#puree

161,873 posts

Loading...
Food is not like Art - it is Art #scallops #celery #puree
Kartupelis+Biezpiens 🥔 Šodien pienākusi reize, kad izmēģināsim pagatavot biezpienu kopā ar kartupeļiem un zaļumiem! Tā kā parasti biezpienu iegādājos veikalā, mans favorīts ir Baltais eco vājpiena 0,5% biezpiens no @baltaispiens (tikai personīgais viedoklis)! Pie tvaicētiem diviem vidējiem kartupeļiem pievieno ēdamkaroti biezpiena un visu sablenderē viendabīgā masā! 🥣 Mana mazulīte ar biezpienu, kā pirmo no piena produktiem, iepazinās jau 6 menešu vecumā! Garšoja! 💖Pat ļoti!! Sākumā devu kopā ar banānu kā brokastu maltīti 🍌 ❗️Biezpienu mammas varat pagatavot arī pašas mājas apstākļos! Piens + Kefīrs... karsē līdz sāk veidoties lielāki gabaliņi, atdalās sula.. nokāš masu, atdzese un gards mammas sarūpēts biezpiens gatavs 😍 #Pepurre #puree #piebarojums #piebarošana #pureebaby #biezenis #biezeņi #bērnupārtika #zīdaiņiem #purebabyorganic #pureedfood #avent #philipsavent #philipsaventsteamer #helthyfood #helthybabyfood @philipsavent @philipsaventtr @philips.avent @baltaispiens
Toddler-approved vegan dessert: stewed apple with cinnamon, served with Alpro dairy-free custard and a little bit of Rafferty's Garden pear & superberries puree. @alpro @raffertys_garden garden #vegan #veganeats #wellingtonvegan #alpro #toddlermeals #toddlermealideas #vegansofig #vegantoddler #vegankids #vegantoddlerfood #toddlerfood #whatkiwiveganseat #dairyfree #dessert #vegandessert #eggfree #babyfood #puree #veganbabyfood
Schabowy w poniedziałek? Oczywiście!👌🏼 W tygodniu przygotowaliśmy dla Państwa ofertę domowych obiadów w cenie: Zupa 10zł Drugie danie 19zł Dania z karty są również dostępne☺️📖 #restaurant #dinner #home #tasty #delicious #food #foodporn #foodnetwork #likehome #schabowy #puree #mizeria #schnitzel #cucumbersalad #restauracjatuberoza
Breakfast: maple syrup porridge, toast with PB and jam, and oranges. He wasn't sure about the PB and for the first time ever actually preferred the porridge and oranges poverty the toast! #weaning #blw #puree #mixedfeeding #6months @bamboo_bamboo.uk
#instapics #instafood #foodporn #food #puree #dinde #bonapp #bonappetit purée pomme de terre et courgette , dinde sauce poivres
Dinner for my baby boy (7months) A medley of portobello mushroom and pumpkin purée with flavourful homemade beef broth, a side of lush creamed ricotta and mashed banana. He loves ricotta. #babyboy #babygourmet #baby #healthybabyfood #babymeal #babyfood #firstfoods #7monthsold #firsttimemum #babydinner #mushrooms #puree #ricotta #banana
你或許可以使用很糟糕的態度對我,但我不需要忍受,也不需要被影響。 因為你的情緒是你的責任,而我的情緒,當然也是我自己的責任。——《情緒勒索》P.168 - #yukilife #新竹甜點 #新竹景點 #新竹美食 #新竹下午茶 #打卡景點 #粉紅控 #芒草 #拍照景點 #台灣景點 #pink #desertlife #igaddict #igtaiwan #taiwanfood #taiwanesegirl #foodie #foodtrip #puree #hsinchu #hsinchufood #dot_card #travelfood #foodstagram
MPASI (Day 9) #Puree Ubi Bahan: 🍠 ubi rambat 🍠 asip 🍠 evoo Cara Buat: Kupas ubi en cuci, kukus 10 menit lalu hancurkan/lumatkan.. beri asip en evoo.. 👶: sepertinya doyan 😋 💩: moga lancar 😂😂😂
Train up a child in the way that he should go and he will not depart from it, right? Training Baby Bear to walk in Mama’s favorite brand of shoes is then par for the course, is it not!?! 💋 ................Yes, I am about this purée life, every week, same setup since he was 4 months old. The money saved by meal prepping all of the LO’s fruits and veggies adds up to at least $40/week. .....................The result of being exclusively breastfed and eating only what’s on my approved list has been phenomenal. Mason is a healthy, thriving 14 month old child with a happy Mama Bear & Papa Bear cheering him on. I promise this Ninja is truly the gift that keeps on giving. I say a silent prayer of gratitude and thank @tamikawms1 every time I crank this girl up🌈
