#psikea

43,460 posts

Loading...
Hari AHAD minggu ni, In sya ALLAH ada COD ke Seremban.. Ada yg nak order barang IKEA and delivery ke Seremban tak? Meh whatsapp laju2👇 wasap.my/+60136420470 #ikeabyferain #personalshopperikeaseremban #psikeaseremban #psikeakl #psikea #psikeacheras #personalshopperikeacheras
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Meja makan utk 4-6 org Tarendo (table 110x67cm) + Adde (4 chairs) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni hanya ada warna hitam..sesuai utk dipadankan dengan kerusi hitam..tp boleh jugak kalau nak kerusi warna lain..macam putih,merah atau kelabu..terpulang pd anda..sgt kukuh dan insyaAllah boleh tahan lama..sesuai untuk 4-6 org..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Jokkmokk Table + 4 Chair, antique stain (118x74cm) *pasang sendiri, arahan diberikan Meja makan ni satu set dgn 4 kerusi.. meja & kerusi dri solid pine.. sgt cantik utk digayakan pd hari raya nti.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lerhamn Table + 4 Chair (118x74cm)-black brown *pasang sendiri, arahan diberikan Meja makan ni satu set dgn 4 kerusi.. meja & kerusi dri solid pine..kerusi pun sedap duduk.sgt cantik utk digayakan pd hari raya nti.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. . IKEA items : 1) Melltorp (meja, 125x75cmx74cm) + 4 teodores(kerusi) *self pick up Pasir pekan *psg sendiri,arahan dberikan Meja makan untuk 4-6 org..sangat kukuh dan cantik. Nampak moden dan simple..kaki meja ni besi..insyaAllah boleh tahan lama. Boleh padankan dengan warna kerusi kegemaran anda..ramai sgt beli set ni..semua suka..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA items : 1) Melltorp table + 4 Nordmyra chair (table+4 chair) *self pick up Pasir pekan *psg sendiri,arahan dberikan Meja makan untuk 4-6 org..sangat kukuh dan cantik. Nampak moden dan simple..kaki meja ni besi..insyaAllah boleh tahan lama. Boleh padankan dengan kerusi kegemaran anda..ramai sgt beli set ni..semua suka..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Norbo (wall mounted drop leaf table, 74x59 cm,birch) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni kena drill kat dinding..bila nak guna boleh bukak..bila tak nak guna,just turunkan..boleh rujuk gambar..pelbagai kegunaan..sesuai utk letak kat mana2 pun..nak letak kat dapur, boleh guna sbg meja mkn atau tmpt potong2 bawang..nak letak dlm bilik,boleh jadikan sbg meja laptop atau meja solek..nak jadikan meja mgosok atau meja lipat kain pun boleh..jimat ruang..sesuai utk rumah yg keluasan die terhad..jika berminat SILA ORDER, WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Norberg (wall mounted drop leaf table, 74x60 cm,white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni kena drill kat dinding..bila nak guna boleh bukak..bila tak nak guna,just turunkan..boleh rujuk gambar..pelbagai kegunaan..sesuai utk letak kat mana2 pun..nak letak kat dapur, boleh guna sbg meja mkn atau tmpt potong2 bawang..nak letak dlm bilik,boleh jadikan sbg meja laptop atau meja solek..nak jadikan meja mgosok atau meja lipat kain pun boleh..jimat ruang..sesuai utk rumah yg keluasan die terhad..jika berminat SILA ORDER, WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Bjursta (wall mounted drop leaf table, 74x59 cm , brown-black ) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni kena drill kat dinding..bila nak guna boleh bukak..bila tak nak guna,just turunkan..boleh rujuk gambar..pelbagai kegunaan..sesuai utk letak kat mana2 pun..nak letak kat dapur, boleh guna sbg meja mkn atau tmpt potong2 bawang..nak letak dlm bilik,boleh jadikan sbg meja laptop atau meja solek..nak jadikan meja mgosok atau meja lipat kain pun boleh..jimat ruang..sesuai utk rumah yg keluasan die terhad..jika berminat SILA ORDER, WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - utk 2-4 org Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) Gunde chair black marius stool Meja ni sesuai untuk dijadikan meja makan..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa...SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. 1) Lindved (dia 50cm,height 68cm) 2) Marius (stool) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni boleh letak kat ruang tamu n bilik tidur..boleh letak bunga,frame gambar,phiasan..nak letak kat luar rumah buat meja santai pun sesuai..kerusi pulak boleh jadi kerusi mkn n kerusi duduk2 kat luar..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpssetmejamkn
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Minnen Ext Bed Frame + Slatted Bed Base (80x200cm) Min. length: 135 cm Max. length: 206 cm * tak termasuk tilam *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Katil ini simple but nice. Sesuai utk anak2 anda..Katil ini boleh dipanjangkn mngikut kperluan anak anda. Katil ini blh digunakan dri kanak2 hingga dewasa.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : suzanni Isa,firdauz mohd yusak, kurtz malaya,nabila yusoff #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsminnen
BITE BACK PROMO 21 Jan - 17 Mac 2019 NEXT BATCH! Collecting orders now! Next trip is 27 Januari Next trip is 27 Januari Next trip is 27 Januari Whatapps +60132465911 (auniez). . #ikeacheras #ikeamalaysia #ikeadamansara #ikeajohorbahru #ikeamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeapersonalshopper #IKeaps #psikea #cyberjaya #ikeacyberjaya #ikeaputrajaya #putrajaya #ikeaserikembangan #serikembangan #putraperdana #psikeacyberjaya #psikeaputrajaya #ikeasepang #ikeaputraperdana
BITE BACK PROMO 21 Jan - 17 Mac 2019 NEXT BATCH! Collecting orders now! Next trip is 27 Januari Next trip is 27 Januari Next trip is 27 Januari Whatapps +60132465911 (auniez). . #ikeacheras #ikeamalaysia #ikeadamansara #ikeajohorbahru #ikeamurah #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeapersonalshopper #IKeaps #psikea #cyberjaya #ikeacyberjaya #ikeaputrajaya #putrajaya #ikeaserikembangan #serikembangan #putraperdana #psikeacyberjaya #psikeaputrajaya #ikeasepang #ikeaputraperdana
Sebelum p restock ikan 🐟 singgah cod jap to @arinafathin tengahari tadi 🤗 Tq for repeat order ikea personal shopper Malaysia batch 98 😘 Sis Jual Ye 😇 #cod #FeldaPalong456 #NegeriSembilan #SayaJual #ikea #ikeaPersonalShopperMalaysia #batch98 #PSikeaN9 #PSikea #ikealover
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Hemnes Bed Frame + Luroy Bed Base Queen 150x200cm King 180x200cm *tak tmasuk Tilam Katil ni ada 2 warna..putih dan black brown..size queen, sekali dgn bed base (tulang ikan)..katil ni kena pasang sendiri..tp ada arahan..insyaAllah senang je psg.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsHEMNESBED
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Liatorp (bookcase, 96x37x215cm , max load/shelf 35kg) Rak buku ni ada 2 warna shj.putih & dark olive green.sesuai utk letak novel dan buku2 sekolah..insyaAllah kukuh dan tahan lama jika dijaga dgn baik. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLiatorpbookcase
Esokk kita ada trip IKEA lagi! Trip IKEA kita setiap hari Khamis setiap minggu, kalau nak order boleh place order before Rabu, 8 malam 🤗 . Again dapat job kabinet dapur Metod, semua barang customer beli, kita mai datang pasang je. Kalau uolls beli sendiri apa2 brg ikea n just minta kami datang pasang2 sahaja pun boleh, any items in sha Allah boleh diselesaikan.Thanks sis Julia menggunakan perkhidmatan kami 💐 . Untuk tahun 2019 ni, Alhamdulillah setiap minggu ada job pemasangan kabinet dapur.. Nak tengok hasil kerja kabinet dapur yang lain boleh klik #In9m_kc . . 🤑 Harga tertera tidak termasuk service charge & postage / delivery 📦Postage seluruh MALAYSIA 📱Whatsapp: 0129439358 (lia) 🚛 Trip Ikea seminggu sekali 🚗 Delivery: Putrajaya/Cyberjaya/Nilai/Senawang/Seremban/Jelebu #personalshopperikeaputrajaya #personalshopperikeacyberjaya #personalshopperikeaseremban #personalshopperikeajelebu #personalshopperikeasenawang #personalshopperikeanilai #ikealover #PersonalShopper #ikeamalaysia #PersonalShopperikea #ikeapersonalshoppermalaysia #ikeapersonalshoppernegerisembilan #ikeapersonalshopperseremban #psikea #ikeacyberjaya #ikeaputrajaya #deliveryikea #pemasanganikea #pshomeproseremban #psikeaseremban #psikeaklangvalley #psikeakl #kabinetdapurikea #kabinetdapurmurah
