#printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain

65 posts

Loading...
Assalamualaikum.. Kami dari @kedai_online_m.m.a ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 1439H.. Moga segala yang diusahakan mendapat keberkatan dan keredhaan Allah.. #ejensah #ejendropship #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Selamat breakfast semua.. Boring la asyik post gambar produk je, akak belanja gambar breakfast pulak.. Hehehehehe.. Moga korang sihat2 selalu.. Aamiinnnn!! #ejensah #ejendropship #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #tshirtcoupleislamik #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Alhamdulillah repeat order daripada owner @airmanggaberatur , saudara @azwanamir_ .. Dengar cerita air dia laku keras.. Perrgghhhhh! Terbaikkkk.. Korang2 yg berjalan2, bercuti kat melaka tu, jangan lupa singgah gerai air mangga ni.. Terletak di jasin, berhampiran dengan jasin point k.. Moga bisnes saudara ni diberkati Allah selalu hendaknya.. Aamiinnnn!! #airmanggaberatur #jasin #melaka #airmanggasedap #ejensah #ejendropship #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #tshirtcoupleislamik #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Assalamualaikum semua.. Design hoodie terbaru dari harash.. Exclusive Malaysia Couple Hoodie.. Ada 2 warna.. Cantiknya.. Jom grab cepat! #ejensah #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #tshirtcoupleislamik #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Haa tu dia @airmanggaberatur .. Sape2 orang melaka boleh pergi bazar ramadhan di stadium mini jasin & dapatkan air yang super sedap kat sini.. Confirm korang repeat datang lagi.. Jom pakat pergi bazar ramadhan di stadium mini jasin.. Xtau jalan nak ke sana? Korang boleh contact owner dia @azwanamir_ .. Moga diberkati hendaknya.. Aamiinnnnn!! #airmanggaberatur #stadiumminijasin #bazarramadhan #memangsedap #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Wow! MashaAllah!! Subhanallah!! Alhamdulillah syukur, followers @kedai_online_m.m.a dah nak hampir 1k.. Korang memang awesome sangat!! Terima kasih banyak2 hakak ucapkan kepada korang yang selalu #kebabom kan page hakak ni.. Hakak doakan korang semua berjaya dalam apa jua bidang yang korang ceburi.. Moga kita semua dimurahkan rezeki, dirahmati, diberkati & diberikan kesihatan yang sempurna zahir batin oleh Allah SWT.. Aamiinnnn! Aamiinnnn! Allahumma aamiinnnnn!!! #alhamdulillah #makinramaifollowers #terbaik #followersawesome #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Alhamdulillah syukur.. Banner 8.3' x 5.2' selamat sampai kepada ownernya.. Ownernya orang melaka.. Syukur, rezeki di bulan ramadhan.. Terima kasih banyak2.. Orang kat melaka tu, kalau nak pekena air mangga beratur, boleh la contact orang ni ye.. #terimakasihdaunkeladi #lainkalitempahlagi #terbaik #kebabom #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Subhanallah! MashaaAllah! Cantik ke cantik baju raya harash tahun ni? Meletop uollssss.. Ada 5 warna semuanya.. Nantikan kemunculannya ye.. Tungguuuuuuuu tau.. #ejensah #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #meletop #kebabom #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Syukur alhamdulillah, dah launching design terbaru.. Seronoknya.. Boleh pakai masa pergi beraya nanti.. Sedondon satu family gitu.. Cantik ke cantik? Ada 7 warna.. Yang lagi menarik, ibu mengandung boleh pakai + ada fish tail di belakang baju.. Wow!!!! Jom grab sekarang!! #ejensah #hd618 #harashcollections #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #kebabom #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Wow!!! Cantiknya baju ni.. Boleh pakai sedondon masa raya nanti.. Nantikan kemunculannya.. Tungguuuuuuuu.. #akandatang #ejensah #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Assalamualaikum semua.. Selamat pagi.. Moga segala yang dilakukan pada hari ini dan hari2 seterusnya mendapat keberkatan dan keredhaan Allah hendaknya.. Salam positif dari hakak.. Hehehehehehe.. #ejensah #hd618 #harashcollections #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Wow! Bestnya baju ni.. Anak beranak dapat pakai baju sedondon ni.. Sweet sangat.. Ramai tau yang dah order baju.. Siap order untuk buat hantaran lagi.. Korang bila lagi? Jom beli sekarang! #ejensah #hd618 #tshirtcoupleislamik #jomtutupauratdengansempurna #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Hai, assalamualaikum semua.. Sihat ke? Moga semua sihat hendaknya.. Lama dah akak x update post akak kat instagram & facebook.. Sorry la ye, akak ada hal sikit & nak settle kan tu dulu.. Ok, hari ni akak update balik segala yang korang nak k.. Akak rasa korang dah tau kot apa yang akak nak promote.. So, apa lagi? Jom la tempah advertising kat akak & jangan lupa tengok IG @alhajma_catering untuk tempahan katering & kanopi k..✌ #updatepostyangterbaru #akakkembali #hashtagpunbaru #jomtempahsekarang #positivethinking #printing #katering #kanopi #kebaboommmm #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Business card dah selamat sampai kepada tuannya. Nak promote sikit pau pakcik ni.. Siapa yang nak makan pau gebu, boleh pergi gerai pakcik ni, kat depan wetworld pedas.. #paubaiduri #gerentigebu #depanwetworldpedas #terbaik #kebaboommmm #aksesoriwanita #tshirtcoupleislamik #hd618 #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Nak selitkan pakej katering untuk semua jenis majlis. Boleh tengok IG @alhajma_catering . Boleh hubungi 0172787906 untuk keterangan lanjut. #katering #bangi #masakandiasedap #rugitaktempah #terbaik #kebaboom #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Asyik belanja gambar produk je, kali ni belanja gambar suasana kampung.. Hehehehe.. Rehat2 sebelum sambung keje esok..😁 #cutirehatkanminda #kampungku #melakabandarayabersejarah #promotehashtagproduksekali #aksesoriwanita #jualgadgetaccesories #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain
Beberapa lagi testimoni daripada ejen-ejen sah harash collections. Yang paling best, non muslim pun ada yang order baju muslimah. Wow! Gempak ke gempak penangan harash collections. Apa lagi? Jom gi beli. #ejensah #harashcollections #hd618 #bolehwhatsapp #jualgadgetaccessories #aksesoriwanita #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #jomtutupauratdengansempurna #tshirtcoupleislamik
Preorder LIMITED Stok H16 HAPPINESS ✏ Tempoh order : Sehingga HABIS Stok In Shaa ALLAH penghantaran bermula 22 SEPT 2017 ✏WARNA Orange + Dark Grey + Light Grey ❌ Dilarang πŸ”° -Request baju lelaki dewasa roundneck / baju ank lelaki berkolar -Request baju muslimah lengan pendek πŸ”ΉUtk makluman.. saiz model πŸ”° Anak lelaki S Anak Muslimah 28 Suami M Isteri S ✏ Saiz sehingga 4XL sahaja #ejensah #dropship #hd618 #harashcollections #kitatukarhashtag #bolehwhatsapp #aksesoriwanita #jualgadgetaccessories #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada #seremban
Sempena bulan ramadhan ini, setiap tempahan pengiklanan anda, kami akan memberi sampul raya secara percuma!! Jom!! Datang ke kedai kami, tempah iklan, dapat percuma sampul raya!! #bolehdatangkedaitempahterus #bolehcalljugak #printbannerbuntingbusinesscarddanlainlain #sebabtunamakedainikedaionlinemma #macammacamada