#oiling

8,747 posts

Loading...
Ditoreh terus dari pokok Copaiba di Brazil, minyak ini menyokong tindak balas semula jadi terhadap kerengsaan, benjol,bengkak dll. Copaiba digunakan untuk melegakan ketidakselesaan minor Jom grab sekarang sy bg harga member📲014.955.0642 #youngliving #premiumstarterkit #diffuser #humidifier #jerawat #resdung #oiling #essentialoil #distributoryoungliving #gerainiaga #bazarpaknil #griyarfa
Kebaikan Cik Lavender ni aromanya lembut dan harum baik utk jerawat,kulit terbakar dll. Jom grab sekarang sy bg harga member📲014.955.0642 #youngliving #premiumstarterkit #diffuser #humidifier #jerawat #resdung #oiling #essentialoil #distributoryoungliving #gerainiaga #bazarpaknil #griyarfa
Kebaikan Mr Frank utk jerawat dll Jom grab sekarang sy bg harga member📲014.955.0642 #youngliving #premiumstarterkit #diffuser #humidifier #jerawat #resdung #oiling #essentialoil #distributoryoungliving #gerainiaga #bazarpaknil #griyarfa
Busy with this walnut unit for @ebonycurated . Beautiful solid walnut carcass and base with veneered doors. Always enjoy this part , putting the oil on the doors 😚 #ilovewood #woodwork #woodworking #cabinetmaker #furnituremaker #designer #design #designsa #spraypainting #tools #oiling #happiness #walnut
My favorite thing to do is add a couple drops of any of the citrus oils to my water. Not only does it taste delish, it’s refreshing and gets those fantastic oils into your body. What’s in your water today? -Always use glass containers when using the oils, plastic absorbs them and they are also very concentrated. #youngliving #hlweo #oiling #lemonessentialoil #citrusfreshessentialoil
Doula Etha @margreats dari @nujuhbulanstudio akan berbagi bagaimana Essential Oils bisa membantu masa postpartum. Yuk datang! . . Kebanyakan dari kita mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? _ Yuk saling share di Talkshow “Life Afyer Giving Birth”: _ Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) _ Materi: Life After Giving Birth  by: @tiqasya  , Medical Doctor & Influencer) @margreats  , CBE & Doula @nujuhbulanstudio _ Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik  ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK _ Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #younglivingessentialoils
Hi fellow moms! Kebanyakan dari kita mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . . Yuk saling share di Talkshow “Life Afyer Giving Birth”: . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Tahukah kamu Young Living punya 3 jenis eucalyptus. Apa sih bedanya? Cek di artwork. Kamu pernah oiling eucalyptus? #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingindonesia #ylifessence #younglivingid #favoroils #favorteam #eucalyptus #oiling #yleo #yleoid
Yuk, eksplor informasi sebanyak-banyaknya untuk menghadapi kehidupan setelah si kecil lahir dengan aman, nyaman, dan tentram 💓 . . #Repost @essentialtouch.id with @get_repost ・・・ Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #YoungLivingEssentialOil
Regrann from @wakewake.official - Regrann from @lina_winky - Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
*BUAT YANG DI BINTARO* . Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Preventive maintenance is one of the key factors that keeps our machines running so well. We follow CAT’s recommended intervals and sample at every service to catch any problems before they have a chance to cause issues. #peedequipment #preventivemaintenance #caterpillar #service #oiling #heavyequipment #earthmoving #651e #scraper #rentals @the4moras
Regrann from @lina_winky - Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Golden glory with this beautiful charmed diffuser bracelet 💛 ... you can choose the charm you want ! DM us now for your customized order. #oiling #oilingjourney #sharingwellness #joyfuloilylife
Trochę obawiałam się, jak wyjdzie #olejowanie z proteinami, wręcz niespodziewałam się, że może się to tak dobrze skończyć, ale jest, #goodhairday osiągnięty 😅❤️ Włosy są miękkie, wygładzone i przyjemne w dotyku ❤️ W ogóle się nie puszą i są pełne blasku 😍 Aż nie mogę przestać ich miziać 😅❤️ Czego użyłam? 🤔 Jako podkład do maski #biovax #jedwabikeratyna dodałam jogurt, kakao i skrobię ziemniaczaną, olejowałam oliwą z oliwek. Po 40 minutach pod koszulką (czepek niestety już umarł 😢) emulgowałam odżywką nawilżającą #vianek . Następnie zrobiłam peeling skalpu zieloną glinką i szamponem #naturasiberica . Ostatnim elementem pielęgnacji było nałożenie emolientowej maski marokańskiej #planetaorganica 💁🏻 Jestem bardzo zadowolona z efektów i z chęcią raz na jakiś czas powtórzę tego typu olejowanie 😊 Jednak nie za często, żeby nie przeproteinować włosów 😅 A Wy, używaliście protein w ten sposób? 😊 ________________________________________________ #wlosowestory #wlosomaniaczka #proteiny #peh #oliwazoliwek #efekty #rudewlosy #dlugiewlosy #polskadziewczyna #hairmaniac #haircare #oiling #effects #redhair #gingerhair #longhair #polishgirl #ghd #hairstagram
