#pasirgudang

207,093 posts

Loading...
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
Zahirah cakap dia suka sangat Meeracle Facial Serum sebab cepat meresap dan buatkan kulit dia glowing walaupun tak pakai mekap. . Kalau korang pulak kenapa koramg suka sangat guna Meeracle ni? Cuba share sikit.. . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #zahirahformeeracle
Founder MEERACLE boss Meera menjadikan Puteri Diana sebagai inspirasi maka terciptalah lipmatte kod Lady Diana. _ Alhamdulillah setakat ni sambutan Lady Diana permintaan paling tinggi. _ Kaler soft nude memastikan pemakai kelihatan lebih ayu,manja dan natural. Awww tergoda tak? 😍 _ Berminat boleh klik link di bio profile. Tq 😉 #rcw #meeraclelipmatte #meeraclexrcw
MEERACLE X RCW LIPMATTE . Never underestimate the power of dramatic lips. Be Marilyn is a bold red color for a fierce strong woman. . www.meeracle.com.my . #rcw #meeracle #meeraclexrcw #gemstonelipmatte #meeraclexrcwlimited
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
“ YG NI PALING CEPAT SOLD OUT, NAMA PUN DAH ANGELINA TAKKAN LAH TAK POWER ? “ . . Byk2 lipmatte MEERACLE X RCW, lipmatte yg ni paling cepat SOLD OUT, why ? . . Sbb tekstur dia sgt CREAMY dan warna dia yg nude buatkan bibir uols tu munggil! . . Barula mcm pelakon hollywood tu, sbb tu la nama dia angelina..dan lipmatte ni yg aisyah anak Cheta paling suka, kalau budak2 pn suka lagi kita yg dh berumur ni..hehe . . Pada asalnya Chemist MEERACLE mmg dah agak yg lipmatte code Angelina ni mesti paling laris, sbb dia kata masa proses pembuatan dia pn dh nmpk warna dgn tekstur dia sgt menarik. . . Susah nak explain, tapi creamy dia tu mcm ngam2 je..nmpk bibir tu segar! . . Agak bahaya pada uols yg pakai code Angelina ni sbnrnya, kalau bujang tu okay lagi la, tp yg dah kahwin tu takut nnti org duk ngurat lagi! Hehe . . Apa pun, MEERACLE X RCW gemstone lipmatte code Angelina ni mmg paling syok! Paling best! Paling ramai org beli.. . . Nak ? Meh klik link di bio profile..siapa cepat dia dapat! Stok limited sgt2! . . #rcw #meeracle #meeraclexrcw #gemstonelipmatte
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
💕DOCTORCOS INTENSIVE HYBRID💕 HARGA : RM35 . 🛂EXCLUDE POSTAGE 🚗C.O.D. PASIR GUDANG (F.O.C.). To order 📲 0137661046 . 🌹Kelebihan Doctorcos Intensive👇. ✔7 in 1 FUNCTIONS . 💎Mask free sheet- boleh jadi mask muka tanpa pakai mask. 💎Moisturising cream-melembapkan muka. 💎Nourishing cream-memberi nutrient dan vitamin pada skin. 💎Elasticity cream-krim tegangkan kulit. 💎Pore cream-kecilkan pori. 💎Sleeping pack-krim boleh dipakai semasa tidur dan bangun esok pagi baru basuh👏👏. 💎Brightening cream-cerahkan skin secara sihat.. 🌹Antara fungsi lain Doctorcos -di gunakan sebagai makeup base (primer) - di gunakan sebelum bb/cc cream/foundation sebelum mekap. ✔Semua DOCTORCOS PRODUK boleh di campur dgn produk lain. ✔Amat tahan lama 👍👍. ✔Guna sikit aje tapi tahan berbulan 3-5 bulan (110ml) #codpasirgudang #pasirgudang #kosmetikmurah #kyliemalaysia #foundationmurah #foundationmalaysia #johor #eyelinermurahmalaysia #kosmetikmalaysia #bazarpaknil #bazarkaratjb #sayajualmurah #murah2 #dermacolmurahmalaysia #hudalipstickmalaysia #mascaramalaysia #lipstickmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #narsfoundationmurah #kyliemalaysia #kissbeautymurah #morphemalaysia #anatasiamalaysiamurah #narseyelinermalaysia #maybellinemurahmalaysia #missrosemalaysia #hudamalaysia #nyxmurahmalaysia #focalluremurahmalaysia #viralmalaysia #doctorcosmalaysiamurah
