#productmalaysia

11,039 posts

Loading...
Feel confused on what ADANIA Organic Cleansing Oil is for? . . If you're a newbie in skincare, you'll need to know about "DOUBLE CLEANSING". Double cleansing is all the rage worldwide. Especially in Korean beauty a.k.a K-Beauty. . . Simply put, double cleansing is the act of cleansing your face twice at a time, with TWO different cleansers. One is oil based cleanser. And another one is the usual normal cleanser (water based). . . ADANIA Organic Cleansing Oil can be used as an oil based cleanser for double cleansing. With its pure, natural-organic ingredients, it's the best choice as your oil based cleanser. Also helps to CLEAN and REMOVE your make-up without any hassle and effortlessly. . . If you haven't try the double cleansing method, try it 😀 you'll feel the instant difference in terms of how your skin feels to the touch. Soft and supple. . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou #teamadaniaphilia
Kesan supplement ni makan masa 1- 2 minggu. Ada orang 1 minggu dah nampak kesan, ada yang dua minggu dan ada yang tiga bulan. Atas badan dan hormon badan masing2.😻 . Badan setiap orang tak sama, ada cepat dan ada yang lambat. . Yang penting konsisten dan sabar ok👍 Air kena minum secukupnya,sekurangnya 3 liter sehari..😳Jangan banyak alasan. . Awal2 belum cuba lagi dah cakap saya tak mampu . Negative! . Jom order skinlovers sekrang..😍 0182384295 #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
Betul ke sis basic cukup 2 bulan pakai? Yeke sis? Benarrr. Jangan kau ragu ragu syg.. eh! U nak chantek u kena bijak jugak adjist u budget. Tak semestinya nak canthek kena berabeh duit😝 . Rambut kembang kasaq kelimumur jatuh macam snow tanpa musim. Botak sampai nampak kulit kepala. Meh share share uols punye hair problem. Jgn malu. Klu malu lama lgi la uols jd x chantek hihi 😁 . . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
PROMOSI GUMMY BEAR MASIH ADA YERR..JOM CEPAT2 ORDER SEBELUM TERLAMBAT 😘 . RM105 SM, RM 110 SS. JIMAT RM15 TAU KALAU BELI SKRNG 😁😁 . . GUMMY BEAR By RAPUNZEL 🐻🍇 . . ✨ *Kebaikan Gummy Bear* ✨ Gummy Bear vitamin rambut untuk menjadikan rambut anda sihat, cantik dan panjang . . 🌸 Mempercepatkan pertumbuhan rambut 🌸Melebat, memanjangkan & menguatkan akar rambut 🌸Menyuburkan & menyihatkan rambut 🌸Memperbaiki kesihatan rambut secara menyeluruh 🌸Rambut akan lebih bersinar, beralun & mudah diurus 🌸Meningkatkan kelembutan & mengembalikan kesegaran rambut 🌸Memulihkn kerosakan rambut yang rapuh, kering, & bercabang. 🌸Merawat rambut kusut & kasar 🌸Melindungi rambut dari kerosakan akibat sinaran UV . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . #gummybear #vitaminrambut #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . . Rambut cepat panjang dan cantik dgn vitamin gummy Bear 😍 . Jom dapatkan sekarang.. Promosi sehingga 31/8..jimat sehingga RM15 tau uolsss 😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
UNTUK YANG MALAS MAKEUP TEBAL..Tapi nak kulit Cantik Glowing kemerahan sepanjang hari? 🤔 . WAJIB cuba skinlovers ni.. TAK perlu krim siang malam, cucuk vit c atau sapu memacam produk! . Sekali beli tahan 1bln... jangan consume lebih takut terlebih pinkish licin mcm patung lilin nanti 😂😂😂 . Produk Cerah tanpa pengelupasan! . Berminat untuk menjana pendapatan?#dropsip #agent #stokis . Jom whatsap neesa skrang❤️ 0179708986 . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
Pada suatu ketika dahulu, ADANIA Creamy Natural Body Bar adalah bersaiz besar, XXL to be exact! Kini, beliau telah bersaiz kecil, sama seperti ADANIA Soap Bars yang lain yang seangkatan dengannya. . . ADANIA Creamy Natural Body Bar kini dah berubah saiz kerana beliau tidak tahan dengan kata-kata mereka yang selalu mengeluh, kenapa awak ni besar sangat? Lama tau saya nak habiskan awak 1 buku besar ni 🤣 . . Setanding dengan harga, ADANIA Creamy Natural Body Bar kini hanya RM29 sahaja. . . Kenapa ADANIA keluarkan body soap macam ni? Sebab kami seseorang yg sangat nostalgia.. Teringat dulu dulu mandi gunakan sabun buku. . . Selain tu, bagi yg gemar beraktiviti outdoor, boleh potong sabun ni to small pieces. Jadi sangat efisien utk bawa ke mana mana. . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou #teamadaniaphilia
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK ANEMIA . Anemia juga bisa terjadi jika sel-sel darah merah tidak mengandung cukup hemoglobin. Hemoglobin adalah protein kaya zat besi yang memberikan warna merah darah. Protein ini membantu sel-sel darah merah membawa oksigen dari paru-paru ke seluruh tubuh . Jika Anda memiliki anemia, tubuh Anda tidak mendapatkan cukup darah yang kaya oksigen. Akibatnya, Anda mungkin merasa lelah atau lemah. Anda juga mungkin memiliki gejala lain, seperti sesak napas, pusing, atau sakit kepala . Nama : Nusanto Usia : 28thn Keluhan : Anemia Aplastic . Dokter memvonis saya menderita anemia aplastic pada tangal 7 mei 2006. Sebelumnya sama sekali tidak ada gejala atau skit yang mencurigakan. Penyakit anemia aplastic terjadi karena sel yang memproduksi butir darahmerah. Pada susmsum tulang belakang tidak dapat menghasilkansel darahmerah dalam jumlah yang cukup . Saat masih di rumah sakit tepatnya thl 28 mei 2006 istrisaya mendapat saran dari teman untuk mengkonsumsi Jelly Gamat. Dengan masih mrnyimpan harapan untuk dapat hidup kemnali sehat, istri membantu saya minum jelly gamat gold g 3x 3sdm/hari . Dalam waktu 2 minggu setelah minum jelly gamat gold g Trombosit naik menjadi 5800 dan Hb 6, dan tidak lagi terjadi pendarahan, seiring dengan itu perlahan-lahan wajah dan tubuh tidak lagi pucat, dan mulai bertenaga. Makanan kesehatan gamat sangat bermanfaat untuk saya . