#produkorganic

7,629 posts

Loading...
VITAMIN C BEAUTY MIST . . KELEBIHAN: . . - Dihasilkan dengan buah-buahan citrus dan bee venom. - Membantu meningkatkan seri wajah. - Kulit wajah akan bersinar dan lembap. - Membantu menyegarkan kulit yang letih dan kusam - Membantu meningkatkan keanjalan kulit - Kulit lebih lembut, licin dan sihat . . Sesuai digunakan sepanjang hari, walaupun selepas memakai solekan. . . CARA PENGGUNAAN: . . - Pegang botol dalam jarak 15 cm dari muka, tutup mata anda dan semburkan ke seluruh muka. . . - Biarkan seketika sehingga Vitamin C Beauty Mist menyerap ke kulit muka.
โœดAtomy Mineral Compactโœด Mineral compact Atomy sangat halus, sangat ringan rasanya bila sapu di muka. *menggunakan formula AIR JET MILL, serbuk compact sangat halus dan membuat makeup tahan lama dan segar sentiasa๐Ÿ’‹ *SPF35PA+++* โœดATOMY MALAYSIAโœด (Dari Syarikat KOLMAR KOREA) #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #kecantikan
Jangan lupa berCANDYWAX malam ni. Pastikan anda bululess sepanjang minggu! ๐ŸŒน . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Jangan lupa berCANDYWAX malam ni. Pastikan anda bululess sepanjang minggu! ๐ŸŒน . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Jangan lupa berCANDYWAX malam ni. Pastikan anda bululess sepanjang minggu! ๐ŸŒน . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX ๐Ÿ˜‹ . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
YA CANDYWAX BOLEH COD! . . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
TERCABUT HABIS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Feedback BEST dari pengguna CANDYWAX sendiri! . . . PUAS HATI, NAK REPEAT ORDER DAN TAK SAKIT! . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Say No to PLUMBUM! Say Yes to BEESWAX! Ehemm, SISTHO mengandungi besswax jer tau and noo plumbum. Remember. Si lebah menghasilkan madu kan? Tetapi lebah juga menghasilkan lilin alami atau biasa dikenali dengan BEESWAX. Lilin lebah ini ternyata sangat baik untuk mengatasi masalah bibir kering dan selalu membuat bibir anda terlihat lebih basah dan seksi. Karena sifatnya lilin lebah adalah alami jadi sangat baik untuk merawat dan menjaga bibir anda terlihat segar dan basah. Selain itu, Beeswax juga mengandungi vitamin A yang bermanfaat untuk melembutkan dan menyegarkan bibir serta membangun kembali sel kulit bibir. Meanwhile, plumbum merupakan bahan kimia yang telah digunakan berkurun-kurun lamanya. Ia di-klasifikasikan sebagai logam berat yang tidak mempunyai sebarang faedah dari segi kesihatan dan disifatkan sebagai racun. Apabila seseorang tersentuh atau terhidu sesuatu benda yang mengandungi plumbum, ia boleh meresap masuk ke dalam badan dan kekal di dalamnya dalam tempoh yang lama. Bahaya ke Plumbum ni?? Ya, Plumbum boleh menyebabkan masalah pembelajaran, kurang beri tumpuan, penguasaan bahasa dan tingkahlaku seperti lemah dalam pelajaran serta tabiat lebih agresif. Wanita hamil dan kanak-kanak kecil paling mudah terjejas.Untuk wanita pula ia boleh menyebabkan kanser buah dada, masalah mandul, keguguran, menganggu sistem peredaran darah dan bengkak bibir yang serius Mengapakah Plumbum dimasukkan ke dalam Gincu? Soalan yang bagus! Plumbum atau Lead dimasukkan ke dalam Gincu untuk menjaga agar bibir tahan pengoksidaan udara (oxidation), tahan air (waterproof) & tahan lebih lama (long lasting) terutama yang berjenama dan diimport. ok hmpa dh dpt info kn psal beeswax n bhaya plumbum๐Ÿ˜‡ berminat bole dm fina k #noplumbum #beeswax #lipscrubtbh #produkorganic #produkselamat
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Yup, body scrub penting utk kulit kita kt bawah ni antara kebaikan Body Scrub The Beauty Hacks:๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป ๐Ÿ‹Kulit lebih cantik, halus, gebu & cerah ๐ŸŽMenanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan ๐Ÿ‹Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku & celah ketiak ๐ŸŽDengan berscrub dapat mengurangkan tekanan & keletihan pada badan Mengekalkan tenaga ๐Ÿ‹Melancarkan peredaran darah Ini kerana di dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi GARAM! Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan & keletihan. ๐ŸŽMenghindarkan bau badan & peluh berbau ๐Ÿ‹Memperbaiki tekstur kulit ๐ŸŽMengurangkan dehidrasi ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป *Cara Penggunaan Body Scrub?* ๐Ÿ“Pakai setiap hari setiap kali mandi ๐Ÿ“ Ketika mandi - basahkan badan, lulurkan pada badan & bilas hingga keluar buih yang banyak & sangat wangi berminat sila dm fina or ws-0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #bodyscrubtbh #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas #bodyscrubasamjawa #bodyscrubarang #nkcntik #nksegak #nklawa #nkputih #nkcerah #hilangdaki #hilangstretchmark #tanggalkulitmati #baikiteksturkulit
