#puncakalam

283,061 posts

Loading...
kwn sis ni nk cuti panjang, blk kg di Filipina, 2 kotak MacaOligo buat bekal bercuti ๐Ÿ›ซ.. tq sis, pun berminat jugak nk mencuba.. nnt kita helo2 ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜.. #MamaAnnezz #macaoligo โ™€๏ธโ™‚๏ธ๐Ÿ’ช #barangbaik #barangpanas COD ๐Ÿšš๐Ÿš› #PuncakAlam #SaujanaUtama #meruklang ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ž 011 11333197
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
Tiga (3) pilihan size Nutella Cheese Tart untuk uols. Just decide untuk makan sendiri atau untuk makan berdua ataupun makan beramai-ramai. Nutella cheese tart yang penuh dengan lelehan cheese dan limpahan topping nutella. Size 6" - RM35 Size 7" - RM50 Size 9" - RM90 Untuk lebih banyak pilihan kek dan cookies. Penghantaran ke seluruh Klang Valley dengan caj yang berpatutan. Untuk pertanyaan, order dan penghantaran, boleh whatsapp +60137781588 #preorderbasis #kekviral #keksedap #fruitspastrycake #kedaikek #sweettooth #desserts #cookiesraya #cookiesmamasab #meletop #mamasab #sabrinabakery #chocolatelover #schawal #sabrinabakery #1 #mamasab #mamasabagent #teamkakkema #shahalam #puncakalam #sungaibuloh #kotadame #bandarhillpark #bukitrahmanputra #kotadamansara #momslife
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
[ PROMOTION Y.E.S & 12.12 ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ] Status : READY STOCK PROMOTION Y.E.S Basic pakej : 1 pc Rm28 exc postage Combo pakej: 11 pc Rm 192 + Rm3 ( postage) + free book planner . . Collection: Bawal jasmeen Size: Bidang 50 Measurement: 50 inch x 50 inch Material: Heavy chiffon Type: Square Finishing: Baby seam Made in: Turkey http://yourstudung.wasap.my/ . .#bawallovers #bawalmurah #bawalcotton #bawalcantik #bawalbidang50 #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonvoile #bawalsquare #uitmshahalamstudents #puncakalam #bawalborongmurah #bawalkelantan #dropship #bawal #uitmbertam #puchongperdana #tamanputraperdanapuchong
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
NR Cosmetics Year End Sale . โ—๏ธ15%โ—๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 011-2804 5135 or DM our IG (@mommygorges ) . . #kl #kualalumpur #damansara #putrajaya #cyberjaya #petalingjaya #selangor #setiaalam #jdt #cosmetic #kosmetik #puncakalam #uitm #malaysia #nrc #sale #nrcosmetics #foundation #compactpowder #mist #moisturiser #primer #yes
[ SALES YEAR END SALE & 12.12 promotion ] . PROMOSI ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ PRICE : . 1 PC RM 15 + exclude postage . 11pc Rm 132 + free gift + free 1 bawal + postage ( Rm 3) . Collection: Bawal Melissa Size: Bidang 45 Measurement: 41 inch x 41 inch Material: cotton voile Type: Square Made in: Korea Status : READY STOCK TO ORDER : CLICK๐Ÿ‘‡ HERE โžก http://yourstudung.wasap.my/ . . . #bawallovers #bawalmurah #bawalcotton #bawalcantik #bawalbidang50 #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonvoile #bawalsquare #uitmshahalamstudents #puncakalam #bawalborongmurah #bawalkelantan #dropship #bawal #uitmbertam #puchongperdana #tamanputraperdanapuchong
Jgn biarkan masalah ni lama2 yer.... Keputihan yg serius boleh akibat tidak selesa dikalangan wanita yg hadapinya. Rawat sebelum terlambat! . Untuk mengetahui lebih lanjut hubungi saya @normala_vitamin_shaklee ๐Ÿ“ฒ 012.2475576 #janapendapatan #surirumah #jjcm #nutrisiibuhamil #produkshaklee #ctdk #businesswoman #subangperdana #subangbestari #denaialam #puncakalam #SayaMakanSayaJual #terapiinstagram #ShakleeHargaStudent #tudunglabuh #studentnurse #studentuitm #mingguanwanita #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #denaialam #tambahduit