💕DOCTORCOS INTENSIVE HYBRID💕 HARGA : RM35 . 🛂EXCLUDE POSTAGE 🚗C.O.D. PASIR GUDANG (F.O.C.). To order 📲 0137661046 . 🌹Kelebihan Doctorcos Intensive👇. ✔7 in 1 FUNCTIONS . 💎Mask free sheet- boleh jadi mask muka tanpa pakai mask. 💎Moisturising cream-melembapkan muka. 💎Nourishing cream-memberi nutrient dan vitamin pada skin. 💎Elasticity cream-krim tegangkan kulit. 💎Pore cream-kecilkan pori. 💎Sleeping pack-krim boleh dipakai semasa tidur dan bangun esok pagi baru basuh👏👏. 💎Brightening cream-cerahkan skin secara sihat.. 🌹Antara fungsi lain Doctorcos -di gunakan sebagai makeup base (primer) - di gunakan sebelum bb/cc cream/foundation sebelum mekap. ✔Semua DOCTORCOS PRODUK boleh di campur dgn produk lain. ✔Amat tahan lama 👍👍. ✔Guna sikit aje tapi tahan berbulan 3-5 bulan (110ml) #codpasirgudang #pasirgudang #kosmetikmurah #kyliemalaysia #foundationmurah #foundationmalaysia #johor #eyelinermurahmalaysia #kosmetikmalaysia #bazarpaknil #bazarkaratjb #sayajualmurah #murah2 #dermacolmurahmalaysia #hudalipstickmalaysia #mascaramalaysia #lipstickmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #narsfoundationmurah #kyliemalaysia #kissbeautymurah #morphemalaysia #anatasiamalaysiamurah #narseyelinermalaysia #maybellinemurahmalaysia #missrosemalaysia #hudamalaysia #nyxmurahmalaysia #focalluremurahmalaysia #viralmalaysia #doctorcosmalaysiamurah
🌹Hai dolls. Ada masalah seperti ini tak??. Eyebag? 🐼 Panda eyes?🐼 Lingkaran gelap bawah mata ?🐼 Mata sembap?🐼 . Jom selesaikan masalah mata anda dengan INDULGE SOOTHING EYE GEL MARY KAY . Tahukah anda kulit dibahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit & lapisan kolagen dan elastin lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka ? Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah mata dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis & cengkung dibawah mata. . Ciri - ciri unik kulit dibahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti. Serikan kembali wajah anda yang suram dengan. Jeng jeng jeng . . 💙 INDULGE SOOTING EYE GEL.💙 . Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Ia mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. . . Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata. Tahan penggunaan 4-5 bulan dan ke ats 😱😱😱 . Sangat jimat !!!! Jom dapat kan produk terbaik Mary kay yg sgt jimat ni... 🌹 Saya adalah Perunding Kecantikkan 👇 Dapatkan perkhidmatan kecantikkan secara PERCUMA drp saya 😘😘 📲DM/Whatsapp me : 013-7661046 (Norah) 📲DM/Whatsapp me : 013-7661046 (Norah) 📲DM/Whatsapp me : 013-7661046 (Norah) #marykayjohor #marykaymalaysia #mekapviral #marykayselangor #marykaymelaka #marykaysingapore #marykaypasirgudang #codpasirgudang #johor #pasirgudang #peluangkerjaya #kyliemalaysia #hudamalaysia #muamalaysia #muajohor #muapasirgudang
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA😉 Mr Bouncy Pogo Pogo ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua yang beragama Islam diseluruh dunia. ---------------------------------------- Mr Bouncy Pogo Pogo would like to take this opportunity to wish a Happy Hari Raya Aidil Adha to all of our Muslims worldwide. #aidiladha #harirayahaji #salamaidiladha #HappyBirthday #MrBouncyPogoPogo #bouncycastle #bouncy #partyevent #birthdayParty #bouncycastlerental #partyideas #partyrentaljb #eventvenuejohor #eventvenuejb #sewabouncycastle #sewabouncycastleJB #bouncyCastleJB #sewaBouncyCastlejohor #birthdayideas #kidsParty #hariLahir #harijadi #johorbahru #JDT #skudai #pasirGudang #kulai #iskandarputri #bouncycastlejohor
Thanks you customers order Alfalfa Complex untuk guna masa berpantang & milkbooster ❤ . Kebaikan Alfalfa Complex : . ✔Legakan sakit-sakit sendi dan belakang ✔Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan ✔Memberi kelegaan semasa period. ✔Membantu Merawat arthitis ✔Membantu Merawat athma ✔Mencuci usus bagi membuang toksik ✔Membantu membuang angin dalam badan ✔Membantu masalah keputihan pada wanita. ✔Membesar dan menegangkan payudara. ✔Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. ✔Memulihkan urat selepas bersalin. ✔Milk booster ✔Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✔Meningkatkan stamina lelaki ✔Membantu Melegakan masalah sembelit ✔Merawat masalah bau badan AINA LIANA | 012-798 4322 #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarparut #kulitflawless #jerawat #pudarjeragat #kulitcerah #kurus #milkbooster #perapatmissv
