#palingsayang

11,435 posts

Loading...
Malam anugerah champion 🌈❤ #tekcare 💟 #palingsayang 😘💚
Adik beradik satu Mak satu Pak!! ❤💙💚💛💜 #Palingsayang #satbaik #satkelahi #5beradik #Throw 🔙#raya2017 #postformemories #Hangatlit 🌞
Thanks biy,sanggup melayan kerenah wife u nk g mana2 semuanya bawak,tak cakap banyak ikot ja, semua apa yang bini kata, jangan kata sis queen control pulak nah,tapi laki sis yang nak ikot semua apa yang bini nak.. #thebesthusband #palingsayang # #janganadayangnaksailang #silahadapsisdlu # #kakimakandia #janganadayngberani #
Pagi2 dah bangun, tau papa nak outstation...nak manja2 dulu la tu😊😀. #anakbapak #palingsayang #y15zr_members_official #y15lovers #ysukukuning
Saya Tak Mampu Nak Bahagia Macam Orang Lain😥💔💔 #palingsayang #anakmama
Aku tak minta yg sempurna❌🧕🏻,aku ta minta yang terbaik❌👩🏻‍🎓. .Apa pun yang datang dalam hidup teruskan. .💪🏻Jika dia tak sempurna,perbaiki ✅kelemahan dia. .Jika dia bukan yang terbaik maka jadikan dia yang terbaik 👍🏻👍🏻dalam hidup kita. .Hiasi hari-hari dengan perkara yang indah 🌄🎆🎇🌌supaya dapat dijadikan sebagai kenangan manis 🎞dalam hidup kita. 😊#1stanniversary #lotsoflove #palingsayang #target 💍#inshaallah
Kawan dan sahabat tu berbeza 😌 . . . Tapi Dia Lah Sahabat ❤️ Yang Tak Pernah Jemu Melayan Kerenah Saya 💍💕 . . . #cintajarakjauh #imissyou #sayang #cinta #yangterindah #palingsayang #penguathati #penguatsemangat #simanja #videosedih #katasedih #bucuk #bby #sayang
sayang ❤️ . . . Moga satu hari nanti akulah orang yang mendampingi hidup mu sayang 💍💕 . . . #cintajarakjauh #imissyou #sayang #cinta #yangterindah #palingsayang #penguathati #penguatsemangat #simanja #videosedih #katasedih #bucuk #bby #sayang
Selamat malam bidadari baba 💕 #palingsayang #kuatbebel #ibudanisteriyangterbaik
Di mana datangnya lintah kalau bukan dari sawah naik ke kaki, dari mana datangnya cinta kalau bukan dari mata turun ke hati 🐼🙈❤️ Alhamdulillah 4 months still with the same person 🙃✨ • • @funimate_malaysia @_funimate.share #funimate #assalamualaikum #onlyyou ❤️ #em #14062018 ❤️ #4months #maafkanlah #palingsayang
Everythangggg.....🖤 #PalingSayang #MyFamilia
😚 #palingsayang #gilegile • • • • 📷 @ihana190
Kami dalam perancangan nak buat lagu duet. Insyaallah, bulan Januari ni siap lah. Tapi tahun bila tu tak pasti lagi. So nantikan gandingan “The Don & Lyq” okay! 😂😅 . #IndahDiHati #thedonlyq #palingsayang
one of the gossip partner since school 💕 #palingsayang
sayang anak2 mama ni ❤️ nyawa mama dunia akhirat 😘 jadi anak yang soleh & solehan ye syg jadi anak yang berjaya dunia akhirat ye amin 💋 #palingsayang
Tak lahh ..tak rindu pun 💔 #PalingSayang #LotOfLove #Laff 💕 #MKSBA
