#pakatanbejalan

22,596 posts

Loading...
#pakatanbejalan . A comfort zone ia a beautiful place But nothing grow there . Tilicho lake Annapurna circuit
#pakatanbejalan . Mt xueshan taiwan Starting elevation 2140M Summit elevation 3886M One way distance 11KM Trekking duration 4 days Elevation gain 1746M . Tidur cabin/hut Makan sama-sama masak Musim snow ❄️ Kene pakai crampon . Tak banyak gunung rendah mcam ni yang ada snow, sebab tu gunung ni dipanggil snow mountain of taiwan . Sesuai untuk yang baru berjinak-jinak ke alpine dan sebagai gunung latihan . Discount early bird RM100 utk 7 terawal❤️ . Utk join open event 0172422872 @zulhairiadli . Utk private group 0127115806 acan ali
#pakatanbejalan . Deposit rm250 Monthly rm160 . Early bird rm100 utk first 7 climber . Bila lagi nak main gunung? Asyik main hutan je kan? 🤜
stress keje?? padan muke..keje tu mmg perlu utk korang dapatkan duit..tp keje tu takkan abis weh smpai bila2..umur pun dah nk meningkat taw..tp sayang korang tk pegi tgk keajaiban duni yang ade! terutama ladakh ni..sesungguhnya pegi la keluar enjoy the view di negara ladakh..tgk macam sis ni..santai je baring tgk superb view!! . bulan 8 ade trip ladakh..meh la join.. . . . . . . #faalbejalan #india #kashmir #ladakh #leh #travel #exploreleh #exploreladakh #travelthewolrd #travelladakh #vsco #iphone #holiday #backpacking #pakatanbejalan #projectvacation #travelikenomad #thenomadnation #kashmiri #pahalgam #gulmarg #kashmirspring #kashmirautumn #kashmirwinter #incrediblekashmir #tulipgarden #iphone #shootoniphone #apple #vscocam
PADI Basic Freediver is a subset of PADI Freediver course. It’s a great first step for developing solid freediving skills. You learn basic freediving principles and focus on practicing breathhold techniques in a confined water site (pool). To enroll in a PADI Basic Freediver course you must be 12 years old or older. You need adequate swimming skills and need to be in good physical health. LIMITED SLOTS AVAILABLE. Kindly contact +60126375512 for further details. #Thalassophile7 #FreediverMalaysia #PadiFreediver #GoPro #GoProMalaysia #Igers #IgersMalaysia #Instatravel #Travelgram #Wanderlust #Waterlust #Beachlife #Saltlife #SaltNomads #Pakatanbejalan #ProjectVacation #PVDive #Freediving #Spearfishing #Apnea #Scuba #Diving #Snorkeling #Ocean #GoASEAN #PadiTV #NatGeo #UnderwaterPhotography #Sony #Nauticam
#pakatanbejalan . Not everything you try can be done But nothing can be done until you try . 📸 @alepyusof . Jan 2020 trip on! +60 17 242 2872
#pakatanbejalan . Geng, 1st trip snow tahun 2020 . Kalau abc trekking antara 2 banjaran, ni kau trekking kat atas banjaran saddle menuju fish tail peak . 10 hari 9 malam je total, paling cun deposit rm300 dan bulanan rm200 sahaja. Utk slot early birds dah sold out, dah 12-14 orang trip ni . Bila lagi nak rasa layan alpine? . Skang cepat2 wasap kami tau ❤️ . Utk join open event 0172422872 @zulhairiadli . Utk private group 0127115806 acan ali
sedap kan???! selera tak kalau tgk? belum try lagi taww..kalau g ladakh mostly sana vege..tp tk bermakna kite tk lalu makan ok! . try duluu baru tahuu! meleleh tengok ni..bulan 8 ade bukak trip ladakh saja taw! jomm . . . . #faalbejalan #india #kashmir #ladakh #leh #travel #exploreleh #exploreladakh #travelthewolrd #travelladakh #vsco #iphone #holiday #backpacking #pakatanbejalan #projectvacation #travelikenomad #thenomadnation #kashmiri #pahalgam #gulmarg #kashmirspring #kashmirautumn #kashmirwinter #incrediblekashmir #tulipgarden #iphone #shootoniphone #apple #leh
