#pincapal

6,959 posts

Loading...
🔻Tote Bag yg Berkualiti drpda The Capal 🔺 . Beg kami yang tahan dengan pelbagai corak dan design yg menarik.Beg yang boleh dibawa pergi Mengaji, Travel, Makan Angin dan lain² lagi. . Whatsapp segera jikalau berminat ( Stok Terhad !!!) http://www.wasap.my/+601116913046 . #sayajual #pincapal #sollualannabiy #selawat #habib #dakwah #Malaysia #masjid #ceramah #kuliah #universiti #thecapal #pahang #selangor #kelantan #terengganu #johor #kedah #perak #perlis
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Pouch bag mudah nak bawak al-quran, handphone, powerbank dan pelbagai lagi barangan yang penting untuk dibawa bersama. Mudah kan? 😊 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Pouch bag mudah nak bawak al-quran, handphone, powerbank dan pelbagai lagi barangan yang penting untuk dibawa bersama. Mudah kan? 😊 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
🔥Tote Bag Retro🌺 . . Beg ni tak pernah lagi tak membuatkan orang sekali pandang nak pandang lagi. Sekali pandang mesti jatuh hati cewahh😚 . . Semoga orang yang memandangnya dapat berselawat ke atas Rasulullah S.A.W. , dapat juga kita saham akhirat😉 kan?😘 . . Whatsapp segera untuk promotion Year End SALE 😘 +601123348664 .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #YearEndSpecial #Retro #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #ross_sunnah #REZEKIDUNIAPAHALAAKHIRAT
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Selamat malam The Capal Lover 😊 Mari kita tengok dulu testimoni dari pembeli produk The Capal ni. Mereka sangat berpuas hati dengan keluaran produk The Capal, tak pernah mengecewakan. Orang kata sangat tip top 👌 . . Jadi.. sesiapa yg belum dapatkan produk The Capal, boleh terus wassap admin ya.. 😉 WHATSAPP NO.NI ⇨ 01119996310 WHATSAPP NO.NI ⇨ 01119996310 WHATSAPP NO.NI ⇨ 01119996310 #thecapal #pincapal #cintasunnah #majlisilmu #ceramah #zikir #selawat #pinhijab #dakwah #ilmu #muhasabah #tasbih #dropshipmalaysia #hijabista #muslimah #muslim #pincapalnabi #prophet #kalamhabib #kalamulama
DESCRIPTION OF TOTE BAG RETRO 😍 . . Nak dapatkan harga promosi Year End Sale ? Boleh PM admin laju² nah. Click link di bio @ross_sunnah atau whatsapp no ni +601123348664😘🥰 . . . Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala ali Sayyidina Muhammad ⠀ .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #YearEndSpecial #Retro #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #rezekiduniapahalaakhirat
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
💙💙💙 Ok ke abam letak mcm ni? biar kita lalu je org bau wangi je😆 . . Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala ali Sayyidina Muhammad ⠀ .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #Refresher #YearEndSpecial #Ocean #NewArrival #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #REZEKIDUNIAPAHALAAKHIRAT
💙💜💛❤️ 'Bukanlah kebahagiaan yang menjadikan kita bersyukur tapi.. bersyukurlah yang membuat kita bahagia' 🤗 . MashaAllah abg suka dengan ayat tu. Banyakkan lah bersyukur Alhamdulillah dengan segala pemberian ALLAH, in shaa Allah bahagia itu akan kita jumpa wlupun miskin tidak punya apa2 kan?😉 . . Whatsapp segera untuk promotion Year End SALE 😘 +601123348664 . . Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala ali Sayyidina Muhammad ⠀ .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #YearEndSpecial #Retro #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #ross_sunnah #REZEKIDUNIAPAHALAAKHIRAT
