#puncakalam

268,804 posts

Loading...
SABUN TERAPI IBU BERSALIN & SABUN MANJAKANI 🎀🌼❤️ perfect combo tau, dua dua ni baik untuk ibu mengandung dan ibu yang tidak berpantang 😍 Hanya RM 19.00 setiap satu . . Please come again and shopping. We will assist you as good as we can 🎀 Website : www.hnsbaby.com Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina) Waze : Moms House Babyshop Sungai Buloh . #freemie #handsfreebreastpump #compatible #freemiecollectioncup #freemiehandsfree #bestwithspectra9 + #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #bazaarpaknil #handsfreebra #momshousesungaibulohfeedbacks #momshousebabyshop #freemiemalaysia #freemiemurah #susuibumeriah #susuibuhakanak #mybreastfeedingjourney #tambahsusu #breastpumpmalaysia #nursingpillowkekabu #nursingpillowmurah #bantalmenyusukekabu #bantalbayimurah
SABUN TERAPI IBU BERSALIN & SABUN MANJAKANI 🎀🌼❤️ perfect combo tau, dua dua ni baik untuk ibu mengandung dan ibu yang tidak berpantang 😍 Hanya RM 19.00 setiap satu . . Please come again and shopping. We will assist you as good as we can 🎀 Website : www.hnsbaby.com Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina) Waze : Moms House Babyshop Sungai Buloh . #freemie #handsfreebreastpump #compatible #freemiecollectioncup #freemiehandsfree #bestwithspectra9 + #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #bazaarpaknil #handsfreebra #momshousesungaibulohfeedbacks #momshousebabyshop #freemiemalaysia #freemiemurah #susuibumeriah #susuibuhakanak #mybreastfeedingjourney #tambahsusu #breastpumpmalaysia #nursingpillowkekabu #nursingpillowmurah #bantalmenyusukekabu #bantalbayimurah
New look new design Piratas Pomade | Jack Sparrow , Grape 🍇 | Balack Beard , Apple 🍏 | Barbosa , Pineapple 🍍 | Davy’s Jones , Vanilla 💧| PIRATAS POMADE Memperkenalkan Piratas Pomade keluaran jenama kami : ✅MELURUSKAN rambut yang KERINTING ✅Menjadikan rambut yang LURUS kekal kelihatan BASAH dari PAGI hingga MALAM ✅Ada 3 jenis wangian : Anggur , Apple , Strawberry ✅1 tin TAHAN SEBULAN LEBIH ✅150g ✅Harga yang MURAH ✅Mudah di basuh tanpa Shampoo ✅Merapatkan rambut yang JARANG ✅ Strong Hold ✅ High Shine Hingga 12 jam ========================= >>Macam mana nak dapatkan Piratas pomade??? Dapatkan di kedai kami @piratasbarbershop #piratasbarbershop #kualaselangor #puncakalam #pirataspomade #grape #apple #pineapple #vanilla
🍀 DAUN MANDIAN HERBA TRADISIONAL 🍀 Harga ➡ RM 20.00 sahaja 😊 . . Kebaikan menggunakan produk ini: ✔ Menyegarkan badan & memberi ketenangan ✔ Membantu mengurangkan sakit sendi & otot yang tegang selepas bersalin ❤ Best kan?! 😍 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #makmakmenyusu #tambahsusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #keperluanibu #kedaibaby #kedaibayi #herbamandian #herbatradisional #serimama
Jom singgah ke stall malamni buka 8.30pm sehingga 11.30pm Tempat : Dann’ Barbershop Kuang - Nak walk-in ke stall boleh wasap dulu order then terus pickup 📲 - ❌RABU TIADA DELIVERY & STALL CLOSE ❌ - #takoyakisgbuloh #takoyakipalam #takoyakimurah #takoyakihalal #sungaibuloh #puncakalam #takoyakidp #takoyakikuang #takoyakiselangor #takoyakimalaysia #kuang #takoyakisungaibuloh #deliveryfood #deliverytakoyaki
🍀 DAUN MANDIAN HERBA TRADISIONAL 🍀 Harga ➡ RM 20.00 sahaja 😊 . . Kebaikan menggunakan produk ini: ✔ Menyegarkan badan & memberi ketenangan ✔ Membantu mengurangkan sakit sendi & otot yang tegang selepas bersalin ❤ Best kan?! 😍 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . Pembelian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . . Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #shahalam #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #setpantang #susuibumeriah #newbornbaby #makmakmenyusu #tambahsusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #keperluanibu #kedaibaby #kedaibayi #herbamandian #herbatradisional #serimama