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . ๐Ÿ’ SAPU . ๐Ÿ’ TEKAP . ๐Ÿ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 atau click link fi bio utk terus whatsapp sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami - #regrann
CANDYWAX pun boleh guna kat Miss V uolss! Memang sangat2 best! Kulit jadi lebih licin, cerah, lembut bak sutera gitu ~ . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 atau click link di bio sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . ๐Ÿ’ SAPU . ๐Ÿ’ TEKAP . ๐Ÿ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Vitamin C Serum 5ML (Trial) . . 011-5699 3699
โœดAtomy Hemohimโœด Meningkatkan Sistem Imunimu Baik untuk: โœ” Pesakit kanser โœ” Orang yang diabetes โœ” darah tinggi โœ” Pembersihan sel darah putih โœ” Meningkatkan perkembangan sel darah merah โœ”Aktivasikan sel-sel imun โœ” Meningkatkan pengeluaran interferon โœ” Meningkatkan limfosit pada pesakit โœ” Meningkatkan sistem imun terhadap tekanan oksidatif โœ” Masalah masalah โœ” Membantu pemulihan daripada sebarang pembedahan โ— Kanser โ— Diabetes โ— Myoma โ— Goiter โ— Asma โ— Artritis โ— Keletihan โ— Stamina โ— Tekanan โ— Masalah Bronkial โ— Masalah Prostat โ— Kolesterol tinggi โ— Alzheimer โ— Masalah tiroid โ— Masalah Hati โ— Masalah buah pinggang โ— Masalah Kolon โ— Masalah Jantung โ— Masalah ovari โ— Memori yang tidak baik โ— Strok โ— Sembelit โ— Jangkitan Jejas Urinary (UTI) โ— Badan lemah โ— Anemia โ— Sakit belakang โ— Cyst โ— Lupus โ— Denggi โ— Hepatitis โ— Vertigo โ— Pneumonia โ— Alergi โ— Hipertensi โ— Psoriasis โ— Lain-lain Penyakit Degeneratif โ— Gejala Dingin โ— Tekanan Darah Tinggi โ— Sakit Bersama โ— Diabetes โ— Berat Badan โ— Sembelit โ— Anemia โ— Insomnia โ— Keletihan kronik โ— Orang yang menjalani Kemoterapi . โžก๏ธ WhatsApp ๐Ÿ“ฒ0143589906 #atomymalaysia #atomy #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #atomyskincare #atomysabah #hemohim
โœดATOMY VITAMIN Cโœด ๐Ÿ‹Vitamin C atomy berbentuk serbuk asam di dalam sechets. ๐Ÿ‹Terdapat 90 paket dalam 1 kotak. Terdapat 7 bahan utama di dalam vitamin c ini.. 1. Mangga. 2. Limau sitrus. 3. Strawberry. 4. Delima 5. Labu 6. Kunyit 7. Phellinus linteus. (Sejenis microb baik utk tubuh). Kebaikannya semua bahan2 ini di ekstrak dari sumber2 alami yang segar. Berbanding pengeluar produk lain, *MEREKA MENGGUNAKAN PENGEKSTRAKAN DARI BAHAN2 KERING*. KEBAIKAN VITAMIN C ATOMY ========================== 1. Imunisasi / Daya Tahan Badan 2. Kurangkan Demam. 3. Anti - Oksida. 4. Mengurangkan tekanan darah tinggi. 5. Menjaga Saluran Darah 6. Kurangkan kadar keracunan plumbum. 7. Untuk kuruskan badan. 8. Anti Stress. 9. Penjagaan mata - anti katarak. 10. Elakkan barah (anti cancer). 11. Memberikan tenaga. 12. Elakkan sakit jantung. 13. Kawal Diabetis. 14. Kawal dan elakan athma. 15. Melindungi dari Matahari. 16. Kulit Cantik Berseri. 17. Sembuhkan Luka. 18. Pencerahan kulit dan mengawal pertumbuhan jeragat. 19. Memperbaiki Tekstur Kulit. 20. Meningkatkan Pertumbuhan Rambut 21. Elak botak. 22. Lawan kelemumur . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ0143589906 #atomymalaysia #atomy #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #kecantikan #atomyskincare #atomysabah #atomyvitaminc
morning smua ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Korang kena cuba ni! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผMethod dia sama macam tomato ice cube. ๐ŸŒผ Kulit jadi makin cerah dan berseri. ๐ŸŒผBoleh buat setiap malam, better buat dengan aloe vera untuk hydrating. ๐ŸŒผ Jeragat pun akan jadi makin pudar sebab akan tercerah sekali dengan kulit. ๐ŸŒผklau hmpa nak mix dengan tomato pun boleh. ๐ŸŒผCuma acuan tak boleh pekat sangat. ๐ŸŒผhmpa buat mlm sblum tidur, esok pg dh beku. bole gosok kt muka terus ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒผ Tp hmpa kena buat dlm bilik air nnti hbis air kunyit menitik masa dok gosok kt muka ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† berminat bole dm fina or ws-0134485898 #tbhproduk #produkorganic #produkselamat #tipnkcantik #tipnkputih #tipnkhilangjeragat #maskerkunyittbh #produkbrgdapur #produkkunyittbh #skincaretbh
