#pasirtumboh

31,681 posts

Loading...
NEW COLOUR SOBELLA LIPMATTE 5.0 . Ada 5 kalerr superr merencikss habiss cuolls! 😍 . ====================== CODE : SUGAR PLUM . Tergugat habis iman kita kaum hawa tgk kotak packing lawa bekas packing lagi lawa try calit kat bibir masyaallah tak terkata lagi lagi lawa gojes uolls . . Best nyaa sobella honey lipmatte 5.0 yang terbaru ofkos la . - πŸ”Έ casing customade takde tempat lain. exclusive ✨Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK πŸ”Έ Tahan lebih 8 Jam++ πŸ”Έ Mesra wudhuk dan bebas allohol πŸ”Έ Tidak menghitamkan bibir πŸ”Έ Merawat bibir yang merekah πŸ”Έ Dihasilkan dari madu ASLI πŸ”Έ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu: 🌸 Cocoa Butter 🌸 Pure Honey Extract 🌸 Coconut Oil 🌸 Aloe Vera 🌸 Argan oil 🌸 Collagen . . Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu 😍😍 . . PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA New Edition sangat limited tau gaiss !! - PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38 . . Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #sobellakelantan #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakbibirlawa #nakcantik #naklawa #nakgojes #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #arganoil #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786 IKEA - Dombas (wardrobe 140x51x181cm, max load/shelf 15kg) Almari ni warna putih shj..ada 3 pintu..2 pintu utk gantung2 baju dan 1 pintu utk letak baju yg dilipat...insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori dlm almari dijual berasingan. Kredit : ahli kdim & pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdombas
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Byas (Tv bench, high gloss white) *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4..shelf dlm die boleh adjust ikut keperluan kita..mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbyas
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICEπŸ’• +60179600786 IKEA - brimnes Bookcase (60x190cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku nie ada dua warna hitam & putih..sesuai utk diletakkan di ruang tamu dan juga dlm bilik.. nampak esklusif gituu.. ruang shelf yg luas dan blh di ubah mgikut kesesuaian anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbrimnesbookcase
Assalamualaikum .. selamat ptg warga IG semua .. sape2 yg berada area kota bharu / berdekatan , yg nk cari brg2 make up murah2 .. bleh dtg kedai kosmetik sy yer . yg jauh kita pos , yg dekat dtg walk in / cod yer . #kotabharu #muakotabharu #kotabharukelantan #codkotabharu #kelantan #kelantanese #kelantandarulnaim #kelate #kelateku #kelatekito #gomokelategomo #klate #klatenkita #pasirtumboh #pasirmaskelantan lokasi kedai : dlm bndar kota bharu ... jlan pintu pong , berhdapan bangunan AIA insurans .. sebelum mydin kb . Stockkkk stockkk baru syokkk syantikssssss sudah sampai.... kedai dibuka setiap hari 10.30 PG - 10.00 MLM Open borong dan retail: Tekan Link Wassap Untuk OrderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60189438770/bro wan www.wasap.my/60133781534/sis izzah
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Aneboda Wardrobe white (81x50x180cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. kredit : (Ahli KDIM) #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsaneboda
Harga kasih sayanggg, RM 65 jeee syg syg 😘 blh tahan lama 2-3 bulan. Mmg berbaloi2 klau anda cuba πŸ‘πŸ‘πŸ‘ So apa lagi, cepat DM admin. Fast response klik je link kat bio tuu okehh πŸ’• #produklaris #bestseller #8to8perfume #selangor #kelantan #sungaipelek #baganlalang #pantaisepangputra #bantingselangor #bandarenstek #nilaiimpian #nilai3 #dengkil #salaktinggi #kotawarisansepang #klia #ketereh #koklanas #machang #pasirtumboh #pengkalanchepa #melor
Apa yg best sgt ttg 8to8 perfume ni? Hari hari npk ad org beli, hari hari npk org pakai. Apa yg beza produk 8to8 perfume dgn yg lain. nak tahu pm tepi okehhh! Klik je link kat bio tu 😊😊😊 #produklaris #bestseller #selangor #kelantan #pantaisepangputra #baganlalang #sungaipelek #bukitbangkong #salaktinggi #kotawarisansepang #bantingselangor #bandarenstek #nilaiimpian #nilai3 #klia #ketereh #koklanas #machang #pasirtumboh #kualakrai #guamusang #pasirmas #pengkalanchepa #melor
