTAMA LOOSE POWDER♥️ . . . Tocopheryl Acetate - adalah vitamin E yang terdapat dalam loose powder Obsess bagi melindungi kulit muka dari sinaran uv dan radikal berbahaya yang boleh merosakkan kulit muka. . . Contoh radikal berbahaya lain yang boleh merosakkan kulit seperti asap rokok , pencemaran udara boleh dielak kan jika menggunakan loose powder Obsess ni . . . Squalane( Olive) - Bahan utama untuk merawat kulit kering dan bermasalah . Minyak zaitun ni juga sangat bagus untuk kecutkan jerawat dan membunuh bakteria . Selain itu , mintak zaitun sangat elok untuk mengelak kan muka kita daripada cepat kedut dan berjeragat. . . Hydrogen Dimethicone - adalah bahan untuk mengelak kan kulit daripada gatal , kering , menggelupas, pedih . Bahan ini adalah bertujuan untuk melicinkan kulit muka yang kasar . #obsesscosmetics #squadsyiera #obsesscosmeticstaiping #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsseberangjaya #obsesscosmeticsipoh #obsesscosmeticsperak #obsesscosmeticslovers #eyebrow #eyeshadow #makeup #makeuplovers #obsesscosmeticspenang #obsesscosmeticskedah #cosmetics
Nak cover parut2 hitam , gelap bawah mata Jom try concelar obsess . Rm39 sahaja . Availabe code Light & medium Whatsapp order 📲0173755680 or click link on profile bio #obsesscosmeticsklang #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsmalaysia #elyamor #squasyiera #teamikaabuddies
SWEET Talk Pressed Powder Shadow Palette brand new PRESSED GLITTERS! Self-adhering, insanely sparkly, these babies will bring on the glam.Super Shock Shadow for the first time ever! Pressed Powder Shadow in matte and metallic. create looks from soft, everyday eyes to your ultimate Spring Fling Queen glam! When you feel pretty, we feel pretty. Price:RM81 #colourpopcosmetics #colourpopmalaysia #colourpopmalaysiamurah #colourpopmurah #colourpopnewarrival #makeupmalaysia #colourpop代購 #jual #jualmakeupmalaysia #obsesscosmeticsmalaysia
YOU MAKE ME SMILE LIPSTICKS Get all 6 Lux Lipsticks from our Spring Collection! From warm nudes to vibrant corals, you’ll have the perfect lip for any spring look. Set:RM190 Each:Rm33 #colourpopcosmetics #colourpopmalaysia #colourpopmalaysiamurah #colourpopmurah #colourpopnewarrival #makeupmalaysia #colourpop代購 #jual #jualmakeupmalaysia #obsesscosmeticsmalaysia
SPRING COLLECTION 2019 Includes the dreamy coral Sweet Talk Shadow Palette, 6 new Super Shock Blushes, 6 new Lux Lipsticks, and 6 new Jelly Much Shadows. These fresh shades and innovative formulas are totally on trend. PRICE:RM645 #colourpopcosmetics #colourpopmalaysia #colourpopmalaysiamurah #colourpopmurah #colourpopnewarrival #makeupmalaysia #colourpop代購 #jual #jualmakeupmalaysia #obsesscosmeticsmalaysia
Bosan dgn blusher stick?? . Jom try cara lain heheheh. Kita buat cushion blusher.😍😍😍 . Cod Kajang/ Bangi/ Uniten/ Ara Damansara . Postage everyday 📬 . Whatsapp 0196647987 atau click link di bio! . #squadsyiera #meroketS #obsesscosmetics #obsesslipstick #obssesed #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticsbangi #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupproducts #makeupartist #agentobsesscosmetics #agentobsessputrajaya #agentobsesskajang #agentobsessdamansara #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics
Good Morning! cantik tak? hanya dengan calit TCF OBSESS COSMETICS & LOOSE POWDER , merecik uoollss. ❤️ Cepat korang dapatkan sebelum sold out ❤️ . TCF + LOOSE POWDER RM118 EXCLUDED POSTAGE DM/WASSAP MIRA 0145114890 CONTACT AGENT #teamjerungmira COD AREA IPOH DAN SEKITARNYA ❤️ . #fazura #obsesscosmetics #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmetic #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticspahang #obsesscosmeticsipoh
Mai tgk ni...lentik x bulu mata iolls...mascara obsess ni mmg best lah pakai..sb senang cuci pastu xgelap bawah mata..🐼 . RM39 EXC POSTAGE . Whtsap 0142537447 . Setiap pembelian akan dpt free gift💖💖💖 . Cod area bagan serai-parit buntar-kamunting-semanggol-selama . #obsesscosmeticscodipoh #teamjerungmira #squadsyiera #muaperak #muataiping #muaipoh #obsesscosmeticscodipoh #obsesslovers #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticsperak #followforfollowback #fattahaminz #friendofpdrm #obsessfollowersarethebest #jualbarangmakeup #barangmurahkualiti #agentbaganseraiperak #paritbuntarismyhometownツ #agensahbaganserai
TAK SUKA TOUCH UP BANYAK KALI SELEPAS MAKAN ? LIPMATE OBSESS DAPAT MEMBANTU MASALAH KORANG 💄 . . ✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas) ✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2 ✅ Tidak Melekit ✅ Kegilaan ramai Makeup artist ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM ✅ Mengandungi Vit E & Argan oil. ✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia . . RM40 EXC POSTAGE POSTAGE: RM8 SM/RM12 SS . #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaXobsesscosmetics #obsesscosmetics #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmeticswangsamaju #obsesscosmeticsgombak #mekapnikah #mekaptunang #squadsyiera #teamshaobsess #waniempire #lipmatte
DD Cushion Foundation Obsess Cosmetics ni ada kadar SPF 50? Apa tu??? SPF tu singkatan kepada Sun Protection Factor. Kadar SPF adalah tempoh ia mampu melindungi kulit korang dari sinaran cahaya matahari. Maknanya kadar SPF 50, ketahanannya 50 x 10 = 500 minit atau 8 jam lebih 😱 Fuyooo!! DD Cushion Foundation mampu melindungi kulit korang selama 8 jam! Selain mampu menutup kesan parut dan jerawat, ia mampu merawat kulit yang bermasalah kerana ia mengandungi Olive Oil, Geranium Oil dan Beatberry yang memberi pelbagai kebaikan kepada kulit. So tunggu apa lagi jom tukar produk korang dengan Obsess Cosmetics. TREATMENT CUSHION FOUNDATION 3 Tone Color - Light | Medium | Dark #obsesscosmetics #ddcushionobsesscosmetics #ddcushion #cushionfoundation #cushionfoundationobsesscosmetics #cushionfoundationviral #cushionfoundationhalal #cushionfoundationmalaysia #cushionfoundationmurah #ddcushionfoundation #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsagent #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #penajadewiremaja2018 #setmakeupmurah #setmakeupbajet #setmakeuphantaran #setmakeupmalaysia #setmakeupviral #setmakeupbasic #setmakeupbasicmurah #kosmetikmalaysia
next page →