#playoftones

161,835 posts

Loading...
Fine details between the lines
Being a late night tourist at the capital
(3/3) Studio portrait of a flower #CGSVisuals #naturelovers
"OCD" Obsessive Coffee Disorder..☕
Getting creative at the Los Angles Water Lantern Festival. Was really cool to do something different and experience all the culture and positivity in one place Thanks to @heroboard and @aurkamusic for the awesome music.
Дякуємо за фото @lana.shadow Не припиняйте мріяти🌠 🌿Хочете щоб ваші фотографії потрапили до нас? Тоді відмічайте їх хеш-тегом #ukrainianexplorers
We live in a rainbow of chaos 🌈. ⠀ Chaos may bring uneasiness but it also opens the door for creativity and growth. | #CreateBoldly
Сегодня нет вдохновления писать. Только, скажу пару мыслей: во первых, эти выходные полностью уйдут на уроки... время для творчества - ночь, думаю многие поймут😅, а так же сейчас я к сожалению не сильно доволен своим профилем, так что остаёться долить всё самое лучшее из архивов и на будущих сьёмках - ПРАКТИКОВАТЬ СОВЕТЫ и ДЕЛАТЬ НА МНОГО ЛУЧШЕ👊🏻 А совсем скоро, подьеду кадры с очень красивой фотосессии совмесно с @_mangoviyles_ 🤘🔥
🍑 • • • • • • • • • • • #playoftones #potd #nude #black #fff #warm #juxtaposition #visualmobs #ootdshare #thatsdarling #
_ 0029 Is okay to have a dream
19/09/2018 🇲🇽 La historia es: El Palacio Chino fue un cine de la colonia Juárez bastante famoso en la decada de los 40's, era catalogado como un cine fresco en su epoca por su decoración y arquitectura oriental pero se vió afectado por los cines modernos y ahora este lugar está abandonado... Aun así yo lo veo como una reliquia chilanga de la ciudad. Además esta calle me gusta mucho porque ahí está la Chirindongueria, un lugar bastante fresco para comer pizza, tomar chela y platicar. Y aun que la calle tenga un aspecto raro, tiene lo suyo 😎 ° ° ° ° ° ° ° ° #igersméxico #igers #loves_mexico #mexishoots #mexagram #mexigers #mexicocity #méxico #vive_mexico #chilango #Angel #nikond5100 #cdmx_oficial @cdmx_oficial #homeofthevisual @boldphotomx #BoldMX #urbanmexishoots #loves_mexico @ig_mexico #ig_cdmx @pasionxmexico #PlayOfTones @playoftones #cdmx_oficial #barriochino #barriochinocdmx
Несколько предложений, но так ранят... Через многое нам приходится проходить, но даже самые сильные удары судьбы могут изменить нашу жизнь в лучшую сторону. Мокрые глаза, разговоры, признания, но жизнь продолжается. Каждый раз, когда в моей жизни происходит что-то плохое, это становится поводом к написанию нового музыкального произведения. Организм ищет, нет, требует, чтобы все пережитые чувства были выплеснуты тем или иным способом. Благодарю свой синтезатор (а также листок бумаги и ручку😄) за то, что он помогает мне сделать это. Но кроме клавиш, есть еще один способ выразить то, что ты чувствуешь и переживаешь. Хочется перенестись в тот солнечный день, мне было очень интересно работать, и я доволен результатом. Эта фотография мне понравилась больше всего. Спасибо большое моим сестре @chupina_irka и брату @alwinmit , согласившемуся помочь с отражателем и выдержавшего эти сумасшедшие попытки сделать нормальное фото. Было весело😌😌 С музыкой, которая очень поднимает мне настроение. 🎧 Matt Simons - We can do better #aliveestfree #moodyports #bravogreatphoto #portraitgames #portrait_vision #earth_portraits #igpodium_portraits #theportraitpr0ject #portraitvision #aovportraits #majestic_people #portraits_mf #kdpeoplegallery #portraitsociety #portraitfestival #globe_people #creative_portraits #marvelous_shots #portraitfolk #vscomag #hvmansouls #ourmoodydays #rsa_outdoors #tv_depthoffield #portraitpage #click_dynamic #playoftones #photostorn #shotogramers #photoworldh
[ QUELQUE CHOSE ]
the less you give a damn, the happier you will be.
Bikes only on parts of Långgårdsgatan, Gamla Väster, Malmö, contributing to its slow paced and cosy local vibe. Västra Skolan to the left and Malmö Live in the distance.🏬🏙#malmotown @malmolive #gamlaväster
The first image I took from the island! Danah and I had hundreds of small black crabs crawling around everywhere in sight on this coastal edge. The rocks are so coarse that they could act like a cheese grater when you sit on them 👋🏼😅 and just around the corner was the smallest chapel I have ever seen, it count host probably a maximum of 10 people and kind of appeared as an island storage shack! Very cute, very simple, and very small!
