#parenting

7,718,537 posts

Loading...
지난 금요일에 등원 전, 애써 과자 들린 라윤이의 손 주시 안하고 멍때리는 척 앉아잇는 호두쉐키지만 코딱지만한 부스러기 하나만 떨어져도 고개가 0.1초만에 반응한닼ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 🤣 . . #아기와강아지
Crazy hair day!
Go #rockies ! It is #rockiesbaseball night with the kiddos. We are sitting at #jacksons across the street from #coorsfield . We would have been inside the stadium, but this mom gave some serious #consequences for breaking the rules. #parenting isn’t always fun and games. But, we can still have fun and be warm and loving even when helping them learn #responsibility and #discipline . #tatertots #colorado #baseball #arenado #charlieblackmon #denver #denvercolorado #momlife
#Repost @jaq_aquatics (@get_repost ) ・・・ #Sunday well spent Infant swimming doesn’t just have benefits for your baby; it’s also a great way for you and your little one to bond. Given the hectic schedule that comes with modern parenting, spending one-on-one quality time with your baby during their swimming lessons is the perfect way to both simply ‘be’ in the moment. The giggles, smiles and skin-to-skin contact that you’ll have in the pool are evidence of this strengthening bond. #babyswimming #toddlerswimming #parenting #sportsparent #swimming #jakarta #healthylifestyle #teamjaq #senajadimodel ❤️
Prenatal classes will help you to learn the art of co-ordinating Breathing and Pushing the baby during labor. Tell me what best you learn in those classes... #motherhood #momlife #pregnancy #prenatal #postnatal #health #wellness #fitmommy #selfcare #prenatalfitnessspecialist #breathing #laborpain #labor #havingababy #onelast push #parenting #stronglikemom
Our adventures take us to wonderful destinations @m3gc0mbz
Berikut ini tips untuk atasi masalah tidur bayi yang bisa Moms coba agar si Kecil segera terlelap: . 1. Berikan perbedaan kontras antara siang dan malam Pada siang hari, biarkan pintu dan jendela kamar terbuka saat si Kecil tidur. Lalu malam harinya, matikan semua sumber suara saat masuk jam tidur. . 2. Ajak berbaring, jangan terlalu banyak digendong Sebaiknya ajak si Kecil berbaring sambil mengajaknya berinteraksi. sehingga ia akan mengantuk karena suasana di sekitar terasa nyaman. . 3. Pastikan popok dalam keadaan kering Sebelum menidurkan si Kecil di kasur, pastikan popoknya dalam kondisi kering. . 4. Buat ia dalam kondisi kenyang Segera susui ia untuk menghentikan tangis atau menenangkannya. . 5. Lakukan pijatan lembut Pijat lembut kaki dan tangannya, dengan gerakan memutar seperti mengusap atau tepuk-tepuk pelan bagian pahanya. . 6. Ciptakan suasana nyaman Jaga kebersihan, memastikan sprei, selimut, dan sarung bantal dalam keadaan nyaman dipakai. . https://bit.ly/2HgJasm . . #fluffybabywear #fluffybaby #fluffybabytips #tipsbayi #baby #ibubaru #pendidikan #parenting #tipsparenting #komunitasparenting #keluarga #calonibu #ibubahagia #tipskesehatan #bumil #ibuHamil #ibumuda #newmom #newparent #newborn #babycare #tipsMoms #polaasuh #tumbuhkembang #Momshebat #keluarga #ibumuda #tobemom #parenthood #selembutkasihibu
You can now listen to episode 22 of The Enough Life Podcast. This episode is about being the Present Parent and is the 3rd in my Mentorship Series. godaenough.org/podcast #godsenough #womensministry #enoughlifepodcast #mentorship #parenting #bepresent