I stumbled upon this restaurant while searching for places open past 10 pm. My friend and I arrived at 11 pm and the place was packed. Only 3 tables were left, One table had a group of 9, the second were a group of 8. During this time the restaurant only had one server and I was worried about the service. Yet she proved me wrong. Her multitasking skills were phenomenal. She was able to bring out food to tables, at the same time bill out the large group, pack a takeout order and even clear dishes off tables. Now let's talk about the food. The Menu had a wide range of options, from pho to Five Spiced Duck Breast. We started off with Crispy Chicken Wings. It appeared to be double fried, crisp and juicy. The perfect crunch that I would be craving. The Sriracha mayo was such a good compliment, I added chili oil for extra spice, I absolutely loved it, so did my friend. I know I will be craving the chicken wings from this place! Now on to the main course. I decided to go with the Five Spiced Duck Breast (FUN FACT: My first time I tried duck was at Araxi, I did not like the way they prepared it and it made me leery of trying duck again.) This duck at the Viet House was delicious! The skin was crispy, the meat was so succulent and I enjoyed the five spice seasoning. The ginger carrot puree was refreshing and complimented the duck beautifully. The veggies were so fresh and crunchy. The pho broth was very clean, the the noodles were cooked perfectly. I decided to order a couple of spring rolls which were flavorful and crisp, the fish sauce too was delicious. I am looking forward to revisiting this place to try more of their dishes. Definitely a hidden gem! Well worth the buck.
Mangga adalah salah satu buah yang disarankan untuk bayi. Mengapa? . Di samping kaya dengan serat dan vitamin A, buah mangga memiliki kandungan vitamin C yang dapat memenuhi keperluan harian Si Kecil. . Jangan lupa dapatkan puree mangga Nutrikiub untuk anak anda hari ini!☺️ . #nutrikiub #goodtastelivewell #caircairkanje #homemadebabyfood #makananbayi #makanansejukbeku #frozenbabyfood #homemadebabypuree #babyfoodrecipes #toddlerfoodrecipes #babyledweaning #travelbabyfood #babyfoodpremium #semisolidfood #babyfirstfood #babypuree #puree #pureebuah #pureesayur #chickenstockayamkampungorganik #chickenball #brownricepowder #halalfood #bayifood #makananbayi #makananbaby #order0148128477 #selayang #batucaves #onlinebabyshop #onlinebabyfood
This cutie has the most amazing hair!! 😍😍 At Lil’ Orchard we only use fresh, high quality produce for our handmade baby food. We steam and puree our fruits and vegetables and then flash freeze into convenient 1oz cubes. No preservatives or additives and just like homemade. We also have a variety of real fruit frozen treats. Shop at Chongo's Produce Market or check out our pick-up and delivery options throughout Alberta at www.lilorchard.ca. Available online, we have a large selection of feeding accessories, teething solutions and bibs too! 📸: @fullcirclephotocalgary
