#produkkesihatan

373,521 posts

Loading...
http://www.wasap.my/60176076669/Pmseriladyjus 💞 . . ✔100% HALAL Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan Jus Seri Lady 4 in 1💗 . . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸 Mengawal Selera makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam 🌸 Memberi tenaga & kecergasan. 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸Mengawal kesan penuaan /Anti Aging 🌸 Merawat keputihan 🌸Mengetatkan otot Vagina 🌸Mengembalikan Keintiman suami Isteri 🌸Iktiar Mengandung /dpt baby Jus Seri Lady ini mengandungi : ✔Fish collagen ✔Manjakani ✔White Yam ✔Mangga Affrica ✔Daun Stevia ✔Green Coffee . ✔Daun Serapat ✔Garcinia Cambogia ✔Green Tea ✔Melon #SeriladyHalal #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #bestcombo #sginsta #jamumalaysia #jamuno1malaysia #sayajualserum #missv #ladygaga #jamuwanita #jamuwanitamodern #jamu #malaysia #bruneionlineshop #onlineshopindo #jamumoden #cantek #ratu #shopee #mmmdec2018 #imkkmac2018
http://www.wasap.my/60176076669/Pmseriladyjus 💞 . . ✔100% HALAL Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan Jus Seri Lady 4 in 1💗 . . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸 Mengawal Selera makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam 🌸 Memberi tenaga & kecergasan. 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸Mengawal kesan penuaan /Anti Aging 🌸 Merawat keputihan 🌸Mengetatkan otot Vagina 🌸Mengembalikan Keintiman suami Isteri 🌸Iktiar Mengandung /dpt baby Jus Seri Lady ini mengandungi : ✔Fish collagen ✔Manjakani ✔White Yam ✔Mangga Affrica ✔Daun Stevia ✔Green Coffee . ✔Daun Serapat ✔Garcinia Cambogia ✔Green Tea ✔Melon #SeriladyHalal #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #bestcombo #sginsta #jamumalaysia #jamuno1malaysia #sayajualserum #missv #ladygaga #jamuwanita #jamuwanitamodern #jamu #malaysia #bruneionlineshop #onlineshopindo #jamumoden #cantek #ratu #shopee #mmmdec2018 #imkkmac2018
http://www.wasap.my/60176076669/Pmseriladyjus 💞 . . ✔100% HALAL Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan Jus Seri Lady 4 in 1💗 . . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸 Mengawal Selera makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam 🌸 Memberi tenaga & kecergasan. 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸Mengawal kesan penuaan /Anti Aging 🌸 Merawat keputihan 🌸Mengetatkan otot Vagina 🌸Mengembalikan Keintiman suami Isteri 🌸Iktiar Mengandung /dpt baby Jus Seri Lady ini mengandungi : ✔Fish collagen ✔Manjakani ✔White Yam ✔Mangga Affrica ✔Daun Stevia ✔Green Coffee . ✔Daun Serapat ✔Garcinia Cambogia ✔Green Tea ✔Melon #SeriladyHalal #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #bestcombo #sginsta #jamumalaysia #jamuno1malaysia #sayajualserum #missv #ladygaga #jamuwanita #jamuwanitamodern #jamu #malaysia #bruneionlineshop #onlineshopindo #jamumoden #cantek #ratu #shopee #mmmdec2018 #imkkmac2018
ZALEA, tudung segi empat bidang 45 dari material chiffon yang senang bentuk dan ringan dengan jahitan baby seam yang kemas. . . Harga asal RM26 dan sekarang ada promo kombo BUY 3 RM57 + FREE GIFT BOX . . Klik @katalogbenanghijau untuk lihat kesemua 28 warna yang available. . . #BenangHijau #ZaleaBenangHijau #BawalChiffon #TudungChiffon #seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #belajarinstagram #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #kitasamahero #dropshipwanted
Stock dah menipis!! Cepat siapa yang belum grab produk hot dari forever living. . Tak cuba tak tahu kannn..
