#pandawa

132,865 posts

Loading...
Tang Tang 🐼 : Abracadabra!🔮look at my magic stick, I can change you become a panda 🐼 ✨ Nanny took away her stick 😅 Tang Tang :😫nanny why can’t you let me perform my magic show!! Give it back to me!! Posted by 📷: @happy_pandaland Love to tag? Please DO⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandabear #pandasrule #pandaaaa #partyanimal #pandalove #ilovepandas #pandafam #pandathings #pandawa
My love Panda ... 💨💨 📽@vapemodels Follow my instagram if you love 😍 panda : ➡ @panda_beautifull 👫Love to tag? Please do!⤵ * . . . . 😘📷 repost @minute_mind #panda_beautifull
Catatan : yang pakek pelampung gak bisa renang.Dasar payah, dasar lemah! @andy_bojez @yusfan.f @tomabdulwahhab . . . #pandawa #bali #duwekentek #kabehlarang
Hi genk! Waktunya angkat koper dan liburan nih, sekarang kamu tidak perlu lagi jalan-jalan di Bali ribet, cukup sewa mobilnya dengan supirnya saja, kamu udah bisa full 12 jam keliling Bali loh, selain itu kamu juga bisa mengunjungi banyak tempat wisata yang pastinya keren banget buat foto-foto, hits, dan cucok buat kamu upload di social mediamu! 😘 . Kami menerima pesanan sewa mobil untuk jalan-jalan, outing, gathering, wedding, honeymoom, prewed, dll. HARGA MURAH MERIAH SAJA! NEGO SAMPAI DEAL 😂 . Ready New Avanza/Xenia, APV, Innova lama, Innova Reborn, Elf short 14 pax, Elf long 17 pax, Elf long+ 20 pax, Hiace 15 pax, Fortuner, Alphard, Vellvire. Harga mulai Rp 475.000/12 jam termasuk bensin dan supir! Supir ramah, baik, asli orang bali, tau wisata dan jalan, bisa dijadiin tukang photo juga loh genk! Jadi kamu ga perlu ganti-gantian sama temen buat motoin kamu 😂 awas nanti jelekkkk fotonya 😝 yuk genk, booking dari sekarang! . Reservasi: Whatsapp/Call +62857 1075 7087 . #bali #baliisland #baliindonesia #balidaily #balilivin #sewamobildibali #sewamobilbali #sewamobilbalimurah #sewamobilmurah #rentalmobilbali #rentalmobildibali #rentalmobilbalimurah #rentcarbali #rentcarlombok #rentalcarbali #sewamobilmurahlombok #carrentbali #carrentalbali #promosewamobilbali #balirentcar #liburanbali #liburanbalimurah #lempuyang #besakih #tirtaempul #ubud #ulundanu #wanagiri #pandawa #nusapenidatour
Hi genk! Waktunya angkat koper dan liburan nih, sekarang kamu tidak perlu lagi jalan-jalan di Bali ribet, cukup sewa mobilnya dengan supirnya saja, kamu udah bisa full 12 jam keliling Bali loh, selain itu kamu juga bisa mengunjungi banyak tempat wisata yang pastinya keren banget buat foto-foto, hits, dan cucok buat kamu upload di social mediamu! 😘 . Kami menerima pesanan sewa mobil untuk jalan-jalan, outing, gathering, wedding, honeymoom, prewed, dll. HARGA MURAH MERIAH SAJA! NEGO SAMPAI DEAL 😂 . Ready New Avanza/Xenia, APV, Innova lama, Innova Reborn, Elf short 14 pax, Elf long 17 pax, Elf long+ 20 pax, Hiace 15 pax, Fortuner, Alphard, Vellvire. Harga mulai Rp 475.000/12 jam termasuk bensin dan supir! Supir ramah, baik, asli orang bali, tau wisata dan jalan, bisa dijadiin tukang photo juga loh genk! Jadi kamu ga perlu ganti-gantian sama temen buat motoin kamu 😂 awas nanti jelekkkk fotonya 😝 yuk genk, booking dari sekarang! . Reservasi: Whatsapp/Call +62857 1075 7087 . #bali #baliisland #baliindonesia #balidaily #balilivin #sewamobildibali #sewamobilbali #sewamobilbalimurah #sewamobilmurah #rentalmobilbali #rentalmobildibali #rentalmobilbalimurah #rentcarbali #rentcarlombok #rentalcarbali #sewamobilmurahlombok #carrentbali #carrentalbali #promosewamobilbali #balirentcar #liburanbali #liburanbalimurah #lempuyang #besakih #tirtaempul #ubud #ulundanu #wanagiri #pandawa #nusapenidatour
