#personalshopperkelantan

12,334 posts

Loading...
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Ektorp (3 seat sofa,218x88x88cm) (lofallet beige,vittaryd white,videslund multicolour) (nordvalla dark beige/grey/red/light blue) *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ni utk 3-4 org duduk..mmg selesa sgt..sesuai utk letak kat ruang tamu,ruang menonton tv,kt bilik tidur or ofis..selesa sgt..cover sofa ni ada dijual berasingan, so kalau dah jemu warna n corak sedia ada,boleh beli cover shj..nnt tukar cover..sofa korang akan sentiasa nmpk baru..cover die pun boleh tanggalkan utk basuh..mmg best dan mudah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsektorp3seat
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 01158522248 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 01158522248 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 01158522248 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE💕 +60179600786 IKEA - Micke drawer unit on Castor (35x75cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan drawer ni ada 4 laci.Ada 2 wrna.putih & black brown. Sesuai kalau nk ltk tepi meja tulis / tepi katil. Permukaan drawer ni sama rata tinggi dgn meja tulis. SILA WHATSAPP utk ORDER +0179600786.. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsMickedrawer
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE 💕 +60179600786 IKEA - Mammut Table (empat segi, 77x55x48cm, white & red) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set ni utk budak2..boleh buat meja study or meja utk main2...die drpd plastik dan takde bucu tajam..so mmg selamat..pastu die ringan dan tahan lasak..mudah nak angkat dan alihkan..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsMammutTable
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE💕 +60179600786 IKEA - Fjallbo (coffee table,90x50cm,metal + solid wood) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Bhgan atas meja ni dr solid pine..bhgn lain drpd metal..shelf kat bhgn bwh boleh letak majalah..coffee table ni cantik sgt..design simple tapi nampak moden..sesuai utk ruang tamu yg terhad n tema moden..jika berminat cepat2 WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM & Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsfjallbo
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE💕 www.wasap.my/60179600786 IKEA - Fjallbo Shelving unit, black (100x95cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni drpd solid pine dan metal..Walaupun nmpk simple tp sgt cantik dgn konsep moden kontemporari.. Sesuai dijadikan meja/rak hiasan di ruang tamu, utk simpan fail,buku & sebgainya.. bhgian bawah ada pintu..sesuai utk simpan brg2 lain2.. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsFjallbo
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE 💕 +60179600786 IKEA - Vittsjo (laptop stand,35x65cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni best sgt..bhgn atas dia kaca..design simple dan moden..nampak kewah dan eksklusif..pelbagai kegunaan..sesuai utk letak kat ruang tamu boleh letak frame atau perhiasan dan bunga..rumah nampak lebih berseri..nk dijadikan meja solek or meja study/keja pun boleh..meja ni ada 1 bhgn utk letak brg2..kalau nak buat meja kerja,boleh letak laptop ats ni..kalau nak buat meja solek,byk brg n minyak wangi boleh letak atas tu..ikut kesesuaian dan keperluan anda..tapak dia pulak boleh adjust,so kalau lantai tak rata,still boleh guna meja ni dgn baik..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Asha Aishah via KDIM & Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsvittsjolaptopstand
Mana cukup kan sarung bantal cuma 2pcs. Kita datangkan homemade sarung bantal mengikut saiz puan. 1pcs = rm15 Size : standard @ mengikut ukuran yang diberikan. Color : mengikut pilihan Material : cotton @ satin. . . . . . ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
Mana cukup kan sarung bantal cuma 2pcs. Kita datangkan homemade sarung bantal mengikut saiz puan. 1pcs = rm15 Size : standard @ mengikut ukuran yang diberikan. Color : mengikut pilihan Material : cotton @ satin. . . . . . ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