Assalamualaikum 🌸 . Abang ni amik gambar popia crunchy2 kita dengan kereta idaman dia blakang tu. hehehe. . Popia crunchy2 kami boleh dibawa kemana sahaja korang pi. . Masih OPEN ORDER lagi kepada sesiapa yang nak order. . Popia Crunchy Nestum RM15 Popia Crunchy Horlicks RM15 500g per balang boleh terus ws 0104321597 untuk order ya OPEN ORDER NOW #popiacrunchyijok #popiacrunchybybelle #popia #popianestum #popiahorlicks #popiacrunchy #popiamurah #popiaampang #ampang #popiakualalumpur #kualalumpur #popiapuncakalam #puncakalam #popiakselangor #kselangor
Hi semua, harini hingga selasa ika ada buka booth di padang kawad #UiTM Puncak Alam. Booth ika No 21. So sesiapa yg nak dapatkan bougas beauty serum Advanced boleh cari ika kat sana okay🌸 p/s Harga special Ika nak bagi kat korang😍 ` ` 📲 wasap.my/60109633464 📲 wasap.my/60109633464 📲 wasap.my/60109633464 - - #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautypuncakalam #bougas #codpuncakalam #serumviral #serummagic #serummuka #serum #bougasbeautyutara #puncakalam #selangor #palam #bbsstars #giveaway #giveawaymalaysia #serumwajah #serumbestseller #uitmshahalam #uitmpalam #uitmbertam #ukmbangi #kmpp #uitmpermatangpauh #ilp
Saya nak bantu anda dapatkan kulit bersih tanpa jerawat dan parut.😇 . Serius Berkesan. Tak Perlu lagi Susah Hati. Scrub Ini boleh bantu merawat kulit wajah. Dulu muka teruk, Sekarang dah licin flawless.😍 . Hanya dengan Green tea Mint Face Scrub, tak perlu lagi bayar mahal untuk dapatkan kulit idaman. . Nak tahu macam mana saya hilangkan jerawat dan kusam? Dm skrg😘
NEW ARRIVAL : Hana Imani Medina Blouse. Blouse yang sangat cantik menawan dan menepati ciri muslimah sebenar. I'm in love. Sekarang sedang dalam promo pengenalan. . Price : RM69 (Np : RM89) Size : M - 2XL . Come in limited pieces je tau. Grab sekarang juga yeee. . #marvillasmalaysia #marvillassister #puncakalam #vendor #vendoreksklusif #butikvendorpuncakalam #puncakalamresident #uitmpuncakalam #uitm #saujanautama #desacoalfield #hillpark #sinaralam #fashionhub #boutique #butikeksklusif #muslimahfashion #plussize #ootd
- Alhamdullilah dapat la seorang baby girl dalam keluarga ni setelah 4 tahun mencuba dan mencuba . . Syukur Ya ‎اللّهُ kan, akhirnya dengan izin ‎اللّهُ dan usaha dapat rezeki dan amanah dari ‎اللّهُ . . . Ketat • Mantap • Sendat ---------------------------- FOR MORE INFO , JUST CLICK Bio-link @jamukaklis 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 📲 016-2883386 📲 016-2883386 📲 016-2883386 . . . #jamukaklis #kopikaklis #kopijamu #missvlonggar #jamuketat #maajun #manjakani #jamuperapat #keputihan #payudaramontok #jamususukkembalidara #jamususukmalamkekunci #lovebite #jamumakdara #premiumjamu #jamumoden #homemadejamukaklis #pengerasmalamjumaat #sayajualjamu #bazarpaknil #gombak #selayang #rawang #puncakalam #countryhomes #bandartasikputeri #sunwaypyramid #ubatkuat #kopijamu
:: the 4th ig story by che Ta..kek lgbt 🏳️‍🌈 kwn2 kata😂 ..tq che Ta @rozitachewan1 ..see u on friday😍😘 :: - - :: dari sini lah semuanya bermula..bermulanya huru hara😂..tq guys yg sudi tanya..sudi whatsapp..sudi dm..sudi semualah!..tq!💞 :: - - #kekpelangicheTa #marblecake #classicmarblecake #puncakalam
:: 3rd ig story by che Ta..on 14/10..😁😁 :: - - :: dari sini lah semuanya bermula..bermulanya huru hara😂..tq guys yg sudi tanya..sudi whatsapp..sudi dm..sudi semualah!..tq!💞 :: - - #kekpelangicheTa #marblecake #classicmarblecake #puncakalam
:: 2nd ig story on 14/10..tq cheTA💞 :: - - :: dari sini lah semuanya bermula..bermulanya huru hara😂..tq guys yg sudi tanya..sudi whatsapp..sudi dm..sudi semualah!..tq!💞 :: - - #kekpelangicheTa #marblecake #classicmarblecake #puncakalam
Ramuan Asli Turun Temurun. Teaser video for Kacang Salut 😉. . Happy watching 📺 🤗 . Don't forget follow and like fb pages @YAYAFOODS OR CLICK LINK IN MY BIO 🌷. . Thank you for Supporting Much Love XOXO 😙 #uitmpucakalam #uitmdihatiku #uitm #ENT530 #entproject #entrepreneurship #nuts #freecod #freegift #bobodimanadancechallenge #paskal #foodstyling #foodlover #yayakuyakuyakuyaa #yayafoods #malaysia #kualalumpur #puncakalam #legendaryfoods