Pencarian ejen Shaklee!!! Siapa yang perlu joint membina empayar untuk jana pendapatan dan bisness surirumah ini? . Kebanyakan mereka yang sah jadi pengedar shaklee yang aktif adalah dari kalangan customer atau pengguna shaklee sendiri. . Ini kerana; Mereka dah pernah buat belian, Mereka dah rasa keberkesanan produk, Mereka suka nak share benefit dan kesan produk shaklee dengan saudara mara atau kenalan. . Jadinya.. Alang alang dah share, dan dah rasa kesannya yang banyak merubah kehidupan yang tak sihat bertambah sihat... lebih baik mendaftar jadi agen sebab pastinya akan lebih yakin berkongsi dengan ramai orang. Boleh bantu ramai orang dan akhirnya dapat jana pendapatan daripada untung runcit dan bonus bulanan yang pasti teruja! . . .. Di shaklee bukan je dapat tingkatkan kesihatan dengan mengamalkan produk kesihatan terbaik bahkan dapat tingkatkan pendapatan, sehingga ada yang jana income daripada bisnes shaklee melebihi gaji daripada bisnes hakiki. Lebih lebih lagi mereka yang bergelar surirumah tangga sepenuh masa...dan tak mengharapkan duit poket dari suami.. nah! . .. Jalan dah ada.. tinggal lagi nak tak nak ajer... Ramai juga yang sanggup berhenti kerja dan merancang kerjaya sebagai WAHM pun dengan bisnes shaklee. ๐Ÿ‘Bisnes shaklee adalah real. . ๐Ÿ‘Income daripada shaklee adalah real. ๐Ÿ‘Produk shaklee adalah real. . Untuk mengetahui lebih lanjut tentang peluang bisnes shaklee, hubungi saya @normala_vitamin_shaklee ๐Ÿ“ฒ 012.2475576 #janapendapatan #surirumah #jjcm #nutrisiibuhamil #produkshaklee #ctdk #businesswoman #subangperdana #subangbestari #denaialam #puncakalam #SayaMakanSayaJual #terapiinstagram #ShakleeHargaStudent #tudunglabuh #studentnurse #studentuitm #mingguanwanita #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #denaialam #tambahduit
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#cyberjaya #rawang #kapar #puncakalam #tanjungkarang #kualaselangor #selangor #bestarijaya #jeram #setiawangsa #setialam #cheras #cheraskl #pandanjaya
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#cyberjaya #rawang #kapar #puncakalam #tanjungkarang #kualaselangor #jeram #setiaalam #cheras #pandanjaya #kotakemuning #balakong
. DFCC Double Deck ๐ŸŒธ Ganache Keliling 12" . . Kuntuman ๐ŸŒธ Coklat Ganache sedang di tanam di atas kek coklat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . COD #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #puncakalam #sgbuloh #kgmelayusubang #subangbestari #kotadamansara #sridamansara #bandarutama #mutiaradamansara #ampang #cheras #kerinchi #serikembangan #bangi #nilai #n9 #melaka Whatsapp Sally 012-6365422 atau boleh klik link di bio๐Ÿ˜‰ . . #thebestfnbbusiness2018 #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #sabrinabakery #kekdelivery #deliveryservice #pengedarkek
. DFCC Double Deck ๐ŸŒธ Ganache Keliling 12" . . Kuntuman ๐ŸŒธ Coklat Ganache sedang di tanam di atas kek coklat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . COD #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #puncakalam #sgbuloh #kgmelayusubang #subangbestari #kotadamansara #sridamansara #bandarutama #mutiaradamansara #ampang #cheras #kerinchi #serikembangan #bangi #nilai #n9 #melaka Whatsapp Sally 012-6365422 atau boleh klik link di bio๐Ÿ˜‰ . . #thebestfnbbusiness2018 #lubukkekno1malaysia #mamasabwarrior #sabrinabakery #kekdelivery #deliveryservice #pengedarkek
READY STOCK PUTIK TELAGA DARA!! . Dapatkan barangan JRM readystock!Jom booking & Daftar Ahli bersama MALISA ( JB2147S ) di PUNCAK ALAM & secara POS SELURUH MALAYSIA . Self collect: FASA 2 , PUNCAK ALAM Dapatkan secara COD di : . #puncakalam #puncakperdana #alamperdana #alambudiman #kotadamansara #subang #subangbestari #kampungsubang #denaialam #meru #bukitjelutong #aeonshahalamsek13 #ttdishahalam #bukitcerakah #bukithijau #bukitkuching & kawasan berhampiran. View IG untuk chk cod area . Like and Follow Malisa: IG stjrm.puncakalam_malisa FB Stjrm Puncak Alam . #teamayaananayla #ayaananayla #jrmshahalam #substokisshahalamsaujanautama #jrmpuncakalam #jamuratumalaya #bondarozita #rumahhutanbonda #putiktelagadara #pencuciwanita
Cup cakes #devilsfoodchocolate dengan maltisers & make up warna warni #jommakan #jomorder #sarahnspatula ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ #premiumcake #sungaibuloh #saujanautama #puncakalam #puncakperdana #alamsuria #kayanganheight #alambudiman #kualalumpur #klsentral servis penghantaran menggunakan runner ada disediakan ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ #kawasantertentu
