#productmalaysia

11,622 posts

Loading...
TESTIMONI JELLY GAMAT ASAM LAMBUNG . Penyakit asam lambung ringan yang terjadi satu atau dua kali dalam sebulan biasanya tidak memerlukan intervensi dokter. Ini bisa diatasi dengan mengubah menu makanan dan mengonsumsi obat yang dijual bebas di pasaran ketika gejalanya muncul . Namun untuk gejala yang lebih parah dan sering terjadi, dianjurkan untuk menemui dokter dan menanyakan tentang obat atau penanganan yang lebih tepat. Konsumsilah obat sesuai dengan dosis dan aturan pakai . Untuk melakukan diagnosis penyakit asam lambung atau GERD, dokter cukup menanyakan gejala-gejala yang Anda alami. Penelitian lebih lanjut untuk memastikan diagnosis bisa dilakukan melalui prosedur endoskopi . Nama : Wahyu kurnia lubis Umur : 38 tahun Kota : Medan Keluhan : Sakit maag/Asam lambung Produk : Gold G sea cucumber . Saya sebenarnya sudah mengalami nyeri lambung(maag) sejak lama, namun sekitar bulan agustus 2009 saya terpaksa harus masuk rumah sakit(opname) karena disentri dan dusana saya juga baru menyadari saya sudah masuk kategori kronis. Oleh ibu saya, saya ditawarkan gold g sea cucumber jelly. Setelah saya konsumsi secara rutin, saya bisa merasakan manfaat goldg- g sea cucumber jelly tang luar biasa karena maag yang disertai jantung berdebar-debar dan perasaan cemas sudah tidak lagi saya rasakan . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet #asamuratsuper #jellygamatmurah #pembalutavailmurah #agennasa
Wearing ADANIA Plum Lollipop Lipconditioner. . . (ADANIA Lip Conditioner feels lighter in texture but with more rich formula than of a lipbalm- This lips range formulated to hydrates, smooths and comforts lips) . . Produce khas utk👇 ✔️ Anda yg sensitif dgn lipstick (uneven liptone,pedih,mengelupas & kering) -this lipconditioner contains phospholipid (in Lecithin) that improves the barrier function, irritation reduction and as an excellent emollient. ✔️Special care for your lips at the same time, be funky and on the trends with the colors. ✔️Makeup on the go- multi tasking as it can be worn as an eye shadow or blusher. ✔️Highly suitable to be used as a lipstick base or either on its own. ✔️Safer option for your lips (88%-100% natural percentage) . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Assalammualaikum.. saya masih mencari 5-6 org yg mempunyai masalah eczema yg teruk...sesiapa yg berminat boleh hubungi saya 017-3808968 #eczema #eczemamalaysia #psoriasis #psoriasismalaysia #underkkm #solutioncarefz #productmalaysia #onlinemalaysia #ubateczema #ubatgatal
Selamat pagi semuaa kesayangan sis! Bangun je pagi lepas breakfast otak mesti ingat Chocofit okay! Barulah uols boleh enjoy makan apa saja sepanjang hari, itupun kalau tekak uols lalu 😆 Nak body kurus cantik berlekuk, makesure minum Chocofit ya sbb hanya Chocofit yg dapat jadikan body uols cantik macam barbie doll, uols xkan kurus kering dgn Chocofit, tapi kurus terbentuk! Sape2 yg pernah gemuk teruk, jgn susah hati ya sbb Chocofit xkan jadikan body uols menggeleber, body uols akan cantik macan anak dara dulu k😘 So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit sekarang.😍 Jgnlupa wssap 0195297649😘 Jom follow @chocofit_bukitmertajam #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Mencari sesuatu tuk dijadikan hadiah kepada insan yang tersayang??? . . Jangan risau chocodaps kan adoowww . Tapi bajet xbesar.... . Tak pe, Sis bawakan kepada anda Coklat Premium mampu milik . Semestinya memberikan anda seribu satu kepuasan . Terdapat 7 perisa yang mempunyai tarikan Rasa yang tersendiri,membuatkan anda mula jatuh cinta padanya, nak bagi pada siapa saje tanpa ada rasa ragu-ragu lagi..❤❤❤ . ============= *CHOCODAPS* ============= . 🍫ALMOND MILK CHOC 🍫RAISIN MILK CHOC 🍫ALMOND DARK CHOC 🍫ALMOND WHITE CHOC 🍫ALMOND SESAME CHOC 🍫ALMOND BITTERSWEET CHOC 🍫METEOR CHOCOLITE . 💕 WhatsApp 👇🏻👇🏻 . 0194604069/ klik link di profile 💕 . #Chocodaps #CoklatPremium #AgentDropshipWanted
Mencari sesuatu tuk dijadikan hadiah kepada insan yang tersayang??? . . Jangan risau chocodaps kan adoowww . Tapi bajet xbesar.... . Tak pe, Sis bawakan kepada anda Coklat Premium mampu milik . Semestinya memberikan anda seribu satu kepuasan . Terdapat 7 perisa yang mempunyai tarikan Rasa yang tersendiri,membuatkan anda mula jatuh cinta padanya, nak bagi pada siapa saje tanpa ada rasa ragu-ragu lagi..❤❤❤ . ============= *CHOCODAPS* ============= . 🍫ALMOND MILK CHOC 🍫RAISIN MILK CHOC 🍫ALMOND DARK CHOC 🍫ALMOND WHITE CHOC 🍫ALMOND SESAME CHOC 🍫ALMOND BITTERSWEET CHOC 🍫METEOR CHOCOLITE . 💕 WhatsApp 👇🏻👇🏻 . 0194604069/ klik link di profile 💕 . #Chocodaps #CoklatPremium #AgentDropshipWanted
