#plussizeboutique

513,054 posts

Loading...
Tshirt bff... Xs-5xl!!! 4pcs/ rm100 3pcs/rm90 1pcs/rm38 free postage semenanjung sabah/sarawak +rm5 wrna baju bleh tukar bleh request short or longsleeve Wassap http://www.wasap.my/+60124405179 For fast response.. #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
That should read a day in the life on Poshmark 😂🤦🏾‍♀️Ride the wave lol
Wine Faux Fur Duster Vest 😱😱😱 Gorgeous, cozy, and stylish! A beautiful waterfall duster vest in a warm and fuzzy fabric. Kari (on the left) is wearing a size 2X, Jada (in the middle) is wearing a size 3X, and Kaity (on the right) is wearing a size 1X 😱😱😱 $65 CAD 🇨🇦 or about $48 USD 🇺🇸 Available in store and online at: www.yourbigsisterscloset.com (the link to our website is in our bio) 😉 Worldwide shipping 🌎✈️🛍
🐾🐯⠀ ⠀ ⠀ ⚜Mais informações por direct ou pelo WhatsApp - link na bio⚜⠀⠀ ⚜Venha visitar nossa loja! ⚜⠀⠀ ⚜ Vendas por WhatsApp e Direct em breve ⚜⠀⠀
Happy Saturday babes. Today two of our best friends get married and I can’t wait! 💍 Weddings are full of firsts and lasts, and many laughs. // On another note how cute is this striped cut out top & mustard earrings!? Check out @shopthepaisleypearl & used code: ‘MADISON20’ to receive 20% OFF your entire purchase + FREE SHIPPING! 💕 . . . . . #casualstyle #texasblogger #plussizeblogger #houstonblogger #plussize #newblogger #bloggerlife #plussizefashion #fallfashion #fallootd #ootd #ootdsubmit #ootdfashion #styleblogger #styleinspo #ltkunder50 #weddingguest #bridesmaid #fashionable #fashionistas #houston #freeshipping #plussizestyle #plussizeboutique #onlineshopping
Last piece Size 10....10000naira Lekki or ikeja store Immediate  delivery and pickup IKEJA STORE ....23 ALLEN AVENUE EMPORIUM PLAZA IKEJA ☎️08183392037 _____________________________________ LEKKI STORE .....69 ADMIRALTY ROAD  BRASAR'S PLACE 2ND FLOOR ....LEKKI PHASE 1 ☎️08183392036 ____________________________________ #houseofkeron #onlineshopping #blogger #lekki #delivery #instablogger #instagood #plussizeboutique #portharcourt #work #nigerianfashion #lagosboutique #midiskirt #bellanaijaweddings #lagos #fashion #look #fashiondaily #abuja #lookoftheday #corporateevents #dresses #abujaweddings #business #fashiongirl
When your besties try your dress on. 💃💃💃 I had a beautiful day today hanging out with some of my girlfriends that I’ve known for a very long time. We chatted, we laughed, we tried on dresses and we may have had a cheeky wine to boot. 😀😀😀 They are my biggest supporters and make me remember why I’m doing what I’m doing.. Because I love it. That’s why.. 😘😘😘 They always make me smile. 💋💋💋
SHOP THE LOOK @D_TBOUTIQUE NEW WEEKLY ARRIVALS ET HAPPY SATURDAY D&T FAMILY & FRIEND PUSH THRU DIVAS OPEN TODAY TIL 8:00PM😉 YOU CAN PLACE YOUR ORDERS TODAY DIVAS SHIPPING AVAILABLE WORLDWIDE FOR ORDERING OR QUESTIONS SIMPLY TEXT 404 9364925 TY #atlhairstylist #atlanta #atl #atlboutiques #boutique #mua #fashionista #instafashion #atlboutique #stlouisboutique #atlantastylist #plussize #midtownatl #ministry #boutiques #dresses #atlantaboutique #jewelry #plussizeboutique #plussizewomen #newyorkfashion #newyorkhairstylist #neworleansboutiques #nolastylist #nolanails #batonrouge #maxidress #delawarehairstylist #chicagomua   #batonrougeboutique
