#parentingquotes

100,100 posts

Loading...
The parent-child connection is the most powerful mental health intervention known to humanity - Bessel Van Der Kolk . . . #babywearing #wearallthebabies #wearallthetoddlers #carryingmatters #motherhood #parenting #parentingquotes #EmbanGendongan
The parent-child connection is the most powerful mental health intervention known to humanity - Bessel Van Der Kolk . . . #babywearing #wearallthebabies #wearallthetoddlers #carryingmatters #motherhood #parenting #parentingquotes #EmbanGendongan
The parent-child connection is the most powerful mental health intervention known to humanity - Bessel Van Der Kolk . . . #babywearing #wearallthebabies #wearallthetoddlers #carryingmatters #motherhood #parenting #parentingquotes #EmbanGendongan
*Anak-Anak Rusak Karena Kelalaian Orang Tua* Dari sekian penyebab kerusakan pada anak dan generasi muda, penyebab utamanya adalah kelalaian orang tua dalam mendidik anak mereka, sehingga ketika anak rusak, nakal atau tidak sesuai harapan. JANGANLAH orang tua menyalahkan orang lain baik guru di sekolah atau yang dianggap merusak dan mempengaruhi anaknya, akan tetapi segera orang tua intropeksi diri mereka Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah menjelaskan, ﺍﻛﺜﺮ ﺍﻷﻭﻻﺩ ﺇﻧﻤﺎ ﺟﺎﺀ ﻓﺴﺎﺩﻫﻢ ﻣﻦ ﻗﺒﻞ ﺍﻵﺑﺎﺀ, ﻭﺇﻫﻤﺎﻟﻬﻢ, ﻭ ﺗﺮﻙ ﺗﻌﻠﻴﻤﻬﻢ ﻓﺮﺍﺋﺾ ﺍﻟﺪﻳﻦ ﻭﺳﻨﻨﻪ, ﻓﻀﺎﻋﻮﻫﻢ ﺻﻐﺎﺭﺍ “Kebanyakan kerusakan anak disebabkan karena orangtua mereka, mereka menelantarkannya dan tidak mengajarkan anak ilmu dasar-dasar wajib agama dan sunnah-sunnahnya. Mereka menyia-nyiakan anak-anak di masa kecil mereka.” [1] Orang tua terlalu sibuk atau malas mendidik anak mereka, serta tidak mengawasi dengan siapa anak-anak bergaul yang bisa mempengaruhi anak-anak. Inilah menjadi penyebab rusaknya anak-anak dan generasi muda. Padahal anak-anak lahir dengan kepolosan dan di atas fitrah. Tidak ada yang lahir kemudian langsung nakal atau rusak akhlaknya Dua hal yang penting (dari sekian banyak hal yang harus diperhatikan): 1. Orang tua harus mengajarkan dasar-dasar ilmu agama, adab islam dan akhlak mulia [2] Jika tidak ada dasar agama, anak bisa jadi sukses dunia tetapi tidak memperhatikan bakti kepada kedua orang tua dan mempunyai adab yang buruk atau menelantarkan orang tua ketika mereka di usia tua sebagaimana perkataan:  ﻳﺎﺃﺑﺖ, ﺇﻧﻚ ﻋﻘﻘﺘﻨﻲ ﺻﻐﻴﺮﺍ ﻓﻌﻘﻘﺘﻚ ﻛﺒﻴﺮﺍ, ﻭﺃﺿﻌﺘﻨﻲ ﻭﻟﺪﺍ ﻓﺄﺿﻌﺘﻚ ﺷﻴﺨﺎ “Wahai ayahku, sungguh engkau mendurhakaiku di waktu kecil maka aku pun mendurhakaimu dikala aku besar. Engkau menelantarkanku di waktu kecil maka aku terlantarkan engkau di kala tua nanti.” [3] Sedangkan anak yang baik agamanya ia akan berusaha berbakti kepada orang tua mereka (Lanjut di komentar) #anakidamancom #islamicquotes #parentingislami #parentingnabawi #parentingtips #EllyRisman #anakislam #anaksoleh #anakshalih #parenting #momlife #parenthood #parenting101 #parentingquotes #parentinglife #parentingtips #motherhood
Punya anak lebih dari satu? Ternyata nggak cuma bermanfaat buat orangtua nya . Tapi juga ada manfaatnya untuk si kakak dan adik . Apa aja ya? . Yuk kita simak 😊 . Sharing yuk buibu suka dukanya punya anak lebih dari satu💞 . . Follow @parentingdansikecil Untuk mendapat info seputar parenting dan anak-anak . . #parentingtips #parentingquotes #tipsparenting #parenting #infoanak #ibudanbayi #balita #bayi #anak #parentingdansikecil #anaklebihdarisatu
AMIRIGHT?!?!?