READY STOCK!! Kopi ratu stok makin susut ni. Kat HQ mmg dah licin. So siapa nk cepat buzz malisa ya kita ada skit lagi ni.. . Kopi Ratu RM43.00 . Dapatkan barangan JRM readystock!Jom booking & Daftar Ahli bersama MALISA ( JB2147S ) di PUNCAK ALAM & secara POS SELURUH MALAYSIA . Self collect: FASA 2 , PUNCAK ALAM Dapatkan secara COD di : . #puncakalam #puncakperdana #alamperdana #alambudiman #kotadamansara #subang #subangbestari #kampungsubang #denaialam #meru #bukitjelutong #aeonshahalamsek13 #ttdishahalam #bukitcerakah #bukithijau #bukitkuching & kawasan berhampiran. View IG untuk chk cod area . Like and Follow Malisa: IG stjrm.puncakalam_malisa FB Stjrm Puncak Alam . #teamayaananayla #ayaananayla #jrmshahalam #substokisshahalamsaujanautama #jrmpuncakalam #jamuratumalaya #bondarozita #rumahhutanbonda #kopiratu #kopiratujrm
โœจ SALE HUJUNG TAHUN โœจ Setiap pembelian sis akan bg ualls mcm2 free gift ๐ŸŽ Jom ramai2 pakat2 beli @queenb_meru.setiaalam bukan selalu sis buat sale kaw2 mcm nii. Yang duduk jauh jangan risau sis boleh poskan utk ualls. So tunggu apa lagi? Jom whatsapp 0176011804 to order ๐Ÿ˜ #queenb #queenbmerusetiaalam #MaduAsli #maduviral #meletop #polisevo #madustickqueenb #meruklang #shahalam #bangi #kajang #ioimall #putrajaya #puncakalam #bazaarpaknil #chewme
MALISA ADA READY STOCK YA!! Siapa nak buzz laju2 click link kat bio . Kebaikan Marjane Oil . ๐ŸŒฐ Mengawal dan mengurangi kesan kedutan pada muka akibat penuaan ๐ŸŒฐ Mempercepatkan penyembuhan jerawat & mengelakkan kesan parut ๐ŸŒฐ Menghalus & melembapkan kulit ๐ŸŒฐ Tiada kesan minyak. Ia meresap dengan cepat . Marjane Oil RM50.00 . Dapatkan barangan JRM readystock!Jom booking & Daftar Ahli bersama MALISA ( JB2147S ) di PUNCAK ALAM & secara POS SELURUH MALAYSIA . Self collect: FASA 2 , PUNCAK ALAM Dapatkan secara COD di : . #puncakalam #puncakperdana #alamperdana #alambudiman #kotadamansara #subang #subangbestari #kampungsubang #denaialam #meru #bukitjelutong #aeonshahalamsek13 #ttdishahalam #bukitcerakah #bukithijau #bukitkuching & kawasan berhampiran. View IG untuk chk cod area . Like and Follow Malisa: IG stjrm.puncakalam_malisa FB Stjrm Puncak Alam . #teamayaananayla #ayaananayla #jrmshahalam #substokisshahalamsaujanautama #jrmpuncakalam #jamuratumalaya #bondarozita #rumahhutanbonda #marjaneoil
Pop-up booth cuti rehat sehingga hujung December. Akan start semula bermula January. Tarikh akan di update kemudian.. . Tapi saya sedia menerima order cake & bouquet sepanjang December ini. WhatsApp saya untuk order ya.. plsss place order atleast 3 days in advance... Thanks ๐Ÿ˜˜ . #sayajualcake #ordercake #tempahankek #shahalamkek #shahalamcake #saujanautamacake #saujanautama #puncakalam
NEW BOX for chocobox viral ready to eat ๐Ÿ˜ - โœ… tak perlu rendam โœ… coklat banjir โœ… RM15 for 1 topping ( BIG ) ๐Ÿš— COD avalaible #chocoboxmurah #chocoricesedap #chocoricebanjir #saujanautama #puncakalam #desacoalfields #payajaras #sungaibuloh #merbausempak #subangbestari #subangperdana
Cup cakes #raspberryripple #devilsfoodchocolate #pandangulamelaka #jommakan #jomorder #sarahnspatula ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ #premiumcake #sungaibuloh #saujanautama #puncakalam #puncakperdana #alamsuria #kayanganheight #alambudiman #kualalumpur #klsentral servis penghantaran menggunakan runner ada disediakan ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ #kawasantertentu
Melangkalah ke atas menyelusuri alam,pecahkan teka teki kehidupan,agar kita dapat merasakan keindahannya๐ŸŒ‹๐Ÿƒ #alam #hutanpinusmangunan #semesta #alamindonesia #lestarialamku #lestari #puncak #alamsemesta #alamsutera #gunungprau #puncakalam #duniaalam #jelajahindonesia #hutanpinusmangunan