Is Unstoppable..!! . Follow-@plussizevilla for more updates..!! . . Credit-@dianasirokai
💚BEHOLD THE GREEN & GOLD💛 . . NSU WEEKEND SALE . . ( IN STORE ONLY) . . 30% OFF SELECT ITEMS . . 415 N MILITARY HWY NORFOLK VA . . . Sale can't be combined with any other discounts🚫 . . #curvaceousboutique #curvaceouscutie #runwayready #plussize #plussizeboutique #fashionista #hamptonroads #nsu2018 #nsuhomecoming2018
Black Velvet Maxi with Sheer Sleeves 😉😉😉 Beautiful black velvet maxi length dress with leg slit and striped sheer chiffon sleeves. Kaity (on the left) is wearing a size 1X, Alison (in the middle) is wearing a size 2X, and Jada (on the right) is wearing a size 3X 😉😉😉 $60 CAD 🇨🇦 or about $45 USD 🇺🇸 Available in store and online at: www.yourbigsisterscloset.com (the link to our website is in our bio) 😉 Worldwide shipping 🌎✈️🛍
"MIXED FEELINGS" BANDAGE DRESS 🔥 Happy Client🤗 Thank you beautiful for your purchase. Available in sizes S/M/L GREAT STRETCH #curvyclosetboutique #onlineboutique #nycboutique #ootdfashion #ootn #onlineshopping #plussizefashion #plussizemodel #plussizeboutique #atlantaboutique #miamiboutique #bandagedress #mididress
"MIXED FEELINGS" BANDAGE DRESS 🔥 Happy Client🤗 Thank you beautiful for your purchase. Available in sizes S/M/L GREAT STRETCH #curvyclosetboutique #onlineboutique #nycboutique #ootdfashion #ootn #onlineshopping #plussizefashion #plussizemodel #plussizeboutique #atlantaboutique #miamiboutique #bandagedress #mididress
"MIXED FEELINGS" BANDAGE DRESS 🔥 Happy Client🤗 Thank you beautiful for your purchase. Available in sizes S/M/L GREAT STRETCH #curvyclosetboutique #onlineboutique #nycboutique #ootdfashion #ootn #onlineshopping #plussizefashion #fashionblogger #fashion #plussizemodel #plussizeboutique #atlantaboutique #miamiboutique #bandagedress #mididress
CHUBBY PALAZZO ✨ . 🌺 Material : Laici 🌺 Tidak jarang dan tidak nipis 🌺 Tidak panas dan dijamin selesa 🌺 Bahagian pinggang Fully getah. . 🌼 Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz. 🌼 Recomended for plusize 🌼 Poket kiri dan kanan 🌼 Tali di pinggang sebagai hiasan 🌼 Sesuai untuk ibu mengandung . 👉Free Size, muat dari XL - XXXXL Ukuan (inci) -Pinggang 37 inci, memeri sehingga 52 inci -Punggung 52 inci -Paha 29 inci -Bukaan kaki 35 inci -Labuh 40 inci HARGA TERMASUK POSTAGE 1helai RM35 SM / RM40 SS 2helai RM67 SM / RM73 SS 3helai RM98 SM / RM106 SS . . Berminat boleh terus whatsup 01138728449 atau tekan link ini sahaja www.wasap.my/01138728449/chubbypalazo #palazzopants #palazoplussize #palazzomurah #palazomalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmurahcantik #skirtmurah #azizanosman #irfankhairi #uitmshahalam #uiagombak #instalike #modelplussize #fesyenplussize #fesyenplussizemalaysia #kedaiplussize #blouseplussize #seluarplussize #seluarplussizemurah #plussizefashion #plussizeboutique #cikreenencikngokngek #feedbackAHS
