#produkorganic

8,072 posts

Loading...
"Senang sangat nak guna dan paling best tak sakit punnn" . . . Produk No.1 organic hair removal Malaysia yang di datangkan dalam tiub. . . Mudah guna dan effect super STAR 😍😍 STOCK LIMITED πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™cepat cepatttt order tekan link bio Contact πŸ“± ERNI:Β 012-7903374Β atau DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #organichairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #dramamingguini #meletop #bridetobe2018 #codserikembangan #codbalakong #codklcc #muaselangor #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #produkorganic # #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #janganbencicintaku #BOBODIMANA #wawawax
Antara bnyak2 produk zukabeauty mana pilihan korang? 😘 INGAT beli produk zukabeauty boleh tahan 2 hingga ke 3 bulan tau 😘 JIMAT KAN? Jom grab skarang. Boleh dm atau pun tinggalkan komen dibwah ckp DM PLEASE! #zbciksueteam #zukabeauty #produkorganic #produknatural #produk terbaik #produkbebasmerkuri #produkterbaikdiasia #ramaitestimoni #kulitsihat #kulitcantik #uitmjasin #uitmmelaka #politeknikmerlimau #melaka
Korang nak tahu apa akibar bercukur dan mengunakan cream removal? . . Teras bulu masih tertingal di bawah permukaan kulit.Bila sampai masa die nak grow tapi tak boleh nak keluar bulu tu akan tumbuh dalam kulut menyebabkan jerawat mata ikan 😨 . . Sakit weiii! kak suggest korang lakukan sesi waxing πŸ‘ Mencabut bulu sehingga ke akar bulu pun tak lah tumbuh lebat macam bideo ni, dia tumbuh lebih halus dan tidak lebat. STOCK LIMITED πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™cepat cepatttt order tekan link bio Contact πŸ“± ERNI:Β 012-7903374Β atau DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #organichairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #dramamingguini #meletop #bridetobe2018 #codserikembangan #codbalakong #codklcc #muaselangor #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #produkorganic # #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #janganbencicintaku #BOBODIMANA
Happy Weekend!! Pakai rutin Scarlett Whitening Shower Scrub tiap mandi &Body Lotion setelah mandi agar kulit terhindar radikal bebas(polusi&sinar UV),lembab,putih,cerah,&sehat. Hanya 75.000/botol full size 300ml! #shop #onlineshop #bajumurah #hijabmurah #makeupmurah #jakarta #lagihits #viral #hits #scarlettwhitening #scarlettbodylotion #scarlettshowerscrub #scarlettfacialwash #bodylotion #bodylotionpemutih #showerscrub #showerscrubpalingbest #bodylotionhits #produkhits #facialwash #produkbpom #produkorganic #palinghits #palingtop #palingaman #glutathione #vitamine #aloevera #skincarenatural
✴Atony Hand Theraphy✴ Atasi masalah anda dengan Atomy Hand Therapy. 🍁Kulit jari kering 🍁Kulit jari mengelupas 🍁Kulit jari yang kasar Solusi masalah kulit jari anda dengan Atomy Hand Therapy 😍 ⚘Vitamin B3 untuk mencerahkan kulit anda. ⚘Ciri-ciri mineral untuk kelembapan kulit anda. ⚘Mempunyai sifat sedatif yang digunakan sebagai ubat selama berabad-abad. ⚘Kesan menenangkan pada kulit anda & memberikan penghidratan. ⚘Mengandungi amino asid untuk menenangkan & melegakan kulit anda. Keceriaan jari-jemari anda bermula dengan Atomy Hand Therapy. =========================== ✴ATOMY MALAYSIA✴ (Dari Syarikat KOLMAR KOREA) #atomymalaysia #atomymalaysialiyaking #atomymalaysialiya #liyaatomy #kualalumpur #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #kecantikan ➑️PM @ WhatsApp πŸ“²013-2850403 (liya) http://www.wasap.my/60132850403/handtheraphy Like dan follow πŸ‘‡πŸ» https://www.facebook.com/Atomy-Malaysia-online-2018-Liya-King-157521381605162/ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.facebook.com/noorshamalia.inderabejaya.7 Instagram link : https://www.instagram.com/atomyliyaking/
