#peminatikeakelantan

16,711 posts

Loading...
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Aneboda Wardrobe white (81x50x180cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. kredit : Shi Ma, Mimie Kusya, Ila Fazilah Osman & Siti Z Hassan (Ahli KDIM) #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsaneboda
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Brimnes Wardrobe with 3 Doors (117x190cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari 3 pintu nie nampak simple but nice.. Ada warna putih je.. warna putih kan nampak esklusif gituu..Yg mana nk tukar almari baju tu, blh laa order yg nie... hrga mampu milik.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbrimneswardrobe3doors
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!!! +60179600786. IKEA - Gersby (bookcase, 60x24x180cm) Rak buku ni ada warna putih shj..sesuai utk letak novel dan buku2 sekolah..insyaAllah kukuh dan tahan lama jika dijaga dgn baik. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgersby
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786. IKEA items : Sundvik changing table / chest of drawers(79x87x109cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni ada 2 warna.putih & grey brown.khas utk ibu2 yg Ada baby / memudahkan kerja nk tukar lampin. Nak lebih selesa, kena alas dengan tilam/kain tebal.Bahagian bwh ada 2 drawer. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssundvikchangingtable
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Dynan Open Storage, White (70x20x189cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak nie sgt sesuai utk mereka yg mpunyai ruang bilik air yg terhad.. Shelf yg dsediakan blh diletakkan toiletries/brg mandi tmsuk la tuala yg dilipat..jd dgn adanya rak Dynan ni,anda tak perlu pening2 lg dgn ruang yg terhad.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdynan
BY ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Ronnskar: Shelf unit (40x42x176cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 5 tingkat..material drpd besi..warna hitam..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik & bilik air pun boleh..boleh letak lampu tidur,jam loceng,brg2 peribadi..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit pic : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsronsskar
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Vittsjo Shelving unit, black-brown, glass (100x93 cm) *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsvittsjoshelving
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 Detolf - Glass door cabinet (43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsdetolf
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Lerberg : Shelf unit (60x148cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,merah dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun boleh..boleh letak lampu tidur,jam loceng,brg2 peribadi..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit pic : kelab deko ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLerbergFull
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lack (coffee table) (90x55x45cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanLackCoffeeTable
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Ektorp Three-seat sofa, Lofallet beige 2) Strandmon Wing chair, Skiftebo light turquoise 3) ittsjo Nest of tables, set of 2, black-brown, glass (90x50 cm) 4) Vittsjo Laptop stand, black-brown, glass (35x65 cm) 5) Honefoss mirror (18x21 cm/10 pieces) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Ektorp Three-seat sofa, Lofallet beige 2) Strandmon Wing chair, Nordvalla dark grey 3) Byas TV bench, high-gloss white (160x42x45 cm) 4) Fjallbo Coffee table, black (90x46 cm) 5) Vittsjo Laptop stand, black-brown, glass (35x65 cm) 6) Arstid Floor lamp, nickel-plated, white (155cm) *tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) IKEA PS Cabinet, white (119x63 cm) 2) Karlstad Two-seat sofa, Knisa light grey *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nurfadnida Jaafarβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Knopparp 2-seat sofa, grey/orange 2) Lack Coffee table, white (90x55 cm) 3) Gladom tray table dark green (45x53 cm) 4) Lappljung Ruta Rug, low pile, white white/black, black (200x200cm) 5) Arstid Floor lamp, nickel-plated, white (155cm) *tak tmasuk mentol 6) Laiva Bookcase, black-brown (62x165 cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Kiddyticer Dolce via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Klippan 2-seat sofa, Kabusa dark grey 2) Lack Coffee table, birch effect (118x78 cm) 3) Bekvam Step stool, aspen 4) Mosslanda picture ledge white (55cm) 5) Hyllis Shelving unit, in/outdoor galvanised (60x27x140 cm) 6) Ribba Frame, white (50x70cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Saif Azam