#pasirtumboh

28,708 posts

Loading...
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rast (chest of 3 drawers, 62x30x70cm,warna kayu pine) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan disediakan Almari ni ada 3 laci..hanya ada warna kayu (pine) mcm dlm gambar bawah sebelah kiri..kalau rajin boleh cat n deko ikut kreativiti anda..almari ni boleh letak tepi katil, letak lampu tidu,bunga n frame gambar..almari ni pun sesuai utk letak baju anak2..tak besar sgt dan tak terlalu kecik..budak2 pun boleh amik baju mereka sendiri sb tak tlalu tinggi..insyaAllah boleh tahan lama n kukuh jika djaga dgn baik..laci die pun senang untuk tarik masuk n keluar..smooth je..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.. *warna mungkin sikit berbeza disebabkan pencahayaan. KREDIT : AHLI KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Hyllis (shelving unit/besi galvanised, 60x27x140cm, max load/shelf 25kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat dan bole letak kat dalam/luar rumah..kalau dlm rumah boleh letak kat dapur..boleh letak cerek elektrik,periuk nasi,microwave kecik, blender, periuk or kuali,bekas beras,bekas gula n milo,sabun basuh,softner dll..byk kegunaan die..kalau nak bersihkan,just lap ngn kain..senang kan? dapur nampak kemas n teratur bila susun brg2 ats ni..plg penting jimatkan ruang....takdelah bersepah dapur kita tu...kalau letak kat luar rumah, boleh susun pasu bunga mini,suratkhabar lama,alat2 nak berkebun..nak letak selipar n kasut pun boleh..terpulang pd anda..ikut kreativiti n kesesuaian masing2..letak dlm stor pun bagus..mudah nak susun atur brg2 ..bila nak amik n guna pun senang..rak ni mmg praktikal.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack (side table 55x55x45cm, max load 25kg) (white,black, birch,black brown, yellow). *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni boleh jd coffee table utk ruang tamu yg kecik. Selain itu boleh letak tepi katil, letak kipas,lampu tidur atau frame gambar..nak buat meja tulis2 utk budak kecik pun boleh..pelbagai kegunaan. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : AR Creative #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : Lindved side table white *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set meja & kerusi ni sgt cantik kalo diletakkan di suatu sudut.. Blh dijadikan utk meja minum ptg.. simple but nice dan sgt santai.. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (34x120x162cm,max load/shelf 50kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur...letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup...berbaloi sgt kalau beli.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Cirkustalt (children's tent, dia 100cm x 120 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Khemah ni sesuai utk kanak2 umur 18bulan ke atas..org dewasa pun boleh masuk dlm ni..sesuai utk letak dlm playroom anak..nak simpan brg2 mainan dlm ni pun boleh..tak la bersepah brg mainan byk2 tu..insyaAllah kukuh dan boleh tahan lama..kalau taknak guna,boleh simpan semula..nak bawak masuk keta utk pergi berkelah pun bole..boleh tukar baju n lampin anak dlm ni.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! (white) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Raskog (trolley 35x45x78cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Trolley ni ada warna turqoise,beige,hitam,red brown dan putih..trolley ni ada pelbagai kegunaan..kalau nak letak kat dapur,kita boleh simpan botol2 sos,botol minyak n rempah2..bila nak masak,kita tarik je die dekat ngn dapur gas kita..nak masak,capai je..mudah kan..pastu trolley ni pun boleh letak kat bilik tidur..kita boleh letak alat2 mekap dlm ni..susun semua dlm ni..nnt nak mekap,tarik trolley ni dekat ngn kita n cermin..nak letak tepi katil pun boleh..boleh letak phone,charger,buku2..trolley ni bagus sgt utk ibu2 yg tgh bpantang..sb boleh letak brg2 baby ..mcm pampers,bedak,tisu ke..nnt nak guna,tarik je..senang nak bawak kemana mana..pendek kata,trolley ni mmg byk kegunaan..plg penting die cantik n tahan lasak....jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! (WHITE ONLY) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 52x39cm/ 2pcs) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet/storage ni ada 2 warna..hitam,putih..