Another tips untuk hilangkan parut jerawat pada muka . . Selain korang boleh campurkan aloevera atau yogurt korang boleh jugak campurkan Coffee Scrub Temyracle ni dengan pisang dan madu 🍌🍯 . . Serious best sangat. Yang mana dah ada Coffee Scrub Temyracle boleh lah cuba nanti ok. Yang mana belum ada tu korang wajib beli dan try. Mesti akan rasa best . . Coffee Scrub hanya RM 29. Whatsapp πŸ“² 0133414450 atau klik pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleagent #temyracleampang #temyraclesheras #temyraclekl #temyraclescrub #scrubhomemade #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #parut #jerawat #produkorganic
Sapa x penah pakai scrub πŸ™‹β€β™€οΈ. Tau dak kenapa perlu berscrub?? Fungsi scrub ialah buang blackhead dan whitehead di wajah. Nak buang segala daki daki yang ada dekat muka supaya kulit kita bebas dari cela. Dan melembutkan kulit sebab kita ada buat urutan lembut pada wajah. Masker pula berfungsi sebagai membuang whitehead dan beri kelembapan saja. Belum pasti kalau semua cela dapat ditanggalkan tu😁 Jelas dan faham tak? Berminat boleh ws ayu nah..Ready stock ya nah..Cod area k.krai ya.. πŸ“² www.wasap.my/60199016198/gcs #glowcoffeescrub #scrubcoffee #homemade #produkorganic
Korang nak tahu apa akibar bercukur dan mengunakan cream removal? . . Teras bulu masih tertingal di bawah permukaan kulit.Bila sampai masa die nak grow tapi tak boleh nak keluar bulu tu akan tumbuh dalam kulut menyebabkan jerawat mata ikan 😨 . . Sakit weiii! kak suggest korang lakukan sesi waxing πŸ‘ Mencabut bulu sehingga ke akar bulu pun tak lah tumbuh lebat macam bideo ni, dia tumbuh lebih halus dan tidak lebat. hari ni last promo beli 1 dapat 5 gift dengan harga RM48 cepat cepatttt order tekan link bio Contact πŸ“± LINDA:Β 012-7805731Β atau DM terus @produkcabutbulu_hinggaakar View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #organichairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #dramamingguini #meletop #bridetobe2018 #codserikembangan #codbalakong #codklcc #muaselangor #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #produkorganic # #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #janganbencicintaku
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX πŸ˜‹ . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
STOP SHAVING AND START CANDYWAX 😘 . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
‼️ LAGI2 FRESH TESTIMONI ‼️ . . TAK SAKIT, MEMANG PUAS HATI❣️ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
🌻 Atomy 7 Solutions Gel Mask🌻 Yang mau produk atau join member bisa DM or WA : 0818260767 GRATIS JOIN MEMBER YA TEMEN TEMEN.... Atomy 7 Solutions Gel Mask ~ Mengandungi lebih banyak Essence dan menyerap ke dalam kulit dengan lebih baik. ~ Restoring – memulihkan kulit yang rosak. ~ Soothing – Menyegarkan dan menenangkan kulit yang kusam daripada sinaran matahari. ~ Brightening – memutihkan/ mencerahkan kulit ~ Smoothing - menghaluskan ~ Nutritional - menjadikan kulit wajah lebih sihat dan berseri dengan bekal nutrisi dari mask ini ~ Moisturizing – mengembalikan kelembapan kulit sehingga kulit tidak pernah kering lagi ~ Strengthening - menguatkan semula ikatan kulit = menganjalkan atau firming πŸ’‘cara cara menggunakan 7 Solutions Gel Mask. πŸ“Selepas anda membilas dengan Foam Cleanser / Deep Cleanser, keringkan dengan tissiu yang bersih kemudian letak 7 Solutions Gel Mask pada permukaan kulit yang kering sepanjang malam. Gunakan 7 Solutions Gel Mask dua kali seminggu untuk menenangkan, melembapkan, memulihkan, memperkuatkan, melicinkan, dan mencerahkan wajah. #atomyproducts #JualAtomyskincare #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #maskerkorea #maskgel #maskpack #skincareimedan #skincarekoreabatam #skincarejambi #skincareyogya #peeloffmask #kulitterawat #kulitbersih #koreaproductsoriginal #batam #tanjungpinang #selatpanjang #tanjungbalaikarimun #tanjunguban #dumai #pekanbaru #medan #padang #bangka #belitung