?????🤷🤷🤷🤷🤷🤷 @momtransparenting asks all the important questions. Go follow her for more hilarity. @momtransparenting . . . . . . . . . #dishwasher #householdchores #cleaning #dishes #housewife #parentinglife #parentprobs #parentstruggles #parentingquotes #quotes #quotesandsayings #momhumor
Okay folks- y’all listen up. It’s about to get realllllll— . You follow my journey. You see my ups. You see my downs. You see my transformations. You see my grief. You see my happiness. You see my toddler mom life. You see my singleness season. You see it all. . Wanna know what you don’t see? Me throwing products down your face.🤷🏻‍♀️ Ever wonder why? Well the answer is simple... that ain’t what we about on this crew. ✌🏼. . You wanna know what I’m “selling”? Well here let me tell ya: Empowerment Accountability Mental transformations Sisterhood Friendship Fulfillment Joy Contentment . I don’t know about you but I’m like 999.999% positive that stuff doesn’t come in a box or in a pill bottle. Just sayin. . This community has changed, scratch that, SAVED my life. It’s provided me the missing links I needed in my life. It provided me the MORE I was searching for. It provided me friendships I never would have. Its given me SO much more than a dang product. . So yeah you can scroll through and check my posts for motivation and inspiration or all of that jazz... OR... or you could join me and experience the REAL changes that come from having a community of empowering, supportive friends backing you up every single day. . That sounds a heck of a lot better than some crazy diet craze that’ll get half used and sit on your pantry shelf for a year. Choice is yours. {but if I were you I’d choose the joining me part... way better idea 😜}
Pesan bukunya sekarang, atau SHARE ke teman2 yang sudah jadi orangtua ya.. Kalau bermanfaat kan bisa dihitung amal jariah tuh 😊😉 Whatsapp 08990341752 #bukuparenting #bukuanak #bukuakhlak #millenialparents #parenthood #islamicparenting #parentingislami #parentingquotes #parentingtips #parentingmemes #parentingindonesia #tipsparenting
parenting is a lot like folding a fitted sheet.. nobody knows how to do it . . #cartereastonosborne #boymom #justgowithit #motherhood #parenting #parentingquotes #ceo #babyboy #reality #wingingit
Konflik anak dan orang tua seringkali terjadi. Akan tetapi dampak konflik yang terjadi bisa berbeda2 dalam setiap keluarga. Hal yang membedakan adalah bagaimana orangtua dalam mensikapi konflik yang terjadi. . Untuk meredam dampak konflik antara orangtua dan anak. Sebagai orangtua seharusnya memiliki cara yang cerdas, salah satunya ketika kita sedang bermaslah dengan pekerjaan kita dan anak sedang bermasalah dengan urusannya dan berteriak2 meminta bantuan, langkah sebaiknya kita ambil adalah membiarkan anak berteriak dan fokus pekerjaan hingga selesai lantas menyelesaikan masalah anak atau kita lupakan pekerjaan kita sementara waktu dan menyelesaikan masalah anak kita . Apabila kita tidak fokus dengan keduanya maka dampak dari konflik itu akan sangat berbahaya . Sumber : buku "Ayo Bicara buku komplit komunikasi efektif" Ditulis oleh : @SekolahJadiOrangtua . #Sekolahjadiorangtua #parentingtips #parentingquotes #pendidikananak #pendidikanislam #blp #bpn #bpp #infobalikpapan #iklanbalikpapan #infokulinerbalikpapan #kulinerbalikpapan #kulinerbalikpapanhits #kulinerbalikpapankekinian #balikpapanfood #balikpapanfoodies #ayamungkepsuberma #ayam #ayamungkep #ayamgoreng #ayambakar #ayamfrozen #halal #halalfood #koperasi #koperasisyariah #kopsyah #suberma
How true is this! I know a few people like this chocolate too…. despite what they appear on the outside they’re soft on the inside like a marshmallow!