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK BOPENG . Cara mengatasi bopeng bekas jerawat dengan cara alami adalah cara terbaik yang d apat dilakukan oleh penderita jerawat yang takut akan resiko obat atau cream wajah yang mengandung bahan kimia . Nah dengan mengunakan cara alami tentunya selain bebas resiko juga mengandung berbagai macam manfaat di dalamnya. Tidak hanya untuk menghilangkan bopeng bekas jerawat, namun juga terdapat berbagai zat yang baik untuk kesehatan dan perawatan kulit . Nama : Alfian Keluhan : Bopeng Di Wajah . Bopeng di wajah saya ini dikarenakan jerawat yang saya tekan dan kelamaan menjadi bopeng. Sudah 1 tahun lebih bopeng di wajah, diobati dengan obat lain tetap saja tidak hilang . Tetapi saya harus lebih rutin sekali dalam seharinya karena kalau telat masih sering terasa kasar lagi. Perlahan mulai lumayan bekas bopeng rada ilang dan halus, saya pun harus hindari makan goreng gorengan atau yang berminyak berlebihan, karena langsung muncul bintik-bintik lagi di wajah . Setelah rutin hampir 1 botol jelly gamat habis sudah terlihat perubahan yang sangat memuaskan. Saya pun sudah merasa percaya diri dengan wajah yang hilang dari Bopeng . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Saturday Morning sayang! Sales are still ongoing tauuuu!! BUY 2 FREE 1. Sales till 31 August ni💋💋. #redvelvetkukiss #redvelvet #cookies #krukkrakkrukkrak #premiumcookies #partyplanner #productmalaysia #sayajual #halal #buy2free1
TESTIMONI JELLY GAMAT EKSIM . Sebagian besar orang mengira, eksim adalah penyakit kulit menular. Padahal, pendapat tersebut tidak sepenuhnya benar . Para ahli dermatologi meyakini bahwa serangan eksim dipengaruhi faktor keturunan dan lingkungan . Testimoni Jelly Gamat Gold G Untuk Eksim . Nama : Agus Suharyanti Usia : 39 tahun Keluhan : Tekanan darah rendah, anemia dan eksim Jenis produk : Jelly Gold G . Saya sebagai ibu rumah tangga mempunyai masalah kesehatan yaitu tekanan darah rendah, Hb kurang, anemia dan suaminya mempunyai keluhan eksim yang sudah menahun. Kami sudah mencoba berbagai macam obat mulai dari medis sampai alternatif tetapi belum membuahkan hasil . Setelah kami mengkonsumsi produk gold g , Alhamdulillah hasilnya betul-betul kami rasakan, tekanan darah saya kembali normal. Anemia sembuh dan eksim suami saya sembuh bahkan tidak pernah kambuh lagi. Terimakasih Produk GnE, Produk produkmu memang OK ! . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK DARAH TINGGI . Darah tinggi atau dalam bahasa ilmiah disebut hipertensi merupakan salah satu penyakit yang disebabkan gaya hidup tidak sehat . Selain itu darah tinggi atau hipertensi bisa juga disebabkan karena keturunan, stress, umur atau usia, terlalu banyak konsumsi sodium, kebiasaan minum minuman beralkohol, dan juga merokok . Testimoni Jelly Gamat Gold G Untuk Tekanan Darah Tinggi . Nama : Muhammad Idrus T Usia : 68 tahun Keluhan : Parkinson, Darah tinggi, susah tidur Jenis produk : Gold-G sea cucumber . Saya menderita parkinson dan tekanan darah tinggi serta sulit tidur sudah 16thn. Setelah mengkonsumsi Gold-G, beberapa hari yang biasanya sulit tidur, mulai bisa tidur, setelah 2 minggu tekanan darah saya yang awalnya 160/90, berangsur turun menjadi 120/80. Kalau pulang kerja sehabis ngajar, siang susah sekali tidur . Sekarang setiap pulang ngajar sudah bisa tidur siang walaupun cuma sebentar, sebelumnya tidak ada kenikmatan makan, sekarang makan sudah terasa enak . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Some individuals love to show their persona through their appearance. A certain clothes, color or scent, symbolizes the person they wish to represent. . . The same goes as make-up for women. Some like it neutrals, some prefer it bold, some prefer to follow the crowd, while some goes against the mainstream, in their own creative way. . . Did you know that each of our new ADANIA Lip Conditioner also resembles a certain character? Take a peek below. We'll explain from the very neutral till the very bold colors : . . . 💋 Very Berry : A very neutral and colorless lip conditioner. Plain, simple and versatile. With berries scent. . 💋 Rose Creme Brulee : A nude rosy color with a hint of golden shimmer. For those who still in love with neutrals but love a pinch of very sheer color. Smells like creme brulee. . 💋 Pineapple Mint Juice : Now the color starts to get a bit intense now. This is a red-orange color. One coat of this color and your lips will pop out with the red-orange-y pigment. Smells like pineapple. While the color is intense, if you wish to less intensify it, just dab the product with your finger onto your lips. . 💋 Plum Lollipop : Yeah! The darkest color of em' all. It goes off very dark red-plum-like color. If you love wearing matte dark lipstick, just swipe on Plum Lollipop first as a base. Smells like sweet plum. It is said that dark colors always brings a mysterious air around the person wearing it. Hehe. . Wanna grab it? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou #teamadaniaphilia