Morning guys😘 Pilih lah produk organic untuk kulit kekal cantik.😘 #zukabeauty #zbciksueteam #melaka #produkorganic #produknatural #produkterbaik #politeknikjasin #politeknikmelaka #uitmjasin
Postage semalam yang mencecah RM2,000.00 Alhamdulillah. . . Berniaga dengan ilmu dan adap insyallah anda boleh success tak kira anda buat jualan ape pun. Tapi Jangan pulak membuat pedanganan manusia dan dadah cukup lah! . . Rezeki halal insyallah biar pun sikit ia berkat 😊. . Be part sistor punya team. Modal serendah RM220.00 insyallah dalam masa 3bulan anda boleh buat sehingga 5 angka, consistent dan usaha.korang hati kental dan tak mudah rapu.Dan ada impian untuk success membantu petbaiki ekonomi keluarga ? Boleh piyem sis 0127903374 πŸ˜‰ #uitm #politeknik #universitiputramalaysia #janapendapatan #sideincome #produklakukeras #produkorganic #igshopmalaysia #modalrendah #agentwanted #stokistneeded #stokisdiperlukan #agentdiperlukan
Pernah rasa muka bila bulu halus tak da di wajah? . Cubalah berwax wajah tu. Wajah jadi cerah dan nampak segar tanpa bulu bulu halus tu.πŸ˜™πŸ˜™ . Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 atau click link fi bio utk terus whatsapp sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Pernah rasa muka bila bulu halus tak da di wajah? . Cubalah berwax wajah tu. Wajah jadi cerah dan nampak segar tanpa bulu bulu halus tu.πŸ˜™πŸ˜™ . Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 atau click link fi bio utk terus whatsapp sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 atau click link fi bio utk terus whatsapp sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami - #regrann
Bahan baby oil : Pure Garlic Oil/ Virgin Coconut Oil / Papermint EO / Bahan baby balm : Beeswax / Virgin Coconut Oil / Pure Garlic Oil / Papermint EO #garlicbalm #garlicbabyoil #minyakbawangputih #babyoil #produkhomemade #produkorganic #produkorganik #produkjenamasendirihalal #produkjenamasendiri #garlicbabybalm
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Sebelum keluar rumah jom kita berCANDYWAX dulu. Cara-cara berCANDYWAX yang Cukup SIMPLE! . . πŸ’ SAPU . πŸ’ TEKAP . πŸ’ TARIK. . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Cara paling MUDAH nak order Candywax πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . 1. Klik link di bio yang akan membawa anda terus ke whatsapp, confirmkan stok jika masih available . . 2. Jika stock available, teruskan membuat pembayaran pada nombor akaun yang diberikan . . 3. Sertakan resit pembayaran bersama details untuk tujuan postage . . 4. Dapatkan Tracking number anda pada hari yang sama . . 5. Tunggu parcel tiba depan rumah anda πŸ€— . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Cara paling MUDAH nak order Candywax πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . 1. Klik link di bio yang akan membawa anda terus ke whatsapp, confirmkan stok jika masih available . . 2. Jika stock available, teruskan membuat pembayaran pada nombor akaun yang diberikan . . 3. Sertakan resit pembayaran bersama details untuk tujuan postage . . 4. Dapatkan Tracking number anda pada hari yang sama . . 5. Tunggu parcel tiba depan rumah anda πŸ€— . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Cara paling MUDAH nak order Candywax πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . . 1. Klik link di bio yang akan membawa anda terus ke whatsapp, confirmkan stok jika masih available . . 2. Jika stock available, teruskan membuat pembayaran pada nombor akaun yang diberikan . . 3. Sertakan resit pembayaran bersama details untuk tujuan postage . . 4. Dapatkan Tracking number anda pada hari yang sama . . 5. Tunggu parcel tiba depan rumah anda πŸ€— . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX πŸ˜‹ . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
