#personalshopperkelantan

11,371 posts

Loading...
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . 🔊Berminat untuk join kutu cadar rm30 x 5player, blh wasap saya. . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Fjallbo (tv bench 150x36x54) RM 580 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tv bench ni drpd solid pine dam metal..bhgn blkg terbuka utk mudahkan nak organise wayar2..shelf kat dlm pulak boleh letak decoder astro,tv player or ps4..signal dr remote control still boleh sampai wpun pintu bhgn depan tv bench ni ditutup..rekaan moden dan simple..insyaAllah mmg boleh tahan lama dan berkualiti..tapak die boleh adjust,so kalau letak kat lantai yg tak rata pun masih kukuh..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsFjallbo
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet) (2 compartment,49x93cm) (3 compartment, 49x135cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBissa
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih/hitam (99x44x94cm) birch (94x44x91cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeapasirpekan #ikeakotabharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrofast
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . 🔊Berminat untuk join kutu cadar rm30 x 5player, blh wasap saya. . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih (99x56cm) birch (94x44x52cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli Kdim #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpstrofast
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Laiva (bookcase,black-brown) Size : 62x24x165cm Max load/shelf : 15kg Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslaiva
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . ~KEDAIAMBO TEMPAT LEPAK MUMMY~ . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . ~KEDAIAMBO TEMPAT LEPAK MUMMY~ . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . ~KEDAIAMBO TEMPAT LEPAK MUMMY~ . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . ~KEDAIAMBO TEMPAT LEPAK MUMMY~ . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 51x39cm) *Self pickup pasir pekan *pasanv sendiri.arahan diberikan Shoe cabinet/storage ni ada 3 warna..hitam,putih dan kuning..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit:Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsTrones
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Billy (bookcase,white,80x28x202cm,max load/shelf 30kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni boleh pilih sama ada nak ada pintu atau tak..pintu pulak boleh pilih sama ada (kaca sepenuhnya/separuh kaca)..rak ni boleh letak koleksi tupperware,buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke..kalau ada pintu boleh halang habuk..shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Anis Syuhada & kelab tupperware & AHLI KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBilly
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !! +60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsDetolf
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Byas (Tv bench, high gloss white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4..shelf dlm die boleh adjust ikut keperluan kita..mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. KREDIT : ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsByas
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!! +60179600786 IKEA - Klippan (two seat sofa, 180x88x66 cm) *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ni utk 2-3 org duduk..mmg selesa..sesuai utk letak kat ruang tamu,ruang menonton tv,kt bilik tidur or ofis..selesa sgt..cover sofa ni ada dijual berasingan, so kalau dah jemu warna n corak sedia ada,boleh beli cover shj..nnt tukar cover..sofa korang akan sentiasa nmpk baru..cover die pun boleh tanggalkan utk basuh..mmg best dan mudah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. KREDIT : ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsKlippan
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Knopparp (2 seat sofa) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ni ada dua warna..oren dan kelabu..sesuai utk letak kat ruang tamu atau ruang santai..seat die luas..sgt selesa kalau nak lepak2 sambil tgk tv..cover die boleh dibuka dan dibasuh..so,tak perlu risau kalau kotor..simple dan moden..warna pun ceria..kalau nak letak kat office pun sesuai sgt..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsknopparp
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Lack (wall shelf) RM 75/satu (110x26x5cm) (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Wall shelf ni ada putih,hitam,birch..saiz spt yg dinyatakan di atas..cantik kalau dipasang kat ruang tamu..susun 2 @ 3 buah..boleh letak frame gambar,bunga,perhiasan dan buku2 kecil..boleh letak atas @ bawah tv utk letak decoder astro atau dvd player..ikut pd kesesuaian dan kreativiti anda..boleh jugak ikut susunan spt dlm gambar..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLackWallShelf
Toto narita ni memang pilihan ramai. Kami bukak kutu toto narita Rm30 x 3 bulan. Boleh pilih design yang nak bila dah sampai giliran nanti. Jom mummy. . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786 IKEA - Helmer drawer unit on castor (28x69) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan drawer ni ada 6 laci.Ada 4 wrna.putih,hijau ,biru & hitam. Sesuai kalau nk ltk tepi meja tulis / tepi katil. Permukaan drawer ni sama rata tinggi dgn meja tulis. SILA WHATSAPP utk ORDER +0179600786.. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpshelmerdrawer
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
. Pemasangan pada 3.11.18 di D’Aman Residences #tamanmas #puchong 😍 . Next trip Jumaat 16.11.18 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari Rabu 21.11.18 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number http://www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 3.11.18 di #tamanbentara #telukpanglimagarang 😍 . Next trip Jumaat 16.11.18 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari Rabu 21.11.18 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number http://www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan pada 3.11.18 di #bandarhillpark #puncak alam😍 . Next trip Jumaat 16.11.18 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari Rabu 21.11.18 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number http://www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
. Pemasangan concept table bar sebuah office untuk pantry di #puchong pada 3.11.18 😍 . Next trip Jumaat 16.11.18 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari Rabu 21.11.18 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number http://www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . 🔊Berminat untuk join kutu cadar rm30 x 5player, blh wasap saya. . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Cadar gebu tak buruk lepas basuh, memang tak luntur OPEN KUTU RM50 x 3 bulan / 3player. Jommmm...xrugi beli cadar yg mmg pilihan ramai ni tau 😚 Mmg cadar boleh pilih bika sampai giliran . . . . ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Cadar gebu tak buruk lepas basuh, memang tak luntur OPEN KUTU RM30 x 5 bulan / 5 player. Jommmm...xrugi beli cadar yg mmg pilihan ramai ni tau 😚 Mmg cadar boleh pilih bika sampai giliran . . . . ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bostrak Wardrobe white (80x50x180cm,max load/shelf 15kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBostrak
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Aneboda Wardrobe (81x50x180cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsaneboda
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . 🔊Berminat untuk join kutu cadar rm30 x 5player, blh wasap saya. . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton 👉tak ajan berbulu 👉lepas basuh tak buruk/ kain tak luntur warna . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ boleh ansuran selama 3 bulan. Hbs byr terus pos. . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton 👉tak ajan berbulu 👉lepas basuh tak buruk/ kain tak luntur warna . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ boleh ansuran selama 3 bulan. Hbs byr terus pos. . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ boleh ansuran selama 3 bulan. Hbs byr terus pos. . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Dombas (wardrobe 140x51x181cm, max load/shelf 15kg) RM 700 (Harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) Almari ni warna putih shj..ada 3 pintu..2 pintu utk gantung2 baju dan 1 pintu utk letak baju yg dilipat...insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori dlm almari dijual berasingan. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdombas
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
READY STOCK!! LAST UNITS!!(white only) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) RM370 (termasuk upah + kos pengangkutan smpi Kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsdetolf
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY +60179600786 www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table) - RM175 (dia 44cm x 42cm,turqoise) tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskvistbro
READY STOCK. LAST UNIT!! *strictly no booking/ reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Rigga (clothes rack,Min height 126cm, Max height 175cm,Max load 35 kg) RM 85 (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada warna putih shj..rak ni ada roda,so senang kalau nak tarik ke sana sini..bhgn bwh die pulak ada palang2 utk letak brg..sesuai utk letak kotak kasut..lebih kurang 4psg kasut boleh letak kat bwh tu..plg best rak ni boleh adjust ketinggian die sampai 6 level..kalau nak gantung jubah @ dress boleh pakai level plg tinggi..kalau nk gantung tshirt,pakai level 3 pun da ok..terpulang pd anda..rak ni mmg best sgt..nak letak kat butik baju pun sesuai sgt..sambil2 gntung baju,boleh organise koleksi kasut sekali..best kan ? jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRigga
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 0179392903 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
READY STOCK. LAST UNIT Strictly no booking/ no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack (coffee table) RM 110 (90x55x45cm) RM 210 (118x78x45cm) harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLackCoffeeTable
READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Lack (side table 55x55x45cm, max load 25kg) RM 55 (white,black) RM 65 (yellow,birch,black brown). RM 75 (high gloss white). *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni boleh jd coffee table utk ruang tamu yg kecik. Selain itu boleh letak tepi katil, letak kipas,lampu tidur atau frame gambar..nak buat meja tulis2 utk budak kecik pun boleh..pelbagai kegunaan. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslacksidetable
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 0179392903 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO PATCHWORK SAIZ L . . 📣TEBAL 📣GEBU 📣JENIS SEJUK . . Material kain 100% cotton sejuk . Filling fiber . Tebal +-4cm . 🌼Lengkap dengan plastic bag yang menjadikan sangat sesuai untuk dibawa kemana2. . 🌼sesuai sangat untuk letak depan tv untuk buat lapik golek2 badan tv 😊 . 🌼ni pun sangat sesuaii utk ibu dalam pantang utk rehat-rehat tubuh. . 🌼senang nak basuh. Tidak memerangkap habuk. . Rm165 (free pos sm) @ rm 42 x 4 bulan . . . . ▶️Wasap 0179392903 ▶️pm fb Q Corelle N Collecton . . #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
OMGGGG.. Your favourite mist is now RM29 This saturday!!! No worries, We will take charge of surviving traffic jams, finding parking anddd line the que up for you!! Shopping is all way easier with Mimie now! Send your order to 0193998424 now!! #SWMPerfumes #BathandbodyWorksMalaysia #BBWMalaysia #BathBodyWorkspersonalshopper #perfumespersonalshopper #BBWPerfumesMalaysie #personalshoppermalaysia #personalshopperKL #personalshopperkualalumpur #personalshopperTerengganu #personalshopperKelantan #fromkltoterengganu #fromkltokelantan
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ boleh ansuran selama 3 bulan. Hbs byr terus pos. . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
✔ ✔ TENUN BLANKET HALUSAN TENUN JEPARA TENUN TORAJA TENUN TENUN PABINTIK TENUN PARUKI TENUN PAMIRIN ✔ 146,000 ✔ 110x220 ✔ 100% CUTTON ➖➖➖➖➖➖➖➖ Cara pemesanan : Tentukan pilihan kain tenun yang benar - benar sudah di pastiakn, Konfirmasi melalui DM untuk estimasi biasaya keseluruhan dan ongkir, Pengiriman dari jepara jawa tengan, langsung pengrajin, Sertakan alamat yang benar - benar jelas sesuai di KTP, Dan nomer Tlp Agar pengiriman tersebut sampai di kota tujuan, ➖➖➖➖➖➖➖➖ Cara perawatan kain Tenun : ✔ Rendam kain tenun hingga beberapa jam dengan air sabun, ✔ hingga pewarna tersebut hilang, sehingga aman untuk di campur, ✔ ulangi dan ulangi perendaman, kain hingga sudah tidak luntur kembali, ✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖ Nilai fashion dan ke indahan kain tenun : ✔ Selalu menjadi pusat perhatian bagi sang pemilik nya, ✔ Corak dan motif yang beragam dan perpaduan warna etnic, ✔ Terlihat apik dan adem ketika sudah di kenakan, dalam bentuk baju, ➖➖➖➖➖➖➖➖, #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Gersby (bookcase, 60x24x180cm , max load/shelf 13kg). RM 200 (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak buku ni ada warna putih shj..sesuai utk letak novel dan buku2 sekolah..insyaAllah kukuh dan tahan lama jika dijaga dgn baik. SILA WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgersby
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
TOTO NARITA original drpd thailand . Detail product : . . ✔Jenis toto tebal, origional toto narita . ✔saiz 74" x 90" . ✔material : 100% cotton sebelah atas & cotton jersey sebelah bawah . . Lain- lain:- . ✔tidak luntur / tidak berbulu/ tak cepat buruk ✔material cotton sejuk ✔sejuk. Xpanas ✔boleh sangat2 digunakan bila tetamu datang berkunjung kerumah ✔femes dijadikan hadiah pengantin . . ⏩1 toto narita = rm75 . ⏩Borong 3 toto ke atas = rm65 . ⏩boleh ansuran/ bayar kali selama 3 bulan . (EXCLUDE POSTAGE) . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar CMK 6 in 1 READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 @ boleh ansuran selama 3 bulan. Hbs byr terus pos. . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
. Received order #kabinetdapur #knoxhult from #tamandesaria #nilai 😊 untuk pemasangan sabtu ni Nanti Cikna share gambar pemasangan ya . Next trip Jumaat 9.11.18 Last payment same day b4 6pm‼️ . Post akan dibuat pada hari Selase 13.11.18 . Pemasangan weekend SAHAJA . ❌PLEASE DON'T PLACE YOUR ORDER IF YOU CAN'T WAIT❌ . For order : 👉🏻 whatsapp gambar boleh ambil dekat website ikea malaysia 👉🏻 bagitau lokasi di mana 👉🏻 tunggu cikna reply bagi harga within 24 hours . Cikna juga agent cuckoo yang sah..jika berminat dengan penapis air atau penapis udara boleh whatsapp juga 😉 . for any enquiry or order bagi pengguna FB boleh click link ni 👇🏻 tanpa perlu save number http://www.wasap.my/60137769258 . Pengguna instagram boleh click link dekat profile kami boleh terus whatsapp tanpa save number . #personalshopperikea #personalshoppermalaysia #ikeamalaysia #ikeapersonalshopper #ikeapersonalshoppermalaysia #barangikea #ikeamurah #personalshopperikeajohor #personalshopperikeaselangor #personalshopperkl #personalshopperkelantan #personalshoppernegerisembilan
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) RM130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Qurratu Ain,afiqah othman,Nor asyiqin mahmad Redzuan & Nur atiqah via kelab deko ikea msia #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLaiva
Set cadar AIZHUO 6 pcs READY STOCK . . KANDUNGAN SET 6IN 1 1PCS = CADAR FITTED. 2PCS = SARUNG BANTAL TIDUR. 2PCS = SARUNG BANTAL PELUK. 1PCS = COMFORTER TEBAL(BERJAHIT). . . MATERIAL: 👉100% Cotton dacron 👉1230 count thread . . . Beli 1 = rm95 Beli borong 3 dan ke atas = rm83 Ansuran rm30 x 5 bulan . *harga tidak termasuk pos* . . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔link hashtag di bio. ♥️😍 . . READY STOCK ---------------------------------- Wasap www.wasap.my/60179392903 . . #totomurah #totonarita #totonaritamurah #totonaritatebal #totonaritaonline #totonaritakelantan #ikeamalaysia #periukcapbuayamurah #bajukanakkanakmurah #fattzura #cadarmurah #blanket #tototilam #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #cadarmurah #kedaiambo #personalshopperkelantan #corellemalaysia #vantagemalaysia #lipstickhudabeautymurah #hudabeauty #lipstickmarykay
next page →