JOM CEPAT2 GRAB PROMOSI..SAMPAI 31 HB NI SAHAJA TAU 😘 . . HARGA PROMOSI 📌 Basic set (Rapunzel Shampoo & Conditioner) RM75 SM | RM80 SS 2). 📌Basic set (Shampoo Anti Dandruff & Conditioner) RM80 SM | RM85 SS . 📌HARGA COMBO - Combo set (Rapunzel Shampoo, Conditioner, Hairmask & Serum) RM125 SM | RM130 SS. - Combo set ( Rapunzel Shampoo Anti Dandruff, Conditioner, Hairmask & Serum) RM130 SM | RM135 SS. *All set FREE POSTAGE* . . GUMMY BEAR PUN MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #bebaskimiaberbahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #motifviral
Wow !!! SAMBUTAN HANGAT !! Harga kaw kaw punya !!! 1 BOTOL RM 2O ??? SERIUS NIIII !!! . Haa apa lagii , cepat2 komen "Saya nak" di bawah & saya akan terus DM awakkkk darlings . Untung sikit tak mengapa yang penting hati customers saya gembira & akan repeattt lagii !! #serummurah #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia #serumnatural #serumwajah #serummagical #serumjerawat #tutorialtudung #makeuptutorialmalaysia #productmalaysia #naturalbeauty #blossomyserumreview #malaysiaonlineshopping
Kulit saya dah putih tapi............. ..........😞👇 . . Kulit putih tapi berjerawat Kulit putih tapi berjeragat Kulit putih tapi taksekata Kulit putih tapi berminyak Kulit putih tapi tetap kusam Skinlovers ni boleh ke membantu?😞 Boleh boleh..✅skin lovers ni bukan hanya fokus pada kulit putih sahaja tapi semua masalah kulit seperti diatas😻😻 . . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
เดี๋ยวเอาไปแจกเพลิ่นดีกว่าาาา #พ ี่เท็ดดี้มาทำงานอยู่ดูด้านหลังดิ #ไปไหนก ้เจอมาเวล #อะไลอะไลเอ ๊ะยังไงๆ #productMalaysia #koffee #ล ืมNotebookที่นี่ไม่หายมะมีโจร #peopleKind -hearted
Siapa yang dah pakai faralipbutter ni confirm jatuh hati. mana tak nya bibir yang kering boleh jadi lembab takda lagi masalah bibir berdarah. boleh memerahkan warna bibir yang gelap. dapat menyihatkan bibir. _ Berminat?boleh whatsapp 01111255296 atau tekan je link di bio for fast response😙 _ #faralipbutter #faralipbuttersquad #caramelmint #orchidvanilla #productmalaysia #sayajualonline #bibirkering #visitmyig
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . PROMO MASIH ON TAU.. JOM CEPAT GRAB SEBELUM TAMAT 😘 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia #viral #ctdk
Petang-malam semalam baru launch, nampaknya ramai dah dapatkan ADANIA Lip Conditioner ni 😝 memang sebelum ni kalau ada follow kami rapat-rapat, tau yg kami pernah keluarkan lipbalm. . . Tapi kali ni, kami keluarkan Lip Conditioner pulak. Ada beza ke antara lipbalm dan lip conditioner? Ye mestilah ada hehe. . . Lip Conditioner diibaratkan mcm kembar siam lipbalm yg lebih hensem/cantik gitu dan lebih bijak mungkin? 😛 💋 ADANIA Lip Conditioner rasa lebih 'light' dari segi tekstur tapi formula lebih rich dari lipbalm. . . 💋 Sangat sesuai digunakan sebagai base sebelum lipstik. Atau boleh juga digunakan on its own. Either way, it's fantastic! 💋 Formula & ingredients yg ditambahbaik, jadi kali ni, sangat best utk digunakan sebagai eyeshadow mahupun sebagai blusher. Jimat masa!. 💋 Setiap nama symbolizes rasa/bau lip conditioner. 💋 Tak akan menggelapkan bibir. Tapi merawat bibir yg gelap sebab overwearing of lipstick. 💋 Sesuai even utk kulit bibir yg sensitif, kering mahupun menggelupas. 💋 Pakai sebelum tido utk keep lips soft and supple. Merawat bibir. . . Price range RM29-RM42. . . WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Function #wawaserum ni 100% natural ingredients ❌mercury ❌hydroquinone . ☑melembabkan kulit ☑sekata kan kulit ☑kecut kan jerawat ☑memudarkan parut jerawat ☑mencerah kan kulit ☑ renew cell kulit dalam masa 23hari ☑mengecil kan pori-pori dgn gabungan delima seed, vitamin E & gold powder semesti nya wawaserum adalah pilihan serum terbaik anda😘😘 . ❌ merkuri / hydroquinone sekira nya anda adalah bekas pengguna barangan yg ada bahan2 di ats, #wawaserum akan ada symptom detoxification /kluarkan kotoran dlm kulit . Perlukan sedikit masa utk Renew Cell utk dpt kan kulit yg licin dan gebu😍 ☑ Make sure cuci muka dgn bersih. Sbb clogged pores juga mengurangkan absortion of vitamin dlm #wawaserum . . Lain org lain result ye sabar pakai serum ni mesti korang jatuh hati😘 . Ingat ye dearies there is no shortcut to get that skin goal! . Konsisten! Kami bantu dari luar dan sygku bantu dari dalaman pulak ye. Minum air masak byk2. Rajin basuh muka dan make sure tido dalam keadaan muka bersih tanpa make up 😍 . Sekiranya berminat, boleh dptkan #wawaserum hari ni. . whtsapp 0196665063 . RM69 untuk 15ml . Postage: RM7 semenanjung RM11 sabah sarawak #wawaserum #wawazainal #productmalaysia #onlinemurah #businessonline #malaysiaonlineshop #pos1malaysia #skincare #onlineshop #malaysia #serum #treatment
UNTUK YANG MALAS MAKEUP TEBAL..Tapi nak kulit Cantik Glowing kemerahan sepanjang hari? 🤔 . WAJIB cuba skinlovers ni.. TAK perlu krim siang malam, cucuk vit c atau sapu memacam produk! . Sekali beli tahan 1bln... jangan consume lebih takut terlebih pinkish licin mcm patung lilin nanti 😂😂😂 . Produk Cerah tanpa pengelupasan! . Berminat untuk menjana pendapatan?#dropsip #agent #stokis . Jom whatsap neesa skrang❤️ 0179708986 . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
PROMOSI RAYA HAJI !!!! Cepat DM kamii sekarang !!Special For the first 20 customers !!! Harga? BUKAN 30 , BUKAN 25 ... Please DM for more details !!! Hehehe #serumberkesan #serummurah #tutorialmakeup #comel #cubadulubarutahu #paidreviewmalaysia #freegiftreviewmalaysia #giveaway #productmalaysia #naturalbeauty #makeuptutorialmalaysia #makeupmalaysia