Hi Mom, apakah kamu tahu bahwa pisang mempunyai segudang manfaat untuk ibu hamil. 1. Mengatasi anemia 2. Meredakan morning sickness 3. Melancarkan pencernaan 4. Meningkatkan daya tahan tubuh 5. Memberujab tambahan energi 6. Menjaga tekanan darah tetap stabil SHOP NOW, BON BON BABY FASHION Available at Shopee/Tokopedia/Bukalapak (BabyFashionIndonesia) . Reseller are Welcome Tag us in your photos #bonbonbabyfashion . . #bajubayi #bajubaby #bajubabynewborn #jumperbayi #babyjumper #setelanbayi #perlengkapanbayi #perlengkapanbaby #tokobayi #tokobaby #pakaiananak #bajuanak #bajubayilucu #produkbayi #bajubayimotif #keperluananak #jualsetelanbayi #jualbajubayi #jualbajubaby #piyamaanak #bajutiduranak #ibudananak #parenting #bonbonbabyfashion #resellerprodukbayi #resellerbajubayi #resellerbajubaby #resellerbajuanak
Frozen pertama tayang pada tahun 2013 dan menjadi film animasi dengan pendapatan terbesar dan menempati posisi ke-13 film terlaris sepanjang masa. Petualangan Elsa dan Anna langsung mencuri perhatian para pecinta film Disney dari berbagai kalangan. --- Melepaskan rindu penggemar film Frozen, sekuel Frozen 2 akan hadir dengan cerita yang lebih menegangkan dan munculnya karakter-karakter baru yang belum pernah ada sebelumnya, seperti seorang gadis berambut ikal warna coklat. Siapakah dia? Seperti apa petualangan Elsa dan kawan-kawan? Sabar ya Ma, Frozen 2 akan rilis pada 22 November 2019. Siapa nih penggemar film Frozen? --- Jangan lupa follow juga: @Popbela.Beauty | @IDNTimes | @IDNTimes.Video | @IDNTimes.Community | @Yummy.idn | @Popbela_Com | @IDNtimes.news --- #popmama #millennialmama #millennialmom #parentingguide #parenting #parentinganak #viral #disney #frozen #filmanimasi #filmanak #Frozen2 #FilmDisney #Elsa #Anna
So very different, but so deeply alike Hard times have shown me the jealousy that grows in a first born when another child arrives And yet, his gentleness has proven time and time again that he cares for her well being often even more than for mine for which I’m thankful because he sees that mama is strong enough, and he knows that siblings are truly more our blood than anyone.
Suka bingung gak mak kalau pengeluaran lebih besar dan pemasukan segitu-gitu aja'?? . Gak usah bingung Mak, saya tawarin nih peluang usaha yang bisa nambah penghasilan, yang pasti untungnya banyak sekali, . Gak usah keluarin banyak modal, gak pake ribet ngerjainnya, bisa sambil dasteran aja dirumah. . Yuk gabung sekarang, jangan ragu dan jangan khawatir gak ngerti caranya gimana, pasti diajarin sampai bisa!! . #openreseller #resellerwelcome #resellertigaraksa #dropship #peluangusaha #loker #marketing #parenting #arisan #DnA #openresellersmarthafiz #openresellerhafizdoll
Kebahagiaan keluarga itu bermula dari kebahagiaan seorang istri. . Istri yang bahagia, akan membuat anak-anak ikut bahagia. Anak-anak yang bahagia akan tumbuh dan berkembang dengan baik. . Istri yang bahagia, mampu menciptakan suasana rumah yang hangat. . Istri yang bahagia mampu melayani suami dengan baik, hubungan suami istri akan harmonis. . Jadi teruntuk pak bapak, gak perlu nunggu kaya baru mulai bikin si istri bahagia. . Mulailah bahagiakan istri dengan cara sederhana 😘 . . *Ini mah emak curhat namanya 😆 .FREE Konsultasi WA.: 083 833 870 326 . . ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ . . . #tipsmpasisehatlezat #tipsparenting #parenting #tipskeluarga #familytips #tipsmengasuhanak #anaksehat #bayisehat #keluargabahagia #tipskesehatan #familygoal #happyfamily #ibuhamil #ibumenyusu #mpasisehat #quoteoftheday #iburumahtangga #asi #asiexclusive #ibuasi #piknikasik #tumbuhkembanganak #anakasi #pertumbuhanbayi #resepmpasi #mpasi #mpasihomemade #mpasisehatlezat .