CHUBBY PALAZZO ✨ . 🌺 Material : Laici 🌺 Tidak jarang dan tidak nipis 🌺 Tidak panas dan dijamin selesa 🌺 Bahagian pinggang Fully getah. . 🌼 Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz. 🌼 Recomended for plusize 🌼 Poket kiri dan kanan 🌼 Tali di pinggang sebagai hiasan 🌼 Sesuai untuk ibu mengandung . 👉Free Size, muat dari XL - XXXXL Ukuan (inci) -Pinggang 37 inci, memeri sehingga 52 inci -Punggung 52 inci -Paha 29 inci -Bukaan kaki 35 inci -Labuh 40 inci HARGA TERMASUK POSTAGE 1helai RM35 SM / RM40 SS 2helai RM67 SM / RM73 SS 3helai RM98 SM / RM106 SS . . Berminat boleh terus whatsup 01138728449 atau tekan link ini sahaja www.wasap.my/01138728449/chubbypalazo #palazzopants #palazoplussize #palazzomurah #palazomalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmurahcantik #skirtmurah #azizanosman #irfankhairi #uitmshahalam #uiagombak #instalike #modelplussize #fesyenplussize #fesyenplussizemalaysia #kedaiplussize #blouseplussize #seluarplussize #seluarplussizemurah #plussizefashion #plussizeboutique #cikreenencikngokngek #feedbackAHS
CHUBBY PALAZZO ✨ . 🌺 Material : Laici 🌺 Tidak jarang dan tidak nipis 🌺 Tidak panas dan dijamin selesa 🌺 Bahagian pinggang Fully getah. . 🌼 Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz. 🌼 Recomended for plusize 🌼 Poket kiri dan kanan 🌼 Tali di pinggang sebagai hiasan 🌼 Sesuai untuk ibu mengandung . 👉Free Size, muat dari XL - XXXXL Ukuan (inci) -Pinggang 37 inci, memeri sehingga 52 inci -Punggung 52 inci -Paha 29 inci -Bukaan kaki 35 inci -Labuh 40 inci HARGA TERMASUK POSTAGE 1helai RM35 SM / RM40 SS 2helai RM67 SM / RM73 SS 3helai RM98 SM / RM106 SS . . Berminat boleh terus whatsup 01138728449 atau tekan link ini sahaja www.wasap.my/01138728449/chubbypalazo #palazzopants #palazoplussize #palazzomurah #palazomalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmurahcantik #skirtmurah #azizanosman #irfankhairi #uitmshahalam #uiagombak #instalike #modelplussize #fesyenplussize #fesyenplussizemalaysia #kedaiplussize #blouseplussize #seluarplussize #seluarplussizemurah #plussizefashion #plussizeboutique #cikreenencikngokngek #feedbackAHS
Sale!!!!!! Sale!!! New design!!! Xs-5xl!!! 4pcs/ rm100 3pcs/rm90 1pcs/rm38 free postage semenanjung sabah/sarawak +rm5 wrna baju bleh tukar bleh request short or longsleeve Wassap http://www.wasap.my/+60124405179 For fast response.. #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
True love is the greatest adventure.. New design Sale!!!!!! Sale!!! New design!!! Xs-5xl!!! 4pcs/ rm100 3pcs/rm90 1pcs/rm38 free postage semenanjung sabah/sarawak +rm5 wrna baju bleh tukar bleh request short or longsleeve Wassap http://www.wasap.my/+60124405179 For fast response.. #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
Alhamdulilah selesai jgk hari sukan negara... Terima kasih untk yg dtg membeli tshirt kmi.... #licin #padu #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