Berminat untuk dapatkan Bizzi Boddy dari AS Legacy by DS Aliff Syukri ini❓ . Komen "saya nak cuba" 🙋🙋🙋 #bizziboddy #bizziboddyaslegacy . Atau boleh DM saya Atau whatsapp 📲 0196003927 . Jangan risau saya akan bantu anda insyaAllah. 😘😘😘 . "saya tak janji, tapi insyaAllah pasti" . Harga diatas 👆 ❌tidak termasuk postage dan COD. . #bizziboddy #gelmandianbidara #gentelharumnita #harumnita #eczemacream #melaleucaeczemacream #melaleucacream #datoaliffsyukri #aslegacy #aslegacymalaysia #asbeauty #asbeautymalaysia #shahidadherbs #terlajaklaris #terlajakmurah #produkviral #wanitadankecantikan #produkkesihatan #produkkecantikanmurah #bisnesonlinemalaysia #sayajual #nakcantik #naksihat #jomsihat #jomcantik #sakitkulit #kulitgatal #ruambayi
NAK KETAT NAK ANJAL?? . harumnita adalah solusi yg terbaik tuk kembalikan kepada keadaan yang asal. . APA KEBAIKAN HARUMNITA?? ➡️ kempiskan perut ➡️ atasi masalah keputihan ➡️ ketat otot faraj ➡️ anjal payudara n punggung ➡️ lancarkan haid ➡️ hilang bau bdn ➡️ beri lebih tenaga . Tak yah citer panjang panjang sapa dh makan dia yg tau. . Nal rasa kehebatan harumnita?meh pm cepat cepat.stock laku keras.. . . . #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan #produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop #terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara #produkviral #jamuluarandandalamanwanita #atasimasalahsembelit #petuanakkurus #sayajualmurah #nakkurusnakcantik #produkviral #aslegacyselangor
TAK NAK TRY?? TAK PAKSA ..TAPI RUGI YANG AMAT SANGAT . Feedback pengguna harumnita. . Mereka telah merasai keberkesannya dan sangat sangat berpuas hati result yg mereka dapat. . Tak yah cakap banyak banyak.nak ketat nak anjal pm Azu sekarang.READY STOCK. . APA KEBAIKAN HARUMNITA?? ➡️ kempiskan perut ➡️ atasi masalah keputihan ➡️ ketat otot faraj ➡️ anjal payudara n punggung ➡️ lancarkan haid ➡️ hilang bau bdn ➡️ beri lebih tenaga . Tak yah citer panjang panjang sapa dh makan dia yg tau. . BARANG PANAS VIRAL GILER GILER... laku keras.. . . #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan #produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop #terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara #produkviral #jamuluarandandalamanwanita #atasimasalahsembelit #petuanakkurus #sayajualmurah #nakkurusnakcantik #produkviral #aslegacyselangor
TAHUKAH ANDA? Dua bahan utama yg akan buang toksin drpd bdn syg2 adalah LEMON & TEH HIJAU. . Insya Allah, dua2 bahan td yg ada dlm DETOX PRO akan buang toksin drpd bdn syg2 dgn cepat & selamat. . RAMAI ORG SALAH FAHAM. Ingat yg detox ni hnya utk kurus shj. Salah syg, detox sgt2 penting utk buang toksin. Bila bdn kita dah kurang toksin, baru senang nutrient beauty booster nak serap masuk dlm kulit syg semua. Ok, faham?🤗❤️ . Detox pro ni kak sophie makan 2 tablet setiap malam. Tips @missfazura nak kulit cantik kena rajin detox!😍💖 . AGENT WANTED! #trudollyteamsophie . Whatsapp +6.011.1004.1947 Whatsapp +6.011.1004.1947 Whatsapp +6.011.1004.1947 . Atau klik link di bio🤗 . 💕Sophie guna & Sophie jual💕 . . . . . #trudolly #kulitgebu #kulitcerah #fazura #produkkecantikan #produkkesihatan #jerawathilang #jeragatpudar #flawless #flawlessskin #kulitcantik #kulitflawless #kulitflawlessgebu
Hai Chuolls! Haa ni lah cara cara untuk memakai Bawal Shawl😍. . . Part awning tu tayah setting banyak kali pun, letak ja terus menjadi🤩. . . DAH TENGOK ? Hit satu kali LIKE SIKIT 😘
