#officialhost

4,452 posts

Loading...
Two days of madness begins as I take center stage to host #BCWCC #Disha2018 The challenge this time is to host the fest have loads of Masti and to make sure there is #LowWaste generated as the fest moves towards a #ZeroWaste fest. Come dressed in #BlackNWhite to blend with the theme as we are picking the best dressed as well Mr. and Miss Black & White #RJRaaj #OfficialHost #BishopCotton #Womens #CollegeFest #Disha2K18 #WasteRaja #WasteManagement #ZeroWasteFest #3SEvents
🎤 Es un gran honor para mi ser parte de los presentadores oficiales de los premios @latinawardscanada 2018! El evento más esperado del año por los artistas y medios de comunicación Latinos en Canada! Mi agradecimiento sincero a la fundación Cruz A - Sr.Anibal Cruz, a toda la organización y muy especialmente a nuestra comunidad latina en Canadá ❤️🇨🇦 @elshowdeanibalcruz @real_juan_jose_av . . . . C'est un grand honneur pour moi de faire partie des présentateurs officiels du @latinawardscanada 2018! L'événement le plus attendu de l'année par les artistes et les médias latins au Canada! Mes sincères remerciements à la Fondation Cruz A - M. Anibal Cruz, à toute l'organisation et en particulier à notre communauté latino au Canada❤️ . . . . 🇨🇦 It is a great honor for me to be part of the official presenters of the @latinawardscanada 2018! The most anticipated event of the year by Latin artists and media in Canada! My sincere thanks to the Cruz A Foundation - Mr.Anibal Cruz, to the entire organization and especially our Latino community in Canada ❤️🇨🇦 @elshowdeanibalcruz @real_juan_jose_av . . . . . . . . . . . . . #awards #premios #latinawardscanada #contigoalaire #latinos #latinosencanada #montreal #mtlblog #mtlnews #photographers #familialatina #puertovallarta #canada #latinoamerica #latinoamericano #animadora #host #officialhost #mexico #talent #latinotalent #tv #radio #news #canadanews #tva #journaldemontreal
GO FOLLOW HER!!! 👾
Two days of madness begins as I take center stage to host #BCWCC #Disha2018 The challenge this time is to host the fest have loads of Masti and to make sure there is #LowWaste generated as the fest moves towards a #ZeroWaste fest. Come dressed in #BlackNWhite to blend with the theme as we are picking the best dressed as well Mr. and Miss Black & White #RJRaaj #OfficialHost #BishopCotton #Womens #CollegeFest #Disha2K18 #WasteRaja #WasteManagement #ZeroWasteFest #3SEvents
Hooper + Beautiful Ballers #OfficialHost @twoshotsofadri in her @moneyballsportswear shorts 😍😍🏀🏀🔥🔥 #beautifulballer #beautifulballers #teammoneyball
Please welcome our new Nine 9 Management host 🎉 (swipe for details)
Ok guys tq yang mana support BOBO, saya hargai sangat😘😘😘malam ni kalau nak booking bagitahu sekrang😂😂 @nursajat02 #bigolivehouse #bigomalaysia #officialhost #captainlegacy
Wah ini mah emang bener Makhluk Tuhan Paling Sexy banget😍 😍 Tontonin buruan follow Bigo ID nya Bigoers.. kerudung merah jangan sampai lolos ! 😎 . . #bigohot #hostbigohot #livestreaming #liveyourmoments #bigolive #bigoliveindonesia #live #officialhost #bigo
It’s #nine9followfriday timeee! 👾
Little Miss Tunga 2018 winners #DepEdNite #OfficialHost
Deped Nite 2018 Tunga Elementary School Search for Little Miss Tunga 2018 #OfficialHost
Intip sebentar yuk! cerita dari si cantik @_vina_suryani dalam #KataHostNine9 Jika kalian ingin ikut berbagi cerita, boleh langsung hubungi admin yaaa!
