#politeknikmukah

5,171 posts

Loading...
🎀Disney Salil Series 16mm🎀 • 🌸 0-800 degree 🌸 • 🌹 RM20/pair , RM36/2pairs • ❄️ RM54/3pairs FREE POSTAGE • 🌈 100% MADE IN KOREA #lensmurah #3pairFREEPOSTAGE #lens3pasangFREEpostage #dalatsarawak #politeknikmukah #mukahsarawak #sarawak #johor #lensmalaysia #korealensmalaysia
DIANZ VITAMIN PREMIUM . Bukan calang2 supplement kulit tau. No KKM & tanda halal pun ada. 😊 . RM52/35 biji exclude postage 🌺 WhatsApp +60135758271🌺 . #tediDianz #tedisarawak #tediMukah #teampipahrich #halal #adakkm #ajimaura #Mukah #Matu #Daro #Dalat #politeknikmukah #uitmmukah
Sangat mantapp🙌🏻🔥🔥 Thanks ANACOPS FC order jersi team from JERSEYMANIA SPORTS @kilangjersi.jerseymania . JERSI pattern terkini dorg ni order. Mmg smart & cool haha👍🏻👍🏻 Nk katalog jersi terkini & freebies? Whtsap: 010-2257355 🔥🙌🏻🔥 . #kelabsukan #politeknikmukah #kelabsukanaffinbank #bajusukan #jersibola #jersijdt #jesijdtbaru #jersiadidas #jersifutsal #jersiteam #batupahat #perakian #tanjungmalim #ipohfutsalfamily #sukansekolah #cikgusukan #cikgucikgi #mrsmtaiping #sukansekolah #majlisdaerahjasin #taipingperak #sukan #bolajaringmalaysia #bolajaringsekolah #bolajaring #bolajaringmalaysia
PARUT ACCIDENT HILANG BAGAI MAGIC✨ . Nampak jelas kan parut accident dia kat pipi &, dahi dia tu😨 kalau jiran tengok, mesti semua diaorang tegur 😕 . Lepas consume dianz parut jerawat dia terus hilang. 🤯Lepas tu kulit makin cerah & sihat. Yeayhh 🙌 Dah boleh senang hati lah masa raya kalau macam ni 😆 . Rm52 jee. Boleh WhatsApp +60135758271 or click link on bio 🌺 . #tediDianz #tedisarawak #tediMukah #teampipahrich #kusam #jerawatbatu #feedback #testimoni #sayajual #sayajualprodukkecantikkan #bazaarpaknil #biteallteam #ajimaura #Mukah #politeknikmukah #uitmmukah
HYALURONIC ACID SEBAGAI HYDRATOR KULIT. . Dalam skincare korea banyak guna hyaluronic acid ni. Tengok tak kulit diaorang macam mana? Cantik kan? 😍 . Hyaluronic acid ni ada dalam bentuk toner/moisturizer. Tapi fungsi dia sama je, tahan air dalam kulit. Jadi kulit kita akan nampak lebih halus macam kulit baby👶 . #tipsdianz #tediDianz #tedisarawak #tediMukah #teampipahrich #hyaluronicacid #kulitlembut #kulitcantik #politeknikmukah #Mukah #uitmmukah #Matu #Daro #Dalat #Oya
[RAMADHANLAH BULAN MENSUCIKAN DIRI 😊] Andai semua harta adalah RACUN, maka ZAKAT adalah penawarnya. Andai seluruh umur adalah DOSA, maka TAUBAT & TAKWA adalah ubatnya. Jika semua bulan ada noda, maka RAMADHAN adalah pembersihnya. Salam Jumaat buat semua! 🧕 . #salamjumaat #ramadankareem #tediDianz #tedisarawak #tediMukah #DianzVitamin #politeknikmukah #uitmmukah #Mukah #Oya #Dalat #Matu #Daro
TAK HABIS SATU BOTOL TAPI ADA PERUBAHAN . Nampak tak cepat kesan #DianzVitamin premium ni. Baru cuba 1 botol tau. Tu pun tak habis lagi. . Jerawat besar2 dah kecut semua dah 😍 . Rm52 je. Beli 2 dapat botol air DIANZ free. Rm104 je tak termasuk postage. 🌺 Whatsapp +60135758271 🌺 . #tediDianz #tedisarawak #tediMukah #teampipahrich #kusam #jerawatbatu #feedback #testimoni #sayajual #sayajualprodukkecantikkan #bazaarpaknil #biteallteam #ajimaura #Mukah #politeknikmukah #uitmmukah
The Award for the most wonderful teacher has been declared and it goes to You. Wishing you a very Happy Teachers day!#bcafe #politeknikmukah #mukahbcafe #uitmmukahsarawak #mukahsarawak .