Selamat pagi semuaa kesayangan sis! Bangun je pagi lepas breakfast otak mesti ingat Chocofit okay! Barulah uols boleh enjoy makan apa saja sepanjang hari, itupun kalau tekak uols lalu 😆 Nak body kurus cantik berlekuk, makesure minum Chocofit ya sbb hanya Chocofit yg dapat jadikan body uols cantik macam barbie doll, uols xkan kurus kering dgn Chocofit, tapi kurus terbentuk! Sape2 yg pernah gemuk teruk, jgn susah hati ya sbb Chocofit xkan jadikan body uols menggeleber, body uols akan cantik macan anak dara dulu k😘 So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit sekarang.😍 Jgnlupa wssap 0195297649😘 Jom follow @chocofit_bukitmertajam #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Selamat pagi semuaa kesayangan sis! Bangun je pagi lepas breakfast otak mesti ingat Chocofit okay! Barulah uols boleh enjoy makan apa saja sepanjang hari, itupun kalau tekak uols lalu 😆 Nak body kurus cantik berlekuk, makesure minum Chocofit ya sbb hanya Chocofit yg dapat jadikan body uols cantik macam barbie doll, uols xkan kurus kering dgn Chocofit, tapi kurus terbentuk! Sape2 yg pernah gemuk teruk, jgn susah hati ya sbb Chocofit xkan jadikan body uols menggeleber, body uols akan cantik macan anak dara dulu k😘 So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit sekarang.😍 Jgnlupa wssap 0195297649😘 Jom follow @chocofit_bukitmertajam #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Morning 💋 Fairy Kisses masih ada Promotion sampai end of month OCT okey .Jom cepat2 grab Fairy Kisses . . . . Nak cantik ? Fairy Kisses Nak detox bdn? Fairy kisses 2 in 1 dlm 1 botol saja 😍 #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
1) Klairs pore Gentle Black Sugar Charcoal Soap Rm50.00 2) Nature Republic bamboo charcoal nose & T zone pack Rm35.00 3)SNP charcoal mineral black ampoule mask 1 sheet Rm8.00 : : #productkorea #product #skincare #skincareroutine   #productoriginal #malaysia #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #productmalaysia #dermags #cantik #menarik #menawan #loveyourskin #produkmurah #originalkorea #worthit #dontregret #tryme #malaysiaskincare #murah #berbaloi #puashati #terbaik #productskincareonline
This morning, we let you know on some interesting trivia about sunscreen! . . ☝ Sunburn is an immediate reaction, but sun damage occurs over a lifetime! Yikes! . . ☝ Did you also know that a sunscreen will help evens out your skin tone? So if you have uneven skin tone, wearing a sunscreen will help you with your skin. . . ☝ Sunscreen also helps you slows down on skin aging. . . ☝ The number one cause of premature aging of the face is ultraviolet exposure! By wearing a sunscreen, you are slowing down the development of wrinkles. . . ☝ Whether it's raining, snowing, the sun still shines and so does the UV rays. Decrease your chance of developing skin cancer by wearing a sunscreen. . . ☝ Sunscreen is important for all skin types. Whether your skin is oily, dry, combination or sensitive, ADANIA Luxe Skin Defender will help you protect and nourish your skin at the same time. . . ☝ Sunscreen with other precautions such as increased consumption of water can help you avoid heatstroke and heat exhaustion. These issues can lead you to feeling nausea, having muscle cramps and even brain damage if left untreated. So wear your sunscreen and drink up that water! . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Activate charcoal is made from wood(or coconut sheels), by heating it at very high temperature with very low oxygen concentrations. At this point, Charcoal can be used as fuel, and burns cleaner and hotter than wood, but its the "activation" step that makes Charcoal become a superhero, capable of saving lives. No wonder, activated charcoal is brilliant for skincare. Used in proper propotion, it can pull toxins and contamination from the skin, and rinse them down the drain. : : : #productkorea #product #skincare #skincareroutine   #productoriginal #malaysia #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #skinfood #productmalaysia #cantik #menarik #menawan #loveyourskin #produkmurah #originalkorea #worthit #dontregret #tryme #malaysiaskincare #murah #berbaloi #puashati #terbaik #productskincareonline
🇰🇷️🇰🇷️🇰🇷 WANT TO BUY CHEAPER KOREAN PRODUCT? 🇰🇷️🇰🇷️🇰🇷 . . Most of the Korean products that came into Malaysia are a little bit pricey ️💸💸💸. So we are thinking of buying it for you directly from there. As one of our founder, Aisyah will go to Korea for a student exchange program ✈️✈️✈️ next month, we will open slots for you to place your order. List down the things you want, then click the link in the bio to place your order. 😊😊😊 . . #productkorea #product #skincare #skincareroutine #productoriginal #malaysia #2018 #koreanproduct #koreamalaysia #skinfood #cosrx #laneige #banilaco #innesfree #productmalaysia #cantik #menarik #aaglam #ainaisglam #ainais #personalshopperkorea #personalshopper
