#penang

4,112,268 posts

Loading...
emang lagi manja, lagi pengen dimanja pengen berduaan dengan dirimu saja emang lagi syantik, tapi bukan sok syantik syantik syantik gini hanya untuk dirimu😂😂 #lagisyantik #drama #lelakicool #penang #geraklupaperoger #menantumakawak
This #may 2018 @babybitesnmunch product... @byciknuie cookies product.. Bukan tu sahaja... Banyak babyfood produk dari @babybitesnmunch @kaka_tanggo @bytqahnasir pon ada jugak...So, mummy2 area #penang apa lagik? Xpyh susah2 dah time sahur nak pikir sikecil nak makan apa. Mudah dah berkhasiat utk simanja. Pm akk cecepat yer... Stok akak limited jer. 😉😉 01135083512 01135083512 #babies #babyfoods #babybitemunch #baby #babybitesnmunch #babyfood #babybites #agentpulaupinang #penang #pulaupinang #penangagent #byciknuie #kakatanggo #bytqahnasir #preorder #readystock #ready
SET KETAT LENGKAP: #susukkekaldara Mengatasi masalah becak Ketatkan faraj, rapat, sempit faraj, rawat keputihan. Beri nikmat seks pd suami (auto denyut, auto kemut., auto grip) #Intimgeljsd Sesuai jika kekeringan faraj. Pelincir wanita. Bg yg kurang nafsu seks Sakit bersama suami #maskervagina Mencerahkan miss v. Ketat faraj. Atasi masalah becak Nak guna set ni? Wasap kak ann. Harga daj masuk pos. Sabah sarawak je tambah lg rm3. Set tahan lama..kak ann akan guide selepas pembelian. 💋017 9032210 Wasap kak ann k. #farajlonggar #autokemut #kemutsedap #setketat #keputihan #mencerahfaraj #buangdakifaraj #celahpahagelap #sabah #sarawak #penang #kelantan #bazaarpaknil #ruangniagahanania #instashop #aurainsta #trustedseller #agensahjsd #jamususukdara #jsdoriginal
READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya
Order at Whatsapp 018-400 8848 WeChat > joswwjd FB > http://m.me/88jersey Good day! Order at Whatsapp,Wechat @ 018-400 8848 The Biggest NBA Jerseys Store in Malaysia! #PromoSales We are selling :- * NBA JERSEYS * SLAM DUNK SERIES JERSEY & JACKET * BASKETBALL SHORT * BAGS * SNAPBACKS * MORE AND MORE We have over 1000pcs [READY STOCK] Jerseys waiting for you! :) Pm inbox to get latest Ready Stock List. 🔛 Looking for more other Jerseys or Inquiry? Direct Inbox Link : - https://www.facebook.com/messages/396690477127305 *** Biggest Jerseys n Tees Supplier in Malaysia! *** More Photos Website:- https://get.google.com/albumarchive/104018169307163662757 Thanks again ! Basketballneverstops#basketballforlife #ballislife #baller #bball #workout #gym #team #malaysia #maba #malaysiabasketball #kl #penang #sabah #sarawak #johor #selangor #pahang #thanks #support #goodday
🎉Yeayy KURUNG ADELIA dah RESTOCK🎉 . **NORMAL PRICE: RM179/SEHELAI** . . 💜PROMOSI #ASraya2018 : RM149💜 . . KURUNG ADELIA Persis doll. Sentuhan kurung versi peplum yang masih kelihatan sopan dan kelihatan comel. Pasti tak kelip mata. . KEISTIMEWAAN KURUNG ADELIA - Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. - Design yang diberi sentuhan moden tapi masih kelihatan sopan. - Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. - Kelihatan flowy bila dipakai, persis doll - Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. - Nursing friendly. Disediakan zip sorok dibahagian dada. - Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. - Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. - 