๐ŸŒŸATOMY PRODUCTS๐ŸŒŸ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทJom mengenali produk Atomy.. ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทProduk Atomy adalah di keluarkan oleh KILANG KOLMAR BNH Korea, dimana ianya adalah sebuah kilang kosmetik yang di iktiraf antarabangsa sebagai pengeluar kosmetik terkenal di dunia. ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทKilang ini bukan sahaja menjadi pilihan oleh ATOMY tetapi juga menjadi pilihan beberapa Syarikat Kosmetik terkenal. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พHarga pula jauh lebih murah bukan kerana cincai punya product tetapi kerana Atomy tidak mengupah mana2 pemborong atau syarikat untuk jadi orang tengah dalam proses jual beli. ๐ŸŒŸAnda register Free untuk dapat kunci shopping mall anda di Atomy. ๐ŸŒŸAnda membeli melalui online sahaja. Tiada kos penghantaran. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทBanding harga kami dengan harga brand lain, ternyata ATOMY jauh lebih murah dengan kualiti yang sama. Anda boleh google sendiri. โœดATOMY MALAYSIAโœด (Dari Syarikat KOLMAR KOREA) #atomymalaysialiyaking #atomymalaysialiya #liyaatomy #kualalumpur #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #kecantikan โžก๏ธPM @ WhatsApp ๐Ÿ“ฒ013-2850403 (liya)
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Hai semua hmpa pkai pa sblum tdur?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ fina pakai the beauty hacks skincare klau berminat bole dm fina or ws -0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #nkcntik #nkputih #nksegak #nklawa #produkberastbh #produkkunyittbh #produkarangtbh #produkmadutbh #sleepingbeauty #skincarerutinbeforesleep
Masa itu emas kan?? Cik Sweetie tak suka buang masa, mekap lama2 nak tutup jerawat, nak tutup parut.. Letih tawww. ๐Ÿ’ŸBULAN NIE TAK NAK BUANG MASA LAGI DENGAN MAKE UP๐Ÿ’Ÿ dengan SET BASIC AMS ZAP ZAP ZAP jeee...da cantik tau..DAY CREAM just calit2 tak tengok cermin pn tak bercapuk...nak calit mse drive pun boleh tau.. NIGHT KRIM dapat merawat kulit tanpa pengelupasan..yang penting langsung tak melekit.. SABUN LAVENDER pun best sangat...kulit jadi lembut dan membersih kulit dengan sempurna Waah...mudah nye hidup Cik Sweetie lps ni. Cik Sweetie suka suka suka.๐Ÿ˜˜ #produkorganic #luluskkm #tanpabahankimia #amskincare #annahmardhiah #sabunlavender #daycream #nightcream #rumpailaut
Masa itu emas kan?? ๐Ÿ’ŸBULAN NIE TAK NAK BUANG MASA DENGAN MAKE UP๐Ÿ’Ÿ KLIK SINI>>>www.wasap.my/60179224029<<< tapiii...dengan SET BASIC AMS ZAP ZAP ZAP jeee...da cantik tau..DAY CREAM just calit2 tak tengok cermin pn tak bercapuk...nak calit mse drive pun boleh tau.. NIGHT KRIM dapat merawat kulit dengan tanpa pengelupasan..yang penting langsung tak melekit.. SABUN LAVENDER pun best sangat...kulit jadi lembut dan membersih kulit dengan sempurna Waah...mudah nye harian hidup...๐Ÿ˜˜ #produkorganic #luluskkm #tanpabahankimia ๐Ÿš—๐Ÿš—COD AREA TEMERLOH/BERA ๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Set Basic Sunburn (Tbh) FREE GIFT dengan setiap pembelian. FREE GIFT dengan setiap pembelian RM30 ke atas. Sabun The Turmeric. Sesuai untuk : 1) Kulit #berminyak 2) #Jerawat besar dan bernanah 3) Kulit #kusam 4) #Mencerahkan 5) #Tona tak sekata 6) #Sunburn 7) Sesuai untuk #muka dan #badan 8) Sesuai untuk #parut jerawat Bahan yang terkandung pada kunyit: 1) Curcumin (mencerahkan kulit) 2) Minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) 3) Mineral (menyihat & menyegarkan kulit) 4) Amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) 60 gram Face Scrub Milk: - untuk jerawat (jerawat yang tak bernanah) - liang pori terbuka - sunburn - parut jerawat hitam - parut jerawat yang berlekuk - blackhead/whitehead - mencerahkan 1) Kandungan utamanya adalah susu, kolagen, vitamin C & vitamin E. 2) Sesuai untuk mencerahkan, mengecilkan liang pori, menghaluskan kulit, menyembuhkan jerawat, menyahkan blackhead & whitehead & memulihkan sunburn. Cara guna: Guna Sabun Kunyit 2 kali sehari. Bilas, kemudian ambil Face Scrub Milk setengah sudu kfc. Gosok seluruh muka. Pastikan air di muka sedikit sahaja. Lepas 10 minit, bilas. Guna Face Scrub Milk 3 kali sahaja dalam seminggu. #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #produkkecantikantbh #produkkunyittbh #produksusutbh #sabunkunyit #facescrubmilktbh #produkbrgdapur #skincaretbh #hilangsunburn #kecilknliangpori #nkcerah #nkcntik #nksegak #nklawa #hilangjerawat #lembapknkulit #hilangwhitehead #hilangblackhead