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Askvoll (wardrobe 80x52x189cm) Almari ni ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..kalau kreatif, boleh tampal wall paper atau pmbalut hadiah kat pintu utk lebih menarik..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #ikeakotabharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsAskvoll
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786 IKEA - Gonatt (bed frame with slatted bed base, light grey,60x120cm) max load 20kg *tak termasuk tilam. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni sesuai sgt utk parents sy ada anak kecik yg tgh nak membesar..boleh letak tepi katil parents..anak anda boleh blaja utk tidur atas katil sendiri,kemas katil sendiri..plg best, tepi katil ni ada satu palang utk mhalang budak drpd tjatuh masa tgh tidur..sgt praktikal..lepas ni parents pun ada ruang yg lebih selesa bila nak tidur..nnt boleh alihkan katil ni ke bilik lain jika anak anda dah pandai tidur sendiri..kt bwh katil tu ada drawer.blh simpan baju atau lampin.saiz n material spt dlm gambar..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. *tak termasuk tilam #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsgonnat
. . πŸ”₯ " iPhone By (SG)syafieqgadjet "πŸ”₯ . 🌟IPHONE 6S 128GB🌟 πŸŽ—οΈGRAY, GOLD, ROSEGOLD πŸŽ—οΈRM1070 . πŸŽ—οΈFULLSET BOX πŸŽ—οΈWARRANTY 1 BULAN πŸŽ—οΈADA FREE GIFT πŸŽ—οΈCONDITION 9.5/10 . πŸŽ—οΈCOD- KOTA BHARU, KUBANG KERIAN,TUMPAT, PC . CEPAT2 PM!!! www.wasap.my/601126271434/iPhoneBy(SG)syafieqgadjet . #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #pasirmas #tumpat #tumpatkelantan #kptmkb #kptmkotabharu #pasirtumboh #tanahmerah #tescokotabharu #umkkelantan #wakafcheyeh #airportkotabharu #pengkalanchepa #aeonmallkb #kbmall #wakafsiku #stadiumkotabharu #koklanas #bachok #pantaicahayabulan #pantaiirama #iphonemurahkelantan #iphonemurahkotabharu #iphonekelantan
Shawl Chiffon . πŸ’Kain sedap pakai . πŸ’Tak panas . πŸ’Kain lembut . πŸ’Tak jarang . RM18sahaja . RM18sahaja . πŸ› Berminat tekan link dekat bio 😘 #ernabeauty #ernabeautyboutique #ernabeautypasirtumboh #ernabeauty #shawlmurah #beauty #fashion #fashionista #fashiondesign #beauty #beautybloggers #beautyphotographer #kotabharu #pasirtumboh
Adehhh .. dah lama buat diet biskut ni? . Guys .. jangan harap makan macam ni .. skip meal .. boleh kurus .. turun berat mungkin tapi sekejap sahaja .. fokus dengan real diet dalam overall pemakanan harian anda. . Tag & shared kt kawan2 yg buat diet biskut niπŸ˜…πŸ™πŸ» Apa kata korang cuba #perfectskinsuplement by @fienabeauty_hq Kulit putih satu badan & kurus pon boleh tau..😱😱 Yang mana nak ika bantu komen dm bawah..😘😘 #sayajualpss #perfectskinsuplement #satissoapfienabeauty #kuruscepat #kurussihat #fienabeauty #detox #flatstomach #fitnesslife #codavailable #selising #pasirmas #pasirtumboh #pasirputeh #machang #bachok
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Svarta Bunk Bed Frame, Silver-Colour (90x200cm) * tak termasuk Tilam *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice... Didatangkn dgn katil 2 tingkat sgt sesuai utk ibu bapa yg mpunyai anak ramai.. Anak2 pasti myukainya.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsSVARTA
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICEπŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Brimnes Cabinet with Doors (78x95cm) Black brown White *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Jom deko rumah dgn kabinet comel nie.. ada dua warna hitam & putih.. lawa sgt...sgt cantik kalo letak kt ruang tamu... letak kt dapur pom ok jgk.. blh simpan brg2 dlm kabinet tuu.. atasnya pom blh hias letak bunga,buku & sbgainya.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbrimnescabinetwithdoors
Available : Organic Instant Brown Rice Organic Instant Japanese White Rice Organic Instant Oatmeal Powder Anchovy Powder / Serbuk Bilis Chicken Powder Cheese Powder Beef Pepperi Organic Mixed Vege Powder Organic Granola Snack Jom whatsapp kami. 017 975 6420 017 955 7199 Atau click link di bio #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi #makananbayi6bulan #makananbayiorganik #serbukmakananbayi #Groomy #MummyRQ #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