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! - Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . Whatsapp Kak Zai SEKARANG 018 212 3343 018 212 3343 018 212 3343 Atau klik link biru kat bio tu ya☝😉 . . #sayajual #sayajualbawal #sayajualkurung #bawal #bawalmurah #bawalovers #kurung #kurungraya #kurungcantik #kurungsimple #bajuraya2018 #muslimah #teamapplescarf #promosi #uitm #ukm #usm #politeknik #usim #johor #selangor #penang #ctdk #dramamonalisa #cikgu #cikgucikgi #terapiinstagram
Had a peak into Khoo Kongsi last weekend- it’s pretty impressive all lit up 💫 . . #khookongsi is considered the most elaborate and impressive clanhouse in Malaysia, and was completed 112 years ago. #kongsi refers to clans and social organisations to Chinese living abroad. The #clanhouse provided a place for refuge from ostracism from the outside world, a community, and allowed businesses to flourish. Today, the Khoo Kongsi is open for tours, or you can visit once a month when it’s open for free and features markets and music 🎵 . . #penang #penangmyhometown #penangview #visitpenang #penangtoday #georgetown #georgetowntoday #malaysiatrulyasia #instapassport #exploringtheglobe #welivetoexplore #culturetrip #byotravel #womenwhoexplore #welltravelled #wanderlust #thewanderlustingexpat
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
🎉Yeayy KURUNG ADELIA dah RESTOCK🎉 . **NORMAL PRICE: RM179/SEHELAI** . . 💜PROMOSI #ASraya2018 : RM149💜 . . KURUNG ADELIA Persis doll. Sentuhan kurung versi peplum yang masih kelihatan sopan dan kelihatan comel. Pasti tak kelip mata. . KEISTIMEWAAN KURUNG ADELIA - Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. - Design yang diberi sentuhan moden tapi masih kelihatan sopan. - Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. - Kelihatan flowy bila dipakai, persis doll - Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. - Nursing friendly. Disediakan zip sorok dibahagian dada. - Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. - Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. - 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! - Ada 5 saiz, S hingga XXL. . . Whatsapp Kak Zai SEKARANG 018 212 3343 018 212 3343 018 212 3343 Atau klik link biru kat bio tu ya☝😉
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : DD58FCDC 📱LINE : lifealami01 📱WA: +62895607371494 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool
为更多人的 #梦想 #展翅高飞 💪💪💪💪💪💪 #协助更多人实现他们的梦想 #自己的梦想自然而然地实现 我们都是 #BE国际企业家 Good Bye #Penang Say Hi to #KotaBharu
. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA ✨ . 👉🏽BAJU KURUNG COTTON 2PCS RM100 📞PLS WHATSAPP 01111496986 👉🏽1ST PAY 1ST SERVE ⛔️NO BOOKING. 👉🏽BORONG AVAILABLE ( MIN 30PCS) . 💞100% ENGLISH COTTON 💞BAJU KURUNG PAHANG 💞KAIN SUSUN TEPI SEBELAH KIRI 💞SENANG IRON YANG TU PALING PENTING 💞XS TO XXL PLS REFER kMEASUREMENTo 🙅 NO BACKOUT BUYER 🙆 SERIOUS BUYER ONLY 💸💸 2 PASANG RM100 💸💸 1 PASANG RM65 . ☎️WASAP 01111496986 NOW!!!! . #kurungcottononline #cottoncantik #cottonmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #cotton2pcsrm100 #kurungpahangmurah #kurungmurahmalaysia #kurungonline #kurungcotton #kurungcantikdanmurah #plussizefashion #borongmurah #borongbajumurah #plussizefashion #plussize #xxl #xl #l #borongbajumurah #bridesmaids #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #baju #kurungonline #kurungmurahmalaysia2018 #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #sabah #sarawak #penang #kelantan #pahang #sarawakonlineshop
