#productmalaysia

12,435 posts

Loading...
HILANG 21KILO πŸ™€πŸ™€ . Terkejut woi 😭. Bagi kak mek kalau DIA buleh kenapa awk tak buleh kan? opkosss la boleh dengan bantuan DARY TEATOX kihkihkih πŸ‘… . bayangkan customer kita ni dari saiz XL sekarang da pakai saiz XS tau. Tapi lagi part paling sonok dah bole pakai saiz FREESAIZ fuhh hebat naw naw penangan DARY TEATOX khen πŸ€— bukan mahal beratuih pun kak oi RM40 je BELUM MASUK POSTAGE . kalau nak cantek nak kuruih kena keluar MODAL sikit la baru DARY TEATOX bole tolong TAMPOR LELAJU LEMAKS JAHAT yang dah lama dok menimbun & mengunung dalam badan korang tu wiwiwi πŸ‘… β €β €β €β €β €β € korang sndiri boleh fikir SAMPAI BILA LA NAK JADI DEMOK memang la comel tapi opkos dah MUAK kena perli dengan kengkawan or kaum keluarga korang khen khen πŸ˜” ape kata buktikan dekat dorang yang AKU PUN BOLEH JADI CUN MELECUNSS kalah Kilafairy πŸ‘» β €β €β €β €β €β € korang baca dulu FEEDBACK agak agak macam tergerak hati nak TORAI si DARY TEA ni boleh contact kite in sha Allah kite sama sama SLIMkan badan β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β € yang penting memang TAKDA SIDE EFFECT ye jd jangan NEVES sebab DARY TEATOX mmg TAKSAMA macam prdct lain yang korang dah TORAI tu πŸ™‹ β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €πŸ™…πŸΌtakda pening kepala β €β €β €β €β €β €πŸ™…πŸΌtakda mual mual β €β €β €β €β €β €πŸ™…πŸΌtakda "mood swing" β €β €β €β €β €β €πŸ™…πŸΌtakda cirit birit β €β €β €β €β €β € sapa nak KURUIH jom contact kita lelaju HARI-HARI ADE POSTAGE kalau nk join sekaki pun sempat lagi πŸ’πŸ» β €β €β €β €β €β € β €Whatsapp Kak Mek lelaju πŸ“²014 2693226 πŸ“²014 2693226 πŸ“²014 2693226
YEAHHHHHHH SAMBAL GORENG PEDES NGECESSS pilihan kaki2 travel. Mudah bawak Rasa dia awesome Penambah selera #sambaltravel #sambalsedap #sambalgorengterbaik #sambalpedesngences #sambalterbaik #productmalaysia #productterbaik #sedapxterkata #sekalimakanpastinaklagi
BILA MASA NAK MINUM SKINNY & SLIMMY . Take note ya kesayangan mek semua . Skinny Leg Tea minum waktu PAGI sebelum SARAPAN . Slimmy Body Tea minum waktu MALAM sebelum TIDUR . BOLEH CAMPUR KE SKINNY & SLIMMY? . Jawapan nya TAK BOLEH CAMPUR ya diknon. Kang kalau campur tak dapat kurus lain yang mendapat kang πŸ˜… . Nak kurus nak borak-borak dengan mek pasal DARY TEA meh whatsapp mek terus 0142693226
Alhamdulillah Cepat dan pantas Sayang kamu semua ketat2 @chocofit.co and @farahramzi_ satu hari dah smpai. Haii Chocolista πŸ’– Chocofit Bukit Mertajam here πŸ™‹β€β™€οΈπŸ’ƒ Jom grab Combo ketuk meja. Sapa cepat dia dpt. Jgn kata sis x payung β˜‚οΈ πŸ€—πŸ˜πŸ˜˜ PROMOSI PROMO COMBO KETUK MEJA masih berjalan, beli 3KOTAK CHOCOFIT 🍫🍫 + 1LEMONFIT πŸ‹πŸ‹ + FREE LOTION SLIMMING CHOCOCURVE πŸ’ƒπŸ’ƒ+ PINK SHAKER + + FREE COD ,dengan harga lagi murah daripada harga asal... Selagi stock masih ada yaπŸ˜πŸ’–πŸ’–πŸ’– Berminat wasap http://wasap.my/60195297649 @chocofit_bukitmertajam COD πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅ sentiasa . . #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #productmalaysia #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #ds #agentwanted #chocofitbukitmertajam #bayanbaru #sgara #sgdua #agentdiperlukan #tasekgelugor #perda #seberangjaya #detoxlemon #chocofitMerataNegeri #autocity #mcd #rezekidariallah #rezeki #team #squadfarah #sayangketatsendatpadat