TAK CEPAT KERAS MACAM BRAND LAIN❣️ . . . Spoting sangat customer ni siap buatkan testimoni fresh before and after guna CANDYWAX! Memang PUAS HATI! First time cuba terus jatuh cinta 😍😍 . . Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas klik link kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX πŸ˜‹ . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
‼️ LAGI2 FRESH TESTIMONI ‼️ . . CANDYWAX TAK PEKAT SANGAT, TAK MEMBAZIR❣️ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
TESTIMONI REAL ATOMYπŸ‘‡πŸ»πŸ˜ Awal mulai perawatan ATOMY tahun 2013 - 2017 ini perbedaan PERAWATAN ATOMY DENGAN PERAWATAN LAINπŸ˜‰ ATOMY -Prosesnya TIDAK INSTANT -Pemulihannya TOTAL -Memperbaiki strukture KULIT -Kandungannya HERBAL FRESH Tiap problem kulit itu membutuhkan waktu dan proses dalam pemulihannya. Sebab tidak hanya memulihkan problem kulit,tetapi juga mengencangkan kulit wajah. Sehingga terlihat lebih awet muda CANTIK itu harus SEHAT πŸ‘‘ATOMY-BPOM-FDA-HERBAL FRESHπŸ‘‘ ➑PM @ WhatsApp πŸ‘‡πŸ» πŸ“²082122062229 (atomy yulina) Https://wa.me/6282122062229 ➑like dan follow page πŸ‘‡πŸ» https://m.facebook.com/atomyindonesiayulina/ #atomyindonesia #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesehatan #produkkecantikan #beautyaddict #atomy #perawatanaman #perawatanbpom #realtesti #likeforlike
Muka kini FLAWLESS lepas pakai Detox Mask selama sebulan . . Kenapa FLAWLESS ? Sebab ingredients asas dalam Detox Mask tu sendiri iaitu KUNYIT dan MANUKA HONEY yang boleh mengecutkan jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, mengurangkan parut jerawat, mencerahkan kulit dan menghaluskan kulit . . Jom try Detox Mask 😊. Whatsapp πŸ“² 0133414550 atau klik je dekat bio. . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclescrub #scrubhomemade #detoxmask #detoxmasktemyracle #produkorganic #homemade
Jom2 bertukar ke CANDYWAX! Memang BEST dan BERBALOI!! Gerenti tak rugi 😘 . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . #candywaxbukitjalil #candywaxsripetaling #candywaxcodkl #candywaxcodselangor #candywaxcod #candywaxoug #camdywaximu #candywaxmidvalley #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami - #regrann
Jom2 bertukar ke CANDYWAX! Memang BEST dan BERBALOI!! Gerenti tak rugi 😘 . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . #candywaxbukitjalil #candywaxsripetaling #candywaxcodkl #candywaxcodselangor #candywaxcod #candywaxoug #camdywaximu #candywaxmidvalley #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami - #regrann
Jom2 bertukar ke CANDYWAX! Memang BEST dan BERBALOI!! Gerenti tak rugi 😘 . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 017-2885696 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . #candywaxbukitjalil #candywaxsripetaling #candywaxcodkl #candywaxcodselangor #candywaxcod #candywaxoug #camdywaximu #candywaxmidvalley #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami - #regrann