Selamat sore bro n' sist👋📣 yuk yg kepengen liburan ke bali bsa langsung regist aja nih gaes😊. - - 🔜Open trip Bali . - - 🔖price ✅IDR. 999.000/pax . (min. 6 pax) ✅ IDR. 1.950.000/pax (min. 2 pax) - - - 📆 melayani Paket wisata dalam dan luar negeri ✈🚌💨 . ================================= - ⏩Liburan hemat uang!! @adventureberuang solusinya💯🆗 ================================== - 📌More info & update trip 📲085280788989 (sms /wa /tlp). . . #mytrip #myadventure #bali #baliunik #balikece #opentripbali #travel #tourbali #tour #wisatabali #wisataindonesia #eksplorebali #JelajahIndonesia #jelajahbali #tourmurah #kuta #pandawa #banten #tourmurah #liburanbali #baliyuk #beachkuta #lfl #likeforlike #followforfollowback #paketwisatamurah #tourmurah .
My love Panda ... 06.13.16||DREAMS DO COME TRUE🐼❤️ Follow my instagram if you love 😍 panda : ➡ @panda_beautifull 👫Love to tag? Please do!⤵ * . . . . 😘📷 repost @lepanda2 #panda_beautifull
Ocean vibes 🏖 . . . #balibeach #pandawa #pandawabeach #bali2019
Starting from this❤ . #pandawa #angkringansenipandawa #sasepan
Pict By : @yogga.wicaksono P A P G Repost 🔁 • • • Semoga 2019, di jauhkan dari yg namanya Kehilangan 🌱 Photo Session si Good Women Juragan 99 Trans • Good Women • Mercedes Benz OH1626L • Jetbus 3HDD • Adiputro loc: Pantai Pandawa, Bali #bus #juragan99trans #juragan99transbus #goodwomen #jetbus3 #jetbus3hdd #adiputro #sukafotobis #fotobusindonesia #mybusmyadventure #indonesiatransportation #repostbis #officialfotobusindonesia #otobusid #ayonaikbis #busmaniacom #dewatabushunters #bali #pantaipandawa #pandawa #pandawabeach #otobus #penggemaradiputrogroup
Selasa 15 Januari 2019 Jam: 08.00 Wita Info dari Masyarakat Penemuan Jenazah orang hanyut di Pelabuhan Benoa Tindak lanjut: mengarahkan Ambulan PSC BPBD Kota Denpasar pos Juanda ke TKP. Data: Mr AW Umur: 37th . . Via @bpbd_kota_denpasar #denpasarterkini #infodenpasar #infobadung #denpasarnow #badung #nusadua #jimbaran #kuta #seminyak #legian #gianyar #denpasar #singaraja #bedugul #pandawa #dreamland #karangasem #jembrana #negara #bali
Bismillah, 2019 penuh warna! Trip bareng Kimia Farma, #elevatetoeleven 😍 . 📷 @aef_lombok . #kimiafarma #goestobali #bareng #lomboktrip #bali #pandawa #beach #travel #travelling
PANDA FiNDS 🐼❤️ ↔️↔️SWIPE↔️↔️ 🐼 ❤️ 🐼 ❤️ 🐼 Follow my account @lepanda2 to check out my panda collection and other panda finds ☺️
Bukan musuhmu saja yang mudah salah dan lupa, semua manusia berpotensi sama. Lalu, apa alasan merasa paling Pandawa dan membenci yang kau anggap Kurawa? Padahal memelihara kebencian adalah karakter Kurawa. ***** Betapa indah hidup penuh cinta dan saling memaafkan. #wayang #wayangkulit #kurawa #pandawa #vectordesign #cinta #tulungagung
