#politeknikmukah

4,601 posts

Loading...
Set kombo jerawat . Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? . . Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . . Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? . Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. . Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . . . Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. . Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. . . . Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos . . Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... . 0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉
This is my first experience celebrating christmas at politeknik mukah. Although it is not a big celebration, but in God's eye i know it was big. I have many new friends from many races like iban, kayan and i learned a lot about the culture in mukah 😁 #pcsa #pcsamukah #politeknik #politeknikmukah #christmas
Coffee became one of life's necessities when love was invented. #bcafe #politeknikmukah #mukahbcafe #dalatsarawak #smkdalatsarawak
Suka eh pakai hehe.. 🤗😍 . Hari hari bawak aura beauty.. . Muka tak berminyak walau di tengah panas🤗 . . Lelaki dan perempuan boleh pakai ye😍 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
Hari pertama masuk sekolah... . . It always seems impossible until it's done. -Nelson Mandela- . . #ususekunengkuneng #diploma #politeknikmukah
Ada jenis tak suka makan pagi? Ada yang tak sempat sarapan. Ada yang terus lunch kan? . Cara mudah macam Gee minum ESP dulu pagi tu. . 💛Kenyang lama 💙Bagi tenaga 💛Perut tak rasa kosong 💙Boleh kontrol nafsu makan 💛Bonus rajin makan bagus untuk kulit dan rambut. . . Best kan? Setong ada macam2. . Nak order boleh klik link di bio👆. Ada harga special Gee bagi. . #Sayajualonline #sayajualshaklee #Espshaklee #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleesarawak #kuruscantik #kurussihat #Gastrik #Kulitcantik #Rambutgugur #uitmmukah #uitmshahalam #uitmshahalam #politeknikmukah #Unimas #sarawak .
Terima Kasih YBhg. Prof. Dato' Ts. Dr. Mohd Ismail Bin Abd Aziz, Ketua Pengarah Jabatan Pendidikan Politeknik & Kolej Komuniti (JPPKK) yang telah bersama pelajar Politeknik Mukah! Semoga kata-kata semangat dan perkongsian hebat dari beliau dapat meningkatkan prestasi dan penggerak kejayaan pelajar #politeknik #politeknikmukah #tvetforce #kitaOK @politeknikmalaysia @mohd_ismail_abd_aziz
Come n Join us Spread the Christmas Joy! #politeknikstudent #politeknikmukah #christmas #pcsa
Set kombo jerawat . Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? . . Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . . Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? . Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. . Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . . . Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. . Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. . . . Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos . . Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... . 0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉
Anak-anak usrah Daaleya Nafeesa🌸Berakhirlah sudah Program Oh My Solat yang berlangsung selama 3hari 2malam💗Semoga Istiqamah sayang sekalian🌸 #jomcariredhaallah #rapipmu #politeknikmukah #keranaallahkamiberjasa
Last day handle OMS(Oh My Solat) utk plajar poli sesi disember 2018... #rakanpusatislampmu #politeknikmukah
Yang suka jaga KULIT bolehlah mula dengan VITAMIN C. . VITAMIN C penting dlm penghasilan #Kolagen . Juga boleh baiki #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitgatal . . Amik tiap hari. Kulit pasti berubah. Jadi lebih sihat. Kulit bersih dari jerawat. . Harga? Bawah RM 100!!!😱. Sebotol boleh tahan 6 bulan!! . Nak order boleh roger2 Gee ya. Klik link di bio👆. . #masalahkulit #masalahjerawat #uitmmukah #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #politeknikmukah #politeknik #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang .
Kulit makin lembut dan okey😍 . . . Lelaki dan perempuan boleh pakai ye😍 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, ada alah sefood & macam2 lagi? . . Gee highly rekomen 3 vitamin ni untuk bantu Resdung uolls; . 💜Vitamin C . - Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi badan. - Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita alami side effect dari ambil ubat. - Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh. - Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol di area hidung. . . 💙B-Complex . - Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon / anti stress. - B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan. . . 💛Alfalfa . - Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). . . WA 013-5707812 - Gee untuk HARGA PROMOSI sekarang juga! . . #shakleemurah #shakleesarawak #resdung #shakleekl #shakleeselangor #shakleejohor #shakleemalaysia #VitaminC #bcomplex #alfalfa #shaklee #bersin #Sakitkepala #Migrain #jerawathilang #masalahkulit #Sayajualonline #Alergik #Alahmakan #Uitm #Unimas #Upm #Politeknikmukah . .
Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, ada alah sefood & macam2 lagi? . . . Gee highly rekomen 3 vitamin ni untuk bantu Resdung uolls; . 💜Vitamin C . - Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi badan. - Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita alami side effect dari ambil ubat. - Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh. - Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol di area hidung. . . 💙B-Complex . - Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon / anti stress. - B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan. . . 💛Alfalfa . - Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). . . WA 013-5707812 - Gee untuk HARGA PROMOSI sekarang juga! . . #shakleemurah #shakleesarawak #resdung #shakleekl #shakleeselangor #shakleejohor #shakleemalaysia #VitaminC #bcomplex #alfalfa #shaklee #bersin #Sakitkepala #Migrain #jerawathilang #masalahkulit #Sayajualonline #Alergik #Alahmakan #Uitm #Unimas #Upm #Politeknikmukah . .
Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, ada alah sefood & macam2 lagi? . . Gee highly rekomen 3 vitamin ni untuk bantu Resdung uolls; . 💜Vitamin C . - Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi badan. - Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita alami side effect dari ambil ubat. - Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh. - Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol di area hidung. . . 💙B-Complex . - Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon / anti stress. - B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan. . . 💛Alfalfa . - Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). . . WA 013-5707812 - Gee untuk HARGA PROMOSI sekarang juga! . . #shakleemurah #shakleesarawak #resdung #shakleekl #shakleeselangor #shakleejohor #shakleemalaysia #VitaminC #bcomplex #alfalfa #shaklee #bersin #Sakitkepala #Migrain #jerawathilang #masalahkulit #Sayajualonline #Alergik #Alahmakan #Uitm #Unimas #Upm #Politeknikmukah . .
. . Lelaki dan perempuan boleh pakai ye😍 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
Majlis Penutupan Minggu Inspirasi Siswa Sesi Dis 2018. Majlis telah disempurnakan oleh Tuan Haji Zaukafli Mohamed, Timbalan Pengarah Akademik yang mewakili Pengarah PMU. Tahniah dan syabas kepada semua pelajar baharu yang dengan jayanya telah menamatkan MIS Dis 2018! Selamat memulakan pengajian di Politeknik Mukah! #tvetforce #politeknik #politeknikmalaysia #politeknikmukah
Daaliya Nafeesa💗 ❇ #rapipmu #politeknikmukah
Peluang untuk lepasan SPM, lepasan Sijil Kolej Komuniti dan sijil institut latihan kemahiran awam yang lain*, peluang untuk menyambung pengajian peringkat diploma di Politeknik Mukah masih dibuka. Permohonan secara ‘walk-in’ boleh dibuat sehingga 21/12/2018. Hubungi nombor yang tertera untuk maklumat permohonan dan butiran lanjut. *Tertakluk kepada syarat minima program yang ditawarkan dan kekosongan tempat dari semasa ke semasa. #inilahpeluangku #politeknikmalaysia #politeknikmukah #tvetforce #jombelajar
Tahniah kepada 16 staf Politeknik Mukah yang menerima Sarjana Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian dan Kepintaran) / Master of Computer Science (Software Engineering & Intelligence) sempena Majlis Konvokesyen Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) pada 26 Nov 2018 yang lalu. Pengorbanan selama 2 tahun berkenaan memberikan kenangan dan kejayaan manis buat semua staf yang terlibat. Semoga kejayaan memperolehi sarjana ini dapat meningkatkan ilmu pengetahuan, kemahiran dan nilai tambah tenaga pengajar di Politeknik Mukah. Tahniah dan syabas! 🎓 #politeknik #politeknikmalaysia #politeknikmukah #tvetforce @myutem @politeknikmalaysia @mohd_ismail_abd_aziz @maszlee @n_izzah
. LET THE NEW SEMESTER BEGINNN!!! Release the cracker!!! Minggu Inspirasi Siswa PMU. #pmu #mis #politeknikmukah #politeknikmalaysia
