#pudingraja

18,100 posts

Loading...
#PastryPartyBox versi mix and match 😍 🍓Strawberry 🍒Blueberry 🥝Kiwi 🍇Grape . . Ada nak try ? Whatsapp kami segera yea 😊 📞016-4740101 📞016-4740101 #PizzaKotaBharu #homemadepizza #pudingraja #pudingrajaviral #pudingrajakelantan #PudingTapai #CarrotCake #carrotcheesecake 🍰 #keklobakmerah #pastrykotabharu #fruitpastry #meatpastry #chickenpastry #codpengkalanchepa #kotabharu
#pudingraja nikmatnya x terkata sedap wehhh
Admin belanje Tempahan Siyor Puding Raja pada 13 Nov 2018 - Selasa Thank You for having us.. Sudi-sudi lah repeat order lagi ya. Nanti admin belanje feedback orang utara bila dah cuba Siyor Puding Raja WhatsApp 0184041511 Facebook Siyor Puding Raja Instagram @siyor.pudingraja #siyorpudingraja #pudingrajapahang #pudingrajapekan #pudingrajasedap #pudingraja #tempatanfest #bazarpaknil #majlisakhirtahun #makananpenang #foodpenang #makananpulaupinang #pulaupinang #penang #food #fruits #vsco #vscocam #annualdinner #foodhunter #foodporn #lokalbrand #homemade #vitdaily #siakapkeli #motifviral #malaysiafoodfestival #malaysiafoodhunter #foodhuntermalaysia
Restocked 65 box di Dapur kerisik Bangi #pudingraja #sajianistana #pencucimulut #lesssugar #sedapsangat
Authentic Puding Raja Pahang •Saiz Large •4-5 biji pisang mas •Premium Prunes •Baked Salty Cashew Nuts •Mix Fruits •Premium Authentic Jala Mas 🔴RM25 - 1 🔴RM45 - 2 🔴RM65 - 3 🔴RM85 - 4 🔴RM100 -5 Price includes delivery and service charged. Self pickup at Kelompok 13 Kuarters klia enstek with discounts Whatsapp or call 01121842405 www.wasap.my/+601121842405 #pudingraja #pudingrajapahang #dessert #royal #royalpahangdessert #agentwanted #pudingdirajanilai #pudingrajaklia #pudingrajasalaktinggi #love #kuihmuih #kuenusantara #foodpornmalaysia #sentiasabersyukur
Authentic Puding Raja Pahang •Saiz Large •4-5 biji pisang mas •Premium Prunes •Baked Salty Cashew Nuts •Mix Fruits •Premium Authentic Jala Mas 🔴RM25 - 1 🔴RM45 - 2 🔴RM65 - 3 🔴RM85 - 4 🔴RM100 -5 Price includes delivery and service charged. Self pickup at Kelompok 13 Kuarters klia enstek with discounts Whatsapp or call 01121842405 www.wasap.my/+601121842405 #pudingraja #pudingrajapahang #dessert #royal #royalpahangdessert #agentwanted #pudingdirajanilai #pudingrajaklia #pudingrajasalaktinggi #love #kuihmuih #kuenusantara #foodpornmalaysia #sentiasabersyukur
Authentic Puding Raja Pahang •Saiz Large •4-5 biji pisang mas •Premium Prunes •Baked Salty Cashew Nuts •Mix Fruits •Premium Authentic Jala Mas 🔴RM25 - 1 🔴RM45 - 2 🔴RM65 - 3 🔴RM85 - 4 🔴RM100 -5 Price includes delivery and service charged. Self pickup at Kelompok 13 Kuarters klia enstek with discounts Whatsapp or call 01121842405 www.wasap.my/+601121842405 #pudingraja #pudingrajapahang #dessert #royal #royalpahangdessert #agentwanted #pudingdirajanilai #pudingrajaklia #pudingrajasalaktinggi #love #kuihmuih #kuenusantara #foodpornmalaysia #sentiasabersyukur
Saksikan @iedamoin79 dan @black.hanifah bergurau senda di kedai kami, malam ini dlm rancangan #sorok2 #astrowarna132 pada jam 11.05pm. Memang lawak habis... Ribuan terima kasih di atas kesudian crew program Sorok-Sorok Sayang memilih kedai kami sebagai tempat pengambaran serta sekali gus mempromosikan kedai kami. Kepada peminat #pudingraja , jemput singggah ke kedai kami. @black.hanifah @iedamoin79