Jom la hilangkan masalah kulit raya modal rm25 ja pun dik.. 😍 . Lelaki pun boleh ya.. Cuba la try insyaallah.. . Spray yang baru ni BEST SANGAT!! Ala hanya air garam ya g di proSES . Ada yang nak cuba? . . Jumaat ni kita pos pada yang nak selit order bulih order awai 😀 . Apa fungsi aura beauty spray ni? ✔ Jerawat banyak bernanah ✔ Gatal ruam ✔ Sunburn sb panas atau pun aktif sukan ✔ Jeragat ✔ Muka kusam ✔ Nak glowing mowing . Hampa boleh cuba tengok spray kikis kuman orang panggil hanya rm25 sahaja. postage rm8sm/rm11ss ✔ Wassap kami 0174035952 😘
Treat your mom with a slice of cake on Mothers Day[Heart]. #politeknikmukah #mukah #mukahbcafe #mukahsarawak #coffeeshop #bcafe
💥Perhatian kepada penggemar durian di luar sana. Jom segera dapatkan Durian Mile Creepe🍰 di B'Cafe Mukah. Kalau makan sejuk-sejuk memang layan [Drool][Drool].Tunggu apa lagi ‼️‼️Cepat - cepat datang ke B'Cafe untuk menikmati keenakan Durian Mile Creep.Jangan dibiar meleleh air liur melihat gambarnya sahaja[Laugh].#politeknikmukah #mukah #mukahbcafe #mukahsarawak #coffeeshop
Credit songs: Blackpink . NEW - DIANZ SEMI LIPMATTE fenomena terbaru dlm dunia kosmetik ! tiada seumpamanya dia malaysia lipmatte yg blh di gunakan 3 fungsi - di bibir ( lipmatte ) - mata ( eyeshadow ) - pipi ( blusher ) WHY NAMA NYE DIANZ “ semi “ LIPMATTE tekstur nye yang tidak terlalu matte dan merekah , tidak kering , tidak terlalu sukar untuk di cuci tidak terlalu moist dan oily. superr ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte dengan bau lembut stoberi rasa seperti makan aiskrim ! ( jgn jilat bibir lak ) . SPECIAL - tidak mengeringkan bibir - merawat bibir kusam dan gelap - melembut dan melembabkan bibir secara semula jadi - mempunyai SPF 15 untuk lindungi bibir 3 warna menarik boleh di mix kan lipmatte menjadi dua tone . code dianz lipmatte: -YOU ARE LUCKY ( KOTAK PINK ) warna dark pink - HELLO EVERYONE ( KOTAK BIRU ) pink ke oren2 - SEE YOU SOON ( KOTAK KUNING ) soft pink senang ckap , tak grab 3-3 rugi besar HARGA ? murah jeee sistur 1 lipmatte rm 35 sahaja ( free mini bag yg sama seperti kotak ) kalau GRAB 3 ITEM ? nak lagi murahhh ?? RM100 sahaja dan PERCUMA 3 mini bag super comel mengikut kotak wow wow ! SERIUSLY BELI 3 dpt 3 BAG ? RM100 je ? YEAAAA ! book dengan TEDI , lock your slot item LIMITED EDITION , habis is habis . . . p/s :: item adalah PRE ORDER ( jangkaan pos rabu ) 🌺 Whatsapp +60135758271🌺 . #DIANZ #lipmattedianz #semimattelipstick #lipstick #lipcream #dianzmukah #teampipahrich #ajimaura #Mukah #sibu #Matu #Daro #politeknikmukah #uitmmukah
HELLO EVERYONE, YOU ARE LUCKY, SEE YOU SOON 😍 . Lipmatte DIANZ. Siapa nak? Launching pukul 2 nanti. Stay tuned gaisss😎 . Agak2 harga berapa? Bawah rm50 or bawah rm40? Kita tungguuuu 😊 . #dianzmukah #lipmattedianz #teampipahrich #bibircantik #bibir #lipmatte #lipstick #liptint #lipcream #lipgloss #mukah #politeknikmukah #uitmmukah
Rainbow Crepe is Waiting you at B'cafe. #politeknikmukah #mukah #mukahbcafe #mukahsarawak #coffeeshop
Vitamin C untuk kulit👍 . . 🍊Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. 🍎Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. 🍊Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. 🍎Mencerahkan kulit secara sekata. 🍊Memperbaiki kulit yang berjerawat. 🍎Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. 🍊Pemulihan luka, melecur dan ulser. . . Nak order boleh DM Gee👆. . . #vitamincmurah #vitaminc #vitamincshaklee #shaklee #ShakleeMalaysia #Shakleeselangor #shakleesarawak #Shakleesabah #uitmmukah #politeknikmukah #Shakleekl #Kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #TipKecantikan #shakleesibu