BY ORDER ONLY! NO READYSTOCK! WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Forhoja Kitchen Trolley, Birch (100x43cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Troli ni simple tp pelbagai guna.. blh digunakan utk letak brg2 dapur, botol, pinggan, blh jgk jdikan sbgai rak buku.. tahan lama & kukuh sbub dpbuat drp solid pine.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsforhoja
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE+60179600786 IKEA - Jokkmokk Table + 4 Chair, antique stain (118x74cm) *pasang sendiri, arahan diberikan Meja makan ni satu set dgn 4 kerusi.. meja & kerusi dri solid pine.. sgt cantik utk digayakan pd hari raya nti.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsjokkmokktablechair
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA items : Kvikne wardrobes with 2 sliding doors (120x190cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, Arahan diberikan. Almari baju ni jenis pinto sliding. Dgn pintu sliding, almari nampak lebih cantik, dan jimat ruang sbb Xperlu buka pintu dh. Nak lg cantik, blh tambah aksesori sprti SKUBB.SILA WHATSAPP +60179600786 utk order. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpskvikne
ORGANIC INSTANT JAPANESE WHITE RICE ORGANIC INSTANT BROWN RICE Mommies balik kerja, smpai rumah dah hampir waktu makan malam. Nak masak untuk daddies dgn anak-anak yang besar lagi, mana sempat nak buat dinner baby kan? Lepas tu esoknya kena bangun awal untuk pack bekal pula. And the cycle goes on. Penat, tapi apa sahaja untuk family kita kan? So mommies kena cari solution untuk jadi lebih efficient. Nak cuba? 017 975 6420 017 955 7199 #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi6bulan #makananbayi #groomy #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Songesand Bed Frame + Luroy Bed Base Queen (150x200cm) King (180x200cm) *tak termasuk tilam *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ni wlaupun simple tapi nampak moden.. Katil ni ada warna putih dan black brown..Katil ni ada saiz queen je, sekali dgn bed base (tulang ikan)..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsSONGESAND
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICEπŸ’• +60179600786 IKEA - Pello Armchair, Holmby Natural *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Pello armchair ni pom serupo jugok dgn kerusi malas & poang...warna dia lembut jahh..comey plok tu...buat kerusi rehat molek dooh la nie.. ada warna holmby natural jah.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. WHATSAPP for BEST PRICE www.wasap.my/60179600786 Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #ikeakelantan #ikeakelantanpsPello #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsPello
IKEA FAMILY OFFER JanuaryπŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Blarips 6pcs Bedlinen set,king 100% cotton 1quilt covers(W240xL220cm) 1fitted sheet(W180xL200cm) 2pillowcases(W50xL80cm) 2bolster cases(W38xL110cm) #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsblarips
IKEA FAMILY OFFER JanuaryπŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Blarips 6pcs Bedlinen set,queen 100% cotton 1quilt covers(W200xL200cm) 1fitted sheet(W1500xL200cm) 2pillowcases(W50xL80cm) 2bolster cases(W38xL110cm) #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsblarips
IKEA FAMILY OFFER JanuaryπŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Hodde (karpet, grey/black 200x300cm) Karpet ni cantik sgt..sesuai utk rumah yg tema putih..nampak mewah dan mahal..tp harganya mampu milik..pijak dan duduk ats ni pun selesa sgt..jika nak SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsHodderug
IKEA FAMILY OFFER JanuaryπŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Valloby (karpet, beige,blue 80x180cm) Karpet ni cantik sgt..sesuai utk rumah yg tema putih..nampak mewah dan mahal..tp harganya mampu milik..pijak dan duduk ats ni pun selesa sgt..jika nak SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsvalloby
IKEA FAMILY OFFER JanuaryπŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Valloby (karpet, beige,blue 133x195cm) Karpet ni cantik sgt..sesuai utk rumah yg tema putih..nampak mewah dan mahal..tp harganya mampu milik..pijak dan duduk ats ni pun selesa sgt..jika nak SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsvalloby
KENAPA BONDA FORMULASIKAN COLONIS DMESTICA KHUSUS UNTUK DETOX DARAH, HATI, BUAH PINGGANG DAN KOLON???? . Ada sesetengah individu yg mengalami kesukaran untuk menurun kan brt bdn wlu pun sdh melakukan senaman. Ini kerana selain drpd faktor genetik Dan tidak menjaga mkn, pengumpulan toksin di empat bahagian ini juga merupakan penyebab anda sukar turunkan brt bdn! So Jom detox dgn COLONIS DMESTICA, mantain senaman dan kawal pemakanan! Rasa sedap youuu mcm epal asam boi. Berat bdn ideal penting untuk Memudahkan kita beribadah Dan melakukan aktiviti harianπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ . . . . JOM DAPATKAN PRODUK JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA DIANA (JB2379S) . SELF COLLECT ( MULAI JAM 10AM HINGGA 10 PM) . #pasirtumboh . COD #pasirtumboh #kubangkerian #tunjung #ketereh #selising #melor . POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! . LIKE AND FOLLOW : . @jrm.pasirtumboh_diana . FB PAGE Siti Nordiana Mohd Bakri(Pengedar Silver JB2379S) . Belian FB : www.wasap.my/60162221864/bantusayabelijrm . Belian IG : Klik link di bio . #teamayaananayla #jrmshahalam #jrmkelantan #jrmbersamadiana9
Done untuk botol yg ke berapa ntah, ibuk jamuk x ingat πŸ˜‚πŸ€£ . SERUM terbaik adalah yg berasaskan drpd minyak kekacang ! Dan bonda tlh formulasikan MARJANE OIL drpd beberapa jenis ekstrak Minyak kekacang. . Sgt berkesan untuk atasi masalah kulit kering mcm akak alami dulu, smpi bengang nk sapu pondesen asek x rata jahhπŸ€£πŸ˜‚ Dan masalah kulit kering adalah penyumbang utama kemunculan jeragat!! . Lps amalkan ni mmg akan ketara kulit lbh lembab, anjal, jeragat lbh pudar. Harus diingatkan juga ini adalah produk herba, kesan dia sedikit lambat terutama masalah JERAGAT.JOM CUBA!! 😘 #IBUK JAMUK PENGGUNA MARJANE SINCE 2017πŸ’‹ . . . JOM DAPATKAN PRODUK JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA DIANA (JB2379S) . SELF COLLECT ( MULAI JAM 10AM HINGGA 10 PM) . #pasirtumboh . COD #pasirtumboh #kubangkerian #tunjung #ketereh #selising #melor . POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! . LIKE AND FOLLOW : . @jrm.pasirtumboh_diana . FB PAGE Siti Nordiana Mohd Bakri(Pengedar Silver JB2379S) . Belian FB : www.wasap.my/60162221864/bantusayabelijrm . Belian IG : Klik link di bio . #teamayaananayla #jrmshahalam #jrmkelantan #jrmbersamadiana9
NEW COLOUR SOBELLA LIPMATTE 5.0 . Ada 5 kalerr superr merencikss habiss cuolls! 😍 . ====================== CODE : BROWN VENOM . . Tergugat habis iman kita kaum hawa tgk kotak packing lawa bekas packing lagi lawa try calit kat bibir masyaallah tak terkata lagi lagi lawa gojes uolls . . Best nyaa sobella honey lipmatte 5.0 yang terbaru ofkos la . - πŸ”Έ casing customade takde tempat lain. exclusive ✨Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK πŸ”Έ Tahan lebih 8 Jam++ πŸ”Έ Mesra wudhuk dan bebas allohol πŸ”Έ Tidak menghitamkan bibir πŸ”Έ Merawat bibir yang merekah πŸ”Έ Dihasilkan dari madu ASLI πŸ”Έ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu: 🌸 Cocoa Butter 🌸 Pure Honey Extract 🌸 Coconut Oil 🌸 Aloe Vera 🌸 Argan oil 🌸 Collagen . . Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu 😍😍 . . PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA New Edition sangat limited tau gaiss !! - PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38 . . Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #sobellakelantan #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakbibirlawa #nakcantik #naklawa #nakgojes #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #arganoil #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
Available : Organic Instant Brown Rice Organic Instant Japanese White Rice Organic Instant Oatmeal Powder Anchovy Powder / Serbuk Bilis Chicken Powder Cheese Powder Beef Pepperi Organic Mixed Vege Powder Organic Granola Snack Jom whatsapp kami. 017 975 6420 017 955 7199 Atau click link di bio #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi #makananbayi6bulan #makananbayiorganik #serbukmakananbayi #Groomy #MummyRQ #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