🌻 Atomy 7 Solutions Gel Mask🌻 JOIN MEMBER GRATISSSS ❀ Vivi WA 081280252622 IG : vivi_atomykorea GRATIS JOIN MEMBER YA TEMEN TEMEN.... Atomy 7 Solutions Gel Mask ~ Mengandungi lebih banyak Essence dan menyerap ke dalam kulit dengan lebih baik. ~ Restoring – memulihkan kulit yang rosak. ~ Soothing – Menyegarkan dan menenangkan kulit yang kusam daripada sinaran matahari. ~ Brightening – memutihkan/ mencerahkan kulit ~ Smoothing - menghaluskan ~ Nutritional - menjadikan kulit wajah lebih sihat dan berseri dengan bekal nutrisi dari mask ini ~ Moisturizing – mengembalikan kelembapan kulit sehingga kulit tidak pernah kering lagi ~ Strengthening - menguatkan semula ikatan kulit = menganjalkan atau firming πŸ’‘cara cara menggunakan 7 Solutions Gel Mask. πŸ“Selepas anda membilas dengan Foam Cleanser / Deep Cleanser, keringkan dengan tissiu yang bersih kemudian letak 7 Solutions Gel Mask pada permukaan kulit yang kering sepanjang malam. Gunakan 7 Solutions Gel Mask dua kali seminggu untuk menenangkan, melembapkan, memulihkan, memperkuatkan, melicinkan, dan mencerahkan wajah. #vivi_atomykorea #atomyproducts #JualAtomyskincare #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #maskerkorea #maskgel #maskpack #skincareimedan #skincarekoreabatam #skincarejambi #skincareyogya #peeloffmask #kulitterawat #kulitbersih #koreaproductsoriginal
Dengan Scarlett Whitening Body Lotion, kamu gak perlu takut lagi beraktifitas dibawah sinar matahari! Berkat kandungan Glutathione, Vitamin E &SPF30pA++, Scarlett Whitening Body Lotion ini mampu melindungi kulitmu dari sinar UV dan kulitmu juga akan tampak cerah setiap hari! Order yuk Cuma 75.000/botol full size 300ml!😊😊 : : : #scarlettwhitening #scarlettbodylotion #scarlettshowerscrub #scarlettfacialwash #bodylotion #bodylotionpemutih #showerscrub #showerscrubpalingbest #bodylotionhits #produkhits #facialwash #produkbpom #produkorganic #scarlettshampoo #yordanianseasaltshampoo #scarlettconditioner #yordanianseasaltconditioner #palinghits #palingtop #palingaman #glutathione #vitamine #aloevera #skincarenatural
Bersih dan nampak lebih gebu selwpas wax mengunakan #wawawax . Dari lebat macam carpet berbulus now gebus 😍 wawa wax mudah guna . πŸ‘‰picit πŸ‘‰sapu πŸ‘‰tekan πŸ‘‰tarik Contact πŸ“± ERNI:Β 012-7903374Β atau DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . . #organichairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #dramamingguini #meletop #bridetobe2018 #codserikembangan #codbalakong #codklcc #muaselangor #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #produkorganic # #kitaok #lakukerasss ‼️ #jutawanmuda #janganbencicintaku #nakcantik
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX πŸ˜‹ . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
CANDYWAX UNTUK LELAKI SEJATI❣️ Jom2 bertukar ke CANDYWAX! Memang BEST dan BERBALOI!! Gerenti tak rugi 😘 . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
‼️ LAGI2 FRESH TESTIMONI ‼️ . . GUNA CANDYWAX TAKDE GATAL2❣️ . . . Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 . . . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Setelah cape seharian skarang waktunya ngerelaxin badan dgn mandi pakai Scarlett Whitening Shower Scrub varian Mango yg bikin seger n relax😍😍 Gak percaya yuk buktiin sendiri dgn order sekarang juga Hanya R75.000 full size 300ml!😊 : : : #scarlettwhitening #scarlettbodylotion #scarlettshowerscrub #scarlettfacialwash #bodylotion #bodylotionpemutih #showerscrub #showerscrubpalingbest #bodylotionhits #produkhits #facialwash #produkbpom #produkorganic #scarlettshampoo #yordanianseasaltshampoo #scarlettconditioner #yordanianseasaltconditioner #palinghits #palingtop #palingaman #glutathione #vitamine #aloevera #skincarenatural
Saje belanja gambar pengguna setia CANDYWAX πŸ˜‹ . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
Anyone nak join postage esok jom whatsapp Fisa sekarang! . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘 . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