FIBRIOD Fibriod adalah sejenis ketumbuhan yg berasal dari tisu rahim. Apabila ia membesar, fibroid boleh memberikan pelbagai masalah kepada wanita, seperti menghimpit pundi kencing, haid yg banyak, sakit semasa haid dan sakit semasa bersama dan sebagainya. Ia tumbuh sehingga sebesar biji bola tapi ia bukan sejenis kanser . Ada yg mengatakan bahawa ketumbuhan fibroid ini sering berlaku dikalangan wanita yg tidak berkahwin atau lambat berkahwin dan juga yg berkahwin tetapi sukar mengandung dan beranak. Sering dijumpai fibroid dikalangan wanita yg mengalami masalah ketidaksuburan atau kemandulan. Di samping ketumbuhan fibroid mereka juga menghidap penyakit endometriosis, iaitu sejenis penyakit dimana darah kotor melimpah ke belakang rahim menyebabkan berbagai-bagai masalah pada saluran peranakan, kilang telur dan persekitaran rahim . RAWATAN ALTERNATIF TERHEBAT! FIRMAX3 adalah penemuan terbaru dalam dunia kecantikan dan bio-perubatan yg dapat membantu penstabilan hormon dan dapat mencegah penyakit berkaitan hormon seperti fibroid, haid tak teratur, senggugut, masalah seksual, cyst dan berkaitan masalah kesuburan serta masalah mendapatkan cahaya mata. Dengan sedikit sapuan dinadi tangan dan sapu diari-ari di bawah perut terbukti berkesan dalam merawat masalah dalaman wanita. Kaedah terapi hormon dapat membantu wanita mengekalkan kejelitaan dan kesihatan. • • *You just have to Try it to Believe it* • • Firmax3 - Your All in 1 Cream for Beauty and Health! • #Firmax #RFworld #krimhormonfirmax #magiccream #multicream #produkkecantikan #alhamdulillah #syukurselalu #igmalaysia #calitsihat #calitcantik #calitkacak #serbaguna #magiccreamnano #healty #beauty #luxury #nanocream #bioperubatan #jomcun #kedaionlinemalaysia #kamijual #sayajual #malaysian #kl #sayajualonline #bazaarkl #igshop #produkkesihatan #antiaging • ALL IN ONE MAGIC CREAM! • utk direct whatsapp, sila klik link di bio kami 🤗
Orang pompuan memang suka sangat set cantik basic shaklee ni. Pasal nak cantik!! . Produk bagus dan berkesan sebab tu orang suka. . Bukan setakat jerawat hilang, kulit pun jadi lebih cerah. Nampak cantik kan? . Nak try beli sekarang saya bagi harga istimewa untuk set cantik ni!😍😍😍 . #codshaklee #codshakleeipoh #shakleeipoh #jerawat #nakcantik #setcantikshaklee #vivix #fattahamin #uitm #produkkesihatan #ctdk #setkurusshaklee #sethamilshaklee #jeragat #missfazura #emmamaembong #neelofa #setberpantang #esp #dramasangat #resdung #ipoh #shakleemalaysia #imiracle #teampermata2018 #projekbuatduit #ipohmali #fattzura #codipoh #mirafilzah
SIHAT PLUS CANTIK EXTRA GEBUSSS SLIM MELIMMM AAUUMMM😘😘😘 . Hahaaaa Sempoi tak tajuk atas tu😂 Tak tergoda ke? Pada yang tercari2 produk untuk full body pekej meh sini saya promot sikit. . SET CANTIK BASIC shaklee ni memang rare. Lain dari produk kecantikan dipasaran. . ESP + SR VITAMIN C 2 beradik ni kalau korang konsisten ambik insyaallah badan lebih sihat, kulit makin cantik. . Esp bukan sekadar menyengangkan, tapi kandungan protein yang tinggi dan berkualiti sangat perlu untuk hasilkan sel2 baru, renew sel2 kulit yang rosak. . Dah ada sel baru, ambik vitamin c untuk kesihatan kulit. Vitamin c ni umpama makanan untuk kulit tau. . Nak kulit yang sihat dan cantik boleh consume set basic cantik ni. . #codshaklee #codshakleeipoh #shakleeipoh #jerawat #nakcantik #setcantikshaklee #vivix #fattahamin #uitm #produkkesihatan #ctdk #setkurusshaklee #sethamilshaklee #jeragat #missfazura #emmamaembong #neelofa #setberpantang #esp #dramasangat #resdung #ipoh #shakleemalaysia #imiracle #teampermata2018 #projekbuatduit #ipohmali #fattzura #codipoh #mirafilzah
RM29 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . KEBAIKAN VITAMIN C: – mencantikkan dan mencerahkan kulit – memudarkan parut jerawat / jeragat – memperbaiki kulit jerawat / jeragat – boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita – tingkatkan kualiti kulit yang kusam – merupakan agen anti penuan (awet muda) – melembabkan kulit – sekatakan warna kulit – menstabilkan kitaran haid – mengurangkan kedut di wajah – mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan. . SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C: – mereka yg berumur 12 tahun keatas – demam / selsema / allergic – mengandung / menyusu / period / dlm pantang. . #vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL NOT 181105267K ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ KEBAIKAN FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL........... ⭐Kecilkan lengan dan peha ....................................... ⭐Turunkan Berat Badan ............................................. ⭐Melangsingkan badan .............................................. ⭐Buang angin dalam badan ....................................... ⭐kempiskan Perut ...................................................... 