*If it ain't 90's makeup, I don't want it...* Lol, I'm playin'...OF COURSE, I WANT IT. I want all da makeups 😂😂😂 I wanted this to be super brown. 90's makeup seemed to be more about the brown shades and a ridiculous amount of brown lipliner. I didn't use any false lashes this time though 🌟Brows are bit different this time, not much of an arch (#anastasiabeverlyhills brow dip in dark brown and #thebrowgal ) . 🌟Only use 2 colors from the peach palette ( #puree and #summeryum ). Puree on the whole lid and Summer Yum on the outer "v". 🌟For #mascara I used @maybelline Colossal Volume Express in #black Foundation is from @maccosmetics ( #NC45 and #NC50 mixed) 🌟Highlight concealer is L A. Girl Pro Concealer in yellow corrector 😅 🌟 Highlight is from @ofracosmetics in #rodeodrive 🌟Setting power is #airspunpowder 🌟Lipstick is from #lacolors that I bought from @shopmissa #makeupbycynnbadd #cynnbadd #decent #90smakeup #brownshades #nofalsies #brownlipstick #lacolors #MAC #abh #maybelline #50shadesofbrown #makeupartist #mua #makeupenthusiast #mue #ifitaintlikethe90s
Protein Set Powder Baby Foods by #ibuanis now available at @babysadoohq. . . . ✔️Tabur2 je dalam bubur ✔️Boleh campurkan terus dalam instant white rice / instant brown ✔️Tambah air je kacau-kacau, dah siap untuk simanja makan ✔️Rasa semulajadi tanpa garam dan gula tambahan ✔️Sesuai dijadikan bekalan buat simanja dirumah pengasuh/ketika si ayah mengasuh ✔️easy for travelling ❌Pengawet ❌Pewarna ❌Perasa tambahan . . Nak bagi si manja makan makanan bayi homemade tetapi tak sempat untuk sediakan. Meh dapatkan Homemade baby & toddler Foods dari @babysadoohq sekarang. . . Ambil je 2-3 sudu Instant white/brown rice, taburkan srdikit protein powder dan tambah je sedikit air / Puree / Protein set / vege powder dan gaul2 kan, dah siap utk bagi simanja makan 😊 . Senangkan kerja mak2 semua. Tabur2 je dan kacau. Dah siap. 😍 ============================= Antara Produk Makanan Bayi di Baby Sadoo HQ ============================= [+] Fruits Puree & Yogurt [+] Fine Porridge [+] Porridge & Rice [+] Pasta [+] Serbuk Bilis & Sayur [+] Serbuk Ayam, Daging & Ikan [+] Instant White & Brown Rice [+] Cookies for Baby . . Jom LIKE Fb page "Baby Sadoo HQ" sekarang untuk dapatkan tips pemakanan dan kesihatan ank kecil. . . Klik >> wasap.my/60196649388/babysadoohq . . 👅🍝@babysadoohq - 019-6649388🍝👅 . . #babysadoo #babysadoohq #babysadoobabyfood #homemadebabyfood #baby #bayi #makananbayi #babysadootips #solidfood #travellingfriendly #easytravel #vege #vegeforbaby #ibuanis #serbukbilis #biscutebymummylin #puree #powder #powderbabyfood #babyfood #babyfood #homemade #tips #puree #malaysia #homemade #serbukbilis #easytravel #foodonthego #serbuk #chickenstock #6bulan
Thee best #scallop #dish I have ever had. This was made to perfection 🤤 definitely coming back to try other dishes 😍 #seafood #veggies #couliflower #puree #watergrill #dtla #losangeles #nomnom #getinmybelly #food #foodie
Roasted pork loin with fresh green beans, rice, zucchini puree and topped with herb gravy #yyc #pork #rice #greenbeans #foodlove #roasted #zucchinipuree #puree #food #herbs #gravy #fresh #simple #homemade