Nampak tak dulu beza sebelum dan selepas? Alhamdulillah rambut tak messy lagi and dah tumbuh balik anak2 rambut. Plus, rambut pun kurang gugur tau 😍😍😍 . Happy tgk customer happy bila rambut dah sihat & lebat 🤗nSape nak rambut sihat dan lebat cecepat whatsapp sis okay! . . Promosi masih ada tau.. Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
RAHSIA RAMBUT LEBAT SIHAT CANTIK DAN CEPAT PANJANG . . Daah cuba macam macam shampoo, tapi rambut masih kekal gugur bagaikan musim luruh, keras kejung, bangun tidoq mesti rambut kusut??? 😞😞😞 Jangan risauuuuu Rapunzel Hair Care kan ada 😘 . Rapunzel Hair Care sesuai untuk semua rambut yg bermasalah terutamanya masalah rambut gugur, kelemumur, berminyak, rosak, keras kejung, berkuping dan sebagainya . Rapunzel Hair Care ni best tau 💕siap ada set untuk buat treatment sendiri lagi! Murah je pastu jimatttt habis sebab tahan up to 2-3 months . . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #motifviral #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
Ever thought of eco-friendly perfume? Now you can get one in Malaysia as well! 😫 . . What exactly is eco-friendly perfume? It is a perfume made from plant based-natural occuring ingredients only and is suitable even for the sensitive of nose! 👃 . . We know some individuals could not stand the strong smell of perfume or any other fragrance. Hence, it is why we come up with BAU. . . For a limited time only and while stock last, grab BAU Combo Set at a discounted price! . . BAU by ADANIA Combo Set is RM359 (normal price RM378) . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
🎉🎉🎉 New Bag 💖 🖤Chanel # 1931 : Backpack ❤️Size : 23.5 (L) X 30 (H) CM 💛Gred : AAA 🚚 SM rm105 🚛 SS rm 110 #handbagmalaysia #handbag #handbagmurah #purse #backpack #guccibag #clutchdinner #beglawa #clutchlawa #begdinner #highqualitybag #ootd #fashionista #style #begkulit #hantaran #hantaranmurah #parishilton #productmalaysia #giftforher #mothersgift
Just Back from IJN. My Auntie operation harini. Semua2 doakan My Auntie sihat dan ceria seperti biasa ya! TQ atas doanya! Family first. . . . But Business toooo ☺️. Okey gaisss jangan buat-buat tak endah je @redvelvetku_kiss sales are still ongoing till 31st August 2018. BUY 2 FREE 1 babe. Grab now or Regret. . . . #sales #redvelvet #redvelvetkukiss #cookies #biskutviral #cookiessedap #premiumcookies #partyplanner #productmalaysia #buy2get1free #till31august #gift #goodies
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK SAKIT PINGGANG . Sakit pinggang dapat muncul secara tiba-tiba sebagai akibat dari kecelakaan atau pada saat mengangkat benda berat, atau bisa juga muncul secara perlahan-lahan seiring dengan bertambahnya usia . Gaya hidup sedenter (jarang bergerak) juga dapat memicu nyeri pinggang, apalagi bila pada hari kerja seseorang jarang bergerak, sedangkan pada hari libur melakukan olahraga yang berlebihan . Nyeri pada bagian pinggang menjadi masalah semua orang baik untuk usia muda maupun lanjut usia. Bahkan sekarang banyak anak-anak yang mulai mengeluhkan sakit pinggang saat sedang beraktifitas. Sakit pinggang berhubungan dengan sebuah kondisi jaringan antara otot, tulang, sendi, syaraf dan otot tendon pada bagian tulang belakang . Testimoni sakit pinggang . Nama : Drs.W. Urip Suardana Keluhan : sakit pinggang dan migrain Jenis produk : Gold-G . Saudara saya yang menganjurkan untuk minum gold-g, saya coba dan ternyata sampai saat ini sakit pinggang dan migrain tidak pernah kambuh. Karena pengalaman tersebut yang sangat luar biasa, saya mencoba menyampaikan informasi ke beberapa teman dan hasilnya sangat tak terduga , maag akut diatasi dengan gold g , dan ada teman yang vertigo pun sembuh dalam tempo 4 hari . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Good friends wax each other's back. They stick to one anothers like #zblendwax sticks to your #bodyhair Leaving you fresh afterwards. . Join our #natural #bodyhair team today. Click link in bio @hq.zblend to get your's . At digital free trade program today.. . #malaysiamade #productmalaysia #export #businessowner #starthere #startwithus #startwaxing #stopshaving #honeywaxing #sugaringwax #sugaring #waxmalaysia #zblendwax #zblendagent #entrepreneur
The only thing that your body should omit from working out is fat. Not under arms odor 🚫 . . It's time to act up and worry not about your under arms odor with ADANIA Zesty Bergamot & Lime All Natural Deodorant. . . Our slick deodorant will help you to cover up and treat those under arms odor without clogging up your pores or leaving any stains on your clothing. . . Need more info? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . PROMO MASIH ON TAU.. JOM CEPAT GRAB SEBELUM TAMAT 😉😘 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia #viral #ctdk
Mesti chuolls nak tahu kan apa function Rapunzel haircare ni kan? Eh tasha share apa yg best sangat pasal Rapunzel ni 😘 . Keistimewaan Rapunzel Hair Care: 1. Mempercepatkan Proses pertumbuhan rambut 2. Melebatkan rambut 3. Menghilangkan masalah keguguran rambut, kelimumur, kegatalan kulit Kepala dan lain lain masalah 4. Mengharumkan rambut dan wangian Yang berpanjangan 5. Melembutkan rambut serta memperbaiki struktur rambut rosak 6. Bagi yg berhijab, amat digalakkan mencuba Rapunzel supaya rambut tidak kepam & menyegarkan kulit kepala setelah seharian mengenakan hijab . SIAPA YG BOLEH GUNA? 🌸 wanita & lelaki mementingkan penjagaan rambut 🌸 kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas 🌸 sesuai untuk semua jenis masalah rambut 🌸 boleh kongsi suami dan isteri termasuk anak-anak 🌸 senang dibawa kemana-mana 🌸 jimat & tahan sehingga 2 bulan atau lebih bergantung kepada cara pemakaian . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo l #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
