#pacificrim

210,226 posts

Loading...
All for sale or trade! ISO marvel pops I don't already own. Make an offer ๐Ÿ™‚ Regular pops at stashpedia pricing. DM for Thanos, Gipsy Danger, or Vault Boy pricing! DM me any questions! Thanos is damaged as previously posted. All prices will be plus shipping. US only. . . . #funkosale #funkopopsale #starwars #marvelcomics #dccomics #comics #marvel #dc #thanos #infinitywar #pacificrim #fallout #vaultboy
Bentley my fur-nephew heard about our 7 Day Saddle Trial and had to come down and give it a try!!! All you have to do is fill out a form, pay in full for the saddle and try it for seven days. If it doesn't work out out simply bring it back on the seventh day with no damage and we will refund you your money... (some saddles are requested for a no trial policy) #theknottycowgirl #saddletrial #sevendays #saddle #trial #western #english #bentley #frenchton #furnephew #cowboy #cowgirl #portalberni #bc #pacificrim #consignment www.facebook.com/theknottycowgirl
Two awesome #NewReleaseDvd showings in the #TinyTheater this week. Join us tomorrow, June 19th to grab a seat and enjoy some $6 bottomless popcorn!โ € โ € 4:30 - Midnight Sun (PG-13)โ € Midnight Sun centers on Katie, a 17-year-old sheltered since childhood and confined to her house during the day by a rare disease that makes even the smallest amount of sunlight deadly. Fate intervenes when she meets Charlie and they embark on a summer romance.โ € โ € 7:00 - Pacific Rim: Uprising (PG-13)โ € The sequel of Pacific Rim centers on Jake Pentecost, who reunites with Mako Mori to lead a new generation of Jaeger pilots, including rival Lambert and 15-year-old hacker Amara, against a new Kaiju threat.โ € โ € #MidnightSun #PacificRimUprising #PacificRim #BozemanMovies #MovieGeeks โ €
Box day!!! I got this figure for a steal!!! I was surprised to get him for such a cheap price. Ive had my eye on the toho island series ver for a while but then this listing popped up and i was like ima get this. Best descision ever. This mold is super unique, i love the paint job im just gonna fix the paint scratches. He came packaged really weird๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ anyways please watch my unboxing video!!! Link in bio๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #godzilla #mothra #kingghidorah #rodan #ghidorah #kaiju #sofubi #mechagodzilla #bandai #kingcaesar #ultraman #moviemonsterseries #pacificrim #ใ‚ญใƒณใ‚ฐใ‚ทใƒผใ‚ตใƒผ
Okay this is the last one I promise. I just really love these two nerds. #pacrim #pacificrim #newtongeiszler #hermanngottlieb #newmann
Closeups from the Hermann page #pacrim #pacificrim #hermanngottlieb #drhermanngottlieb
There could be more spinoffs including a Optimus Prime standalone film, if the Bumblebee spinoff SUCCEED. I'm down for a Optimus origin movie!!๐Ÿ”ฅ
OBSIDIAN FURY PACIFIC RIM UPRISING BANDAI - HG โ€ข โ€ข โ€ข #bandai #obsidianfury #hgobsidianfury #highgrade #hg #bandaiobsidianfury #pacificrim #pacificrimuprising #uprising
The chocolate fountain and spout at @chocolatetofino Perhaps one of the seven man made wonders of the world. Check out the chocolate fountain, gelato and more when you stop by after a Tofino Food Tour. Book now at www.tofinofoodtours.com ๐Ÿ˜
Hermann Gottlieb page ๐Ÿ’š #pacrim #pacificrim #hermanngottlieb #drhermanngottlieb
Just a reminder we are open Mondays! #theknottycowgirl #openmondays #consignment #cowgirl #cowboy #portalberni #bc #westcoast #pacificrim www.facebook.com/thrknottycowgirl
Robot Spirits Pacific Rim 2 Saber Athena Bandai Lote 136 #piziitoys #bandai #tamashiinations #robotspirits #pacificrim #saberathena
Robot Spirits Pacific Rim 2 Obsidian Fury Bandai Lote 136 #piziitoys #bandai #tamashiinations #pacificrim #robotspirits #obsidianfury
Closeups from the Newt page (including a playlist) #pacrim #pacificrim #newtongeiszler #drnewtongeiszler
Sofvi Spirits Pacific Rim 2 Raijin Bandai Lote 136 #piziitoys #bandai #tamashiinations #sofvispirits #pacificrim #kaiju #raijin