🌟Hilangkan Dagu Berlapis (double Chin)..................... ⭐Melancarkan Peredaran Darah ................................ ⭐Memecahkan lemak meredakan tekanan / stress.... ⭐Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah-pecah................................................. ⭐Melawaskan pembuangan air besar ........................ ⭐Mencerah dan menganjalkan Kulit ........................... Weight :500ML WS 📱 http://freskinwhitenurul.wasap.my/ atau tekan jer link wasap di bio.. ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ #freskin #freskincare #freshskin #freskinwhite #freskinwhiteinchiloss #inchiloss #mencerahkankulit #memecahkanlemak #melawaskan #kempisperut #buanganginbadan #turunkanberatbadan #produkkecantikan #produkkesihatan #malaysia #malaysiaonlineshop #inchilossshowergel #showergel #mandianwangi #mandianwangian
FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL NOT 181105267K ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ KEBAIKAN FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL........... ⭐Kecilkan lengan dan peha ....................................... ⭐Turunkan Berat Badan ............................................. ⭐Melangsingkan badan .............................................. ⭐Buang angin dalam badan ....................................... ⭐kempiskan Perut ...................................................... 🌟Hilangkan Dagu Berlapis (double Chin)..................... ⭐Melancarkan Peredaran Darah ................................ ⭐Memecahkan lemak meredakan tekanan / stress.... ⭐Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah-pecah................................................. ⭐Melawaskan pembuangan air besar ........................ ⭐Mencerah dan menganjalkan Kulit ........................... Weight :500ML WS 📱 http://freskinwhitenurul.wasap.my/ atau tekan jer link wasap di bio.. ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ #freskin #freskincare #freshskin #freskinwhite #freskinwhiteinchiloss #inchiloss #mencerahkankulit #memecahkanlemak #melawaskan #kempisperut #buanganginbadan #turunkanberatbadan #produkkecantikan #produkkesihatan #malaysia #malaysiaonlineshop #inchilossshowergel #showergel #mandianwangi #mandianwangian
SIHAT ATAU TAK SIHAT? . Kita ada pilihan dalam permakanan kita. Anda selalu pilih yg mana dalam kehidupan harian anda? 🤔🤔 . Serius nak turun berat? Cepat2 klik link wasap di bio utk join program. 🤩🤩 . . @zailatul.akmar.fitonline @zailatul.akmar.fitonline @zailatul.akmar.fitonline Coach Akmar 📲 0125092466 Pendaftaran utk Intake Mac 2019 telah di buka. Jom booking slot dulu cecepat, takut lambat nanti penuh . . #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #sayanakkurus #jurulatihturunberat #healthybreakfast #ku #bazaaronline #bazaarpaknil #neelofa #produkkesihatan #breakfast #kurus #kurussihat #obatkurus #jomkurus #obesiti #jomkurus1malaysia #makan #fitness #fit #turunberatbadan #bakarlemak #buanglemak #sayanakkurus
FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL NOT 181105267K ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ KEBAIKAN FRESKIN INCHILOSS SHOWER GEL........... ⭐Kecilkan lengan dan peha ....................................... ⭐Turunkan Berat Badan ............................................. ⭐Melangsingkan badan .............................................. ⭐Buang angin dalam badan ....................................... ⭐kempiskan Perut ...................................................... 🌟Hilangkan Dagu Berlapis (double Chin)..................... ⭐Melancarkan Peredaran Darah ................................ ⭐Memecahkan lemak meredakan tekanan / stress.... ⭐Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah-pecah................................................. ⭐Melawaskan pembuangan air besar ........................ ⭐Mencerah dan menganjalkan Kulit ........................... Weight :500ML WS 📱 http://freskinwhitenurul.wasap.my/ atau tekan jer link wasap di bio.. ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ #freskin #freskincare #freshskin #freskinwhite #freskinwhiteinchiloss #inchiloss #mencerahkankulit #memecahkanlemak #melawaskan #kempisperut #buanganginbadan #turunkanberatbadan #produkkecantikan #produkkesihatan #malaysia #malaysiaonlineshop #inchilossshowergel #showergel #mandianwangi #mandianwangian