setelah anak lakinya menggeletar dipukuli diseret dibinatangkan oleh para bedebah itu, maka si ayah sederhana ini bertanya kepada sejarah yang berdiri mematung terikat berbuhul mati di kaki penguasa. . pertanyaannya lirih dan suram, apakah kiranya ukuran dosa anak hamba sehingga kalian bermata durjana berhati jahanam memiting anak kecil ini dan memaksanya menemui Tuhan belum pada waktunya? . setelah anak lakinya yang seharian membantunya memunguti recehan penambal ruang kosong di perut keluarga, dipecuti dikangkangi dipapas disayati kulit arinya oleh segerombolan manusia berhati srigala, maka si ayah bertanya gemuruh kepada pemuka agama penyeru amar maruf nahi mungkar yang berpakaian necis yang sedang asyik berzikir berceramah di rumah-rumah ibadah. . pertanyaannya garang tapi penuh takzim, tidakkah kalian turun ke jalan datangi para pengkhianat jati diri bangsa ini untuk membela anak hamba yang rutin sholat lima waktu di masjid-masjidmu? kenapa pada saat-saat suasana gelap begini kalian tidak nyalakan obor pelita cahaya? kenapa kalian malah pergi lari bersembunyi selamat diri? . setelah anak lakinya tertanam sunyi di pusara, maka si ayah kembali cepat-cepat pulang duduk tak pasti di samping istrinya. . lalu sang istri berbisik di balik daun telinganya yang kurus, 'jangan terlalu percaya kepada sejarah yang ditulis manusia karena ukuran bersalah atau tidak sudah tak lagi jelas. semua serba mungkin. genggamlah tanganku wahai laki-laki gagahku. ajaklah aku berwudhu untuk kita tunaikan sholat hajat. di sana pimpinlah aku berdoa kepada Sang Kuasa bumi dan langit. di sana, kau bisikkan kepada Allah kapan kira-kira Allah akan tunjukkan kuasaNya setelah para penguasa fana ini merajalela? . tuan nyonya, semakin yakin hamba bahwa TAK ADA SEORANG AYAHPUN DI DUNIA INI YANG TAK PASANG BADAN UNTUK ANAKNYA. YAKIN HAMBA. SANGAT YAKIN. . sebab itu, wahai para nyonya pulanglah hebatkanlah rumah kalian karena di sanalah para ayah hebat ini memasang semua senjata, perisai, tameng, harga diri untuk bersiap membela anak-anaknya bahkan sampai mati. . #fathering #fatherhood #parenting #keayahan
Weekend thoughts. I see too many people judging others on social and in real life. Judging what they “should” look like, what they drive, where they work, if they stay home, how they do their hair, how they dress....every darn thing under the sun. So. Much. Judgement. Does everyone not realize we are all in this life together? We all have struggles. We are all trying to do our best in life, make the right decisions, feed our kids good food, pay the bills, get ALL the things done, check ALL the boxes. It’s not easy you guys. And news flash - not a single one of us is perfect!!! 🎤 So before you go throwing your judgement around, see if there are ways you can help. Lend a hand. Give a compliment. Give a hug. Even a smile goes a long way. Show others grace, and show yourself grace. 💖 None of us are perfect.
No amount of filter can cover up my distressed state. Battling a cold & cough, juggling lack of sleep and mummyduties. Completed stage makeup and hair for over 30 girls in 2 hours, but I wouldn’t have it any other way. I asked my daughter if she was tired after numerous dance sequences and rehearsals. She replied “No, I am not tired mummy. You should be more tired, you are sick but you chose to help others. I am very proud of you. I wanna help too” And that moment I know, I have successfully taught my kids through example. #balletmom #loml #parenting #mydaughtermyworld