4) jangan ingat coffee scrub utk muka je! Badan pun boleh pakai coffee scrub ni. Yang ada parut chicken pox, sunburn, parut jerawat. Paling sesuai guna coffee scrub temyracle ni. Senang je. Again, mix je dgn shower gel korang. Sambil mandi sambil scrub. Adoiii senang nya lah hai 🤗 . #coffeescrubtemyracle #temyracle #temyracleshares . Whatsap Esya 📲 0178067750 . #muakuching #muasarawak #muamalaysia #sayajualskincare #naturalskincaremalaysia #scrubdistict #maskmurahmalaysia #adania #syintagila #dinda #viral #detoxmask #scrubwajah #nontoxic #skincaremalaysia #homemadeproduct #produkviralmalaysia #ellsabeauty #beautyhack #mua #politeknikmukah #originalsabahan
Perasmian Minggu Inspirasi Siswa (MIS) Sesi Disember 2018. Selamat datang ke Politeknik Mukah untuk semua pelajar baharu! #politeknik #politeknikmalaysia #politeknikmukah #tvetforce #inilahpeluangku #institusitvetpremier
Aura beauty spray . . . Lelaki dan perempuan boleh pakai ye😍 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
ROSA GLOW TREATMENT ESSENCE . Nampak tak nama dia treatment essence? So apa guna essence ni? Mestilah guna untuk treat our skin terutama yang dull skin & ada acne scar. . Rosa ni stand for rose water. So, siapa yang allergic dengan ros tak digalakkan pakai tau. Selain tu, essence ni jugak ada Alpha Arbutin bagi hilangkan acne scar. . PRE ORDER ROSA GLOW TREATMENT ESSENCE RM89 exclude postage. Whatsapp +60135758271🌸 . #kaymanbeauty #rosaglowtreatmentessence #parutjerawat #acnescars #alphaarbutin #politeknikmukah #uctssibu #belawaibeach #nakcantik #jeragat #jerawat #kusam
Set kombo jerawat . Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? . . Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . . Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? . Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. . Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . . . Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. . Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. . . . Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos . . Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... . 0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉
Luka cepat kering... 😱 . . . Lelaki dan perempuan boleh pakai ye😍 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
. Kami mulakan dgn rasa gundah, resah, gelisah, tak keruan dan ragu2. Tapi kami akhiri dgn rasa bangga, terharu dan gembira tak terkata. . @amymariajay @josephrudolf1983 @sitihasmah_am sila tag sidak lain. #doneconvo #teampesisirmukah #teamutempesisirmukah #politeknikmukah #utemkonvo14 #utem #utemmyhome
Spray hari2 jerawat dah kurang🤗 . . . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
Set kombo jerawat . Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? . . Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . . Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? . Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. . Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . . . Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. . Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. . . . Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos . . Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... . 0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉
Feedback Customer : . Haa apa tunggu lagi guys . tengok perubahan customer ini . Sapa taknak kan . Jd jum grab Ainaa serum n Ainaa cleanser cepat cepat . Sbb sekarang ada packaging bru. Jom pm Dina . Click link dekat bio tau ♥️♥️♥️ #ainaaserum #nsaserum #ainaacleaser #nsabeautyofficial #tipssyafiqahaina #ainaarangers #tipscantik #serumviral #miri #sarawak #mukah #pmu #politeknikmukah #nsa
.pakai abs muka makin putih❤️❤️ . . Kebaikan Aura Beauty Spray(ABS) . . 💞Mengecutkan jerawat. 💞Mencerahkan kulit wajah 💞Membunuh kuman di wajah. 💞Memudarkan parut jerawat. 💞Merawat kulit kusam. 💞Mengawal pengeluaran minyak wajah. 💞Mengekalkan pH kulit dari cahaya matahari (merawat sunburn) 💞Melicinkan kulit wajah. 💞boley dijadikan base make up (spray sebelum & selepas make up) 💞Menghilangkan jeragat. 💞Melembutkan,Menggebukan & Menyegarkan kulit wajah. 💞Sesuai untuk kulit sensitif. 💞Merawat kulit muka yang mengelupas. 💞Menutup liang pori wajah. 💞menghilangkan & melegakan ruam gatal pada badan(bayi) Rm20sebotol 0174035952
Because even grown-ups need a sundae every now& then. ❤️ Affogato ❤️B'cafe An affogato is an Italian coffee-based dessert. #bcafe #politeknikmukah #dalat #affogato
next page →