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Thanks you customers order Alfalfa Complex untuk guna masa berpantang & milkbooster ❤ . Kebaikan Alfalfa Complex : . ✔Legakan sakit-sakit sendi dan belakang ✔Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan ✔Memberi kelegaan semasa period. ✔Membantu Merawat arthitis ✔Membantu Merawat athma ✔Mencuci usus bagi membuang toksik ✔Membantu membuang angin dalam badan ✔Membantu masalah keputihan pada wanita. ✔Membesar dan menegangkan payudara. ✔Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. ✔Memulihkan urat selepas bersalin. ✔Milk booster ✔Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✔Meningkatkan stamina lelaki ✔Membantu Melegakan masalah sembelit ✔Merawat masalah bau badan AINA LIANA | 012-798 4322 #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarparut #kulitflawless #jerawat #pudarjeragat #kulitcerah #kurus #milkbooster #perapatmissv
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Thanks you customers order Alfalfa Complex untuk guna masa berpantang & milkbooster ❤ . Kebaikan Alfalfa Complex : . ✔Legakan sakit-sakit sendi dan belakang ✔Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan ✔Memberi kelegaan semasa period. ✔Membantu Merawat arthitis ✔Membantu Merawat athma ✔Mencuci usus bagi membuang toksik ✔Membantu membuang angin dalam badan ✔Membantu masalah keputihan pada wanita. ✔Membesar dan menegangkan payudara. ✔Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. ✔Memulihkan urat selepas bersalin. ✔Milk booster ✔Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✔Meningkatkan stamina lelaki ✔Membantu Melegakan masalah sembelit ✔Merawat masalah bau badan AINA LIANA | 012-798 4322 #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarparut #kulitflawless #jerawat #pudarjeragat #kulitcerah #kurus #milkbooster #perapatmissv
Farhanis & Arif
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja...😘 Semua masalah selesai dengan mengambil 2capsule sahaja . 😍 . Dengan satu botol pinklady banyak kelebihan yang korang dapat . 😙 Semua dalam satu...😉 So , jangan ragu'2 untuk mengamalkan pinklady... Sebab ramai yang dah berpuas hati siap repeat order lagi tau . 💃 . . Jom order sekarang ! 😘 . 📲 0145705708 atau tekan link di bio 👆 . . . #pinklady #pinkladyhq #pinkladybaru #newpackagingpinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladymantap #pinkladymurah #pinkladyviral #pinkladykutu #kutupinklady #pinkladyansuran #ansuranpinklady #feedbackpinklady #testimonipinklady #dropshippinklady #dropshipwanted #agentpinklady #trustedsellerpinklady #johorbahru #pasirgudang #freepostage #freegift #heidiempire #teampinklady #teampinkladybodyperfection #teamajieka #teamajiekaboleh
Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja...😘 Semua masalah selesai dengan mengambil 2capsule sahaja . 😍 . Dengan satu botol pinklady banyak kelebihan yang korang dapat . 😙 Semua dalam satu...😉 So , jangan ragu'2 untuk mengamalkan pinklady... Sebab ramai yang dah berpuas hati siap repeat order lagi tau . 💃 . . Jom order sekarang ! 😘 . 📲 0145705708 atau tekan link di bio 👆 . . . #pinklady #pinkladyhq #pinkladybaru #newpackagingpinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladymantap #pinkladymurah #pinkladyviral #pinkladykutu #kutupinklady #pinkladyansuran #ansuranpinklady #feedbackpinklady #testimonipinklady #dropshippinklady #dropshipwanted #agentpinklady #trustedsellerpinklady #johorbahru #pasirgudang #freepostage #freegift #heidiempire #teampinklady #teampinkladybodyperfection #teamajieka #teamajiekaboleh