Bahan-bahan : - Dark cooking chocolate, cincang kecil-kecil 150 gram - Susu evaporasi 50 ml - Margarin 1 sdm - Pelapis : Dark cooking chocolate 80 gram - Topping : Kacang sangrai, meses warna-warni secukupnya . Cara membuat : - Campur dark cooking chocolate dengan susu evaporasi, masak dengan api kecil sampai coklat meleleh. Matikan api, masukkan margarin aduk rata. Simpan di freezer 20 menitan sampai teksturnya bisa dibentuk. - Bentuk adonan menjadi bola-bola kecil, lakukan sampai adonan habis kemudian simpan kembali di freezer 10 menit. - Lelehkan dark cooking chocolate untuk pelapis dengan cara di-tim sampai mencair. - Ambil bola-bola coklat, celupkan ke dalam lelehan dark cooking chocolate kemudian taburi atasnya dengan kacang sangrai dan meses warna-warni. - Siap disajikan. . Source : resepkoki.id . . . #coklatruffle #cokelat #reseprumahan #resep #kulinerjogja #kulinerbandung #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #foodphotography #foodblogger #foodstagram #parenting #parentingtips #dailyparenting #parentingindonesia
Suka bingung gak mak kalau pengeluaran lebih besar dan pemasukan segitu-gitu aja'?? . Gak usah bingung Mak, saya tawarin nih peluang usaha yang bisa nambah penghasilan, yang pasti untungnya banyak sekali, . Gak usah keluarin banyak modal, gak pake ribet ngerjainnya, bisa sambil dasteran aja dirumah. . Yuk gabung sekarang, jangan ragu dan jangan khawatir gak ngerti caranya gimana, pasti diajarin sampai bisa!! . #openreseller #resellerwelcome #resellertigaraksa #dropship #peluangusaha #loker #marketing #parenting #arisan #DnA #openresellersmarthafiz #openresellerhafizdoll
Our kids are much more capable than we give them credit for, or entrust them with. #resoundkidsdenver #resoundparents #parenting
I love being a mom. Having fun together and watching them be kids always gives me the greatest satisfaction. And the pink blanket you see behind me is car fort...lol #motherhood #lovekids #kiddos #parenting #parentingisfun #funtime
Can’t take my eyes off this little one for a second. One minute she’s on the ground next to my bed, and the next she’s in my closet, playing with one of my belts. How, in 9 months, does one teeny being go from not being able to hold up their own head to escaping me at every turn? . . . . #motherhood #parenting #motherday #motherdaughter #motherdaughtertime #momsofinstagram #motherlove #motherslove #momlifeisthebestlife #parentlife #lovemom #motherdaughterlove #mommylove #newmom #babygirl #9monthsold
#Sunday well spent Infant swimming doesn’t just have benefits for your baby; it’s also a great way for you and your little one to bond. Given the hectic schedule that comes with modern parenting, spending one-on-one quality time with your baby during their swimming lessons is the perfect way to both simply ‘be’ in the moment. The giggles, smiles and skin-to-skin contact that you’ll have in the pool are evidence of this strengthening bond. #babyswimming #toddlerswimming #parenting #sportsparent #swimming #jakarta #healthylifestyle #teamjaq
Enjoying the @moondogbrewing Lager on tap while out for lunch at @pacostacosmelb. Really full of flavour for a lager, with a great fruitiness. #baby H has been a bit grumbly since getting vaccinated a couple of days ago, but definitely worth it! Beer: 🍺🍺🍺🍺🍺 Baby: 😭🤮😴 #beer #craftbeer #goodbeer #beerstagram #baby #babies #dad #dadstuff #dadlife #fatherhood #howtodad #parenting #lager
As a mom, I feel my son is growing up so fast... Everything has its own pace, it's our perception of it being slow or fast. . . . . . . . #parenting #motherhood #motherhoodunplugged #toddler #babies #quotes #quotestoliveby #quotesaboutlife #positivevibes #positivequotes #parentingquotes
• Stop beating yourself up • . Many people out there are having fun watching YOUR drama, and they are willingly offering you a step on your face telling you “you did wrongly”. . Come on, who is he or she to say Right or Wrong? Stay in an empowering environment and keep moving forward. . That’s how you love yourself differently.