ALHAMDULILLAH CUSTOMER PUAS HATI❣️ . . Haa jangan tak tahu, Fisa memang selalu terus process order lepas buat payment tau. Takde tangguh2! Sebab Fisa nak barang cepat sampai kat customer. Fisa tau korang pun mesti nak barang cepat sampai kann? πŸ˜ŠπŸ’• . . Dan jangan lupa inform bila barang dah sampai. Supaya Fisa boleh guide anda dari A - Z cara menggunakan Candywax dengan betul. Baru boleh dapat hasil yang ini macam πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . Anda baca dan nilaikan sendiri 😘 . LEBIH JIMAT, πŸ’― ORGANIC, TERBUKTI BERKESAN! . . Hanya RM35 sahaja sebotol. Sangat jimat nak dibandingkan dengan waxing spa 😘 . . . Teringin nak cuba? Whatsapp 012-3592489 sekarang sementara stock masih ada πŸ’• . . . #organichairremoval #candywax #candywaxbyrheaazuri #waxhairremoval #hairremoval #waxing #plucking #bazaarpaknil #sapotlokal #cabutbulu #sayajualmurah #produkorganic #waxingmurah #waxingalami
🌻 Atomy 7 Solutions Gel Mask🌻 Yang mau produk atauΒ  join member bisa DM or WA : 0812 7611 4728 GRATIS JOIN MEMBER YA TEMEN TEMEN.... Atomy 7 Solutions Gel Mask ~ Mengandungi lebih banyak Essence dan menyerap ke dalam kulit dengan lebih baik. ~ Restoring – memulihkan kulit yang rosak. ~ Soothing – Menyegarkan dan menenangkan kulit yang kusam daripada sinaran matahari. ~ Brightening – memutihkan/ mencerahkan kulit ~ Smoothing - menghaluskan ~ Nutritional - menjadikan kulit wajah lebih sihat dan berseri dengan bekal nutrisi dari mask ini ~ Moisturizing – mengembalikan kelembapan kulit sehingga kulit tidak pernah kering lagi ~ Strengthening - menguatkan semula ikatan kulit = menganjalkan atau firming πŸ’‘cara cara menggunakan 7 Solutions Gel Mask. πŸ“Selepas anda membilas dengan Foam Cleanser / Deep Cleanser, keringkan dengan tissiu yang bersih kemudian letak 7 Solutions Gel Mask pada permukaan kulit yang kering sepanjang malam. Gunakan 7 Solutions Gel Mask dua kali seminggu untuk menenangkan, melembapkan, memulihkan, memperkuatkan, melicinkan, dan mencerahkan wajah. #atomyproducts #JualAtomyskincare #produklelaki #perempuan #produkorganic #produkhalal #halal #produkkesihatan #maskerkorea #maskgel #maskpack #skincareimedan #skincarekoreabatam #skincarejambi #skincareyogya #peeloffmask #kulitterawat #kulitbersih #koreaproductsoriginal #batam #tanjungpinang #selatpanjang #tanjungbalaikarimun #tanjunguban #dumai #pekanbaru #medan #padang #bangka #belitung
Gak hanya bikin kulit putih dalam waktu yg cepat, Scarlett Whitening juga mampu membuat kulitmu terasa segar sepanjang hari lho! Wanginya yg premium juga elegan juga akan selalu menemani aktifitasmu sehari-hari lho!😍 Yuk order sebelum kehabisan! Karna stok sudah menipis sangking banyaknya yg order!😍😍 Hanya Rp75.000/botol isi 300ml full! #scarlettwhitening #scarlettbodylotion #scarlettshowerscrub #scarlettfacialwash #bodylotion #bodylotionpemutih #showerscrub #showerscrubpalingbest #bodylotionhits #produkhits #facialwash #produkbpom #produkorganic #scarlettshampoo #yordanianseasaltshampoo #scarlettconditioner #yordanianseasaltconditioner #palinghits #palingtop #palingaman #glutathione #vitamine #aloevera #skincarenatural
Jangan lupa pakai Scarlett Whitening Body Lotion varian Fantasia siang ini agar kulit tetap seger, wangi, sehat, lembab,cerah dan terhindar dr radikal bebas(polusi&sinar uv langsung)!πŸ˜‰ Karna didalamnya mengandung vitamin E, Glutathione & SPF30pA++, jadi aman untuk siapa aja, semua usia, bahkan ibu hamil & menyusui jg aman karna ngga ada bahan kimia dan halalπŸ˜„πŸ˜„ Hanya Rp75.000! #scarlettwhitening #scarlettbodylotion #scarlettshowerscrub #scarlettfacialwash #bodylotion #bodylotionpemutih #showerscrub #showerscrubpalingbest #bodylotionhits #produkhits #facialwash #produkbpom #produkorganic #scarlettshampoo #yordanianseasaltshampoo #scarlettconditioner #yordanianseasaltconditioner #palinghits #palingtop #palingaman #glutathione #vitamine #aloevera #skincarenatural
next page →