Benda wajib yg sentiasa ada dlm handbag kak sophie! . Senang nk bawak mana2 sbb saiz dia comel. Senang jugak nk makan sebab hanya kunyah2 tak payah bancuh apa semua bagai.😁 . Sekarang Kak sophie makan 3 tablet beauty booster sehari. Kunyah2 sedap, rasa strawberry 🍓 🍓 🍓 . Dan detox kak sophie makan 2 tablet setiap malam. Tips @missfazura nak kulit cantik kena rajin detox!😍💖 . AGENT WANTED! #trudollyteamsophie . Whatsapp +6.011.1004.1947 Whatsapp +6.011.1004.1947 Whatsapp +6.011.1004.1947 . Atau klik link di bio🤗 . 💕Sophie guna & Sophie jual💕 . . . . . #trudolly #kulitgebu #kulitcerah #fazura #produkkecantikan #produkkesihatan #jerawathilang #jeragatpudar #flawless #flawlessskin #kulitcantik #kulitflawless #kulitflawlessgebu
Sakit Pinggang Pun Tiada Lagi..Alhamdulillah 📞☎ 019-3161876 . Sm : Rm58 Ss : Rm62 Harga termasuk pos . Berminat wasap terus ye..klik link di bio 👆👆 #apricotseeds #bijiaprikot #ejendiperlukan #rm50 #100kapsul #luluskkm #ndlife #aprikotndlife #aprikotndlifeselangor #ketumbuhan #kanser #keputihan #periodtakstabil #cyst #fibroid #rawatkanser #nakhamil #kanserpayudara #testimonindlife #asma #selangor #herba #produkkesihatan #makanansunnah
sapa kata kalau acik2 duduk rumah,anak berderet,selalu naik motor x boleh make up lawa2 kan.... set make up 5 in 1 terbaru dari As Legacy ... 5 minit siap walapun dok atas motor pun boleh makeup vouge mcm wife pak tam ni... semuanya ada satu set, mudah dan jimat.rm159.90 . Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. Load more comments #aliffsyukri #neelofa #selleraliffsyukri #produkaliffsyukri #agentaliffsyukri #instaseller #instashop #aslegacy #kosmetik #kosmetikmalaysia #produkkesihatan #sungaipetani #cantikkulit #kedah #alorsetar #sajad #postage #sabah #sarawak #semenanjung #terlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidahdherb #datinshahida #zahirahmacwilson #teamhavocutara #malaysiaaseller ,#nakcantik #aslegacyaliffsyukri #aslegacy #nakcantikcarisaya
HAAA Ini lah dia BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk badan Yang anda idam idamkan 💃🏻 Cream Ini boleh digunakan di bahagian perut, bawah lengan, peha dan tempat tempat yang anda rasa perlu dikecilkan 😉 #aliffsyukri #neelofa #selleraliffsyukri #produkaliffsyukri #agentaliffsyukri #instaseller #instashop #aslegacy #kosmetik #kosmetikmalaysia #produkkesihatan #sungaipetani #cantikkulit #kedah #alorsetar #sajad #postage #sabah #sarawak #semenanjung #terlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidahdherb #datinshahida #zahirahmacwilson #teamhavocutara #malaysiaaseller ,#nakcantik #aslegacyaliffsyukri #aslegacy #nakcantikcarisaya
Harumnita adalah merupakan suplemen herba yang dirumus khas untuk menjaga dalaman wanita terutamanya bahagian rahim. Harumnita ni bukan sahaja untuk wanita yang dah berkahwin, tapi juga sesuai untuk wanita bujang untuk menjaga kesihatan rahim. . Antara kebaikan harumnita ialah: 1. Mengatasi masalah keputihan serius dan bau busuk pada vagina. 2. Menguatkan rahim lemah terutama untuk wanita uang mudah keguguran di awal kehamilan 3. Merapatkan otot & tisu dalaman rahim serta tulang pelvik selepas mengandung dan bersalin. 4. Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin atau selepas pembedahan. 5. Menaikkan seri wajah dan atasi sembab/gelap dibawah mata. . #aliffsyukri #neelofa #selleraliffsyukri #produkaliffsyukri #agentaliffsyukri #instaseller #instashop #aslegacy #kosmetik #kosmetikmalaysia #produkkesihatan #sungaipetani #cantikkulit #kedah #alorsetar #sajad #postage #sabah #sarawak #semenanjung #terlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidahdherb #datinshahida #zahirahmacwilson #teamhavocutara #malaysiaaseller ,#nakcantik #aslegacyaliffsyukri #aslegacy #nakcantikcarisaya