Mana cukup kan sarung bantal cuma 2pcs. Kita datangkan homemade sarung bantal mengikut saiz puan. 1pcs = rm15 Size : standard @ menikut ukuran yang diberikan. Color : mengikut pilihan Material : cotton @ satin. . . . . . ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
. Pemasangan #kitchencabinetikea #kabinetdapur #kabinetdapurmurah #kabinetdapurpseina pada 6.01.19 di #puncakalam 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 6.01.19 di #rosanavilla #puchong 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 5.01.19 di #bandarsaujanaputra 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 5.01.19 di #bandarsaujanaputra 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 5.01.19 di #ampang 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan #kitchencabinetikea #kabinetdapurmurah #kabinetdapur #kabinetdapurpseina pada 30.01.18 di #bandarputera2 #klang #selangor 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 30.01.18 di #seksyen30 #jalankebun #shahalam 😍 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 29.01.18 di #desapandan 😍 Suka si comel biliknya ada almari baru 😘 . Next trip Khamis 17.01.19 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari 22.01.19 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number Cikna PS & Usahwan Cuckoo 💕 www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
Alhamdulilah. TQ Pn. Siti membeli set cadar 6 in 1 yang sgt-sgt murah, gebu, cotton tak licin semestinyer dgn harga sangat murah. . Kenapa tak beli set cadar murah jer. Kan kami jual jauh lebih murah daripada pasaraya. . Ada 6 item semuanya. 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . Kena beli sekarang 😉😉 . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
Alhamdulilah. TQ Pn. Siti membeli set cadar 6 in 1 yang sgt-sgt murah, gebu, cotton tak licin semestinyer dgn harga sangat murah. . Kenapa tak beli set cadar murah jer. Kan kami jual jauh lebih murah daripada pasaraya. . Ada 6 item semuanya. 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . Kena beli sekarang 😉😉 . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
Alhamdulilah. TQ Pn. Siti membeli set cadar 6 in 1 yang sgt-sgt murah, gebu, cotton tak licin semestinyer dgn harga sangat murah. . Kenapa tak beli set cadar murah jer. Kan kami jual jauh lebih murah daripada pasaraya. . Ada 6 item semuanya. 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . Kena beli sekarang 😉😉 . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . . Ada 6 item semuanya. . 👉1 cadar ada getah. Yg ni free saiz. Kami mmg xada queen @ king. Saiz cadar mmg muat utk tilam king dgn tebal tilam sehingga 8 inci. . 👉2 pcs sarung bantal. Kami ada ready stock extra sarung bantal cotton ready made jika nak request extra. Harga : rm15 / pcs. Blh request nak color apa yang blh match dgn set cadar ni. . 👉2 pcs sarung bantal peluk. . 👉1 comforter sgt lembut. Tak tebal dan tak nipis. Plg best tak buruk pun lepas basuh. Kualiti tip top harga premium. . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
Alhamdulilah, Tq Pn. Sariah shopping set cadar Murah tapi kualiti 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐ . . Pn Sariah kata, Cadar ni cantik sangat. Macam cadar ikea tau.. Memang cantik, lembut, set lengkap ada cadar dan comforter. . Kami jual READY STOCK set cadar lengkap ada comforter pada harga sangat TERKEJUT. cuma RM95 sahaja untuk 1set. Set cadar 6 in 1 ni = ✔1 pcs cadar ada getah, fitted ✔1 pcs comforter lembut, berjahit ✔2pcs sarung bantal ✔2pcs sarung bantal peluk . MURAH SANGAT TAPI KUALITI TIP TOP 👉tak buruk lepas basuh 👉gebu sangat2, mmg lembut set comforter dan berjahit 👉tak berbulu 👉material cotton darcron, yang tak licin dan tak panas. . . Boleh beli sekarang, corak cun-cun memukau hati semua. . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
Alhamdulilah, Tq Pn. Sariah shopping set cadar Murah tapi kualiti 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐ . . Pn Sariah kata, Cadar ni cantik sangat. Macam cadar ikea tau.. Memang cantik, lembut, set lengkap ada cadar dan comforter. . Kami jual READY STOCK set cadar lengkap ada comforter pada harga sangat TERKEJUT. cuma RM95 sahaja untuk 1set. Set cadar 6 in 1 ni = ✔1 pcs cadar ada getah, fitted ✔1 pcs comforter lembut, berjahit ✔2pcs sarung bantal ✔2pcs sarung bantal peluk . MURAH SANGAT TAPI KUALITI TIP TOP 👉tak buruk lepas basuh 👉gebu sangat2, mmg lembut set comforter dan berjahit 👉tak berbulu 👉material cotton darcron, yang tak licin dan tak panas. . . Boleh beli sekarang, corak cun-cun memukau hati semua. . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