Apa??Tak ada tudung nak pakai buat pergi kenduri ,nak pergi kerja?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jangan risau boleh borong tudung bawal dengan sis. Boleh borong 11 pc sekaligus youAllz...Harga tak payah cakap, meman tiptop . . . #bawallovers #bawalmurah #bawalcotton #bawalcantik #bawalbidang50 #bawalbidang45 #tudungmurah #bawalsenangbentuk #bawalplain #bawalcottonvoile #bawalsquare #uitmshahalamstudents #puncakalam #bawalborongmurah #bawalkelantan #dropship #bawal #uitmbertam #puchongperdana #tamanputraperdanapuchong
Hai gais. Sape yang jenis memalam je perlukan kudapan lagi-lagi keriaball ni? ๐Ÿคญ . Untuk mengelakkan tak boleh tido malam sebab craving keriaball, dinasihatkan beli keriaball frozen hehe. Anytime boleh makan. Lapar pukul 2,3 pagi pun boleh bangun goreng ๐Ÿ˜‚ . Frozen 20 biji RM12 only termasuk sira gula melaka . Nak order whatsapp je Ain zzass Ain cod depan pintu rumah korang ๐Ÿ˜ . #familykeriaballnana #keriaballbukitraja . #setiacitymall #shahalam #setiaalam #bukirraja #klang #jalanmeru #puncakalam #uitmpuncakalam #thekeriaball #keriaball #keriaballklang #thekeriaballsetialam #thekeriaballbukitraja #thekeriaballmeru #thekeriaballshahlam #thekeriaballfrozen #thekeriaballreadycook #keriaballsedap #keriaballmeru #keriaballsetiaalam #keriaballshahalam #keriaballbukitraja #keriaballgulamelaka #thekeriaballsedap #keriagulamelaka #paidreviewmalaysia #uitmshahalam #sayajual
๐Ÿ’š Hot item PYJAMAS BUTANG ๐Ÿ’š . โœ”๏ธ Kain japenese cotton โœ”๏ธ Warna menarik, tak luntur bila dibasuh โœ”๏ธ Harga RM25 sepasang exc postage. โœ”๏ธ 2 pasang RM50 FREE POSTAGE . Berminat wasap 01110688819 atau dm โ˜บ . . #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbutang #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #saujamautama #kuantan #segamat #playsetbudak
๐Ÿ’ฃMVS YEAR END SALES 2018๐Ÿ’ฃ ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€OFRF GEAR RTA๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . OFRF GEAR RTA MENDARAT๐Ÿ’ฆ TANK 24MM DAN SINGLE COIL RTA. TANK BARU YG PENUH KESYAHDUAN. FLAVOURING MMG BEST ASAP PUN BNYK. LEAKPROFF PALING BEST DPT SKLI DRIP TIP 510. SO KORANG TK PANAS MASA VAPING. HARGA PROMO YEAR END SALES RM65 SAHAJA BOSS๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€BRANCH MERU KLANG ๐ŸŒŽWAZE : MERU VAPE STORE ๐Ÿ“ฑWHATSAPP : 011-28291415 ๐Ÿ’ปFB PAGE : meruvapestore ๐Ÿ“ฒIG: @meruvapestore . โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€BRANCH PUNCAK ALAM ๐ŸŒŽWAZE: MVS RETAIL AND DISTRIBUTION ๐Ÿ“ฑWHATSAPP : 01128291415 ๐Ÿ’ปFB PAGE : meruvapestore ๐Ÿ“ฒIG: @meruvapestore . . โฑOPERATION HOUR MONDAY - SUNDAY 1.00PM- 1.00AM๐Ÿ . โฑ FRIDAY 3.00PM- 1.00AM๐Ÿ . . GRAB NOW AND PM FOR BEST PRICE ๐Ÿšญ๐Ÿšญ๐Ÿšญ๐Ÿšญ๐Ÿšญ๐Ÿšญ NAK LEBIH CEPAT TEKAN LINK NI https://www.wasap.my/601128291415 . . (POSTAGE ADD RM10) โ€ผ๏ธ #vapesquadmalaysia #vapormalaysia #vapemalaysia #vapesetiaalam #vapemalaya #vapemurah #vapeklang #vaporians #vapeselangor #vapecommunity #malaysianvapor #vapesociety #vapormalaysia #vapemy #vapefamous #vapekapar #vapemeru #vapejohor #vapemurah #vapeporn #vapetricks #vapelikeaboss #vapestagram #vapedaily #vapesociety #vapefriends #vapefam #vapeshahalam #vapemurahmalaysia #vapepuncakalam #puncakalam #vapemalaysiaonline #vapemalaysian
๐Ÿ’š Hot item PYJAMAS BUTANG ๐Ÿ’š . โœ”๏ธ Kain japenese cotton โœ”๏ธ Warna menarik, tak luntur bila dibasuh โœ”๏ธ Harga RM25 sepasang exc postage. โœ”๏ธ 2 pasang RM50 FREE POSTAGE . Berminat wasap 01110688819 atau dm โ˜บ . . #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbutang #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #saujamautama #kuantan #segamat #playsetbudak
๐ŸŒธ BLOUSE SARAH๐ŸŒธ . โœ”Menggunakan material Polycrepe berkualiti, dengan dua gabungan warna yg menarik . โœ”Material yg berkualiti,tahan lasak dan mudah digosok . โœ”Size blouse dari S - 3XL . โœ”Potongan blouse yg loose dan mempunyai effect kurus. Labuh blouse yg sangat sesuai dgn gaya muslimah . โœ”Dijual dgn harga mampu milik . โœ”Mesra menyusu (bf friendly), terdapat zip di tengah . Cara Order:โคตโคตโคต . SMS/Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“ฒ017-7642535 / 019-9847249 ๐Ÿ“ฒ017-7642535 / 019-9847249 ๐Ÿ“ฒ017-7642535 / 019-9847249 . Sertakan kod (pada gambar) & size kepada kami. . TQ