TQ MY LOVELY CUSTOMER ❤❤❤ . Yang belum cuba Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati taww 👍 Sis tak tipu 🤗 . PROMO MASIH ON TAU.. JOM CEPAT GRAB SEBELUM TAMAT 😘 . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia #viral #ctdk
Maggi pedas Giler🤭...👍🏻 #productmalaysia #lovespicyfoods 🔥
Lepas aku post review krukkk krakk krukk krakk tu aku terima banyak tomahan mengatakan bunyi tu sedang menguji mereka 🤣. Nahhhh aku belanja lagi video satukkkk. . . . #redvelvet #redvelvetkukiss #cookies #cookiesmalaysia #biskutviral #biskutsedap #premiumcookies #premium #goodies #gift #goodiesplanner #partyplanner #malaysia #localproduct #productmalaysia
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK GULA DARAH TINGGI . Kebanyakan kondisi ini dialami oleh penderita diabetes yang tidak bisa menjalani gaya hidup sehat, misalnya terlalu banyak makan, kurang berolahraga, atau lupa mengonsumsi obat diabetes atau insulin . Kondisi lain yang menyebabkan hiperglikemia pada penderita diabetes adalah Stres, Mengonsumsi obat-obatan steroid, Sedang menjalani operasi, dan Sedang terinfeksi penyakit tertentu . Testimoni dari penyakit tekanan darah tinggi 1. Nama : Hj. Baiq Sukarni Umur : 53 Tahun Alamat : Lombok Keluhan : Tekanan Darah Tinggi Jenis Produk : Jelly Gamat Gold G “Obat Darah Tinggi – Selama 6 tahun saya selalu minum obat dari dokter. Tapi apabila saya tidak minum satu hari saja apalagi kalau kurang istirahat pasti saya akan merasakan tekanan darah saya naik. Kebetulan saya juga di rumah bisa ngecek sendiri berapa tekanan darah saya setiap saat saya butuhkan . Alhamdulillah, setelah saya kenal Jelly Gamat Gold G dan rutin mengkonsumsinya tensi saya tidak terlalu mengkhawatirkan. Sehingga saya tidak lagi harus minum obat hipertensi. Selain itu saya juga mempunyai masalah asam urat saya (6,1). Setelah sebulan saya minum Jelly Gamat Gold G, saya periksakan ke laboratorium ternyata angka asam urat turun menjadi (3,1). Oleh sebab itu rasa-rasanya saya ingin sekali memperkenalkan Jelly Gamat Gold G di daerah saya di lombok. mudah mudahan dengan niat ingin membantu orang-orang yang punya keluhan seperti saya melalui produk ini mendapatkan nilai ibadah di sisi yang Maha Kuasa . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
The first basic evergreen color. Or umm shall we say colorless? 😀 . . will this be your favorite? We say yes! ADANIA Lip Conditioner in Very Berry is a yummy berry colorless stick that will keep your lips soft and supple without any hint of color. Perfect even for men. Use it on its own or either as a base before putting your lipstick on. . . Our ADANIA Lip Conditioner specialty :. 💄Contains natural source of ingredients such as Avocado Oil, Sweet Almond Oil, Sunflower Seed Oil, Vitamin E and bees wax (just naming a few). . 💄Bees wax is a natural protective barriers for chapped lips which enables your lips to feel naturally soft and breathable. . 💄Higher amount of Avocado & Sweet Almond Oil and higher Vitamin E. . 💄New ingredient ; Lecithin (plant based) which contain phospholipid that improves the barrier function, irritation reduction and as an excellent emollient. . 💄Repair your lips texture, uneven lip tone and treats sensitive lips. . 💄Special care for your lips at the same time, be funky and on the trends with the colors. . 💄 Enriched with anti-oxidant properties. . 💄 Soothing moisture treat for your lips. . 💄 Hydrates & comfort lips. . . 💄 Gives your lips a soft shine. . . 💄 Helps to reduce and repair lip discoloration / lip pigmentation. Repair and treat damaged lips. . . 💄With improved formula and ingredients. Price : RM29 Ingredients : Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol, Sunflower Lecithin, Flavour, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Percentage of natural : 98%. . How to use : To get the product out, click at the bottom of the ADANIA Lip Conditioner accordingly. Avoid extra clicking as it may cause damages to product such as product to be overly sticking out. If shall this happens, take a clean tissue and slowly push the product back in with a clean finger. . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou
The sheerest of em' all! This color is sweet, soft with golden shimmer. Whether you're a queen or a princess, this color suits you effortlessly. Dessert lover sure to love the creme brulee flavor. Also suitable to be used as neutral eyeshadow and blusher. Contains higher amount of Sweet Almond Oil. . Our ADANIA Lip Conditioner specialty : 💄 Contains natural source of ingredients such as Avocado Oil, Sweet Almond Oil, Sunflower Seed Oil, Vitamin E and bees wax (just naming a few). . 💄 Bees wax is a natural protective barriers for chapped lips which enables your lips to feel naturally soft and breathable. . 💄 Higher amount of Avocado & Sweet Almond Oil and higher Vitamin E. . 💄 New ingredient ; Lecithin (plant based) which contain phospholipid that improves the barrier function, irritation reduction and as an excellent emollient. . 💄 Repair your lips texture, uneven lip tone and treats sensitive lips. . 💄 Special care for your lips at the same time, be funky and on the trends with the colors. . 