Picture credit to @hafizatul_amaryllis ♡ . . The most frequent question everyone been talking, what are the differences between face oil and face creams/lotions? . . The answer is, the difference lies inside of the ingredients and the texture for both. . . Creams and lotions are made using oil and water. However, these two ingredients do not mix so a wax is used to combine the oil and water together. The result can range from a thick cream to a light lotion depending on the ratio of ingredients. . . The wax can provide some benefit by locking in moisture but it can also potentially cause build up on the skin and clog pores. . . When water is added to any product, this provides an environment for bacterial growth. Therefore any lotion or cream will require a preservative. . . The pros of face oil is that it is :. . 🌼Concentrated. 🌼Cost effective. 🌼Simple ingredients. 🌼No preservatives. . . Just make sure you are using a natural, plant-based product that is free of harsh preservatives, petroleum by-products or fragrance/parfum 😊 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
❤CHOCODAP'S COKLAT PREMIUM❤ . KENAPA "WAJIB" BELI COKLAT KAMI : . 🍭 high quality 🍭 100% pasti sedap 🍭 HALAL JAKIM 🍭 Produk bumiputera 🍭 Mempunyai ribuan testimoni yg berpuas hati . Berikut SENARAI Coklat kami : . 🍫Almond Milk Choc 🍫Raisin Milk Choc 🍫Almond Dark Choc 🍫Almond White Choc 🍫Almond Bittersweet 🍫Almond Sesame 🍫Meteor Chocolite . COD : Senawang / Seremban Postage Seluruh Malaysia . 0194604069 0194604069 0194604069 . #ChocodapsCoklatPremium #AgentSeremban #AgentDropshipWanted #CoklatNo1OnlineMalaysia
❤CHOCODAP'S COKLAT PREMIUM❤ . KENAPA "WAJIB" BELI COKLAT KAMI : . 🍭 high quality 🍭 100% pasti sedap 🍭 HALAL JAKIM 🍭 Produk bumiputera 🍭 Mempunyai ribuan testimoni yg berpuas hati . Berikut SENARAI Coklat kami : . 🍫Almond Milk Choc 🍫Raisin Milk Choc 🍫Almond Dark Choc 🍫Almond White Choc 🍫Almond Bittersweet 🍫Almond Sesame 🍫Meteor Chocolite . COD : Senawang / Seremban Postage Seluruh Malaysia . 0194604069 0194604069 0194604069 . #ChocodapsCoklatPremium #AgentSeremban #AgentDropshipWanted #CoklatNo1OnlineMalaysia
GUMMY BEAR By RAPUNZEL 🐻🍇 . . ✨ *Kebaikan Gummy Bear* ✨ Gummy Bear vitamin rambut untuk menjadikan rambut anda sihat, cantik dan panjang . . 🌸 Mempercepatkan pertumbuhan rambut 🌸Melebat, memanjangkan & menguatkan akar rambut 🌸Menyuburkan & menyihatkan rambut 🌸Memperbaiki kesihatan rambut secara menyeluruh 🌸Rambut akan lebih bersinar, beralun & mudah diurus 🌸Meningkatkan kelembutan & mengembalikan kesegaran rambut 🌸Memulihkn kerosakan rambut yang rapuh, kering, & bercabang. 🌸Merawat rambut kusut & kasar 🌸Melindungi rambut dari kerosakan akibat sinaran UV . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #instashopmalaysia #visitmyig #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Sape nk rambut cantik Jom cuba gummy Bear by Rapunzel ni.. Mmg best tauu 😘 😘 . . GUMMY BEAR MASIH HARGA PROMOSI YE.. JOM CEPAT2 GRAB.. JIMAT RM15 TAUU 😘😘 . . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 @Tekan je link wasap kt profile @rapunzelhaircare_byadda 😘 . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Comel kan gummy Bear nie. Paling best boleh makan tau..hehehee..okay gurau. Lalu beli yg rapunzel punya konfem boleh makan. Dh la sedap. Rambut pun cantik nnti tau 😁😁 . Rambut pun perlu kan vitamin tau.. Baru la rambut jdi sihat, dan cantik 👸🏻 . . GUMMY BEAR By RAPUNZEL 🐻🍇 . . ✨ *Kebaikan Gummy Bear* ✨ Gummy Bear vitamin rambut untuk menjadikan rambut anda sihat, cantik dan panjang . . 🌸 Mempercepatkan pertumbuhan rambut 🌸Melebat, memanjangkan & menguatkan akar rambut 🌸Menyuburkan & menyihatkan rambut 🌸Memperbaiki kesihatan rambut secara menyeluruh 🌸Rambut akan lebih bersinar, beralun & mudah diurus 🌸Meningkatkan kelembutan & mengembalikan kesegaran rambut 🌸Memulihkn kerosakan rambut yang rapuh, kering, & bercabang. 🌸Merawat rambut kusut & kasar 🌸Melindungi rambut dari kerosakan akibat sinaran UV . . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #shampoo #productmalaysia #hairserum #sparambut #instashop #instashopmalaysia #visitmyig #igshopmalaysia #likeforlike #like4like
Rangkaian #rapunzelhaircare terdiri daripada shampoo, conditioner, hairmask & hair serum. Dimana rapunzel shampoo terdiri daripada 2 jenis shampoo. . Fungsi dedua shampoo mempunyai main function yang sama iaitu dapat mempercepatkan proses pertumbuhan & merawat masalah rambut gugur cuma perbezaannya shampoo yang kedua mempunyai fungsi anti dandruff. . 💜RAPUNZEL SHAMPOO Formula tambahan menjadikan rambut cepat panjang dan menyuburkan rambut. . . 💜RAPUNZEL SHAMPOO ANTI DANDRUFF Menjadikan rambut cepat panjang, menyuburkan rambut, anti kelemumur. . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #motifviral #igersmalaysia
Results in of two weeks using RHC.. Alhamdulillah.. Rambut makin lebat dan cantik lepas guna rapunzel haircare😍 😍 😍 . Sape ada masalah rambut tu Jom ikhtiar dgn rapunzel haircare pulak.. Insya Allah membantu rawat masalah rambut uolss tu ☺️ . Jom whatsapp sis lelaju ye 0134478528 😘😘😘 . . . #RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #visitmyig #igersmalaysia