Ramai dah yang dapat body idaman dengan mengamalkan pinklady sahaja...😘 Semua masalah selesai dengan mengambil 2capsule sahaja . 😍 . Dengan satu botol pinklady banyak kelebihan yang korang dapat . 😙 Semua dalam satu...😉 So , jangan ragu'2 untuk mengamalkan pinklady... Sebab ramai yang dah berpuas hati siap repeat order lagi tau . 💃 . . Jom order sekarang ! 😘 . 📲 0145705708 atau tekan link di bio 👆 . . . #pinklady #pinkladyhq #pinkladybaru #newpackagingpinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladymantap #pinkladymurah #pinkladyviral #pinkladykutu #kutupinklady #pinkladyansuran #ansuranpinklady #feedbackpinklady #testimonipinklady #dropshippinklady #dropshipwanted #agentpinklady #trustedsellerpinklady #johorbahru #pasirgudang #freepostage #freegift #heidiempire #teampinklady #teampinkladybodyperfection #teamajieka #teamajiekaboleh
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
Pregnancy is the privilege of experiencing God's miracles on earth. "in my flesh shall I see God". Nowhere is this more apparent than in the experience of a pregnancy. Science has made it possible to witness the baby's growth on a sonogram. Once you see that, there's no turning back. Watching and feeling this little miracle grow inside you, knowing that one day you will hold this child in your hands is one of the greatest gifts that can be experienced Mua by : @wwrhmt Photoby : @syfqrhmt #maternityphotography #maternityshoot #wedding #pregnant #preconvo #outdoor #perkahwinan #johorbahru #pontian #kempas #pasirgudang #ulutiram
Lagi kes battery mengandung.. Just call or wasap je 0187842799 #46gadget #kotamasai #jalanbacang #pasirgudang
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
"wehhh besor nya creampuff!! Bestnyaa tak sabar nak buat buka puasa! " Kemain semangat lagi leha tengok japanese creampuff yang kusss semangat tu😬 . Kan kaknanad dah cakap. Saiz L. Bukan mini saiz.hehee . " Alaa malulah kena posing pulok kali nih. Dah banyak kali beli pun weh" Naik ketor tangan zu pegang premium congobar tu ha . Thanks korang kenkawan yang selalu support bisnes kecik kita ni. Since kita mula 2016 lagi. Semoga korang dimurahkan rezeki, diberi kebahagiaan dunia akhirat. . Hokehh esok ada 2 kek untuk pagi raya. Nak siapkan lauk raya sikit sebab ada tetamu istimewa nak datang😘 Dan esok buat birthday ecah (ikut taun islam) dan ayah ecah yang dah lepas tu 😘😘😘😘 . Semoga terus sihat lah tubuh badan ni sampai tugas selesai hujung minggu nanti😊 . #icipicipbynad #pasirgudangbakers #pasirgudang #johorcakes #kekmarblemoist #sayajualkeksedap
Santai riding release tension kerja 🚴🏼‍♂️🐼🏂 #bmx #bmxlife #mppgskateplaza #pasirgudang #johor
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
❤PATCHWORK EMBROIDERY❤ . . 📌Material : 100% Cotton (Washed Cotton) . . 📌 SET 6in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 4 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . . HARGA RM137 . . *RM12 POS SEMENANJUNG* *RM22 SABAH SARAWAK* . . Order: Click bio / www.wasap.my/60127972884 . . #SyaQist #Patchwork #Cadarqueen #CadarPengantin #Cadarmurah #janganbencicintaku #bazaarpaknil #cadarbudak #caddarplain #cadarsingle #cadarcartoon #totopatchwork #sitiaafiyah #baby #ctdk #meleTOP #pasirgudang #johorbahru #singapore #kualalumpur #Brunei #cadarcartoon #cadarbudak #raya2018
Transparent Canopy ini amat cantik dan eksklusif kerana sukar didapati di Malaysia. Kebiasaannya digunakan untuk acara Garden Weddings dengan elemen romantik dan sentimental. Chandeliar & Fairy Light dipasang menjadikannya indah bercahaya di waktu malam. Bayangkan majlis anda berlangsung di bawah bintang yang kelihatan di langit, pasti pengalaman yang tidak akan dilupakan! www.wasap.my/60197497496/TGVcanopy
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
YEARLY GOAL . Haaa...ni laa tempat yang sesuai bagi mereka yang mempunyai focus dan big why mereka... . Dengan adanya ruangan ini, maka setiap apa yang diplan dan difokuskan insyaAllah dapat dijalankan seperti yang dirancang... . Dan kini, . PLANNER 2019 SUDAH TIBA... . Preorder dah dibuka sekarang...jom dapatkan design kesukaan masing2...design yang berkenan di hati.. . . Harga RM25 sahaja tidak termasuk postage...jom...booking design yang anda sukai dan buat bayaran kemudian...ws 011-12740030 atau klik link di bio... . . Berita baiknya...siapa yang join preorder kalini akan berpeluang mendapat freegift 1 notepad dan 1 to do list notepad...menarik kann... . . Jom book sekarang...sebelum design kesukaan anda habis... . . #planner2019murah #planner2019 #diarimurah #diari2019 #plannersyababmurah #plannersyabab #sayajual #sayajualmurah #sayajualplanner #plannerbrunei #plannerbrunei2019 #plannerindonesia #utm #uthm #um #ums #umt #ukm #uitm #upm #ums #unimap #unimas #johorbahru #pasirgudang #skudai