Sneeze Clothing Edition : RIDE WITH RESPECT S - 2XL Rm75 Setiap edition SNEEZE CLOTHING adalah LIMITED, kalau stock habis, kira habis no reprint. Setiap edition printing hanya 50 helai sahaja, mix size, jadi cepat2 beli sblum terlepas. #sneezeclothing #mythesyndicate #madeinmalaysia #MadeInMalaysia #MalaysianMade #buatananakbangsa #buatanmalaysia #buatantempatan #buatantangan #handmade #productmalaysia #brandmalaysia #JenamaLokal #jenamamalaysia #JenamaTempatan #onlinemurah #sayajualonline #ootdmalaysia #kualalumpur #malaysianstyle #produkkulit #lokalah #lokalfest
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Selamat trngahari!! Berminat dengan pembelian madu @beefactoryhqbyshuib tapi terpaksa matikan hasrat kerana tiada penghantaran COD di lokasi anda? Sila hubungi agen kami yang tertera dan follow ig mereka untuk pembelian @madulicious_factory @beefactoryshuib_sheera @ikaalesha @ammar_zaharie #jalanjalancarimakan #malaysianfood #productmalaysia #beehoney #honeyfarm #freshfromfarm #madu3sb #madubeefactorymelaka #beefactoryhqbyshuib #shuibsepahtu
Ini sambal 5 ha ha ha ha ha dri Adtis @sharif_zero ..Trema kaseh diucpkan .. So pd and a smua apalagi cepat dptknnye skrg . DM ke @sambalpedesn semestinye sedap cm πŸ‘πŸ‘πŸ‘ @sambalpedesn #ngencesmoni #sambaltravel #sambalsedap #sambalgorengterbaik #sambalpedesngences #productmalaysia #productterbaik #sedap #sekalimakanpastinaklagi
DUA HARI lagi STOCK AKAN SAMPAI!!!! 😱😱😱 KORANG DAH READY KE TU???????? PAKEJ PROMOSI MASIH AVAILABLE LAGI TAU, 😏😏 . Kalau nak join order cecepat ws HOTLINE DAIRYGO 0123354045 SEKARANG!!!! #tehtarikterbaik #tehtarikdairygohq #dairygotehtarik #dairygo #sekaliminumpastinaklagi #PROMOSI #productterbaik #productmalaysia @dairygo_
Boleh dapat kan product kami organic deodorant by NATURE VIBE di KAUZS shah alam. G-3A Ground Floor Alam avenue Jalan serai wangi H16/H, Section 16, Shah alam, 40200 Shah Alam, Selangor #naturevibe #organikdeodorantmalaysia #organicdeodorantmalaysia #naturaldeodorantmalaysia #deodorantmalaysia #deodorantmurah #sayajual #viralmalaysia #productmalaysia #produkmalaysia #ubatketiakputih #ubatketiakmurah #ubatketiak
www.effatihah.com . HI GOAT SUSU KAMBING . 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 . KELEBIHAN DAN MANFAAT . Memperkuatkan tulang untuk menjaga kesihatan gigi dan gusi Membantu badan dalam pengambilan dan penyerapan zat besi. Membantu fungsi saraf.#effatihah Menghindarkan daripada kanser kolon dan rektum. Mengurangkan tekanan darah tinggi. Menghindarkan kekejangan otot-otot badan. Ia membantu dalam penyakit mental seperti schizophrenia dan ia juga menguatkan daya ingatan. Membantu badan dalam penggunaan tenaga daripada makanan.#effatihah Diperlukan untuk membebaskan tenaga daripada protein, lemak dan karbohidrat. . 