:: dari sini lah semuanya bermula..bermulanya huru hara😂..tq guys yg sudi tanya..sudi whatsapp..sudi dm..sudi semualah!..tq!💞 :: - - #kekpelangicheTa #marblecake #classicmarblecake #puncakalam
MALADYCOUTURE X FARAHASYIKIN. Zati tahu kita sebagai wanita ni ada yang suka buat koleksi telekung kan ? Kita sama ! Tapi dekat sini zati nak suggest awak semua dapatkan satu telekung ni. Telekung yang sangat selesa, sangat mudah, senang nak bawa pergi travel tau. #marvillasmalaysia #marvillasmalaysia #marvillaspuncakalam #alamsuria #dataransuria #bandarpuncakalam #puncakalam #shahalam2 #shahalam #meru #bukitkucing #bukithijau #hillpark #setiaalam #desacoaldfield #alambudiman #cahayaspk #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitm #uitmshahalam #alamjaya #ecoworld
#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ・・・ Sama seperti sel mati pada kulit wajah, sel kulit mati pada badan juga perlu dibuang. Penggunaan scrub badan akan bantu untuk proses regenerasi kulit supaya kulit kekal sihat, bersih, lembap, lembut dan segar. . Zeoary Soap ni diformulasi dengan kulit cengkerang walnut, minyak bunga matahari dan salicylic acid untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, mengatasi masalah jerawat badan, memberi lembapan serta membantu mencerahkan kulit badan supaya kulit kekal lembut dan gebu. . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50) . #sendayutinggi #zeoarysoap #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #akasiatv3 #dramasangat
Apa menu minum petang uolls hari ni😊? Apa??? Tak tahu nak makan apa? Belgium Cookies yang dihidangkan bersama minuman panas kegemaran uolls ☕ sudah memadai😋. #belgiumcookies #chocolatechipcookies #sabrinabakery #agentsabrinabakery #puncakalam #uitmpuncakalam #saujanautama #sungaibuloh
OCTOBER SALE❗ OCTOBER SALE❗ DAPATKAN BABY CRAB CRISPY DENGAN HARGA SEPCIAL UOLSS ❗❗📣📣 . Selamat Petang, Uolss semua! Special Offer Baby Crab Crispy kini kembali! Dapatkan baby crab crispy dengan harga yang Awesome!! Jom Kurangkan Belanja, Lebihkan Makan! Memang special price untuk uolss semua tau 😍 . Kakmin Buka Order untuk postage esok 📣🚚 Uolss nak join postage baby crab crispy? Order Sekarang 📱 . STOK ADALAH TERHAD! 3 Flavour Baby Crab yang Available dan Best! 🍲Tomyam 🍢BBQ 🌶Extra Hot . Untuk Order Whatsapp 📱0183911128 📱0183911128 . COD Kuala Selangor - Tg Karang . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #sale #malaysia #codkualaselangor #kualaselangor #viralmalaysia #trending #seafood #ketam #makananviral #paskal #igers #usim #uitm #unisel #puncakalam #bestarijaya #tanjongkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam
Pening fikir hadiah apa nak bagi utk suami, isteri, mak, ayah, tunang, saudara mara, kawan, bff sempena birthday, anniversary, convo, retirement atau nak pujuk hati yg merajuk? Tak perlu nak pening² lagi.. Jom hadiahkan surprise utk mereka sebagai pengganti diri. . Jom follow ⤵️⤵️⤵️ @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel Biar kami yg hantarkan utk mereka ❤️ . Pakej Surprise Delivery 100% Fresh Flower ☑️Hand Bouquet (flower/choc) ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Boleh add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . . #klflorist #flowerlabflorist #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykl #surprisedeliveryklang #surprisedeliverysetiaalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverymeru #surprisedeliverykotadamansara #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverybukitjalil #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverysungaibuloh #surprisedeliverybukitkiara #surprisedeliveryselayang #surprisedeliverysgbesi #surprisedeliverykapar #surprisedeliverysubang #surprisedeliverymutiaradamansara #surprisedeliverypuncakperdana #surprisedeliveryrawang #flowerdeliverykl #uitm #um #ukm #uia #kualalumpur #puncakalam #shahalam #setiaalam