Wildad bow kurung . Price : RM130 add RM5 (SS) . Material : Moss crepe + tutu skirt . Other : •Hidden zip at the back and at sleeve •Elastic waist •Removeable bow / ribbon . Measurement (in inch) : . Size M •Top Front length 27 Back length 29 Bust 38 Shoulder 15.5 Sleeve 23 •Skirt Waist 26 Hips 38 Length 41 . Size L •Top Front length 27 Back length 29 Bust 40 Shoulder 16 Sleeve 23.5 •Skirt Waist 29 Hips 40 Length 41 . #onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa
. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA ✨ . 👉🏽BAJU KURUNG COTTON 2PCS RM100 📞PLS WHATSAPP 01111496986 👉🏽1ST PAY 1ST SERVE ⛔️NO BOOKING. 👉🏽BORONG AVAILABLE ( MIN 30PCS) . 💞100% ENGLISH COTTON 💞BAJU KURUNG PAHANG 💞KAIN SUSUN TEPI SEBELAH KIRI 💞SENANG IRON YANG TU PALING PENTING 💞XS TO XXL PLS REFER kMEASUREMENTo 🙅 NO BACKOUT BUYER 🙆 SERIOUS BUYER ONLY 💸💸 2 PASANG RM100 💸💸 1 PASANG RM65 . ☎️WASAP 01111496986 NOW!!!! . #kurungcottononline #cottoncantik #cottonmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #cotton2pcsrm100 #kurungpahangmurah #kurungmurahmalaysia #kurungonline #kurungcotton #kurungcantikdanmurah #plussizefashion #borongmurah #borongbajumurah #plussizefashion #plussize #xxl #xl #l #borongbajumurah #bridesmaids #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #baju #kurungonline #kurungmurahmalaysia2018 #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #sabah #sarawak #penang #kelantan #pahang #sarawakonlineshop
Wildad bow kurung . Price : RM130 add RM5 (SS) . Material : Moss crepe + tutu skirt . Other : •Hidden zip at the back and at sleeve •Elastic waist •Removeable bow / ribbon . Measurement (in inch) : . Size M •Top Front length 27 Back length 29 Bust 38 Shoulder 15.5 Sleeve 23 •Skirt Waist 26 Hips 38 Length 41 . Size L •Top Front length 27 Back length 29 Bust 40 Shoulder 16 Sleeve 23.5 •Skirt Waist 29 Hips 40 Length 41 . #onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa
. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA ✨ . 👉🏽BAJU KURUNG COTTON 2PCS RM100 📞PLS WHATSAPP 01111496986 👉🏽1ST PAY 1ST SERVE ⛔️NO BOOKING. 👉🏽BORONG AVAILABLE ( MIN 30PCS) . 💞100% ENGLISH COTTON 💞BAJU KURUNG PAHANG 💞KAIN SUSUN TEPI SEBELAH KIRI 💞SENANG IRON YANG TU PALING PENTING 💞XS TO XXL PLS REFER kMEASUREMENTo 🙅 NO BACKOUT BUYER 🙆 SERIOUS BUYER ONLY 💸💸 2 PASANG RM100 💸💸 1 PASANG RM65 . ☎️WASAP 01111496986 NOW!!!! . #kurungcottononline #cottoncantik #cottonmurah #sayajualmurah #bazarpaknil #cotton2pcsrm100 #kurungpahangmurah #kurungmurahmalaysia #kurungonline #kurungcotton #kurungcantikdanmurah #plussizefashion #borongmurah #borongbajumurah #plussizefashion #plussize #xxl #xl #l #borongbajumurah #bridesmaids #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #baju #kurungonline #kurungmurahmalaysia2018 #bajubridemaids #bajubridesmaidmurah #sabah #sarawak #penang #kelantan #pahang #sarawakonlineshop