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏 . Whatsapp dengan klik link di bawah: 🌺http://effatihah.wasap.my - 010 809 0770 🌺http://effatihah1.wasap.my - 012 939 9009 🌺http://effatihah2.wasap.my - 010 504 5392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah . 🐏🐏🐏🐏🐏🐏 . #effatihah #higoatsusukambing #higoatmurah #higoatoriginal #higoatsusukambingmurah #higoatsusukambingborong #original #murah #skincare #suppliment #susukambing #family #higoatsphyru #coffeesphyru #local #malaysia #productmalaysia #muamalaysia #mekapartis #skincaremurah #supplimentoriginal #pemborong #pembekal #juskesihatan #almas #pamoga #tamarcocoa #sayajualmurah #bazarpaknil #igshopmurah
www.effatihah.com . LOSYEN YUSMIRA PATI HALIA S PERUT . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . KELEBIHAN DAN MANFAAT 1. Membantu membuang angin dalam badan 2. sangat sesuai untuk urutan ibu ibu lepas bersalin 3. membantu melancarkan peredaran darah 4. membantu menghapuskan lemak berlebihan 5. membantu mengatasi selulit dan rekahan selepas bersalin 6. membantu mengempiskan perut yang buncit 7. membantu membentuk tubuh badan agar lebih langsing 8. membantu mengatasi lenguh-lenguh , sengal sengal sendi, perut kembung, sakit perut, sakit pinggang, kebas kebas tangan dan kaki, sakit otot dan lutut. 9. tidak berminyak dan melekit 10. sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . CARA PENGGUNAAN . Sapu dan gosok di tempat-tempat yang diperlukan . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . Whatsapp dengan link di bawah: πŸ’ƒhttp://effatihah.wasap.my/ - 010 809 0770 πŸ’ƒhttp://effatihah1.wasap.my/ - 012 939 9009 πŸ’ƒhttp://effatihah2.wasap.my/ - 010 504 5392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor . #sayajualmurah #bazarpaknil #yusmiralosyen #losyenyusmiramurah #losyenyusmiraoriginal #losyenyusmiraextrahot #losyenyusmirapatihalia #losyenoriginalmurah #yusmirasuperhot #losyenyusmirapluslimaunipis #produkyusmira #losyendherbs #duniaherbs #losyenlangsing #losyenmurah #kosmetikmurah #effatihahbeauty #igshopmurah #igshoporiginalmurah #onlineshop #ephyrapremium #produkviral #kosmetikviral #swapreview #local [product#productmalaysia
Photo shoot and burn Arissa & iman πŸ’ž Photo by : @uwais.hambali #weddingmalaysia #nikonmalaysia #productmalaysia #eventmalaysia
Photo shoot and burn Arissa & iman πŸ’ž Photo by : @uwais.hambali #weddingmalaysia #nikonmalaysia #productmalaysia
Mari baca apa yang agent kami cakap pasal flatfix. . Jika berminat nak jadi agent DM kitaorang sekarang. 😁😁😁😁 #agentmalaysia #stokismalaysia #stokis #business #flatfix #flatfix625 #malaysiamade #productmalaysia #raymin #justincase
Mari baca apa yang agent kami cakap pasal flatfix. . Jika berminat nak jadi agent DM kitaorang sekarang. 😁😁😁😁 #agentmalaysia #stokismalaysia #stokis #business #flatfix #flatfix625 #malaysiamade #productmalaysia #raymin #justincase
Mari baca apa yang agent kami cakap pasal flatfix. . Jika berminat nak jadi agent DM kitaorang sekarang. 😁😁😁😁 #agentmalaysia #stokismalaysia #stokis #business #flatfix #flatfix625 #malaysiamade #productmalaysia #raymin #justincase
