#photodaily

3,488,587 posts

Loading...
Waterfall Explore with @joy.music.ministry Music mood : Gryffin ft Iselin - Just For A Moment . . . #repost #latepost #refreshing #waterfalls #coldwater #quoteoftheday #photodaily #smile #holiday #sundayfunday #envywear
If you’re planning on going diving this summer to practice your underwater photography, make sure you are ready for the challenges ahead. Don’t forget to research your subject and location first. This will help you work out the best time to visit and greatly improve your chances of getting sharp, well-lit photos. If you’re hoping to photograph a specific type of fish or mammal, you’ll need to know what time of day it is most active, where you have the best chance of spotting it, and how you can get close to it without startling or harming it. . . #underwater #underwaterphotography #underwaterphoto #photooftheday #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #instagood #picoftheday #focus #capture #moment #photoshoot #photodaily #photogram #instaphoto #instapic #picoftheday #photography #photographylovers #marine #marinelife #sea #ocean
Gonna get this account happening again! Send us any flicks you wanted posted of people pieceing or just chuk ups! Use hashtag #Graffinaction got this flik while back not the best but itll do! Share the page around for me thank you!🤘🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Via unknown please tag ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @streetsnavenues . . . #killyourcity #citykillerz #illgramers  #way2ill #agameoftones  #urbex  #createore  #exploretocreate #streetactivityteam #streetdreamsmag  #neverstopexploring  #featuremeinstagood #igersone  #shoot2kill  #streetshard #streetmobs #urbanphotography #streetphotography  #streetexploration #urbanandstreet  #imaginatones #streettogether  #streetmagazine #streetmobs  #peopleinsquare  #moodygrams  #illgrammers #Streetlifeatnight #graff #graffiti
Bom dia ! 💛🙏
Hallo Foodies ! Sore-sore adalah saat yang paling Tepat untuk menikmati Mie Goreng Spesial yang Hangat. Nyarik Mie Goreng Spesial yang enak? Yuk segera merapat dan pesan ke gerai kami @dericebox.id. Mie Goreng Spesial dari @dericebox.id sangat recommended dijamin Bakalan Bikin Ketagihannnn !! Kami Tunggu yak. ----- De rice box ultimate Jl. Tenggilis Bar No. 34 Surabaya. 📞: 031 843 6678 . De Rice Box Jl. Klampis Jaya No. 25b Surabaya. 📞: 031 593 8393. . . . #ricebox #food #foodporn #surabayafood #surabayakuliner #kulinersby #makanan #miegoreng #nasikotak #like4like #photodaily #makananhalal #makanansedap #menu #menumakansiang #lunchbox #dinnertime #tempatmakan #surabaya #tempatnongkrongsurabaya #miegorengspesial
Bon estiu a totes💦🍉☀️
Thankyou for photoshoot 🙏 @devita_rahmasari _______________________________________________ Photoshoot? Di @breezy.projects aja! Harga lebih murah,kualitas InsyAllah "OK"👍 Thank you!🙏🙏🙏 More info 👇 WhatsApp : 0823-1532-8289 instagram : @breezy.projects #exploretasikmalaya @exploretasikmalaya #amazingtasikmalaya @amazingtasikmalaya #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #composition #focus #capture #moment #photoshoot #photodaily #photogram
Porque lo importante es el AQUÍ y el AHORA. Vivamos el momento. ~ Because the important thing is HERE and NOW. Let's live the moment.
MON DIEU LA LICENCE EST À 24€ !!! 😱😱😱😱 Si vous ne démarrez pas maintenant ... VOUS NE DÉMARREREZ JAMAISSSSSSSSSSSSSSS ! Et c’est partie que la fête continue !!! 🥂Déjà des dizaines de personnes qui nous on rejoins en 24h 👌🏻. 24€ c'est quoi ? 3 paquets de cigarette, 2 ou 3 verres le soir🥂 dans un pub, un resto mais sans le dessert 😂 cette petite dépense en me rejoignant te permettra d'aller encore plus au resto🥗, faire les soldes🛍️, des soirées entre amis🍾, faire plaisir à tes enfants... Alors prêt à investir 24€ pour en gagner des centaines ??? #24#2k18 #argent #instagood #inst10 #instamoment #photooftheday #photographer #photodaily #girls #boys #me #photoday #you #sea #july #profiter #foncer #itworksadventure
천안은 35도였담서?
Günnaydınlar!
Hallo Foodies, Membersihkan sisa makanan di wajan teflon bisa jadi pekerjaan yang menyebalkan. Namun, peralatan masak anti lengket menjadikan tugas ini jauh lebih mudah. Yuk Dicermati.. --- 1. Taburi bekas gosong dengan baking soda. Setelah panci dingin, tuangkan sedikit baking soda pada area yang gosong. Lalu, tambahkan sedikit air pada baking soda, dan diamkan panci semalaman.[4]Baking soda dan airnya harus terlihat seperti pasta. 2. Gosok sisanya. Setelah membiarkan panci semalaman, gosok panci dengan penggosok nilon yang lembut atau spons untuk menghilangkan makanan yang gosong. - Sisa makanannya seharusnya bisa dibersihkan dengan mudah, tetapi jika ada yang membandel, coba gosok dengan sedikit lebih kuat. 3. Keringkan panci. Gunakan lap, tisu, atau rak pengering untuk mengeringkan panci. Setelah panci kering, panci siap digunakan lagi untuk memasak atau sekadar disimpan. . . . #ricebox #food #foodporn #surabayafood #surabayakuliner #kulinersby #makanan #nasiayam #nasikotak #like4like #photodaily #makananhalal #makanansedap #menu #menumakansiang #lunchbox #dinnertime #tempatmakan #surabaya #tempatnongkrongsurabaya #tipsperalatandapur
today its hot af but it looks like we're in winter (i took the pic early in the morning). swipe left to see the current temperature
Aku mau honest review nihh, jadi aku tuh punya kebiasaan gigitin kulit bibir sampe suka berdarah dan jadi kering banget, apalagi sering paki lipmatte yg buat bibir jd pecah-pecah. Akhirnya aku nemu lipbalm yang cocok dari @prettywhite_official , dipakai sebelum tidur, besok paginya bibir jd lembab dan halus bangeeett💕 Gaperlu pakai lipstick lagi krn lipbalmnya uda ada warna pink yang alami gitu & wanginya super enakkkk! . Cobain deh pakai lipbalm nya @prettywhite_official , aku sih nagih jd kemanapun aku pergi pasti dibawa😜
That kind of mood where you're daydreaming while staring out of the window of vast reality😌💭.Cue 'In My Head by Peter Manos'🎵 . . 📸;@ted_adam . #adobelightroom #daydreaming #photogram #moodygrams #window #shots #photo #photos #pic #pics #picture #photographer #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #composition #focus #capture #moment #photodaily #photoediting
next page →