Day 16: Beef Short Rib Horseradish pomme puree, heirloom carrot, creamed spinach, pearl onion, peppercorn sauce. 7/10 - $53 as part is #summerlicious2018 dinner. ————————————————— The short rib just fell apart and was deliciously succulent especially with the spinach purée but was again not anything out of the ordinary flavour wise. Was a well cooked dish but originality was lacking. . . . . . #blogketo #foodporn #food #foodie #foods #torontofood #foodphotography #foodgasm #foodpic #foodstagram #yum #yummy #yumm #toronto #yyzeats #yyz #foodlovers #yummyinmytummy #foodphoto #instafood #summer #beef #puree #shortribs #summereats #braisedshortribs #delish
🥦西蘭花整出泰國風味?🇹🇭】 【🥦Broccoli in thai sauce🇹🇭】 泰國料理可以將甜、酸、辣搭配恰當,愛食泰國風味既朋友可以試下我地既泰式醬,西蘭花🥦打蓉而製,健康低脂。點豬頸肉來食...em...你從來無諗過西蘭花可以整得咁泰國。🤩 We blend our Thai style chili sauce from broccoli purée🥦, it matches with grilled pork neck extremely well! Also the thick body that broccoli gives can hold together all the lovely flavors from the herbs!🤩 PIC圖為 : 4.Grilled pork neck with broccoli Thai chilli sauce 4-焗豬頸肉配秘制泰式醬 —————————————————— 📍Sheung Wan上環 外賣熱線:2555 1368 Whatsapp:5530 4328 外賣APP:Ubereats、Foodpanda、Honestbee、Oopsie Address: Shop 6B, G/F, Sen Fat Building, 6Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong(Sheung Wan EXIT A2 or E2 2mins) 地址:上環文咸東街6號順發樓地下6B鋪(上環A2或E2出口 2分鐘) Working Hours: Mon-Fri 11:30-19:30, Sat 11:00-15:00 —————————————————— #todaysfoodlab #tsuenwandistrict #healthyfood #superfood #healthy #creative #creativeliving #homemade #homemadefood #eating #lunch #lunchtime #lunchbox #hongkong #food #hongkongfood #office #foodie #foodstagram #igfood #hkig #sheungwan #saucing #dipping #dressing #puree
. Serbuk ayam Izliyah Kitchen adalah campuran daripada: -Ayam (brand:Ladangku) -Halia -Bawang putih -Saderi Tahukah mommies ? Halia boleh meredakan selesema dan batuk dan juga merawat masalah kembung perut. Bawang putih pula memberikan aroma yang harum mampu meningkatkan nafsu makan dan membuat selera makan bayi menjadi lebih baik. Selain itu, juga berfungsi untuk meredakan batuk . Saderi mengandungi vitamin C, jadi boleh menguatkan imun sistem badan di samping mengurangkan simptom batuk,selsema,asthma dan bronchitis. =============== Mommies rasa best tak serbuk ayam #izliyahkitchen ni? Nak anak sehat? Makan makanan berkhasiat? I provide, you decide ☺️ Sekian dari, MommyYa Pejuangbabyfood #oatmeal #butterraisin #cookies #cookiesforbaby #meltinmouthcookies #settravelfruits #settravelvege #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchen #agentizliyahkitchencyberjaya #agentcyberjaya #puree #babyfood #homemadebabyfood #makanansihatbayi #cereals #ricecereals #brownricecereal #whitericecereal #oatmeal #oatcereal #barley #chickenpowder #anchoviespowder #serbukayam #serbukbilis
. Serbuk ayam Izliyah Kitchen adalah campuran daripada: -Ayam (brand:Ladangku) -Halia -Bawang putih -Saderi Tahukah mommies ? Halia boleh meredakan selesema dan batuk dan juga merawat masalah kembung perut. Bawang putih pula memberikan aroma yang harum mampu meningkatkan nafsu makan dan membuat selera makan bayi menjadi lebih baik. Selain itu, juga berfungsi untuk meredakan batuk . Saderi mengandungi vitamin C, jadi boleh menguatkan imun sistem badan di samping mengurangkan simptom batuk,selsema,asthma dan bronchitis. =============== Mommies rasa best tak serbuk ayam #izliyahkitchen ni? Nak anak sehat? Makan makanan berkhasiat? I provide, you decide ☺️ Sekian dari, MommyYa Pejuangbabyfood #oatmeal #butterraisin #cookies #cookiesforbaby #meltinmouthcookies #settravelfruits #settravelvege #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchen #agentizliyahkitchencyberjaya #agentcyberjaya #puree #babyfood #homemadebabyfood #makanansihatbayi #cereals #ricecereals #brownricecereal #whitericecereal #oatmeal #oatcereal #barley #chickenpowder #anchoviespowder #serbukayam #serbukbilis