sabun pencerah viral..sbb keberkesanan . Disebabkan permintaan tinggi dan testimoni yg begitu menggalakkan 100% perubahan ....kini kami akan mengeluarkan fomula baru.. khas untuk mereka yg mengalami masalah kulit, panau,kurap, dan badan yg berjerawat...boleh jdikan scrub... tunggu dan jgn lupa dapatkan dgn As Legacy... ready stok . Siapa nak cepat komen d rungan komen d bawah nanti team saya akan balas2 satu2 #aliffsyukri #neelofa #selleraliffsyukri #produkaliffsyukri #agentaliffsyukri #instaseller #instashop #aslegacy #kosmetik #kosmetikmalaysia #produkkesihatan #sungaipetani #cantikkulit #kedah #alorsetar #sajad #postage #sabah #sarawak #semenanjung #terlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidahdherb #datinshahida #zahirahmacwilson #teamhavocutara #malaysiaaseller ,#nakcantik #aslegacyaliffsyukri #aslegacy #nakcantikcarisaya
terbaru.. setanding dgn jenama mac .. product baru As Legacy ready stok... sy buat set makeup utk cantikkan kakak2, makcik2 kat luar sana. yg dh cantik, jadi lagi cantik. yg x suka makeup, mesti suka makeup lepasni. semuanya ada satu set, mudah dan jimat.rm159.90 ada 6brg termsuk beg . Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. #aliffsyukri #neelofa #selleraliffsyukri #produkaliffsyukri #agentaliffsyukri #instaseller #instashop #aslegacy #kosmetik #kosmetikmalaysia #produkkesihatan #sungaipetani #cantikkulit #kedah #alorsetar #sajad #postage #sabah #sarawak #semenanjung #terlajaklaris #ohabangkosmetik #shahidahdherb #datinshahida #zahirahmacwilson #teamhavocutara #malaysiaaseller ,#nakcantik #aslegacyaliffsyukri #aslegacy #nakcantikcarisaya
. UPDATE : KALENDAR TTC NI DAH TINGGAL SKET SANGAT².. Siapa cepat, Dia Dapat 😉 *************************** . TTC kena ada kalendar.. Nak lagi special? . Pakai KALENDAR TTC MYMILA la.. Dapat FREE plak tu dengan setiap belian 1 box iHamil Premium ❤️❤️❤️ . Klik link di bio ya 😘😘😘 . . #baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan
Set ikhtiar hamil #mampumilik untuk semua❗ . Hanya RM90 sahaja Suami Isteri boleh amal bersama-sama . Bukan hanya untuk KESUBURAN ✔ Kalsium untuk tulang & gigi ✔ Sistem penghadaman lebih baik ✔ Tinggi antioksidan dan bermacam-macam lagi khasiat Susu Kambing MyMila ni tau.. . Jom ORDER SEKARANG❗❗ Click details di bio . #baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan
Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn., . . . . Tidak ada hal yang sia sia jika di lakukan dengan penuh kesabaran, ketekunan dan keyakinan .. apapun itu butuh proses dan waktu ... Dan Tidak ada istilah gagal atau tidak berhasil, yang ada itu menyerah lebih cepat .. Akan tiba di satu titik dimana setiap kesabaran akan berbuah kebahagiaan dan disetiap ketekunan dan keyakinan akan membawa mu ke impian yg di idamkan .. Maka pahamilah ini dengan kebersihan jiwa dan keihklasan hatimu ... Ikut Promilnya insyaallah positif hamil.... amin... . Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil @rahasia_cepatt_hamil - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085791064262 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92 - #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik
Dengan #pinklady keputihan hilang 😍 sebab dalam Pinklady ada Manjakani yang sememangnya bagus untuk bahagian intim wanita 🥰 . Berminat klik link wassap 011 39570299 LadypinkNur#bazarpaknil #jalantarkl #annie88 #Noradanish #haniszalikha #hairulazreen #sitisaerah #Jannahnick #haneehanesya #mishaomar #Nadzainal #Fizicoutour #ebyyus #shahrolshiro #najibasaddok #indahruhaila #dramasangat #kluangjohor #kluangmall #produkkesihatan #sissyiman #kupukupu #Bondajogjakarta #uqashasenrose #ooiezami #
next page →