#pincapal

5,968 posts

Loading...
❗❗❗POUCH BAG THECAPAL❗❗❗ Boleh digunakan utk letak phone, powerbank, wallet, dijadikan pensil case dll. Berminat boleh DM atau tekan link di ws.😙😙😙 Moga2 kita ditempatkan disyurga bersama2 dengan rasulullah. #allahwujudtanpatempat #الله_موجود_بلا_مكان #aqidahahlusunnahwaljamaah #asyairahwalmaturidiyyah #selawat #naalnabi #capalnabi #tabaruq #syafaatrasulullah #allahhumasollialasaidinamuhammadwaalaalisaidinamuhammad #pincapal #sunnah #nabimuhammad
Open Pre Order. . Pashmina Instan Ayla Bahan : diamond crepe Harga : only 80K😍 Ukuran : 100*180 . . Palembang free ongkir ambil kerumah/cod daerah tertentu. . . WAJIB BACA ✨✨ 🌹 Pembayaran Full diawal bisa transfer/cod hal ini untuk mengurangi customer yg suka menghilang sesuka hatinya~ mohon pengertiannya. 🌹 ready dalam 4-5 hari 🌹 fix order langsung WhatsApp nomor di bio. Jazakumullah kheir.. . @galeri.aleeya . #handsockpalembang #handsockmurah #handsockpalembangmurah #onlineshoppalembang #wolfis #jilbabpalembang #olshoppalembang #jilbabmurah #jilbabwolfis #jilbabwolfismurah #jilbabwolfispalembang #jilbabwolfismurahpalembang #jilbabpalembangmurah #khimarwolfis #khimarwolfismurah #khimarwolfismurahpalembang #khimarwolfispalembang #pinterompahmurah #pinterompahrasulullah #pincapal #pinterompahnabi
Open Pre Order. . Khimar renda Bahan : wolfis Harga : only 65K😍 . . Palembang free ongkir ambil kerumah/cod daerah tertentu. . . WAJIB BACA ✨✨ 🌹 Pembayaran Full diawal bisa transfer/cod hal ini untuk mengurangi customer yg suka menghilang sesuka hatinya~ mohon pengertiannya. 🌹 ready dalam 4-5 hari 🌹 fix order langsung WhatsApp nomor di bio. Jazakumullah kheir.. . @galeri.aleeya . #handsockpalembang #handsockmurah #handsockpalembangmurah #onlineshoppalembang #wolfis #jilbabpalembang #olshoppalembang #jilbabmurah #jilbabwolfis #jilbabwolfismurah #jilbabwolfispalembang #jilbabwolfismurahpalembang #jilbabpalembangmurah #khimarwolfis #khimarwolfismurah #khimarwolfismurahpalembang #khimarwolfispalembang #pinterompahmurah #pinterompahrasulullah #pincapal #pinterompahnabi
Open Pre Order. . Khimar Non Pet Syari Jumbo Bahan : wolfis Harga : only 70K😍 . . Palembang free ongkir ambil kerumah/cod daerah tertentu. . . WAJIB BACA ✨✨ 🌹 Pembayaran Full diawal bisa transfer/cod hal ini untuk mengurangi customer yg suka menghilang sesuka hatinya~ mohon pengertiannya. 🌹 ready dalam 4-5 hari 🌹 fix order langsung WhatsApp nomor di bio. Jazakumullah kheir.. . @galeri.aleeya . #handsockpalembang #handsockmurah #handsockpalembangmurah #onlineshoppalembang #wolfis #jilbabpalembang #olshoppalembang #jilbabmurah #jilbabwolfis #jilbabwolfismurah #jilbabwolfispalembang #jilbabwolfismurahpalembang #jilbabpalembangmurah #khimarwolfis #khimarwolfismurah #khimarwolfismurahpalembang #khimarwolfispalembang #pinterompahmurah #pinterompahrasulullah #pincapal #pinterompahnabi
Apa itu Pin Capal??😅 . Banyak cara untuk mengigati junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W .Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh RASULALLAH S.A.W salah satu usaha untuk mengigatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda S.A.W . . Ia sesuai digunakan sama ada wanita atau lelaki sebagai eksesori tambahan. . Semoga dengan usaha kecilini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai RASULALLAH S.A.W dan memperbanyakkan selawat kepada baginda. . Macam mana nak beli ?? 📲WhatsApp :017 354 5176 . #thecapal #thecapallovers #pincapal #presspin #tilltojannah #ingatdosa