yess!! musim spring di kashmir! bulan 4 ni kalau pegi tgh masuk bunga berbuah berkuntum bagai..memang cantek gileee okeh! seyes kami tk tipuu..pastu luck nya masih ade snow kt area gulmarg dan sonamarg! . sape tahu ni bunga apa?? kalau betul tahun depan join dapat hadiah time trip! . . . . #faalbejalan #india #kashmir #ladakh #leh #travel #exploreleh #exploreladakh #travelthewolrd #travelladakh #vsco #iphone #holiday #backpacking #pakatanbejalan #projectvacation #travelikenomad #thenomadnation #kashmiri #pahalgam #gulmarg #kashmirspring #kashmirautumn #kashmirwinter #incrediblekashmir #tulipgarden
dekat station keretapi india mmg penuh sesak dengan orang local..masing2 ade destinasi dorang nkpegi..ade yg menunggu ade yang tido ade yang melepet ade yang ichang ade yang bergaduh pun ade pastu gelak2 . so ni aku snap pakai fon sendiri dekat salah satu station train nk pegi ke agra..spontan ak ternampak satu group bersaree lawa warna warni duduk sembang..ak berdiri depan dorang and keluarkan fon terus sebut “namaste guys! see this phone!!” . okeh dapat dua tiga shot dan aku senyum serta berlalu hehehe . . . . #india #travel #exploreindia #travelikenomad #pakatanbejalan #projectvacation #thenomadnation #incredibleindia #delhi #jaipur #agra
#pakatanbejalan Duffle bag 3rd batch Duffle murah quality tinggi Made in himalaya . Pre order & limited 20 pcs sahaja 1st come 1st serve ye cam biasa Next trip bulan 12, lama lagi ye . Kalini kita ke himalaya lagi last trip sebelum cuti puasa ni, so kita open limited pcs utk duffle bag ni . Tahan lasak Material kalis air Lembut tapi kuat Mudah dibawa dan disimpan Ada strap backpack belakang Ada safety zip utk lock Ada strap tepi . Terdapat 4 cara pakai . Beg barang offroad Beg teknikal Beg offshore Beg naik kapal Beg utk porter Beg simpan backpack Beg untuk flight luggage Beg balik kampung Beg travel . “Saya bila naik flight, saya letak backpack semua dalam ni, takde la koyak backpack saya” . “Mudah bila nak bawak kerja offshore, baju sebulan dua semua sumbat je dalam ni” . Tak perlu risau 4x4 offroad masuk hutan dan, beg kalis air campak je kat belakang” . Tebal dan kalis air tu bagus, nak naik kapal ni leceh, kadang2 pakai beg mahal tapi tak kalis air, rosak jugak” . “Nak balik kampung lagi senang, sumbat dan campak je bro, jangan pening-pening” . Xxs -RM45 S -RM95 M -RM115 L -RM135 XL -RM165 . Pilihan warna Hitam, merah, kuning, royal blue, turquoise, green, neon green, orange . Harga utk cod Bukit jalil Utk postage RM15 semenanjung Rm20 sabah dan sarawak . +60 12 711 5806 acan ali
#pakatanbejalan . You're brave when life gives you every reason to give up and still, you rise, you pickup yourself up and carry on
#pakatanbejalan . Syurga itu dipenuhi oleh pendosa-pendosa yang bertaubat. Manakala neraka pula dipenuhi oleh orang-orang alim yang munafik
#pakatanbejalan . Life isn't about finding yourself Life is about creating yourself
23.04.19|#bookOfHobbyByAin [ 2016 ] An #island somewhere in #Maldives , can't remember. All i could remember that, this island is one of those island that effected by the #tsunami before.Also an island that gave me experience to watch a giant #stingray swim around by the shore & a superb view! . . . . #shortescape #shortvacay #ikutcarakita #caraAin #aincube #vsco_malaysia #vsco_my #my_genggua #my_ig_lah #naturelovers #anewbreedoftraveller #vsco #pakatanbejalan #fitnurse #strongnurse #fitnessfreak #fitness #projekmakan_sihat #projek_sihat #gengmergong #aindankengkawan #instagram #lightroomcc #photoshopcc #igersmalaya
#pakatanbejalan . Harini sekeluarga main hujan Kita tengok sape demam dulu . Ada sesiapa nak place bet? 😂
Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan ( wahai umat manusia dan jin)? #30ascend #pakatanbejalan #comradeinaction #pmgm