DOUBLE DARK CHOCOLATE WITH WALNUT COOKIES Chocolate & Walnut overload in each of our cookies! Have u grab yours? RM 37/jar : 50+- pcs Available in mini jars RM17. . 🍀 AGENTS: . 🍪 AMPANG, WANGSA MAJU, GOMBAK, SELAYANG @munirah.taufek (019 - 211 9900)- MUNIRAH . 🍪 UIA GOMBAK, GOMBAK @iiumcookies (013 - 308 0212)- WAFA (013 - 913 8519)- ANAS . 🍪 SETIA ALAM, SHAH ALAM @arifazulkifile (018 - 235 4913)- IFA . 🍪 CHERAS, BALAKONG, TELUK INTAN @farhanakasmir (012 - 227 2391)- HANA . 🍪 SHAH ALAM, PUNCAK ALAM, BANDAR BOTANI KLANG @alyafazli (013 - 276 5871)- FATIN . 🍪 UITM ARAU @amaiiiiiiiiii (014 - 532 4401) - MAI #cookiesofinstagram #cookiesmalaysia #premiumcookies #kajang #ajimaura #ajimaura30 #cheras #gombak #puncakalam #shahalam #fayracookies
Pening fikir hadiah apa nak bagi utk suami, isteri, mak, ayah, tunang, saudara mara, kawan, bff sempena birthday, anniversary, convo, retirement atau nak pujuk hati yg merajuk? Tak perlu nak pening² lagi.. Jom hadiahkan surprise utk mereka sebagai pengganti diri. . Jom follow ⤵️⤵️⤵️ @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel Biar kami yg hantarkan utk mereka ❤️ . Pakej Surprise Delivery 100% Fresh Flower ☑️Hand Bouquet (flower/choc) ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Boleh add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . . #klflorist #flowerlabflorist #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykl #surprisedeliveryklang #surprisedeliverysetiaalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverymeru #surprisedeliverykotadamansara #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverybukitjalil #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverysungaibuloh #surprisedeliverybukitkiara #surprisedeliveryselayang #surprisedeliverysgbesi #surprisedeliverykapar #surprisedeliverysubang #surprisedeliverymutiaradamansara #surprisedeliverypuncakperdana #surprisedeliveryrawang #flowerdeliverykl #uitm #um #ukm #uia #kualalumpur #puncakalam #shahalam #setiaalam
CLASSIC CHOCOLATE CHIP COOKIES Chocolate overload in each of our cookies! Have u grab yours? RM 30/jar : 50+- pcs . 🍀 AGENTS: . 🍪 AMPANG, WANGSA MAJU, GOMBAK, SELAYANG @munirah.taufek (019 - 211 9900)- MUNIRAH . 🍪 UIA GOMBAK, GOMBAK @iiumcookies (013 - 308 0212)- WAFA (013 - 913 8519)- ANAS . 🍪 SETIA ALAM, SHAH ALAM @arifazulkifile (018 - 235 4913)- IFA . 🍪 CHERAS, BALAKONG, TELUK INTAN @farhanakasmir (012 - 227 2391)- HANA . 🍪 SHAH ALAM, PUNCAK ALAM, BANDAR BOTANI KLANG @alyafazli (013 - 276 5871)- FATIN . 🍪 UITM ARAU @amaiiiiiiiiii (014 - 532 4401) - MAI #cookiesofinstagram #cookiesmalaysia #premiumcookies #kajang #ajimaura #ajimaura30 #cheras #gombak #puncakalam #shahalam #fayracookies
Pening fikir hadiah apa nak bagi utk suami, isteri, mak, ayah, tunang, saudara mara, kawan, bff sempena birthday, anniversary, convo, retirement atau nak pujuk hati yg merajuk? Tak perlu nak pening² lagi.. Jom hadiahkan surprise utk mereka sebagai pengganti diri. . Jom follow ⤵️⤵️⤵️ @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel @aleesya.flowerlab_kl.sel Biar kami yg hantarkan utk mereka ❤️ . Pakej Surprise Delivery 100% Fresh Flower ☑️Hand Bouquet (flower/choc) ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Boleh add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . . #klflorist #flowerlabflorist #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykl #surprisedeliveryklang #surprisedeliverysetiaalam #surprisedeliveryserikembangan #surprisedeliverymeru #surprisedeliverykotadamansara #surprisedeliverypuchong #surprisedeliverybukitjalil #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverysungaibuloh #surprisedeliverybukitkiara #surprisedeliveryselayang #surprisedeliverysgbesi #surprisedeliverykapar #surprisedeliverysubang #surprisedeliverymutiaradamansara #surprisedeliverypuncakperdana #surprisedeliveryrawang #flowerdeliverykl #uitm #um #ukm #uia #kualalumpur #puncakalam #shahalam #setiaalam
