#papa

4,710,473 posts

Loading...
Cheeee querés un papá con huevos????? Si te presto el mio.pero eso si me lo devolves xq es todo mío jajja. Te amo Medina feliz con te amo fuerte u gracias x estar siempre @carlosmedina #papa #nono #nonito #tiocarlitos #charly #soselmejor
La vie ma apris que chaque minute chaque heure chaque jours compte car demain tu c’est pas ce qui se passera❤️#papa #je #taime #un #manque #mais #je #reste #debout #chaque #jours #pour #toi #
Pop 💙
Yaroa la mejor y preferida por muchos solo en #duranfood #yaroa #parrillada #buensabor #queso #papa #
¡Holaaaa! 👶 me encantan mis orejitas de #minnie 😍. . Les cuento que mañana cumplo 8 meses 🎉 OMG!! muy rápido ya dentro de poco debo ver 👀 las carreras universitarias 🎓 jijiji. . Mientras tanto sigo practicando mi agarre 😎 hoy mi abuela 👵 me ha encontrado agarrada de la cuna mientras intentaba dar algunos pasitos 👣. . La primera palabra 'clarita' todavia no la hemos descifrado pero va como por #papa 🙇 o #lolabajatedeahi 🐩 jijiji. . Y ustedes ¿recuerdan cuál fue su primera palabra? 👇👇. . Ojalá en su #martes haya estado tan mágico como el mio😋. . 👉🏻 Eat, sleep, play, enjoy, repeat 👈🏻 Así fue mi día #238 en #Panama 🌻 #newbaby #born #AMUC #ChikiDeAU #child #manzanitademiel
Felices 2 añitos a mis tesoros más preciados, gracis por hacernos tan felices día a día. Parece mentira ya 2 años, como pasa el tiempo xq crecen tan rápido.... espero que sean muy felices siempre... los amamos #papa . #mama y #ari .
Celebrando la vida de mamá... #vidacoloreada 🎨 #mamácoloreada #yanyan #papa @nannette24
When i say I've never seen a boy so cute... 😍😍😘 #PAPA #PUTO #PEANUT #BROWNIE #JJ
Buenas noches duerman feliz 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 #teamdjburbuja #love #papa #rd #dr #dj #djs #djlife #love #promo #producer #combodelos15 #porsche #cayenne #cayennes #musica #musis . # Latin #hookah #pool #dominicana
Papa #papa 🇨🇩
These are my favorite kind of moments. With some of my favorite kind of people #gramgram #papa
@mamadontworry_official cepat betul baby tu lebat rambut.guna pelebat rambut? Haha. Eh tak la pakai MAMA DONT WORRY je Sebelum Makcik2 bawang tegur "rambut anak awak nipis la, rambut anak awak tompok2 la, rambut anak awak memang depan je eh tumbuh". Baik Mummy buat sesuatu sebelum raya. Hari raya nanti buat sakit hati kita je dengar makcik bawang punya mulut Okay Mummy Mummy, semua ada masalah ni tak? ❌Rambut anak lambat tumbuh? ❌Rambut anak bertompok @ "cukur bantal" ❌Rambut anak tumbuh tak sekata ❌Rambut anak jarang ❌Rambut anak nipis ❌Kulit anak berkerak @ "kulit air" ❌Rambut mama gugur teruk lepas bersalin Kena pakai MAMA DONT WORRY NI. Minyak Pelebat Rambut dirumus khas untuk lebatkan rambut bayi seawal umur 30 HARI. Minyak ni dah jadi pilihan ibu-ibu untuk lebatkan rambut dorang tau. Minyak ini dihasilkan dari gabungan Premium buah keras dan biji betik tau. Memang selamat untuk baby 😊. Ada yang dapat kesan positif seawal 3 HARI je Dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau wasap kod "mdwp" ke 👉014 205 2545 untuk order dengan diskaun kasih sayang, free gift, free gst, banyak sangat yang free.. stok promosi ni agak terhad #sayajualmurah #sayajual #mamadontworry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #nilai #pajam #mantin #malaysian #kualalumpur #700k #order #sapotlokal #lokalbrand #lokalah #jualanku #bajubayimurah #bajibayilucu #mama #papa #botak #bazaarpaknil #comelpipimerah
@mamadontworry_official cepat betul baby tu lebat rambut.guna pelebat rambut? Haha. Eh tak la pakai MAMA DONT WORRY je Sebelum Makcik2 bawang tegur "rambut anak awak nipis la, rambut anak awak tompok2 la, rambut anak awak memang depan je eh tumbuh". Baik Mummy buat sesuatu sebelum raya. Hari raya nanti buat sakit hati kita je dengar makcik bawang punya mulut Okay Mummy Mummy, semua ada masalah ni tak? ❌Rambut anak lambat tumbuh? ❌Rambut anak bertompok @ "cukur bantal" ❌Rambut anak tumbuh tak sekata ❌Rambut anak jarang ❌Rambut anak nipis ❌Kulit anak berkerak @ "kulit air" ❌Rambut mama gugur teruk lepas bersalin Kena pakai MAMA DONT WORRY NI. Minyak Pelebat Rambut dirumus khas untuk lebatkan rambut bayi seawal umur 30 HARI. Minyak ni dah jadi pilihan ibu-ibu untuk lebatkan rambut dorang tau. Minyak ini dihasilkan dari gabungan Premium buah keras dan biji betik tau. Memang selamat untuk baby 😊. Ada yang dapat kesan positif seawal 3 HARI je Dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau wasap kod "mdwp" ke 👉014 205 2545 untuk order dengan diskaun kasih sayang, free gift, free gst, banyak sangat yang free.. stok promosi ni agak terhad #sayajualmurah #sayajual #mamadontworry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #nilai #pajam #mantin #malaysian #kualalumpur #700k #order #sapotlokal #lokalbrand #lokalah #jualanku #bajubayimurah #bajibayilucu #mama #papa #botak #bazaarpaknil #comelpipimerah