Commute with a view
tip-top 🇭🇰
Daily Feature⤵ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PC : @owlhorror ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ CONGRATS ON YOUR FEATURE !!!! Please visit this gallery to see more! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RULES FOR FEATURE . ✔ Tag: #gallery_artstyle ✔ Follow: @gallery_artstyle ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 👉Invite your friends and family to join us and let us keep growing.. . . 👉Turn on post notification for amazing post updates. 🔔 . . 👉Thanks everyone for your support. Keep supporting us. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ • • #igpodium_mood #main_vision #createandcapture #illgrammers #heatercentral #theimaged #createexplore #moody_tones #usaprimeshot #playoftones #ig_killerz #capturedconcepts #agameoftones #moodygrams #eclectic_shotz #urbanandstreet #randommagazines #ourmoodydays #savageframes #ourstreetdays #shadowunits #creative_ace #visualambassadors
Gym alone
I found solace.
#throwback ke salah satu foto terniat gue waktu liburan ke Jepang bulan Februari lalu. Memang mengincar ingin foto Pagoda Chureito ini pas sunset karena cuakeeep banget dengan latar Gunung Fujinya itu, masalahnya cuma satu: jauh. Naik shinkansen aja masih perlu ganti kereta 2 kali lagi dan total waktu tempuh bisa 3 jam lebih. . Tapi berhubung sudah diniatkan, jadilah gue sendirian berangkat pukul 12 siang naik shinkansen dan sampi stasiun Fujiyoshida sekitar pukul 3.30 sore. Sudah sampai stasiun, jalan lagi 20 menit dan kemudian naik 500 anak tangga buat sampai ke atas. Capek? Banget, kaki mau copot rasanya apalagi tas berat isinya kamera, lensa, dan tripod segala. 💆‍♂️ tapi begitu sampai atas dan lihat view sunsetnya, it was worth it. Pengin camping di sini aja rasanya yawla. 😱😱😱 . Sayangnya cuma bisa sebentar di situ karena harus mengejar kereta balik ke Tokyo. (Tips: cari penginapan di area Kawaguchiko biar bisa naik mobil 10 menitan doang ke sini pas sunrise dan sunset) Jadi pukul 5.30 balik lagi dan sampai Tokyo pukul 9.30 dengan perut kelaperan. (Jadi total waktu di jalan hampir 8 jam buat foto sunset doang 1,5 jam. 🤣🤣🤣) Langsung telpon @puriichan minta ditemenin ke tempat makan yang masih buka, dan akhirnya kami makan Abura Soba. 😋 (iya, kayak Abura Soba yang di Jakarta cuma lebih enak aja) . Oh terus juga sempat ketemu @pat_kay di kereta. Doi salah satu fotografer idola gue di IG dan ternyata ke sini juga dong. Sudah sok akrab nyapa dan ngobrol2 dikit sama doi trus aku grogi mau foto bareng akhirnya cuma foto doi dari belakang aja. 🤣🤣🤣 #goldenhour #chureitopagoda #arakurayamasengenpark . . . . . #agameoftones #artofvisuals #citygrammers #createandcapture #createcommune #createexplore #depthobsessed #gearednomad #lensbible #moodygrams #thecreatorclass #theimaged #tonebox #urbanromantix #visualambassadors #urbanandstreet #globepeople #globeshotz #eclectic_shotz
══════════════════ Μερικές φορές θα πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς, να αναρωτιέσαι και να αμφιβάλλεις... Έχε πίστη στο ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, ίσως όχι όπως τα είχες σχεδιάσει, αλλά ακριβώς όπως είναι γραφτό να γίνουν.... ══════════════════ • • #igpodium_mood #main_vision #createandcapture #illgrammers #heatercentral #theimaged #createexplore #moody_tones #usaprimeshot #playoftones #ig_killerz #capturedconcepts #agameoftones #reflectiongram #houseoftones #grittyside #moodygrams #eclectic_shotz #urbanandstreet #randommagazines #ourmoodydays #savageframes #ourstreetdays #shadowunits #creative_ace #visualambassadors
TOP Monaco 📷 by @akvilestan • #topmonacophoto  Allez sur la galerie à la une pour partager les likes !! Look at the featured gallery to share the L❤️VE #communityfirst  #monaco
🚝
(1/3) Nature’s perfect geometry ❤️ #CGSVisuals #Nature
The villa E-1027 is our place choosen for the weekend
You can't control everything. 📷: @syfq.sam
[CLICKBAIT] Mengejutkan! Wanita Dari Kabupaten Bandung Ini Terjebak Hidup Selamanya Dengan Laki-Laki Dari Kota Bandung!
next page →