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
RM48 SAHAJA!! RM48 SAHAJA!! AUG’s SALE🔥🔥🔥 SOMEBYMI 30DAYS MIRACLE TONER🍶 ONLY RM48😭 SAYA JUAL TK AMIK UNTUNG BANYAK NI SAYANGGGKUU CEPAT SEBELUM END SALE!! 💯ORIGINAL FROM KOREA DIRECT DM FOR ORDER NO COMMENT🔥🙏🏿 #somebymimalaysia #somebymiserum #sonnparkbeautywater #somebymirm48 #somebymimurah #somebymimurahmalaysia #somebymioriginal #somebymimiracletonermalaysia #pasirgudang #kotamasai #agentjb #agentpasirgudang #somebymipasirgudang #somebymikotamasai #somebymijb
RM90 SAHAJA!! RM90 SAHAJA!! AUG’s SALE🔥🔥🔥 SOMEBYMI 30DAYS MIRACLE SERUM🍶 ONLY RM90😭 NAK JIMAT AMIK COMBO FULLSET RM169!!😍 SAYA JUAL TK AMIK UNTUNG BANYAK NI SAYANGGGKUU CEPAT SEBELUM END SALE!! 💯ORIGINAL FROM KOREA DIRECT DM FOR ORDER NO COMMENT🔥🙏🏿 #somebymimalaysia #somebymiserum #sonnparkbeautywater #somebymirm48 #somebymimurah #somebymimurahmalaysia #somebymioriginal #somebymimiracletonermalaysia #pasirgudang #kotamasai #agentjb #agentpasirgudang #somebymipasirgudang #somebymikotamasai #somebymijb
RM169 SAHAJA FULLSET!! RM169 SAHAJA!! AUG’s SALE🔥🔥🔥 SOMEBYMI 30DAYS MIRACLE TONER SERUM SOAP🍶 ONLY RM169😭 SAYA JUAL TK AMIK UNTUNG BANYAK NI SAYANGGGKUU CEPAT SEBELUM END SALE!! 💯ORIGINAL FROM KOREA DIRECT DM FOR ORDER NO COMMENT🔥🙏🏿 #somebymimalaysia #somebymiserum #sonnparkbeautywater #somebymirm48 #somebymimurah #somebymimurahmalaysia #somebymioriginal #somebymimiracletonermalaysia #pasirgudang #kotamasai #agentjb #agentpasirgudang #somebymipasirgudang #somebymikotamasai #somebymijb
siapa kat sini yang dah ada koleksi "Kurung Fika" ni cepat angkat tangan 🙋🏼 !!!! . Confirm korang tak rugi grab koleksi ni sbb kurung ni 2 in 1 okeyyyyy uolssss 😘 . . . . #SayaJual #PasirGudang #VisitMyIg #Blouse #BajuKurungMurah #KurungModernMurah #KurungModenMurah #bajukurung #FilzahIskandar #PusatBandarPasirGudang #ButikPasirGudang #ButikPasirGudangJohor #giftreview #freegiveaway #giveaway #contest #contesttiap2bulan #TamanBukitDahlia #bajuKurungPasirGudang #BajuKurungJohor
Dianz Mask and Moist..Mmg Superb👍 Function : Menanggalkan blackhead dan whitehead yg degil.. Hanya rm59 sahaja termasuk postage #dianzvitamin #dianzmaskmoist #pasirgudang #cod #freepostage #2in1 #trustedsellerHQ @dianz.hq_feedback
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte
Produk Baru Dianz dh keluar guys😍 2 in 1 mask & moist..jum cepat2 grab! #dianzvitamin #dianzmaskmoist #pasirgudang #cod #freepostage #2in1 #dianzhq #trustedsellerHQ @dianz.hq_feedback
DESIRES . Dalam content planner baru kali ini, juga disertakan ruangan untuk Fitness Goal dan Travel Plan... . . Bagi mereka yang mempunyai matlamat fitness, planner ini memberikan solusi terbaik untuk sentiasa mengekalkan impian dan matlamat anda...juga berita baik buat mereka yang ingin merancang percutian masing-masing... . . Haaa...bestkan...makin menarik kan planner kalini...dan menariknya.. . . PLANNER 2019 SUDAH TIBA... . Preorder dah dibuka sekarang...jom dapatkan design kesukaan masing2...design yang berkenan di hati.. . . Harga RM25 sahaja tidak termasuk postage...jom...booking design yang anda sukai dan buat bayaran kemudian...ws 011-12740030 atau klik link di bio... . . Berita baiknya...siapa yang join preorder kalini akan berpeluang mendapat freegift 1 notepad dan 1 to do list notepad...menarik kann... . . Jom book sekarang...sebelum design kesukaan anda habis... . . #planner2019murah #planner2019 #diarimurah #diari2019 #plannersyababmurah #plannersyabab #sayajual #sayajualmurah #sayajualplanner #plannerbrunei #plannerbrunei2019 #plannerindonesia #utm #uthm #um #ums #umt #ukm #uitm #upm #ums #unimap #unimas #johorbahru #pasirgudang #skudai