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Set Basic Liang Pori (Tbh) FREE GIFT dengan setiap pembelian. FREE GIFT dengan setiap pembelian RM30 ke atas. Sabun The Turmeric. Sesuai untuk : 1) Kulit #berminyak 2) #Jerawat besar dan bernanah 3) Kulit #kusam 4) #Mencerahkan 5) #Tona tak sekata 6) #Sunburn 7) Sesuai untuk #muka dan #badan 8) Sesuai untuk #parut jerawat Bahan yang terkandung pada kunyit: 1) Curcumin (mencerahkan kulit) 2) Minyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) 3) Mineral (menyihat & menyegarkan kulit) 4) Amilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak) 60 gram Face Scrub Milk: 1) untuk jerawat (jerawat yang tak bernanah) 2) liang pori terbuka 3) sunburn 4) parut jerawat hitam 5) parut jerawat yang berlekuk 6) blackhead/whitehead 7) mencerahkan Kandungan utamanya adalah susu, collagen, vitamin C & vitamin E. Sesuai untuk mencerahkan, mengecilkan liang pori, menghaluskan kulit, menyembuhkan jerawat, menyahkan blackhead & whitehead & memulihkan sunburn. Cara guna: Guna Sabun Kunyit 2 kali sehari. Bilas, kemudian ambil Face Scrub Milk setengah sudu kfc. Gosok seluruh muka. Pastikan air di muka sedikit sahaja. Lepas 10 minit, bilas. Guna Face Scrub Milk 3 kali sahaja dalam seminggu. #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #produkkecantikan #skincaretbh #produkbrgdapur #produkkunyittbh #produksusutbh #sabunkunyit #facescrubmilk #nkcntik #utkliangporiterbuka #nkmukacantik #nkgebu #hilangsunburn
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— comel x packaging baru the beauty hacks? hehe pink je kn. sapa yg berminat bole dm fina or ws- 0134485898 #tbhproduk #produkbrgdapur #produkkunyittbh #produkberastbh #produkasamjawatbh #produkarangtbh #produkmadutbh #produksusutbh #produkorganic #produkselamat #produkkecantikantbh #skincaretbh #bodycaretbh #nkcantik #nkputih #hilang parut #hilangjerawat #hilangjeragat #produklembapkulit #antipenuaan
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ SISTHO FOUNDATION (silicone based) 1) Sistho foundation takkan berlakunya oxidise yang keterlaluan. Nak tahu apa itu oxidise? Oxidise like bila kita pakai foundation yang cerah sesuai dengan tone muka tetiba jadi gelap atau nampak hangus. Tapi dengan Sistho foundation mekap korang takkan jadi macam tu. Sebenarnya oxidise berlaku disebabkan PH kulit muka. Makin kusam kulit kita, so ia makin mudah oxidise. Ini boleh jadi bila kandungan minyak dalam badan kita ber-reaction dengan foundation yang kita pakai. Sebab tu bila pakai mana-mana foundation, dalam masa sejam je muka dah jadi gelap dan hangus. Foundation yang silicone based selalunya dia akan mengurangkan berlakunya oxidise pada kulit muka. Dan Sistho foundation tergolong dalam silicone based sebab mengandungi ingredient - dimethicone/methicone. Antara keistimewaan foundation silicone based: โœ… Mengekalkan kelembapan kulit โœ… Menutup pori-pori โœ… Foundation lebih smooth dan mudah diratakan berminat bole dm fina or ws -0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #sisthofoundation #siliconebasedfoundation #nkcantik #nkputih #tutupporikulit #lembapkulit #sisthoproduk #foundationsmoothsistho
Ramai para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean. betul x ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline ๐ŸŒธ Antara keistimewaan Lips Scrub ialah: ๐ŸŽ€Melembabkan bibir yang kering ๐ŸŽ€Menghaluskan kulit bibir ๐ŸŽ€Bibir kelihatan merah semulajadi ๐ŸŽ€Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir ๐ŸŽ€Boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir ๐ŸŽ€Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. Cuma RM22 (12gram) saja. berminat bole dm fina or ws - 0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #lipscrubtbh #lembapbibirkering #haluskulitbibir #nkbibiralakorea #merahsemulajdi #pudarlingkarangelap #hapuskulitmatidibibir #pelembapbibirtbh #scrubbibirtbh #nkcantik #nkbibirmenawan #makeupremoverforlipmatte
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— *Serum The Beauty Hacks* Kebaikan serum ni: 1) Memutihkan 2) Melembapkan 3) Anti penuaan 4) Mengurangkan jerawat & jeragat Ada collagen Q10 -- untuk firm muka yang kendur jadi tegang terbentuk. #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #produkkecantikan #serumtbh #nkcantik #nkputih #lembapkulit #antipenuaan #hilangjerawat #hilangjeragat