Combo Cheezy Chicky ni paling senang untuk mommies yang ada anak yang suka makan pasta. Rebus pasta, tabur je 3 jenis ni. Sebab serbuk ni semua READY TO EAT ya, mommies. Klik whatsapp link atau DM to order ya? 017 975 6420 017 955 7199 #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi6bulan #makananbayiorganik #makananbabypremium #Groomy #MummyRQ #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
Petang-petang ni best kalau ada kudap-kudap kan? Kota Bharu tgh hujan renyai-renyai. Dapat cucur onz jugak nii. Tepung gandum, air, perasakan dengan BEEF PEPPERI ke, ORGANIC MIXED VEGE POWDER ke, tak pun CHICKEN POWDER lepas tu goreng. Fuhh. Imagine pun dah best dah. Kalau nak try, jom lah whatsapp. 017 975 6420 017 955 7199 #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi6bulan #makananbabypremium #makananbayiorganik #Groomy #MummyRQ #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
Available : Organic Instant Brown Rice Organic Instant Japanese White Rice Organic Instant Oatmeal Powder Anchovy Powder / Serbuk Bilis Chicken Powder Cheese Powder Beef Pepperi Organic Mixed Vege Powder Organic Granola Snack Jom whatsapp kami. 017 975 6420 017 955 7199 Atau click link di bio #babyboxkotabharu #sayajual #makananbayi #makananbayi6bulan #makananbayiorganik #serbukmakananbayi #Groomy #MummyRQ #cod #kotabharu #telipot #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #pasirtumboh
IKEA FAMILY OFFER 2019πŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. IKEA - Valloby (karpet, beige/blue,170x230 cm) Karpet ni cantik sgt..sesuai utk rumah yg tema putih..nampak mewah dan mahal..tp harganya mampu milik..pijak dan duduk ats ni pun selesa sgt..jika nak SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeakelantanpsvalloby
IKEA FAMILY OFFER 2019 πŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Songesand series 1)songesand wardrobes(120x90x191cm) 2)songesand bed frame(150x200cm,queen) *xtermasuk tilam 3)songesand side table(42x40x55cm) Set bilik tidur,ada katil,wardrobes dan meja sisi.Drawer ni sesuai sgt utk letak baju2 yg dilipat..boleh letak baju,kain,jeans n cadar..drawer ni luas n tinggi..byk baju boleh letak..bahagian atas pulak boleh letak alat mekap,bunga,frame gmbr..kalau tambah/gantung cermin, boleh jadi meja mekap..mmg berseri bilik dan jimat ruang..beli almari dpt meja mekap skali ..jimat dan berbaloi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssongesand
IKEA FAMILY OFFER 2019 πŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Songesand series 1)songesand wardrobes(120x90x191cm) 2)songesand bed frame(180x200cm,king) *xtermasuk tilam 3)songesand side table(42x40x55cm) Set bilik tidur, ada bedside table,katil dan wardrobe.Drawer ni sesuai sgt utk letak baju2 yg dilipat..boleh letak baju,kain,jeans n cadar..drawer ni luas n tinggi..byk baju boleh letak..bahagian atas pulak boleh letak alat mekap,bunga,frame gmbr..kalau tambah/gantung cermin, boleh jadi meja mekap..mmg berseri bilik dan jimat ruang..beli almari dpt meja mekap skali ..jimat dan berbaloi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssongesand
IKEA FAMILY OFFER 2019 πŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Songesand Chest of 3 drawers, (82x50x81 cm) Drawer ni sesuai sgt utk letak baju2 yg dilipat..boleh letak baju,kain,jeans n cadar..drawer ni luas n tinggi..byk baju boleh letak..bahagian atas pulak boleh letak alat mekap,bunga,frame gmbr..kalau tambah/gantung cermin, boleh jadi meja mekap..mmg berseri bilik dan jimat ruang..beli almari dpt meja mekap skali ..jimat dan berbaloi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssongesanddrawer
IKEA FAMILY OFFER 2019 πŸ’• By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Songesand series 1)songesand wardrobes(120x90x191cm) 2)songesand bed frame(150x200cm,queen) *xtermasuk tilam 3)songesand side table(42x40x55cm) Drawer ni sesuai sgt utk letak baju2 yg dilipat..boleh letak baju,kain,jeans n cadar..drawer ni luas n tinggi..byk baju boleh letak..bahagian atas pulak boleh letak alat mekap,bunga,frame gmbr..kalau tambah/gantung cermin, boleh jadi meja mekap..mmg berseri bilik dan jimat ruang..beli almari dpt meja mekap skali ..jimat dan berbaloi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssongesand
next page →