. Serbuk ayam Izliyah Kitchen adalah campuran daripada: -Ayam (brand:Ladangku) -Halia -Bawang putih -Saderi Tahukah mommies ? Halia boleh meredakan selesema dan batuk dan juga merawat masalah kembung perut. Bawang putih pula memberikan aroma yang harum mampu meningkatkan nafsu makan dan membuat selera makan bayi menjadi lebih baik. Selain itu, juga berfungsi untuk meredakan batuk . Saderi mengandungi vitamin C, jadi boleh menguatkan imun sistem badan di samping mengurangkan simptom batuk,selsema,asthma dan bronchitis. =============== Mommies rasa best tak serbuk ayam #izliyahkitchen ni? Nak anak sehat? Makan makanan berkhasiat? I provide, you decide ☺️ Sekian dari, MommyYa Pejuangbabyfood #oatmeal #butterraisin #cookies #cookiesforbaby #meltinmouthcookies #settravelfruits #settravelvege #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchen #agentizliyahkitchencyberjaya #agentcyberjaya #puree #babyfood #homemadebabyfood #makanansihatbayi #cereals #ricecereals #brownricecereal #whitericecereal #oatmeal #oatcereal #barley #chickenpowder #anchoviespowder #serbukayam #serbukbilis
Serbuk ayam Izliyah Kitchen adalah campuran daripada: -Ayam (brand:Ladangku) -Halia -Bawang putih -Saderi Tahukah mommies ? Halia boleh meredakan selesema dan batuk dan juga merawat masalah kembung perut. Bawang putih pula memberikan aroma yang harum mampu meningkatkan nafsu makan dan membuat selera makan bayi menjadi lebih baik. Selain itu, juga berfungsi untuk meredakan batuk . Saderi mengandungi vitamin C, jadi boleh menguatkan imun sistem badan di samping mengurangkan simptom batuk,selsema,asthma dan bronchitis. =============== Mommies rasa best tak serbuk ayam #izliyahkitchen ni? Nak anak sehat? Makan makanan berkhasiat? I provide, you decide ☺️ Sekian dari, MommyYa Pejuangbabyfood #oatmeal #butterraisin #cookies #cookiesforbaby #meltinmouthcookies #settravelfruits #settravelvege #izliyahkitchenhomemadebabyfood #izliyahkitchen #agentizliyahkitchencyberjaya #agentcyberjaya #puree #babyfood #homemadebabyfood #makanansihatbayi #cereals #ricecereals #brownricecereal #whitericecereal #oatmeal #oatcereal #barley #chickenpowder #anchoviespowder #serbukayam #serbukbilis
Hanamai Pure Essence Untuk Kulit Sehat Penuaan dini kadang menjadi polemik tersendiri bagi setiap wanita yang mendambakan kulit sehat dan terlihat awet muda. Untuk itu, Hanamai hadir sebagai solusi untuk memerangi penuaan dini yang cukup sulit dihilangkan. Hanamai merupakan essense atau serum yang memiliki kandungan galactomyces 100%. Galactomyces merupakan hasil dari fermentasi filtrate ragi yang memiliki kandungan baik seperti protein, Niacin, Asam Folat serta Vitamin B1 dan B2. Dengan begitu, Hanamai merupakan essence yang dapat membantu melawan penuaan dini seperti kerutan, bintik hitam, kusam, dan kasar. Masalah-masalah kulit tersebut bisa diatasi dengan serum Hanamai. Dalam 14 hari penggunaan Hanamai akan bisa langsung terlihat perubahannya dimana kulit mulai terasa lebih halus, cerah, dan kenyal. Kulit yang kering dan dehidrasi memang bisa membuat kerutan dan kusam semakin parah. Maka Hanamai dengan kandungan Galactomyces murni ini bisa membantu memerangi berbagai permasalahan kulit yang diakibatkan oleh penuaan dini. Serum Hanamai ini berisi 50ml dengan harga sekitar 700 