Assalamualaikum. Pengumuman Pengumuman!!! PEMBUKAAN CAWANGAN TERBARU PADA 25 SEPTEMBER 2018 SELASA di LOT 3672 BATU 2 1/2, PERSIARAN HAMZAH ALANG, 42200 MERU KLANG. Anda mencari buffet steamboat & grill yang murah?? Mencari kambing grill yg padu?? Anda boleh dapatkan kedua-duanya di Restoran Ulung Paya ===================================== Assalamualaikum, ni ha kami nak beritahu pada uols semua yg Restoran Ulung Paya ada menyediakan buffet steamboat dan grill pada HARGA YANG BERPATUTAN uols. KAMBING GRILL SPECIAL ULUNGPAYA jangan dilupakan uols. All time favorite tuh. Jadi apa tunggu Lagi? Meh pakat ramai2 DATANG ke Ulung Paya. Dibuka Setiap hari. JAM 6PM - 11.30PM.. Tempahan dan pertanyaan lanjut: 011- 1277 1671 Syed Hafiz www.wasap.my/601112771671 LIKE FB PAGE: ULUNG PAYA RESTAURANT- MERU #ulungpayasteamboatups #ulungpayasteamboat #ulungpayastimbot #ulungpayasteamboatdangrill #ups #chefhafiz #kambinggrill #klang #meru #kapar #puncakalam #sungaibuloh #subangjaya #shahalam #sunway #Malaysia
Berita baik buat anda semua yg masih tercari-cari Gubahan Hantaran Exclusive dengan harga mampu milik! Inilah masanya..Cepat grab jangan lepaskan peluang! . Mark Down Price😱😱 for Exclusive Artificial Gubahan Hantaran by Supercun Wedding🌹 Normal Price: RM80 per dulang Mark Down : RM45 per dulang Offer For 7 Days ONLY! 7 couples ONLY! (16-22 Oct 2018) T&C: Min 7 dulangs Booking with 50% deposit Refer IG: @thehantaran_by_scw for hantaran & dulang samples . Anything to ask? WhatsApp 👉🏻0106333377 or WALK-in: Waze/Google Map: Supercun Wedding Rental . Note : *we use only premium artificial flowers & exclusive dulang hantaran *Arrangement by 7 years experienced team . . #scwhantaran #gubahanhantaran #hantarankahwin #hantarannikah #hantaranexclusive #hantarantunang #hantaranshahalam #hantaranklang #hantarankl #hantaransetiaalam #meruklang #setiaalam #alambudiman #puncakalam #shahalam #malayweddingguide #malaywedding
#Repost @kelasjahit2007 • • • RM35 je! yeah.. kami ingin memberikan ilmu rahsia teknik menjahit skirt dalam masa sehari. . berita baik kepada siapa yang teringin sangat nak jahit #skirtpanel / #kainpanel .. selalu pengantin buat kain ni.ramai juga buat untuk dipelbagaikan dengan blouse atau baju kurung moden berfesyen . yang tak tahu menjahit tak pe kami ajarkan.. . apa yang anda akan pelajari? . 👗teknik mengukur 👗teknik membuat pola 👗teknik menjahit . . SIJIL DISERTAKAN. . masa :👉2 petang hingga 6 petang tarikh :👉21.10.2018 hari :👉 ahad lokasi maps : anas tailor collection ada link di atas. 👉 @anastailor_atc puncak alam . bawak la geng,mesti kelas meriah! jahit sampai boleh. terhad 10 ORANG sahaja . 0172291942-cikgu ana . #kelasjahitpuncakalam #kelasjahitan #kelasjahitkainpanel #kelasjahitcikguana #kelasjahitviral #puncakalam #saujanautama #jeram #kualaselangor #meru #klang #subang #setiaalam #sungaibuloh #damansaradamai #shahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #minatjahit #sewing #sukajahit #gengjahit #panelskirt #minatmenjahit #sewing #sew #makingpattern
CARAMEL CAPPUCCINO Vapetrition Facts: 60:40 60ml 6mg/12mg . 1 botol RM25 2 botol RM50 3 botol RM70 4 botol RM90 . Boleh campur flavour korang suka 😙💨 . POSTAGE CUMA + RM10 UNTUK SELURUH MALAYSIA . FREE COTTON UNTUK 2 FLAVOR❗️ . Whatsapp Obi di 019 843 8918 untuk order ! . Atau click link di bio untuk whatsapp !! . Nak datang boleh Waze: 7E BANDAR COUNTRY HOMES . #vapestoned #vapeamy #vape #vapeon #vapekl #vapeselangor #vaperawang #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #kundang #sgbuaya #serendah #batuarang #batangberjuntai #sgchoh #batangkali #ijok #kualaselangor #kotaputeri #bestarijaya #puncakalam #semetri #vapeking #vapelah