Ramai suka amik Vitamin C untuk KULIT. Apa kebaikan dia? . . 🍊Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen. 🍎Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif. 🍊Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari. 🍎Mencerahkan kulit secara sekata. 🍊Memperbaiki kulit yang berjerawat. 🍎Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat. 🍊Pemulihan luka, melecur dan ulser. . . Nak order boleh DM Gee👆. . . #vitamincmurah #vitaminc #vitamincshaklee #shaklee #ShakleeMalaysia #Shakleeselangor #shakleesarawak #Shakleesabah #uitmmukah #politeknikmukah #Shakleekl #Kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #TipKecantikan #shakleesibu
So which one is your favorite? Mine is Coalface Cleanser 😍 . Mild but still effective. RM39 exclude postage. . CoalFace Soap sesuai untuk orang yang suka deep cleansing. . RM35 exclude postage 🌺Whatsapp +6013575827🌺 . #coalfacecleanser #coalfacemukah #coalfacesoap #kaymanbeauty #cleanser #jerawat #kusam #politeknikmukah #mukah
After 7pm .Enjoy 30% off any slice of cake At B’Cafe.(only for bulan Ramadhan) #politeknikmukah #mukah #mukahbcafe #mukahsarawak #coffeeshop #bcafe
5 hari lagi ! . dah ready ? warna mana yang berkenan di hati ? . coming soon dianz lipmatte raya edition . *tangan lelaki #dianz #dianzlipmatte #dianzmukah #teaser #cosmetics #lipmatte #bibirkering #bibircantik #bibirsehat #mukah #politeknikmukah
Hai hampa stock dah sampai ni.. Tinggai lagi 15 botoi ja lagi kita open postage hari selasa pulak.. . Ada yang berminat ka nak cuba aura beauty spray ni insyaallah puas hati.. Spray kikis kuman..💕😍 . Hak mana ada jerawat teruk bernanah, sunburn, kulit kusam, alergik, ruamgatal, dan masalah kulit bulih try guna aura beauty spray ni comfom hampa suka weh tak tipu tak mohong.. 😍 . Cara nak pakai cukup mudah tau hanya spray dan biarkan kering sendiri sehari tu pakai la bapa kali pun ikut kerajinan insyaallah hasil pun wow👏😍 . Rm25 sahaja postage (sm rm8) (ss rm12)
Burnt CheeseCake is here. Enjoy your tea ☕️ time at Bcafe. #bcafe #mukahbcafe #politeknikmukah #mukahsarawak #coffeeshop
🍓Strawberry@Crepe is back.... come and enjoy your strawberry crepe today at Bcafe Mukah. #bcafe #mukahbcafe #politeknikmukah #mukahsarawak #uitmmukah #strawberry
Ingredients yang ada dalam DIANZ. . Vitamin C 🍊: merawat parut jerawat . Vitamin E 🍇: untuk soothing the irritation on skin. . Collagen ikan 🐟: mempercepatkan new skin cell . Glutathione : untuk mencerahkan kulit. . So kulit akan jadi ✨✨ . Rm52 exclude postage 🌺 Whatsapp +60135758271🌺 . #dianz #dianzvitamin #kulitkusam #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #dianzmukah #vitaminc #vitamine #politeknikmukah #ucts #uitmmukah #sarawak #sibu
Upgrade Dianz. Lebih premium lebih cepat kesan tau😍 . Ada kandungan kolagen ikan tilapia, vitamin E, vitamin C & glutathione sangat sesuai untuk siapa yang ada masalah kulit 💕 . Rm52 exclude postage. 🌺 Whatsapp +60135758271🌺 #dianz #vitaminc #vitamine #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #jerawat #kusam #suntan #sunburn #sarawak #mukah #ucts #politeknikmukah
Burnt Cheese Cake...... Burnt Chocolate cheese cake. #bcafe #mukahbcafe #mukahsarawak #politeknikmukah
TEAM POLITEKNIK SARAWAK😐 #mspperak2019 #politeknikmukah
Last day.... #politeknikmukah
