#prishtina

547,627 posts

Loading...
Hapja e Dönerit mat tqartit nsheher 🤫🤫🤫🤯🤯🤯 Tezakis me Specialitete Turko Evropiane dhe te tjera. Hapja te premten . #döner #doner #kebap #wrap #prishtina #kosova #kosovo #foodporn #pristina
Bëni gjëra të reja për të arritur qëllimin tuaj. Bëni diçka që nuk keni bërë me parë dhe do shihni rezultate të reja, nga ato që çdo herë i keni endërruar👌😎😎 - - #fakte #motivim #thënietëmençura #fakteinteresante #fakteshqip #instagramshqip #thenie #fjaleteurta #dhuratadora #ledrivula #prishtina #peja #gjilan #shkupi #kosovo #albania #macedonia #dafinazeqiri
😐 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••○ Follow @faktemio Takip @faktemio Ndiqni @faktemio •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••● #dailydoseofmotivation #instaquotesgram #successmotivation #successaddict #prishtina #kosova #shqiperia #inspirationalquotesandsayings #quoteforlife #faktemio #keystosuccess #instathoughts #motivationnation #quoteslover #inspirationquotes #positivepeople #wordsoftheday #mindsetcoach #successquote #miofamily #uplifting #lessonlearned #takeaction #inspiringquotes #wordsmith #teammio #quotesgram #successmindset #entrepreneurmindset #knowledgeispower
As 4 ne qin si harxhon... #fore #hajgare #kosova #prishtina
Mirmëngjesy 😍❤ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••○ Follow @faktemio Takip @faktemio Ndiqni @faktemio •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••● #albania #kosova #prishtina #tirana #dorator #dafinazeqiri #luanator #ledrivula #mmv #peja #gjakova #luanavjollca #faktemio #babastars #kidator #drenas #gjilan #ferizaj #samantator #xhensilator #miofamily #cozman #gjiko #rinator #gjilan #butrintimeri #ledrizlla #teammio #majk
‘A don hala’ nga Tuna, e cila ka ardhur në bashkëpunim me këngëtarin e njohur, Yl Limani. @tunasejdi @ylllimani #kabllogrami #yllilimani #tunasejdi #beautifulsong #happy #newcollaboration #newalbum #newsong #instavideo #instamusic #❤#prishtina #shkupi #tetova #tirana
GoodMorning😍🤞 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••○ Follow @faktemio Takip @faktemio Ndiqni @faktemio •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••● #dailydoseofmotivation #instaquotesgram #successmotivation #successaddict #prishtina #kosova #shqiperia #inspirationalquotesandsayings #quoteforlife #faktemio #keystosuccess #instathoughts #motivationnation #quoteslover #inspirationquotes #positivepeople #wordsoftheday #mindsetcoach #successquote #miofamily #uplifting #lessonlearned #takeaction #inspiringquotes #wordsmith #teammio #quotesgram #successmindset #entrepreneurmindset #knowledgeispower
next page →