Cantiknyaaaa rambut dia. Her natural original hair 😍😍 . . Berangan ingin memiliki rambut seperti itu? Tapi tak tahu nak guna syampoo ape? . Haaaaa ni sis nak habaq ni, nak rambut cantik kene la cuba HRC ni.. inshaAllah dijamin x menyesal😉😉 . Ramai dah cuba dan terus jatuh cinta anda bila lagi ? 😉😘 . Jom whatsapp sis..tekan je link kt profile @rapunzelhaircare_byadda ye😃😃 . . . #rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #productmalaysia #bebaskimiabahaya a #hairserum #sparambut #instashop #instashopmalaysia #like4like #likeforlike #igshopmalaysia
What's in your shower gel? . . . Here are the ingredients that makes up ADANIA Nature Floral Body Wash : ✏️ Coconut oil. ✏️ Soya bean oil. ✏️ Palm oil. ✏️ Organic Honey. ✏️ Geranium Bourbon oil. . . Why it's so gooooood? 😁 With skin friendly pH balance enrich with soy bean oil that promotes healing and regeneration through its antioxidant properties. Very effective to purify and balance all skin types, blended to hydrate and rinse free without irritation, drying, or stripping off the skin of the moisture. . . Best to ease epidermal stress. The natural scent will give a calming feeling like you are in a spa. This body wash can also help in reducing body odour and body acne for a clear and more healthier skin. . . Kills 99.9% bacteria due to its antiseptic properties! 🛇 . . Need a change? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #adaniaskincare #bodywash #nature #floral #natural #organic #showergel #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
UNTUK YANG MALAS MAKEUP TEBAL..Tapi nak kulit Cantik Glowing kemerahan sepanjang hari? 🤔 . WAJIB cuba skinlovers ni.. TAK perlu krim siang malam, cucuk vit c atau sapu memacam produk! . Sekali beli tahan 1bln... jangan consume lebih takut terlebih pinkish licin mcm patung lilin nanti 😂😂😂 . Produk Cerah tanpa pengelupasan! . Berminat untuk menjana pendapatan?#dropsip #agent #stokis . Jom whatsap neesa skrang❤️ 0179708986 . #neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman #terengganu #productmuslim #productmalaysia #productlelakidanperempuan #promosiproduk #produkkecantikan #productno1terbaikuntukwanita #suplement
No outfit is complete without a fragrance (read : perfume). Some people say that women dress for men. We say nay! 🙅 . . Us women dress ourselves according to our moods and whether it matches our bags or shoes 😆 the same with our perfume! Most of the time, we don't want others to smell any not-so-nice smell, and hence we drop a lil' scent to mask away that negative smell. But finding the right perfume may be a tedious task. What do we look in a perfume?. . . 🌼 Long lasting scent that lingers. 🌼 Affordable with top notch quality. 🌼 Sleek or unique bottle design. 🌼 If it's eco-friendly, then it's a BONUS! But finding one may be hard. 🌼 Unique scent that will not left us feeling the same just like the rest of people. . 🌼  Locally made/produce (because we ♡ local made products and would ♡ to support more). 🌼  A fragrance that will not leave others around to feel intimidated (by sneezing a lot). . . . But guess what? Our BAU completes the above requirements!. BAU are available in 2 scents. Misty Fjord and Lost In The Desert. Each bottle retails at RM189 and in EDP (Eau De Parfum) . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou #perfume #perfumemurah #perfumeoriginal
Terliuq .. So bg sesiapa yg blum mencuba cepat2 p order rrr .. X rugi habag hang mmg sedap 👍👍👍 #royalejeruk #productterbaik #jerukterbaik #jeruk #sedap #sekalimakannaklagi #productmalaysia #pakkodie #pakodie #nayan @royalejeruk.official @hanidut
Terliur atau tidak??? Segelas Teh Tarik Dairygo yang dipenuhi dengan ais, bila diminum aduhhhhhh terasa nyaman sekali!!! . Dah minum ke belum pagi ni???? #tehtarikterbaik #tehtarik #dairygotehtarik #dairygo #sedap #productterbaik #productmalaysia #lazat #sekalimakannaklagi #pakkodie #pakodie #nayan
SOLUSI ASAM LAMBUNG ANDA . Asam lambung merupakan senyawa yang memiliki rumus kimia HCl atau asam klorida. Senyawa ini bersifat asam. Kadar HCl dalam asam lambung adalah sekitar 0,5 persen dari total getah lambung. HCl berfungsi sebagai disinfektan atau pembunuh kuman dan mengubah pepsinogen menjadi pepsin. HCl juga merangsang usus, hati, dan pankreas untuk mencerna makanan . Berbagai gejala asam lambung naik adalah Perut terasa bengah atau kembung setelah makan, Hearthburn, Rasa tidak nyaman di kerongkongan dan mulut, Sulit menelan makanan, Muntah-muntah, dan Produksi air liur (saliva) yang berlebihan . Hal-hal yang dapat Anda lakukan untuk mengurangi gejala nyeri pada lambung akibat meningkatnya asam lambung ke kerongkongan, antara lain: ~ Makan yang teratur ~ Makan dengan porsi yang kecil namun sering ~ Hindari makanan yang mengandung asam, asin, pedas ~ Hindari minuman yang mengandung alcohol dan caffeine . Makanan ini terbukti mengatasi penyakit asam lambung : Oatmeal, kacang-kacangan, Yogurt, dan buah semangka . Cara Menurunkan Asam Lambung Secara Alami Dengan Cepat : - Minum susu rendah lemak - Coba makan produk gandum - Hindari produk daging berlemak - Cobalah minun air mineral yang cukup - Hindari kebiasaan makan terlalu cepat - Hindari makanan yang digoreng . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet #jellygamatoriginal #jellygamatgoldg #xamthone #xamthonemurah