Alhamdulilah, Tq Pn. Sariah shopping set cadar Murah tapi kualiti 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐ . . Pn Sariah kata, Cadar ni cantik sangat. Macam cadar ikea tau.. Memang cantik, lembut, set lengkap ada cadar dan comforter. . Kami jual READY STOCK set cadar lengkap ada comforter pada harga sangat TERKEJUT. cuma RM95 sahaja untuk 1set. Set cadar 6 in 1 ni = ✔1 pcs cadar ada getah, fitted ✔1 pcs comforter lembut, berjahit ✔2pcs sarung bantal ✔2pcs sarung bantal peluk . MURAH SANGAT TAPI KUALITI TIP TOP 👉tak buruk lepas basuh 👉gebu sangat2, mmg lembut set comforter dan berjahit 👉tak berbulu 👉material cotton darcron, yang tak licin dan tak panas. . . Boleh beli sekarang, corak cun-cun memukau hati semua . . . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . P/S : cadar ropol corak kosong jer harga mahal sikit rm150 sbb material sofy cotton 100%, ramai beli untuk guna di katil pengantin. Tip top, harga murah tapi mewah. . . Ansuran : rm30 x 5 bulan . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . #kedaiambo #customerkedaiamboqcorellencollecton . . Nak tengok lebih banyak barang kami, follow ig kedai ambo dan kedai ambo 2. Ada di bio😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay #agentdropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . 👉KANDUNGAN SET CADAR 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED KING/QUEEN (6x5, 10 inchi tinggi) 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . 👉KANDUNGAN SET CADAR 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED KING/QUEEN (6x5, 10 inchi tinggi) 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . 👉KANDUNGAN SET CADAR 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED KING/QUEEN (6x5, 10 inchi tinggi) 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . P/s : dropship diperlukan jika anda komited nak tambah income, nak sentiasa duit masuk hari2, nak beli byk brg tanpa guna gaji & nak jdkan ig/fb lubuk duit, bukan bersosial semata2. . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
✔nak bagi hadiah kawen, pengantin nak sangat larr TOTO NARITA. . . ✔nak bagi anak best lepak2 depan tv, memang nak lah TOTO NARITA . . ✔nak bagi kawan nak pencen memang kawan suka sangat TOTO NARITA. . . ✔bila beramai2 sedara mara datang memang mencari TOTO NARITA. . . NAK CORAK APA TOTO NARITA, KAMI ADA. BAGUTAHU JER. SEMUA READY STOCK READY TO POST 😍😍😍 . . Jommm lah, ada stok ni. Cadar ada toto narita pun ada. Boleh pos kemana2 jer puan nak. . . . HARGA : RM70 Pos (rm15sm / rm25 ss) . READY STOCK ✔cash ✔installment . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . 👉KANDUNGAN SET CADAR 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED KING/QUEEN (6x5, 10 inchi tinggi) 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
CADAR MURAH ADA, KUALITI ⭐⭐⭐⭐. Kenapa nak beli yang mahal. . . Murah sangat kita jual set cadar lembut, kain cotton xpanas ni, jenis tak buruk lepas basuh . . 👉KANDUNGAN SET CADAR 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED KING/QUEEN (6x5, 10 inchi tinggi) 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . ✔warna tak luntur/ tak buruk lepas basuh ✔kain tak gatal/ tak berbulu ✔kain lembut/sejuk/gebu ✔fitted king/queen yang saiz tilam tebal . MATERIAL: Cotton darcron . . 👉Harga memukau hati : Beli 1 RM100 / 1 set beli 3 RM 90 / 1 set beli 5 RM85 / 1 set . **(Harga tak termasuk pos SS) . . 👉ansuran rm30 x 5 bulan . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/601158522248 . 👉 fb Q Corelle N Collecton 👉 fb fanpage : kedai ambo 2 👉 instagram utama : kedai ambo . . . . .📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . . . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickmarykay #dropshipdiperlukan #traditionalcostume #kainbatiksarung #kainsarung #kainbatiktigaserangkai #kainbatik #kainsarungbatikterengganu #kainsarungbatik #batik #batiksarung #kainbatiksarung #kainpelekatmurah
next page →