Glad to add another moment of joy in the journey of a beautiful humble girl to be a renowned actor, a MTV VJ with a blink of an eye and now a Bollywood Celebrity @kkamra . Along with the handsome dude, full of energy @jackkybhagnani promoting the movie Mitron releasing nation wide on the 14th Sep. .. Date: 8th September'18 Venue: @seasons_mall .. #OfficialHost #MitronMoviePromotions #OfficialHost #ProudtobeWhoIAm #LoveWhatIDo #NeverBackDown #HappyHost #Bollywood #Stardom #Humble .. Thanks @sahsahil , else wouldn't be able to enjoy this moment. Special thanks to Seasons Mall & Akarshan Katiyar .. PC: @rakeshoswal (The #MagicMan )
GO FOLLOW HER!!! 👾
Oh u beauty. What a vast property. So much to explore. No matter how much u see in pictures the experience is still breath taking. Infinity fountains. Every inch is scenic. . . . . . #mustdotravels #travelblogs #travellers #worktrip #performer #entertainer #actorlife #officialhost #bajajrussia #infinityfountains #fountains #palace #heritageproperty #touristattraction #travellersofinstagraminstaselfie #instatravel #travelgram @russia_journey @russia .
The real deal when you got your own security!!! I came thru, Hosted, and showed out for the @icewear_vezzo concert 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🚨🚨♥️ #themodelashi #icewearvezzo #concert #security #chubbygang #officialhost #tsr #dreadboyz #flintmichigan #share #love #model #hosting #makethisgoviral #theshaderoom @theshaderoom #worldstar #hiphop #sexy #drip #okay #instagram
That smile from madam hero😘😘😘#officialhost #newmisstanzania2018
Please welcome our new Nine 9 Management host 🎉 (swipe for details)
Great Day All! #CatchingUp ! My oldest son and I had a blast at #LaborDay2018 ! He has #CerebralPalsy but it doesn’t have him (#specialneeds like #partying 😀). Come party with me today 9/8/18 and tomorrow 9/9/18 for #ValidateFilmFestival2018 (founded by #awardwinningfilmmaker @antoineallenfilms ) being held at #StuartCinema Cafe @stuartcinemacafe (#Williamsburg #Brooklyn ). #itsacelebration #officialhost #getyourtickets #film #filmlife #filmfestival #dontmissit #cuttingedge
I could spend a whole week in this beautiful flea market adorned in flowers and the most beautiful decor. Live food stations, amphitheatre, Enriching experiences.so much to discover @moscow has been full of surprises. When ur hard work takes u places. grateful🙏 . . . . .#travellers #travelblogs #travelbloggerlifestyle #travellersofinstagraminstaselfie #instatravel #travelgram @russia #russiatourism #officialhost #russianfiesta @bajajelectricals #compere #emcees #masterofceremonies #actorslife #workingmumlife #workingmomlife
September ceriaaaaaa.. 🎁🎁🎁🎁🎁☺️😛🤰🏼🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎂🎂🎂 #lindakei #kei #indonesianmodel #usher #mc #singer #dancer #vj #officialvj #host #officialhost #indo
Feels great to be performing again with @bajajelectricals_ltd . Thank u for always believing in me. Always fun to perform for #sarvottam . @vaderahemal . @percept_emc . . . .#eventdairies #bajajrussia #russiafiesta #officialhost #travelgram #instatravelgram #russiatourism @russia @moscowtourism #emcee #travelbloggers ...