. . SAKIT LUTUT . Rakan fb saya ada masalah sakit lutut... Sedih dengar kisah beliau.. Masalah gris di bahagian lutut.. Semakin umur kita meningkat, masalah sebegini pasti akan ada... Kalau dah sakit, mau dok kena melabur la duit beratus-ratus sebab nak sihat... RM950 untuk sejarum SAHAJA.. . Allahu Akbar... Kita yg mendengar pun dah rasa keperitannya, inikan pula yg memikul 😭😭😭 . Inn Shaa Allah, didoakan semoga usaha Kak ini untuk mencuba Produk Jus Lentik Dara Advance akan membuahkan hasil Dan akan ada keceriaan semula diwajahnya... Kami dari Team LDA sentiasa akan menyebarkan kebaikan LDA kepada seluruh Rakyat Malaysia, bukan hanya kami saja menikmati kelebihan LDA, Kami pun nak rakan2 kami pun sama2 hidup secara sihat... . Bagi yg berminat nak tahu lanjut mengenai Jus Lentik Dara Advance sila wasap www.wasap.my/60124254907 . . #plussize #plussizeboutique #gemukisawesome #gemok #gemokisawesome #umaima #lemonex #lemonexmalaysia #lipmattemalaysia #sephoramalaysia #amway #plussizefashion #plussizemodel #missclaire #extrasize #eczema #eczemasurvivor #alhaalfa #fruits #fruitjuice #greentea
Visit @elocinplus today and join me and my fellow #model sisters tonite for the street life fashion in Hoboken, NJ!! #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeboutique #model #afrolatina #beauty #belleza #NewJersey #fearfullyandwonderfullymade
Sale!!!!!! Sale!!! New design!!! Xs-5xl!!! 4pcs/ rm100 3pcs/rm90 1pcs/rm38 free postage semenanjung sabah/sarawak +rm5 wrna baju bleh tukar bleh request short or longsleeve Wassap http://www.wasap.my/+60124405179 For fast response.. #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
Sale!!!!!! Sale!!! New design!!! Xs-5xl!!! 4pcs/ rm100 3pcs/rm90 1pcs/rm38 free postage semenanjung sabah/sarawak +rm5 wrna baju bleh tukar bleh request short or longsleeve Wassap http://www.wasap.my/+60124405179 For fast response.. #jgnkataakaktakpayung #tiekalabel #plussizetshirt #modelplussize #plussizefashion #plussize #plussizemodel #plussizeshop #plussizeboutique
SHOP NOW 🌿🍂🍃 Item available on our website 💕 sizes 1X 2x 3x WEB SITE: WWW.PEAKMILLZZ.COM TO PURCHASE CLICK LINK IN OUR BIO OR VISIT OUR WEBSITE LINK IN OUR BIO ENTER 20%OFF PROMO CODE DURING CHECKOUT. #peakmillzz #peakmillzzshop #peakmillzzboutique #plussizeboutique #plussize #boutique #curvyboutique #biggirls #vh1 #drake #cardib #nickiminaj #queenscourt #realitytv #mua #monique #plussizegirls #vsg #thick #biggirls
Sexy bodycon Royal blue dress with gold buttons on the shoulder. Puffy sleeves💋💋🔥🔥😍😍 #royalty . #queenofcurves #fashion . #curveyfashion #fittoatee . #plussizeboutique #CamillesCloset15
🛍สินค้าพร้อมส่ง เดรสผ้าไหมอิตาลี เนื้อดีใส่สบายลายสก๊อต สีดำ-น้ำตาล พร้อมกระเป๋าจริง เดรสเป็นซิปหลัง พร้อมซับในอย่างดี ตัวยาว 41 นิ้ว แขนยาว 16 นิ้วค่ะ  รอบอก 42-50 นิ้ว ราคา 790-890 บาท • • 👉🏻สนใจทัก Line ID: @atplus (อย่าลืมใส่ @ ด้วย) • • #plussize #plussizestore #plussizeclothes #plussizefashion #plussizestyle #plussizeboutique #plussizedress #plussizeclothing #เส ื้อผ้าคนอ้วน #เส ื้อผ้าไซส์ใหญ่ #เดรสคนอ ้วน #เดรสไซส ์ใหญ่ #ช ุดเดรสคนอ้วน #เดรสสาวอวบ #เส ื้อคนอ้วน #เส ื้อผ้าbigsize #เส ื้อสาวอวบ #เส ื้อผ้าสาวอวบ #bigsize #เส ื้อผ้าคนอวบ #curvygirl #curvywomen #curvyfashion #curvywoman #fatsion #celebratemysize #bigandblunt #atplusclothing #atplus