Wiih bisa liburan bisa happy-happy tiap hari nih! -- Siapa Cepat Dia Dapat, Cuma 150rb, bisa GRATIS masuk selama 2 bulan (Februari sampai Maret) di @pandawawaterworld -- Daftarkan segera yuk 😆 -- ☎️ 0271 - 626955 www.pandawa-lima.com -- #wisatasukoharjo #wisatasolo #waterboom #diskonsolo #diskonsoloraya #diskonsurakarta #wisatasoloraya #infosolo #beritasolo #pandawa #pandawasolobaru #jelajahsolo #exploresolo
Panda great ... 🐼 Follow my instagram if you love 😍 panda : ➡ @panda_beautifull 👫Love to tag? Please do!⤵ * . . . . 🎬Directed by @panda_asleep #panda_beautifull
Ziani and her beautiful flower girl angels ✨🌸 »»———————«« Nathan & Ziani Venue: @pandawa_cliff_estate »»———————«« Let us make your dream a reality! Bali’s best boutique events company since 2012. www.planabali.com info@planabali.com #planabali »»———————«« #balibride #brideandflowergirls #gettingreadyforawedding #weddingdayready #flowergirls #reflections #poolreflections #wedding #baliwedding #happywedding #baliweddingplanner #baliweddingorganizer #baliweddingcoordinator #baliweddings #weddingplannerbali #weddingdecor #baliweddingvenue #beautifulbaliwedding #beautifulwedding #weddingdressinspo #pandawa #pandawacliffestate #pandawabali #uluwatu #bali
Вчера свалилась без задних ног, когда пришла домой. Ещё утром не знала, что буду делать, а в итоге объехала весь юг Бали, нашла самый красивый пляж, на котором со мной ещё почему-то все фотографировались 🙈, увидела воду цвета любви (как теперь без неё жить не знаю), встретила закат в ресторане с видом, от которого захватывает дух, и плавала в бассейне под открытым небом, пока садилось солнце. В тот момент я не могла поверить, что это все происходит со мной. Спасибо, остров, за это чудо. ♥️😌
Kirangan Arjuna Pemesanan via Wa 082257876969 #arjuna #pandawa #kaoswayang #indonesia #budayajawa #kaoskirangan #kirangan
Selamat pagi semeton Bali Telah terjadi pohon tumbang di jalan raya Losan Takmung Klungkung yang menimpa pengendara motor saat ini sudah ditangani Unit Laka Sat Lantas Polres Klungkung dan sudah dievakuasi Salam rahayu . . Via @polresklungkung #denpasarterkini #infodenpasar #infobadung #denpasarnow #badung #nusadua #jimbaran #kuta #seminyak #legian #gianyar #denpasar #singaraja #bedugul #pandawa #dreamland #karangasem #jembrana #negara #bali
Nan Nan I’m gonna challenge this swing! 🐾🐾🐼 yay finally I’m on this swing, I’m gonna sit like a queen 👑 Nan Nan felt happy and safe that she can get on the swing. Credit to 📷: @happy_pandaland DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandawa #pandasrule #pandalove #ilovepandas #pandabear #partyanimal #pandathings
It’s always hard saying goodbye to this face (+ all of our family and friends, really) But knowing we will be seeing everyone in BALIIII in 10weeks makes it a little easier 💘
#PANDAWA Jamunya Jago Jamu ayam aduan yang Terbuat dari Rempah jawa terpilih ,diracik khusus untuk memenuhi kebutuhan stamina serta membantu mengobati berbagai penyakit ayam aduan... PANDAWA jamunya jago.. ✔ PANDAWA Full power (stamina) ✔ PANDAWA X-TRA (stamina) ✔ PANDAWA PAC (Pengobatan cacingan) ✔ PANDAWA PAS (Pengobatan snott dll) ✔ PANDAWA JITU (indikasi turun urat) ✔ PANDAWA HAJAR (stamina) ✔ PANDAWA JAS (jamu ayam sehat) ✔ PANDAWA LANCAR (jamu pencernaan) ✔ PANDAWA KO (obat korep) ✔ ENER-PRO (sarapan ayam aduan) #PANDAWA_BANYAK_RASA #PANDAWA_BEDA_RASA info Pemesanan WA 0856-4228-6702