Mari baca apa yang agent kami cakap pasal flatfix. . Jika berminat nak jadi agent DM kitaorang sekarang. 😁😁😁😁 #agentmalaysia #stokismalaysia #stokis #business #flatfix #flatfix625 #malaysiamade #productmalaysia #raymin #justincase
RAJA SEGALA HERBA DARI HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN TERGEMPAR : 23 HERBA DLM 1 GABUNGAN MANTAP HERBA TERPILIH & MAKANAN SUNNAH MEMBERIKAN KESAN YG BERGANDA UTK MEMBANTU KESIHATAN YG TERBAIK UTK ANDA SMUA . #productkesihatan #productterbaik #productmalaysia #seraimas #seraimashq #rajasegalaherba
RAPUNZEL HAIR CARE πŸ‘ΈπŸ» . Paling best Hari pertama pakai dah ada kesan . βœ”Rambut wangi βœ”Rambut jd lembut βœ”Xkusut βœ”Senang diurus . Kalau rambut jd sihat, kurang gugur..itu akn mengambil masa lama sedikit dlm seminggu ke atas 😘 . . Jom rawat masalah rambut dgn RHC.. whatsapp sis 013-4478528 ❀❀ . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Hasil guna rapunzel haircare. Alhamdulillah dalam masa 4 hari shja dh nampak kesan. Rambut jadi lebih lembut dan kurang gugur 😍 😍 . Sape ada masalah rambut tu Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak..insya Allah membantu πŸ˜‰ . whatsapp sis 013-4478528 @ Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda ❀❀ . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiaberbahaya #instashopmalaysia #igshop #igersmalaysia #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig
RAPUNZEL HAIRCARE " Let It Free " . . Bebaskan ikatan rambutΒ kita jika berada di rumah atau di tempat-tempatΒ yang sesuai tidak berhijab. . Rambut yang sering diikat akan mudah gugur dan berbentuk serta menggerbang. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . . . #RHCtips #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
TESTIMONI HAID LANCAR JELLY GAMAT . Efek samping haid tidak lancar, adalah terjadinya komplikasi yang berpengaruh pada tingkat kesuburan wanita serta osteoporosis. Penderitanya juga bisa mengalami kesulitan hamil, jika masa ovulasi yang ditunggu tidak segera tiba. Komplikasi yang berupa osteoporosis, dapat terjadi jika penderita memiliki hormon estrogen yang rendah . Testimoni jelly gold g untuk haid tidak lancar menjadi lancar Nama : Dr.Aida Khirmadhani Nasution Usia : 25 tahun Alamat : Medan Keluhan : Haid Tidak Teratur dan Sakit . Sejak pertama kali saya haid yaitu kelas 5 SD sampai sekarang, haid saya tidak pernah teratur dan sangat sakit sekali sehingga terkadang saya sampai demam menahan sakitnya. Haid saya terkadang 1 bulan 2 kali, terkadang bisa 2 bulan sekali baru haid. Sejak saya kuliah haid saya setiap hari ada walaupun hanya setetes, berhenti Β± 5 7 hari saja sudah haid lagi . Tetapi sejak senior saya dr. Yoseline meminta saya mengkonsumsi Gold-G haid saya teratur, selalu datang tepat di awal bulan, Β± 5 hari sudah bersih dan sakitnya perlahan-lahan tidak terasa lagi. Saya benar-benar takjub melihat dan merasakan hasilnya. Terima kasih GNE, telah memproduksi produk sebagus Gold-G. Semoga khasiatnya semakin banyak dirasakan sehingga bisa menyehatkan masyarakat seluruh Indonesia. Amin ya robbal’alamin . .solusi segala macam penyakit. Harga sedang ada promo guys diskon s/d 50% untuk informasi Pusat Jelly Gamat Gold G #jellygamat #jellygamatgoldg πŸ“±Wa :081385538030 ⚠ Promo Diskon s/d 50% Klik IG ‡ @pusatgamatgold . . . . . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Customer feedback 🌹 . Dlu nye Crush Lipmatte , da ramai jatuh hati 😍 lagi kan skrang da tuka ke Wawa Lipmatte with new packaging and better formula πŸ˜— . πŸ’„RM45 πŸ’„πŸ’„RM80 + FREE GIFT 🌹 jika anda order dari #teamakyra ! . Pos SM (RM8) | SS (RM12) . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #selangor #malaysiaproduk #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal #teamakyra #dropship #cosmeticsmalaysia #productmalaysia #kkmapproved #aeonwellness #newproduct #wawalipmatte #wawaserum #wawaskinbooster #wawafoundation #wawaeyebrowpencil #murahmurah #wawaliptreatment #greentea
Customer feedback 🌹 . Dlu nye Crush Lipmatte , da ramai jatuh hati 😍 lagi kan skrang da tuka ke Wawa Lipmatte with new packaging and better formula πŸ˜— . πŸ’„RM45 πŸ’„πŸ’„RM80 + FREE GIFT 🌹 jika anda order dari #teamakyra ! . Pos SM (RM8) | SS (RM12) . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #selangor #malaysiaproduk #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal #teamakyra #dropship #cosmeticsmalaysia #productmalaysia #kkmapproved #aeonwellness #newproduct #wawalipmatte #wawaserum #wawaskinbooster #wawafoundation #wawaeyebrowpencil #murahmurah #wawaliptreatment #greentea
Customer feedback 🌹 . Dlu nye Crush Lipmatte , da ramai jatuh hati 😍 lagi kan skrang da tuka ke Wawa Lipmatte with new packaging and better formula πŸ˜— . πŸ’„RM45 πŸ’„πŸ’„RM80 + FREE GIFT 🌹 jika anda order dari #teamakyra ! . Pos SM (RM8) | SS (RM12) . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #selangor #malaysiaproduk #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal #teamakyra #dropship #cosmeticsmalaysia #productmalaysia #kkmapproved #aeonwellness #newproduct #wawalipmatte #wawaserum #wawaskinbooster #wawafoundation #wawaeyebrowpencil #murahmurah #wawaliptreatment #greentea
Rangkaian Rapunzel Haircare terdiri drp Shampoo, Conditioner, Hair Mask dan Serum. Set lengkap dan solusi utk segala jenis dan masalah rambut anda πŸ™†πŸ»β€β™€οΈ . . πŸ‘ΈπŸ» HARGA BASIC SET . 🌸Basic set (Rapunzel Shampoo & Conditioner) RM80 SM | RM85 SS . 🌸Basic set (Shampoo Anti Dandruff & Conditioner) RM85 SM | RM90 SS . . πŸ‘ΈπŸ» HARGA COMBO SET . 🌸 Combo set (Rapunzel Shampoo, Conditioner,Hairmask & Serum) RM130 SM | RM135 SS . 🌸 Combo set ( Rapunzel Shampoo Anti Dandruff, Conditioner, Hairmask & Serum) RM135 SM | RM140 SS . . πŸ‘ΈπŸ» HARGA LOOSE ITEM . πŸ’‹ Rapunzel Shampoo 300ml - RM48 πŸ’‹ Rapunzel Shampoo 300ml (Anti Dandruff) - RM53 πŸ’‹ Conditioner 300ml - RM45 πŸ’‹ Hairmask 150ml - RM 40 πŸ’‹ Serum 30biji - RM40 ❗Loose item - Postage RM8 SM, RM12 SS . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Hasil guna rapunzel haircare 😍 😍 . Selalu org ckp dalam pantang rambut akan gugur banyak. Tapi dgn rapunzel haircare InsyaAllah masalah rambut gugur teruk dapat diatasi πŸ€— . Sape ada masalah rambut tu Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak..insya Allah membantu πŸ˜‰ . whatsapp sis 013-4478528 @ Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda ❀❀ . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiaberbahaya #instashopmalaysia #igshop #igersmalaysia #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig
Bagi yg bertudung amat digalakkan guna Rapunzel Hair Care . . Kenapa??.. Bila kita bertudung rambut akan terasa gatal2, tambah bila seharian bekerja. Balik kerja bukak tudung semerbak bau kepam 😷😷😷. so that's why gadis2 ayu bertudung wajib dapatkan Rapunzel Hair Care ya ❀😘 . Nak settlekan masalah rambut gugur ? Puas cuba mcm2 produk tapi masih tak berhasil ? Jom cuba Rapunzel Hair Care . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebasparaben #hairserum #sparambut #likeforlike #like4like #visitmyig #instashop
Nak Order ?? PM saya lajuΒ² *(Ena Fazlina)* www.watsap.my/0107018255/Sayyidati *#WeAllSayyidati * *#productmalaysia * *#SayaPakaiSayaJual * *#sayyidaticosmetic * @sayyidaticosmetic.hq www.sayyidati.com *KEKAL ANGUN DAN CANTIK DENGAN* *SAYYIDATI*
Ramai dah yang merasa chocojar crispy nii...sedih la klu awak x rse tauu😒😒 ni nak habaq sikitπŸ˜€. Apa yang bestnya dengan chococrispy nk ? . Coklat berkualiti, . Topping eksklusif, Bertih beras rangup, . Tetapi pada satu harga. Kenapa bayar lebih?? πŸ˜‚ . Anda boleh menikmati Chococrispy yang rasanya manis-manis dan tidak pahit . Anda boleh mendapatkan keseronokkan yang maksima setiap kali makan. #chococrispy #chocojar #chocolate #food #bazarpaknil #chocojar #chococrispyhq #chococrispy #chocorice #chocolate #chocojarmurah #murah #chocoleleh #chocojar #dropshipwanted #codperak #codbatugajah #chococod #chococrispycod #coklat #productmalaysia #malaysia #2018 #cadbury #sayajual #isell #chocojarviral #malaysianfood #food #chocojar
LOSYEN YUSMIRA PATI HALIA S PERUT . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . KELEBIHAN DAN MANFAAT 1. Membantu membuang angin dalam badan 2. sangat sesuai untuk urutan ibu ibu lepas bersalin 3. membantu melancarkan peredaran darah 4. membantu menghapuskan lemak berlebihan 5. membantu mengatasi selulit dan rekahan selepas bersalin 6. membantu mengempiskan perut yang buncit 7. membantu membentuk tubuh badan agar lebih langsing 8. membantu mengatasi lenguh-lenguh , sengal sengal sendi, perut kembung, sakit perut, sakit pinggang, kebas kebas tangan dan kaki, sakit otot dan lutut. 9. tidak berminyak dan melekit 10. sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . CARA PENGGUNAAN . Sapu dan gosok di tempat-tempat yang diperlukan . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . #sayajualmurah #bazarpaknil #yusmiralosyen #losyenyusmiramurah #losyenyusmiraoriginal #losyenyusmiraextrahot #losyenyusmirapatihalia #losyenoriginalmurah #yusmirasuperhot #losyenyusmirapluslimaunipis #produkyusmira #losyendherbs #duniaherbs #losyenlangsing #losyenmurah #kosmetikmurah #effatihahbeauty #igshopmurah #igshoporiginalmurah #onlineshop #ephyrapremium #produkviral #kosmetikviral #swapreview #local [product#productmalaysia