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! (white) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet, 2 compartment, 49x93 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Hamizah Che Mat via Tips Hias Rumah #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit). *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa payment dulu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA : STOMMA clock white + bateri Jam dinding berlatar belakang warna putih,jarum minit & saat berwarna biru,hitam. nampak moden bila diletakkan di dinding. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rajtan (spice jars/4pcs) Botol ni comel je..sesuai nak letak kat dapur..letak rempah2 mcm bunga cengkih,lada hitam,buah pelaga..penutup die kedap udara tau....1pack tu ada 4botol..berbaloi dgn harganya..selain itu boleh jugak kalau nak letak getah rambut anak2 yg byk tu,takdela bersepah sana sini kan...nak buat doorgift n letak gula2 pun sesuai..mcm2 kegunaan botol ni.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack ( TV Bench, 90x26x45cm ) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni utk letak tv..ada warna hitam dan putih..shelf die boleh menampung berat sehingga 10kg..berat MAX TV pulak 30kg..shelf kat bawah tu boleh letak decoder astro,dvd player,buku, dll..sesuai sgt kalau nak letak tv dlm blik atau ruang yg kecik..nampak kemas..taknak letak tv pun takpe..bole letak bunga,perhiasan,frame gambar,lampu tidur, buku,kipas ...selain tu rak ni boleh jugak digunakan sbg rak kasut..boleh susun meja ni 2 tingkat n susun selipar n kasut..nak letak brg2 kat dapur pun boleh..letak bekas gula,tepung,teh dll..pendek kata..mcm2 kegunaan la... SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Ilham Dekorasi #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Ibsted Rug (grey,120x180 cm) *self pick up pasir pekan Karpet ni ada warna grey sahaja..ukuran panjang 180 cm..lebar 120 cm..sesuai letak di ruang tamu,meja makan dan bilik tidur..jika bminat boleh whatsapp +60179600786.. *warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pencahayaan. Kredit : AR Creative #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK !! LAST UNITS!! *strictly no booking/no payment without payment. Siapa cepat dia dapat. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Albert (shelving unit 64x28x159cm,solid pine,solid spruce,Max load/shelf *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni kena pasang sendiri..arahan ada diberikan..senang je..kalau nak letak microwave,oven,periuk nasi,mixer n blender pun sesuai..selain tu, boleh jd rak buku,tempat simpan barang spy nampak lebih teratur n kemas, tempat simpan stock makanan kering pun boleh..ikut kreativiti masing2..sesuai letak kat bilik,ruang tamu n dapur kering..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Not (floor lamp) *xtermasuk mentol *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Lampu ni sgt kukuh sebab tapak die berat..sesuai kalau nak letak kat bahagian sudut..boleh letak dlm bilik atau kat ruang tamu..pakai mentol warna oren tu..rumah/bilik nampak romantik n mewah..cantik sgt....tak rugi beli..boleh tahan lama..kalau nak bersihkan,just lap ngn kain basah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lerberg : Shelf unit (60x148cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,merah dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun boleh..boleh letak lampu tidur,jam loceng,brg2 peribadi..