Anda Punya flek hitam...?? #Amoorea solusinya.. ๐Ÿ˜‰ Mengapa belakangan ini banyak orang mencari cara menghilangkan flek hitam di wajah? Membuat flek hitam bisa menghilang selamanya dari wajah memerlukan perawatan rutin dan telaten. Ada banyak cara dilakukan untuk menghilangkan flek hitam di wajah. Tapi hati2 yah memilih caranya.. Pastikan pakai produk yg aman untuk jangka panjang..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ŸNuAmoorea adalah salah satu produk yg direkomendasikan sbg solusi menghilangkan flek hitam di wajah anda.. (lngsungg dari Akar2nya jika Flek sudah hilng penghntian produk tdk akn mnmbulkn Flek lgi didaerah yg LAMA!) Nu Amoorea Berbahan Alami Jadi Tidak Berbahaya Untuk Kulit Anda..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Info order konsultasi join Wa 083863571756 #stemcel #skincareori #sabunpemutihkulit #busa #produkorganic
Saje belanja gambar kakak cantik dengan CANDYWAX ๐Ÿ˜‹ . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Hallo hallo semua si shantik manis๐Ÿ™ˆHari nie sis baik hati + hati terbuka nak bagi anda semua promosi scrub+masker supershantik nie dengan harga yang amat berbaloi & mampu milik..Siapa nak๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ,,Terhad 60pcs sahaja taw..Wow๐Ÿ™ˆFast payment diutamakanโœ… . ๐Ÿ’ฏORGANIC ๐Ÿ’ฏNATURAL ๐Ÿ’ฏCHEMICAL FREE . ๐Ÿ“ฒ0137848471 #scrubmuka #scrubadan #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubjimat #scrubonline #scrubmurahonline #produkorganic #halal #khasiatcoffee #khasiatoat #baazarpaknil #produkterbaik #hapusjerawat #hapusjeragat #terapiinstagram #berkesan #jutawanscrub #putihmulus #cantikberseri #jimat #tiadakesansampingan #kualititerjaga #bersihbermutu #cegahpenuaan #feedback #eusahawan #erezeki
ITโ€™S 100% ORGANIC GUYS! Sesuai untuk lelaki dan wanita. Jangan ragu2 lagi. CANDYWAX takkan menhitamkan kulit, takkan tinggalkan kesan sampingan. Yang ada hanyalah REPEAT ORDER! ๐Ÿคฉ . . STOP SHAVING AND START CANDYWAX ๐Ÿ˜˜ . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
โ€ผ๏ธ LAGI2 FRESH TESTIMONI โ€ผ๏ธ . . CANDYWAX TAK PEKAT SANGAT, TAK MEMBAZIRโฃ๏ธ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri ๐Ÿ˜˜ . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Saje belanja gambar sendiri dengan CANDYWAX ๐Ÿ˜‹ . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
โ€ผ๏ธ LAGI2 FRESH TESTIMONI โ€ผ๏ธ . . CANDYWAX LAMBAT KERASโฃ๏ธ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri ๐Ÿ˜˜ . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Have you tried our Relaxing Body Lotion? With Lavender and Lemon essential oil, it has relaxing-fresh scent, treating dry skin too! No wonder it becomes our best-selling of the month. #SURIthegoods #naturalskincare #organik #organicskincare
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ FACE SCRUB GOLD โœจ Terdapat begitu banyak kebaikan kenapa anda perlu memasukkan Face Scrub ke dalam rutin penjagaan wajah anda. Penggunaan Face Scrub secara konsisten dapat membantu dalam menghilangkan kotoran, kulit mati dan memperbaiki kulit wajah anda. Penggunaan Face Scrub dapat menjadikan kulit anda lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah lebih baik tetapi dapat membantu melambatkan kadar penuaan umur kulit anda. ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ BAHAN KANDUNGAN ๐ŸŽ€ Aqua, Polyethylene, Mineral Oil, Glycerine, Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglycerides, C12-C15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, PEG-75 Stearate, Phenoxyethanol, Steareth-20, Ceteth-20, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Titanium Dioxide, Aminomethyl Propanol, Parfum, Ethylhexylglycerine ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ KEBAIKAN๐Ÿ’• 1)Penggelupasan sel-sel kulit mati 2)Melembutkan kulit muka 3)Mencerahkan kulit muka 4)Menegang dan menganjalkan kulit muka ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ CARA PENGGUNAANโœ… Pastikan anda menggosok muka dengan penuh kelembutan. Gosok dengan gerakan membulat. Berikan perhatian yang penuh pada kawasan bermasalah. Fokus pada kawasan sekitar hidung dan dahi anda. Biarkan selama 5-10 minit supaya dapat menyerap kebaikan yang ada. Dilarang menggosok terlalu kuat kerana ia boleh melukakan kulit. Atleast guna dua minggu sekali. Scrub berfungsi menggelupas & menghilangkan sel kulit mati, so proses regenarasi kulit berlaku setiap 14-21 hari. Jangan terlalu kerap, ia boleh menyebabkan berlakunya iritasi pada kulit. Bilas wajah dan lap dengan tuala muka yang kering dan bersih. Kemudian apply Face Mask Honey untuk menghidrat dan melembapkan kulit anda. berminat bole dm fina or ws -0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #facescrubtbh #facescrubgold #produkkecantikan #awetmuda #nkcantik #nkputihgebu #nkcerah #buangminyak #produkantipenuaan #buangselkulitmati #utkjeragat