SOLUSI ALAMI UNTUK ASAM URAT . Asam urat adalah radang sendi yang bisa menyebabkan sendi (biasanya di jempol kaki) mendadak terasa nyeri, perih, kaku, dan bengkak. Penyakit ini disebabkan oleh penumpukan zat yang disebut asam urat dalam darah . Penyebab asam urat pada kaki adalah Terlalu sering mengkonsumsi alkohol,nikotin,dan minuman bersoda, jarang melakukan olahraga/aktivitas yang bergerak, faktor keturunan, sangat sedikit mengkonsumsi air putih, dan ginjal mengalami gangguan sehingga tidak mampu mengolah dan mengeluarkan zat purin dengan baik . Zat purin yang menumpuk tersebut bisa mengkristal, sehingga munculnya penyakit asam urat. Di mana, penderitanya akan mengalami nyeri dan kaku. Tempat yang paling sering terjadinya penumpukan zat purin adalah bagian tangan . 3 Jenis Komplikasi Asam Urat yang Harus Diwaspadai : Penyakit Batu Ginjal, Tonjolan Tofi, Kerusakan Sendi . . . #JellyGamat #JellyGamatGoldG #GamatGold #GamatGoldG #GoldG #GoldGSeaCucumber #GoldGGamat #GamatQnc #JellyGamatGold #GoldG500ml #JelliGamatGoldG #GoldG500ml #Jelliluxor #JelliWalet #Original #ProductMalaysia #AgenResmiGamatWalet #Bpom #Halal #Depok #GoldG500ml #Gamatwalet #AgenResmi #AgenDepok #GoldG #GamatWalet #jellygamatoriginal #jellygamatgoldg #xamthone #xamthonemurah
Selamat pagi kesayangan sis!! Jangan lupa setiap pagi wajib minum Chocofit okay, sis nak ingatkan byk2 kali minum Chocofit selepas heavy breakfast tau. . Kalau sape2 yg xsuka breakfast, boleh ambik selepas lunch.. tapi elakkan ambik sblm tidur ya nnt uols akan rasa macan berlari 5km masa tidur😆 . Malam digalakkan minum Lemon Fit utk cuci usus2 yg berkarat2 bertahun2 xcuci tu.. tindakbalas selepas 8jam mmg lawass sgt membuang tapi bukan cirit birit! Chocofit pulak bukan effect cirit birit ya, dia akan burn lemak daripada dalam tak ganggu perut, uols akan rasa berpeluh & bertenaga! Tapi plss plss makan dulu ya sbb Chocofit nak bekerja dalam badan uols, kalau xmakan nnt umpama uols berpuasa tp lari 5km😆 . PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA shaker daripada Chocofit😋 . . #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Selamat pagi kesayangan sis!! Jangan lupa setiap pagi wajib minum Chocofit okay, sis nak ingatkan byk2 kali minum Chocofit selepas heavy breakfast tau. . Kalau sape2 yg xsuka breakfast, boleh ambik selepas lunch.. tapi elakkan ambik sblm tidur ya nnt uols akan rasa macan berlari 5km masa tidur😆 . Malam digalakkan minum Lemon Fit utk cuci usus2 yg berkarat2 bertahun2 xcuci tu.. tindakbalas selepas 8jam mmg lawass sgt membuang tapi bukan cirit birit! Chocofit pulak bukan effect cirit birit ya, dia akan burn lemak daripada dalam tak ganggu perut, uols akan rasa berpeluh & bertenaga! Tapi plss plss makan dulu ya sbb Chocofit nak bekerja dalam badan uols, kalau xmakan nnt umpama uols berpuasa tp lari 5km😆 . PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA shaker daripada Chocofit😋 . . #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Selamat pagi kesayangan sis!! Jangan lupa setiap pagi wajib minum Chocofit okay, sis nak ingatkan byk2 kali minum Chocofit selepas heavy breakfast tau. . Kalau sape2 yg xsuka breakfast, boleh ambik selepas lunch.. tapi elakkan ambik sblm tidur ya nnt uols akan rasa macan berlari 5km masa tidur😆 . Malam digalakkan minum Lemon Fit utk cuci usus2 yg berkarat2 bertahun2 xcuci tu.. tindakbalas selepas 8jam mmg lawass sgt membuang tapi bukan cirit birit! Chocofit pulak bukan effect cirit birit ya, dia akan burn lemak daripada dalam tak ganggu perut, uols akan rasa berpeluh & bertenaga! Tapi plss plss makan dulu ya sbb Chocofit nak bekerja dalam badan uols, kalau xmakan nnt umpama uols berpuasa tp lari 5km😆 . PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA shaker daripada Chocofit😋 . . #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming # #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
Putih tu apa? Oh itu yogurt 😄 Sajian lestari di pagi hari. Siapa yang dah dapatkan granola dari kami, boleh cuba hidangkan granola tersebut bersama susu dan yogurt. Yang ini cadangan sajian untuk sarapan. Boleh letak buah-buahan segar jugak kalau korang suka ♡ . . Kita ada 3 granola. Perbezaan ketiga-tiga granola ialah kandungan dan fungsinya. Nah kami beri guideline ye bagi tahu yg mana granola yg anda patut cuba? 👇. . 👌 Hello Stamina (buat yg nak tambah stamina/tenaga. Dalam ni ada dried figs, raisins, almond flakes & pumpkin seeds). . . 👌 Sexy Skin (buat yg nak cantikkan lagi kulit. Dalam ni ada goji berries, almond flakes, walnuts & sunflower seeds). . . 👌 Shape Up (buat mereka yg nak tone up muscle/fitness, ada organic flax seeds, dried apricots, dried prunes & walnuts). . . . Yang atas ni ingredients yg membezakan 1 granola dgn 1 lagi granola yg lain. Main ingredients wajib utk setiap granola pula, rolled oats, organic virgin coconut oil & honey. . . Setiap granola RM25 per packet (250 gram). Orang kata bila sarapan dah bagus, hari kita pun akan jadi bagus je sepanjang hari 😋 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