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit pic : kelab deko ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lennart (drawer unit 30x34x56 cm) Drawer ni mmg cantik sgt..ada 3tingkat..die tak besar sgt..sesuai kalau nak letak bawah meja study/kerja.. boleh letak brg2 peribadi,fail dan buku.kalau nak letak kat dapur boleh jugak..boleh guna untuk simpan bawang n kentang jugak sb rak ni berlubang2..so akan ada pengudaraan..nak letak stok maggi, rempah2,stok makanan kering pun sesuai..dapur nampak kemas n teratur..letak kat bilik mainan anak pun boleh..boleh simpan brg2 mainan yg kecik2 tu, mcm kereta mini, lego n anak patung kecik..takla nampak bersepah..nak letak brg2 mekap,tudung,stokin pun sesuai..nampak kemas je..pastu drawer ni ada roda kat belakang die..so mudah utk kita gerakkan n alih ke mana2..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Gorlose Rug (black/white, 133x195 cm) *self pick up pasir pekan Karpet ni warna hitam, belang2 putih..sesuai letak di ruang tamu,meja makan atau bilik tidur..cantik sgt..tak mudah kotor sb warna gelap/hitam..nak vacuum pun senang..jika bminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (58x34x162cm,max load/shelf 25kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan, majalah, buku, jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup....berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! (BLACK BROWN ONLY) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Visttsjo (coffee table, diameter 75cm, height 45cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Permukaan atas coffee table ni kaca/glass..bawah die kayu..saiz spt yg dinyatakan di atas..ada warna putih dan black brown shj..coffee table ni cantik sgt..nampak mewah..sesuai utk ruang tamu yg bertemakan simple n moden..kalau rumah ada baby pun okay,sb meja ni takde bucu tajam..so selamat la skit kan..cantik kan? Kalau kreatif, boleh cat utk lebih menarik mcm gmbr di ats..jika berminat cepat2 WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - variera (shelf insert) Kecik (32x13x16 cm) Besar (32x28x16 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shelf ni boleh letak dlm kabinet/rak kat dapur..shelf ni boleh susun bertingkat jika beli lebih dari 1 unit..sesuai utk susun brg2 kecik spy nampak teratur,kemas dan jimat ruang. Boleh letak botol2 garam,kunyit,sos cili..nak susun gelas2 n pinggan mangkuk dlm kabinet pun sesuai..nak letak kat meja mekap pun boleh..boleh susun botol minyak wangi,lotion,bedak,berus mekap..pelbagai kegunaan ikut kreativiti dan keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Not (uplighter reading / floor lamp) *xtermasuk mentol *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Lampu ni sgt kukuh sebab tapak die berat..sesuai kalau nak letak kat bahagian sudut..boleh letak dlm bilik atau kat ruang tamu..lampu ni ada dua bulb..pakai mentol warna oren tu..rumah/bilik nampak romantik n mewah..cantik sgt....tak rugi beli..boleh tahan lama..kalau nak bersihkan,just lap ngn kain basah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! (white) *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Antilop (baby chair + tray) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan kerusi ni kukuh..ada tali pinggang keselamatan lagi..pastu die ada tray makanan jugak..nnt nak makan sama2 kat umah senanglah..tak payah ibu/ayah makan gilir2..boleh latih anak anda duduk dlm ni kat umah..nnt kalau pergi mkn kat luar,senangla....SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Sumber : pinterest. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
NOK BOBEL PSL BIO BEAUTY ESSENCE PULOP😁😁😁 . . . . JOM DAPATKAN PRODUK JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA DIANA (JB2379S) . SELF COLLECT ( MULAI JAM 10AM HINGGA 10 PM) . #pasirtumboh . COD #pasirtumboh #kubangkerian #tunjung #ketereh #selising #melor . POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! . LIKE AND FOLLOW : . @jrm.pasirtumboh_diana . FB PAGE Siti Nordiana Mohd Bakri(Pengedar Silver JB2379S) . Belian FB : www.wasap.my/60162221864/bantusayabelijrm . Belian IG : Klik link di bio . #teamayaananayla #jrmshahalam #jrmkelantan #jrmbersamadiana
