#obsessdd

418 posts

Loading...
FULL makeup OBSESS 😍 Obsess bukan untuk orang yang kulit cerah je tau. Kulit gelap pon takde masalah. sebab kita ade 3 code. light medium dark. jadi.. ape pon warna kulit korang. korang berhak untuk cantik ❤❤ Cushion code dark Concealer code medium Loose powder Blusher Eyeshadow Mascara Lipmatte nutella Nak full set macam nie? wasap sekarang. 01110063016 @ tekan link kat wasap tu 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
Zaman sekarang semua orang nak cepat. Cepat tapi cantik. bukan cepat tapi comot ye. Untuk korang yang sentiasa nak cepat tapi nak maintain cantik.. Obsess memang pilihan terbaik. kenapa obsess? ok, first.. korang rushing.. tak sempat nak bersiap. takpe.. korang tepek je cushion foundation obsess, tetbe je korang dah lawa! trust me ❤ treatment cushion foundation nie bukan biashe2.. BAHAN UTAMA ❤ Olive Squalane Oil - untuk melembutkan dan melicinkan kulit - mengurangkan garis kedutan - melindungi kulit dari sinaran Uv ❤Geranium Oil - dapat melegakan kesan pedih dan merah di kulit - sangat bagus untuk kulit sensetif - Boleh Melawan Bakteria yang menyebabkan jerawat ❤ Bearberry - estrak semulajadi untuk memutihkan kulit - mengecutkan jerawat - sangat bagus untuk hilangkan parut hitam 3 bahan nie diimport dari luar tau. Cushion foundation setanding brand luar negara, tapi harga.. semua orang mampu milik.. nie bukan sembang kosong. kite pakai kite jual. paling hot selling. skali dah cuba garenti takkan berubah. percayalah. love, kakakcantik. 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
MAKEUP PANTAS 😍 Ya Allah senangnye lah makeup obses nie. Tak sampai 5minit dah siap. Tak payah nak mengadap cermin berjam jam time makeup. Obsess dah senangkan kerja korang. nak tau ape bestnye obsess nie? wasap sis sekarang. 😘 klik link kat bio tu 💋 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
KOTAK PON CANTIK 😍 Nie lah name dia cantik luar cantik dalam.. Lipmatte wedding edition nie ade 4 color. semua color cecantik! rugi kalau takde koleksi wedding edition nie. I DO FOREVER LOVE YOU HEARBEAT 4 4 color cun letops kebabom.. jom wasap. kite sembang2. #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
MAKIN LAMA MAKIN OBSESS 😍 Cantik betul bile pakai set obsess nie. Pakai cushion foundation pon dah peloles.. pakai full set lagi meletop kebabom. ini bukan omong kosong. ini serious talk punya.. sis jual, sis pakai.. makin lame makin jatuh cinta dengan obsess nie. #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
JATUH CINTA 😍 Seyes memang dah jatuh cinta dengan dd cushion nie.. Hari hari rase nak tepek kat muka. Best sangat pakai. Betul tak tipu. Kalau time rushing lagi lah best. Tepek laju2 tau tau cantik! glow! Aduhai.. Iolls pakai DD cushion code light Lipmatte code love you. kalau korang nak rase teruja time makeup. korang patut try obsess cosmetic nie.. percayalah.. 🤗 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
SET FLAWLESS😍 Dengan 3 item nie korang dah boleh nampak peloles faham tak? Glow glow.. tapi bukan glow in the dark 😂 Tapi mane tau korang boleh cuba try. tengok glow in the dark ke tak.. Hasil gabungan 3 item nie confirm puas ati.. kalau nak cuba boleh wasap je 💄01110063016 @ malas nk save no tekan je link kat bio tu 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
MAINTAIN😍 Korang suke kan kan kan?? Makan pon kekal je kt bibir. Takyah nak touch up dah. Dan lagi, lipmatte nie ringan tak melekit 💄 Now keluaran WEDDING EDITION Ade 4color semuanye. I DO LOVE YOU FOREVER HEARBEAT korang boleh wasap je k. Tekan link kat bio 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsesskl #obsessbukitjalil #gengincrediblenad #squadsyiera