Sebelum cuti haritu, sempat jgk Cik Ai siapkn order... Thank you kak lin slalu repeat order...Alhmdulillah.. 😍 . #khaiandkitchen #kekslice #brownies #mininutellatart #pontian #johor #pasirgudang
RAMADHAN MISSION & SADAQAH CHECKLIST . Bukan sahaja untuk perancangan harian, mingguan dan bulanan, planner 2019 ini juga memberikan ruangan untuk penambahbaikan sewaktu Ramadhan tiba serta checklist sedekah harian kita.. . Maka, ia dapat memudahkan dan meningkatkan ibadah harian kita dan sewaktu bulan Ramadhan untuk bekalan kita di akhirat kelak.. . Dan berita baiknya.... . Preorder dah dibuka sekarang...jom dapatkan design kesukaan masing2...design yang berkenan di hati.. . . Harga RM25 sahaja tidak termasuk postage...jom...booking design yang anda sukai dan buat bayaran kemudian...ws 011-12740030 atau klik link di bio... . . Berita baiknya...siapa yang join preorder kalini akan berpeluang mendapat freegift 1 notepad dan 1 to do list notepad...menarik kann... . . . Jom book sekarang...sebelum design kesukaan anda habis... . . #planner2019murah #planner2019 #diarimurah #diari2019 #plannersyababmurah #plannersyabab #sayajual #sayajualmurah #sayajualplanner #plannerbrunei #plannerbrunei2019 #plannerindonesia #utm #uthm #um #ums #umt #ukm #uitm #upm #ums #unimap #unimas #johorbahru #pasirgudang #skudai
PUBLIC HOLIDAY & CALENDAR . . Tahun ni kita buat kelainan dimana dalam planner 2019 ini disertakan kalendar untuk MALAYSIA, BRUNEI DAN INDONESIA. . Jadi, jika ada teman-teman dari negara jiran yang berminat, tarikh-tarikh cuti bagu negara anda juga sudah disertakan dalam planner ini. . Preorder dah dibuka sekarang...jom dapatkan design kesukaan masing2...design yang berkenan di hati.. . . Harga RM25 sahaja tidak termasuk postage...jom...booking design yang anda sukai dan buat bayaran kemudian...ws 011-12740030 atau klik link di bio... . . #planner2019murah #planner2019 #diarimurah #diari2019 #plannersyababmurah #plannersyabab #sayajual #sayajualmurah #sayajualplanner #plannerbrunei #plannerbrunei2019 #plannerindonesia #utm #uthm #um #ums #umt #ukm #uitm #upm #ums #unimap #unimas #johorbahru #pasirgudang #skudai . . More than 10 challenges or doodles or maze can be found in our new planner.. . . Besides having fun with those challenges, you can get motivate yourself with the quotes in the same page... . . PREORDER WILL BE OPENED SOON.. . . 12 ATTRACTIVE COVERS WILL BE RELEASED SOON. . . Save this number 011-12740030 or click the link on the bio to get yours. . #planner2019murah #planner2019 #sayajual #sayajualmurah #sayajualplanner #utm #uthm #upm #ukm #usm #umt #uitm #um #ums #unimap #unimas #johorbahru #pasirgudang #skudai
This nourishing henna hair treatment pack is a blend of Pure Musk Root, Bael, Liquor ice and Nutmeg to invigorate and rejuvenate the scalp, add strength to every strand and promote growth for longer, thicker, stronger hair. Features : 🌱Promotes hair growth 🌱Makes hair longer and thicker 🌱Suitable for all hair types 🌱Organically Pure & preservative free 🌱Dermatologist tested for safety, no animal testing 👍Key Ingredients & Benefits : Musk Root has been called the divine herb, with significant anti-bacterial powers. Found deep in the Himalayas, musk root has been used for centuries to promote healthy hair growth and natural stress relief. #hennatreatment #serialam #masaimurahmurah #masai #johorian #hairloss #hairtreatment #produkterbaik #pasirgudang #rosepetals #rosepetals 🌷 #henna #hairloss #baldness #bukitdahlia #permas #masai #hotoil #rambutgugur #rambutlebat #ayurvedic RAMBUT GUGUR DAN KELEMUMUR?? CEPAT DAN BERKESAN!! TEKAN LINK DI BWAH👇👇 UNTUK HARGA PROMOSI www.wasap.my/60127139801/HHT