Ni lah niqab capal no 1 malaysia.. Nampak tak tag capal tu? Cantik je kan.. Dan sekarang kita dah guna capal color gold.. Makin menyerlah lah dia 💕 #niqabcapal #capal #pincapal #niqab
🔥Press Pin The Capal . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll.. . Press Pin = RM 15 . + Postage : RM 10 (sm) RM 15 (ss) . Ciri-ciri Press Pin : . 1. Saiz press pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin brooch. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Press Pin The Capal . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll.. . Press Pin = RM 15 . + Postage : RM 10 (sm) RM 15 (ss) . Ciri-ciri Press Pin : . 1. Saiz press pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin brooch. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Press Pin The Capal . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll.. . Press Pin = RM 15 . + Postage : RM 10 (sm) RM 15 (ss) . Ciri-ciri Press Pin : . 1. Saiz press pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin brooch. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
Ada yang berminat dengan niqab yang ada label capal ni? Boleh terus klik link dibio sis untuk order ok :) #niqabcapal #niqab #pincapal #niqabis
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Kalau kita memperbaiki hubungan kita dgn Allah, maka Allah akan memperbaiki semua hubungan kita dengan seluruh mahluknya.. . Kalau kita baik dan terus memperbaiki diri, maka Allah akan memberikan banyak kebaikan dan mengirimkan orang-orang baik untuk mendampingi hidup kita.. . Allah memerintahkan kita berlumba lumba dalam kebaikan, maka bersiaplah selalu untuk jadi pemenang, biar Allah makin sayang dan kehidupan kita penuh dengan keberkatan.. In shaa Allah . . #thecapal #pincapal #cintasunnah #majlisilmu #ceramah #zikir #selawat #pinhijab #dakwah #ilmu #muhasabah #tasbih #dropshipmalaysia #hijabista #muslimah #muslim #pincapalnabi #prophet #kalamhabib #kalamulama
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Dulu2 segala beg2 branded yang kami pakai sebab nak nampak style dan jika lagi mahal brand yang dipakai lagi 'grand' bila orang pandang..MashaALLAH😅😅 . . Tapi sekarang...😯 . . Pakai beg brand The Capal je sebab kita bukan nak nampak style di mata orang yang memandang je yang lebih penting kita dapat memberi peringatan khusus pada diri sendiri dan orang lain yang melihat selain nak nampak style di sisi ALLAH!☺ 🤗 . . . Anda berminat? KLIK SHAJA LINK YANG TERTERA DI BIO ADMIN SEKARANG . . . #pintudung #brooch #capalnabi #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
DESCRIPTION OF DRAWSTRING BAG RETRO 😍 . . Nak dapatkan harga promosi Year End Sale ? Boleh PM admin laju² nah. Click link di bio @ross_sunnah atau whatsapp no ni +601123348664😘🥰 . . . Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala ali Sayyidina Muhammad ⠀ .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #YearEndSpecial #Retro #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #rezekiduniapahalaakhirat
SESUAI LELAKI & WANITA TAMPAK RINGKAS & VERSATILE ♥♥♥ . Beg design capal Baginda Rasulullah direka khas untuk pencinta Nabi Muhammad. Bilamana lihat logo dan trademark " Dah Selawat Hari Ini ? " . Sentiasa ingat dan sayang akan Rasulullah . . Sesuai dibawa kemana². Kapasiti yang luas . Sedikit intro tote bag👇 - Size tote bag sebesar 15 inch × 15 inch - Fabrik 100 % polyster lembut - Beg boleh dibasuh tanpa warna pudar - Dipotong dan dijahit tangan setiap beg - Corak penuh dikedua-dua bahagian beg - Dipasang zip kuat dan berkualiti - Berat bag 200 gram . . 5PCS SAHAJA TINGGAL . Design : BOREALIS Harga Jualan : RM60 . . FREE POSTAGE . . 📲 WHATSAPP 0137945813 📲 WHATSAPP 0137945813 📲 WHATSAPP 0137945813 #pincapal #lapelpin #capalnabi #dakwah #pouchbagcapal #totebagcapal #totebagmalaysia #totebag #dakwahsentap #niqabista #niqabistamalaysia #habibumar #majlisilmu #habibalialjufri #habibalizainalabidin #hadiah #hantaran