Open Pre Order. . Khimar 2 layer Bahan : diamondcrepe Harga : only 75K😍 . . Palembang free ongkir ambil kerumah/cod daerah tertentu. . . WAJIB BACA ✨✨ 🌹 Pembayaran Full diawal bisa transfer/cod hal ini untuk mengurangi customer yg suka menghilang sesuka hatinya~ mohon pengertiannya. 🌹 ready dalam 4-5 hari 🌹 fix order langsung WhatsApp nomor di bio. Jazakumullah kheir.. . @galeri.aleeya . #handsockpalembang #handsockmurah #handsockpalembangmurah #onlineshoppalembang #wolfis #jilbabpalembang #olshoppalembang #jilbabmurah #jilbabwolfis #jilbabwolfismurah #jilbabwolfispalembang #jilbabwolfismurahpalembang #jilbabpalembangmurah #khimarwolfis #khimarwolfismurah #khimarwolfismurahpalembang #khimarwolfispalembang #pinterompahmurah #pinterompahrasulullah #pincapal #pinterompahnabi
Assalammualaikum, ni press pin untuk design Adenium,😍 cantik kan, sesuai untuk lelaki dan perempuan… • Ciri ciri Pin Capal? 🤔🤔 📍Saiz press pin 24mm x 15mm 📍Diperbuat daripada besi nikel berkualiti 📍Juga dipanggil pin brooch 📍Ketebalan pin 1.2mm 📍Terdapat corak yang unik bagi setiap design 📍Berat satu pin 5 gram • Harga berapa pula??🤔🤔 Hahaha jangan risau harga yang berpatutan 📌 Satu pin RM 15 📌 Post Semenanjung RM10 📌 Post Sabah Sarawak RM 15 • ❗️❗️❗️Allhamdulillah, stock pin capal dan pouch bag masih banyak lagi. So apa lagi , dapatkanlah segera!!! • #pincapal #pincapalnabi #pincapalmurah #pincapalmalaysia #pin #capal #presspin #pintudung #pinbaju #pinsongkok #pinhiasan
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh 😍 . Jom tengok ciri-ciri #pouchbag #Zahra design exclusive ini! . Pouch boleh muat kitab-kitab kecil, nak jadikan beg duit & tempat skincara pun boleh dengan saiz sebesar 10 x 7.5 inci 😍 . . Disertakan tali pemegang hitam yang kuat. Material yang sangat berkualiti. . . Dapatkan sekarang dengan harga #RM40 dan klik link whatsapp di bio kami untuk order & pertanyaan! 💗🤗 __ #pincapal #thecapal #capal #capalnabi #thecapalsarawak #thecapalkuching #presspin #lapelpin #totebag #drawstring #pouch #selawat #dahselawathariini #selawatnabi #begcapal
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh 😍 . Jom tengok ciri-ciri #drawstringbag #Zahra design exclusive ini! . Drawstring ini sesuai untuk ualls yang suka join run & suka bagpack. Boleh muat pelbagai barang dengan saiz 14 x 20 inci 😍 . . Tidak pudar warna walaupun dibasuh. Material yang sangat berkualiti. . . Dapatkan sekarang dengan harga #RM50 dan klik link whatsapp di bio kami untuk order & pertanyaan! 💗🤗 __ #pincapal #thecapal #capal #capalnabi #thecapalsarawak #thecapalkuching #presspin #lapelpin #totebag #drawstring #pouch #selawat #dahselawathariini #selawatnabi #drawstring #run
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
YUK DI ORDER....... TERBARU READY 👉 PIN TEROMPAH NABI SAW. Bahan kuningan Berlapis ressin & beraneka macam warna JUAL GROSIR..... 👉👉 Buruan merapat,jangan sampai gak kebagian...... Yg minat lgsg ke whatsap +6285741341558 #terompah #terompahnabi #terompahindonesia #terompahrasul #pinterompah #pinnaal #pincapal #pincapalnabi #naal #capalnabi #capal #ridakcapal #ridaknaal #ridak #ridaksolo #nalayn #nalaynsharif #sekumpulshop #barangsunnah #cincinterompah #cincinterompahnabi #majelisrasulullahsaw #malaysiashop #malaysiangaji #majlisalamin #majlisselawat #pinterompahrosul #capalmalaysia #thecapa #thecapalcontest