Congrats 👍👍👏🏻👏🏻 my lovely husband for achievement. APC 2018. ⁣ ⁣ I know that you deserve for it. And always pray for your success and happiness. 😍😍 ⁣ ⁣ Thanks sebab banyak support your wife in study and business. 💪🏻 ⁣ ⁣ “Achievement seems to be connected with action. Successful men and women keep moving. They make mistakes, but they don’t quit. “ Conrad Hilton ⁣ #apc2018 #zonborneo #politeknikmukah #love #husbandandwife
Chocolate Cheese Roll. yummy yummy.... #bcafe #mukahbcafe #mukahkaul #politeknikmukah
Strawberry cheese roll and Chocolate cheese roll is ready for U. 🍓#bcafe #bcafemukah #politeknikmukah
PMU menerima kunjungan hormat daripada wakil @sukarelawansiswayss bagi membincangkan peluang dan ruang kerjasama dalam usahasama kesukarelawan. Banyak dapatan dan idea dikongsi sepanjang perbincangan bersama pihak YSS. Semoga pertemuan kali ini akan berterusan bagi menyemarakkan semangat kesukarelawan. #politeknikmalaysia #politeknikmukah #pmucemerlang #pmugemilang #tetapterbilang #pelajarkitakebanggankita #yss #volunteerism #sarawak #malaysia #kempendidikan #kementerianpendidikanmalaysia
Warga Politeknik Mukah merakamkan ucapan Setinggi-tinggi Tahniah dan Sekalung Penghargaan kepada barisan penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2018 Politeknik Mukah. #politeknikmalaysia #politeknikmukah #pmucemerlang #pmugemilang #tetapterbilang #kempendidikan #kebanggaankita
Mango Double fromage cheesecake. Only for you ❤️.....#bcafe #bcafemukah #politeknikmukah #mukahsarawak #mangocake
Ahlan Wasahlan, Selamat Datang kepada YBHG. Tuan Dullah Bin Muluk, Pengarah Baharu Politeknik Mukah Sarawak. Salam Kerjasama dan Salam Maju Jaya daripada kami Warga Politeknik Mukah Sarawak. #politeknikmalaysia #politeknikmukah #pmu #pmucemerlang #pmugemilang #tetapterbilang #kementerianpendidikanmalaysia #kpt
P mana mana wajib pakai sebab apa? Sebab kesan dia memang best dan hampa mesti teruja sangat tau.. . Jom kita baca apa kelebihan aura beauty spray yang hampa mesti tau.. 😍 . 💕❤️ . . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
Aura beauty spray ni bukan untuk jerawat sahaja nah tapi macam2 fungsi dia antara yang lebih menarik pada hak suka mekap tu nah.. Bulih pakai before n after mekap untuk dapat kesan yang glowing moving.. Tak percaya? Try tgok dulu.. Confom wau😍 . 💕❤️ . . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
Selamat Pagi Lawas. Perjalanan kami berakhir disini. Terima kasih @tegas_sarawak atas jemputan dan layanan yg sgt bagus. Semoga kita dapat bekerjasama lagi di masa hadapan. Salam Ibu Pertiwiku. #tegas #sarawak #lawas #politeknikmalaysia #politeknikmukah #prodr #prodr2019 #ibupertiwiku
💕❤️ . . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. .bekas jerawat dah hilang!! . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
Keadaan semasa di Jelajah Pro-Dr yang dibawakan oleh @tegas_sarawak di hotel @purnamahotellbg. Kunjungi kami untuk sesi khidmat nasihat pendidikan tinggi. PMU juga turut dibantu oleh @zuljojoofficial utk mempromosikan Politeknik Malaysia di Limbang. #pelajarkitakebanggankita #graduanmantap #pmucemerlang #pmugemilang #tetapterbilang #promosipendidikan #tegassarawak #prodr #projectofdreamsrealized #sarawak #limbang #borneo #politeknikmalaysia #politeknikmukah #politeknik
Politeknik Mukah after hujan😍.... #politeknikmukah #blockHpmu #pmulife
