#originalmakeup

149,829 posts

Loading...
YESSSS akhirnya available banyak banget *super banyak!* stock nya hehhe • Loreal Lash Paradise ❤️ IDR 145.000 disc 20% Jadi cuman IDR 116.000 Garansi termurahh yahh say!😘 . . . Online Shopee & Offline sis yeyy . ____________________________________________________________ Available for online & offline 📞Online LINE@: @jelitacosmetic Shopee : jelitacosmetic . . 🏠Offline store: Jelita Cosmetic Jln. Pengampon no 29 Surabaya ------------------------------------------------------- ... #jualmakeup #makeupori #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #makeuporiginal #originalmakeup #osmakeup #trustedseller #olshop #juallipstick #indobeautygram #muaindo #muaindonesia #muajakarta #muasurabaya #muabali #makeovernewshades #makeoverlipcream #makeuptutorial #maybellinemurah #maybellinenewyork #loreallashparadise #lashparadise #maybellinepushupangel #maybellinepushupdrama
Regrann from @gorgeousloox - Beauty Creations Eyeshadow Palette - Hot Fire Idr 105.000 Eyeshadow baruu lagi dari Beauty Creations. Hadir dengan warna-warna warm mulai dari matte hingga shimmer. Gaperlu diragukan lagi yaa kualitasnya Beauty Creations selalu pigmentted dan harga pasti terjangkau! Stok gabanyak ayo order deh sekarang sebelum kehabisan lagi😚 . . FAST RESPONSE Order atau tanya-tanya? Line : @aoq8998w (use @) Wa : 081289196513 . Produk Beauty Creations Lainnya Tap #bcreationsingorgeousloox . Produk Sejenis Lainnya Tap #eyeshadowgorgeousloox . . . . #jualmakeup #makeupori #jualmakeuporiginal #jualmakeupori #makeuporiginal #makeuporiginalusa #originalmakeup #jualeyeshadow #jualeyeshadowmurah #jualeyeshadowpalette #jualeyeshadowpalettemurah #indobeautygram #muaindonesia #muaindo #makeupartist #jualbeautycreations #beautycreations #beautycreationscosmetics #beautycreationseyeshadow #beautycreationseyeshadowpalette #jualbeautycreationseyeshadow #jualbeautycreationseyeshadowpalette #jualbeautycreationshotfire
Maybelliine The Falfies Push Up Drama Waterproof Mascara 💰119k Mascara dari Maybelline.Membuat bulu mata terlihat lebih panjang dan membuat mata menjadi seperti hidup . Aku sendiri suka banget sama mascara ini ❤️ . . Untuk order yuk add line kami : @npi7312o #focallurebali #focalluremurah #beautycreationscosmetics #beautycreations #citycolormurah #originalmakeup #wetnwildmurah #citycolorbali #eminabali #bali #balimakeuponlineshop #trustedolshopbali #eyeshadowmurah #liptintbalimurah #caliset #kosmetikbalimurah #blplipcoat #blpbali
Focallure Bomb Lashes Volumizing Mascara 💰65k Mascara dari Focallure.Membuat bulu mata terlihat lebih bervolume dan lebih indah . . . Untuk order yuk add line kami : @npi7312o #focallurebali #focalluremurah #beautycreationscosmetics #beautycreations #citycolormurah #originalmakeup #wetnwildmurah #citycolorbali #eminabali #bali #balimakeuponlineshop #trustedolshopbali #eyeshadowmurah #liptintbalimurah #caliset #kosmetikbalimurah #blplipcoat #blpbali
Innisfree - jeju volcanic pore clay mask IDR 175.000 3-in-1: Removes Sebum + Brightens Skin + Treats Blemishes! Soothing and Moisturizing . Normal to dry skin _________________________________ 💯Authentic dan original product . ⚠️ How to Order and information ? line : resticiptau Wa : 081276201719 . ↗️ Pengiriman melalui JNE dan JNT . 🔹️Resi akan terbit H+1 setelah pengiriman . 🔹️Apabila stock habis dan sudah transfer akan full refund #jualmakeuppku #Beautycreation #barenaked #totalynude #originalmakeup #kosmetikpekanbaru #kosmetikpku
Focallure Single Highlighter/ Contour Cream 💰50k Highlighter /Contour dari Focallure.Memiliki warna yang sangat cantik dan packaging yang simple. . . Untuk order yuk add line kami : @npi7312o #focallurebali #focalluremurah #beautycreationscosmetics #beautycreations #citycolormurah #originalmakeup #wetnwildmurah #citycolorbali #eminabali #bali #balimakeuponlineshop #trustedolshopbali #eyeshadowmurah #liptintbalimurah #caliset #kosmetikbalimurah #blplipcoat #blpbali