And my oiling starts today😍 One happy wife here💃 thank you hubby kahit napakamot ka nlang sa ulo😂😂 Thank you for supporting my wellness❤😂 It took mo so long to decide to purchase this kasi nga ang mahal nya. But after trial on few oils and thorough research (yes ngresearch tlga ako ng bongga) i believe it is worth it naman. ❤ #essentialoils #oiling #mynewaddiction
Mom and I at doTERRA headquarters in Pleasant Grove, Utah. We're here for convention so Stay tuned for education, new oils announcements and much much more over the next 5 days! It's going to be magical!! . . . . #doterra #essentialoils #oils #rachelsoilcommunity #essentialoillife #naturalhealth #essentialoil #clt #charlottehealth #oilymama #charlottemoms #motherhood   #plantmedicine   #plantbasedwellness #eo #oiling #unpyramid #theresanoilforthat #theqt #healthyliving
Siapalah yg tak kenal dengan Lavender? Dah warna ungu yg cantik malahan banyak maanfaatnya. . Manfaat utama utk kulit kekal cantik: . 🌿Mengubati jerawat -Sapukan 1titis eo lavender ni pd jerawat, guna secara rutin insyaallah jerawat akan mengecut dan sembuh dlm tempoh 2-3hari . 🌿Merawat sunburn -Campurkan eo lavender dgn carrier oil dan sapu pd kulit yg terbakar. Lavender bantu kulit cepat sembuh dan mencegah timbul parut . 🌿Membersihkan kulit -Lavender ni kan kwn2 agen anti-bakteria jadi klau bahan kosmetik yg kita beli tu ada lavender nescaya bantu rawat kulit kita jd cantik dan bersih. . 🌿Mengubati Gigitan Serangga -Caranya sgt simple, pigi letak atau titis eo lavender di kawasan permukaan kulit yg kena gigit oleh nyamuk/serangga. Insyaallah kurang rasa sakit dan bengkak yg timbul. . Kalau mau taip kebaikan lavender memang banyak boleh jadi cerpen.. Hehe.. eo lavender by Young Living ni sudah lama wujud dipasaran dan terbukti berkesan. Mahu dptkn dgn harga keahlian jom cepat whatsapp.. Minat bayar ansur-ansuran pun boleh, tp lepas bis byr bru dpt EO.. TQ baca sampai habis.. . #youngliving #lavender #sensitiveskin #oiling #griyarfa #essentialoilmurah #krimkecantikan #serumkecantikan #eczemababy
Knp sih aku pilih young living di bandingkan merk lain...??? Ini lohhh alasannya... #youngliving #essentialoils #lavender #thieves #oiling #oilforlife
Reading this book for the 2nd time ... it's pretty amazing how many times I need to read something before it'll stick. Is it age? Is that why I can't remember things🤷‍♀️ At least I take notes 📝 #oiling #learning #youngliving #healthyliving #plantbased #allnatural #weknowwhy #yleo #ditchandswitch #powerthrough #essentialoils #essentiallyspoiledrotten #younglivingeo #yl4life #oilymomma #oilyfamily
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
#Repost @raindrop.forest with @get_repost ・・・ Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeAfterGivingBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Regrann from @lina_winky - Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Kebanyakan orang tua mempersiapkan mental untuk menghadapi proses persalinan, tapi lupa mempersiapkan mental untuk menghadapi masa postpartum. Bagaimana bisa menghadapi masa postpartum dengan tenang dan damai dan bagaimana Essential Oils bisa membantu melewati masa postpartum yang terkadang terasa seperti sedang menaiki wahana roller coaster? . . Mari kita bahas di Talkshow "Life After Giving Birth" . . Sabtu, 6 Oktober 2018 Pk. 09.00 - 13.00 WIB Titan Center - BINTARO - Tangerang Selatan HTM: 25.000 (member FavorOils), 50.000 (Non Member Favor) . . Materi: Life After Giving Birth by: @tiqasya , Medical Doctor & Influencer) @margreats , CBE & Doula @nujuhbulanstudio . Babywearing Basic and Demo by @wienapratasik ,Babywearing Consultant in training, School of Babywearing UK . Registrasi: Mutia (081298256057) Sponsor & Booth: Lina (0818195667) . . . #Rally #LYPR #LiveYourPassionRally #RallyTangerang #TitanCenter #RaindropTechnique #YoungLiving #YoungLivingRally #YoungLivingProduct #RallyOktober #RallyBogor #RallyJakarta #BreastfeedingwithOil #OilWithLove #EssentialOil #EssentialOilMurah #Trimester4 #raindropforestteam #raindropforest #oilbythree #essentialtouch #oiling #keranjangbunna #rainbowil #aromarefinery #wakewake #LifeGivingAfterBirth #RallyTitan #RallyYoungLiving #YoungLivingEssentialOil
Just #Oiling some new #cuttingboards and small #charcuteries . Thanks @howardproducts making such an awesome product. Next some oil/wax mixture. #poiemawoodworks