ribuan tergantung tempat penjualan. Jika dilihat dari segi harga memang terasa mahal. Namun jika dilihat dari segi manfaat, maka harga mahal bukanlah masalah. Kulit yang sehat bisa didapat dengan melakukan perawatan kulit rutin menggunakan Hanamai yang memiliki kandungan galactomyces essence murni. Lawan penuaan dini dengan Hanamai dan lihat sendiri hasilnya dalam waktu 14 hari. Sudah BPOM #awetmuda #puree #pureessence #serumwajah #serum #serumvitamin #serumpemutih #serumantiaging #serumvitamin #serumantiaging #serumkorea #galactomycesalcoholfreetoner #galactomyces #galactomyces95whiteningpoweressence #galactomycesmurah #galactomycesfaceserum #galactomycesoriginal #kulitsehat #kulitcantik
#Comcom_KurmaJAGUNGmanis Sekarang Dah Tak Payah Susah Lagi Nak Masak Bubur Anak Bagai, Fenomena & trending terbaru betul Comcom perisa kurma jagung. Lajunya anak makan. Apa tak nya, senang sangat mommies ..tak payah dah nak kacau bubur nasi sampai 1- 2 jam. Comcom 3 minit siap. Mommies jangan risau, ComCom ni ibarat masakan bubur nasi dari air tangan si ibu. Tiada campuran apa² fillers sebagai mana kebanyakan brand² di pasaraya. Sihat selamat dan berkhasiat untuk si manja ! Perisa kurma jagung paling menjadi rebutan sekarang, tak payah campur apa² dah. Baby sangat berselera. Cuba Dulu Insha Allah Sedappp 😋😋 Berikan terbaik untuk simanja anda! Jom wasap akak 0193097141 #baby #pama #terapiinstagram #igshop #bazaarpaknil #muslihabizresources #kids #gstarkids #igshop #tvalhijrah #nasilemakkopio #sembelit #agendiperlukan #comcom #babyfood #makananbaby #vege #jagungkurma #makananbayi #homemade #babycomel #anakku #buburnasi #buburbaby #buburbayi #cereal #perisabilis #igsokongan #ajimaura #puree
Too Faced Sweet Peach Eye Palette . พาเลทที่รอกันมานานกลับมาขายอีกครั้งแล้ว อายแชโดว์ 18 เฉดสีหวานที่สุดในนาทีนี้ สีสวยแต่งได้ทุกวัน เม็ดสีแน่นที่มาพร้อมกลิ่นหอมหวานของพีช หอมพีชออกมานอนกล่องเลยค่ะ และสารต้านอนุมูลอิสระมากมาย เหมาะเป็นที่สุดสำหรับสร้างลุคสนุกๆ รับซัมเมอร์ กล่องอายแชโดว์ก็น่ารักมากเป็นกล่องเหล็ก ไล่สีอย่างดี จากสีชมพูหวาน ไปเป็นสีส้มพีช #TooFaced . ประกอบด้วยสี #White Peach (matte vanilla cream) #Luscious (pearl peach champagne) #Just Peachy (shimmering peachy pink) #Bless Her Heart (golden moss) #Tempting (bronzed black) #Charmed , I'm Sure (matte medium cool brown) #Nectar (pearly peachy cream) #Cobbler (peachy pinked bronze) #Candied Peach (matte coral with violet shimmer) #Bellini (gilded Peach) #Peach Pit (satin perfect raisin) #Delectable (matte smokey amethyst) #Peaches ' n Cream (matte milky peach) #Georgia (matte peachy pink) #Caramelized (dark gilded bronze) #Puree (metallic dark bronze) #Summer Yum (matte gingerbread) #Talk Derby to Me (shimmering black violet) #TooFaced . . #พร ้อมส่ง #ราคาเพ ียง @2000. -
Back to school for the big kids today. And back to a slower routine for those of us at home. I prepared one of my ‘Veggies by Stealth’ recipes for Olly using the White Snack Wraps I was kindly sent from @farrahsnz 😋 Once Olly moved on from the puréed stage and onto finger foods, I had a heap of leftover frozen purées in the freezer. I’ve been adding puréed veggies to fritters, smoothies and pikelets to up his 5+ A Day 🥑🥕🍠🥦 Today I whizzed together pea and spinach, spread on a White Snack Wrap with hummus, cheese, nutritional yeast and kelp pepper. With a heaping side of mandarin (as let’s face it, that’s really all this toddler is eating at the moment 🙄) - Enjoy!