Food Delivery Kota Seriemas, Bandar Enstek, Salak Tinggi, Klia, Kota Warisan, Bandar Nilai Fb : Sara's Kitchen Malaysia Instagram : @by_sarakitchen Whatsapp/ call : 601121842405 / www.wasap.my/+601121842405 Self pickup Kelompok 13, Kuarters klia enstek nilai. Menu °Tauhu Bergedil Daging RM15/10 biji °Puding Raja Large size RM25 °ChocoJar L size RM15 3 topping °Burn Cheesecake Personal Size RM20 ° Sagu Gula Melaka RM6 °Puding Karamel RM6 #fooddelivery #kotawarisan #kotaserimeas #bandarhilir #bandarenstek #sagugulamelaka #pudingkaramel #pudingraja #sepang #sgpelek #nilai #bbst #food #foodpornmalaysia #malaysia #klia #airport #soho #desavista #kuartersklia #masjidklia #kuihmuih
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. AYUH DAPATKAN Siyor Puding Raja hari ini. Puding paling femes dan meletop di PEKAN PAHANG. TAK RUGI WEH KALAU ANDA BELI!! Pastikan anda rasa dulu puding tradisi DiRaja Pahang nie. Ayuh tempahan segera!! Sebelum anda nak pickup pastikan anda membuat tempahan melalui no WhatsApp 0184041511. Lokasi Pickup: Pekan Darat, Butterworth.. Hah tunggu apa lagi, WhatsApp 0184041511 untuk buat tempahan puding raja anda sekarang. IG: @siyor.pudingraja FB: Siyor Puding Raja .. .. ... ...... #siyorpudingraja #pudingrajapahang #pudingrajapekan #pudingrajasedap #pudingraja #tempatanfest #bazarpaknil #majlisakhirtahun #makananpenang #foodpenang #makananpulaupinang #pulaupinang #penang #food #fruits #vsco #vscocam #annualdinner #foodhunter #foodporn #lokalbrand #homemade #vitdaily #siakapkeli #motifviral #malaysiafoodfestival #malaysiafoodhunter #foodhuntermalaysia ..
Assalammualaikum🌹 Buat penggemar #dessert #pudingraja cuti sekolah nak dekat musim org kahwin xlm lg..buat yg mencari doorgift,goodies,hantaran @sbgainya berminat utk order whataps for details 0185781715 Kakak menerima tempahan utk sebarang majlis😍 Tq😘 Nak mkn sendiri pun bole Rm10 s/rm15 m /rm35 xl Free cod manjoi/silibin/meru/jelpang(pickup point) Cas cod rm3/rm5(based on location)
Open oder puding raja utk warga kemaman dan balok Selasa (13 nov 2018) sape2 nak meh pm kite😊 murah2 jer 🍮👑 📌bekas kecil rm5 📌bekas sederhana rm10📌 🌸caj cod dikenakan mgikut kwsn🌸 📍free cod area cherating📍 📌free delivery utk 3 bekas dan ke atas📌 www.wasap.my/601112931239 #balok #beserah #cherating #kemaman #pudingraja #royalpuding #clubmedcherating #royalchulancherating #cheratingbeach #holidayvillacherating
Syukur alhamdulilah..big appreciation to our customer Pn Baizura.. she repeated order for 3rd time... 2pax small size n 2 pax medium size... Thank you so much for your trust... Done delivery to her this morning #kinrara #puchong ..we wish she arrive safely at her hometown...amin 3x #pencucimulutsedap #pudingdirajaviral #pudingrajapahang #pudingraja #royalpudding #pudingdiraja #dessertstagram #dessert #instadessert #halalfood #homemadefood #smallbusiness #shahalam #ttdi #damansara #bangsar #bukitjalil #subang #kl #setiawangsa #cheras #pandan #tamanmaluri #kelanajaya #sridamansara #kgbharu
