#peminatikeakelantan

14,561 posts

Loading...
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Ramai sgt td, ada yg tak sempat nak bergambar. Maaf ya. Lain kali jemput dtg lagi. InsyaAllah ada rezeki, kita berurusan lagi πŸ˜€. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil IKEA. Minggu depan ada TRIP 72 pulak. Boleh join kalau nak brg. Whatsapp kami klik www.wasap.my/60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsCustomer
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
IKEA ADO DI KELATE DOH LONI WEH πŸ”ˆ . IKEA KELANTAN PS loni bertapok di BANDAR BARU PASIR PEKAN. Alik atas Emmy Saloon ni jah. Sekk2 kotobharu, wkfbharu, pasir mas, tumpat. Xkeno g jauh doh. Mari kokni jah loni nyo. Bele2 nok g kotobharu tu,singgoh sbetar😁 . Whatsapp πŸ‘‡ +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrip71
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (58x34x162cm,max load/shelf 25kg) RM150/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan,majalah,buku,jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup...berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK !! LAST UNITS!! *strictly no booking/no payment without payment. Siapa cepat dia dapat. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Albert (shelving unit 64x28x159cm,solid pine,solid spruce,Max load/shelf 25kg) RM85/satu (harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni kena pasang sendiri..arahan ada diberikan..senang je..kalau nak letak microwave,oven,periuk nasi,mixer n blender pun sesuai..selain tu, boleh jd rak buku,tempat simpan barang spy nampak lebih teratur n kemas, tempat simpan stock makanan kering pun boleh..ikut kreativiti masing2..sesuai letak kat bilik,ruang tamu n dapur kering..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!!(white only) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) RM370 (termasuk upah + kos pengangkutan smpi Kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet) (2 compartment, 49x93 cm) RM140/satu Semua harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) RM130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
next page →