Our Group With Sis Tiff✌❤ Thank You for the best service ✨❤ Thank You also to the other 💕 GOOD LUCK to all of you for your exam tomorrow 🙌💙💚💛💜 @politeknikmukah @prsppmu . . #gonnamissthisplace #gonnamissyouall ❤️😘🤗 #sweetmoment 🤗 #sweettimes #bestmoment #politeknikmukah #hopesomethinggoodhappens #hopecanmeetagain #hopecancomebacksoon #gnightworld 💞🕐🌏
jangan kata akak sik payung , kecil2 cili padi #rugbygirls #politeknikmukah
💕❤️ . . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
Alergik???? Bulih cuba aura beauty spray...😍😍😍😍 . Spray spray ja kecut habis JERAWAT ajaib sungguh aura spray ni sebenarnya kalu hampa nak tau spray aura beauty ni bukn setakat hilang kan JERAWAT ja tau tapi bagi GLOWING Muka sekali hnya rm25 sahaja tau 0174035952 wassap kalu berminat ya. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Temui kami di @purnamahotellbg sempena Jelajah PRO-DR 2019 untuk mendapatkan info berkenaan laluan pendidikan di POLITEKNIK MALAYSIA Peneraju TVET Negara pada 14 April 2019 bermula jam 8.00 pagi. Masuk adalah percuma. Anjuran @tegas_sarawak #tvetmalaysia #tvet #politeknikmalaysia #politeknikmukah #politeknik #kementerianpendidikanmalaysia #viral #tvetmalaysia #tvetsarawak #sarawak #limbang #tegas #projectofdreamsrealized
. Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
. Spray2 ajer.. Nnt hilang la jerawat tu.. 🤗 . . Wajah baru Kualiti lebih halus Lebih berkesan Lebih umph.. . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
Temui kami di @meritzhotelmiri sempena Projectof Dreams Realized (Pro-Dr) 2019 di Miri untuk mengetahui laluan pendidikan tinggi. Masuk adalah percuma. #prodr #tegas #ipt #tvet #politeknikmalaysia #politeknikmukah #politeknik #pmucemerlang #pmugemilang #tetapterbilang
Lelaki pun boleh ok.. . Spray2 ajer.. Nnt hilang la jerawat tu.. 🤗 . . Wajah baru Kualiti lebih halus Lebih berkesan Lebih umph.. . Aura beauty spray mampu memberikan keyakinan baru pada diri anda.. . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm25 0174035952
SK DUA SUNGAI - penyampaian sijil penghargaan daripada Guru Besar SK Dua Sungai kepada Pegawai Psikologi Puan Nurul Hidaya Binti Hamli. Terima kasih dari pihak kami kerana sudi menjemput mengadakan program dan selamat maju jaya kepada adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR pada tahun ini. Sampai berjumpa lagi!! . . . #politeknikmukah #politeknikmalaysia #binadiribanturakan #pembimbingrakansiswa #akrabsiswa
Pada 8 April 2019 yang lalu, Pembimbing Rakan Siswa Politeknik Mukah telah dijemput untuk mengadakan program bersempena Minggu Baik Hati ( Kindness Week ) di Sekolah Rendah Sk Dua Sungai. Program ini dihadiri oleh pelajar Tahun 4, 5 dan 6. . . . #politeknikmukah #politeknikmalaysia #pembimbingrakansiswa #binadiribanturakan #togetherwestand #skduasungaimukah
Penyampaian cenderahati kepada Guru Kaunselor PRS SMK JULAU daripada pihak kami Pembimbing Rakan Siswa Politeknik Mukah dan Puan Nurul Hidaya Binti Hamli. Sampai berjumpa lagi adik-adik. Semoga berjaya!! 🎊🎊 . . . #prsppmu #politeknikmukah #politeknikmalaysia #pembimbingrakansiswa #pembimbingrakansebaya #binadiribanturakan #akrabsiswa
Tahniah kepada semua ahli PRSP Politeknik Mukah 🙌 adik-adik PRS SMK Julau sangat sporting ✌ 🎊🎊 . . . #politeknikmukah #politeknikmalaysia #pembimbingrakansiswa #pembimbingrakansebaya #binadiribanturakan #akrabsiswa
LDK 1 : perbincangan dalam kelompok Pembimbing Rakan Siswa dan Pembimbing Rakan Sebaya . . . #politeknikmukah #politeknikmalaysia #binadiribanturakan #akrabsiswa #pembimbingrakansiswa #pembimbingrakansebaya #prsppmu
next page →