TSHIRT VIRALLL...memang laku keras ualls..stock dh nipis sgt2..tema lipstick tu tinggal sehelai je lg..cepat2 grab sis sbelum kehabisan..jom singgah.. SIZE : XL & 2XL PRICE: 1pc RM 40 free postage 2pcs RM 65 free postage SS Add RM5 For Order Online whatsapp 0123079567 0193746493 #dvastcollections #butikplussizeklang #butikplussize #bajumurah #bajubesarmurah #bajubesar #plussizeboutique #plussizeootd #bajurayaplussize #bazarpaknilmurah #koleksiraya2018 #sayajualbajubesar #sayajualbajubesarmalaysia
Chic Striped Round Neck Short #Dress Fall 2018 Collection 📍 Independent Star / Dubai - UAE 👗 Ladies Wear / Wholesaler & Retail Store ☎ +971502551003 / +971505959629 📲 Whatsapp #newcollection #fashion #chic #stylish #design #chicdress #instafashion #fashiongram #moda #ootd #ootdfashion #igfashion #africa #africafashion #fashiondaily #fashiongram #fallcollection #styleinspiration #safashion #fashionstyle #style #plussizefashion #plussize #plussizeboutique #bigsize #bigsizeshop #loveindependentstar
Blouse KEBAYA MARIA..aduii gerenti menjeling en abg kt sbelah tgk akak2 pakai cung melecung mcm ni..naik seri kain batik yg dipadankan..jom singgah.. BLOUSE MARIA Price : RM59 FREE POSTAGE SS add RM5 MEASUREMENT shoulder :22" Armhole : 20" Bust : 46" Hip : 48" Length : 29" KAIN size 36 Price : RM59 FREE POSTAGE SS add RM5 MEASUREMENT Waist : 48" max Hip : 54" max Length: 41" untuk order whatapp je trus : 📲0193746493 📲0123079567 #dvastcollections #butikplussize #bajubesarmurah #butikplussizeklang #bajubesar #plussizeboutique #plussizeootd #bajurayaplussize #bazarpaknilmurah #koleksiraya2018 #sayajualbajubesar
Lifestyle 👖👡 . . Jeans lovers area utagha ... Butik Comel ada Jeans utk plussize tau 😻... material stretchable yg sgt2 selesa ... . Hampa try pakai sekali confirm jatuh cinta hihi 😉 . . Mai la singgah butik , Comel tunggu 🤗🤗 . . #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizekedah #plussizesgpetani #plussizeshowroom #plusclosetteshowroom #plussizeboutique #sayajualbajubesar #plussizejeans #plussizetunic
Ai aflat noua veste? Au inceput reducerile la Plus size collection!!! 🎉🎉🎉 __________ #amafashion #amafashionro #fabricatinromania #plussizefashion #plussize #plussizeboutique #plussizedresses
I look like people that walk down the street. I don't have perfect boobs, I don't have zero cellulite - of course I don't - and I'm curvy. If that is something that makes women feel empowered in any way, that's great. ❤️❤️ @laraonfire ❤️❤️ #bootybootybooty #instablogge #squatbooty #plussizefashion #outfit #sorriso #beyoutan #redlips #plussizeboutique #naturelbody #booty 🍑 #ootshare #jesuslovesme #followme #bodypositive #love #semplicity #creativity #lesbian #seeyoutomorrow #like4like #follow #heels #photooftheday #monday #snapchat #squats #xtremeplaypen #bootybuilding
SALE!!SALE!!SALE!! set kurung moden free size potongan harga sehingga 50% uallss..hanya di butik D'Vast Collections..jom singgah.. #dvastcollections #butikplussize #bajubesarmurah #butikplussizeklang #bajubesar #plussizeboutique #plussizeootd #bajurayaplussize #bazarpaknilmurah #koleksiraya2018 #sayajualbajubesar