Focallure Single Highlighter/ Contour Cream 💰50k Highlighter /Contour dari Focallure.Memiliki warna yang sangat cantik dan packaging yang simple. . . Untuk order yuk add line kami : @npi7312o #focallurebali #focalluremurah #beautycreationscosmetics #beautycreations #citycolormurah #originalmakeup #wetnwildmurah #citycolorbali #eminabali #bali #balimakeuponlineshop #trustedolshopbali #eyeshadowmurah #liptintbalimurah #caliset #kosmetikbalimurah #blplipcoat #blpbali
Focallure Single Highlighter/ Contour Cream 💰50k Highlighter /Contour dari Focallure.Memiliki warna yang sangat cantik dan packaging yang simple. . . Untuk order yuk add line kami : @npi7312o #focallurebali #focalluremurah #beautycreationscosmetics #beautycreations #citycolormurah #originalmakeup #wetnwildmurah #citycolorbali #eminabali #bali #balimakeuponlineshop #trustedolshopbali #eyeshadowmurah #liptintbalimurah #caliset #kosmetikbalimurah #blplipcoat #blpbali
Innisfree - super volcanic pore clay mask IDR 210.000 6-in-1 Pore care:  Shrinks pores + Controls sebum + Exfoliates + Deeply cleanses + Brightens tone + Cools . Oily to combination skin _________________________________ 💯Authentic dan original product . ⚠️ How to Order and information ? line : resticiptau Wa : 081276201719 . ↗️ Pengiriman melalui JNE dan JNT . 🔹️Resi akan terbit H+1 setelah pengiriman . 🔹️Apabila stock habis dan sudah transfer akan full refund #jualmakeuppku #Beautycreation #barenaked #totalynude #originalmakeup #kosmetikpekanbaru #kosmetikpku
Freeman mask IDR 135.000 _________________________________ 💯Authentic dan original product . ⚠️ How to Order and information ? line : resticiptau Wa : 081276201719 . ↗️ Pengiriman melalui JNE dan JNT . 🔹️Resi akan terbit H+1 setelah pengiriman . 🔹️Apabila stock habis dan sudah transfer akan full refund #jualmakeuppku #Beautycreation #barenaked #totalynude #originalmakeup #kosmetikpekanbaru #kosmetikpku
Disponible para entrega inmediata ✨😍😱 Plump & Glow Set de @glamglow ✨🙌🏽🔝 Consigue una piel radiante en cualquier momento y en cualquier lugar. SUPERMUD Clearing Treatment es el multitarea definitivo, clínicamente desarrollado para ayudar a combatir todas las preocupaciones comunes de la piel que incluyen manchas, enrojecimiento, cicatrices, golpes de afeitar y cabello en crecimiento. El carbón activado elimina la suciedad y otras congestiones de la piel, lo que da como resultado un cutis refinado y saludable. GLOWSTARTER Mega Illuminating Moisturizer está diseñado para ayudar a crear una tez perfecta y suave y aumentar la apariencia de una piel fatigada. GLOWSETTER Makeup Setting Spray establece instantáneamente, perfecciona y termina el maquillaje para un brillo instantáneo, mientras que PLUMPRAGEOUS Matte Lip Treatment rellena, hincha y perfecciona los labios. 🔥 #glamglow #glamglowproduct #glamglowset #plumpglow #glamgloworiginal #maquillajeecuador #originalmakeup 📲0982969186
Beauty Creations 7pc Brush Set - Liquid Sparkle Purple @250rb . . . Brush beauty creation yang punga bulu yang super lembut dan mudah banget digunakan. 😍😍 . . .👇👇👇BACA👇👇👇 Jangan mudah tergiur harga murah ya sis, kadang suka geleng geleng ama os yg banting harga banget trus ngaku ngaku ori😢 Harus cerdas yaa memilih sis. NOTE : BARANG BISA ABIS SEWAKTU WAKTU, walaupun sudah ditotal, sdh transfer tp kt selalu dahuluin yg lebih duluan yaa, uang untuk barang yg ngga ada akan direfund, sisanya akan tetap dikirim. DAN ! CUMA AKAN DI REFUND DI REKENING MANDIRI ATAU BCA 😊 Eist hati hati produk kw ya, semua kalau di fadhass original ♥ . . Pemesanan bisa langsung Wa admin 2 : 08983063162 Wa : 085248151416 Line : @fadhassbeauty . ---------------------------------------------- -------------------------------------------- - . . #Likeforlike #like4like . #beautycreationsfadhass #jualmakeup #makeupori #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #makeuporiginal #originalmakeup #osmakeup #trustedseller #olshop #juallipstick #indobeautygram   #muaindo #muaindonesia #mua #makeupartist #muajakarta #jualbeautycreations #beautycreationsirresistibleeyeshadow #beautycreationsirresistible #beautycreationsteaseme #jualbeautycreationsteaseme #teasemeeyeshadow