Happy betol Abang #kembaramealbuddies ni bawa KEMBARA ke Leaning Tower of Pisa, Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น . . Seronok katanya dapat makan nasi & di negara orang..tak perlu susah-susah fikir kat mana nak cari makanan halal kat Italy๐Ÿคค๐Ÿ˜‹ . . Macam mana nak beli? Klik je link ni bosskur๐Ÿ˜‰ http://FoodAdventure.wasap.my/ . . "KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere" #Stayactive #stayfit #kembarameabuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaramealklang #kembaramealshahalam #kembaramealpuncakalam #kembaramealbangi #klang #bangi #shahalam #puncakalam #uitmpuncakalam
#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Lapar tengah malam?? Uishh bahaya tu. Silap haribulan ada yang menapak ke dapur jerang air nak masak maggi kejap lagi. Thatโ€™s why beli siap2 Slimmax Drink Hi-Fibre letak dekat kabinet. Lapar je terus bancuh. Ada apa dalam Simmax ni? Bancuh sepaket pun dah rasa kenyang. . Slimmax Drink ni adalah minuman campuran bijirin serat yang dirumus khas untuk membantu memberikan rasa kenyang especially to those yang nak turunkan berat badan tu. Salah satu bahan yang terkandung dalam Slimmax Drink ialah beras perang. . Beras perang adalah sejenis biji-bijian semulajadi yang tergolong dalam karbohidrat kompleks. Ia mampu beri tambahan tenaga dan juga beri rasa kenyang dengan lebih lama. Sebab tu, beras perang ni selalu diambil oleh mereka yang nak menurunkan berat badan. . Antara khasiat beras perang adalah mengurangkan kolesterol. Beras perang bertindak sebagai serat mudah larut yang sangat baik untuk menyerap lemak/ kolesterol LDL di dalam darah. Beras perang juga membantu mengekalkan berat badan yang seimbang dan membantu penghadaman kerana ia adalah serat mudah larut yang membantu menyerap air dalam usus sekaligus menyebabkan pembuangan najis lebih lembut dan mengelakkan sembelit. . Slimmax Hi-Fibre RM 29.50 (ahli RM 28.00) . #sendayutinggi #slimmax #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #seriburindu #dramasangat #ctdk
Anak anak membuat bingkai gambar untuk kawan kawan mereka di dalam kelas seni dan kraf untuk tema 'kawan saya' ๐Ÿ˜Š BondaMama #taskabondamamasayang #taska #playschool #daycare #transit #sripristana #saujanautama #hillpark #puncakalam #seni #anakanaktaska #kreatif #kawansaya
Nutella almond brownies & creampuff ordered by kak sal. TQ kak โค๏ธโค๏ธ . . . . . Klik link di bio untuk pertanyaan dan tempahan . http://madreenakitchen.wasap.my/ . Follow IG : http://bit.ly/instagram_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . Follow FB : http://bit.ly/Facebook_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . . . #birthdaycake #weddingcake #slicecake #Dessert #DoorGift #fondantcake #millecrepe #2dcaketoppers #numbercake #themecake #homemade #homebaker #puncakalam #sungaibuloh #saujanautama #uitmpuncakalam #meru #LATAR #MadreenaKitchen @madreenakitchen ~Anda Rasa Anda Suka~ @ Madreena Kitchen
๐ŸŽ‚BIRTHDAY CAKE๐ŸŽ‚ . . PECAN BUTTERSCOTCH & RAINBOW CAKE .TQ Liyana. Request simple deko je utk bwk pegi school anak ๐Ÿ˜„ . Klik link di bio untuk pertanyaan dan tempahan . http://madreenakitchen.wasap.my/ . Follow IG : http://bit.ly/instagram_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . Follow FB : http://bit.ly/Facebook_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . . . #birthdaycake #weddingcake #slicecake #Dessert #DoorGift #fondantcake #millecrepe #2dcaketoppers #numbercake #themecake #homemade #homebaker #puncakalam #sungaibuloh #saujanautama #uitmpuncakalam #meru #LATAR #MadreenaKitchen @madreenakitchen ~Anda Rasa Anda Suka~ @ Madreena Kitchen