Assalammualaikum, ni press pin untuk design Adenium,😍 cantik kan, sesuai untuk lelaki dan perempuan… • Ciri ciri Pin Capal? 🤔🤔 📍Saiz press pin 24mm x 15mm 📍Diperbuat daripada besi nikel berkualiti 📍Juga dipanggil pin brooch 📍Ketebalan pin 1.2mm 📍Terdapat corak yang unik bagi setiap design 📍Berat satu pin 5 gram • Harga berapa pula??🤔🤔 Hahaha jangan risau harga yang berpatutan 📌 Satu pin RM 15 📌 Post Semenanjung RM10 📌 Post Sabah Sarawak RM 15 • ❗️❗️❗️Allhamdulillah, stock pin capal dan pouch bag masih banyak lagi. So apa lagi , dapatkanlah segera!!! • #pincapal #pincapalnabi #pincapalmurah #pincapalmalaysia #pin #capal #presspin #pintudung #pinbaju #pinsongkok #pinhiasan
TOTE BAG ZAHRA 💞 . PRICE : RM60.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #ToteBag
DRAWSTRING BAG ZAHRA 💞 . PRICE : RM50.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #DrawstringBag
POUCH BAG ZAHRA 💞 . PRICE : RM40.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #PouchBag
LAPEL PIN ZAHRA 💞 . PRICE : RM20.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #LapelPin
APA ITU PIN CAPAL? 😍 . Banyak cara untuk mengingati junjungan Nabi Muhammad ﷺ. Pin capal berbentuk replika capal yang pernah dipakai oleh Rasulullah ﷺ salah satu usaha untuk mengingatkan dan menerbitkan rasa cinta kepada Baginda ﷺ . . Ia sesuai digunakan sama ada wanita atau lelaki sebagai aksesori tambahan. . Wanita boleh menggunakan pin capal ini untuk dijadikan hiasan tudung atau niqab yang dipakai. . Lelaki pula boleh menjadikannya aksesori tambahan pada songkok, poket, baju dan butang baju. . Dikeluarkan dalam pelbagai warna menarik, pin capal ini menambahkan nilai eksklusif kepada pemakai. . Semoga dengan usaha kecil ini akan menguatkan lagi kesungguhan kita untuk mencintai Rasulullah ﷺ dan memperbanyakkan selawat kepada baginda. . PRICE : RM15.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal
PRESS PIN ZAHRA 💞 . PRICE : RM15.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal
. [ PIN CAPAL RESTOCKED !! 😍 ] [ PIN CAPAL RESTOCKED !! 😍 ] [ PIN CAPAL RESTOCKED !! 😍 ] . Anda peminat Pin Capal ?? Haa jgn susah susah.. dapatkan Pin Capal anda sekarang di 👇 . 🎈 Salam Calligraphy Art, Tingkat 1, Kompleks Islam Majma Mall, Kuching Sarawak . Pelbagai Warna & Design available tau ! Cepat dapatkan Pin Capal anda sebelum kehabisan Stock ! 😭😚 . #pincapal #alyfyfah #alyfyfahsquad #salamartboutique #majmamall #kuching #sarawak
Pouch Bag Noble. . 🔥Design untuk lelaki pun ada 😉 . Design exclusive lambang Capal Nabi SAW. Sesuai di bawah ke majlis2 ilmu, kuliah, masjid dll utk diletakkan Quran, buku nota, alat make up, alat tulis, hp dan barang peribadi yg lain. . Pouch Bag = RM 30. . + POSTAGE: SM RM10 SS RM15 . Ciri-ciri Pouch Bag . 1. Saiz pouch beg sebesar 10inci x 7.5inci. 2. Fabrik 100% Polyster berkualiti dan tahan lasak. 3. Corak penuh di kedua-dia bahagian beg. 4. Beg boleh dibasuh tanpa warna pudar. 5. Dipotong dan dijahit tangan untuk setiap beg. 6. Dipasang zip beg yang tahan lasak dan berkualiti. 7. Diperhalusi dengan lapisan kain hitam dalam bahagian beg. 8. Disertakan tali pemengang yang kuat. 9. Berat beg 60gram. . Berminat boleh wasap sy .http://www.wasap.my/601119788121 #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #darulmurtadza #habib #ulamak #rasullullah #majlistaalim #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat
Wah cantiknya ,😍😍😍 Ehh bukan design ini je yang ada, malah banyak lagi menanti anda 😍😍 • Mana nak dapatkan Pin Capal ini??🤔🤔 Mudah sahaja , mari DM saya @alfateh_store89 , Insya Allah akan dilayan dengan segera😮 • Ciri ciri Pin Capal? 📍Saiz press pin 24mm x 15mm 📍Diperbuat daripada besi nikel berkualiti 📍Juga dipanggil pin brooch 📍Ketebalan pin 1.2mm 📍Terdapat corak yang unik bagi setiap design 📍Berat satu pin 5 gram • #pincapal #pincapalnabi #pincapalmurah #pincapalmalaysia #pin #capal #presspin #pintudung #pinbaju #pinsongkok #pinhiasan
KENAPA ANDA PERLU MILIKI TOTEBAG ROSABELLA? 😍 . Sebab best sangat, convenient nak guna. Boleh letak buku, laptop, telefon, telekung dan sebagainya. Boleh guna untuk dibawa ke kelas atau majlis ilmu ☺️ Semestinya, beg ini boleh digayakan untuk apa-apa jua program. . Design Rosabella ini sangat cantik ❤️ Mempunyai corak bunga dan daun dengan warna yang menawan 😘 . PRICE : RM60.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #ToteBag
Masha Allah, cantiknya Drawstring Bag Rosabella 😍 Siapa cepat dia dapat! Semuanya limted edition. Ini kali pertama kami keluarkan Drawstring Bag atas permintaan ramai 😉 Saiznya besar memang muat nak letak macam-macam. SANGAT PUAS HATI 👍❤️ . PRICE : RM50.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #DrawstringBag
Pouch Bag sangat mudah nak simpan barang. Cantik dan kemas 😘 Boleh letak wallet, handphone, tasbih, kitab bersaiz kecil dan sebagainya! ☺️ . In Shaa Allah kualiti terbaik 👍 . PRICE : RM40.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #PouchBag
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh 😍 . Jom tengok ciri-ciri #totebag #Zahra design exclusive ini! . Totebag ini muat diletakkan laptop, kitab-kitab dengan saiz sebesar 15 x 15 inci 😍 . . Tidak pudar warna walaupun dibasuh. Material yang sangat berkualiti. . . Dapatkan sekarang dengan harga #RM60 dan klik link whatsapp di bio kami untuk order & pertanyaan! 💗🤗 __ #pincapal #thecapal #capal #capalnabi #thecapalsarawak #thecapalkuching #presspin #lapelpin #totebag #drawstring #pouch #selawat #dahselawathariini #selawatnabi
🌺FREE WALLPAPEE ZAHRA🌺 . 🔥🔥🔥 ⠀ JOM SERBU FREE WALLPAPER DESIGN ZAHRA HARINI SAHAJA‼ Siapa lambat xdapat free KENA BAYAR❗ 😱🏃💨⠀ .⠀ .⠀ 📌Free Wallpaper bermula 12 tengahari sehingga Tamat pada 12tgh malam ni sahaja.⠀ .⠀ . 📢IMPORTANT NOTIS: ‼️ Wallpaper hanya boleh mula download di website SELEPAS anda menerima emel KEDUA dari kami ☑️⠀ .⠀ .⠀ 📝Download di website @thecapal (klik link FREE WALLPAPER di linktree bahagian bio kami)⠀ .⠀ .⠀ 📌Jika anda ingin melihat testimoni jangan lupa follow ig @customerthecapal ya😚⠀ .⠀ .⠀ Apa2 persoalan boleh terus Pm admin ya 😉 , buat sekarang tau sebab Free Wallpaper ni sampai pukul 12 tengah malam ni saje 😍 . . 📌Jika dah buat jangan lupa tekan Like dan Komen "DONE" di bawah😉😉 . . #thecapal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #sufi #shaykhnazim #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah
🔥🔥🔥 ⠀ JOM SERBU FREE WALLPAPER DESIGN ZAHRA HARINI SAHAJA‼ Siapa lambat xdapat free KENA BAYAR❗ 😱🏃💨⠀ .⠀ .⠀ 📌Free Wallpaper bermula 12 tengahari sehingga Tamat pada 12tgh malam ni sahaja.⠀ .⠀ 📢IMPORTANT NOTIS: ‼️ Wallpaper hanya boleh mula download di website SELEPAS anda menerima emel KEDUA dari kami ☑️⠀ .⠀ .⠀ 📝Download di website @thecapal  (klik link FREE WALLPAPER di linktree bahagian bio kami)⠀ .⠀ .⠀ .⠀ 📌Jika anda ingin melihat testimoni jangan lupa follow ig @customerthecapal  ya😚⠀ .⠀ .⠀ . 📌Jika dah buat jangan lupa tekan Like dan Komen "DONE" di bawah😉😉 . . #thecapal  #pincapal  #pincapalnabi  #qasidah #majlisrasullullah  #hijabpin  #habibali  #habibalialjufri #habibumar  #prophet  #sufi  #shaykhnazim  #tasbih #selawat  #sunnah  #majlisagama  #kioshabibi #jadwalmajelis  #hijrahku  #usrahsantai #muhasabahdiri  #dakwah  #hidayah  #ceramah #majelisilmu  #tausiyah  #islamituindah  #jilbab #jomdakwah
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🔥🔥🔥 ⠀ JOM SERBU FREE WALLPAPER DESIGN ZAHRA HARINI SAHAJA‼ Siapa lambat xdapat free KENA BAYAR❗ 😱🏃💨⠀ .⠀ .⠀ 📌Free Wallpaper bermula 12 tengahari sehingga Tamat pada 12tgh malam ni sahaja.⠀ .⠀ 📢IMPORTANT NOTIS: ‼️ Wallpaper hanya boleh mula download di website SELEPAS anda menerima emel KEDUA dari kami ☑️⠀ .⠀ .⠀ 📝Download di website @thecapal (klik link FREE WALLPAPER di linktree bahagian bio kami)⠀ .⠀ .⠀ .⠀ 📌Jika anda ingin melihat testimoni jangan lupa follow ig @customerthecapal ya😚⠀ .⠀ .⠀ . 📌Jika dah buat jangan lupa tekan Like dan Komen "DONE" di bawah😉😉 . . #thecapal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #sufi #shaykhnazim #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
🍒Kurung Moden Fatehah🍒 Gabungan material como crepe dan sb line (corak) yg sgt meletop.. Kekal sopan dn elegant 😘😘 . Material Como crepe (baju) 📌Cutting loose 📌poket 📌 Zip bf 📌Tidak mgikut bentuk badan 📌Labuh 📌Tidak panas 📌Lembut beralun . Material Sb Line (kain) 🌹Cutting duyung 🌹Getah full 🌹zip serta cangkuk . Saiz s hgga 5xl 😉 Harga Mampu milik . ✒️Rm85 Free pos ke semenanjung (ss add rm5) . Kalau nk lagi jimat ajak smua kekawan bli brong 🌸🌸🌸🌸🌸 . ✒️Min brong 10 Helai shaja 😋 Rm75 free pos semenanjung (ss add rm5) ================== Ade Perbezaan 10% Dari Warna Asal Atas Faktor Pencahayaan.. . ✒️PROMO BRIDESMAID 5pcs KURUNG FATEHAH : Rm390sm / RM415ss . . #dropship #rayacollection2018 #bajurayamurah #blouselabuhmurah #blouselabuhmurahmalaysia #blousecantik #pincapal #dressmurah #blousemurah #bajukurung #jubahmurah #kurungprinted #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajukurungmurah #bajukurungonline #jubahplain #bajurayasedondon #jubahmurahmalaysia #peplumcantik #bajubridesmaidmurah #bajukendurikahwin #dresscantik #palazzomurah #palazzolonggar #palazzomuslimah #blouselabuh
Alhamdulillah berakhirlah sudah Minggu Preorder ZAHRA bagi bulan oktober 2018 ini. Terima kasih atas segala kerjasama anda semua dan sokongan penuh yang diberikan kepada team THE CAPAL. Semoga Allah permudahkan urusan dan tambahkan lagi rezeki kalian semua Aminn Allahumma Amin👐☺ . . . Jika anda ingin memiliki barangan THE CAPAL boleh lah contact ejen2 sah kami 😚 . . . #thecapal #pincapal #jadwalmajlis #muslimah #muslim #ukhty #hijrah #habib #mawlid #ceramahislam #kajiandakwah #dakwahislam #Muhammed #habibali #serban #tasbih #niqab #khimar #purdah #handsock #pouchbag #aswaja #habibumar #habibalialjufri #sufi #shaykhnazim #prophet #uai #ustazbadlishah #tasawwuf
KENAPA ANDA PERLU MILIKI TOTEBAG ROSABELLA? 😍 . Sebab best sangat, convenient nak guna. Boleh letak buku, laptop, telefon, telekung dan sebagainya. Boleh guna untuk dibawa ke kelas atau majlis ilmu ☺️ Semestinya, beg ini boleh digayakan untuk apa-apa jua program. . Design Rosabella ini sangat cantik ❤️ Mempunyai corak bunga dan daun dengan warna yang menawan 😘 . PRICE : RM60.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #ToteBag