Your going to let them go out there by themselves.... #parenting #kayaking #worrieddog #itsallgood
So today. This amazing young lady turned 15!!! I don’t even have the words for what I want to say really. She surprises me on the regular...although I won’t say that to her. She’s the best at some things but I don’t want to tell her yet. She makes me jump with joy with pride but I can’t tell her yet. 15 years and this year more than ever.... I’m sad and scared and worried if I’ve missed anything and I wonder if I should go over some things we already have just to remind her. This lady has been my rock. The reason I am who I am and where I am. She’s the best and I’m just over the moon happy to say she’s my daughter. I love you Haley to the moon and back! Happy Birthday!!! ❤️❤️❤️ #dadlife #fatherdaughter #beautiful #instagood #parenting #birthday #igotthis #bringaresume #notworthy #allboysmustdie #guardianofthedaughtersgalaxy #dadproblems #thankful #blessed #love
Im dreaming of lying on the beach and rocking this cute suit and kimono but its my daughters lol. We just had a rough bedtime. Both kids wanting me at the same time. Me juggling my time between both. Single parenting while your husband works away can be tough. I know that ill be checking out @askmumsaskatoon for tips and tricks and to see what works for others. I normally get lincoln down and then go spend some quality time in bed with Kins singing songs and cuddling until she falls asleep but today was the perfect storm of lincoln teething and not settling very easily and kinsley skipping her nap! Oh well im going to go have some wine🍷! Bathing suit and scrunchie: @precious_treasures (PRECIOUSFRIEND AND MENTION KINSLEY) Kimono: @emmaandapril (THANKSLOVELY) #realtalk #parenting #bedtimeisrough #cuteoutfit #outfitgoals #summerwardobe #babyoutfit #toddleroutfit #emmaandapril #pastels #tealsummerdreams #kimonolove #baby #clothing #shopping #smallshop #shopsmall #bathingsuit #floral #adorable
I probably shouldn’t have started with “sorry.” . Then again, I’m the one who may have left my iPad on a flight this week so perhaps you are right. . . . #momlife #motherhood #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #parenting #parentlife #parenthood #fiveyearsold #lost #told #instacomic #comicstrip #whyicanthavenicethings
#Repost from @nursesformedfreedom (@repost_media_app ) As nurses we believe in your right to make informed decisions for yourself and your family without the presence of shaming, bullying or coercion. . We believe in autonomy and the full disclosure of risks and benefits with any medical intervention. . We believe Informed Consent is the cornerstone of modern day medicine. . “Successful relationships between doctors and patients depend on trust. To establish that trust you must respect patients' autonomy—their right to decide whether or not to undergo any medical intervention . . . [They] must be given sufficient information, in a way that they can understand, in order to enable them to make informed decisions about their care.” -General Medical Council, 1999
When did you get so big? #jaxondonnell
Protects little ones 💕 #8reasonswhy ⠀ ⠀ With a soft memory foam core, and waterproof exterior, our play mats are designed to protect little ones. From tummy time, to sitting up, first steps and gymnastics practice, we’ve got you covered!
@evenbetterlark 🏹🏜😊⚡️
Daddy asked “did she wear that to school today!?” 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😂 Uhmmm Love, first of all, there’s no school today. Second, I took her under a bridge. Third, we went to a dog park, sooo.. dogs were the only ones that noticed her. 🙄😅
When you have as many kids as we have (5) you get extra kids and then grandkids it often feels like it’s getting more complicated then becoming less demanding then I thought it would. After 23 years as a mother new phases and new adventures or obstacles ( however you choose to look at it keep coming up) #parenting #grownish #parenthood #alwaysmybaby #almostemptynesters #motherofteens #wingingit #stilllearning
Managed to squeeze in a little family outing to Matakana before weekly meal planning, supermarket shop, 3x loads of washing, house clean, sorting kids daycare bags and dinner prep 🤪😴 #sundayadmin #workingmumlife
💣 #Repost from @believemothers (@repost_media_app ) Marketing is expertly spun into “science,” but if you actually read the science, you will quickly find that it is fully contradictory of the talking points that are so often blasted on the media and in court by public health professionals, scientists and doctors. What they are saying and what the science actually says are two entirely different things. These institutes – and the “science” they champion – are deceptive and involve fraudulent strategies used by pharmaceutical giants to hide the substantial risks of its products and to inflate the imagined benefits. They ride that fine line between scientific fact and spin. It is an insidious practice that manipulates the facts while fooling the public. True objectivity is literally priceless.
How dedicated am I to motherhood? I’m hanging out with Chuck E. Cheese when I could be watching the #torontoraptors #wethenorth #birthdayparty #basketball #momofboys #sportsmom #basketballmom #chuckecheese #morherhood #parenting #crazysaturdaynight
Stellar day on the river with @steamboatflyfisher and their 15th annual women’s’ clinic.