Mayung udto Angkol 😍😘 #PAPA
@mamadontworry_official cepat betul baby tu lebat rambut.guna pelebat rambut? Haha. Eh tak la pakai MAMA DONT WORRY je Sebelum Makcik2 bawang tegur "rambut anak awak nipis la, rambut anak awak tompok2 la, rambut anak awak memang depan je eh tumbuh". Baik Mummy buat sesuatu sebelum raya. Hari raya nanti buat sakit hati kita je dengar makcik bawang punya mulut Okay Mummy Mummy, semua ada masalah ni tak? ❌Rambut anak lambat tumbuh? ❌Rambut anak bertompok @ "cukur bantal" ❌Rambut anak tumbuh tak sekata ❌Rambut anak jarang ❌Rambut anak nipis ❌Kulit anak berkerak @ "kulit air" ❌Rambut mama gugur teruk lepas bersalin Kena pakai MAMA DONT WORRY NI. Minyak Pelebat Rambut dirumus khas untuk lebatkan rambut bayi seawal umur 30 HARI. Minyak ni dah jadi pilihan ibu-ibu untuk lebatkan rambut dorang tau. Minyak ini dihasilkan dari gabungan Premium buah keras dan biji betik tau. Memang selamat untuk baby 😊. Ada yang dapat kesan positif seawal 3 HARI je Dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau wasap kod "mdwp" ke 👉014 205 2545 untuk order dengan diskaun kasih sayang, free gift, free gst, banyak sangat yang free.. stok promosi ni agak terhad #sayajualmurah #sayajual #mamadontworry #minyakrambutorganik #minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #nilai #pajam #mantin #malaysian #kualalumpur #700k #order #sapotlokal #lokalbrand #lokalah #jualanku #bajubayimurah #bajibayilucu #mama #papa #botak #bazaarpaknil #comelpipimerah
Happy birthday Papa Jan @jvertonghen !! wish you all the best 🎉🎂🍻. . . . #superjan #janvertonghen #happybirthday #papa #tottenhamhotspur #indospurs_dpk #coys
Semana #? No recuerdo😂😂😂 #disney #dad #papa
Little big man is loving the dodger game with papa cause he gets all the sugar he could ever want! #bigboyb #dodgers #dodgerstadium #cottoncandy #crazy #boys #love #papa #sugarhigh
Apne Mata Pita Ka Samman Hamesha Karo Wo Hamesha Apka Acha Hi Chahte Hain💖 #phool #janam #milna #hazar #maa #papa #prem #shayari
Disney World. We are a HUGE Disney family. There is something about that place that just makes you feel so magical. That Disney bubble is absolutely real. We are just months away now from our 5th trip as a family, and I CAN NOT WAIT. We always include the grandparents in our Disney adventures and I have to question...who has more fun? The kids?...Or the adults? Follow us on our adventures @wanderlust_with_sarah ! #waltdisneyworld #disneymom #disney #adventureswithkids #momof4 #travelblogger #grandparents #nana #papa #grammy #grandpa #disneybubble #disneyadventures #sevendwarfsminetrain #fantasyland #wanderlustwithsarah #travel #travelwithkids
Dads, not only is this a great way to prepare your baby for tummy time, it’s an amazing way to bond with them. Skin to skin is a beautiful sensory experience for the baby and you. You don’t have to be Mr. Mom to bond with your little one you just need to take the time to let them know you love them. By the way please read what Dwayne Johnson wrote about supporting your partner while she is delivering, he really gets it!Congrats to #dwaynejohnson !#tummytime #babybonding #baby #skintoskincontact #infant #newborn #dad #father #padre #papa #daddy #daughter
Mi Sostén 💓 #mama #papa #amordelbueno
Momentos grandiosos en la vida: ver a mi papito lindo! 😊😀😳 #daddy #papa #father #tito #instamoment #lovethisman
bezwen de soleil ×2 et beaucoup d'amour ❤le soleil est de retour et nous on adore...💥🌻 ☆ ☆ ☆ #baby #mode #babybump #babymodel #babyshower #babyfashion #babygirl #kids #kidsstylezz #kidsfashion #beautiful #kidsbelike #beautifullife #papa #love #daddysgirl #swaggy #beautyfashionkids #creole #westindies
Luke warm milk please, hold the nipple. #baby #cosmo #fatherhood #photooftheday #thekid
Putting my #papa to #mimi #zzz takes #skills and #patience ! Now big papa wants to take a #nap . See ya later #instagram P.S: Migos doing a whole lot better! #thanks to his #true #fans for showing #love and #support to my pretty #papa #migo #migos peeps. #mimiztime #sleepy #headshots #love #tired #relax #massage #paws #lovehim #chihuahua #teacupchihuahua #thebest your #pups #cool too!
iii Time flies Se'lah bella another magic year iii #precious #time #magical #teen #pearl #eye #wonder #proud #papa #star #girl
next page →