Credit to 📷: @_babypanda_11 Love to tag? Please DO⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandafam #pandawa #pandas #pandasrule #pandathings #pandatao #ilovepandas #pandalove #pandasrock
Panda lover ... Amazing art! Who even thinks about this?! 📽@arts_helps Follow my instagram if you love 😍 panda : ➡ @panda_beautifull 👫Love to tag? Please do!⤵ * . . . . Credit: @minute_mind #panda_beautifull
Shan is so cute 💕💕🐼 Posted by 📷: @bigpandaworld Love to tag? Please DO⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandawa #pandalove #pandabear #pandaaaa #partyanimal #pandasrock #pandathings
BIG Byron LOVE! ❤️ #breathtaking
This is Liam!! Here’s sum more info about him! -19 years old -Wears more black and gray -Has a crush on Cherry(their meant to be) -Half wolf —————————————— Hashtags #percidal #potato #fnafmemes #pandawa #evangeline #gachalife #gacha #liam #black #cherry #wolf
Qi Guo & Xing Guang is fighting but Xing Guang do not know how to defend himself. It’s sound like Xing Guang is crying because he is so in pain. After many times of complaint, Cheng Du Giant Panda Basement finally decided to separate Qi Guo, Yuan Man, He Feng, Xing Guang & Roll Roll. This matter should not have any blame on these big babies because it has reached 2 y/o and above which they are going to mature soon. My heart is bleeding when I watch this video, the respective organisation shall be blame for being unprofessional and fail to take care well of them. via 📷: @happy_pandaland Love to tag? Please DO⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandabear #ilovepandas #pandaaaa #pandalove #pandawa #pandasrock #pandathings #pandas #pandatao
Qi Guo & Xing Guang is fighting but Xing Guang do not know how to defend himself. It’s sound like Xing Guang is crying because he is so in pain. After many times of complaint, Cheng Du Giant Panda Basement finally decided to separate Qi Guo, Yuan Man, He Feng, Xing Guang & Roll Roll. This matter should not have any blame on these big babies because it has reached 2 y/o and above which they are going to mature soon. My heart is bleeding when I watch this video, the respective organisation shall be blame for being unprofessional and fail to take care well of them. Credit to 📷: @happy_pandaland Love to tag? Please DO⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandabear #pandas #pandawa #pandalove #pandaaaa #ilovepandas #pandathings #partyanimal #pandasrule
🐼 📷: @ pandafaustt If you see and like cute Panda, Follow us to see more! . . . #panda , #pandalove , #pandathings , #pandabear , #ilovepandas , #pandasrock , #partyanimal , #pandasrule , #pandaaaa , #pandas #pandawa #pandalove #pandabear #pandatao #pandafam