Hallo hallo semua si shantik manis๐Ÿ™ˆHari nie sis baik hati + hati terbuka nak bagi anda semua promosi scrub+masker supershantik nie dengan harga yang amat berbaloi & mampu milik..Siapa nak๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ,,Terhad 60pcs sahaja taw..Wow๐Ÿ™ˆFast payment diutamakanโœ… . ๐Ÿ’ฏORGANIC ๐Ÿ’ฏNATURAL ๐Ÿ’ฏCHEMICAL FREE . ๐Ÿ“ฒ0137848471 #scrubmuka #scrubadan #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubjimat #scrubonline #scrubmurahonline #produkorganic #halal #khasiatcoffee #khasiatoat #baazarpaknil #produkterbaik #hapusjerawat #hapusjeragat #terapiinstagram #berkesan #jutawanscrub #putihmulus #cantikberseri #jimat #tiadakesansampingan #kualititerjaga #bersihbermutu #cegahpenuaan #feedback #eusahawan #erezeki
Hallo hallo semua si shantik manis๐Ÿ™ˆHari nie sis baik hati + hati terbuka nak bagi anda semua promosi scrub+masker supershantik nie dengan harga yang amat berbaloi & mampu milik..Siapa nak๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ,,Terhad 60pcs sahaja taw..Wow๐Ÿ™ˆFast payment diutamakanโœ… . ๐Ÿ’ฏORGANIC ๐Ÿ’ฏNATURAL ๐Ÿ’ฏCHEMICAL FREE . ๐Ÿ“ฒ0137848471 #scrubmuka #scrubadan #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubjimat #scrubonline #scrubmurahonline #produkorganic #halal #khasiatcoffee #khasiatoat #baazarpaknil #produkterbaik #hapusjerawat #hapusjeragat #terapiinstagram #berkesan #jutawanscrub #putihmulus #cantikberseri #jimat #tiadakesansampingan #kualititerjaga #bersihbermutu #cegahpenuaan #feedback #eusahawan #erezeki
morning gais ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— fina nk citer sikit tntang ingredient n kelebihan face scrub milk ni. ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Face Scrub Milk ๐Ÿ„Kandungan utamanya adalah susu, kolagen, vitamin C & vitamin E ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž face scrub milk sesuai utk : - jerawat (jerawat yang tak bernanah) - liang pori terbuka - sunburn - parut jerawat hitam - parut jerawat yang berlekuk - blackhead/whitehead - mencerahkan kulit wajah berminat bole dm fina or ws - 0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #produksusu #produkkecantikan #produkbagus #nkcantik #nkputihgebu #nkcerah #hilangjerawat #hilangparutjerawat #hilangsunburn #utkhilang whitehead #utkhilangblackhead #facescrubtbh #facescrubmilk
Kesegeran buah bermula dengan penjagaan pokok yang elok. Jagalah pokok anda dengan menggunakan bahan organic!. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #organictouchinsecticides #pestcontrol #produkorganic #pembasmiserangga #attractkillprotect #promosi #anaianai #semut #lipas #pepijat #lalat #nyamuk #tumbuhan #cucuktanam #globalorganics #organicproduct
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX ๐Ÿ˜‹ . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Alhamdulillah jerawat makin hilang โ˜บ
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . ๐Ÿ’ SAPU . ๐Ÿ’ TEKAP . ๐Ÿ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
โ€ผ๏ธ LAGI2 FRESH TESTIMONI โ€ผ๏ธ . . CENGGINI ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป LICIN BULU KAT MUKAโฃ๏ธ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri ๐Ÿ˜˜ . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Psstt... Hari ni hari jadi Mira so Mira nak buat PROMOSI yang special untuk anda! . . Nak tau ke PROMOSI apa yang special sangat tu?? . . Kalau nak tahu terus whatsapp Mira 012-3592489 atau klik link kat bio. TAPI ADA SYARAT TAUU!! ๐Ÿ˜› . . Syarat untuk dapatkan PROMOSI HARI JADI ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธ Whatsapp โ€˜NAK PROMOSI HARI JADIโ€™ ke 012-3592489 sekarang โค๏ธ Tertakluk pada yang buat payment sebelum 11.59 PM 13 JULY 2018 sahaja! . . Nak ke nak? Jom whatsapp sekarang! ๐Ÿคฉ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Psstt... Hari ni hari jadi Mira so Mira nak buat PROMOSI yang special untuk anda! . . Nak tau ke PROMOSI apa yang special sangat tu?? . . Kalau nak tahu terus whatsapp Mira 012-3592489 atau klik link kat bio. TAPI ADA SYARAT TAUU!! ๐Ÿ˜› . . Syarat untuk dapatkan PROMOSI HARI JADI ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธ Whatsapp โ€˜NAK PROMOSI HARI JADIโ€™ ke 012-3592489 sekarang โค๏ธ Tertakluk pada yang buat payment sebelum 11.59 PM 13 JULY 2018 sahaja! . . Nak ke nak? Jom whatsapp sekarang! ๐Ÿคฉ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ *Kebaikan Face Cream The Beauty Hacks:* 1) Mencegah pertumbuhan jerawat 2) Mencerahkan kulit muka & sekatakan tona 3) Mengecilkan pori & menganjalkan wajah 4) Anti penuaan - mengurangkan garis halus & kasar 5) Melembapkan kulit sepanjang masa 6) Mencerahkan kawasan mata yang lebam ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— *Cara Penggunaan Face Cream?* 1) Pakai pada waktu malam sekiranya tidak sesuai di pakai pada waktu siang hari kerana teksturnya yang sedikit berat & creamy berbanding Face Mask. 2) Sapu setiap hari pada muka & leher yang bersih. berminat bole dm fina or ws-0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #skincaretbh #facecreamtbh #produkkecantikan #produkbaik #cegahjerawat #produkantipenuaan #produklembapkulit #nkcantik #nkputihgebu #nkputih #produkmadu #produkaloevera