2017 . . . Berkaca mata dia 😢 . sebab masa ni dia tahan mata nak menangis . sebab kita orang taktahu bila lagi akan jumpa . aku okey lagi dalam kereta dah sampai rumah sewa dia . sampai tak cukup nafas nak menangis . tersenguk senguk nangis . imissyousomuch :'( . Orang taktahu apa yang kita lalui . Ya jarak jauh bukan mudah macam macam boleh berlaku . Hati tak kental relay hancur bro . Insyallah kalau niat kita baik allah jaga . . . #cinta #cintajarakjauh #yangterindah #sayang #iloveyou #imissyou #simanja #palingsayang #bucuk #gedik #ineedyou #bby #videosedih #videojiwang
On tak on anak baba ?😆😂😘😘💕💕💕 #JgnIsapGam #PalingSayang #Kacak #MNA #RNgeneration #MyNyawa
Harta mama papa ❤️ susah untuk digambarkan bagaimana sayangnya seorang ibu pada anaknya 😘#palingsayang #hartaduniakhirat
Org belakang tu pelengkap sebenarnya...sebab tu sayang...😘😘😘 #cdanecah #palingsayang #tenangisgood 🍁
MALAM BUAH HATI SAYA💕🙈 #palingsayang
Tak semestinya orang yang selalu senyum tu dia takde masalah . Kadang orang yang selalu senyum tu lah dia banyak masalah sebab dia sembunyikan semuanya melalui senyuman hingga kadang dia akan rasa sakit sangat-sangat 😥 Allahu 😌 . . . . #isnin #happytoday #senyum #ujian #tabah #kuat #petang @shera_rosli 😘 #cousins #palingsayang #kakak
Morninggg auntiee unclee 😘 #JgnIsapGam #PalingSayang #MyNyawa #MNA #RNgeneration
Terbaik 💖💖💯😘😊 Sebagian sjaa 😕😕 #saudaraasuh #palingsayang #thebest
Welcome back Honey #palingsayang #Zizuqa 😆
Love both of you ! sayang dunia akhirat 😘 #palingsayang #wifenson #cintehatiambe
Kasih Kalian yang seluas lautan, setinggi gunung, dan sebesar Dunia ini, tidak pernah terbalas oleh pengabdian dariku seumur hidup. Meskipun Aku tahu tidak akan bisa melakukan hal itu, tapi setidaknya Aku akan berusaha membuat Kalian bangga dan menghindarkan rasa malu atas perbuatanku sebagai wujud rasa terima kasihku terhadap kasih kalian selama ini. #idola #panutan #palingsayang #myeverything
Sama lak ye dik mata awak dengan patung sebelah tu 😂 #buahhatimama #palingsayang @_rayyanharraz
Walau kenal mereka dalam beberapa bulan ini tapi mereka senang sekali main sama saya.Dan sayapun sama kalo tra ketemu dalam seminggu rindu mereka @anggel & @elpis 😘😘😘👦🙋 . . . #palingsayang #jigibalomjunior 😘 #kaliurangholiday #like4likes
9 years and still counting 👭 #sahabatduniaakhirat #palingsayang
ᴅɪᴀ ʟᴀʜʜ ᴋᴀᴡᴀɴ, ᴅɪᴀ ʟᴀʜʜ sᴀʜᴀʙᴀᴛ, ᴅɪᴀ ʟᴀʜʜ ᴛᴇᴍᴀɴ, ᴅɪᴀ ʟᴀʜʜ ᴘᴀᴋᴡᴇ ᴀɴᴅ ᴅɪᴀ ʟᴀʜʜ sᴇɢᴀʟᴀ ɢᴀʟᴀɴʏᴇ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴀᴋᴜ ❤🌸 ᴅɪᴀ sᴏʀᴀɴɢ ᴊᴇ ʏᴀɴɢ sᴇʟᴀʟᴜ ғᴀʜᴀᴍ ᴀᴋᴜ ᴀɴᴅ ғᴀʜᴀᴍ ᴋᴇᴀᴅᴀᴀɴ ᴀᴋᴜ ᴍᴀᴄᴀᴍ ᴍɴᴇ 🍃🌹 ᴅɪᴀ ᴊᴇ ʏᴀɴɢ sᴇʟᴀʟᴜ ᴀᴅᴀ ᴛɪᴍᴇ sᴜsᴀʜ ᴅᴀɴ sᴇɴᴀɴɢ 💍🍫 ᴡᴀʟᴀᴜᴘᴜɴ ʙᴇʀᴊᴀᴜʜᴀɴ ʜᴀᴛɪ ᴛᴇᴛᴀᴘ ʙᴇʀsᴀᴍᴀ 😘👍 ᴊᴀɴᴊɪ ʜᴀʀᴜs ᴅɪ ᴛᴇᴘᴀᴛɪ ᴅᴀɴ ᴀᴋᴜ ᴀᴋᴀɴ sᴇᴛɪᴀ ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴅɪᴀ sᴀᴍᴘᴀɪ ʙɪʟᴀ ʙɪʟᴀ 🌈💐 sᴇʙᴀʙ ᴀᴋᴜ sᴀʏᴀɴɢᴋᴀɴ ᴅɪᴀ 😭✨ sᴜsᴀʜ ɴᴋ ᴄᴀʀɪ ʏᴀɴɢ sᴇᴛɪᴀ ᴍᴀᴛɪ ᴍᴄᴍ ɴɪ 🔥😷 ᴛʜᴀɴᴋs ʏᴏᴜ ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʙɪʏʏ 👀🐝 ᴛᴇʀɪᴍᴀ ᴋᴀsɪʜ ʙɪʏʏ sᴇʙᴀʙ sᴇʟᴀʟᴜ ᴀᴅᴀ ᴅᴇɴɢᴀɴ sᴀʏᴀɴɢ ᴡᴀʟᴀᴜᴘᴜɴ ᴋɪᴛᴀ ʙᴇʀᴊᴀᴜʜᴀɴ 😔😚 ᴛᴇʀɪᴍᴀ ᴋᴀsɪʜ ᴊɢᴋ ʙɪʏʏ sᴇʙᴀʙ sᴇʟᴀʟᴜ ᴛᴇᴍᴀɴ sᴀʏɴɢ ᴏᴛᴘ sᴇᴛɪᴀᴘ ʜᴀʀɪ ᴡᴀʟᴀᴜᴘᴜɴ ʙɪʏʏ ʙᴜsʏ ᴛᴀᴘɪ ʙɪʏʏ ᴛᴇᴛᴀᴘ ᴊɢᴋ ɴᴀᴋ ᴏᴛᴘ ᴅᴇɴɢᴀɴ sᴀʏᴀɴɢ ᴀɴᴅ ᴋᴀᴅᴀɴɢ ᴋᴀᴅᴀɴɢ ᴋɪᴛᴀ ᴠᴄ 😉😘 sᴀʏᴀɴɢ ʜᴀᴘᴘʏ sᴀɴɢᴀᴛ ᴅᴀᴘᴀᴛ ᴋᴇɴᴀʟ ᴅᴇɴɢᴀɴ ʙɪʏʏ 🌸💋 ᴛᴀᴋᴇ ᴄᴀʀᴇ ʏᴇᴇ ʙɪʏʏ ᴅᴇᴋᴀᴛ sᴀɴᴀ ᴀɴᴅ ᴊᴀɢᴀ sᴇᴍᴜᴀɴʏᴇ ᴜɴᴛᴜᴋ sᴀʏᴀɴɢ ᴏᴋᴋ ❤💐 ɪ ʟᴏᴠᴇ ʏᴏᴜ sᴏ ᴍᴜᴄʜʜ ʙɪʏʏ ᴍᴜᴀʜʜʜʜ 😚😘 #palingsayang #everything