COMPLETE! 1 box ade semua. tak payah pening pening nak cari satu satu.. Senang, cepat, jimat! Dengan complete set nie korang dah boleh cantik meletop kebabom 💘 Nak guna pon senang. yang baru nak berjinak jinak nak makeup, helok sngat lah ade set nie. Tonyoh. Dap dap CANTIK 😍 boleh wasap 01110063016 @ tekan je link kat bio. #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentabsesskl #obsessbukitjalil #dewiobsess
Kesan dan akibat guna obsess! See.. tutup sume cela pah bedah ha.. DD cushion nie memang best! Tepek je hilang kacang ke pasir ke segala ape lah yang ade kat muke tu. hebat tak?? kalau hebat korang kene try.. wasap no ade kat bio. just klik.. nanti kite reply. 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #obsesskl #obsessbukitjalil
LOVE YOU😘 yang nie iolls pakai code love you kalau rase love me too pilih lah code nie. LOVE YOU kalau rase nak love me forever pilih la code FOREVER kalau rase berdebar debar tak tau nak pilih yang mane, pilih lah code HEARBEAT Kalau rase macam dah tau nk yang mane, pilih la code I DO KALAU MASIH PENING.. PILIH LAH 1 SET WEDDING EDITION NIE. boleh tukar ari ari, boleh campur campur color sampai jatuh cinta ❤ #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #agentobsessbukitjalil #agentabsesskl #gengincrediblenad #squadsyiera
WEDDING EDITION 💄HEARBEAT 💄LOVE YOU 💄I DO 💄FOREVER Color semua cecantik! Dah la ringan, rase macam tak pakai pepe kat bibir.. Yang paling paling paling penting.. TAK MELEKIT! tahan lama pulak tu.. Bau dia comel je.. cam nak kunyah kunyah 😅 berbaloi baloi ❤ Bekas cantik, kualiti terbaik, harga mampu milik! tekan je link kat bio tu. SENANG 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer #obsessagentkl
TERKEJUT MUKE GEBU GLOW! Korang tak nak ke terkejut jugak?? 😱 Serius.. hasil dd cushion nie memang lain machiam. Tak caya try lah. confirm tak menyesal.. wasap je ok. no kat link bio tu ha 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Concealer obsess ade 3 code color - mempunyai brightening effect yang korang boleh pakai dibawah mata untuk menutup eyebags - boleh dipakai untuk menutup parut jerawat yang degil - tekstur yang creamy, senang nak blend - coverage yang tiptop 👍🏻, tidak perlu tepek dengan foundation yang tebal #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Eyeshow Tonyoh tonyoh CANTIK! 2 in 1 Eyeshadow - 4 warna yang menarik - warna yang menarik & terkini - didatangkan sekali dengan highlighter - mudah & senang dipakai - cepat & jimat masa, tak perlu pakai brush - mudah dibawa ( travel friend ) Wasap kakak 01110063016 @ klik link kat bio 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Tonyoh Tonyoh je dah cantik! ❤ kereta bergoyang pon takde masalah. Teruskan tonyoh.. eh.. tau tau dah cantik je! Korang yang mane spesis memang rushing memanjang, elok sangat la stanby eyeshadow nie dalam bag. Mana lah tau tak sempat nak bersiap, tak kan nak bia muke sendu pegi opis jumpa orang, kan kan kan?? At least ade eyeshadow nie, korang tonyoh2 sikit kat kelopak mata tu.. haaa.. kan dah nampak segar muke yang sendu tadi tuu.. Jalan pintas untuk cantik dan confident! 💋 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
2 in 1 Eyeshadow korang tengok lah color dia, Ya ampun.. meletop, pekat, likat❤ - 4 warna yang menarik - warna yang menarik & terkini - didatangkan sekali dengan highlighter - mudah & senang dipakai - cepat & jimat masa, tak perlu pakai brush - mudah dibawa ( travel friend ) klik link kat bio nak order 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Wooo wooo Cover uolls cover.. 😱 Muke breakout pon takde masalah weiii.. Obsess boleh cover semua! Tepek2 settle.. glow! 😘 wasap k nak order.. best seller nie korang, kalau tak sempat grab jangan meratap ye.. #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