SAFI White Expert 2 in 1 Cleanser and Toner Mengandung ekstrak Habbatus Sauda dan Teknologi OxyWhite. Habbatus Sauda adalah tanaman herbal yang dapat digunakan sebagai obat. Terdapat vitamin E juga sebagai antioksidan untuk membantu melindungi kulit dari paparan radikal bebas. Formulasi tanpa tambahan sabun membantu menjaga keseimbangan pH kulit. Kandungan Mentol memberikan sensasi menyegarkan pada kulit wajah. Only 60k #makeup #makeupsolo #makeupsolomurah #safiremover #safi #safimurah #makeupremover #originalmakeup #makeupremovermurah
Assalamualaikum. Selamat Pagi. Kedai kami dah bukak, mcm biasa. 😁 Boleh terus whatsapp : www.wasap.my/60134466225 / Link at bio atau, Jalan-jalan diFacebook Page : Makeup Channel Malaysia atau usha Instagram : @makeupchannelmy #OriginalMakeup #TrialPack #Sephora #NYX #MAC #LauraMercier #benefit #theBalm #tarte #EsteeLauder #OMGMascara #Sobella #MAMZ #ILeesh
Lensses Bella👀😍👌 . مصنوعه بتقنيه Special edge technology لتوفر الراحة للعيون الحساسة . وبتقنية HydraGlyd وهي تقنية تضمن اعلي نفاذ للأكسجين وبقاء العيون رطبه.. . .بيلا مصنوعه للعيون الحساسه والجافه براند طبيعي 😍 الوانه طبيعيه جدا 👌https://www.facebook.com/groups/1678153375625657/ #Sephora #egypt #lovemakeup #makeuporiginal #highend #makeup #brands #sephorainegypt #sephoralovesegypt #sephoravibrouge #makeuplover #originalmakeupseller #newcollection #buyoriginalmakeup #originalmakeup #sephorarouge #trustedmakeupseller #abhamrezy #anastasiabeverlyhills #lingerie #lingeriesexy #lingeriemodel #lingeriemurah #style #styleblogger #fashion #fashionable #fashionbombdaily #fashionshoes #watch
BEST SELLER BEAUTY CREATIONS EYESHADOW PALLETE -IRRESISTIBLE Palette cuma @125rb 😍😍😍😍😍 stock cuma dikitt. Pigemntasi jgn diragukan kalau beauty creations mah aslinya cucyoooo . Sudah jd favorite bgt deh. Liat aja deh gambarnya geser cantik bgt😍😍😍😍 . . . .👇👇👇BACA👇👇👇 Jangan mudah tergiur harga murah ya sis, kadang suka geleng geleng ama os yg banting harga banget trus ngaku ngaku ori😢 Harus cerdas yaa memilih sis. NOTE : BARANG BISA ABIS SEWAKTU WAKTU, walaupun sudah ditotal, sdh transfer tp kt selalu dahuluin yg lebih duluan yaa, uang untuk barang yg ngga ada akan direfund, sisanya akan tetap dikirim. DAN ! CUMA AKAN DI REFUND DI REKENING MANDIRI ATAU BCA 😊 Eist hati hati produk kw ya, semua kalau di fadhass original ♥ . . Pemesanan bisa langsung Wa admin 2 : 08983063162 Wa : 085248151416 Line : @fadhassbeauty . ---------------------------------------------- -------------------------------------------- - . . #Likeforlike #like4like . #beautycreationsfadhass #jualmakeup #makeupori #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #makeuporiginal #originalmakeup #osmakeup #trustedseller #olshop #juallipstick #indobeautygram   #muaindo #muaindonesia #mua #makeupartist #muajakarta #jualbeautycreations #beautycreationsirresistibleeyeshadow #beautycreationsirresistible #beautycreationsteaseme #jualbeautycreationsteaseme #teasemeeyeshadow
Disponible para entrega inmediata ✨😱😍🎨 The Burgundy palette de @kyliecosmetics ✨🔝🌸#theburgundypalette #thebronzepalette #kyliecosmetics #kyliepalette #palette #kyliejenner #originalmakeup #ncomakeup #maquillajeecuador 📲0982969186