๐ŸŽ‚BIRTHDAY CAKE๐ŸŽ‚ . . (CHOC MOIST INSIDE) .TQ liza, repeat order lagi utk clbrt bday anak ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . Klik link di bio untuk pertanyaan dan tempahan . http://madreenakitchen.wasap.my/ . Follow IG : http://bit.ly/instagram_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . Follow FB : http://bit.ly/Facebook_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . . . #birthdaycake #weddingcake #slicecake #Dessert #DoorGift #fondantcake #millecrepe #2dcaketoppers #numbercake #themecake #homemade #homebaker #puncakalam #sungaibuloh #saujanautama #uitmpuncakalam #meru #LATAR #MadreenaKitchen @madreenakitchen ~Anda Rasa Anda Suka~ @ Madreena Kitchen
Wahh..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wonder cheese ni memang disukai kat mana-mana saje yee.. Mana saje jumpa je dia ni.. haha.. nak pergi seremban jauh sangat.. For those yg duduk di #UiTMPalam #PuncakAlam #Meru #BukitKapar boleh roger saya je, hantar sampai depan muka in shaa Allah.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Fattah-0132670496
๐ŸŽ‚BIRTHDAY CAKE๐ŸŽ‚ . . (CHOC MOIST + RAINBOW CAKE INSIDE) .TQ Nisa repeat order lg utk celebrate bday anak2 ๐Ÿ˜˜โค๏ธ . Klik link di bio untuk pertanyaan dan tempahan . http://madreenakitchen.wasap.my/ . Follow IG : http://bit.ly/instagram_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . Follow FB : http://bit.ly/Facebook_MadreenaKitchen_Cakes_Dessert . .ei by @cda_nia_dshop . #birthdaycake #weddingcake #slicecake #Dessert #DoorGift #fondantcake #millecrepe #2dcaketoppers #numbercake #themecake #homemade #homebaker #puncakalam #sungaibuloh #saujanautama #uitmpuncakalam #meru #LATAR #MadreenaKitchen @madreenakitchen ~Anda Rasa Anda Suka~ @ Madreena Kitchen
SNOW WHITE BODYSET SABUN SNOW WHITE GLUTA BY KARISMA COSMETIC ๐Ÿ’•menghilangkan daki ๐Ÿ’•menghilangkan flek-flek hitam ๐Ÿ’•menjadikan kulit lebih lembut ๐Ÿ’•cerah dan gebu seluruh badan ๐Ÿ’•tiada bahan kimia Snow white whitening body lotion ๐Ÿ’•memutihkan kulit ๐Ÿ’•melindungi dari sinar uv ( spf 60 ) ๐Ÿ’•memelihara kulit ๐Ÿ’•menghaluskan kulit ๐Ÿ’•melambatkan pigmentasi kulit ๐Ÿ’•menghilangkan parut2 lama pada badan ๐Ÿ’•melembabkan kulit ๐Ÿ’•bau yang sangat wangiii Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! Nak order? WhatsApp Click URL di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Www.wasap.my/60192641242/karismacosmetic STOKIS KC PUNCAK ALAM Follow IG: cik_sue_kc #karismaempayar #tmciksue #puncakalam #stokispuncakalam #luluskkm #cod #pos #karismacosmetic #fullset #trailset #menset #foundation #shahalam #bukitsubang #puncakbestari
๐Ÿ’š Hot item PYJAMAS BUTANG ๐Ÿ’š . โœ”๏ธ Kain japenese cotton โœ”๏ธ Warna menarik, tak luntur bila dibasuh โœ”๏ธ Harga RM25 sepasang exc postage. โœ”๏ธ 2 pasang RM50 FREE POSTAGE . Berminat wasap 01110688819 atau dm โ˜บ . . #pyjamasbudak #pyjamas #pyjamasbudakmalaysia #pyjamasbudakmurah #pyjamaskanakkanak #pyjamaskartun #pyjamasomarhana #pyjamasdidiandfriend #pyjamasbutang #pyjamascotton #pyjamasbudakcantik #pyjamasanak #cspscs #sakarantai7 #terapiinstagram #ajimaura #bajubudak #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajubasahan #bajutidurbudak #pyjamasfullycotton #pyjamassedondon #puncakalam #saujamautama #kuantan #segamat #playsetbudak
Super delicious!! ๐ŸŒฝ๐Ÿ˜ Obviously excited with our #preciouspopcorn โœจ . Price: Caramel RM20 | Choc RM21 COD : Kota Kemuning, Bukit Jelutong COD hariยฒ, sebut je nak bila ! ๐Ÿ˜˜ . Postage: RM9 SM | RM11 SS sebalang . . . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0132060883 noww to secure your order! ๐ŸŒฝ . . #sayajualpopcorn #popcorncaramel #popcornketagih #caramel #popcornlover #repeatorder #sweet #popcornviral #shahalam #kotakemuning #popcornmurah #puncakalam #lokalah #potongkaki #chocolatelovers #bazarpaknil #popcorncake #seksyen13 #silameninggal #foodporn #popcornfreek #preciouspremiumflavoredpopcorn #chocolate #kotakemuning #trustedseller #jommasuktv #foodporn #likeforlikes #popcornporn #like4like #bertihjagung
Asamulaikom warga klang Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye๐Ÿ˜Š Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
Asamulaikom warga klang Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye๐Ÿ˜Š Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