LIPMATTE code LOVE YOU 😘 kelebihan lipstick matte kami _ 💋 Tidak mengeringkan bibir 💋 Dengan minyak Argan 💋 Bau wangi 💋 Tahan lama 💋 Dengan kelulusan KKM ( NOT 161100903K ) 💋 Mesra wudhu (mudah untuk dibersihkan) #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Hye peminat2 liptint. obsess ade liptint tau.. senang gile nak pakai.. klik then sapu, CANTIK! Antara kelebihan Lip Tint Cushion Obsess : - 🍉 Tahan lama lebih 6 jam ‘ 🍋 Merawat bibir yang kering & gelap ‘ 🍇 Halal & Mesra Wudhuk. ‘ 🍒 Warna Natural & tidak bercapuk. ‘ 🍓 High Pigmented & tidak mengandungi Alkohol . ‘ 🍍Tidak menghitamkan bibir ‘ 🍑 Sejuk bila dipakai & tidak mengeringkan bibir kalau nak wasap cepat k. 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
Glowing ke tidak?? tanya jee.. DD cushion foundation obsess 💗 full coverage 💗 semi glow finish 💗 oil free 💗 lightweight 💗 longwearing formula 💗 mempunyai soft blur effect buatkan muka gebu gebas klik link kat bio 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
The best DD Cushion Obsess ❤Wajah flawless & glowing serta merta ❤Melindungi wajah dari sinaran uv spf50+ ❤Anti penuaan ❤Menutup parut jerawat & jeragat ❤Merawat kulit wajah ❤Melembapkan kulit ❤Mengecilkan liang pori/pore control ❤Mengawal kulit berminyak ❤Mesra wudhuk/ Halalc ❤Jimat masa untuk makeup . klik link kat bio untuk order 😘 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
APE SPECIALNYA DD CUSHION FOUNDATION NI? 😍 DD cushion foundation ni dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit . 6 dalam 1 kebaikan tau!! 🌸 foundation + concealer + moisturise + suncreen + whitening + cooling effect 🌸 #obsess #dewiremaja2018 #foundation #fullcoverage #obsessdd #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticssbukitjalil #lipstickmatte #ddcushion #neelofa #vivyyusof #muakl #makeupmurah #makeupcantik #obsessmakeup #liptintobsess #lipmatte #blusherstick #eyeshadowobsess #obsessmascara #obsessconcealer
The light fixture in the master is up!!!! When I did a poll on my stories this @kichlerlighting fixture won by over 1000 votes! I was hoping it would because it was my favourite too 😉 I am OBSESSED with its size and how it looks in the space. The matte black is a perfect match to the new black window trim. I'll be linking it to my stories and blog soon so stay tuned! I'm so excited to be working with @kichlerlighting on our reno and to show you what else we are doing with them!! Eeeeee who voted for this one!?! #kichlerlighting #allieandjustinhome #partner
Perhaps I'm a little obsessed with astrology💁 Doesn't everyone want to know the status of the moon and planetary times at any moment in their notifications menu? 🌙🌠☀️ #astrology #astrologypost #pisces #moon #sun #planets #transits #notifications #leo #saggitarius #obsessdd #stars #itsinthestars
since i missed yesterday’s post i decided to post 2 today!! love these girds so much😭😘😍😊 @camigrace_ @carlyy.jade @hannahbradley0 • • • • #biggestfan #love #carly #hannah #cami #girds #hannahandhadley #youtube #obsessdd #fanedits
Don’t mind the pool hair but this foundation is bomb 💥👊 feeling alive after a long day at the pool n loving my jenna lip plumper ❤️❤️❤️ • • • • • • • • • • • • • • • #theglamingo #makeup #makeuplover #liquidgold #photoshopinabottle #liquidfoundation #mattefinish #motd #makeupoftheday #makeupaddiction #makeupaddict #makeupjunkie #momlife #love #obsessed #amazed #guaranteed #loveit #obsessdd #beauty #beautiul