Its #Nine9FollowFriday timeee! 👾
Official Host for Bellysma 2018. Aziza Sadegian Degwekar Mam Created a History with 160+ Belly Dancers Performing Together & Mesmerized Enormous Audience. Presented By Stepz Dance Studio Pune. Please Note - Iss Evolution ke Originator Hum hai & Copycats Dumb hai !!😂 #OfficialHost #Bellysma2018 #Bellydancers #Originator #4thconsecutiveYear #TheBestIsYetToCome #Unstoppable #Me
SLIT Grand Album Launch on 29Sept..!!! SLIT by TROOP SENGET broooo..!!! Jom Join and Senget Pannuvoom..!! #troopsenget #slit #officialhost #dashenvengesen #teamdashen
Intip sebentar yuk! cerita dari si cantik @neng_titin68 dalam #KataHostNine9 Jika kalian ingin ikut berbagi cerita, boleh langsung hubungi admin yaaa!
@ayesha.m.omar 🗣🎤 last look of the season.... #pepsibattleofthebands Styling, Hair & Makeup @omayrwaqar Jacket @zara Pants @saniamaskatiya Necklace @merjaanjewellery Earrings @kaiafinejewellery #ayeshaomar #officialhost
🗣🎤 last look of the season.... #pepsibattleofthebands Styling, Hair & Makeup @omayrwaqar Jacket @zara Pants @saniamaskatiya Necklace @merjaanjewellery Earrings @kaiafinejewellery #ayeshaomar #officialhost
GO FOLLOW HIM!!! 👾
Official Announcement Our official host for Miss Grand International 2018 is Mr. Xian Lim. See you in Myanmar! #MGI #MissGrandInternational #Top3beautypageantoftheworld #MissGrandInternational2018 #OfficialHost
Official Announcement Our official host for Miss Grand International 2018 is Mr. Xian Lim. See you in Myanmar! #MGI #MissGrandInternational #Top3beautypageantoftheworld #MissGrandInternational2018 #OfficialHost
@grand_mgi - . XIAN LIM IS BACK !!! 🔥❤️👑 ————————————————————————————- Official Announcement !!!! . Our official host for Miss Grand International 2018 is Mr. Xian Lim. . See you in Myanmar 🇲🇲. ————————————————————————————- . #GRANDMGI #GRANDSLAM #MGI #MissGrandInternational #Top3beautypageantoftheworld #MissGrandInternational2018 #OfficialHost
. XIAN LIM IS BACK !!! 🔥❤️👑 ————————————————————————————- Official Announcement !!!! . Our official host for Miss Grand International 2018 is Mr. Xian Lim. . See you in Myanmar 🇲🇲. ————————————————————————————- . #GRANDMGI #GRANDSLAM #MGI #MissGrandInternational #Top3beautypageantoftheworld #MissGrandInternational2018 #OfficialHost
Another new chapter for us!
It’s #nine9followfriday timeee! 👾
Llegando al #IBARRAFEST2018 una anécdota me lleno de nostalgia y me hizo recordar todo lo fuerte que trabajamos para nuestro primer “EVOLUCIÓN RAP” allá en el 2009 y que satisfacción tan grande sentí al saber que ese festival hace 10 años casi fue la inspiración para realizar el primer #ibarrafest hace unos años. Esta es la prueba de qué haciendo las cosas callado como debe ser se logran grandes metas gracias hermanos #talentourbano y pilas que el próximo año el #ibarrafest les sorprenderá por que les dejara “Medios locos del coco” #tbt #show #officialhost #hiphop #rap #entertainment @cypresshill
🛑ANNOUNCEMENT🛑 This years official Emcee and host is Melina Narezo. Melina is a international recording artist who resides in San Antonio Texas and is the perfect example of the Mexican American women living in the United States persevering and doing great things while being proud of their culture. #MISSMEXICANAUS2018 #OFFICIALHOST #MELINA
Ucup ribet deh! Ada yang tau nggak kira-kira ada apa dengan Ucup?