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ CHARCOAL (The Power of Toxin Magnet) Ini bukan arang yang digunakan ketika kita ber-BBQ, tetapi arang ini telah diproses pada suhu yang sangat tinggi. Basically, ia mengandungi caj sel negatif untuk menarik toksin, gas dan racun yang terdapat dalam produk atau badan kita. Sifat arang sendiri dapat menyerap bahan kimia seperti mercury, cadmium, chlorine dan tembaga dari air. Dalam pada masa yang sama, ia akan melepaskan mineral yang kita perlukan seperti magnesium, kalsium, potassium dan fosfat ke dalam air. Arang bagus dalam kecantikan untuk: 1. Membersihkan dan memperbaiki kulit 2. Keradangan kulit 3. Menghapuskan kotoran 4. Menyerap dan merawat minyak 5. Membersihkan liang pori yang tersumbat 6. Mengecilkan pori-pori ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ”˜Soap Bar Charcoal (TBH) 1. Bahan selamat dan semulajadi 2. Bagus untuk jerawat dan breakout 3. Menarik minyak keluar dari kulit 4. Menarik toksin dan racun dari liang pori 5. Menenangkan bengkak jerawat 6. Berfungsi sebagai detoks NOTE: Sesuai untuk kulit berminyak, kombinasi dan blemish prone TIPS: untuk merawat jerawat yang teruk atau dari akibat breakout, boleh cuba: 1. Soap Bar Charcoal 2. Face Cream Aloe Vera ๐ŸŒธ Kulit Breakout โœ… Soap Bar Charcoal: 1. Bagus untuk breakout dan jerawat 2. Menarik toksin, racun dan logam dalam kulit muka dan liang pori 3. Menenangkan bengkak jerawat โœ… Face Mask Honey: Skin repair dan menyejukkan serta mengekal kelembapan โœ… Face Cream Aloe Vera: Arang bila di-mix dengan Aloe Vera sangat bagus! brminat bole dm fina or ws- 0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #soapbarcharcoal #sabunarang #produkkecantikan #nkcantik #nkputihgebu #nkputih #buangtoksinbadan #produkbaikikulit #hapuskotoran #detoks #bahansemulajadi
BAHAYANYA LIPAS!! โ€ข โ€ข Banyak kes keracunan makanan disebabkan oleh kuman yang dibawa oleh lipas. Hasilnya, ramai yang mendapat cirit-birit, hepatitis, disenteri, penyakit taun, kudis malah pembengkakan pada mata. Sebenarnya lipas mempunyai satu tabiat yang buruk semasa makan. Lipas yang sedang makan akan melakukan โ€˜regurgitasiโ€™ iaitu memuntahkan balik apa yang dimakan di tempat ia sedang menikmati makanan. Maka, semasa mereka makan, lipas meninggalkan bakteria-bakteria yang berbahaya beserta dengan najis-najisnya sekali yang dilumuri pelbagai jenis kuman lagi. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #organictouchinsecticides #pestcontrol #produkorganic #pembasmiserangga #attractkillprotect #promosi #anaianai #semut #lipas #pepijat #lalat #nyamuk #tumbuhan #cucuktanam #globalorganics #organicproduct
A picture worth a thousand words. Penjagaan yg sempurna dari peringkat awal penanaman menghasilkan buahan yg cantik dan segar. Organic Touch Insecticides - Waterbased membantu mencegah serangan serangga perosak secara semulajadi tanpa memberi kesan sampingan pada tanaman anda. Di formulasi kan khas utk ketenangan anda dan telah dibuktikan secara klinikal oleh Pusat Racun Negara, USM. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #organictouchinsecticides #pestcontrol #produkorganic #pembasmiserangga #attractkillprotect #promosi #anaianai #semut #lipas #pepijat #lalat #nyamuk #tumbuhan #cucuktanam #globalorganics #organicproduct
๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi. Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah. Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks, 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Menganjal& menegangkan kulit wajah. 7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. berminat bole dm fina or ws-0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkbrgdapur #thericesoaptbh #sabunberas #produkorganic #produkselamat #produkkecantikantbh #produklembapkulit #nkputih #nkputihgebu #nkcantik #hilangparutjerawat #hilangjeragat #hilangbintikhitam
suka ka suka? Komen cepatttt hehe