By @occupationaltherapyabc :⠀ ...⠀ "Self-care is an umbrella term with many different elements. Self-care is any activity that we do deliberately in order to take care of our mental, emotional, and physical health. Good self-care is key to improved mood and reduced anxiety. It's also key to a good relationship with oneself and others" - 👍 Agreed? - ❤️Tap the like ❤️ button. 🥰 - 👇Comment below your thoughts💭 - 💌Share with someone who needs it 💌 - 🏷 Tag someone you love and care 💖 - 🔍Check out our page 📜 @ebabyzoom and follow #ebabyzoom for more: 🔎 - ➡️Follow @ebabyzoom 👀 for more 📌 ➡️Follow @ebabyzoom 👀 for more 📌 #selfcare #parentinghacks #parentingtips #parentingmeme #parentingwisdom #parentproblems #mums #mum #montessori #parenthood #positiveparenting #montessorikids #parenting #parents #parentlife #parentlifestyle #montessorimom #parenthood_moments #kids #child #wisdomlistens #lifehacksforkids #lifeskills #kidswisdom #kaizenwisdom #nevergiveup
That’s my girl 🙌🏼 . Dancing to the beat of her own drum. 🔥 . Experimenting, sensing, feeling, moving and becoming one with the rhythms as they flow through her body. 🎶 . For so long she would not allow me to video many of these moments she spends playing with her dancing that so deeply inspire me. I get the courage it takes and vulnerability so I honor it.💃🏼 . However last night, during my barre class, due to the Memorial Day holiday, I had a smaller class then usual so she asked me if she could stretch and practice her dancing in the corner of the room. I told her she could so long as she did not disrupt my class. She agreed. By the end of class I felt a shift her and when we arrived home and began dancing again, I asked her as I do often, if I could capture this moment through video. To my surprise she agreed. 😍 . I am so proud of her and grateful. ❤️ . While I do my best, have my challenging moments and continue to learn so much how to be a better parent for my children, one thing is for sure ☝🏽I am fully committed to supporting their authenticity. Without a doubt they can rely on their mama to nurture their growth and development to become who they really are. 🌟 . It takes bravery to express yourself freely, blossom and become who you really are. And my girl is doing just that.💓 . I am thankful for the continued reminder what a gift and blessing it is to be her mom. I love you Bella! 💞 . Music: Billie Eilish 🎵 . 💋 . #thatsmygirl #freestyledance #courage #contemporarydance #inspiration #motivation #fitchick #personaldevelopment #performer #artist #yogaeverydamnday #healthcoach #lifecoach #personaltrainer #yogateacher #dancer #dancerslife #ballroomdancer #fit #fitover40 #fitness #athlete #fitmom #yoga #workout #modeling #spiritual #parenting #wbff #motherhood
With so much happening in the world today, this one almost slipped by me. Have you seen this? What are your thoughts? ⠀ Government relaxes nutrition standards for school lunches⠀ ⠀ https://buff.ly/2Hun9I4. #parenting #parents #parentingtips #friday #teachergoals #teacherlife #instagood #therootedfamily #mom #dad #podcast #life #lifegoals #mentalhealth #wellbeing #wellness #healthcoach #coach #teachersofinstagram #podcast #parentinghelp #makingchanges #personalgrowthanddevelopment #postoftheday #allthegoodthings
"Remember ☝️ . As Far As Anyone Knows, We Are A Nice, Normal Family“ 😜 . Whose looking forward to joining the best of the best at WBFF World Bahamas; the most glamorous and exciting shows In fitness and modeling. We’re getting ready for ya. 😉💪🏼 . Team: 👙 . @legendary.bodies @wbff_official @wbffkids @carolinedecampos @paul_dillett @allisondillett 🌟 . 💋 . #TBT #inspiration #motivation #family #love #gratitude #motherhood #fitmom #instagood #fashion #fitchick #personaldevelopment #performer #artist #healthcoach #lifecoach #personaltrainer #health #yogateacher #dancer #ballroomdancer #fit #fitness #athlete #fitmom #yoga #workout #modeling #parenting #wbffkids #wbff
🚽🧻 When #toilettraining , #kids need to feel what ‘wet’ and ‘dry’ are. Using a pull-up can buffer this sensation and delay or just flat out stall your training! . Shop our Toilet Training Guide ➡️ Link In Bio - Good Luck!! 👍🏻
My son, no matter who enters your life I will love you more than any of them.
next page →