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Trygg (serving bowl) *self pick up pasir pekan Mangkuk ni besar..sesuai utk hidangkan nasi, salad dan kerabu..nak buat koktel pun sesuai sb mangkuk ni mmg dalam..senang nak gaul2 makanan dlm ni..mmg puas hati dan berbaloi dgn harga..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit). *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa payment dulu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Annons (3pcs cookware set) *self pick up pasir pekan Set ni ada 3 periuk..saiz 0.9 l, 1.7 l dan 2.8 l...2 drpdnya ada tutup kaca..periuk ni dprd stainless steel..ada pemegang jd mudah utk pegang sambil memasak..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK(limited) *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tolerant (wokblack, 33cm) *kuali ini tiada penutup. *self pick up pasir pekan Kuali ni saiz diameter die 33cm..sesuai utk goreng ayam,ikan n sayur..mudah utk masak nasi goreng, bihun goreng dll sb kuali ni agak dalam..pastu ada pemegang kiri dan kanan..mudahkan kita utk pegang dan gaul2 mkanan dlm tu...jenis non stick dan insyaAllah tak melekat..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Pruta Food container *self pick up pasir pekan Dalam 1pack ada 17bekas!! Mmg berbaloi sgt kalau beli..macam2 saiz ada..besar,sederhana n kecik..boleh simpan sayur2 dan lebihan lauk yg tak habis tu..plg best bekas ni MICROWAVE SAFE,FREEZER SAFE..mmg terbaik..kalau nak makan,panaskan je lauk dlm tu..kalau nak simpan lauk2 basah mcm ikan,ayam,sotong,udang pun tak jadi masalah.. boleh bahagikan lauk2 tu ikut portion yg kita nak dan masukkan je dlm freezer..senang kan..nak susun bekas ni dlm almari/peti ais pun mudah..sb die ada penutup dan boleh susun bertingkat tingkat..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku, perhiasan, frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Ekby Laiva / Ekby Valter (59x24cm, max load 10kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set ni mmg dah siap 1shelf & 2bracket..ada warna hitam dan warna kayu..kukuh tau..boleh pasang kat dapur untuk letak botol2 garam,rempah2..jimat ruang,meja pun tak bersepah..selain tu sesuai pasang kat ruang tamu..boleh letak decoder astro,telefon,modem internet,DVD player,frame gambar,pasu bunga mini..mcm2 kegunaan..kalau nak letak kat blik tidur pun sesuai..pasang kat tepi katil..boleh letak lampu tidur,buku,cermin mata,hp,jam loceng..nnt nak tdo n bangun tido senang nak capai barang2 tu semua..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Jall (laundry bag) *self pick p pasir pekan Bakul ni sesuai untuk letak baju kotor..insyaAllah kukuh..sy pun pakai ni ..boleh letak dekat ngn bilik air..kalau takde baju kotor n taknak guna,boleh lipat n selit kat celah2 almari..mudah dan jimat ruang sgt..bakul ni pun tahan lasak..insyaAllah kalau jaga ngn baik mmg boleh tahan lama..jika berminat SILA WHATSAPP +60179175464 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa buat PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bekvam (spice rack 40x10x9 cm) *self pick up pasir pekan *pasang sdri arahan dberikan Rak ni ada pelbagai kegunaan..kalau pasang kat dapur boleh letak botol2 rempah,garam,kicap,sos..boleh pasang dalam bilik anak2 jugak..letak bedak,sikat..nak letak buku2 atau surat pun boleh..selain tu,boleh jugak kalau nak gantung koleksi2 rantai yg byk tu..boleh sangkut baju baby..byk sgt kegunaan..mmg berbaloi beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rigga (clothes rack) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Min height : 126cm Max height : 175cm Max load : 35 kg Rak ni ada warna putih shj..rak ni ada roda,so senang kalau nak tarik ke sana sini..bhgn bwh die pulak ada palang2 utk letak brg..sesuai utk letak kotak kasut..lebih kurang 4psg kasut boleh letak kat bwh tu..plg best rak ni boleh adjust ketinggian die sampai 6 level..kalau nak gantung jubah @ dress boleh pakai level plg tinggi..kalau nk gantung tshirt,pakai level 3 pun da ok..terpulang pd anda..rak ni mmg best sgt..nak letak kat butik baju pun sesuai sgt..sambil2 gntung baju,boleh organise koleksi kasut sekali..best kan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (clothes bar,adjustable min 60cm,max 