#pakatanbejalan . Nah next year punye event Dari seribu meter smpai henam ribu meter Dari 2 hari trekking smpai 15 hari Dari 13 km smpai 70 km Korang pilih je ye . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
#pakatanbejalan . 2020 event More info . Hairi +60 17 242 2872 Acan ali +60 12 711 5806 . Dapatkan discount early bird utk 7 seat terawal ❤️
Covering more than 70 percent of our planet, oceans are among the earth’s most valuable natural resources. They govern the weather, clean the air, help feed the world, and provide a living for millions. They also are home to most of the life on earth, from microscopic algae to the blue whale, the largest animal on the planet. Yet we’re bombarding them with pollution. By their very nature, with all streams flowing to rivers, all rivers leading to the sea, the oceans are the end point for so much of the pollution we produce on land, however far from the coasts we may be. And from dangerous carbon emissions to choking plastic to leaking oil to constant noise, the types of ocean pollution humans generate are vast. As a result, collectively, our impact on the seas is degrading their health at an alarming rate. BE PART OF THE SOLUTION, NOT POLLUTION. Heartbreaking image by @underwater_explorer #Thalassophile7 #FreediverMalaysia #GoPro #GoProMalaysia #Igers #IgersMalaysia #Instatravel #Travelgram #Wanderlust #Waterlust #Beachlife #Saltlife #SaltNomads #Pakatanbejalan #ProjectVacation #PVDive #Ocean #GoASEAN #PadiTV #NatGeo #Travel3Sixty #SaveOurReefs #SaveOurOcean #SayNoToPlastic #PlasticOcean #PlasticPollution #Sustainable #EcoTravel #GoGreen
#pakatanbejalan . 2020 1st trip Mardi himal 4500M ❤️ . 📽 @fakhrulaizat
#Repost @thalassophile.7 (@get_repost ) ・・・ Shout out to those who participated in yesterday's Discovery Freedive workshop. Awesome turnout and you guys did great. Kudos to all of you on your latest achievements. Thank you for joining and see you guys in the ocean soon. Remember, never Freedive alone! Always dive with a reliable buddy. Do follow this page or www.thalassophile7.com for upcoming events, courses and trips or contact us directly for any inquiries. #Thalassophile7 #FreediverMalaysia #PadiFreediver #GoPro #GoProMalaysia #Igers #IgersMalaysia #Instatravel #Travelgram #Wanderlust #Waterlust #Beachlife #Saltlife #SaltNomads #Pakatanbejalan #ProjectVacation #PVDive #Freediving #Spearfishing #Apnea #Scuba #Diving #Snorkeling #Ocean #GoASEAN #PadiTV #NatGeo #UnderwaterPhotography #Sony
#pakatanbejalan . Being who you are hurts less Than trying to be someone you are not . @agusantonio2120
#pakatanbejalan . Thanks geng2 majlis perbandaran subang jaya buat tshirt dengan kami di @mourel.my . Smpai dua set diorang order utk trip gunung rinjani dan flores ❤️ . Semalam baru masuk order group hiking KWSP, thanks team hiking muamalat rekemen kami . Baju jersey bola Baju fullprint sublimation Baju trip gunung Baju kelab hiking . Wasap kami utk katalog dan price ye +60 12 711 5806 acan ali @mourel.my @mourel.my
#pakatanbejalan . Fill your life with adventures, not things Have stories to tell not stuff to show!
#pakatanbejalan . I would rather own a little and see the world, than own the world and see a little of it
18.04.19|#bookOfHobbyByAin .... Photo taken last week actually... Once a while hanging out while looking for event items...we reached like more then 11k steps that day by walking around @gmklang , damn big!... How #healthy is that? . . . #ikutcarakita #caraAin #aincube #vsco_malaysia #vsco_my #my_genggua #my_ig_lah #visitmalaysia #naturelovers #anewbreedoftraveller #visitmalaysia #vsco #pakatanbejalan #fitnurse #strongnurse #fitnessfreak #fitness #gymjunkie #projekmakan_sihat #projek_sihat #gengmergong #aindankengkawan #ainandkengkawan
next page →