======================= RASA COKLAT CHOCODAP'S ======================= . . ALMOND SESAME CHOC . . Boleh tahan hot item jugak. Ada bijan hitam di campur white choc. So rasa manis white agak kurang. Tapi sedap dan ramai peminat. . . Sekali pandang macam telur puyuh kan 😊 . . Whatsapp 0194604069 . #Chocodaps #AgentSeremban
Goooddd moninnkkk chocolista... Bangun pgi mesti ingat chocofit... Ingat chocofit.. Ingat kurus tau.. 💖💖💖 Uollss LEMONFIT dibuka utk jualan... Yang mana yg tertunggu tunggu utk dapatkan lemonfit ini jangan lepaskan peluang... grab sekarang... produk laku keras. Jangan sampai mehabisan stok baru nak order... Minum chocofit + lemonfit lagiii mengancam tau uolls nye kalori dibakar.. Xnk kurus ke?? Kurus tnpa skip mknan kegemaran... Mai dm/wa hakak ye kalau nk cuba.. http://www.wasap.my/0183182402 #jomcantik #jomkurussihat #chocofitmalaysia #chocofithq #teammaksu #chocofitbalakong #chocofitsedap #productmalaysia #productviral #lemonfit
Credit picture to @denabahrin ♡ . . Dena try ADANIA Lip Conditioner in code Pineapple Mint Juice 😃 nampak manis dan comel je kan? . . Lip Conditioner berfungsi untuk merawat dan melembap bibir, with a hint of color 💄selain dari bibir, boleh pakai dekat pipi jugak sebagai blusher atau sebagai eyeshadow. . .Best sebab dia tak akan buatkan pipi naik jerawat (sebab sesetengahnya kalau sapu pada kulit, mulalah berjerawat kat bahagian tu 😭). Plus ada Vitamin E dengan Almond Oil. . . Sebelum tidur pun boleh pakai, buat sebagai lip treatment. Tapi utk bawak buat tidur, kami recommend code Very Berry, sebab dia colorless. Jadi boleh tidur dengan senang dan tak risau kalau sarung bantal tiba-tiba berwarna warni bangun esok pagi 😛 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
❤CHOCODAP'S COKLAT PREMIUM❤ . KENAPA "WAJIB" BELI COKLAT KAMI : . 🍭 high quality 🍭 100% pasti sedap 🍭 HALAL JAKIM 🍭 Produk bumiputera 🍭 Mempunyai ribuan testimoni yg berpuas hati . Berikut SENARAI Coklat kami : . 🍫Almond Milk Choc 🍫Raisin Milk Choc 🍫Almond Dark Choc 🍫Almond White Choc 🍫Almond Bittersweet 🍫Almond Sesame . COD : Senawang / Seremban Postage Seluruh Malaysia . #ChocodapsCoklatPremium #AgentSeremban #AgentDropshipWanted #CoklatNo1OnlineMalaysia
❤CHOCODAP'S COKLAT PREMIUM❤ . . KENAPA "WAJIB" BELI COKLAT KAMI : . 🍭 high quality 🍭 100% pasti sedap 🍭 HALAL JAKIM 🍭 Produk bumiputera 🍭 Mempunyai ribuan testimoni yg berpuas hati . Berikut SENARAI Coklat kami : . 🍫Almond Milk Choc 🍫Raisin Milk Choc 🍫Almond Dark Choc 🍫Almond White Choc 🍫Almond Bittersweet 🍫Almond Sesame 🍫Meteor chocolite . 50 g - rm 6 100 g - rm 10 250 g - rm 22 . COD : Senawang / Seremban Postage Seluruh Malaysia . wasap 0194604069 wasap 0194604069 wasap 0194604069 . #ChocodapsCoklatPremium #AgentSeremban #AgentDropshipWanted #CoklatNo1OnlineMalaysia
Antara produk yg tiap kali restock cepat je sold out. . . ADANIA ROSE DIVINE FACE MIST ni mcm 2 in 1 produk, sebagai penyegar dan juga toner (kita buat dalam bentuk spray, lagi concentrated and fokus terus ke pori-pori. Kaedah ni better than spray pada kapas and dab pd kulit, that's why senang nampak pori-pori mengecil after certain time application). . . But of course ingredients dan cara pembuatan (wap penyulingan) face mist ni yg unik sebenarnya. Neroli mmg terbukti good for rejuvenate and repair skin (sebab tu bila apply kita rasa firm effect & pore mengecil) dan Rose EO pula good for anti-inflammation, meaning sensitive skin pun boleh apply sbb dia akan bantu soothe kan kemerahan or rasa pedih kulit. . . Make sure avoid toner yg memedihkan kulit kerana akan membuatkan sel kulit luka dan terbantut- when our skin happy, new healthy skin will generate 💕 . . Another plus point rose essential oil has excellent emollient properties for moisturizing dry skin.Haaaaa thats why bila kita spray feeling hydration tu stay lama 😊 . . Can be used anytime anywhere! Paling best, kalau tgh matahari terik spray pun tak naik panau ☺️ and membantu sgt makeup anda long lasting. . . If toner kat rumah dah nak habis, boleh la plan cuba @adaniaforyou pula ye. Ahaks ☺️☺️ . . PS : Sekarang tengah ada promo Fabulous Basics tu. Ada face mist ni, Botanical Brightening Soap Bar & Very Berry Lip Conditioner, all for RM100 je. Rugi kalau tak grab 😉 . . #sissukasishare #madewithlove #favouriteskincare #adaniaskincare #adaniafacemist #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Feedback Fairy Kisses 💋 Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk lain tu?? Yang best sebab dalam satu botol korang boleh dapat kesan 2 in 1 . . Apa yang 2 in 1? . Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan satu badan. Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan jugak taw. . Sebab korang kena tahu pentingnya detox dalaman dari toksin-toksin yang berkeladak dalam badan korang tu sebelum nak dapat kulit putih. . Bila dah detox baru cepat berganda-ganda putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih. #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