ನನ್ನ ನಿರೂಪಣೆಯನ್ನು ಮೆಚ್ಚಿ, Axis Bank Transaction Banking Business Head - ಶ್ರೀ ಅನಿಲ್ ಅಗರವಾಲ್ ಅವರು ನನ್ನನ್ನು ಆಯ್ದು ಅಲ್ಲಿಗೆ ಕರೆಸಿದ್ದಕ್ಕೆ ತಕ್ಕ ಪ್ರತಿಫಲ ಸಿಕ್ಕಿತು ಎಂದಾಗ, ನಿಜಕ್ಕೂ ನನ್ನ ಮನಸ್ಸಿಗೆ ತುಂಬಾ ಸಂತೋಷವಾಯಿತು. ಇದೆಲ್ಲಾ ಒಳ್ಳೆಯದಾದರೂ, ನನ್ನಾಸೆ ಕನ್ನಡ ಕಿರುತೆರೆಯ ಮೂಲಕ, ನನ್ನ ಕನ್ನಡಿಗರಿಗೆ ನನ್ನ ನಿರೂಪಣೆಯ ಮೂಲಕ ನನ್ನ ಕೃತಗ್ನ್ಯತೆ ಸಲ್ಲಿಸುವ ಅವಕಾಶ ಬೇಗ ಸಿಗಲಿ ಎಂದು.. ಅದು ಆ ಭಗವಂತನ ವರ, ನನ್ನ ಸಮಸ್ತ ಕನ್ನಡ ಜನರ ಆಶೀರ್ವಾದ ಮತ್ತು ಪ್ರೀತಿಯಂದ ಹಾಗೂ channel heads ಗಳ ಕೃಪೆಯಿಂದ ಆಗಲೆಂದು ಆಶಿಸುತ್ತೇನೆ.. Big hugs to all :) I was humbled when Mr.Anil Agarwal, the Head of the Transactional Banking Business - AxisBank, said "It was such a pleasure having you here. You lived up to every bit of our expectation as the Top Choice to host our event. Thank you for hosting our event". As the official host of the prestigious #AXISBankTxBPremierLeagueAwards 2018 @LeMeridian #Mauritius , I loved to engage the top transactional banking managers from across the world. Thank you God and Clients :) #RB #RiazBasha #BestAnchorGoldIndia #OfficialHost #ClassyKannadiga #CrispClassyFunAudienceEngagement #BestMultiLingualHostOfIndia #ClientFirst #LeadingAwardsEventAnchor #EEMAStar #AxisBank #LeMeridien
GO FOLLOW HIM!!! 👾
Happy Sunday semua! Tag temen kamu yang narsis, yang suka banget selfie dan ngaca. Hihihi #liveme #livestreaming #livestreamingindonesia #livemeid #streaminglive #taghost #narsis #hostcantik #officialhost #cewecantik #wanitacantik #cowoganteng #lelakiganteng
Lovin this build. What do you think? Go check out my good friend @beardellinger and this insane build from @ryantuerck #CorneliusAutonationToyota . . @beardellinger ・・・ Stay tuned for the awesome interview 🎤 I had with our special @tunerevo guest @ryantuerck and his personal 2Jz Frs. 🤗🚘💨💯 • • • #ryantuerck #tephilly #gumout #officialhost #emcee #interview #beardellinger #formuladriftdriver #drifter #2jz #frs #Tunerevolution #tunerevo #cooldude
We are in love with every single detail! 💜 . Get your accommodation! ••• Repost from: @mecabo #Hotel #LosCabos #OfficialHost #TheBestPlaceToBe #LosCabos7 🐋
Apakah kamu sudah merasa siap untuk menjadi official host Bigo Live? Mantapkan hatimu yuk untuk ikut audisi bulan depan! Penasaran? Chat admin kami yaaa ke LINE: deeisn
It’s #nine9followfriday timeee! 👾
Introducing our official host of BorderPride 2018! 😍🙌🎉 We are so excited to have you on board! #borderpride2018 #borderpride #rajatonrakkaus #gränslöskärlek #borderlesslove #nomoreburningflags #officialhost #pride
🔥🔥MASIH PANAS🔥🔥 Di #BigoTalk kali ini @key_ikeyda bakalan tumpahin semua unek-uneknya tentang @lucintaluna 😱 . Penasaran? langsung tonton videonya, klik link di bio sekarang juga! #bigotalk #bigolive #bigo #livestreaming #liveyourmoments #keyikeydamanagement #hostbigo #bigolivehot #hostbigohot #hotnews #gossip #battle #officialhost #officialhostbigo #officialhostbigoindonesia