Hai roomate 👋 . Sis rindu 😭💕 . Tashabar nak jumpa masa konvo nanti ❤ #palingsayang
Big family😌❤️ Hope nanti bila dah habis sekolah dah buat haluan masing2,harap tak lupa each other😌 #roadtospm #sportsciencefamily #palingsayang #lotoflove
Next is Mya 🌸😘 #palingsayang #since2005 ❤️
Baik kejap. Gaduh selalu. Sayang sentiasa. #kakakadik #anakibuayah #palingsayang
#Repost @muaidil_lee • • • • • Buatan tempatan masih boleh dapat tempahan... #palingsayang #mukaadasenyum #terbaikbossku #jenterakita
Member susah sng👅🌸💕 @nrltsha._ #jgnjagatepikainorg #palingsayang #baby
Tahun ni kawan² belanja makan di atas Banjaran Titiwangsa. Thanks for the treat, guys. Semoga persahabatan kita kekal manis, semanis lobster yang terkorban. ❤ #mySweetLobsters #MusyukMasyamSyintan #palingSayang #AqemIs28
ini budak dia tak bagi PakCu komen.. Pakcu repost kan dia.. bagi padan muka.. hahahaha #lovely #niece #palingsayang #palingnakal #theonlylady #soodfamily @ndiasaad
Graduating is certainly a milestone but Life is the biggest learning experience of them all! You’re now about to find out what learning really means..Wishing you all the best on this special day and good luck for the future. sorry sebab tak dapat bersama on yr big day,i just could send you a bouqet of flower..jumpa nanti kita convo treat okeyy. #iloveyoubangla 💕 #pikadahconvo 🎓 #palingsayang
my little family 😘 #PalingSayang #Nyawa #MNA
Aku ni keras kepala, degil. Jarang lah aku nak dengar cakap orang ni, Tapi bila dah bercinta ni tetiba jadi bodoh. Macam kena pukau. #SabarJerLah #KuatkanHati #PalingSayang 💕
Happy birthday my love❤️🎉🎁🍰 #palingsayang
Lafaaaar akuuuh🍲🍛🍵 #anaklanangmemo #cucusholeh #palingsayang
senyuman yang menawan 💞 #mamasayang #palingsayang
Orang cakap macam anak cina..pape pon I love u💕miss u😘 @nur.diyana.97 #palingsayang #chill #muah #abangsayang
no boyfriend is ok. Even friends can be our boyfriends and siblings 😇 "Iloveyougirls" ❤ #Mydudahot #Mydarling #mycousin ❤️ #palingsayang
My Love, my hapiness,my sunshine, my everthing. 😘😝🔥 #mysaiko #palingsayang #onlyyou
Ya allah engkau berikan kesihatn sempenuhnye pada kedua anugera terindah ini ya allah . berikan akal yng bijak , berjaya dunia akhirat , hormat orng tua , murah rezeki dgar kata papa mama . (AMIN)paling penting dlam hdup mama , kekuatan mama . mereka adalah harta paling ternilai . tiada ganti dan tak bolehh diganti . sayang sngt , membesar lh dgan sihatttt 😘 #mohdhafifhayyan #mohdzafifzayyan #pertama #kedua #palingsayang #mamatouching 😢
Lepas hbis perbincangn projek sains .be like😮😂❤ . . #friendclassmate #budaksmkbn #tbwhynt #xpernahxsyg #xpernahxnakal #loveuforever #palingsayang
next page →