Wildad bow kurung . Price : RM130 add RM5 (SS) . Material : Moss crepe + tutu skirt . Other : •Hidden zip at the back and at sleeve •Elastic waist •Removeable bow / ribbon . Measurement (in inch) : . Size M •Top Front length 27 Back length 29 Bust 38 Shoulder 15.5 Sleeve 23 •Skirt Waist 26 Hips 38 Length 41 . Size L •Top Front length 27 Back length 29 Bust 40 Shoulder 16 Sleeve 23.5 •Skirt Waist 29 Hips 40 Length 41 . #onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa
Wildad bow kurung . Price : RM130 add RM5 (SS) . Material : Moss crepe + tutu skirt . Other : •Hidden zip at the back and at sleeve •Elastic waist •Removeable bow / ribbon . Measurement (in inch) : . Size M •Top Front length 27 Back length 29 Bust 38 Shoulder 15.5 Sleeve 23 •Skirt Waist 26 Hips 38 Length 41 . Size L •Top Front length 27 Back length 29 Bust 40 Shoulder 16 Sleeve 23.5 •Skirt Waist 29 Hips 40 Length 41 . #onlineseller #sayajual #sayajualmurah #begmurahcantik #begmurahonline #begmurah #ootd #trustedseller #vendorswanted #vendorneeded #aor #pen #handbagonline #handbagmurahmurah #handbagcantik #bajumurah #bajucantik #bajuonline #hipster #hijabers #hijab #bajurayamurah #bajuraya2018 #bajuraya #bajumurah #kedah #penang #tulleskirt #tulle #skirtlawa
A trip to Penang is never complete without Char Kuay Teow. It’s always good anywhere in Penang. #charkuayteow #penang #hawkerstall
Ramadhan ke-6..😘 Subhanallah.. 😗 Alhamdulillah.😀 Allahuakbar.. 😂 #insyaallah #rabielbasriofficial #alhamdulillahsyukurselalu 😘 #ramadan2018 #ramadanmubarak #madrasahramadhan #penang
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
#Repost @fleur_officialsp (@get_repost ) ・・・ "RAYA OH RAYA! NAK RAYA SAKAN TAPI DUIT TAK ADA" . Itulah dialog yang sering kita dengar bila time nk Raya. Anda pun sama bukan? . [#Attention ] Dibuka peluang sekali seumur hidup utk 50 orang diluar sana sertai "Projek Raya #Fleur " y pastinya bakal menebalkan poket dan dompet bila tiba Hari Raya~ . Pewangi kereta Fleur dengan modal yang rendah, pulangan y cepat bakal mengubah raya anda menjadi RAYA SAKAN TAK HINGATTT DONIAA!!! . Tak percaya? Tak suruh percaya tapi nanti lihat hasilnya. . Whatsapp kami sekarang untuk lebih detail ⬇️⬇️⬇️ Cik Achu (Wakil Syarikat) : 013-425 3293 . . atau click link di bawah ⬇️⬇️⬇️ ‌https://api.whatsapp.com/send?phone=60134253293&text=RayaSakanFleur . Ingat tau, peluang sekali seumur hidup. Jangan cakap hakak tak umbrella ☔. #RayaSakanFleur #AchuRangers #fleur #fleurhq #wangian #wangianimaginasimu #smartpartner #achurangersteam #achurangers_ydt #carfreshener #carfragrance #airfreshener #bebasbahankimia #malaysia #penang #kedah #kenderaan #homefragrance #agentwantedmalaysia #stokiswanted #agentdiperlukan #modalrendah #perfume #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #azizanosman #irfankhairi
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
We will be at the Legacy Park in Alpine tonight from six until 9 PM. Bring the family and enjoy the food trucks and music. 🌸 We used a Thai orchid in the design of our food truck and our logo. Orchids are very important in Thai culture. Pink, purple and a dash of yellow thrown in for spice. 💜💗💜💖 #Alpine #Utah #FoodTruck #ThaiFood #Massaman #Penang #MangoStickyRice
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