Feedback Fairy Kisses 💋 Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah yang membantu mencantikkan luar dan dalam dan mengandungi semua jenis Vitamin, Mineral dan khasiat buah-buahan tanpa perlu supplement tambahan lain lagi. . Kunyah je Fairy Kisses anda akan dpt efek seperti . 🙆Membantu Mencerahkan Kulit Seluruh Badan. 🙆Membantu Proses Detoksfikasi dan Menyingkiran Toksin dan Bahan Kimia di dalam badan. 🙆Membantu Merawat Masalah Kulit seperti Jerawat, Jeragat & Kulit Kusam. 🙆Merangsang Penghasilan Kolagen Secara Semulajadi. 🙆Membantu Menghilangkan Parut di Muka & Seluruh Badan. 🙆Membantu Melambatkan Proses Penuaan & Menegangkan Kulit. 🙆Membantu Melembabkan & Merawat Kulit Kering 🙆Melawaskan Sistem Pencernaan dan Membantu Mengawal Berat Badan. 🙆Menguatkan Tulang,Gigi,Mecantikkan Kuku dan Menguatkan Rambut. . banyah lagii lahh tak sempat nak tulis kat sini. Korang kene kunyah dan rasa efek luar biasa Collagen kami ni tau. #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
OMGGG Fairy Kisses ada buat promo Oct Mega Sale 💋❗❗😉 Betul ke ? Ye betul tengok harga di atas tu 👆 . Nak cantik ke tidak ? Nak detox bdn ke tidak ? JOM beli fairy kisses 💋 #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
Since ramai yang bertanya ADANIA ada face/body scrub tak, jadi petang ni sis nak share cara untuk korang buat DIY scrub guna produk ADANIA yg korang ada. . . Sebenarnya, utk scrub muka atau badan, paling simple guna ADANIA Face Loofah (RM14) je utk muka. Manakala utk badan, guna ADANIA Body Loofah (RM30). . . Tapi jika korang rajin nak try resipi scrub yg complicated sikit, scrub yg sis share ni boleh jadi face scrub, lip scrub, body scrub, dan foot scrub jugak tau 🙂 . . Okay, jika korang ada salah satu produk ni, dah boleh dah buat scrub sendiri :. . . 🐰 Blue Sea Algae Healing Mask. 🐰 Australian Clay Mask. 🐰 Organic Cleansing Oil. 🐰 Organic Face Oil. 🐰 Nature Floral Body Wash. 🐰 Peppermint Crush Treatment Shampoo. . . Caranya, boleh tambah antara bahan-bahan ini seperti raw brown sugar, Himalayan pink salt, lemon (and lemon juice), oats, yogurt, honey atau Peppermint Essential Oil dengan produk-produk ADANIA diatas tadi 🤗 hehe bahan-bahan ini yg sis punya favorite dan yg sis pakai sendiri. Jadi sis share yg sis suka dan sis pakai lah ye 😛 however, korang boleh bereksperimentasi juga mengikut bahan yg korang suka. Selamat mencuba. . . #resipiDIY #DIYscrub #cleanskincare #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Quick, simple and easy make-up is important 👌 Just apply some ADANIA Luxe Skin Defender to protect, nourish and rejuvenate your skin and you're ready to step outside in the sun and outside of your house. . . ADANIA Luxe Skin Defender is a tinted eco-sunscreen enriched with plant extracts, which feel light and non-greasy in texture. Gives you a sun protection of SPF45+ PA++++ . . How does this smell like and how the texture feels? We know it's weird, but just letting you know, it somehow smells almost like cocoa and the color-texture is like of a BB cream (but minus the caking or any odd looking color). . . It blends well to any skin color. Wear it on its own or either as a primer before foundation or powder. Blends effortlessly to your skin and highly recommended for any outdoor-sport activity. We bet you didn't see that coming huh? . . Our tinted sunscreen will not clog your pores and protecting your skin against the sun rays during any outdoor-sport activity is highly recommended! . . ADANIA Luxe Skin Defender retails at RM121 (30 ml) per bottle. One bottle can lasts up to 4 months of usage depending the frequency and amount of usage!. . . To purchase, kindly visit WhatsApp Nurul at 0189494093 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
First timer nak cuba produk natural-organik dari ADANIA dan tak pasti produk yang mana satu patut pilih? . . Why not grab combo deal the Fabulous Basics ni? 😉 RM100 je harga promosi. Dan hanya tinggal lebih kurang 2 hari je lagi sebelum promosi tamat (tamat pada 17 Oktober 2018). Dalam set Fabulous Basics ni ada 👇 😻 Botanical Brightening Soap Bar. 😻 Rose Divine Face Mist. 😻 Lip Conditioner (Very Berry). . . Untuk yang suka dan prefer something easy & quick, perlu and it's a must try! . . WhatsApp Nurul untuk pertanyaan lebih lanjut. WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou
Breakfast time, breakfast time, breakfast time!! Yuhuuuuuuuu! Bestnyaa pagi2 je dapat makan best2, sebab pagi2 adalah sgt penting tau. Segala makanan yg kita ambik waktu pagi adalah penentu badan kita untuk memulakan tugas seharian! So kita enjoylah makan pagi Like a King! Tapiiiiiii wajib minum Chocofit lepas breakfast, so kalau uols busy pun perut tak sibuk2 nak menanyi nasyid sepanjang hari! Kalau x minum Chocofit konpem lepas sejam sarapan dah start menyanyi lagu rock😆 Tapi tidak yaa kalau uols minum Chocofit! PROMOSI! PROMOSI! , beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal.😋 Free postage juga!! Selagi stock masih ada ya😍 #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimming #productmalaysia #bestslimming #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #chocofit_bukitmertajam