Di dalam buku ‘Destined for Happiness: Does Childhood Predict Adult Life Satisfaction?’ terdapat sebuah penelitian menarik yang membahas tentang kecerdasan emosi anak Fokus penelitian tersebut, bagaimana pembawaan masa kecil, karakter parenting, dan status sosial ekonomi keluarga memprediksi seberapa bahagia seseorang di usia dewasanya Penelitian itu menyimpulkan bahwa hal-hal non konitif seperti kecerdasan sosial dan kepribadian adalah faktor yang paling berpengaruh terhadap kebahagiaan anak di masa mendatang Sarana-sarana pendukung lainnya pun, seperti buku, mesti Ayah Bunda perhitungkan. Karena, interaksi sosial itu lahir dari motivasi. Dan motivasi tersebut hadir berdasarkan referensi Halo Balita sangat memahami hal tersebut. Di dalamnya terkandung materi-materi yang tanpa disadari memberi gambaran pada anak tentang bagaimana menjadi seseorang yang berada di tengah masyarakat, bagaimana cara berinteraksi dengan orang lain, bagaimana caranya bahagia dan membahagiakan Yuk asah kecerdasan social anak melalui Halo Balita. Ohya, beli Halo Balita sekarang, dapet voucher ILMA 200rb lho, sayang banget kalau dilewatin gitu aja. Hubungi Book Advisor kami, dan baca selengkapnya https://mandira.id/news/detail/kecerdasan-sosial-anak-bagaimana-masa-kecil-memprediksi-seberapa-bahagia-anak-di-usia-dewasanya_270 . . #abf_kids #parentinganak #parentingquotes #tipsparenting #halobalita #bukuanakcerdas #bukubayi #mandiradiansemesta #kecerdasansosialanak #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #bukutahunansekolah #buku #bukuislami #bukuonline #bukubagus #bukubestseller #bukubalita #indonesia #freeongkirseluruhindonesia #freeongkir #halobalitamurah #KelasKonsistenNovember #Widteams #Widteams12
Happy Veterans Day to all of our military families and friends Let Peek Of Joy 3D Ultrasound & Spa cater to you. From prenatal massages, belly casting, gender reveal balloons and so much more!! Contact us today 757.345.5458. . . . . #peekofjoy3d #babybullet #babystuff #babybullet #babyshower #babyboy #babybump #babyclothes #pregnancybeyond #babyootd #mommyandson #parentgoals #instababy #dadlife #healthyfood #healthylifestyle #healthychoices #pregnantbelly #pregnantlife #babyfashion #babybrother #babyboy #babystagram #parentingquotes #parentgoals #babysteps #babyphoto #babylove #babysister #mommyhood
Listen to your body!! You will be able to prepare your mind & soul without any setbacks. Dont listen to what others want you to do during your special time. Do what you feel. You make the choice. During the crucial time we as mothers are growing our minds that will prepare us to accomplish the #1 job position in the world.... being a mommy!!! Let Peek Of Joy 3D Ultrasound & Spa cater to you. From prenatal massages, belly casting, gender reveal balloons and so much more!! Contact us today 757.345.5458. . . . . #peekofjoy3d #babybullet #babystuff #babybullet #babyshower #babyboy #babybump #babyclothes #pregnancybeyond #babyootd #mommyandson #parentgoals #instababy #dadlife #healthyfood #healthylifestyle #healthychoices #pregnantbelly #pregnantlife #babyfashion #babybrother #babyboy #babystagram #parentingquotes #parentgoals #babysteps #babyphoto #babylove #babysister #mommyhood
“One book, one pen, one child, and one teacher can change the world”. — Malala Yousafzai
Their is always something to be said about a parent/s “who makes the decision and takes on all the responsibilities required to raise their kid/s. We believe — parents deserve the trophy, championship belt, & praise for all the “behind the scenes work” — associated with raising a vibrant child. To all the babies, kids, teenagers and adults who’ve been fortunate enough to receive love or have parents demonstrate love — applaud !— Emacity Shop Co-Founder
Angie Harmon—"My children are my life ... It's not like I don't have my own wants and and dreams anymore — it's just that the kids come first."