90cm,max load 15kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Clothes bar ni sgt sesuai utk gantung jubah,dress n telekung,tudung n shawl..sb kita boleh pasang kat dinding ikut ketinggian yg kita nak n boleh dcapai..kalau gantung jubah/dress kat rack/almari biasa, jubah akan smpi lantai..nnt kotor hujung die..kalau guna bar ni lebih baik n bersih.. bar ni ada warna putih sj..boleh menampung berat sehingga 15kg..bar ni boleh laras nak pendek atau panjang..ikut kesesuaian ruang dlm bilik anda..sgt praktikal ..kalau nak pasang bar ni 2 level lagi bagus..jimat ruang..mcm dalam gambar..boleh buat open wordrobe..selain tu boleh gantung semua koleksi tudung2 n shawl kita tu..gantung bag pun boleh tau..guna s-hook je..praktikal sgt..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (clothes rack) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rack ni insyaAllah sgt kukuh jika dbandingkan dgn yg kita beli kat pasaraya tu..butik2 baju n tudung pun beli n pakai ni...rack ni pakai skru..ada 2 warna putih dan hitam..rack ni boleh sangkut mcm2..siapa yg suka gosok baju kerja utk seminggu terus, elok kalau beli ni..nnt boleh sangkut baju/tudung yg dah gosok kat sini..takdelah bercampur dlm almari atau belakang pintu kan..praktikal sgt..siapa berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Korken (jar with lid) -S (0.5l,dia 10.5cm,height 11cm) -M (1l,dia 16.5cm,height 12cm) -L (1.8l,dia 21.5cm,height 12.5cm) -XL (2l,dia 11cm,height 30.5cm) *self pick up pasir pekan Balang ni kedap udara sgt..sesuai kalau nak letak kuih raya..kalau nak letak biskut raya boleh pilih size S dan M..kalau nak letak kerepek boleh pilih saiz L. Kalau utk simpan spageti atau cereal boleh guna size XL..InsyaAllah biskut tak lemau kalau tutup rapat2..selain tu, balang size S boleh guna utk buat overnight oat terutama masa puasa..sesuai sgt..balang size M dan L boleh letak milo dan gula..time raya boleh guna,pas raya pun masih ada kegunaan lg..mmg berbaloi sgt..jika berminat boleh order..SILA WHATSAPP +60179600786 Sumber : pinterest.jar #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK(limited unit) WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA- Korken Bottle with stopper (1 liter) *self pick up pasir pekan Botol ni cantik sgt..ada tutup..sesuai kalau nak letak air n sejukkan dlm peti..waktu raya boleh letak mcm2 air..nampak menarik dan lain dr yg lain..nak letak air suam pun ok..takde la boring sgt kalau asyik guna jug biasa..jika berminat, boleh order.. SILA WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kalas Set Pack A 6pcs Plate Pack B 6pcs Bowl Pack C 6pcs Cup Pack D 18pcs Cutlery Set ni caaaantik sgt..mcm2 kaler ada..budak2 suka sgt kalo dpt mkn guna pinggan ni..makin tambah bselera tau guna set ceria ni..parents tak perlu risau pinggan pecah sb ni plastik....tp plg best..set ni MICROWAVE SAFE!!..kalo pakai pinggan ni nak letak kuih,takde masalah nak panaskan semula....sesuai jugak kalo nak guna time birthday party....pastu set ni senang nak bawak g berkelah tau..jimat ruang sgt..ringan pulak tu....senang nak mkn..ada pgan ,mangkuk, sudu, cawan..mmg lengkap la...meh beli cepat..nnt bole tunjuk kat anak2..sure diorg tak sabar nak guna...SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table, dia. 44cm x 42cm,turqoise) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
Yess code brown sugar paling paling natural kaler yang tak terlalu pink tak terlalu brown just nice bila kita blend konfem letopss la cuolls. Boleh jadi perempuan melayu terakhir bila pakai code ni tau. . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