Chevrolet LS-9 exotics Con-Rod and Crankshaft with its OIL SQUIRT nozzle (bottom right). . OIL SQUIRT nozzle, allows pressure fed oil from oil pump to squirt up to the piston bottom and con-rod pin end for additional piston cooling and improved lubrication. . Engine maintenance at @rspeedindonesia @indonesiarspeed by @heron.speed . #ls9 #zr1 #chevroletzr1 #chevrolet #chevy #lsx #supercharger #supercharged #boost #boosted #pulley #griptec #zpegriptec #antislip #antislippulley #oilsquirt #squirting #squirt #engine #oilpump #oiling #tuneupdigital
Morning sunshine🌻🌈 Segelas lemon dan 2drops peppermint membantu detoks awal pagi dan memberikan mood relaks dan ceria #youngliving #oiling #healthyfood #foodbeverage #griyarfa
There are shapes and joints we are not able to do by hand. Great designer and CNC machine master @frantisek.toth is managing the process of making top board and legs for Pissaro table... . . #wood #woodwork #handcraft #cnc #machine #furniture #design #dining #living #oak #interiordesign #interior #product #inthelab #process #latenight #surface #osmo #sanding #oiling #oil #wax #table #diningtable #kitchen #eating
Sanding, sanding and more sanding. Process of preparing the surface for oiling. Then we do some more sanding, oiling, sanding, oiling... Pissaro table in the picture. #wood #woodwork #handcraft #furniture #design #dining #living #oak #interiordesign #interior #product #inthelab #process #latenight #surface #osmo #sanding #oiling #oil #wax #table #diningtable #kitchen #eating
LAST DAY FOR 10% ON THE PSK!!! It's never to late to start your oily journey.
When you look at YouTube it's always mandatory that you need a gel for a wash and go look...I will prove that wrong time and time again....all you need is good moisture protein balance, this is what should be stressed on.... Many people are going through all types of gel and so on hoping to get the perfect wash and go and totally ignoring what they need to focus on to get that definition and I don't care what no one say all hair has definition ....it may not be a ring let or a curl cut you got it....#castoroil ...#braids .....#diy #naturalhaircommunity #blackhair #blackhaircare #productmaker #naturalhaircare #naturalhairproducts #kinkychicks #kinkyhaircare #defined #definition #strengthinnumbers #leavein #vodka #stronghair #longhair #bun #buns #shine #detangling #naturalhairisdope #naturallykinky #shampoo #naturallycurly #oiling #preshampoo
So I did this photo shoot for Jac & Jo a while ago for some friends:) So friends said your skin is good! How do you maintain it? By taking supplements and taking care of my gut after eating junk and having healthy bowel movement. Essentialzymes, digest and cleanse, life9 comfortone and detoxzyme are just sine of the young living products I take I do not watch what I eat..hahaha....I just do after care servicing😂 #ilovefood #desserts #icecream #cakes #aimtokeepfitandstrong #mentalhealthislsoimportant #dancingkeepsmealive #lovingfamily #beautifuldaughterandlovinghubby #oiling #emotionaloils #ylsupplements #innerdefenceessentualzymesdetoxzymesulfurzymeblmagewiseomegagize #nodiets #yogalover #pleats #bandeauz #lace #nomakeup #toxicfreeproducts #saynotochemicals
Another 100 year old splitting axe from my great grandfather. Just did a nice steel wire brush cleaning and some oil . . . #100 #100yearsold #100years #greatgrandfather #axe #axes #axehead #clean #cleaning #oil #anvil #anvils #blacksmith #blacksmithing #restoration #restoring #tool #tools #toolrestoration #brush #brushing #brushes #oiling
I made a beautiful red hue naturally from the plant Alkanet Root, which I purchased organic and dry by infusing it with organic almond oil. You can have reds, pink, purple, and blue without using artificial toxic colors such as #red40 #toxicred #reddye40 . We are truly plant based and organic - zero corners cut. We are ethical and consumer conscious . Please let me know you watched the video. Vegan 🌱 Plant Based Organic Lip glosses and new products being created just for you ! #natural #naturalcolors #plantbased #alkanetroot #almondoil #organic #naturalista #naturalhairstyles #naturalskincare #skincare #redlipstick #bblogger #healthylifestyle #oiling #oilinfused #healthandwellness #bblogger #lipcare #makeup #mua #lamua #nymua ##atlmua #bosyonmua #esthetician #dermatology
What oils do you use to prepare for the coming week?
It's #SundayFunday in the shop today, brought to you by the illustrious trio of Bocote, Bloodwood, and @walrusoil ! Talk about coming to life! This combo is simply dreamy if you ask me! 😍😍 . . #bocote #bloodwood #bottleopener #oiling #woodcomesalive #oddlysatisfying #realniceclark
Oiling is THE BEST PART.
next page →