Grab your #tshirt NOW by clicking the link in my bio (profile) 👉 @panda.lover.vn 👉 Buy it or you will lose it forever!! 👉 Printed in the USA 👉 100% Satisfaction Guaranteed! 👉 DoubleTap & Tag a Friend below 👉 Click the link in bio to get yours now @panda.lover.vn . . . . #pandas #panda #pandabear #panda ?? #pandalove #pandalife #pandababy #pandapower #pandalover #pandahat #pandaeyes #pandan #pandawa #pandaan #pandanus #babypanda #ipanda  #pandacub  #photooftheday #pandamug #pandashirt #pandasale
Caught a panda destroying tree 🌲 it’s Qin Qin the Smart panda!! 🐼🐾♥️😆Nanny is calling her and she came near to nanny 😊😘 From 📷: @happy_pandaland DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #pandalove #pandasrule #pandasrock #pandaaaa #pandawa #ilovepandas #pandafam #pandabear #pandatao
🐼 📷: @ pandafaustt If you see and like cute Panda, Follow us to see more! . . . #panda , #pandalove , #pandathings , #pandabear , #ilovepandas , #pandasrock , #partyanimal , #pandasrule , #pandaaaa , #pandas #pandawa #pandalove #pandabear #pandatao #pandafam
2⃣🌑🗓9⃣ .. Still remember how we first met 😆 and now you are my special one whom i want to spend my life with.. Together we will learn, share, cry, and laugh 💓 #traveling #throwback #travel #bali #indonesia #wonderfulindonesia #beach #pandawa #pandawabeach
Unconditional Love......... 🐼♥♥♥♥♥🐼 🐼🐼🐼🐼 via 📷: @panda_pen DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ Don't forgot follow me to see more! 😉 #partyanimal #pandatao #pandaaaa #pandathings #ilovepandas #pandawa
Langit Bali selalu menunggu untuk di nikmati Photo Session si Good Women Juragan 99 Trans • Good Women • Mercedes Benz OH1626L • Jetbus 3HDD • Adiputro loc: Pantai Pandawa, Bali #bus #juragan99trans #juragan99transbus #goodwomen #jetbus3 #jetbus3hdd #adiputro #sukafotobis #fotobusindonesia #mybusmyadventure #indonesiantransportation #officialfotobusindonesia #otobusid #ayonaikbis #busmaniacom #dewatabushunters #bali #pantaipandawa #pandawa #pandawabeach #otobus #penggemaradiputrogroup
🐼 The baby is stuck, Nanny. Help! baby Yunwen and Yunwu. I don't know who's stuck😂😅 📷: @ lilyzhzh If you see and like cute Panda, Follow us to see more! . . . #panda , #pandalove , #pandathings , #pandabear , #ilovepandas , #pandasrock , #partyanimal , #pandasrule , #pandaaaa , #pandas #pandawa #pandalove #pandabear #pandatao #pandafam
Bali kuy 👣 . Liburan ke Bali dengan biaya murah, tp gak murahan loh 😍 bareng @nassaitravel_ yuk ajak teman² & orang tersayang hanya 450K 💕 . Open trip Bali tgl 20 Januari 2019 🏁 Start from : Pare, Kampung Inggris 🕚 Jam : 11.00 . 📷 Destinasi Wisata : 1. Tanah lot 2. Pantai kuta 3. Suluban uluwatu 4. Puja mandala 5. Karang kurnia 6. Krisna 7. Joger 8. Tanjung benoa 9. Bedugul 10. Pantai pandawa . Include : . 🚃 Transport PP 🍱 Makan 6x 🏨 Hotel ( 1 kamar 4 orang ) 🌅 Tiket masuk wisata 🛳🚢 Biaya penyeberangan . 💰 Biaya : Perorangan : 450 K 10 orang : 425 K 16 orang : 400 K . More info : 📱 082337700079 (wa) 📱 08563535055 . Your Trip Is My Life 👍 . . #tripbali #balimurah #balikuy #heybali #parebali #tourbalimurah #tourparebali #kampunginggris #pare #nassaitravel_ #rentalpare #rental mobil #travelbali #travelkampunginggris #travelmurah #bedugul #tanahlot #krisna #pandawa #trippare #joger #haibali
#mood :D 🐼🌱
next page →