Memang Ohsem La.. rupanye yang fair/ slightly tan skin pon boleh jugak guna code medium dark ni... OMG.... BESTNYE !!😍😍😍💃💃💃 #obsessddcushionfoundation #obsessdd #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionobsess #obsesscosmetics #makeuptutorialsingapore #muasg #foundationmurah #fullcoveragefoundation
Add us on @pinterest and see what Lizzy is #obsessdd with
INILAH MASANYA!!😱😱😱😱😱 . DD CUSHION OBSESS PROMO! . Yang mana dah lama simpan hajat mohon keluarkan hajat anda sekarang 😂❤ . Serious talk, jarang dapat harga promo mcm ni. Cepat grab sebelum terlambat. . WHATSAPP 0139636301 . #Obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #obsessdd #yearendsales #promo #dd #makeup #ddcushionfoundation #sayajual #sayapakai #SQUADSYIERA
Morning guys💕 . Nak cuba lipstik warna gojes meletop macam model? . Cuma calit sikit SYEDEWA OBSESS LIPMATTE.❤. Dah siap✌ . Stok makin berkurang tau. Cepat contact aera. Tekan je link kat bio utk direct contact 😘 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #obsesslipmatte #makeup #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #sayapakai #syedewa #nuexrosli #codkadok #codkelantan #codkotabharu #powder #positivevibes #postage #feedbackobsess #feedback #review #reviewobsess #icecreamobsess #SQUADSYIERA
Nak cuba lipstik warna gojes meletop macam model? . Cuma calit sikit ICE CREAM OBSESS LIPMATTE.❤. Dah siap✌ . Stok makin berkurang tau. Cepat contact aera. Tekan je link kat bio utk direct contact 😘 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #obsesslipmatte #makeup #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #sayapakai #syedewa #nuexrosli #codkadok #codkelantan #codkotabharu #powder #positivevibes #postage #feedbackobsess #feedback #review #reviewobsess #icecreamobsess #SQUADSYIERA
Elcah pon dah cuba obsess cosmetics tau. Anda bila lagi😍 . Cuma dap dap DD CUSHION + calit sikit OBSESS LIPMATTE.❤. Dah siap✌ . Stok makin berkurang tau. Cepat contact aera. Tekan je link kat bio utk direct contact 😘 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #obsesslipmatte #makeup #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #sayapakai #syedewa #nuexrosli #codkadok #codkelantan #codkotabharu #powder #positivevibes #postage #feedbackobsess #feedback #review #reviewobsess #SQUADSYIERA
Aduhai.. Lawa gilaaa💕 Nak nampak sweet and gojes mcm model tu? Model guna SYEDEWA OBSESS LIPMATTE JEEE❤ . Serious mengancam😍 . Tekan je link kt bio utk direct contact aera tau. Amaran! Stok makin berkurang💕 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #obsesscosmeticskelantan #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #makeupartist #MUA #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #codkelantan #codketereh #codkadok #powder #postage #nuexrosli #syedewa #SQUADSYIERA
Nak nampak sweet and gojes mcm model tu? Model guna SYEDEWA OBSESS LIPMATTE JEEE❤ . Serious mengancam😍 . Tekan je link kt bio utk direct contact aera tau. Amaran! Stok makin berkurang💕 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #obsesscosmeticskelantan #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #makeupartist #MUA #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #codkelantan #codketereh #codkadok #powder #postage #nuexrosli #syedewa #SQUADSYIERA
Nak nampak sweet and gojes mcm model tu? Model guna DD CUSHION FOUNDATION + SYEDEWA OBSESS LIPMATTE JEEE❤ . Serious mengancam😍 . Tekan je link kt bio utk direct contact aera tau. Amaran! Stok makin berkurang💕 . #obsess #ddcushionfoundation #ddcushionobsesscosmetics #ddcushionfoundation #obsessdd #obsesscosmeticskelantan #Lipmatteobsess #lipstick #liquidlipstick #makeupartist #MUA #makeupmurah #sayajual #sayajuallipstik #sayajualmakeup #codkelantan #codketereh #codkadok #powder #postage #nuexrosli #syedewa #SQUADSYIERA
next page →