Stokkk menurunnn uollss... Chocofit serbuk chocolate ajaib tau.. Shake2 kurus.. Baju2 lme dh blh pkai blk... Xcye?? Mai try grab satu box... Confirrrmm xnyesal uolls... Nak kurus?? Xnk diet?? Chocofit la pilihan nye.. Usaha dn jgn putus asa tu petua nye... Try sekali confirmmm nak lagi.. Kurus tanpa rasa lapar... 1sachet =5km uolls berlari tau... Lagi bykk uolls minum air.. Lagiii byk kalori yg burn... Wahh seronokk kan.. Mai la dm/wa hakak.. 😄😄😄😄 #jomcantik #jomkurussihat #chocofithq #chocofitmalaysia #chocofitbalakong #shakeshakekurusuols #teammaksu #chocofitserbukajaib #chocofitviral #productmalaysia
Selalu letih? Selalu lesu? Kurang tenaga? Kurang stamina?😢 . . Dah bermacam2 supplemen cuba tapi langsung tak menunjukkan sebarang perubahan positif? 😭 . . Dapatkan penyelesaiannya dengan Madu Cinta! Botol kecik tapi kesannya padu u olls!😘 #seribeautyofficial #maducinta #productkesihatan #productterbaik #productmalaysia #ubattenaga #pakkodie #pakodie #nayan #nakmaducinta #kongsirezekiseri
BUAH DELIMA SALAH SATU DARI 23 RAJA HERBA Buah Delima merupakan bahan semulajadi yang sangat membantu mengatasi masalah nombor 1 rakyat Malaysia iaitu masalah #tekanan #darah . Khasiat yang ada dalam buah delima ini mampu membantu dari segi ✅ menurunkan kadar #kolesterol ✅ memberi vitamin C tambahan ✅ melancarkan aliran #darah ✅ menyingkirkan plug dalam salur #darah Dapatkan maklumat mengenai Hidayah Gold Plus Collagen. Klik link: https://seraimas.my/hidayahgold Website: http://seraimas.my/ FB: SeraiMas HQ IG: @seraimashq Careline: +60127848364 #seraimas #setaimashq #jushidayahgold #delima #khasiat #tips #kesihatan #kolesterol #productkesihatan #productterbaik #sedap #productmalaysia #pakkodie #pakodie #nayan
As usual, starting my Monday with packaging design. ... Packaging design. Call/SMS/Whatsapp +6018 977 5793 for more info. #graphicdesign #3d #3dmodeling #3drendering # packagingmalaysia #designservicemalaysia #pixelmaticstudio #produkmalaysia #packagingdesignmalaysia #packagingdesign #localproduct #productmalaysia #designermalaysia #designkotak #octane #octanerender #otoy #c4d #cinema4d
Kunyah-kunyah je putihhhhh!!! Cliché kan dgn ayat ni?? Sebab SKIN STORIES dah release produk terbaru yang tak cliché . Sebab apa tak cliché? . Hello !! Sebab Fairy Kisses bukan kunyah-kunyah je putih. Tapi, Kunyah-Kunyah je Putih Sampai Nampak Urat Hijau. Kunyah-Kunyah je ter-Detox sampai ter-Flush Out Semua Toksin Dalam Badan. Kunyah-Kunyah je Kulit Muka Glowing Sampai Shining. Kunyah-Kunyah je Terus Flaw to the Less ! . Ko rasa? Rasa nak beli kan Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Yes stock kami tak banyak dah. Jangan nangis sebab tak sempat nak kunyah Fairy Kisses pulak. hehe #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
Fenomena Collagen Putih Detox dengan sekadar Kunyah-Kunyah sahaja. Bukan untuk putihkan muke je. Tapi satu badan putih. Sampai nampak urat hijau. Putih pink natural taw. Bukan putih yang menakutkan tu. hehehe . Bukan tu je. Dalaman pun makin bersih selepas di detox laju-laju. Buat apa beli collagen asing, supplement detox asing kan kalau boleh dpt yg 2 in 1 dgn Skin Stories ni je. . Kunyah-kunyah je putih. Kunyah-kunyah je detox. . Best ke best? #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
Nak detox dalaman ke nak putih? Mana yang korang nak dulu? Of course lah nak yang dua-dua boleh. . Tak payah pening nak fikir nak consume collagen apa. Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES 2 dalam 1 tauuu. Kami bukan focus putih je, tapi kami focus utk bersihkan dalaman dari toksin supaya kesan putih cepat berkali-kali ganda cepat dari biasa. . Yes!! Produk putih kt Malaysia ni mmg banyak. Tapi lupa nak detox dulu baru putih. Penting tau. Those yang belum consume Fairy Kisses wajib amalkan sebab bahan yang superb untuk skin and detoxify dalaman. . Ingat Putih. Ingat Detox juga. Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw. #fairykisses #FK #memutihkankulit #mengurangkankulitkusamdimuka #mendetoxtoksindlmbdndansembelit #mengurangkanjerawatdibadan #mengecilkanjerawatdimuka #productmalaysia #skinstories #beautycare
❤CHOCODAP'S COKLAT PREMIUM❤ . KENAPA "WAJIB" BELI COKLAT KAMI : . 🍭 high quality 🍭 100% pasti sedap 🍭 HALAL JAKIM 🍭 Buatan bumiputera 🍭 Mempunyai ribuan testimoni yg berpuas hati . Berikut SENARAI Coklat kami : . 🍫Almond Milk Choc 🍫Raisin Milk Choc 🍫Almond Dark Choc 🍫Almond White Choc 🍫Almond Bittersweet 🍫Almond Sesame 🍫Meteor Choc . Wasap 0194604069 Wasap 0194604069 Wasap 0194604069 . #Chocodaps #CoklatPremium #AgentSeremban #Senawang #AgentDropshipWanted #CoklatNo1OnlineMalaysia #CoklatViral #Coklatsedap #bazaarpaknil #cikreenencikngokngek #gegarvaganza
next page →