Disponible para entrega inmediata ✨😱🙌🏽 Gravitymud Firming Treatment de @glamglow ✨😍💜 Es una mascarilla facial a base de lodo, diseñada para reforzar la apariencia de la piel. Soluciona la pérdida de firmeza y elasticidad. Es una máscara innovadora que cambia de color desde blanco a un cromo brillante. La piel tiene un aspecto definido, juvenil y radiante. 🔝 #glamglow #glamglowtreatment #glamglowgravitymud #glamglowfirming #maquillajeecuador #originalmakeup 📲0982969186
CLUB MONACO cosmetic Made in Canada Original Makeup Blush/couleur - joues Make order by DM or call 01017093388 Shipping avaliable Cairo gize only #makeup #originalmakeup #onlineshop #egypt #gift #awesome #onlinestore #cairoshopping #onlineshop #egypt
Ellena lipstick 😍 LONG LASTING LIPSTICK Ellena cosmetic - Paris Made in German Make order by DM or call 01017093388 #makeup #originalmakeup #ellenalipstick #lipstick #onlineshop #egypt #gift #awesome #onlinestore
Nuevamente en Stock 😱🔝😍✨ KKW X MARIO Eyeshadow Palette de @kkwbeauty @makeupbymario ✨🙌🏽🔥 #kkw #kkwbeauty #kkweyeshadowpallate #kkwxmario #kkwxmarioeyeshadowpalette #kkwmario #makeupbymario #maquillajeecuador #originalmakeup 📲0982969186
War and Strategy (and in this case subpar freckles)
✨KKW x Mario Palette by @kkwbeauty Paleta de sombras en colaboración de Kim Kardashian con el famoso MUA Mario 👏🏻 10 sombras entre mattes y metálicas de alta pigmentación y fácil de difuminar 😍🎉 Colores neutrales con un poco de color, para crear looks versátiles 👸🏼✨👌🏽 Las sombras metálicas se pueden usar con una brocha mojada, para que el color resalte aún más 👁 Disponible para entrega inmediata 🚚 . #kkwbeauty #kkwxmario #kkw #kkwbeautyxmario #kkwxmarioeyeshadowpalette #kkwxmariopalette #originalmakeup #makeupecuador #makeupec #maquillajeecuador
SAFI White Expert Makeup Remover. Bisa juga buat hilangin makeup yang waterproof Only 55k #makeup #makeupsolo #makeupsolomurah #safiremover #safi #safimurah #makeupremover #originalmakeup #makeupremovermurah
RepostBy @beauty.you9 : "Maybelline The Colossal Big Shot Mascara 45AED لطول اكبر ورموش اكثر كثافه تمتاز بفرشه من السيلكون سهله الاستخدام مع ثبات عالي طوال اليوم مناسبه لاصحاب الرموش الضعيفه #Maybelline #mascara #Newyork #bigshot #Maybellinecolossal #black #thecolossal #Fashion #acssesories #perfume #makeupartist #makeuptutorial #allmakeup #originalmakeup #original #Beautyyou #beautystore #Mokattam "
First Edition 120 colores by Bh cosmetics 😍
Mason Collagen Beauty Cream Made with 100% pure colagen يستخدم كريم ماسون لمحاربه علامات تقدم العمر لتبدو كبشرة الأطفال ناعمة، ومشرقة، ورطبة، وشابةً، ومُفعمة بالحيوية والنضارة كما يعمل على ملء خطوط التجاعيد ومنع ظهورها والقضاء على آثار البثور وحبّ الشباب، ويُجدد البشرة وترطيب البشرة ترطيب عميق حيث يحتوى على زبدة الشيا و فيتامين E واعطاء البشرة مظهر أكثر شبابا . لمزيد من المعلومات وخدمه التوصيل 01017005057 المقطم شارع 9 فيلا 12 امام بنك CIB #Mason #natural #collagen #beauty #cream #usa #collagencream #colors #wonder #Fashion #acssesories #perfume #makeupartist #makeuptutorial #allmakeup #originalmakeup #original #Beautyyou #beautystore #Mokattam
Disponible para entrega inmediata ✨😱😍Blush Bar Cheek Palette de @benefitcosmetics ✨🙌🏽🔝💕 #benefit #benefitcosmetics #benefitpalette #blushbar #blushbarcheekpalette #benefitoriginal #maquillajeecuador #originalmakeup 📲0982969186
Disponible para entrega inmediata ✨😱🙌🏽 Rose Gold Elixir @farsalicare ✨😍🔝🔥 deja tu piel completamente iluminada y radiante 🙌🏼 #farsalicare #farsalirosegoldelixir #farsali #originalmakeup #maquillajeecuador #ncomakeup 📲0982969186
Maybelline New Baby Skin primer يعمل برايمر "baby skin" على ثبات المكياج لفترة أطول ويمنحك بشرة أكثر نعومه وترطيب كما يساعد على علاج حب الشباب والحمايه من التهابات البشرة.  لمزيد من المعلومات وخدمه التوصيل 01017005057 المقطم شارع 9 فيلا 12 امام بنك CIB #Maybelline #babyskin #skincare #primer #Newyork #france #Maybellinebabyskin #newbabyskin #Fashion #acssesories #perfume #makeupartist #makeuptutorial #allmakeup #originalmakeup #original #Beautyyou #beautystore #Mokattam