via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Knopparp 2-seat sofa, grey 2) Lack wall shelf white (110x26cm) 3) Trysil Bedside table, white, light grey (45x40 cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Eira Lilo Nasirβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Strandmon Wing chair, Skiftebo light turquoise 2) Ektorp Three-seat sofa, Lofallet beige 3) Lack Coffee table, white (90x55 cm) 4) Lindved bed side table white 5) Marit Table-runner, dark blue (35x130 cm) 6) Honefoss mirror (18x21 cm/10 pieces) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhada via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Knopparp 2-seat sofa, grey 2) Lack Coffee table, white (90x55 cm) 3) Hampen rug, hile pile, green (133x195cm) 4) Marit Table-runner, green (35x130 cm) 5) Krabb mirror (4pcs) 6) Not Floor uplighter/reading lamp, black *tak tmasuk mentol 7) Lerberg Shelf unit, white (35x148 cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Fiza Afizahβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Detolf Glass-door cabinet, black (43x163 cm) 2) Lack Coffee table, white (90x55 cm) 3) Byas TV bench, high-gloss white (160x42x45 cm) 4) Lack wall shelf white (190x26cm) 5) Remsta Armchair, Djuparp yellow-beige 6) Lindved bed side table white *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Fazilah Aliβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Ektorp Two-seat sofa, Lofallet beige 2) Kvistbro Storage table, white (61cm) 3) Ektorp Three-seat sofa, Lofallet beige 4) Strandmon Wing chair, Djuparp dark green-blue 5) Vittsjo Nest of tables, set of 2, black-brown, glass (90x50 cm) 6) Vittsjo Laptop stand, black-brown, glass (35x65 cm) 7) Arstid Floor lamp, nickel-plated, white (155cm) *tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Ektorp Three-seat sofa, Lofallet beige 2) Strandmon Wing chair, Nordvalla dark grey 3) Vittsjo Nest of tables, set of 2, white, glass (90x50 cm) 4) Vittsjo Laptop stand, black-brown, glass (35x65 cm) 5) Arstid Floor lamp, nickel-plated, white (155cm) *tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Ektorp Three-seat sofa, Nordvalla dark beige 2) Strandmon Wing chair, Skiftebo light beige 3) Vittsjo Coffee table, white, glass (75cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Knopparp 2-seat sofa, (grey/orange) 2) Klippan 2-seat sofa, Vissle grey 3) Lack side table black (45x45cm) 4) Not Floor uplighter/reading lamp, black *tak tmasuk mentol 5) Lerberg Shelf unit, white (35x148 cm) 6) Hampen rug, hile pile, green (133x195cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Farhana Yusofβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Strandmon Wing chair, Skiftebo light turquoise 2) Kvistbro Storage table, white (61cm) 3) Hemnes Chest of 3 drawers, white stain (108x96 cm) 4) Marit Table-runner, dark blue (35x130 cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Fazilah Aliβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Knopparp 2-seat sofa, grey 2) Lack side table black (45x45cm) 3) Hampen rug, hile pile, grey (133x195cm) 4) Lerberg Shelf unit, white (35x148 cm) 5) Lack wall shelf white (110x26cm) 6) Floor uplighter, black (175cm) *tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Khairunnisa Shaariβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Byas TV bench, high-gloss white (160x42x45 cm) 2) Hampen rug, hile pile, grey (133x195cm) 3) Lack side table white (45x45cm) 4) Mosslanda picture ledge white (55cm) 5) Lerberg Shelf unit, white (60x148 cm) *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Mimiey Ayumiβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Byas TV bench, high-gloss white (160x42x45 cm) 2) Knopparp 2-seat sofa, grey 3) Lack side table white (45x45cm) 4) Mosslanda picture ledge white (55cm) 5) Detolf Glass-door cabinet, black (43x163 cm) 6) Mammut stool white 7) Nolmyra Easy chair, birch veneer, grey *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nur Lizaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Poang Armchair, birch veneer, Hillared anthracite 2) Malm Chest of 4 drawers, white (80x101 cm) 3) Arstid Table lamp, brass, white (55cm) * tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nur Victoria Hoβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Tullsta armchair dark grey 2) Lack Coffee table, white (90x55 cm) 3) IKEA PS Cabinet, white (119x63 cm) 4) Not Floor uplighter, black (175cm) *tak tmasuk mentol *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nur Victoria Hoβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Byas TV bench, high-gloss white (160x42x45 cm) 2) Detolf Glass-door cabinet, white (43x163 cm) 3) Lerberg Shelf unit, white (35x148 cm) 4) Lack side table white (45x45cm) 5) Mammut stool white 6) Nolmyra Easy chair, black, black *Harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Yatie Mawar via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsRuangTamu
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Fryesdal Day Bed Frame, Black *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa 2 in 1...Siang hari blh jd sofa, alik mlm plok gak blh jadi katil... sapo hok nk jimat xse beli katil & sofa suku gak, hok ni meme jd pilihan.. satu harga utk dua fungsi..terbaikklahh.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsFyresdalDayBed
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Kivik 2 seat sofa *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ini boleh ada 6 kaler macam dalam gmbr...design yang simple dan cantik..sesuai untuk diletakkan di ruang tamu.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpskivik2seatsofa
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Backefors Three-seat sofa-bed,vissle grey *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa 2 in 1...Siang hari blh jd sofa, alik mlm plok gak blh jadi katil... sapo hok nk jimat xse beli katil & sofa suku gak, hok ni meme jd pilihan.. satu harga utk dua fungsi..terbaikklahh.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusan #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbackefors
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Hammarn Sofa Bed, Knisa Dark Grey *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa 2 in 1...Siang hari blh jd sofa, alik mlm plok gak blh jadi katil... sapo hok nk jimat xse beli katil & sofa suku gak, hok SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpshammarn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Balkarp Two-seat sofa-bed,vissle grey *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa 2 in 1...Siang hari blh jd sofa, alik mlm plok gak blh jadi katil... sapo hok nk jimat xse beli katil & sofa suku gak, hok ni meme jd pilihan.. satu harga utk dua fungsi..terbaikklahh.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusan #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbalkarp
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Brimnes 3 drawer 78x46x95cm :(black, white, dark green-blue) 4 drawer 78x46x124cm :(white) Almari ni cantik sgt..pintu laci atas drpd frosted glass..Almari ni sesuai sgt utk letak baju anak2 n baju dewasa..design simple tp cantik sgt..tak tinggi sgt..jd mudah utk budak2 amik baju sendiri..ruang dlm drawer ni pun luas..byk baju boleh muat..bhgn atas boleh jd meja solek..letak brg2 mcm bedak,sikat,minyak wangi dll..nak letak lampu tidur,frame gambar pun sesuai..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbrimnes
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Knapper (standing mirror 48x160cm) Cermin ni sesuai utk letak kat butik atau bilik baju..boleh nampak dr hujung rambut smpi hujung kaki..mmg puas hati..selain tu,bahagian blkg cermin ni boleh sangkut baju2 n tudung..mmg sgt praktikal..cermin ni pun kukuh..tak mudah tumbang..mmg berbaloi sgt..InsyaAllah brg dijamin slmt smpi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsknapper
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Malm (chest of 3 drawer) 80x48x78 cm *self pick up pasir pekan *pasang sendri,arahan dberikan Drawer ni sesuai sgt utk letak baju2 yg dilipat..boleh letak baju,kain,jeans n cadar..drawer ni luas n tinggi..byk baju boleh letak..bahagian atas pulak boleh letak alat mekap,bunga,frame gmbr..kalau tambah/gantung cermin, boleh jadi meja mekap..mmg berseri bilik dan jimat ruang..beli almari dpt meja mekap skali ..jimat dan berbaloi..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER Kredit : Anis Syuhada & Ahli KDIM WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786 #ikeakelantanps #ikeakelantan #ikeakelantanpsMalm #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsMalm
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - IKEA PS (cabinet 119x40x63 cm,Max load 60kg,Max flat screen tv 36") *self pick up pasir pekan *pasang sendiri,arahan diberikan Kabinet ni ada 3 warna..putih,merah dan biru..kabinet ni byk sgt kegunaan..boleh jd kabinet tv dekat ruang tamu n bilik tidur..selain itu boleh letak pasu bunga,frame gambar,lampu atas kabinet ni..almari pd kabinet ni boleh dikunci..so selamat la kalau nak simpan brg2 mustahak n peribadi..budak2 pun tak boleh bukak almari ni..selain itu boleh jugak kalau nak letak kat bilik study,boleh simpan file2..so mmg byk sgt kegunaan die..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Sumber : pinterest. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpspscabinet
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Byas (Tv bench, high gloss white) *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4..shelf dlm die boleh adjust ikut keperluan kita..mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbyas
next page →