SOBELLA BLUSHER TERPANTAS DI MALAYSIA DAP DAP DAP BLEND PAKAI JARI JEMARI JE PUN BOLEH.😱😱 . Korang konfius nak pilih macam mana?? Senang jer boleh try baca satu satu yer korang nak look macam mana. . - Brown Sugar warna brown ada hint pink sikit. Code paling natural. Muka macam kena sengat dengan cahaya matahari . Blushing yang brown-brown manja . Fuh wanita melayu terakhir ! Just Peach warna peach pink . Code paling manja . Pipi peach pink sesuai dengan lipmatte nude . Blushing peach ni lain macammmmm kalau pakai . Fuh sebijik wanita portugal la ! Pink Guava warna pure pink . Code paling Barbie . Pipi pink-pink manja , dipadankan dengan look barbie dodol tu. Fuh sebijik wanita Korea saranghae ! Dragon Fruit warna purplish pink . Code paling rare . Bila didab-dab ke pipi, warna dia macam purple pink belacan . Ekslusif weh . Fuh sebiji wanita Cina Selatan ! . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
SOBELLA BLUSHER TERPANTAS DI MALAYSIA DAP DAP DAP BLEND PAKAI JARI JEMARI JE PUN BOLEH.😱😱 . Korang konfius nak pilih macam mana?? Senang jer boleh try baca satu satu yer korang nak look macam mana. . - Brown Sugar warna brown ada hint pink sikit. Code paling natural. Muka macam kena sengat dengan cahaya matahari . Blushing yang brown-brown manja . Fuh wanita melayu terakhir ! Just Peach warna peach pink . Code paling manja . Pipi peach pink sesuai dengan lipmatte nude . Blushing peach ni lain macammmmm kalau pakai . Fuh sebijik wanita portugal la ! Pink Guava warna pure pink . Code paling Barbie . Pipi pink-pink manja , dipadankan dengan look barbie dodol tu. Fuh sebijik wanita Korea saranghae ! Dragon Fruit warna purplish pink . Code paling rare . Bila didab-dab ke pipi, warna dia macam purple pink belacan . Ekslusif weh . Fuh sebiji wanita Cina Selatan ! . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
S. A. L. E by L. O. V. E. R. A. . . Day Cream - Rm35 jur Beli 2 - Rm65 (Normal Price Rm40) . Glow Mist - Rm40 Beli 2 - Rm70 (Normal Price Rm45) . Day Cream + Glow Mist = Rm70 (Normal Price Rm85) . . Jimat berganda-ganda gitew!! ❀️ . . πŸ“ TO ORDER +6014-534.1034 . . πŸš™πŸ‘­NAK COD? #pasirmas #koklanas #ketereh #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #melor #mulong #kadok #wakafcheyeh #machang #tanahmerah . πŸš— Cod charged for 5km above . . πŸ¬πŸ‘­Walk in: @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . (Every purchase in boutique get 3 special FREEGIFT) . Testimonials di sini πŸ‘‰ @Lovera.Testimonials . #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #magicjellykotabharu #magicjellykelantan #loverakelantan #bbjellylovera #stokislovera #agentloverakelantan #loverakelantan #loveradaycream #kelantan #usmkk #kubangkerian #pasirtumboh #politeknikkotabharu #kptmkb
Wahh cantikk nyaa pakai sobella blusher code dragon fruit. . Ada ke yang jadi awek korea dengan pipi natural harini ?? . Haa kan dah cakap sobella blusher very easy la nak blend2 tak capuk pun! See warna dia natural kan gais. . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
SOBELLA BLUSHER TERPANTAS DI MALAYSIA DAP DAP DAP BLEND PAKAI JARI JEMARI JE PUN BOLEH.😱😱 . Korang konfius nak pilih macam mana?? Senang jer boleh try baca satu satu yer korang nak look macam mana. . - Brown Sugar warna brown ada hint pink sikit. Code paling natural. Muka macam kena sengat dengan cahaya matahari . Blushing yang brown-brown manja . Fuh wanita melayu terakhir ! Just Peach warna peach pink . Code paling manja . Pipi peach pink sesuai dengan lipmatte nude . Blushing peach ni lain macammmmm kalau pakai . Fuh sebijik wanita portugal la ! Pink Guava warna pure pink . Code paling Barbie . Pipi pink-pink manja , dipadankan dengan look barbie dodol tu. Fuh sebijik wanita Korea saranghae ! Dragon Fruit warna purplish pink . Code paling rare . Bila didab-dab ke pipi, warna dia macam purple pink belacan . Ekslusif weh . Fuh sebiji wanita Cina Selatan ! . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
Mix Whitening Body Scrub and Coffee Scrub. Kulit lembut, daki dan bahagian kulit gelap makin hilang. Alhamdulillah. Klik bio untuk dapatkan link wasap. #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #coffeescrub #bodyscrub #whitening #kulithalus #cod #sayajual #terapiinstagram #pasirtumboh #kubangkerian #melor #ketereh #kedaimulong #nilampuri #umnilampuri #kiasnilampuri #jeragat #jerawat #kulitkusam
"Selamat Bercuti sempena MAULIDURRASUL PROMO dari kami Tawaran -RM15@BILIK +6019 - 2044221 / 2644221".