Terima kasih kpd Pn. Faezah beli cuckoo dgn abam. Terserlah keceriaan wajah puan sbb dpt Freegift power max blender cuckoo lagi dgn skim easy payment plan 0% interest selama 24 bulan dgn menggunakan kredit kad. Freegift dapat, reward point pun dapat. Berbaloi2 kan 😉 . . Nak order?? Boleh terus Wassap 019.2800430 (fadly) . Atau . Boleh terus klik link whatsapp di bio ig kami kalau malas nak save nombor. . Atau . Touch jer link kat bawah ni terus . http://www.wasap.my/60193810430 http://www.wasap.my/60192800430 . . Follow ig: @cuckoo.osem4u @cuckoo.osem4u @cuckoo.osem4u . Like fb page: Cuckoo Osem 4u . . #trustedagent #trustseller #cuckoo #cuckooosem4u #usahawancuckoo #niagaonline #sayajual #sayajualonline #produklaris #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #krisisair #IngatAirIngatCuckooIngatAbamFadlyCukooOsem . #sungaibuloh #sgbuloh #puncakalam #shahalam #cuckoosungaibuloh
Repost from @bondarozitaibrahim using @RepostRegramApp - Sy buat kurma dhuha sekadar nk memudahkan kpd org sakit kaki..lutut nak pijak payah atau susah gerak.. slip disk..byk angin..kolestrol..gaout .. . Kurma dhuha lah produk sesuai..Sy tau bahan2 sy masukan dlm ni sgt mahal tp sgtlah bagus membantu org sakit2 mcm ni..xpayah operate kaki..kalau bertongkat lama2 boleh jalan mcm biasa..JIKA ALLAH IZINKAN.. . xperlu percaya apa sy cakap..dn sy pun terangkan saja..selalunya org terdesak akn cuba mkn Kurma dhuha..Dn nampak kesan maka ucapan xmenyesal beli katanya mmg jadi Allah bagi kesembuhan . cuma ada org takut baunya..Tp kalau dh sakit mreka terpaksa makan juga..(walhal sgt sedap rasanya) . Guru ni sakit kaki dah lama ..x leh diri lama.. kalau buang air besar xboleh tandas cangkung.. dia x boleh berjalan jauh.. lepas amalkan berapa kotak Terkejut dan syukur pd Allah .. Alhamdulillah merubah kesihatannya . Formulasi kurma dhuha dr perubatan Nabi Allah musa dr buah kurma & bijinya..Buat waktu dhuha dn ada doa2 sy masukan masa buat tu..garam kalamanak dn minyak2nya serta madu asli yg sgt mahal.. . Ramuan ini membantu org yg ada masalah sakit lutut.. kolestrol yg terlampau banyak.. yg sakit bila memijak kaki.. pergerakan terbatas.. banyak angin.. lemah2 sendi byk lg lain2 khasiatnya.. . Sy xjual produk utk duit semata2..sy nak org makan sihat itu hajat besar sy supaya org solat dn mudah cari rezeki utk ank2 ..ia sgt2 baik dn sy sendiri melihatkan menyaksikan sebelum menciptakan produk ini.. . Kurma dhuha 70% bahan2 formulasi xda di malaysia.. herbanya sy ambil daripada tanah arab sukar juga nak kumpulkan . Rasanya manis.. sedikit kelat dn dapat mengimbangi masalah org yg ada hormon tiroid.. sbb itu sy suruh kunyah bukan telan.. !! . Ditelan berkesan juga ..tetapi kesan baiknya tu lbh cepat kalau kunyah ..supaya sihat itu lbh cepat mantap.. . . KURMA DHUHA RM100
💕 Youha Dainty 2 in 1 💕 Single Breastpump yang menjadi pilihan ramai 😘😘 . . Benefits Youha Dainty 2 in 1 👇👇. . . 🐻 2 phases expression 🐻 Control of expressing time 🐻 Proven airlock protection 🐻 Pumping on the go . 🐻 Rechargeable motor 🐻 2 years warranty . . Hanya tambah RM50 sahaja dan dapat pakej penyusuan lengkap termasuk . ➡ Vcool Bag ➡ Storage Bags ➡ Storage Bottles ➡ Ice Brick . Website : www.hnsbaby.com Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina) Waze : Moms House Babyshop Sungai Buloh . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #breastpumpmurah #youhabreastpump #breastpumpyouha #youhacup #susuibumeriah #newbornbaby #hillpark #makmakmenyusu #tambahsusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #breastpump #youhabreastpump #kedaibaby #doublebreastpump #kedaibayi #youhadainty2in1
#flhappycustomer 😊 Jom ceriakan hati yang tersayang . . ☑️Kindly place order 1-2 days earlier ☑️Sila screen shot bouquet pilihan ☑️Nyatakan tarikh & alamat penghantaran . Utk booking dan info, sila whatsapp ke 012 5917597 atau boleh terus klik link di BIO, tq ❤️ . Pakej Surprise Delivery ☑️Hand Bouquet ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . ❎No artificial flower ❎Tak buat servis beli KFC, PIZZA, McD etc ❎Tiada NIGHT delivery ❎CLOSE ON SUNDAY 😁 . #shahalam #flowerlabflorist #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah
RM6 . . WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661
Elephant rm8 . . WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661