NAAAAAAAHHHHH !!! KAMI DH NGECESSSS NYUM NYUM NYUM SEDAPNYE .. ANDA BILA LAGI ? Berminat blh DM ke ; @sambalpedesn atau hubungi di no talian HP ; 013-2475899 utk tempahan . #sambaltravel #sambalsedap #sambalgorengterbaik #sambalpedesngences #sambalterbaik #productterbaik #productmalaysia #sekalimakanpastinaklagi #jorasmlm2018 #joras #JORAS #teamJORAS2018 #MLM2018 #Maharajalawakmega2018
[ TERGEMPAR! - 23 HERBA DALAM 1 ] Penemuan RAJA SEGALA HERBA, Gabungan mantap herba terpilih dan makanan sunnah memberi kesan berganda untuk menjadi pembantu kesihatan terbaik anda! . Membantu pelbagai masalah kesihatan utama muda mudi seawal 12 tahun dan warga emas. Penemuan Raja Segala Herba yang diperkaya dengan Madu, Buah TiΓ­n, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan lain-lain. 10 KELEBIHAN HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN! 1. Mengurangkan #darah #tinggi dan #kencing #manis . 2. Menurunkan #kolestrol . 3. Membantu sistem pencernaan. 4. Meningkatkan #ketahanan badan. 5. Membantu mencegah #buasir . 6. Membantu mengurangkan #alahan . 7. Mengurangkan #sakit #sendi dan #lemah #otot . 8. Mempercepatkan penyembuhan #luka dan #kecederaan . 9. Mengurangkan #demam dan mencegah #gastrik . 10. Membersihkan #usus serta #buah #pinggang . Ikuti Perkembangan SeraiMas Herbs, Raja Segala Herba di: Website: http://seraimas.my/ Careline: +60127848364 #productkesihatan #productterbaik #productmalaysia #seraimas #seraimashq
Pernah teringinkan rambut yang lebih lebat, sihat dan tak bercabang, lebih mudah diatur, lebih berkilau, dan lebih panjang? . Jawapan nya senang sahaja, hanya dengan Rapunzel Hair Care sebabnya Rapunzel mengandungi faktor pelembab yg paling tinggi and at the same time membantu mempercepat pertumbuhan rambut 😘❀️✨ . Berminat??? WhatsApp 0126063783 utk sebarang pertanyaan ataw pembeliaan KπŸ€—πŸŒΈ . #rapunzelhairs #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig
BABYNEST =========== tilam baby berbentuk sarang @Baby nest πŸ‘‰πŸ’―βœ”Kekabu asli πŸ‘‰minky +cotton Rm175.00 inc bolster, riben, bantal lekuk 🌸lembut & gebu 🌸Mudah dibawa travel 🌸Bantal berlekuk bagi menjaga kepala bayi 🌸Mempunyai divider bagi menghalang bayi dari tergolek keluar tilam 🌸Mempunyai tali berfungsi adjust divider 🌸Boleh dimasukkan kedalam buaian 🌸Boleh dijadikan alas didalam stroller 🌸Bentuk yang comel 🌸bayi juga berasa selamat seperti didalam dakapan ibu.. "Simanja tidur lena, ibu gembira" Ws 0126394838 Pre order... www.wasap.my/+60126394838 https://www.facebook.com/pn.finie/ #babynest #babynestmalaysia #settilambayimurah #settilambaby #tilamviral #tilambayi #barangbabyMurah #babyfair #baazarpaknil #newborn #listbarangbaby #maternity #cottonmurah #minkydot #fleece #tilamnewborn #bantalkekabu #babynestkekabu #kekabuasli #tilambayimalaysia #productmalaysia #permatahati #berpantang