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
😍😍😍 Alhamdulillah..da siap beberapa order yg dah siap asingkan pagi ni in shaa Allah doakan admin cepat siap n dpt pos semua minggu ni ya😅💪💪 . . . Jutaan terima kasih pada semua customer2 the capal dan ejen2 the capal juga xlupa pada team dropship the capal yg baru tp power hehe Alhamdulillah☺️ . . . Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala ali Sayyidina Muhammad ⠀ .⠀ . ⚔THE CAPAL YEAR END SPECIAL . . . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #thecapal #Postage #TeamDropshipTheCapal #YearEndSpecial #Retro #capalrasulullah #pincapal #hijabpin #habibali #habibalialjufri #habibumar #prophet #dropship #tasbih #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #majelisilmu #tausiyah #dropshipmalaysia #jilbab #jomdakwah #REZEKIDUNIAPAHALAAKHIRAT
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته SEMUA !!! Alhamdulillah . Baru berkesempatan nak bersiaran semula . Saya nak inform dekat follower semua YANGGGGGGGGG . . . Syarikat Koka Ori Min Turkey . . .📣📣📣📣📣📣📣📣📣 Ada PROMO AKHIR TAHUN 📣📣📣📣 . JADI , TUNGGU UPDATE YE 😊😊😊. . 📲 0175297623 . #barangansunnah #barangankoka #cincinkoka #ridak #capalnabi #pincapal #hitam #coklat #tasbihkoka #gelang #gelangkoka #sayajual #malaysia #teamkokaoriminturkey #tshirtcapalhitam
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Dulu2 segala beg2 branded yang kami pakai sebab nak nampak style dan jika lagi mahal brand yang dipakai lagi 'grand' bila orang pandang..MashaALLAH😅😅 . . Tapi sekarang...😯 . . Pakai beg brand The Capal je sebab kita bukan nak nampak style di mata orang yang memandang je yang lebih penting kita dapat memberi peringatan khusus pada diri sendiri dan orang lain yang melihat selain nak nampak style di sisi ALLAH!☺ 🤗 . . . Anda berminat? KLIK SHAJA LINK YANG TERTERA DI BIO ADMIN SEKARANG . . . #pintudung #brooch #capalnabi #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #kioshabibi #jadwalmajelis #hijrahku #usrahsantai #muhasabahdiri #dakwah #hidayah #ceramah #majelisilmu #tausiyah #islamituindah #jilbab #jomdakwah
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Di @empayarniqabmalaysia Korang ada dapat niqab capal yang sangat exclusive.. Niqab kami merupakan niqab capal nombor satu malaysia.. Korang dah ada ke niqab capal macam ni? #niqab #niqabcapal #pincapal #niqabi #niqabexclusive
Memanah dengan menggunakan niqab capal.. Berstyle gitu 😀 . Siapa belum ada niqab capal? Nak tak nampak rare macam sis ni? Klik link dibio sis ok #niqabis #niqab #niqabcapal #pincapal
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
@capalbymazaya • Dah selawat hari ni? 😊 • Kenapa pattern dia berbentuk begini? • Bentuknya seperti capal Nabi Muhammad ﷺ. • Ce bayangkan, kalau lagu kita nak dengar mesti teringat dengan youtube kan? • Kalau nak ingat Nabi dan selawat, tengok replika the capal, insyaAllah, kita akan selawat terus😊 • 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . 📌Harga 1 pouch bag: rm 40 📌Poslaju Semenanjung: Rm 10 . Bagaimana nak beli? Boleh Terus WS 011-61713390 • #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pincantik #pinviral #sayapakaisayajual #kualabesut #terengganu #kelantan #pasirputeh