. Jom bukakan pintu hatimu kepada Lentik Dara Advance (LDA).. Kenali LDA, dengar dulu apa kebaikan LDA... . Jangan berkira, jika ia boleh merubah kesihatan dan kehidupan anda... Why not, jadikan ia sebahagian dari keperluan anda... . Bercerita mengikut pengalaman diri sendiri, suami memang takkan complaint apa2 berkenaan size badan kita.. Kita nampak mereka macam OK saja walaupun size kita makin hari, makin membesar bagaikan juara... Sebab dah sah2 akan ada SENTAPAN jika isu berat badan ditimbulkan... SENTAPAN bukan biasa2 tapi SENTAPAN yg bisa menggegar segenap ruang rumah 😆😆 . Suami yg sayangkan isteri, pasti suami nak isteri sihat, isteri cantik sedap mata memandang.. Isteri yg sihat & cergas, menjadi dambaan suami2.. Banyak saya dengar, org selalu cakap, isteri berbadan besar ni dah macam makcik2, suami dok steady lagi.. X sepadan langsung... Tak seperti semasa awal perkahwinan dulu... . Sedarlah kaum hawa semua, jagalah penampilan diri.. sesetia mana pun suami, tapi lumrah kita manusia memang suka melihat pada kecantikan Dan keindahan.. Muhonglah kalau kata suami tak pernah terpandang pompuan lain.. Kita sendiri pun suka tengok kawan2 kita cantik, kawan2 kita bergaya, kan?? Jadikan inisiatif untuk kita berubah... . Jom wasap saya dulu 📲📲📲 Saya akan sebarkan kebaikan LDA Dan beri kesedaran kaum saya yg sering ditindas, www.wasap.my/60124254907 #plussize #plussizeboutique #gemukisawesome #gemok #gemokisawesome #umaima #lemonex #lemonexmalaysia #lipmattemalaysia #sephoramalaysia #amway #plussizefashion #plussizemodel #missclaire #extrasize #eczema #eczemasurvivor #alhaalfa #fruits #fruitjuice #greentea
Team Hok @adedayotella Thanks ma'am Spotted in this beautiful DRESS Immediate  delivery and pickup IKEJA STORE ....23 ALLEN AVENUE EMPORIUM PLAZA IKEJA ☎️08183392037 _____________________________________ LEKKI STORE .....69 ADMIRALTY ROAD  BRASAR'S PLACE 2ND FLOOR ....LEKKI PHASE 1 ☎️08183392036 ____________________________________ #houseofkeron #onlineshopping #blogger #lekki #delivery #instablogger #instagood #plussizeboutique #portharcourt #work #nigerianfashion #lagosboutique #midiskirt #bellanaijaweddings #lagos #fashion #look #fashiondaily #abuja #lookoftheday #corporateevents #dresses #abujaweddings #business #fashiongirl
. GEMUK IS AWESOME?? BETUL KE?? . Kita badan besar memang kelihatan comel, tapi bila mai start sakit lutut, sakit kaki, sebab lama-kelamaan umur meningkat, kaki kita dah tak mampu nak tampung berat badan kita... . Nak kurangkan berat badan bukanlah sebab kita nak bergaya, Hari Raya ja dah pasang niat nak pakai kebaya sendat... That's not me.. Cukuplah kurang berat badan untuk beribadah dengan sempurna... Kualiti ibadah... Dan juga kuantiti, sebab semakin berusia, sepatutnya kita makin banyak nak solat... Terutamanya Solat Sunat Taubat, hari-hari kena buat.. Mati dan Ajal xdak surat notis weh 😭😭 . Berminat kurangkan berat badan, melawaskan sembelit, lancar pembuangan sisa toksin melalui pembuangan air kecil, kulit badan semakin cerah, melancarkan masalah period X teratur, Yang penting No More Perut Buncit (saya masih dalam proses hilangkan perut seolah mengandung nih 😆😆) . #plussize #plussizeboutique #gemukisawesome #gemok #gemokisawesome #umaima #lemonex #lemonexmalaysia #lipmattemalaysia #sephoramalaysia #amway #plussizefashion #plussizemodel #missclaire #extrasize #eczema #eczemasurvivor #alhaalfa #fruits #fruitjuice #greentea