Rm6 each . . WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661
We are open now!!!! Jemput mai datang, nk cri sillykorn, flavor, mod, tank and accessories come and get it. Mai datang test flavor yg Kiteorang ada mne tau kene dngn selera. ‼️‼️Triplets Combo Promo ‼️ 💥💥 RM 35 ejuices x 3 = RM90 (save rm15) RM 40 ejuices x 3 = RM 100 (save rm20) RM 45 ejuices x 3 = RM 110 (save RM25) US ejuices x 3 = save rm30 ------------------------------------------------------- Waze ' Vapenest Jelutong ' 🚗🛵 🏚R2 (upstairs), Jalan Bazaar U8/99, suria jelutong , Bukit Jelutong , Shah Alam. ----------------------------------------------- 📌 Next to Pabloz Cafe 📌Opposite KK Mart 📌Masjid Tengku Ampuan Jamaah ----------------------------------------------- 🕰Monday to Saturday 4pm till 12midnight 📞Contact : Fareed +60192391503 Morq +6018 316 5045 Zick +60123318431 ✉✈️ Shipping nationwide and worldwide! ----------------------------------------------- Postage available nationwide RM10 peninsular RM15 Sabah Sarawak #vapenestjelutong #vapekl #jelutong #shahalam #vapeshahalam #shahalamvapers #jelutongvapers #bukitjelutong #sunsuria #suriajelutong #malaysianvape #sayajual #jualvape #ejuicemalaysia #kedaivapeshahalam #kedaivapemalaysia #kedaivapor #kedaivape #malaysianvape #VNJ #ttdivape #ttdijaya #denaialam #puncakalam #cahayaspk #kampungsubang #vapemurah #juicemurah #sarungvape
Creamhorn from homemade pastry sheet 😋 #klfoodie #kotadamansara #shahalam #puncakalam #lupabagiwatermark 🤦🏼‍♀️
Cuba anda bayangkan, anda perlu BERCUKUR setiap hari! lepas tu ada pulak rasa GATAL-GATAL!! paling teruk BULU anda tumbuh lagi KASAR dan LEBAT!! 🤯🤯 . www.wasap.my/601124375836 . Siapa yang masih boleh hadap semua masalah di atas👆🏻👆🏻? Maka Abaikan post kami ini! . . . Tahukah anda semua maslah di atas dpat di atasi dengan hanya Sebalang Fynawax! Apa yang best pasal produk ni? . 👉🏻Fynawax diperkaya dgn madu, lemon, tea tree oil dan green tea yang sngt bagus untuk kesihatan kulit! 👉🏻 Fynawax boleh digunakan diseluruh badan dengan berkesan dan tanpa bahaya kerana produk ini 100% organik 😍 👉🏻 kulit akan menjadi lebih cerah dan gebu kerana tiada lg akar bulu dlam kulit! 👉🏻 Fynawax akan menanggalkan bulu secara semi-permenant! 3-4 minggu baru bulu nak tumbuh! 👉🏻 bulu yang tumbuh lg halus dan kurang lebat🌹 bonus! Tak ada lg gatal² mcm mencukur ❤ 👉🏻 lelaki perempuan boleh guna tanpa ragu² 👍🏻 . jom dpatkan Fynawax anda sekarang! Jangan salahkan kami bila anda masih dibelenggu masalah yang sama! 😂🙈🙈 . 🍯Harga Asal RM40 🍯Harga promo RM35 🚚 postage add RM8 SM / RM 12 🚗cod area Shah Alam, Puncak Perdana, Puncak Alam, Cahaya SPK, Alam Budiman, Bukit Jelutong Boleh order di talian 011-24375836 atau click pada bio di atas 💕 #fynawax #fynawaxhairremoval #fynawaxshahalam #testimonifynawax #bukitjelutong #puncakperdana #puncakalam #alambudiman #cahayaspk
Khasiat dan kelebihan #sabunkaklinapompom . . WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661
Masih ramai lagi yang x faham tentang term ‘HIGH COMMITMENT’ bila dah direject dari bank. . High commitment tu bermaksud, gaji anda sekarang sudah tidak cukup utk apply personal loan atau apa2 loan sekalipun. . Once anda reject di bank pertama, tak perlulah anda membuang masa, duit n minyak petrol utk ke bank lain. Sebab, gaji anda sudah tidak cukup. . Disinilah wujudnya agency kami untuk membantu anda semua utk kita review kes anda dan bantu anda utk dapatkan bantuan kewangan dari bank. 😊 ———————————————————————- Alhamdulillah. High commitment customer. . APPROVE dengan kami RM49,000! Syukur dapat bantu customer selesaikan masalah dia. . Yang penting, customer puas hati dengan service kami. Tq customer! . Anda ada masalah high commitment? Bergaji RM5000 ke atas sebulan? Contact saya FADLY: 012-3042388 untuk saya review kes anda. . Jika anda agent, kes anda reject di agency lain pun bolej refer kepada kami. Komisyen menarik menanti anda. 👍🏼