โ—†โ—†ยคยคBilik Sewa Untuk Lelaki Muslimยคยคโ—†โ—† . โ–  Apartment Astana Alam 3 โ–ก Blok Permata (blok depan security) โ–  Fully Grill โ–ก Guard & Guarded โ–  Ground floor โ–ก 1 reserved parking โ–  3 bilik 2 bilik air โ–ก Fully Furnished (Semua ada) โ–  Sewa termasuk Bil Elektrik & Air ( term & condtion) โ–ก Bilik Master dgn tandas - 2 sharing only โ–  5 orang sahaja satu rumah โ–ก Jalan kaki ke 7e dan lot kedai โ–  Berhadapan sekolah Ren & Men โ–ก Semua penyewa BEKERJA โ–  Kemasukan Januari 2019 โ–ก Kontrak minimum 6 bulan sahaja . Jika berminat sila hubungi www.wassap.my/0139405359 . Keselesaan anda Tanggungjawab kami! . #biliksewa #biliksewapuncakalam #biliksewalelaki #puncakalam #masterbedroom #2sharing #rumahsewa #rumahsewapuncakalam
Asamulaikom warga klang Sebelum OPENING emas anuar klang. @cuci2mata dulu ye๐Ÿ˜Š Nantikan PROMOSI PEMBUKAAN cawangan TERBARU EMAS ANUAR x lama lagi!!! Pelbagai paten2, terkini & gojes menanti buat warga klang!!! #Ampang #Kualalumpur #Bangi #meru #KotaKemuning #klang #PuncakAlam #banting #Dengkill #Selangor #petalingJaya #SungaiBuloh #SungaiBesit #Gombak #KotaDamansara #Seksyen7 #Seksyen18 #Seksyen19 #Seksyen24 #Seksyen2 #uitmseksyen7 #uitmshahalam #portdickson #alamavenue2 #HuluLangat #jakelshahalam #wangsamaju
#Hatyai Trip #PuncakAlam - Hatyai #The best service of our guide
KALAU SAYA BERJUMPA PENGASUH APA YANG PERLU SAYA TANYA ? Nak pilih pengasuh ni kita kena selidik betul-betul. Oleh itu, perlu bagi anda sebagai ibu bapa untuk meluangkan sedikit masa berbincang dengan bakal pengasuh mengenai pendekatan mereka terhadap sesetengah perkara supaya anda tahu bahawa anda berdua bersefahaman mengenai isu-isu penting berkaitan penjagaan anak. Antara soalan yang boleh anda tanya kepada bakal pengasuh anda : โœ… Apakah pendekatan anda mengenai disiplin? Bagaimanakah cara anda mendisiplinkan kanak-kanak? Adakah umur kanak-kanak itu turut diambil kira? Apakah yang anda sifatkan sebagai kelakuan buruk? โœ… Apakah makanan kegemaran anda untuk disajikan kepada anak-anak? Apakah yang anda biasanya hidangkan kepada mereka? Berapa kerapkah anda membenarkan mereka makan snek, gula-gula dan kuih-muih yang manis? โœ… Bolehkah anda gambarkan satu hari yang biasa kepada saya? โœ… Apakah jenis aktiviti yang anda lakukan bersama-sama kanak-kanak ini? Bolehkah saya lihat beberapa contoh? Jangan malu untuk bertanya. Sesetengah soalan kelihatan tidak penting, tetapi anda berhak untuk tahu bagaimana anak anda akan dilayan. Tidak ada jawapan yang betul atau salah, tetapi pengasuh yang baik ialah yang memberikan jawapan hampir sama dengan pendapat anda sendiri. Seorang pengasuh mempunyai pengaruh besar kepada anak-anak dalam jagaan mereka dan anda harus membuat lawatan seberapa kerap yang boleh, dan tanyalah soalan sehingga anda benar-benar puas hati. Sentiasa bertanya kepada pengasuh anda supaya anda dapat melihat perkembangan anak anda disamping mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku. #InfoByMhamsb #MinyakHerbaAsmak #BedakAsmak #agenasmak #agenasmakpuncakalam #puncakalam #puncakalamresident #uitmpuncakalam
PENGASUH : CIRI-CIRI PENGASUH YANG BAIK Bagi ibu bapa yang mempunyai kerjaya sudah pasti mereka menghadapi kekangan masa untuk menjaga anak mereka. Nak tak nak mereka perlu mengupah pengasuh. Nak upah pengasuh ni bukan mudah sebab kita tak tahu latar belakang dia macam mana nak pulak banyak kes penderaan yang melibatkan pengasuh diluar sana. Hari ni saya akan share tips mengenali pengasuh yang baik. โœ… Reputasi yang baik โœ… Melayan anak anda seperti anak sendiri โœ… Tegas tapi adil โœ… Mempunyai aktiviti yang banyak untuk dilakukan bersama anak anda โœ… Suka kanak kanak โœ… Rumah yang bersih dan persekitaran yang selamat Seperti yang kita ketahui, menjaga kanak-kanak ataupun bayi sepanjang hari adalah tugas yang meletihkan, dan ia harus dilakukan hanya oleh mereka yang komited pada setiap aspek perkembangan kanak-kanak termasuk emosi, sosial dan intelektual. Buat pilihan dengan bijak ! #InfoByMhamsb #MinyakHerbaAsmak #agenasmak #agenasmakpuncakalam #puncakalam #puncakalamresident