Robot Spirits Pacific Rim 2 Gipsy Avenger Bandai Lote 136 #piziitoys #bandai #tamashiinations #robotspirits #pacificrim #gipsyavenger
"Fortune favors the brave dude." #pacrim #pacificrim #newtongeiszler #drnewtongeiszler
My favorite Kaiju ๐Ÿ’™ #pacrim #pacificrim #kaiju #leatherbackkaiju
Been doing more traditional practice with Pacific Rim #pacrim #pacificrim #jaeger #gipsydanger #alphachernobyl
BISMILLAH Action Figure Pacific Rim 2 Uprising Obsidian Fury MISB Artikulasi Tinggi +-18cm Box moc Manufacture BANDAI IDR 625k Order : Wa 089637063618 Tokopedia Andi_Toys Bukalapak Andi_Toys #pacificrimgypsydanger #pacificrim #obsidianfury #Pacificrimobsidianfury #pacificrimuprising #gypsyavenger #jualactionfigurebandung #jualmainanbandung #jualpacifirim #saberathena #pacificrimsaberathena #bandai
BISMILLAH Action Figure Pacific Rim 2 Uprising Bracer Phoenix MISB Artikulasi Tinggi +-18cm Box moc Manufacture BANDAI IDR 625k Order : Wa 089637063618 Tokopedia Andi_Toys Bukalapak Andi_Toys #pacificrimgypsydanger #Pacificrimbracerphoenix #bracerphoenix #pacificrim #pacificrimuprising #pacificrimuprisingbracerphoenix #gypsyavenger #jualactionfigurebandung #jualmainanbandung #jualpacifirim #saberathena #pacificrimsaberathena #bandai
Going further afield for inspiration #pacificrim #tofinotranquility #coxbay #travelswithmysister
It is Movie Monday in the #TinyTheater , check out what we have in store for the afternoon; $6 bottomless popcorn!โ € โ € 4:30 - Willy Wonka and the Chocolate Factory (PG)โ € Get ready to watch a family classic on the big screen! Watch Charlie go through a mysterious chocolate factory with his grandpa and the legendary Willy Wonka!โ € โ € 7:00 - Pacific Rim (PG-13)โ € In preparation for the release of โ€˜Pacific Rim: Uprisingโ€™ coming out on Blu-Ray and DVD Tuesday, June 19th, we bring the first Pacific Rim back to the big screen! Re-watch or watch for the first time as a war between humankind and monstrous sea creatures wages on, a former pilot and a trainee are paired up to drive a seemingly obsolete special weapon in a desperate effort to save the world from the apocalypse.โ € โ € #MovieMonday #WillieWonka #PacificRim #BozemanFilms #BozemanMovies #Popcorn โ € โ € โ €
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken "ok, bye bye!" (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken "makasih mau nanya" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken "udah kan?" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Ia pun menjawab Kata macken "hmmm, jadi gini, muka saya 98% alami. Yang 2% nya kemana? Karena saya sedikit perawatan seperti masker wajah, krim pemutih wajah dan lain lain, dan saya gak pake susuk atau operasi plastik." (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken dalam hati "pertanyaan macam apa ini?!" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Lalu maken mendengar apa yang ditanya, pertanyaannya adalah, "Bagaimanakah kamu bisa ganteng? Apakah operasi plastik? Atau pasang susuk?" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken "Ya?! Yang disana! Tanya apa?!" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Setelah berbicara panjang, Kata macken "Sejauh ini ada yang ingin bertanya?" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Perhatian! Apa yang ditulis dibawah adalah imajinasi mimin โ†“ Kata macken "ok, karena sudah dapet bunga aku akan berbicara" (Omongannya akan di lanjutkan pada post selanjutnya) (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Hah iya bener! Itu orang :v Imajinasi mimin (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Tunggu dulu, beneran orang kan? (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Eh ada orang (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Gundam coasters. Set of 4. Free with curry maybe? I canโ€™t remember where they came from. . . . . . #gundam #gundamwing #cocoichibanya #mangaart #animerobot #flyingrobot #giantrobot #voltron #spacewars #geekculture #ultramonsterz #coasters #japan #kaiju #jaeger #pacificrim