- Femes gila soalan ni. Jap eh kita try explain dengan ringkas dan padat supaya awak clear beza do ang berdua ni. / Basically fungsi utama dorang berdua ni sama untuk: ✅ Buang toksin ✅ Kempiskan perut / Cuma Trutox Glow ada penambahan ingredients sikit yang takde dekat True Detox: 🌸 Sakura extract (cerahkan kulit) 🌸 Marine collagen (kekalkan kulit awet muda) 🌸 Apple stemcell (repair kulit dari dalam) Overall kerja TG ni untuk detox, kempiskan perut & cantikkan kulit. Perisa berries sedap wangi. Harga RM75 sm / RM80 ss (200g) / Kalau True Detox kerja dia cuma untuk buang toksin & kempiskan perut sahaja. Berperisa lemon tea. Harga RM45 sm / RM50 ss. (150g) / Kalau ditanya kita mana lagi best, kita jawab Trutox Glow sebab fungsi lebih banyak dan rasa lagi sedap pastu boleh cantikkan kulit sekali tapi depends jugak awak nak focus untuk apa dan budget berapa 😊 / Kita harap soalan atas tu terjawab ye hihi . .#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw #testimonibabyburn #jomkurus #fitmalaysia #babyburnjohor #babyburnjb #bbbyekin #belidgnekin #johor #kakekinterbaik #johor #pasirgudang #lelaki #malaysia #johorbahru #shawlpublika #jomkurus #bb #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat #utmskudai #politeknikpg #kolejkomunitipasirgudang
- . ❌ PRE ORDER ONLY ❌ [24HRS! Dua Empat Jam Sale Sahaja! Sempena Raya Haji!! Sale Kaw Kaw Teruk!!] . ______________________________ . Adidas Originals Atric . Size: 7uk to 11uk . Price: Rm290 ONLY! . ______________________________ ▪Kindly whatsapp for fast deal! [0138012504] ▪COD: BANDAR DATO ON | #JOHOR BAHRU ▪Free Postage: via Poslaju Malaysia ▪Eta: 2 or 3 weeks [working days] #adidas #adidasatric #casualmalaysia #footballcasualmalaysia #terracemalaysia #h #harimaumalaya #southernmalaysia #trefoilmalaysia #bazarkarat #melaka #johorbahru #shahalam #selangor #kedah #pahang #uitm #politeknik #pasirgudang #perak #malaysiacasual #pridemalaysia #adidasmy #pumamy #diadoramy
.اَللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ. اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْنَ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ صَدَقَ وَعْدَهُ وَنَصَرَ عَبْدَهُ وَأَعَزَّ جُنْدَهُ وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ. Happy Eid-ul-adha #eid #islam #dakwah #instagood #igersmalaysia #igdaily   #ig_masterpiece #tv_living #love #photooftheday #picoftheday #bestoftheday #eco #cleaner #pasirgudang #instagram #cucikarpet #cucikusyenkereta #kemas #housekeeping   #cleaning
- . ❌ PRE ORDER ONLY ❌ [24HRS! Dua Empat Jam Sale Sahaja! Sempena Raya Haji!! Sale Kaw Kaw Teruk!!] . ______________________________ . Adidas Originals SPZL Glenbuck . Size: 7uk . Price: Rm280 ONLY! . ______________________________ ▪Kindly whatsapp for fast deal! [0138012504] ▪COD: BANDAR DATO ON | #JOHOR BAHRU ▪Free Postage: via Poslaju Malaysia ▪Eta: 2 or 3 weeks [working days] #adidas #adidasglenbuck #casualmalaysia #footballcasualmalaysia #terracemalaysia #h #harimaumalaya #southernmalaysia #trefoilmalaysia #bazarkarat #melaka #johorbahru #shahalam #selangor #kedah #pahang #uitm #politeknik #pasirgudang #perak #malaysiacasual #pridemalaysia #adidasmy #pumamy #diadoramy
Crane 40tan utk dilepaskan Ws/call 01160562566 yg serius je okay 😉 #crane40tan #secondhand #murahmurah #pasirgudang
Vivix ni adalah supplement yang unggul dan hebat dalam produk Shaklee. Kualiti sangat bagus . Alhamdulillah dah banyak perubahan lepas ambil Vivix Shaklee. Jom baca kebaikan vivix, . ☘️Kebaikan Vivix Shaklee☘️ . ♥️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ♥️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius ♥️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung ♥️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ♥️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf ♥️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir ♥️Membantu merawat penyakit parkinson ♥️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar ♥️Meningkatkan kesihatan imum badan ♥️Menggalakan kesihatan keseluruhan . Nak dapatkan harga murah dan FREE consultatation wasap aina sekarang! . AINA LIANA | 012-798 4322 #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarkanparut #jerawathilang #pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setkurus #nakkurus #beritenaga #berpantang