BABYNEST =========== tilam baby berbentuk sarang @Baby nest πŸ‘‰πŸ’―βœ”Kekabu asli πŸ‘‰minky +cotton Rm175.00 inc bolster, riben, bantal lekuk 🌸lembut & gebu 🌸Mudah dibawa travel 🌸Bantal berlekuk bagi menjaga kepala bayi 🌸Mempunyai divider bagi menghalang bayi dari tergolek keluar tilam 🌸Mempunyai tali berfungsi adjust divider 🌸Boleh dimasukkan kedalam buaian 🌸Boleh dijadikan alas didalam stroller 🌸Bentuk yang comel 🌸bayi juga berasa selamat seperti didalam dakapan ibu.. "Simanja tidur lena, ibu gembira" Ws 0126394838 Pre order... www.wasap.my/+60126394838 https://www.facebook.com/pn.finie/ #babynest #babynestmalaysia #settilambayimurah #settilambaby #tilamviral #tilambayi #barangbabyMurah #babyfair #baazarpaknil #newborn #listbarangbaby #maternity #cottonmurah #minkydot #fleece #tilamnewborn #bantalkekabu #babynestkekabu #kekabuasli #tilambayimalaysia #productmalaysia #permatahati #berpantang
Assalamualaikum & Selamat Pagi smua . Da minum teh tarik DAITYGO ke belum????? Haaa kalau belum boleh la WS atau DM mana mana agent sah Dairygo @dairygo_ SEMESTINYE HANYE YG TERBAIK UTK ANDA SMUA .. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #tehtarikterbaik #tehtarikdairygohq #tehtarik #tehtarikdairygo #sedap #sekaliminumpastinaklagi #productterbaik #productmalaysia #pakkodie #pakodie #nayan
Wow terbaik !!!! SAMBAL GORENG PEDES NGECESSS pilihan kaki2 travel. Mudah dibawak Rasa dia awesome Penambah selera Sekali makan pasti nak nak lagi .. DM ke @sambalpedesn Cepat utk tempahan . @sambalpedesn #sambaltravel #sambalsedap #sambalgorengterbaik #sambalpedesngences #sedap #productterbaik #productmalaysia #sedapxterkata #sekalimakanpastinaklagi #pakodie #pakkodie #nayan
Mesti chuolls nak tahu kan apa function Rapunzel haircare ni kan? Hakak share apa yg best sangat pasal Rapunzel ni 😘 . Keistimewaan Rapunzel Hair Care: 1. Mempercepatkan Proses pertumbuhan rambut 2. Melebatkan rambut 3. Menghilangkan masalah keguguran rambut, kelimumur, kegatalan kulit Kepala dan lain lain masalah 4. Mengharumkan rambut dan wangian yang berpanjangan 5. Melembutkan rambut serta memperbaiki struktur rambut rosak 6. Bagi yg berhijab, amat digalakkan mencuba Rapunzel supaya rambut tidak kepam & menyegarkan kulit kepala setelah seharian mengenakan hijab . Jom whatsapp Xera lelaju ye 0126063783 😘😘😘 . #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #sayajualshampoo #handmade #shampoo l #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig
Mesti chuolls nak tahu kan apa function Rapunzel haircare ni kan? Hakak share apa yg best sangat pasal Rapunzel ni 😘 . Keistimewaan Rapunzel Hair Care: 1. Mempercepatkan Proses pertumbuhan rambut 2. Melebatkan rambut 3. Menghilangkan masalah keguguran rambut, kelimumur, kegatalan kulit Kepala dan lain lain masalah 4. Mengharumkan rambut dan wangian yang berpanjangan 5. Melembutkan rambut serta memperbaiki struktur rambut rosak 6. Bagi yg berhijab, amat digalakkan mencuba Rapunzel supaya rambut tidak kepam & menyegarkan kulit kepala setelah seharian mengenakan hijab . Jom whatsapp Xera lelaju ye 0126063783 😘😘😘 . #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #sayajualshampoo #handmade #shampoo l #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig
Striking wallet dengan jeans. Memang ngam. Fade denim jeans with Bifold Vegetable tanned leather Wallet. Mai pakai ni kalau nak striking. Harga RM 150
next page →