SEJENIS GARAM YG MEMPUNYAI PELBAGAI KHASIAT DAN KEGUNAAN, TERUTAMA KEPADA PESAKIT GOUT, SEMBURAN AIR MAGNESIUM FLAKES MAMPU MEREDAKAN SERANGAN GOUT YG BERDENYUT DAN BENGKAK . ANAK2 YG ADA PENYAKIT SAWAN, SEMBURKAN SELEPAS SERANGAN SAWAN REDA, IANYA MAMPU MEMBERI KELEGAAN PD URAT DAN OTOT YG TEGANG, JUGA MAMPU BERI KETENANGAN. . . . JOM DAPATKAN PRODUK JRM DAN DAFTAR KEAHLIAN HARI INI BERSAMA DIANA (JB2379S) . SELF COLLECT ( MULAI JAM 10AM HINGGA 10 PM) . #pasirtumboh . COD #pasirtumboh #kubangkerian #tunjung #ketereh #selising #melor . POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA! . LIKE AND FOLLOW : . @jrm.pasirtumboh_diana . FB PAGE Siti Nordiana Mohd Bakri(Pengedar Silver JB2379S) . Belian FB : www.wasap.my/60162221864/bantusayabelijrm . Belian IG : Klik link di bio . #teamayaananayla #jrmshahalam #jrmkelantan #jrmbersamadiana
πŸŒΆπŸ§€πŸ”₯πŸ˜‹ #PopChiz πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #popchizviral #popchizcheese #sayajualpopchiz #stokterhad #cod πŸ‘‡ 10.00pg-3 ptg caj cod ikut kawasan #pauhlima #melor #Peringat #Ketereh #Gunong #Bukitmarak #Pasirtumboh #husmkubangkerian #umkpengkalanchepa https://api.whatsapp.com/send?phone=60173633962
πŸŒΆπŸ§€πŸ”₯πŸ˜‹ #PopChiz πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #popchizviral #popchizcheese #sayajualpopchiz #stokterhad #cod πŸ‘‡ 10.00pg-3 ptg caj cod ikut kawasan #pauhlima #melor #Peringat #Ketereh #Gunong #Bukitmarak #Pasirtumboh #husmkubangkerian #umkpengkalanchepa https://api.whatsapp.com/send?phone=60173633962
SOBELLA BLUSHER TERPANTAS DI MALAYSIA DAP DAP DAP BLEND PAKAI JARI JEMARI JE PUN BOLEH.😱😱 . Korang konfius nak pilih macam mana?? Senang jer boleh try baca satu satu yer korang nak look macam mana. . - Brown Sugar warna brown ada hint pink sikit. Code paling natural. Muka macam kena sengat dengan cahaya matahari . Blushing yang brown-brown manja . Fuh wanita melayu terakhir ! Just Peach warna peach pink . Code paling manja . Pipi peach pink sesuai dengan lipmatte nude . Blushing peach ni lain macammmmm kalau pakai . Fuh sebijik wanita portugal la ! Pink Guava warna pure pink . Code paling Barbie . Pipi pink-pink manja , dipadankan dengan look barbie dodol tu. Fuh sebijik wanita Korea saranghae ! Dragon Fruit warna purplish pink . Code paling rare . Bila didab-dab ke pipi, warna dia macam purple pink belacan . Ekslusif weh . Fuh sebiji wanita Cina Selatan ! . . HARGA : RM35 TAK TERMASUK POSTAGE . . . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #wonderblush #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #blusher #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup
Hi semuaaa!! Ada tak yang serabut sangat dengan masalah kulit berjerawat, kulit kusam dan macam2 lagi lah? . Nasib baik ada produk Lovera yang selamat dan berkesan ni kan. Ada jugak jalan penyelesaian untuk masalah kulit korang tu. . PRICE Rm70 (60ml) Tahan 3-4 bln . . πŸ“ TO ORDER +6014-534.1034 . . πŸš™πŸ‘­NAK COD? #pasirmas #koklanas #ketereh #kotabharu #kubangkerian #wakafbharu #melor #mulong #kadok #wakafcheyeh #machang #tanahmerah . πŸš— Cod charged for 5km above . . πŸ¬πŸ‘­Walk in: @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . (Every purchase in boutique get 3 special FREEGIFT) . Testimonials di sini πŸ‘‰ @Lovera.Testimonials . #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #magicjellykotabharu #magicjellykelantan #loverakelantan #bbjellylovera #stokislovera #agentloverakelantan #loverakelantan #loveradaycream #kelantan #usmkk #kubangkerian #pasirtumboh #politeknikkotabharu #kptmkb #uitmmachang #uitmkotabharu
next page →