Pin the capal 🤗 • Boleh dapatkan dengan harga bermula rm 15 untuk satu pin tau • For Order ? • 📲011-61713390 📲 011-61713390 📲 011-61713390 . . #pincapal #thecapal #pincapalbyhakimah #presspin #pintudung #pinviral #pinlawa #konvo2018 #uia #umk #puazman #puamin #jomselawat #majlisilmu #kelantan #terengganu #trustedseller
🔥🔥🔥LAST DAY PREORDER . WOAHHH, CEPAT - CEPAT!!! 💨💨💨 Hari ini LAST DAY PRE-ORDER DESIGN BARU RETRO.🤗😉 . . Siapa yang masih grab kena cepat nanti lupa. Ada 6 barang design Retro yang terbaru.. Rambang mata nak pilih. 😍💓hihihi... .Slide tepi... . . 📌FREE BOOKMARKS RETRO 📌FREE STICKER THE CAPAL 📌FREE SIWAK . . Nak beli? Beli drp ejen sah Aisyah.Tekan link di bawah http://www.wasap.my/+60137945813/capal . .Cepat - cepat stok sangat terhad. 🔥🤗Siapa cepat dia dapat. 😍 . . TEPAT 12 MALAM NI PREORDER AKAN DITUTUP.🔥🔥🔥p/s. Selepas itu tidak akan dilayan. . Nak tengok contoh gambar orang pakai pin capal? 😍 Tengok di @customerthecapal #thecapal #thecapalsunnah #LastDayPreorder #Retro #hijabpin #pincapalnabi #pincapal #jomdakwah #rezekiduniapahalaakhirat
🔥Tote Bag The Capal . Bag ni Boleh dibasuh tanpa memudarkan warna. Design lambang capal yg menarik. Sesuai di bawah ke majlis2 ilmu, kuliah, masjid dll utk diletakkan Quran, telekung, buku nota dan barang peribadi yg lain. . Design : 1. Rertro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurora 5. Borealis 6. Diamond 7. Spectrum 8. Royal 9. Noble 10. Aurelia 11. Mawlid . Tote Bag = RM 60. . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Ciri-ciri Tote Bag . 1. Saiz tote beg sebesar 15inci x 15inci. 2. Fabrik 100% Polyster berkualiti dan tahan lasak. 3. Corak penuh di kedua-dia bahagian beg. 4. Beg boleh dibasuh tanpa warna pudar. 5. Dipotong dan dijahit tangan untuk setiap beg. 6. Dipasang zip beg yang tahan lasak dan berkualiti. 7. Diperhalusi dengan lapisan kain hitam dalam bahagian beg. 8. Berat beg 200gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Tote Bag The Capal . Bag ni Boleh dibasuh tanpa memudarkan warna. Design lambang capal yg menarik. Sesuai di bawah ke majlis2 ilmu, kuliah, masjid dll utk diletakkan Quran, telekung, buku nota dan barang peribadi yg lain. . Design : 1. Rertro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurora 5. Borealis 6. Diamond 7. Spectrum 8. Royal 9. Noble 10. Aurelia 11. Mawlid . Tote Bag = RM 60. . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Ciri-ciri Tote Bag . 1. Saiz tote beg sebesar 15inci x 15inci. 2. Fabrik 100% Polyster berkualiti dan tahan lasak. 3. Corak penuh di kedua-dia bahagian beg. 4. Beg boleh dibasuh tanpa warna pudar. 5. Dipotong dan dijahit tangan untuk setiap beg. 6. Dipasang zip beg yang tahan lasak dan berkualiti. 7. Diperhalusi dengan lapisan kain hitam dalam bahagian beg. 8. Berat beg 200gram. . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
🔥Lapel Pin The Capal . Pin jarum yang mudah digunakan. . Sesuai dipakai pada tudung, jubah, baju, kopiah, serban, bag dll. . Design terhad : 1. Retro 2. Zahra 3. Rosabella 4. Aurelia 5. Azurite Blue 6. Emerald Green 7. Pearl White 8. Mawlid . Ciri-ciri Lapel Pin: 1. Saiz lapel pin 24mm x 15mm. 2. Diperbuat daripada besi nickel berkualiti. 3. Juga dipanggil pin jarum. 4. Ketebalan pin 1.2mm. 5. Terdapat corak yang unik bagi setiap design. 6. Berat satu pin 5gram. . Lapel Pin = RM 20 . + Postage : RM10 (sm) RM15 (ss) . Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋 . Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86 . #amiraexclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #naqshabandi #tariqat #totebag #pouchbag #drawstringbag #bag
next page →