Halo semua, dari pada bosen malem-malem, follow official host LiveMe yuk! Cantik dan sangat bertalenta loh, kalo penasaran langsung aja buka LiveMe dan search ID host ini dan follow. Setiap host siaran kamu akan dapat notifikasi loh, yuk follow~ #officialhost #livemeid #livemeindonesia #liveme #livestreaming #featuredhost #weeklyhost #cancan #livemehost #hostliveme #prettygirl #prettyhost #cantik #wanitacantik
Be that ‘other people’! 👾
Come ad watch me stream Pertama" kalian download aplikasinya dulù.. search aja di playstore atau appstore Tamago Kemudian kalian sign in dan search ID ku [8th]NCGame Ada banyak giveaway buat kalian So... tunggu apa lagi ?? Buruan download #tamago #giveaway #officialhost
Intip sebentar yuk! cerita dari si cantik @ochafla2904 dalam #KataHostNine9 Jika kalian ingin ikut berbagi cerita, boleh langsung hubungi admin yaaa!
Selamat sudah jadi Host Menter bersama JA Management, top 16 congrats Nuruel Mau lihat live-livenya dan support si cantik Nuruel, follow id Nonolivenya 7158643 Mau punya penghasilan hanya dgn live2 dr aplikasi terkenal kerja hanya live2 streaming pakai hp, berpenghasilan bs sampai belasan puluhan juta dan menjadi top host di aplikasi Utk km cewe2 cantik/goodlooking atau cowo yg bs gokil live2nya, bertalenta nyanyi/main alat music/dance lbh bagus tdk jg tdk apa, bs live setiap hr minimal 2-3 jam sehari, live boleh sambung2, HP mendukung, mau dimanage dan COMMITE daftarkan segera dan seleksi diri kalian utk jadi Official Host NONOLIVE, caranya hub wa *085718161560* Seleksi simple tdk perlu dtg ke ktr, terima seluruh daerah Nikmatin keseruannya bs tetap menghibur org kerja hanya dr layar hp, no negative content ya #spender #usher #host #modeljakarta #cantik #jobjakarta #officialhost #spg #dance #moderndance #kpopdance #penyanyi #talentmodel #mc #penyanyi #hiburan #usherjakarta #modelbandung #hangout #kuliner #musik #seksi #penyiar #dancerjakarta #karaoke #hotdancer #ramah #senyum #infojob #lowongankerja
Mau punya penghasilan hanya dgn live2 dr aplikasi terkenal kerja hanya live2 streaming pakai hp, berpenghasilan bs sampai belasan puluhan juta dan menjadi top host di aplikasi Utk km cewe2 cantik/goodlooking atau cowo yg bs gokil live2nya, bertalenta nyanyi/main alat music/dance lbh bagus tdk jg tdk apa, bs live setiap hr minimal 2-3 jam sehari, live boleh sambung2, HP mendukung, mau dimanage dan COMMITE daftarkan segera dan seleksi diri kalian utk jadi Official Host NONOLIVE, caranya hub wa tertera Seleksi simple tdk perlu dtg ke ktr, terima seluruh daerah Nikmatin keseruannya bs tetap menghibur org kerja hanya dr layar hp, no negative content ya #usher #host #modeljakarta #cantik #jobjakarta #officialhost #spg #dance #moderndance #kpopdance #penyanyi #talentmodel #mc #nyanyi #siaran #usherjakarta #modelbandung #hangout #kuliner #musik #seksi #penyiar #dancerjakarta #lc #karaoke #hotdancer #ramah #senyum #infojob #lowongankerja
next page →