Masha Allah, cantiknya Drawstring Bag Rosabella 😍 Siapa cepat dia dapat! Semuanya limted edition. Ini kali pertama kami keluarkan Drawstring Bag atas permintaan ramai 😉 Saiznya besar memang muat nak letak macam-macam. SANGAT PUAS HATI 👍❤️ . PRICE : RM50.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #DrawstringBag
Pouch Bag sangat mudah nak simpan barang. Cantik dan kemas 😘 Boleh letak wallet, handphone, tasbih, kitab bersaiz kecil dan sebagainya! ☺️ . In Shaa Allah kualiti terbaik 👍 . PRICE : RM40.00 POSTAGE : RM8 (SM) / RM15 (SS) . Bagaimana nak beli? Klik link WhatsApp Jannah di bio @thecapal1 ☎ . #TheCapal #TheCapalLovers #PinCapal #PouchBag
💥💥Cepat gaiss Preorder dah nak tutup lagi 4 jam je lagi😱🏃🏃♀ . . Boleh contact ejen2 sah kami laju2 ya. Lihat di comment kami👇👇 . . . Jika anda ingin melihat testimoni jangan lupa follow ig @customerthecapal ya😚 . . . #pintudung #brooch #capalnabi #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah
😂😂@Regran_ed from @capal.my - Akhwat !, Maafkan Kami Berbeza 😢 . Kami hanya punya iman untuk syurga kelak buatmu . #pintudung #brooch #capalnabi #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah Jejaka korea ada juga yang islam,dan semoga mereka (keluarga muslim korea) kita sentiasa dalam lindunganNYA kerana kehidupan muslim di korea tidak mudah.😊😊
LAST DAY PREORDER !!! LAST DAY PREORDER !!! LAST DAY PREORDER !!! Drawstring Bag Pouch Bag Tote Bag Press Pin Lapel Pin Berminat Tekan link👇http://www.wasap.my/60137945813/Zahra #TheCapal #thecapalsunnah #dahselawathariini #Pincapal #naalnabi
🔥FREE WALLPAPER ZAHRA🔥 Ramai tak yang nak FREE wallpaper ini? Komen "NAK" di bawah. Kalau ramai nanti admin akan kasi.😍👇👇👇 . . Kalau x ramai admin pakai sorang2 je. 🤣 Jangan lupa tag kawan2... Sharing is caring kan? 😘 . . 🔥PERHATIAN : Jangan lupa set notification siap2... Admin akan berikan secara mengejut. Macam biasa... Siapa lambat tak dapat ya. 😂😘😂 . . Serius talk... Admin bgtau awal2... 🤯 . . . . . . . 📌Jika anda ingin melihat testimoni jangan lupa follow ig @customerthecapal ya😚 . . . #thecapal #pincapal #jadwalmajlis #muslimah #muslim #ukhty #hijrah #habib #mawlid #ceramahislam #kajiandakwah #dakwahislam #Muhammed #habibali #serban #tasbih #niqab #khimar #purdah #handsock #pouchbag #aswaja #habibumar #habibalialjufri #sufi #shaykhnazim #prophet #uai #ustazbadlishah #tasawwuf
Assalamualaikum semua. 🤗 😇 __ Jom kita tengok ciri2 DRAWSTRING BAG ✔ Size 14" x 20" ✔ 💯polyester ✔ dibasuh TANPA warna pudar ✔ corak penuh depan & belakang ✔ dijahit TANGAN setiap beg Boleh terus tekan link di bio untuk whatsapp. 😘 #pincapal #pincapallovers #naalbrooch #naalcollection #clippin #sepitcapal #begcapal
Guysss.. . Lincah guyss.. Rini last day pre-order... Takkan uolss nak tengok je.. Kang melepas.. . . No worries k.. Sis bg rege kasih syg + free postage lg.. Haaa.. Tunggu ape lagi.. Mehh ler pakat² whatsapp sis (link ade di bio ye.. 😉) . . #thecapal #thecapallovers #presspin #lapelpin #pouchbag #drawstringbag #totebag #pincapal #begcapal #pintudung #brooch #capalnabi #pinnaal #pincapal #hijabpin #habib #ulama ' #rasulullah #mawlid #nalayn #qasidah #selawat #kioshabibi #maulid #nalaim #majelisrasulullah #jadwalmajelis #islamituindah
next page →