“No matter what the moment, a baby girl will always render sunshine in your life with her adorable smile.” — unknown
"I'll love you forever, I'll like you for always,as long as I'm living, my baby you'll be." - (Robert Munsch)
"The littlest feet make the biggest footprints in our hearts." - Unknown
“What good mothers and fathers instinctively feel like doing for their babies is usually best after all.” - Benjamin Spock Parenting is tough, especially when one is unsure of what to do in certain situations. Don't beat yourself up in those moments, do your best and learn for the next time.
Let your baby explore different locations and atmospheres. New experiences can be great for accelerating growth. — Emacity Shop Co-Founder
“It is a smile of a baby that makes life worth living.” - Debasish Mridha
Somebody didn't get their favorite picnic snack.
Ahhhhhhhhh! Mommy my tongue! Look. Look. My tongue! ————————————
Family time at the park, babies love it, and that time with family away from stress is good for the soul.
"Sometimes the littlest things take up the most room in your heart.”
Embrace your family through good and bad times...
"His little hands stole my heart. His little feet ran away with it.”
The award for the world’s cutest baby goes to......... you❤️”
Depression is a condition that is more severe than normal sadness and can significantly interfere with a child's ability to function. ——————————- Depression affects about 2% of preschool and school-age children. ——————————- Depression in children does not have one specific cause but rather a number of biological, psychological, and environmental risk factors that are part of its development. ——————————- General symptoms of depression, regardless of age, include having a depressed or irritable mood or loss of interest or pleasure for at least two weeks and having at least five clinical signs and symptoms. ——————————-
Never overlook the importance of a father-daughter relationship!
"I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." - Vincent Van Gogh
Loving is not a one step process. You have to love again and again. — Emacity
A baby’s smile can transform how you view the world.
Is teachers saying your child’s a trouble maker? —————————— We believe they have a medical advantage called high-energy. To combat this negative stereo type we’ve put together a list of corrective actions or helpful activity’s you can use to assist in your parental journey. _____________________ 1.Set clear limits with kindness: When setting limits, take the time to make eye contact and help your child focus on your request, the effort is totally worth it. Encourage your child to repeat back to you what they understood to reduce disagreements. ——————-——————- 2. Teach calming skills It can be a glitter jar, rice bottle, wheel of choice or breathing exercise. Do it together until it can be a go to habit. Initially this may seem hard to do, but it does work with time so investing the time to teach this is very worth it. ——————-——————- 3. Seek to understand All the extra energy is sometimes a disguise for frustration and overwhelm. Be open and ready to listen to upsets with empathy, understanding and validation. Don’t squash the negative emotions because they are valid too ——————-——————- 4.Find Outlets: Find healthy outlets for your child to release energy. Children need access to free play and space where they can just be free to explore and move about. Active play is also a healthy way to process all feelings, including anger and pent up upsets.
Some children never get the same opportunities our children get. Be a blessing to a child outside of your environment.
A brotherhood can go along way. We need more boys and real men to raise them🙏🏻
Warm children = cooperation!
A family moment is worth millions of dollars.
Feel empowered... because women matter!
To be what we are, and to become what we are capable of becoming, is the only end of life.
Podiatrists recommend they learn to walk without shoes to encourage balance and coordination and exercise the muscles in their feet. Research published in podiatry journal The Foot in 2007 suggests that structural changes can result from the foot conforming to the shape and constriction of a shoe, rat
Reverse engineering the shopping experience with a focus on empathy
Our experience has taught us that supporting one another to fulfill our individual and collective potential is why we are all here. Sometimes, all it takes to connect with someone else is sharing our vulnerable story, lending an ear or a shoulder, and just being present for them🙌🏻
Sharing moments last a lifetime!!
Together we prosper!
Good posture is so vital in the proper functioning of the body, but what does having bad posture really mean and what are some of the signs to look out for in your kids? The most important thing to know, is that posture is a habit.A habit can be learned over time and it can be unlearned as well.
One eye open just in case!
The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you'll go.
Baby-"A little bit of heaven sent down from heaven"
Children are the bridge to heaven!
Thankful for Babies, Children and Parents.
Babies know real love. Don't fake it!
Teach and watch them grow!
Children are the future. Point. Blank. Period.
next page →