Andai kamu itu dia (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Coba gua punya duit buat ke Sanggau :v terus bisa bahasa China, langsung terbang gua (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Halou (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Kenapa dari samping? (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
HG Gipsy Avenger Include: Gravity Sling, Plasmacaster, Chain Sword, basic hand(2 tangan mengepal, 1 tangan terbuka), no stand. Pro: Detail partsnya bagus, setara RG tanpa inner frame. Gak perlu dicat, injection colornya udah mirip sama di film. Double joint di siku dan lutut, poseable untuk berbagai macam pose berantem dan gaya-gayaan. Bagian nuclear reactor di dadanya bisa dipasangin LED standar Bandai biar bisa nyala-nyala, tentu saja, dijual terpisah. Con: Tinggi sekitar 15cm, lebih kecil dari seri Robot Damashi. Stiker kecil-kecil dan banyak. Joint di leher dan pinggang terbatas. Overall: 4/5 Value for money, PO sekitar 250-300 ribu, ready 300-400 ribu, worth it lah. Cuma tinggal sedikit lining dan weathering, cus langsung ganteng. #modelkit #mokit #pacificrim #pacificrimuprising #gipsyavenger #bandai
Wow, two acc live and i don't understand what they say Lmao (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
:) senyumnya lebaran dikit (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Kamu cakep, tapi aku cuma bisa jadi fans mu T_T (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Festival film di Shanghai (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Yang terpenting adalah, senyumnya selalu indah (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Ihhh, liatin gua mulu, saling nih wkwk (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
Maybe because i like Japan, i like all that (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
I can't explain why i can like you, can be ur fans :v (๐Ÿ˜๐Ÿ˜ๅฏๆ„›ใ„) Follow my partner @japfan #ใพใคใ‘ใ‚“ #่’็”ฐ็œŸๅ‰ฃไฝ‘ #mackenyuarata #arata #aktor #jdorama #jmovies #jdrama #dorama #drama #movies #todomenokiss #tokyo #Zerotopia #overdriver #pacificrim #kawaii #ikemen #chiba #japan #japanese #japfan #japfans #cihayafuru #lfl ๐Ÿ’› #fff ๐Ÿ˜Š #fff ๐Ÿ’‹ #lfl ๐Ÿ’ž #fff ๐Ÿ˜Šff๐Ÿ’‹ff๐Ÿ‘Œff๐Ÿ’•4fโค๏ธ๐Ÿ”๐Ÿ”ซ๐Ÿ’ฃ44follow๏ผ”followforfollow๏ผ”f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #instashooting
SPECIAL UNIT๐Ÿ‘ฎ ๏ธArtwork available for sale! Specification : - Bitmap file - photoshop(psd) with res.300dpi - A3 paper - Separate colours layer - Exclusive for one person ๐Ÿ“ฉspoiler_inc@yahoo.com #cool #dope #merchband #apparel #streetwear #band #brand #clothingline #illustration #war #available #forsale #spoilerinc #teedesign #apparel #bandjob #coveralbum #albumart #astronout #space #panda #cute #mecha #robot #gundam #pacificrim #incredible #jurassicpark #giant
Posters de clรกsicos de pelรญculas! Tamaรฑo A4: $20 Tamaรฑo A3: $25 Para consultas y/o pedidos enviar mensaje privado. #geek #starwars #posters #comics #movies #pacificrim #predator #classic #clasicos
Pacific Rim: Uprising (2018): 5 out of 10... so the mass production evaโ€™s which are spliced with angel dna morph into more dangerous units during their mission to central dogma to bring about the end of the world on the orders of chairman keelโ€ฆ oh, sorry, wrong franchise. what i meant to say was; the drone jaegers which are spliced with kaiju dna morph into more dangerous units during their mission to mount fuji to bring about the end of the world on the orders of that irritating guy whoโ€™s name i canโ€™t remember because i donโ€™t care. an atrocious script, corny and cringeworthy, and completely void of all the homage class del torroโ€™s predecessor at least had going for it. iโ€™ll give it a bonus point because the robot action was well choreographed. but all in all pacific rim 2 is a very poor sequel #moviereview #filmreview #cinema #film #movies #pacificrimuprising #pacificrim
next page →