Vivix ni adalah supplement yang unggul dan hebat dalam produk Shaklee. Kualiti sangat bagus . Alhamdulillah dah banyak perubahan lepas ambil Vivix Shaklee. Jom baca kebaikan vivix, . ☘️Kebaikan Vivix Shaklee☘️ . ♥️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan ♥️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius ♥️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung ♥️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ♥️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf ♥️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir ♥️Membantu merawat penyakit parkinson ♥️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar ♥️Meningkatkan kesihatan imum badan ♥️Menggalakan kesihatan keseluruhan . Nak dapatkan harga murah dan FREE consultatation wasap aina sekarang! . AINA LIANA | 012-798 4322 #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarkanparut #jerawathilang #pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #setkurus #nakkurus #ikhtiarhamil #berpantangmoden
- . ❌ PRE ORDER ONLY ❌ [24HRS! Dua Empat Jam Sale Sahaja! Sempena Raya Haji!! Sale Kaw Kaw Teruk!!] . ______________________________ . Adidas Originals Gazelle Super . Size: 6uk to 12uk . Price: Rm290 ONLY! . ______________________________ ▪Kindly whatsapp for fast deal! [0138012504] ▪COD: BANDAR DATO ON | #JOHOR BAHRU ▪Free Postage: via Poslaju Malaysia ▪Eta: 2 or 3 weeks [working days] #adidas #adidasgazelle #casualmalaysia #footballcasualmalaysia #terracemalaysia #h #harimaumalaya #southernmalaysia #trefoilmalaysia #bazarkarat #melaka #johorbahru #shahalam #selangor #kedah #pahang #uitm #politeknik #pasirgudang #perak #malaysiacasual #pridemalaysia #adidasmy #pumamy #diadoramy
haiiii uolsss 😘 . Esok dah raya kan? awak awak semua dah ada baju raya belum ni? . Kalau belum, sempat lagi ni nak grab baju sehelai dua kat butik kita 😘😘😘😘😘 . . . #SayaJual #PasirGudang #VisitMyIg #Blouse #BajuKurungMurah #KurungModernMurah #KurungModenMurah #bajukurung #FilzahIskandar #PusatBandarPasirGudang #ButikPasirGudang #ButikPasirGudangJohor #giftreview #freegiveaway #giveaway #contest #contesttiap2bulan #TamanBukitDahlia #bajuKurungPasirGudang #BajuKurungJohor
Uollss yang tengah cari baju untuk Raya Haji atau kenduri hujung minggu nie boleh datang butik tau, . . . Esok butik buka mcm biasa, Raya haji tutup 2 hari, RABU & KHAMIS☺️ . . . . #SayaJual #PasirGudang #VisitMyIg #Blouse #BajuKurungMurah #KurungModernMurah #KurungModenMurah #bajukurung #FilzahIskandar #PusatBandarPasirGudang #ButikPasirGudang #ButikPasirGudangJohor #giftreview #freegiveaway #contesttiap2bulan #TamanBukitDahlia #bajuKurungPasirGudang #BajuKurungJohor
[MEERACLE X RCW] BIBIR MUNGGIL MACAM CHETA. TAMPIL CONFDENT SETIAP HARI. . Nampaknya Lipmatte berasaskan Gemstone dari Meeracle dah ada lahhh! Wowww! Kali ini anda boleh pilih warna apa yg anda suka.. Yang bestnya anda boleh beli secara Loose! . Nak sebatang? Dua batang? Atau tiga? Mehhh whatsapp Dayah 📲01136683057 or klik link di bio😉 . . Jangan tunggu lagi.. Sementara stok masih ada.. Harga pasti mampu milik! . #meeracleXrcw #gemstonelipmatte #meeraclelipmatte #meeraclepasirgudang
[MEERACLE X RCW] BIBIR MUNGGIL MACAM CHETA. TAMPIL CONFDENT SETIAP HARI. . Nampaknya Lipmatte berasaskan Gemstone dari Meeracle dah ada lahhh! Wowww! Kali ini anda boleh pilih warna apa yg anda suka.. Yang bestnya anda boleh beli secara Loose! . Nak sebatang? Dua batang? Atau tiga? Mehhh whatsapp Dayah 📲01136683057 or klik link di bio😉 . . Jangan tunggu lagi.. Sementara stok masih ada.. Harga pasti mampu milik! . #meeracleXrcw #gemstonelipmatte #meeraclelipmatte #meeraclepasirgudang
next page →