Dijual 3 Unit Ruko 2 Lantai. Jl. Raya Prof. Ali Hasyimi, Lamteh, Ulee Kareng, Banda Aceh. SHM. Harga 3 Unit Rp. 2,25 M. Bisa Satuan. Hub: 0812 9854 9477 (Mussa). Info Lebih Lengkap Dapat Kunjungi Akun Ini. #ruko #rukodijual #bekasi #jakarta #depok #propertiaceh #aceh #propertibandaaceh #bandaaceh #tangerang #tangesel #bsd #bintaro #cibubur #bogor #bandung #jualruko #cariruko #bebasbanjir #strategis #investasi #properti #propertiindonesia #indonesia #malaysia #penang #medan #surabaya
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #setkulitcantik #espshaklee #vitamincshaklee #vitaminshaklee #sayajualshaklee #shakleeperlis #shakleekedah #shakleeutara #shakleemurah #shakleemalaysia #perlis #alorstar #jitra #kangar #sungaipetani #penang #shakleejitra #shakleechangloon #shakleealorsetar #shakleekangar #fattzura #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart100hari #fattzura #belofa #befaz #babyCTDK
KOLEKSI #csbyae . READY STOCK . RM120 SM / RM125 SS TERMASUK POSLAJU 💕💕💕💕💕💕 👗size: XS S M L XL XXL . SKIRT 🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON 🌺Kombinasi 2 warna benang songket 🌺SONGKET TENUN 🌺High quality 100% 🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN, Tak kasar, Tak panas (SEJUK), Tak kesat, Zip tepi skirt, getah kiri dan kanan 🌺Potongan Duyung . BAJU 🌺Royal King 🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺loose cutting 🌺Leher bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN 🌼DUTT BLKG BAJU . #assalamualaikum #sayajual #bazaarpaknil #igers #love #tbt #abaya #wedding #likeforlike #terapiinstagram #photography #beautiful #putrajaya #me #ajimaura #penang #kualalumpur #instafashion #instafamous #ootd #picoftheday #bridesmaid #muslimah #l4l #malaysia #shahalam #model #picstitch #swipeleft
JAMU PENGANTIN DARA (JSD) . . . Apa fungsi jamu PENGANTIN DARA JPD JAMU SUSUK DARA..🎗 . . ➡Herba di dalam miss v akan meresap semua jenis air dan lendir termasuk saki - baki darah yang tinggal ➡Herba menyedut semua Jenis air termasuk di dalam rahim sehingga rahim mengecut ➡Ketika herba sedang berkerja rahim akan mengeluarkan segala jenis cecair ➡Herba yang di makan akan mengecutkan rahim dan faraj secara menyeluruh ➡Selepas semua di keluarkan rahim akan menjadi bersih,sihat dan superb . . Khas utk 💧Wanita yg belum menopous 💧Miss v bermasalah 💧Wanita yg ada masalah kronik 💧Rahim kembang lepas bersalin 💧Rahim kembang lepas priod 💧Wanita yg tidak datang bulan 💧Wanita yg kerap bersama suami . . Wanita dah berkahwin dan pernah bersalin digalakkan cuba . . Oder Wasap Kak ann 📲 017 9032210 Link at bio #jamususukdara #jamupengantindara #FeminineWashJSD #rawatrahim #haidtaklawas #cucifaraj #rahimkembang #rahimjatuh #peranakanjatuh #masalahrahim #jamupengantindarajsd #sisjualjsd #jsdselangor #sabah #sarawak #penang #posseluruhmalaysia
A great collage of pics from @katiedavies85 who has written a great blog post on the @swanseastreetfoodfestival.... Thanks for the wonderful review of your day and our food.... We hope to see you again. Head to the link in our bio to check it out. Good luck on the show. #2018 #2018 #streetfood #malaysianfood #malayfusion #chicken #penang #rendang #chickenrendang #rice #tandoorichicken #vegetarian #vegan #paratha #crispychicken #swanseastreetfoodfestival #foodtour
_ . 알람보다 효과 좋은 모닝비염 🤨 . _ 장소 place : #말레이시아 #페낭 #straitsquay #penang #malaysia _ 카메라 camera : #iPhone6s _ 기타 etc. : #여행 #travel
next page →