#palingsayang

11,678 posts

Loading...
Siti vs Siti ❀ #palingsayang #palingbongok
i have are nice day🌹😘 #PCB #palingsayang
Untukmu Jagoan kecilku, mamah dan ayah berdoa untukmu, semoga Allah SWT Mengaruniai mu rasa bahagia yg tiada terputus dan rasa sentosa yg tiada berujung. Aamiin πŸ€—πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ Selamat bertambah usia baru Muh.Aydan ibtisan.. anak manjanya mamak ayah yg imut imut.. πŸ€£πŸ˜˜πŸ€— Yg hari dan jam lahirnya sama dgn mamak πŸ€­πŸ€— #harilahir #tigatahun #anakbungsu #anakayahmama #anaktampan #palingsayang #anakku
Missyoulove πŸ˜•πŸ’› #hartaduniaakhirat #takkanterpisah #palingsayang #8months #cepatnyamasaberlalu #ahmadayman 🌸 #myhero πŸ˜ŽπŸ™Œ
susahsenang❀😘 #palingsayang
Sye punya sye jagaπŸ’œ #palingsayang
Orang PD Takde Nak Ajak Lepak Ke? #palingsayang #palingy15 #malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #vietnam πŸ‡»πŸ‡³ #thailand πŸ‡ΉπŸ‡­
ALHAMDULILLAH. WALAUPUN TERPAKSA MAKAN ROTI, TAPI CINTA GUA TERBUKTI ! #kek1khemah #2linesudah #2monthanniversary #diacintaku #kawankawanyangkitasuka #palingsayang #daddytobe
Happy 2nd anniversary πŸ’• #PalingSayang
I'm promise will always with u, always loving u, always beside u, Insyallah, sayang akan cuba yang terbaik untuk jadi seorang isteri,kawan dan tulang belakang abang di saat abang senang dan susah, Love u abang forever 😘 . GoodNight, don't forget to dremz of me 😍 . #sayangketatsendatpadat #loveyourwife #mysoulmate #kesayanganhamba #lovequotesforhim #suamikupalingsweet #palingsayang #myheaven
Kelaku geng geng nie πŸ˜‚ #msokair #palabatu #keraspala #genggilaa #palingsayang ❀
pasangan mane yg x nakk bahagia semua orang nak kann 😩 hais ramai yg nakk anak buah nii πŸ˜… tp tu la belomm rezeki lagi bossku ☺️ insyaallahh doa ygg baik2 yo bossku πŸ‘πŸ» tringin gakk nak digela papa mama tp 2 laa 😊 bahagia di samping orng trsayang πŸ˜‡ #palingsayang #romantic #supportme
Antara salah satu yg paling bernilai dalam diri nie adanya awak sayang ❀ Sebab separuh jiwa sy ada pada awak 😘 #SweetHeart #GulaGulaHati #PalingSayang
Dear @aqilahhusin , I still remember our childhood, me living next door to yours, we running around our neighbourhood, playing in the drain and walking together back from school. Time flies so fast that we didn’t even notice it. I still could not believe that we’ve grown up and you are finally married. You deserve this happiness and everything it stands for. And, I amΒ so happyΒ that I get to stand besides you (read: behind sebab aku duduk belakang kau masa nikah haritu πŸ˜‚) and witness the beginning of your forever love. Congratulations on one of the most special days of your life! May the love you share today grow stronger as you grow old together. I love you girlfriend!! πŸ˜˜πŸ€— . #qilaXnasa #BFF #girlfriend #since1997 #21yearsuntilforever #palingsayang
Assalammualaikum suami saya ❀️ #yangterindah #palingsayang #7 .12.2018
Jaga diri kat mana-mana pun ko berada...nanti rindu ko.. #palingsayang # merdeka
Terindu orang jauh 😌 #palingsayang
Sahabat dari kecik sampai la sekarang❣tq for today sayangggπŸ˜šπŸ’ž #palingsayang @mireeeeea_
Last😌❀ #palingsayang
Happy Birthday 😘 dulu time sekolah dia lah paling banyak hal paling nakal but now i really proud of you.....some one yang sangat2 independent sangat rajin kerja πŸ’ #dearfuturehusband for my sister please jaga dia baik2 awak lah orang paling beruntung kalau dapat dia ☺️ dia someone yg boleh bahagiakan awak walau dalam apa sekali pun keadaan trust me awak tak akan jumpa mana2 wanita macam dia ☺️ so lastly @erniiznm hope adik aben sorang ni always diberikan kesihatan kejayaan kekayaan dan semua keeeee jaga diri baik2 tau #palingsayang #birthdaygirl πŸŽŠπŸ’
Love you sayang mama .. #palingsayang #anakmamaayah
Happy birthday miiiinnnnnnπŸŽ‚πŸ°πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽπŸŽˆπŸ˜˜ moge jadi anak lelaki yg soleh, bertanggungjawab, setia dan sentiasa dilindungi serta diberkati olehNYA 🀩 Haaa hadiah ko claim kat kakngah pulak hihii 😁 @mhdrusyaidii #aminturns18 #adikno3 #palingsayang #zhatimadifa