💄 Enriched with anti-oxidant properties. . 💄 Soothing moisture treat for your lips. . 💄 Hydrates & comfort lips. . 💄 Gives your lips a soft shine. . 💄 Helps to reduce and repair lip discoloration / lip pigmentation. Repair and treat damaged lips. . 💄With improved formula and ingredients. Multi-tasking Lip Conditioner as it can also be worn as blusher and eyeshadow Price : RM42 Ingredients : Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera alba, Sericite, Vitamin E Natural, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Flavour, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Carmine (CI 75470) Percentage of natural : 88% How to use : To get the product out, click at the bottom of the ADANIA Lip Conditioner accordingly. Avoid extra clicking as it may cause damages to product such as product to be overly sticking out. If shall this happens, take a clean tissue and slowly push the product back in with a clean finger. . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia
TESTIMONI JELLY GAMAT UNTUK VARISES PADA JARI . Pengertian varises adalah pembesaran atau pelebaran pembuluh darah vena yang terletak tepat di bawah permukaan kulit (vena superfisial) biasanya terjadi pada kaki . Selain itu juga dapat terjadi pada vena esofagus (kerongkongan) disebut varises esofagus, kantung buah zakar, vagina, bagian anus (wasir), bawah lidah (sublingual), dan lain-lain . Penyebab Varises Untuk dapat memahami penyebab varises, maka kita harus tahu terlebih dahulu mekanisme terjadinya varises. Awal mula terjadinya varises diperkirakan bahwa dinding pembuluh darah menjadi lemah pada beberapa bagian. Bagian ini kemudian melebar dan menjadi lebih menonjol. Jika ini terjadi di dekat katup maka katup dapat menjadi bocor dan darah bisa mengalir balik . Setelah ini terjadi di salah satu katup ada tekanan ekstra pada vena sehingga dapat menyebabkan pelebaran vena yang semakin parah dan kebocoran katup yang lebih parah juga . Testimoni jelly gamat walet untuk Varises Nama : Hj. Maimunah Marpaung Usia : 52 tahun Keluhan : Varises Produk : Jelly Gamat Gold-G . Sebelum menggunakan produk di atas, saya sudah banyak mengkonsumsi obat-obat dan kalsium dari Penang (Malaysia). Sebelumnya saya hanya coba 1 kali, 1 seduh sehari kurang lebih 1 minggu mengkonsumsi, saya heran varises saya hilang dan tidak merasa panas lagi begitu juga ketika shalat lutut saya enak digerakan . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Sales are still ONGOING till 31st August. . . . Previous post kita dah belanja how crunchy is this RedVelvetKu_Kiss. . . . BUY 1 RM15.00 BUY 2 RM30 (FREE 1) BUY 4 RM60 (FREE 2) . . . Sales jenis macam mana lagi yang kita mahukan 🍪🍪🍪. . . . #redvelvetkukiss #redvelvet #kukiss #biskutviral #biskutsedap #cookiesmalaysia #cookies #krukkrakkrukkrak #premiumcookies #plannergoodies #goodies #planner #partyplanner #homecook #homemade #withlove #bendasedap #local #lokal #promo #sales #productmalaysia #halal
JELLY GAMAT GOLD-G WALET EKSTRAK TERIPANG EMAS DAN EKSTRAK SARANG BURUNG WALET . Pengalaman dari Konsumen-Konsumen Gold G Sea Cucumber atau Gold Gamat atau Jeligamat yang tersebar di berbagai wilayah di Indonesia, mereka dapat terbantu dari penyakit : Stroke, Jantung Koroner, Kencing Manis & Luka Gangren, Kanker (Tumor),Gagal Ginjal, Chirosis Hepatis, dll . Manfat dan khasiat Gamat atau Sea Cucumber telah dikenal dapat membantu melancarkan peredaran darah, membantu mencegah penyumbatan kolesterol pada pembuluh darah, membantu melancarkan fungsi ginjal, membantu meningkatkan kadar metabolisme, membantu arthritis, membantu diabetes mellitus dan hipertensi serta membantu mempercepat pengobatan luka, baik luka luar maupun luka dalam dan lain lain . Total kadar protein sekitar 65%, sementara sisanya adalah air 10%, lemak 23,3%), dan karbohidrat 0,8%. Hal ini juga mengandung mineral, dan yang terbanyak adalah kalsium dan zat besi . Total kandungan asam amino dalam sarang burung walet adalah sekitar 6 persen, yang terdiri dari amida, humin, arginin, sistin, histidin, dan lisin. Kemungkinan asam amino ini berasal dari kandungan makanan tertentu yang dimakan oleh burung walet. Kesehatan reproduksi Secara tradisional, salah satu manfaat sarang burung walet yang paling diakui adalah menyehatkan sistem reproduksi . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
We know how much you loved our natural lipbalm! Now it's back to pay a visit but with an all new look, twist, feel, purpose and name! You can say that it had been missing in action because it went on under an operation to improve itself 😀 . Introducing ADANIA Lip Conditioner! Natural & eco-friendly make-up is all the rage around the world these days. . Consumers are much more health conscious and wanting to know more what actually goes inside of their make-up, especially their lip care. It has been known that most commercially produced lip care, also uses harmful/toxic ingredients such as petroleum. While natural sourced ingredients are known for less or none irritations at all. Hence this is why we come up with a more natural and eco-friendly lip care. . Why it is named as a Lip Conditioner? Why it is not a lipbalm? Because....they're both different! . Lip Conditioner is kinda like the much more good looking and smarter brother/sister of the lipbalm. The difference lies within the texture and the formula. What makes our Lip Conditioner a lil' extra :. . 