ANY KAT VON D LOVERS?😍 . P/s: 💕Warehouse direct pricing 💕 Reject item with good conditions 💕 No worries, very hard to notice the flaws👍🏻. . Inquiry: 📲+6019-3808489 📦 WM : +RM8 | EM : +RM12 . #brushmurah #brushmurahmalaysia #warehousedirectpricing #kosmetik #berusmekap #murah #hargaborong #originalmakeup #kualititiptop #sayajualmekap #sayajual #sayajualmurah #makeuplover #makeupaddict #mua #makeupartist #makeupaddict #sfx #sfxmakeupartist #sfxmakeuptutorial #sfxmua #sfxartistry #muabellaz
Essence The False Lashes Mascara من الماسكارات الرائعه التي ستمنحك إطلاله الرموش الاصطناعيه.  لمزيد من المعلومات وخدمه التوصيل 01017005057 المقطم شارع 9 فيلا 12 امام بنك CIB #essence #thefalse #falselashes #lashes #waterproof #biglashes #volume #mascara #black #newyork #Fashion #acssesories #perfume #makeupartist #makeuptutorial #allmakeup #originalmakeup #original #Beautyyou #beautystore #Mokattam
The balm Mary-lou manizer . . . Meet Mary-Lou Manizer, a seemingly innocent honey-hued luminizer that catches everybody’s eye. This highlighter, shadow and shimmer diffuses light so your skin looks softer and younger while adding a subtle glow. Ready stock: •mary-lou manizer •bety-lou manizer •cindy-lou manizer . . . IDR 249,000 (counter price 420,000) #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
The balm Meet matte hughes . . . Introducing a truly loyal long-lasting liquid lipstick—Meet Matt(e) Hughes. With eighteen dreamy shades to choose from, you can take your pick from this hopelessly devoted collection. This long-wearing formula has a comfortable matte finish with no commitment issues. These matte vanilla mint liquid lipsticks are stuck on you without feeling clingy! . . . IDR 168,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
The balm Jovi rockstar palette . . . Balm Jovi juga menawarkan warna blush & highlighter yang natural dan cocok digunakan di segala suasana, bertekstur lembut dan long-wearing power. Untuk memanjakan bibir, Balm Jovi memiliki warna-warna yang mempesona dengan tampilan akhir yang shiny dan cantik, membantu menghaluskan bibir Anda dan tidak membuat bibir kering. All in one! Balm Jovi Rockstar Palette, memiliki 12 warna eyeshadow, 2 warna blush & highlither, dan 2 warna lipstick, lebih praktis, lebih hemat dan mudah dibawa kemana saja. . . . IDR 405,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Farsali Rose gold elixir & unicor essence . . . ■Unicorn essence DETAILS: Ideal for all skin types. Oil Free. Free of sulfates & parabens. SCENT: Heavenly Sweet & Uplifting Aroma. Apply to clean face before moisturizer. May be used as a primer before makeup application. Caution:Discontinue use if redness or irritation occurs. Keep out of eyes. For external use only. ■Rose gols elixir DETAILS: Ideal for all skin types. Nut free product. USAGE: Ideal for daytime use. SCENT: Pleasant uplifting citrus aroma. Shake well before use. Apply to face and neck, morning and night for best results. Caution:Discontinue use if redness or irritation occurs. Keep out of eyes. For external use only. . . . 10ml IDR 405,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Morphe MORPHE X BRETMAN Babe in paradise . . . Meet our brand-new High Impact Highlighters. These six shades were developed with Bretman Rock and are truly made for every Morphe Babe under the sun. Beach please, you’ve never seen or felt highlighters this bomb before. These daringly creamy, zero-gravity highlighters create explosive, prismatic effects. Pair with the custom fan brush and you’re good to glow. SHADE NAMES BEHBEH GURL (pearlescent pink)VAYGAYTION (iced champagne sheen)MAHU (gilded gold)GET LEI’D (peachy pink sheen)CHEEHOO (soft rose sheen)SHADY BITCH (golden copper luster) Custom Fan Brush: Natural Bristles