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Kragsta coffee table(90cm black , white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ini sesuai dijadikan meja kopi.Meja ni ada 2 wrna,putih & hitam. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpskragsta
Baby towel with hood. Berkenan tengok ni masa pi ikea hari tu.... tunggu suami gajilah 😆😆 siapa lagi berkenan boleh whatsapp na! Ikea trip esok. Memang lembut je kain dia sumpahhh sis nak jugak ni. Hehe . . ✔✔POSTAGE THROUGHOUT MALAYSIA. . . ✔✔DELIVERY AREA BANGI PUTRAJAYA SERDANG KAJANG KUALA LUMPUR NILAI. . . ✔✔ SELF PICK UP ALSO AVAILABLE. . . . ✔✔PEMASANGAN AVAILABLE . . Exclude servis cas, delivery/postage. Click link on bio to orderr. . #personalshopperikea #psikeabangi #psikea #psikeamalaysia #psikeacheras #psikeaputrajaya #personalshopperbangi #personalshopperikea #psikeabangi #psikea #psikeamalaysia #psikeacheras #psikeaputrajaya #personalshopperbangi #personalshopperikeabangi #personalshopperikeaputrajaya #personalshoppertrusted
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Bekant corner desk right(160x110cm) *pasang sendiri, arahan disediakan Meja ni cukup luas dan sesuai dijadikan meja study..macam2 peralatan yang boleh diletakkan di atas meja ni..kaki meja ni pula boleh dilaraskan ikut kesesuaian.. sila whatsapp untuk order.. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsbekant
Hari tu ada customer beli hook ni memamg panjang and puas hati kalau nak gantung apa apa. Bag ke, baju ke. Dahla mur mur je dan tahan lama. Get yours now! Ikea trip tomorrowww. . . . ✔✔POSTAGE THROUGHOUT MALAYSIA. . . ✔✔DELIVERY AREA BANGI PUTRAJAYA SERDANG KAJANG KUALA LUMPUR NILAI. . . ✔✔ SELF PICK UP ALSO AVAILABLE. . . . ✔✔PEMASANGAN AVAILABLE . . Exclude servis cas, delivery/postage. Click link on bio to orderr. . #personalshopperikea #psikeabangi #psikea #psikeamalaysia #psikeacheras #psikeaputrajaya #personalshopperbangi #personalshopperikea #psikeabangi #psikea #psikeamalaysia #psikeacheras #psikeaputrajaya #personalshopperbangi #personalshopperikeabangi #personalshopperikeaputrajaya #personalshoppertrusted
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
BY ORDER ONLY! NO READYSTOCK! WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Hemnes Chest of 8 Drawer, White (160x96cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Drawer ni sgt cantik & menarik dgn design yg latest...design yg menampakkan elemen moden & kotemporari..sgt sesuai bg mereka yg meminati design yg moden..Drawer ni blh diletakkan di ruang tamu & dalam bilik..Blh letak baju di dlm drawer,di atas nya pula blh letak lampu meja & hiasan2 lain.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsHemnesChestOf8Drawer
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
Khidmat Personal Shopper barangan IKEA. Blh hubungi no. Telefon yg tertera utk keterangan lanjut. Delivery brg utk sekitar kawasan Shah Alam & khidmat pos bg luar kawasan lembah klang 🛫🛫🚌🚌... #personalshoppershahalam #mizzpetaipersonalshopper #poskesabah #poskesarawak #psikea
BY ORDER ONLY! NO READYSTOCK! WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Hemnes Shoe Cabinet with 2 Compartment White (89x127cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kabinet kasut ni sgt cantik & menarik dgn design yg latest...design yg menampakkan elemen moden & kotemporari..sgt sesuai bg mereka yg meminati design yg moden.. Blh diletakkan di luar rumah mahupun dlm rumah.. susunan kasut lebih teratur.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsHemnesShoeCabinet
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