💄It also feels much lighter in texture and you won't feel any heaviness on the lips. Use as lipstick based or on its own. . 💄Enriched with anti-oxidant properties. . 💄Soothing moisture treat for your lips. 💄 Hydrates & comfort lips. . 💄Gives your lips a soft shine. . . 💄Helps to reduce and repair lip discoloration / lip pigmentation. Repair and treat damaged lips. . How to use : To get the product out, click at the bottom of the ADANIA Lip Conditioner accordingly. Avoid extra clicking as it may cause damages to product such as product to be overly sticking out. If shall this happens, take a clean tissue and slowly push the product back in with a clean finger. . . ADANIA Lip Conditioner are available in 4 shades and yummy taste. We'll be posting about all these 4 yummy shades a bit later on! Please do stay tuned. Price range RM29 - RM42 . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belle
WANITA,CIK KAK DAN CIK ADIK SEKALIAN,MARI MARI DAPATKAN WAWAWAX YANG BERKUALITI HANGAT DI PASARAN Harga hanya Rm40 dan kos postage akan ditanggung oleh pihak kami #wawawax #waxing #productmalaysia #wanita #woman #wawawax
KOMPLIKASI PENYAKIT ASAM LAMBUNG . Organ pencernaan merupakan salah satu organ yang memiliki kerawanan terserang penyakit yang cukup tinggi. Salah satu penyakit yang biasanya menyerang organ pencernaan adalah asam lambung . Penyakit asam lambung dalam dunia medis dikenal dengan nama Gastroesophagael Riflux Disense (GERD). Penyakit asam lambung ini disebabkan karena asam lambung naik hingga esofagus. Efek naiknya asam lambung ini antara lain menyebabkan rasa nyeri pada ulu hati . Komplikasi yang terjadi adalah Luka pada dinding esofagus atau tukak esofagus, Penyempitan saluran esofagus, Esofagus Barrett, Kanker esofagus . Spesies teripang yang di gunakan untuk Gamat Gold adalah Teripang Emas. Jenis teripang inilah yang zaman dahulu di gunakan oleh para raja dan bangsawan cina sebagai makanan sepesial dan di kenal sebagai ginseng laut, sepesies ini juga yang di gunakan oleh nenek moyang kita sebagai obat untuk berbagai macam penyakit, seperti untuk penyembuhan luka sunat atau khitan juga sebagai penambah stamina atau tenaga bagi ibu sehabis melahirkan . Sarang walet sebagai obat untuk kesehatan yang biasanya dikonsumsi dengan cara dicampur dengan obat atau makanan. Sarang walet kebanyakan dipercayai memiliki khasiat dan obat oleh mayoritas masyarakat cina baik di dalam maupun luar negeri, sarang walet dimanfaatkan untuk memperkuat kerja organ-organtubuh terutama paru-paru, meningkatkan daya kerja syaraf, memperbaiki pencernaan, mengobati muntah darah, sakit batuk, kanker, menjaga vitalitas, meningkatkan daya tahan tubuh dan memperbarui sel-sel tubuh yang rusak . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet #Asamlambung #Maag
JELLY GAMAT UNTUK MAAG AKUT . Maag akut jika dibiarkan bisa lebih berat menjadi maag kronis. Tentu itu sudah menjadi proses yang menahun. Jika sudah kronis, akibatnya bisa parah . Gejala Maag akut adalah Heatburn atau nyeri pada ulu hati dan rasa terbakar pada dada, mual, Sulit menelan, Kembung, Sakit tenggorokan, Regurgitasi atau naiknya makanan dari kerongkongan atau lambung tanpa disertai oleh rasa mual, Sering bersendawa, Muntah, Nafsu makan menurun, Buang air besar yang disertai dengan darah akibat infeksi lambung . Maag yang tergolong parah dapat menyebabkan pendarahan pada lambung, sekaligus menyebabkan kanker lambung. Namun kanker lambung biasanya terjadi akibat penipisan lambung yang telah menyebar dan mengalami perubahan sel-sel pada lapisan tersebut . Berikut adalah cara mengatasi agar sakit maag tidak kambuh lagi : - Minum air putih yang cukup - Hindari makanan yang dapat meningkatkan asam lambung - Makan teratur dengan porsi yang cukup Istirahat yang cukup . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
SUPLEMEN HALAL UNTUK NUTRISI OTAK . Bisa jadi daya pikir kita memang lambat di mata teman-teman karena otak kita tergolong ‘lemot’ (lemah otak). Apa sebabnya lemot? . Kita sering gagal mendeteksi asupan gizi buruk memainkan peran penting dalam menentukan status kesehatan otak. Nutrisi yang tepat sangat penting bagi otak untuk bekerja maksimal . Beberapa fungsi rutin yang dilakukan oleh otak : Kontrol tekanan tubuh, suhu darah, tekanan darah, pernapasan dan detak jantung, Menangani gerakan fisik sambil berjalan, berdiri, duduk atau berbicara, Membantu Anda bermimpi, berpikir, emosi dan pengalaman alasan . Tips Melatih Otak Agar Pekerjaan dan Ingatan Semakin Lancar : - Latihan fisik bukan hanya untuk kebugaran tubuh semata, namun juga dapat melatih otakmu - Mendengarkan musik klasik juga bisa membantu mengaktifkan lebih banyak sel di dalam otakmu dan kamu pun bisa berpikir lebih jernih - Agar fungsi otakmu selalu terjaga, mulai sekarang kurangilah porsi waktu menonton televisi . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Sahi Sarang Burung ❤️❤️ Musim2 pns ni jgn lupa minum air yg secukup nye smbil tu amalkn sahi untuk kekal kn kelembapan kulit anda & membantu merawat dalaman badan kita jgk.. in sha allh😉 #stokissahi #sahisarangburung #sahilovers #makanansunnahno1 #supplimentterbaik #produkviral #productmalaysia