Travel Light: Net Wt. 28g / 0.99 oz. . . . IDR 525,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Benefit Blush bar . . . This bronzer and blush palette is “tutu” cheeky! Our limited-edition cheek palette features NEW Gold Rush warm, golden-nectar blush, iconic Hoola matte bronzer, bestselling Dandelion baby-pink powder and MORE. With five shades to flatter all skintones, this full-size palette comes with a soft powder brush and our signature Tips & Tricks! DETAILS Set includes: NEW! Gold Rush full-size | 5.0 g Net wt. 0.17 oz. • GALifornia full-size | 5.0 g Net wt. 0.17 oz. • Hoola full-size | 8.0 g Net wt. 0.28 oz. • Rockateur full-size | 5.0 g Net wt. 0.17 oz. • Dandelion full-size | 7.0 g Net wt. 0.25 oz. • full-size powder brush . . . IDR 1,185,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Bh cosmetics Noveau neutrals . . . Get ahead of the trends with our Nouveau Neutrals 26 Color Shadow & Blush Palette. -Extremely blendable shades -High shine shimmers/metallics -High impact colors . . . IDR 370,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Bh cosmetics Weekend festival . . . Capture the glam spirit of festival season with BH Cosmetics Weekend Festival - 20 Color Shadow Palette. A perfect mix of richly-pigmented bright and neutral hues in matte and shimmer finishes deliver maximum-impact effects that are perfect for dancing the sun-soaked days away into the glittering nights. Whether you prefer an ethereal halo effect, smoldering sunset eye or dreamy rainbow look, the statement-making options are endless. Shades Include:Row 1: Trixie (white gold), Kandi (soft coral), Ultimate (aqua), Carnival (dark silver), Escape (warm brown)Row 2: Hippie (orange), Dippie (hot pink), Wicked (purple with a blue flip), Magical (gold), Boho (rose gold)Row 3: Swag (grape), Flash (bronze gold), Spirit (white with a purple flip), Solstice (cranberry), Electric (flamingo pink)Row 4: Trance (blue), Palooza (deep teal), Neon (lime green), Euphoria (yellow gold), Hipster (dark brown) Benefits: •Allergy Tested •Gluten Free •Dermatologist Tested . . . IDR 370,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Bh cosmetics Marvycorn by marvyn macnificent . . . Revel in the magic of enchanted beauty with the Marvycorn Palette, a unicorn-inspired collection curated by ultra-glam YouTube beauty influencer Marvyn Macnificent. High, rich color payoffMultifunctional for face & eyesVariety of bright & bold colors Add this palette to your cart for FREE SHIPPING on your entire order! Offer is only valid within the domestic U.S. . . . IDR 385,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Laura mercier Translucent loose setting powder . . . A cult-favorite and award-winning, silky powder with a touch of sheer coverage to set makeup for lasting wear. . . . Travel size 3gr IDR 175,000 9.3 gr IDR 400,000 29gr IDR 675,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Double entendre . . . You get a palette! You get a palette! Everyone gets a palette! Double Entendre is the perfect palette for everyone! Your new go-to, your ride or die, your partner in crime - this palette holds the ultimate everyday, nude neutrals. With 12 shades, ranging from cool to warm, matte to metallic, you and this palette will be inseparable. You can never have too many nudes... Locked & Loaded: matte pale yellow Uninhibited: metallic deep gold Hot Bod: matte chocolate brown with gold flecks Flasher: satin soft ivory Nekkid: matte pastel orange Extra Curricular: matte burnt orange Hard: matte deep terracotta Draft: metallic rich rose gold Keep it PG: metallic champagne gold Nip Slip: matte warm saddle brown Send Noodles: matte soft tan Teddy Bare: matte deep chocolate brown . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop You had me at hello . . . "This palette is perfect. It’s great for an everyday look for if you want a more dramatic look. The shadows are pigmented. There is no fall out and I love the colors in the palette. This is easily one of my favorites. I reach for it all the time" — Elle The Knot: metallic cool-toned ivory Moon Struck: metallic soft gold Two Peas: matte peachy beige Candygram: metallic pinky red with gold duochrome Winning Ticket: matte dusty mauve pink FBO: metallic pink violet Look-See: matte cool-toned plum Fool's Rush: metallic golden bronze Pulling Strings: matte warm saddle brown Want U Back: matte dusty mauve brown DTR: metallic silvery taupe Sparks Fly: matte deep plummy brown . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop I think i love you . . . It's more than just a crush with this mixed finished, bronzed up palette. We didn't just give you neutrals -- we put this baby into overdrive! Bitter Better: metallic soft gold Bel Air: matte cool taupe Fancy Face: metallic bright red copper Girls Bite: metallic golden bronze Howdy: metallic red bronze Rowdy: matte warm ivory My Treat: metallic champagne ivory Level Up: metallic bright penny copper Screw It: metallic soft rose gold Let's Do It: matte true black Rule Breaker: metallic bright yellow gold My Type: matte deep saddle brown . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Dream st. Kathleen lights x colourpop . . . KATHLEEN LIGHTS Don’t blink, even for a second! You don’t want to miss our dreamiest palette yet. Super versatile warm toned nudes with rich pops of colour can take your look from heavenly to out of this world in only a few swipes. Mattes, metallics, satins - every shadow is buttery soft and so easy to blend. Think you can find a better palette? Dream on. Shooting Star: matte soft golden brown Magical: matte yellow peach Star Dust: metallic true copper Twinkle: metallic true rose gold Sweet Dreams: metallic soft champagne with a peachy pink flip Water Bearer: matte cool teal Potion: matte vivid reddish rust Spark: matte neon red Kaleidoscope: metallic intense silvery nude Elfish: matte rich red brown Moony: satin soft baby pink Mermaid Boy: metallic deep teal . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Give it to me straight . . . Pressed Powder Shadow Highly pigmented shadow that applies evenly and feels ultra-velvety and silky. This long wearing formula contains a unique combination of softer powders which adheres easily to the eyes, gives a soft focus effect, and blends smoothly and evenly. Finish Matte, Metallic Shade Neutrals, Pinks, Golds, Oranges/Corals, Browns, Reds Net Weight 12 x 0.85g (0.03oz) . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Yes,please! . . . The original fixed 12 pan palette is all about that golden hour glow - the hottest shades inspired by our fave time of the day. Full-Zip: matte warm ivory Big Cocktails: matte orange Champs: matte pale peachy nude Bling: metallic rust Louie: metallic duochrome red with a gold flip Butter Cake: metallic pale yellow gold Spoiled: matte brick red Gno: matte burnt orange Mischief: matte warm yellow Note to Self: matte warm caramel Chauffeur: metallic duochrome bright orange with a gold flip French Kiss: matte medium chocolate brown . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Element of surprise . . . Get a load of this bold beauty. The perfect mix of edgy dramatic with a girly twist and bold pops of colour, this baby has you covered for the season. Our first palette with all four finishes: matte, metallic, satin, and duochrome, make it so easy to shake up the scene. Feels: metallic soft opalescent pink Late Night: metallic copper with gold duochrome Silk Street: matte purple-fuchsia Rayon: metallic dark coral with blue-green duochrome Go With the Flow: matte true peach Subdue: metallic lavender with blue-green duochrome Opulent: metallic bright true fuchsia Labyrinth: matte dusty pink Blank Canvas: matte deep maroon Sea Stars: matte medium yellow brown Details: matte smoky burgundy sprinkled with hot pink glitter Peace of Mind: metallic bright burgundy . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Little pony x colourpop . . . MY LITTLE PONY These retro ponies are back for a new adventure. Explore the palette inspired by their colourful personalities and magical cutie marks. From shimmery glitters and wearable mattes, to bright pops of colour and surprising iridescents, you can imagine the looks you’ll create with this little palette. Friendship is magic when you're friends with this sparkly crew Butterscotch: white with subtle pink violet opalescent sheen Blossom: metallic peach with pink and gold duochrome finish Starshine: metallic golden tangerine Bluebell: satin golden ivory Applejack: matte dusty red violet Skydancer: metallic bright icy lavender Minty: matte cool-toned fuchsia Flutterbye: matte true pastel peach Twilight: satin deep blackened violet Firefly: metallic silvery baby blue Snuzzle: metallic icy white with opalescent blue duochrome Princess Sparkle: metallic rich smokey turquoise . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Colourpop Fem rosa karrueche x colourpop . . . Pressed Powder Shadow Palette : Damsel: matte smokey violet Duchess: matte dusty coral Ladylike: metallic soft ivory Babe: satin light peachy pink Dear: matte warm rose Dainty: metallic pinky taupe Chick: metallic subtle gold Missy: matte deep burgundy Mademoiselle: metallic rose gold Gal: metallic red with copper duochrome Empress: metallic mid-tone pink plum Filly: metallic rusty orange . . . IDR 365,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
3ce Tattoo lip tint . . . •Elastic fit use and high fit with long lasting effect than previous tint collaboration for all day confident lip makeup finish. •Application gives instant fit with high color pigment more than long lasting effect result. •Soft lipstick applied use with instant lip covering clear color, lip tint special bright clean color express. •Argan oil, olive oil, camellia oil, jojoba seed oil, shea butter and 11 kinds of plant extract shine essence oil complex with soft lip protection for natural glossy moisture. •Delicate touch on lip angle tattoo lip tint chemistry tip! Soft lip wrapping applicator with light touch for delicate application. . . . IDR 148,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Etude house Wonder pore freshner . . . Etude House Wonder Pore Freshner ini mempunyai 10 manfaat dalam 1 kemasan: • Balance skin’s ideal pH level • Refine skin tones • Keep the elasticity of pores • Remove skin surface’s dead skin cells • Cleanse pore inside with cooling efect • Deep cleanse pores • Minimize appearance or pores • Control a large amount of sebum • Moisturize inside and outside of skin • Complete smooth glass-like texture . . . 250ml IDR 135,000 500ml IDR 250,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
Aztec secret Indian healing clay . . . Aztec clay is one of the most beneficial clay masks as it’s not only made from natural bentonite clay, but its properties have been of value for centuries. Clay masks are most commonly used on the face, but can also be used on the hair and the body. They can help to clear up skin conditions such as acne. . . . IDR 255,000 #jualkosmetik #makeupori #kosmetikjakarta #originalmakeup #tokomakeup #tokomakeupjkt #jualthebalm #jualskincare #jualmakeup #jualbenefit #jualurbandecay #jualelf #jualalatmakeup #cosmeticjkt #jualnars #jualmac #jualmakeupforever #nyx #jualfocallure #beautycreations #etudehouse #skinfood #innisfree #jualmorphe #makeupjkt #makeupjakarta #eyeshadowpalette #lipstick #eyebrow #jktcosmetic
next page →