PENGETUS PINGGAN . HARGA TIDAK TERMASUK UPAH DAN PENGHANTARAN . . COD SAHAJA . . Dm or Whatsapp . . #izankamal # #ikeabyizankamal # #kutuikea # #kutubyizankamal # #kutuizan # #ikeadamansara # #ikeacheras # #personalshopper #personalshopperikea # #psikea #psikeaklang #psikeaphg #psikeapenang #ikeacheras #ikeadamansara #ikeapenang #
Cermin NISSEDAL ni idaman hati sis.. 😍😍 . . Perhatian! Trusted PS IKEA untuk semua! Kami bantu anda belikan produk IKEA Tebrau..! Harga upah murah murah aje, jimat masa dan tenaga sis 😘 🎁🎁 FREE GIFT FOR ORDER ABOVE RM200 🎁🎁 . . Whatsapp 0182249543 kalu nak order ya! Boleh jugak klik link di bio 😘 . . #psikea #psikeatebrau #psikeajohor #psikeapasirgudang #psikeabatupahat #psikeabandarpenawar #psikeapontian #psikeajb #psikeamurah #personalshopperikea #personalshopperikeajohor #personalshopperikeatebrau #personalshopperjb #ikeamurah #ikeamurahmalaysia #ikeajohor #ikeajohorbahru #ikeabatupahat #ikeabandarpenawar #ikeatebrau #trustedpersonalshopperikea #homedecormalaysia #homedecomalaysia #johorbahru #deliveryjb
Thanks our lovely customer from Kajang 😍😍😍 . This #totopatchwork size King RM160 only . Free delivery Bangi Avenue, Tesco Bandar Puteri Bangi, Glomall Damansara . Postage available SS: RM12 SM:RM10 To order DM or WA: http://www.wasap.my/+601165657471/sayanakorder #psikea #psikeanilai #psikeabangi #psikeakajang #pskajang #psbangi #psnilai #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #sayapersonalshopperikea #totopatchwork #sayajualtoto #totomurah #totopatchwork #totoviral #ttdi #psttdi #totobaby #totobabypatchwork #sayajualtotobaby
#totopatchwork available in King Size RM160 . Free delivery Bangi Avenue, Tesco Bandar Puteri Bangi, Glomall Damansara . Postage available SS: RM12 SM:RM10 To order DM or WA: http://www.wasap.my/+601165657471/sayanakorder #psikea #psikeanilai #psikeabangi #psikeakajang #pskajang #psbangi #psnilai #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #sayapersonalshopperikea #totopatchwork #sayajualtoto #totomurah #totopatchwork #totoviral #ttdi #psttdi #totobaby #totobabypatchwork #sayajualtotobaby
IKEA Large Bag, RM5 Nak pakai pergi dobi pun boleh, nak pakai shopping pun boleh.. Skrg pergi beli barang dapur dah tak bg beg plastik kan? Meh try pakai bag ni.. Boleh bawa barang sampai 25kg taw.. . Mcm mana nak order? Whatsapp je ain wasap.my/+60136420470 #ikeabyferain #ikeamurah #barangikea #begikea #begikeamurah #fraktaikea #fraktaikeamurah #psikeakl #psikea #psikeacheras #personalshopperikea #personalshopperikeakl #personalshopperikeacheras
17 bekas RM25 jer! Tak percaya?? Kena percaya juga😝 Nak letak kat freezer pun boleh.. Nak pakai kat microwave pun boleh.. Mcm2 boleh isi dlm bekas tu.. wasap.my/+60136420470 utk order ye #ikeabyferain #ikeamurah #barangikea #prutamurah #prutaikeamurah #prutaikea #pruta #psikea #psikeakl #psikeacheras #personalshopperikea #personalshopperikeakl #personalshopperikeacheras
New track in progress plus one long dance workout 😂 #music #psytrance #dance #producing #psy #psikea #dancing
NEXT TRIP IKEA Sabtu, 26/01/2019 ⚠ Submit order beserta payment last hari Jumaat ⚠ Delivery hari Ahad 27/01/2019 ⚠ Postage hari Ahad 27/01/2019 Thanks my lovely customer😘 #ikeabyferain #psikeakl #psikea #psikeacheras #personalshopperikea #personalshopperikeacheras #personalshopperikeakl
Tq kak long @erwati.mishtan dah 2 kali repeat shopping at #MyShop 🤗 Tq for repeat shopping kak long 😍 Rin Jual Ye & happy shopping 😇🥰 #WalkInCustomer #FeldaPalongTimur #SayaJual #ikea #ikeaPersonalShopperMalaysia #ReadyStockItem #HappyShopping #PSikea #segamat
💕 xoxo, Mars #psikea #totopatchwork
PS Cabinet Ikea free postage Warna - Merah, Biru, Putih Size - 119 x 63cm for more details click www.wassap.my/60172472923 #homedecor #decorationideas #perabotrumah #psikea #ikeamalaysia #ikeacabinets
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
Next Trip 25 Jan 2019 Whatsapp 0195272205 to place your order. #ikea #ikeacheras #ikeamalaysia #psikea #psikeacheras #psikeamalaysia #ikealovers #barangikea
next page →