tak tak nitik air liur hoo tgk ye curoh kuah kastad atas puding raja. Hok penting kali tengok jalamas ye, jaddi molek, comel je uraian dia. #pudingraja #pudingdiraja #pisanglemakmanis #kualaterengganu #ganu #sekmung #jalamas #jalaemas
Alhamdulillah. Hari2 org cari Puding Raja. Tak jemu katenye 😘 #pudingraja #kuantanpahang
Assalammualaikum🌹 Open for order ya #pudingraja Whataps 0185781715 Alhamdulillah😊smlm kakak bz skit but still smpat buat order utk customer..tq for order😘 Maaf yg mntak cod smpi k simpang pulai kakak xbiat cod sampai sn..jauh😅..kalau korang bole pickup kakak buat kan..whataps kakak ok😍
Puding Raja anyone? 12 November 2018 #pudingrajaputrajaya #pudingraja www.wasap.m/60123030035
Puding raja original Pekan Pahang. Open order now! COD: Butterworth, Bagan Ajam, Bagan Jermal, Bagan Lalang Cas hanya RM2 untuk delivery ke kawasan ini. Penghantaran pada 12 Nov 2018. Bermula jam 2 petang. Dapatkan segera dengan hubungi 0184041511 atau klik http://siyorpudingraja.wasap.my FB: Siyor Puding Raja IG: @siyor.pudingraja . . #siyorpudingraja #pudingrajapahang #pudingrajapekan #pudingrajasedap #pudingraja #tempatanfest #bazarpaknil #majlisakhirtahun #makananpenang #foodpenang #makananpulaupinang #pulaupinang #penang #food #fruits #vsco #vscocam #annualdinner #foodhunter #foodporn #lokalbrand #homemade #vitdaily #siakapkeli #motifviral #malaysiafoodfestival #malaysiafoodhunter #foodhuntermalaysia
Asslamualaikum & Salam Sejahtera Semua !!! Tahukah anda? Puding Raja ini merupakan sajian istana Pahang yang bahan utamanya terdiri dari pisang lemak manis yang hanya terdapat di Pahang. ISTIMEWA BUAT PENDUDUK DI BAGAN, SEBERANG JAYA & BUTTERWORTH. Kami akan membuat PENGHANTARAN DENGAN CAS CUMA RM2 di rumah anda pada minggu ni, bermula ISNIN 12 Nov 2018 & SELASA 13 Nov 2018.. Ye PERCUMAuma, dengan syarat anda membeli minimum 2pcs - 100g puding raja.. Hah... Tunggu apa lagi... Moh ler order sekarang... WhatsApp 018-4041511 atau klik je http://siyorpudingraja.wasap.my #siyorpudingraja #pudingrajapahang #pudingrajapekan #pudingrajasedap #pudingraja #tempatanfest #bazarpaknil #majlisakhirtahun #makananpenang #foodpenang #makananpulaupinang #pulaupinang #penang #food #fruits #vsco #vscocam #annualdinner #foodhunter #foodporn #lokalbrand #homemade #vitdaily #siakapkeli #motifviral #malaysiafoodfestival #malaysiafoodhunter #foodhuntermalaysia
Siap tempahan untuk Hari esok... Alhamdulillah.. Terima kasih pada yg oder😁 #liyana 's #homemade 💯 #pudingraja
My feeling #pudingraja #kuantan
Hey guys. Try out premium burn cheesecake personal size from @by_sarakitchen . They are located in Bandar Enstek. Only premium ingredients using Anchor's Cream Cheese & Whipping Cream. This personal size available on Sunday 11/11/2018 . And its only RM20 served for 2 people. Do visit their IG @by_sarakitchen . #burncheesecake #asket #rotan #batik #cake #premiumcake #kek #kuihmuih #food #foodphotography #foodgram #instagram #travel #airport #delay #bandarenstek #nilai #kuartersklia #kotaseriemas #kuihtalam #pudingraja #johor #sentiasabersyukur #foodpornmalaysia #halal #muslim
next page →