PANIK KETIKA ANAK MENANGIS DALAM KAPAL TERBANG Situasi yang biasa kita lihat dalam kapal terbang. Bagi yang bujang mungkin tidak kisah sangat tapi bagi para ibu bapa situasi ini amat merisaukan mereka. Jika anda sebagai ibu bapa menghadapi situasi ini, apa yang saya boleh nasihatkan ialah BAWA BERTENANG. Jangan panik dan jangan hiraukan orang sekeliling. Fokus kepada anak anda. Dalam menangani situasi ini, ada beberapa tips yang saya nak share : โœ… Aturkan segalanya sebaik mungkin terlebih awal dan pastikan anda tenang dan cukup rehat apabila memulakan perjalanan. โœ… Rancang dan lengkapkan bagasi tangan dengan cermat dan sediakan dokumen-dokumen yang diperlukan. Anda akan rasa lebih tenang dan bersedia untuk menikmati perjalanan apabila tiba di tempat duduk anda. โœ… Memberi susu badan atau susu botol semasa berlepas dan mendarat akan membantu untuk mengurangkan sebarang kesakitan telinga yang mungkin terjadi. Menghisap dan menelan akan melegakan tekanan yang membina di dalam telinga bayi anda. โœ… Jika bayi anda tetap juga mula menangis, dia mungkin sejuk, panas, bosan, lapar atau terasa penat. Berjalan berulang-alik di lorong mungkin menenangkan si comel anda tanpa menganggu penumpang-penumpang lain. Atau berikan barang permainan kegemarannya untuk mengalih perhatian. โœ… Jika si comel tidak berjaya dipujuk, bawalah dia ke bahagian belakang di mana bunyi enjin boleh menenggelamkan tangisannya. Sentiasa bertenang, tumpukan kepada bayi anda dan bercakap secara lembut dengannya. Tunjukkan permandangan ke luar tingkap, ianya mungkin boleh mengalih perhatian dan menenangkannya โœ… Usah pedulikan komen biadap atau keluhan penumpang lain. Pada kebanyakan masa, mereka akan bersimpati apabila melihat anda cuba menenangkan si comel. Kebiasaannya bila situasi ini berlaku kebanyakkan penumpang yang lain akan faham. Jangan terkejut tiba-tiba ada penumpang yang bermain dengan anak anda untuk meredakan tangisan anak anda itu ๐Ÿ˜Š Ingat untuk sentiasa BERTENANG ๐Ÿ’ช๐Ÿป #InfoByMhamsb #MinyakHerbaAsmak #agenasmak #agenasmakpuncakalam #puncakalam #puncakalamresident
#Repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Nama produk ni adalah Female + Coffee a.k.a โ€˜Hormone Booster untuk Wanitaโ€™. Korang jangan samakan Female + ni dengan Dโ€™Folia Coffee tau. Walaupun kedua2 nya berfungsi memberi tenaga dan mengelakkan kelesuan badan, tetapi Female ni lebih berfungsi kepada hormone booster. Ia membantu meningkatkan paras hormon estrogen dan progesteron dalam tubuh wanita. . Estrogen & progesteron adalah hormon yang penting untuk sistem reproduksi wanita atau bahasa mudahnya kesuburan, mengawal kitaran haid, dan mempengaruhi mencantikkan kulit kerana ia berkait rapat dengan penghasilan kolagen untuk menganjal dan melembapkan wajah, so that kulit kita tak cepat tua dan berkedut. . Apa yang menjadikan Female + ni hormone booster adalah ramuan bahan2 yang terkandung dalamnya seperti Kacip Fatimah, Manjakani dan Vitamin C . Ekstrak Quercus Infectoria (Manjakani), bagus untuk menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah selain tinggi antioksida untuk mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan. . Ekstrak Labisia Pumila (Kacip Fatimah) pula tinggi pyhtoestrogen dan zat besi serta anti-radang untuk memelihara dalaman wanita seperti membetulkan kitaran haid, mengurangkan senggugut, melambatkan gejala menopaus, mengembalikan tenaga selepas bersalin, merawat angin dalam perut / buasir / penyakit kelamin, dan mengurangkan sakit-sakit badan. . Vitamin C pula membantu mencerahkan tona kulit dengan meningkatkan paras gluthatione dalam badan disamping meningkatkan hormon estrogen yang mempengaruhi kesuburan wanita. . Female + RM31.00 (ahli RM27.90) . #sendayutinggi #female + #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #seriburindu #dramasangat
next page →