Semoga Apa Yang kita Target 5 tahun Akan Datang Dipermudahkan 😊 amin ❀ #gengmeroon #jarang ❌ngam #palingsayang 🌈
Bobo bubu bibi πŸ’•πŸ’•πŸ’•. #3ketul #anakanak #palingsayang
Rindu putih😭😭😭 #Inmemory #Palingsayang
Thanks abgg happykn kitaa perut sentiasa kenyang geng kuat mkn ..hehe.. #palingsayang #cintahatii
Sister ❀ #palingsayang
Rasulullah SAW bersabda mengenai keperibadian sahabat sejati yang bermaksud: β€œMahukah kamu aku beritahukan mengenai orang baik di kalangan kamu? Para sahabat menjawab: Ya Wahai Rasulullah. Baginda SAW bersabda: Apabila kamu memandang kepada mereka, kamu teringat kepada Allah. Kemudian Rasulullah SAW bersabda lagi,bermaksud: β€œMahukah kamu aku beritahukan orang yang jahat di kalangan kamu? Mereka ialah orang yang suka melaga-lagakan antara dua orang, yang suka merosakkan hubungan kasih sayang antara mereka yang berkasih sayang dan suka mencari aib cela orang yang baik-baik.” (Hadis riwayat Imam Ahmad) Persahabatan itu tidak semudah cakap kita sayang sahabat kita. Ianya adalah proses daripada pelbagai perkara yang dilalui bersama-sama, pengorbanan yang berlaku dan masa. TUHAN aturkan antara kita 1 pertemuan ditetapkan 2 hati. Dalam 2 hati diberikan 3 rasa : SAYANG, KASIH & KASIHAN. Dalam 3 rasa itu diselitkan 4 tujuan: BERKENALAN, BERTEMAN, BERKAWAN & BERSAMA. Dalam 4 perkara itu tersembunyi 5 perkataan iaitu: TEMAN BAIK SELALU DI SISI. Dalam 5 prkataan itu tersmbunyi 6 impian iaitu : SAYANG, KEKAL, SETIA, MENGERTI, MENGHARGAI & MENGINGATI. Dalam 6 impian itu tersimpul 7 huruf keramat iaitu : β€œSAHABAT” Moga persahabatan yang terjalin selama ini tidak terhenti setakat ini saja..Semoga ukhuwah yang terbina atas landasan agama ini akan berlanjutan sehingga ke jannah.. Aamiin.. May Allah bless u all.. Moga sentiasa dalam lindungan Allah.😒😘 #palingsayang #sahabat #terbaik #batch2014 #kolejhafiz #tahniah #khatam30juz #sahabatjannah
My cheeky princess #KasihSafiyyaMNA #PalingSayang
Pandang tak jemu #LuthDaniyalMNA #PalingSayang
#palingsayang πŸ’•
Kg Nelayan Tg Balau , 81930 Bandar Penawar , Johor πŸ“ #palingsayang
Tiada caption , yang ada hanya awak saja, kuikuikui πŸ‘ΈπŸ»πŸ§šβ€β™€οΈπŸ§ΈπŸ–€πŸ’›πŸπŸŒ»βœ¨πŸ’˜πŸ§ΈπŸ‘πŸ’‹πŸ€ͺβ€οΈπŸ’–πŸ’•πŸ¦„πŸŒˆπŸ­πŸŽ πŸŽ€πŸ’—πŸ’“πŸ’™πŸ’šπŸ§‘πŸ’œ #sorrykalaumenyampah #barubelajar #latepost #palingsayang
anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala hahaha πŸ˜‚ #palingsayang πŸ’•
Disebabkan kayu balak tu terlalu licin terpaksa heret badan sikit sikit ke tengah, nak bergambar punya pasal hahahhahaπŸ˜‚πŸ˜‚ #latatampit #jandabaik #nerobiancodeli #palingsayang πŸ’ž
MissπŸŽˆπŸ’– . . . . . . #panas #palingsayang #langkawi
selamat hari jadi syurgaaa sayaa ❀️❣️ #palingsayang #love #momturns41yeayy #lagupalingwin 😹
Suapkan dia kata lauknya pedas. Bile anak diaa makan dia punyee pandang lain macam πŸ˜‚πŸ˜‚ #palingsayang 😘😘
Adventure PERMATA To Inspire 2018 ❀ ❌Akak PP off duty ❌ . . βœ” Terima kasih sebab bagi peluang kepada ckemaa selaku Pengarah Program untuk kali ni.. Masih banyak yang perlu dipelajari kelak. . . βœ” Terima kasih sebab banyak bagi kerjasama sepanjang program ini dijalankan. Salam sayang untuk adik-beradik semua πŸ’• . . βœ” ckemaa minta maaf kalau ada kekurangan sepanjang program ini dikendalikan dan terus diperbaiki untuk kepimpinan @permata_upsi. . . βœ” dengam adanya program sebegini mampu mengeratkan lagi ukhwah antara kita semua. . . #watertubing #palingsempoi 😝 #palingsayang #ckemaagahgemilang #permataUPSI #keepLeadingToInspire #upsimalaysia #cemerlangbersama
❀#palingsayang ❀
Ramai tanya kembar ni selalu gaduh tak? Ehhh dalam perut ibu da bergaduh πŸ˜› sampai berebut2 nak keluar dulu . Kahkah 🀣 #PalingSayang
Syurgaku πŸ˜˜πŸ’“ #palingsayang #sayangsayang #selalusayang
Tak mungkin lupa btway thanks for everything ualls. ❀Loveyou.. #palingsayang #palingterhibur #palinggedikpaskal ❀
#palingsayang πŸ‘¨β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘¨ #sweetheart πŸ’ #husbandandwife πŸ’•
Geng❀ #palingsayang
BabyBoo🐨 #palingsayang πŸ’ž
next page →