#flhappycustomer 😊 Jom ceriakan hati yang tersayang . . ☑️Kindly place order 1-2 days earlier ☑️Sila screen shot bouquet pilihan ☑️Nyatakan tarikh & alamat penghantaran . Utk booking dan info, sila whatsapp ke 012 5917597 atau boleh terus klik link di BIO, tq ❤️ . Pakej Surprise Delivery ☑️Hand Bouquet ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . ❎No artificial flower ❎Tak buat servis beli KFC, PIZZA, McD etc ❎Tiada NIGHT delivery ❎CLOSE ON SUNDAY 😁 . #shahalam #flowerlabflorist #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah
#flhappycustomer 😊 Jom ceriakan hati yang tersayang . . ☑️Kindly place order 1-2 days earlier ☑️Sila screen shot bouquet pilihan ☑️Nyatakan tarikh & alamat penghantaran . Utk booking dan info, sila whatsapp ke 012 5917597 atau boleh terus klik link di BIO, tq ❤️ . Pakej Surprise Delivery ☑️Hand Bouquet ☑️Bloom Box ☑️Hot Air Balloon ☑️Surprise Box ☑️Add on Cupcakes, Brownies, Homemade Cakes, Balloon . ❎No artificial flower ❎Tak buat servis beli KFC, PIZZA, McD etc ❎Tiada NIGHT delivery ❎CLOSE ON SUNDAY 😁 . #shahalam #flowerlabflorist #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah
New Product Soon SLIMMING SOAP❤❤
First time Mommy guna HERV Deep and Glow Exfoliator ni masa bercuti baru ni. Ya ampun! Best sangat-sangat. . Exfoliator ni takde biji-biji halus ataupun kasar. Solely gel, macam gam cair tu. Tak cair, tak pekat. Likat gitu je tekstur dia. Yang best tu, bau dia. Bau buah peach. Silap hari bulan, korang terasa sket plak nanti masa tengah tenyeh muka. 😅 . Exfoliator ni macam scrub cuma ia jenis gel. So, guna ia masa kulit kering. Calit sikit pada dahi, pipi kiri kanan, atas hidung dan dagu. Gosok-gosok muka dengan tangan yang kering. Gosok dan tenyeh dalam urutan membulat. Buat sampai rasa takde gel dah di muka. Lihatlah di bawah betapa banyak dead skin yang berjaya dibuang sepanjang kita menggosok muka tadi. 😅 . Lepas selesai aktiviti tenyeh-menenyeh tu, Mommy just bersihkan saki baki dead skin yang ada dengan air biasa. Lap kering-kering dengan soft towel yang bersih. Seriously, memang rasa sangat kulit wajah tu lembut dan bersih. Lepas exfoliate, Mommy terus apply toner dan sambung dengan essence and ended with moisturiser. Mommy buat step yang ni before tidur. . Exfoliator ni guna 3-4 hari sekali sahaja. Depends pada condition kulit kita. Guna malam hari before tidur tu shud be nice. Bangun pagi, rasa gebu gebas je kulit tu tau. . Nak ke nak? Meh PM tepi Mommy. Mommy deliver produk Herv ni sekali dengan buah peach 😘 #hervnatural @hervnatural 📲 Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (mommygorges) . . #kl #klang #damansara #saujanautama #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #subang #kelanajaya #selangor #rawang #setiaalam #jdt #puncakalam #uitm #malaysia #herv #hervnatural #essence #rosewater #7skinmethod #glassskin #exfoliate #exfoliation #oilcleansing
KENAPA MUKA AWAK SEDIH 🙁? . Tak dapat Kacang sesedap masakkan nenek awak buat ? . Rindu masakkan krupkrup nenek awak? 🔥 . Nak Buat sampai berejam duduk kat depan kuali? Sampai hitam muka? . JANGAN risau ! Kacang salut "MY GRANDMA'S LEGENDARY NUTS" dapat menandingi serangup ayam kepci 😙😉 . Nak harga yang kasih sayang 💕 just tekan link di bio 👆 . #uitmpucakalam #uitmdihatiku #uitm #ENT530 #entproject #entrepreneurship #nuts #freecod #freegift #abpbh2018 #bobodimana #foodlover #foodstyling #paskal #yayakuyakuyakuyaa #yayafoods #malaysia #kualalumpur #puncakalam #legendaryfoods
POPIA KRUP KRAP VIRAL . KERANGUPAN di setiap gigitan sekeping POPIA KRUNCHZ pasti akan membuat anda termimpi mimpi👻 dan memberikan kepuasan yang tidak terhingga kepada anda💕 . Popia krunchz mengandungi karbohidrat yg tinggi dimana dpt membantu anda menghilangkan rasa lapar😍 . Jdi jgn lupa FOLLOW AND LIKE page ig &fb popia krunchz😉 Ig :@popia_krunchz Fb: POPIA KRUP KRAP #uitm #uitmdihatiku #puchong #puncakAlam #puncakperdana #paskal #venom #6heroesbomba #bobodimana #prayforindonesia #prayforpalu #malaysiabaharu #Drama #cikreencikngokngek #
next page →