. TANYA DIRI SENDIRI KENAPA NAK TURUNKAN BERAT BADAN...?? . Bagi saya, semasa berbadan "comel" dulu, saya susah nak beribadat seperti solat... Nak Solat pun terasa penat... Nak rukuk Dan sujud pun pada aih, terasa tercungap2nya... 😞 Sekarang ni, rasa Alhamdulillah... Dulu Dhuha, 2rakaat pun terasa lambatnya nak habis... 😦😦 Sekarang ni, 4rakaat, 6rakaat, terasa cepatnya selesai... Alhamdulillah rezeki... Kualiti beribadah tu juga penting... 😍😍 Tahajud dulu payah nak bangun, sekarang bangun awal pagi terasa segar dah... Sekali isyarat bangun tidur sebab terasa nak membuang air kecil... Lawas ja membuang di pagi hari... 😘😘 . Kalau nak Kurus sebab nak pakai baju cantik-cantik, sexy2... Lupakanlah saja niat Tu... Allah pun xkan permudahkan urusan kamu nak kurangkan berat badan... . Masa badan besar, pakai tudung labuh, baju besar x ikut bentuk badan... Mai Allah dah bagi kurus sikit, mulalah pakai baju sendat merinin, nak tayang body shape.. tudung pun pendek dah aih... Pandai2lah pasang niat yg betul... . Berminat?? Nak tanya lanjut, sila wasap 📲📲📲 www.wasap.my/60124254907 . #plussize #plussizeboutique #gemukisawesome #gemok #gemokisawesome #umaima #lemonex #lemonexmalaysia #lipmattemalaysia #sephoramalaysia #amway #plussizefashion #plussizemodel #missclaire #extrasize #eczema #eczemasurvivor #alhaalfa #fruits #fruitjuice #greentea
. Selama ni ramai dah yg dok tegur, "nampak susut badan, diet ka??".. Tapi sebab dok busy berniaga, memang tak rasa apa langsung perubahan pada diri 😆😆 Dok rasa sebab sibuk berniaga kot, sampai skip waktu makan yg sebabkan berat badan susut... . Masa warded hospital baruni, lagi ramai kawan2 lama dok tegur.. Yalah, pasai lama X jumpa Kan... Depa lagi laa boleh nampak perbezaan size dulu dan sekarang... Dulu memang pegang gelaran "Miza Gebu" 😅😅 . Alhamdulillah, dah lebih 4botol dah dok consume Jus Lentik Dara ni.. Stokis memang dok ajak promote, tapi sebab kekangan masa, memang tak pernah dok share dgn sapa2 pun laa... Dok consume sendiri & family saja... Sebab memang tak ambik supplement lain dah... . Dulu, busy dgn biz sendiri Salmiza's Homemade Kitchen... Lani dalam tempoh berehat, saya share la kot sapa2 ada nak try jugak... . Masalah pertama yg hilang adalah masalah sembelit, itu "masalah negara" bagi saya sebab sampai tahap buasir 😢😢😢 Sejak bersama Lentik Dara, popo senang weh.. lancar sekali... Kerap buang air jugak, sebab banyak toksin dalam badan sama kot... Sampai sini dululah sharing story pasai Lentik Dara... Nanti kita share lagi nah... . Nak tanya lanjut berkenaan Produk ni, wasap na... www.wasap.my/60124254907 . #plussize #plussizeboutique #gemukisawesome #gemok #gemokisawesome #umaima #lemonex #lemonexmalaysia #lipmattemalaysia #sephoramalaysia #amway #plussizefashion #plussizemodel #missclaire #extrasize #eczema #eczemasurvivor #alhaalfa #fruits #fruitjuice #greentea
next page →