CARA ALAMI MENINGKATKAN OTAK . Otak besar atau serebum yang terletak di atas batang otak merupakan bagian terbesar dari otak manusia. Bagian ini bertanggung jawab atas semua kegiatan intelektual, seperti kemampuan berpikir, menalarkan, mengingat, membayangkan, serta merencanakan masa depan . Apa saja makanan yang bisa memicu kinerja otak yang lebih baik? ~Air ~Salmon ~Alpukat ~Kacang-kacangan dan biji-bijian . Penyakit berbahaya yang dapat menyerang otak : - Alzheimer - Tumor Otak - Parkinson - Epilepsi - Amnesia . Menjaga kesehatan otak Anda sama pentingnya dengan menjaga kesehatan fisik Anda. Hal ini tidak hanya akan mebuat otak menjadi tetap sehat, tetapi juga akan mencegah atau menunda penyakit demensia atau kepikunan . Hal-Hal yang harus diperhatikan untuk menjaga agar bagian otak kepala anda tetap baik dan berfungsi : Hindari benturan, Kurangi konsumsi kafein, Menjaga pola makan . Jelly Gamat Walet Gold G produk berkelas premium dengan harga jual Jelly Gamat plus Eksrak sarang burung Walet yang sebenarnya tergolong murah jika dilihat dari manfaat / kegunaan / khasiat yang bisa diperoleh dari Jeli Gamat Walit. Manfaat Jeli Gamat Walit diharapkan untuk mengobati berbagai macam penyakit, diantaranya pengobatan penuaan dini , osteoporosis , asam lambung , diabetes , dll . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet
Sebelum dan selepas menggunakan rapunzel hair care..Nampak lebih flowy dan lembut kan 😍😍 . . Hanya 3 hari penggunaan anda akan rasa perubahan yg ketara 😱😱😱 Semua dapat diatasi dengan RAPUNZEL HAIR CARE 😍 . . Jom whatsapp..sis bantu awk dpt rambut cantik mcm tu 😘 📱013-4478528 . . . #rapunzelhaircare_byadda #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Selamat pagi 🌻 🌻 🌻 🌻 . . . Nak rambut cantik dan sihat.. Mcm customer nie, rambut dah tak kembang lepas guna RAPUNZEL HAIRCARE 😍 😍 . Sape ada masalah rambut tu, Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak..insya Allah membantu 😉 . whatsapp sis 013-4478528 ❤❤ . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Kesan supplement ni makan masa 1- 2 minggu. Ada orang 1 minggu dah nampak kesan, ada yang dua minggu dan ada yang tiga bulan. Atas badan dan hormon badan masing2.😻 . Badan setiap orang tak sama, ada cepat dan ada yang lambat. . Yang penting konsisten dan sabar ok👍 Air kena minum secukupnya,sekurangnya 3 liter sehari..😳Jangan banyak alasan. . Awal2 belum cuba lagi dah cakap saya tak mampu . Negative! . Jom order skinlovers sekrang..😍 0179708986 #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
SERUM WAWA SKIN BOOSTER Fungsi utama Skin Booster Wawa Serum: 👍Mengecutkan jerawat ✅Mencerahkan kulit 👍Memudarkan parut ✅Menyerikan wajah 👍Mengecilkan pori ✅Anti aging 👍Membantu kulit muka menjadi lebih sekata ✅Membantu melembabkan kulit muka 👍Memperbaiki sel-sel kulit mati ✅Membantu mencerahkan kulit wajah (untuk masalah sunburn) 👍Memudarkan jeragat & parut ✅Sesuai untuk semua jenis kulit muka Bahan2 digunakan:- ♦️extrak lavender ♦️extrak gold ♦️kaya dgn vitamin E....Hanya 1 mlm shj, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang!!! OMG! ♦️Wawa serum ♦️15ml ♦️RM69+RM8(postage)=RM77 Kalau berminat, sila DM I ye uolls😘 #jomdrop #gbop #seribeuty #wawaserum #serum #faceserum #productmalaysia #cantik #cantikmeletop #nomorejerawat #bye2badface
Kesan supplement ni makan masa 1- 2 minggu. Ada orang 1 minggu dah nampak kesan, ada yang dua minggu dan ada yang tiga bulan. Atas badan dan hormon badan masing2.😻 . Badan setiap orang tak sama, ada cepat dan ada yang lambat. . Yang penting konsisten dan sabar ok👍 Air kena minum secukupnya,sekurangnya 3 liter sehari..😳Jangan banyak alasan. . Awal2 belum cuba lagi dah cakap saya tak mampu . Negative! . Jom order skinlovers sekrang..😍 #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
REAL TESTIMONI❗❗❗ . . Alhamdulillah positif feedback. Customer ni mempunyai masalah jerawat, breakout di kulit muka tetapi setelah menggunakan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER satu perubahan telah berlaku!😱 Kulit muka customer ni semakin pulih dalam tempoh sebulan sahaja😍 . . Siapa sangka duit keluar beribu-ribu beli produk lain akhirnya berkesan dengan menggunakan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER dalam masa sebulan sahaja😊 . . Anda di luar sana yang mempunyai masalah kulit jangan ragu-ragu untuk mencuba. Yakin pada diri dan grab NSA BEAU dengan Hanna. . . Cepat dapatkan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER sekarang !! 📩DM/WS📲 Hanna untuk order !! 017 6078280 #nsateamnellysa . . AINAA SERUM : RM65 (sm), RM69 (ss) AINAA CLEANSER : RM85 (sm), RM89(ss) . . #nsabeauskincare #nsabeauainaaserum #nsabeauainaacleanser #skincarebysyafiqahainahafizmahamad #produkkecantikkan #luluskkm #kosmetikmurah #serumviral #cleanserviral #nsabeautrustagent #postageeveryday #productmalaysia #nsateamnellysa #nsabeautestimoni #nsabeautytestimoni #nsabeaufeedback #nsabeautyfeedback
Wahhh tengok kulit muka adik ni dah semakin pulih hanya dengan menggunakan sebotol AINAA CLEANSER yang bertahan selama 5bulan pula tuh😱😱😱 segala jerawat dapat di nyah kan. . . Jadi jom cepat kita cantik, flawless ramai-ramai dengan menggunakan AINAA CLEANSER!💕 . . So uolss jangan tunggu lama lama lagi nak fikir nak ke tak, yakin pada diri dan grab terus AINAA SERUM ni. Stok pun makin di restock makin cepat nak habis. 😱 😱😱 So cepat cepat dan cepat 📩DM/WS📲 Hanna untuk order !! 017 6078280 #nsateamnellysa . . AINAA CLEANSER : RM85 (sm), RM89(ss) . #nsabeauskincare #nsabeauainaaserum #nsabeauainaacleanser #skincarebysyafiqahainahafizmahamad #produkkecantikkan #luluskkm #kosmetikmurah #serumviral #cleanserviral #nsabeautrustagent #postageeveryday #productmalaysia #nsateamnellysa
next page →