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? Melembapkan kulit. Membersihkan kulit dan liang pori. Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. Menghapuskan kekusaman wajah. Menghilangkan parut jerawat. Mengecutkan jerawat. Mencegah pigmentasi. Memperbaiki tona kulit. Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain. Berat: 60 gram Harga: RM12 exc postage berminat bole dm fina or ws -0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkorganic #produkselamat #turmericsoaptbh #sabunkunyittbh #produkkecantikan #nkcantik #nkputihgebu #nkputih #nkcerah #produkbrgdapur #produklembapkulit #bersihliangpori #hapuskusam #seimbangphkulit #hilangjerawat #hilangparut #cegahpigmentasi #baikitonakulit
CANDYWAX TIADA TARIKH LUPUT YA DEAR ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . . . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-288-5696sekarang atau click link di bio utk whatsapp sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
CANDYWAX ORGANIC HAIR REMOVAL ni apa sebenarnya? . . Masih ramai yg masih tertanya-tanya kan CANDYWAX ni apa? CANDYWAX ni diperbuat daripada campuran madu, lemon n tea tree oil tau. And the best part, IT'S ORGANIC GUYS! ๐Ÿ˜† . . CANDYWAX mampu mencabut bulu hingga ke akar, membuatkan kulit anda menjadi lebih licin dan gebu serta lebih lembut tauu๐Ÿ˜ . . Jom cepat2 dapatkan CANDYWAX Organic Hair Removal dgn kita! Jom cantik dan bululess sama2 ๐Ÿ˜˜ . . . RM35/jar.๐Ÿ’‹ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 0172885696 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• atau click link di bio utk whatsapp . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio ๐Ÿ˜˜ . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sedikit tips cara nak panaskan CANDYWAX ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . . . Psst... tak payah panaskan pun xpe. Candy wax boleh digunakan secara sejuk dan panas๐Ÿ’• . . LEBIH JIMAT, ๐Ÿ’ฏ ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa ๐Ÿ˜˜ . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 sekarang sementara stock masih ada ๐Ÿ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ CHARCOAL (The Power of Toxin Magnet) Ini bukan arang yang digunakan ketika kita ber-BBQ, tetapi arang ini telah diproses pada suhu yang sangat tinggi. Basically, ia mengandungi caj sel negatif untuk menarik toksin, gas dan racun yang terdapat dalam produk atau badan kita. Sifat arang sendiri dapat menyerap bahan kimia seperti mercury, cadmium, chlorine dan tembaga dari air. Dalam pada masa yang sama, ia akan melepaskan mineral yang kita perlukan seperti magnesium, kalsium, potassium dan fosfat ke dalam air. Arang bagus dalam kecantikan untuk: 1. Membersihkan dan memperbaiki kulit 2. Keradangan kulit 3. Menghapuskan kotoran 4. Menyerap dan merawat minyak 5. Membersihkan liang pori yang tersumbat 6. Mengecilkan pori-pori ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ ๐Ÿ”˜Body Scrub Charcoal 'gently exfoliate' (TBH) 1. Membuang sel kulit mati dan kering 2. Menarik toksin, racun atau logam dalam badan 3. Mengurangkan jerawat badan 4. Merawat bau badan dan ruam 5. Gigitan serangga atau nyamuk 6. Detoks badan (luaran) 7. Suitable for all skin types berminat bole dm fina or ws-0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #produkkecantikan #produkorganic #produkselamat #bodyscrub #bodyscrubthecharcoal #bodyscrubarang #nkcantik #nkputihgebu #nkputih #nkcerah #buangtoksinbadan #perbaiki kulit #hapusknkotoran #serapandhapusminyak #bersihporitersumbat #rawatbaubdan #hilangjerawat #detoks
selain utk makan, asam jawa jgak bagus utk kulit kita tau.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ni ingredient n fungsi body scrub asam jaya : Body Scrub Asam Jawa? ๐ŸŒŸ Bahan utama garam laut, ekstrak asam jawa, madu & collagen. ๐ŸŒŸ Sama macam kunyit, cuma lebih mild. ๐ŸŒŸ Untuk menghilangkan strechmark. ๐ŸŒŸ Hilangkan kesan hitam selepas bersalin. ๐ŸŒŸ Menghilangkan selulit. ๐ŸŒŸ Tumit kaki merekah. ๐ŸŒŸ Kulit kering dan bersisik. ๐ŸŒŸ Jerawat badan dan gatal gatal kulit. ๐ŸŒŸ Sesuai untuk parut. berminat boleh dm fina or ws - 0134485898 #tbhproduk #tbhkualaketil #bodyscrub #bodyscrubthetamarind #bodyscrubasamjawa #produkbrgdapur #produkorganic #produkselamat #produkkecantikan #nkcntik #nkputihgebu #nkputih #nkcerah #hilangkanstretchmark #hilangjerawat #hilangparut #hilangkankulitgatal #kulitkering #tumitkakimerekah
mai grab cpat2 body scrub the rice sapa nk segak n putih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ brminat dm fina or ws -0134485898 #produktbh #tbhkualaketil #bodyscrub #bodyscrubtherice #produkbrgdapur #produkorganic #produkselamat #produkbagus #nkputihgebu #nkcerah #nkcantik
next page →