Day 4 pagi Puree oyong 🍵kupas dan potong-potong 🍵kukus 🍵saring dan keruk bagian bawah saringan 🍵sajikan dengan cinta . . . . . Review : kanaka suka dan habis permisah. Sejauh ini Alhamdulillah tidak ada makanan yang bikin alergi dan poop lancar tapi kemarin waktu poop warnanya sedikit lebih pekat dan gelap mgkin pengaruh dari tomat dan pepaya 😂 . . . . . #mpasi #mpasi6month #mpasi6bulan #pureeoyong #puree #bubursayur #mpasimenutunggal
#lastday #meonthepass for a long time @fg.foodlabs #fglabs #fgfoodlabs #plating = #life #foodporn #1michelinstar #teamworkmakesthedreamwork #thanks to the team for always supporting me, giving me #goodproduce to work with and special shootout to my Chef @francoisgeurdsfg for letting me be #creative once in a while. #ontheplate #seabass #structures of #parsnip (#chips #pickles #glazed #puree ) #blackolive #crumble #koppertcress #tomkai
We throughly wash our (certified organic) apples before we peel and steam them. The tender and juicy apples are then added to our teething biscuit mix. These apples are just so full of colour and they taste incredible 🤤 #nofilterneeded #freshisbest
NEW GIFT SET contains: 🥧milky honey (12mo+) 🥧choconana (12mo+) 🥧banana orange (10mo+) 🥧sweet dates (10mo+) . Hokido adalah babycakes utk si comel ❌No Sugar ❌No Salt ❌No Preservatives . Bentuk packaging yang ergonomic -ezytravel -mobile. -compact -design yg akn menarik perhatian anak . Hokido Baby cakes ini sangat sesuai utk dimakan di mana sahaja -desert di rumah -bekalan di taska -bekalan anak semasa travel -birthday event -special gift @ hadiah . *boleh dihias mengikut kreativiti🤩 . 🔰RM36/set for 24pcs . 🚗 Delivery area : Keramat, Setiawangsa, Melawati, Wangsa Maju, KLCC, Setapak, Sentul, Ampang Point, Desa Pandan dan area berdekatan . Kindly contact us @ohbabytummy at 013-9802287 to order😊 . #hokido #hokidobabycakes #babycakes #babycakeshokido #babycupcakes #homemadecupcakes #agenhokido #babyfood #babyfoodonthego #homemadebabyfood #weaning #puree #babypuree #birthdayplannermalaysia #kekbudak #cupcakessedap
NEW Fruity Cupcakes 🤗 3 fillings dalam satu box (kiwi, mango, strawberry) 🔰RM16/box . Hanya perlu defrost sekejap di suhu bilik dan sedia utk dinikmati😉 . 🚗 Delivery area : Keramat, Setiawangsa, Melawati, Wangsa Maju, KLCC, Setapak, Sentul, Ampang Point, Desa Pandan dan area berdekatan . Kindly contact us @ohbabytummy at 013-9802287 to order😊 . #hokido #hokidobabycakes #babycakes #babycakeshokido #babycupcakes #homemadecupcakes #agenhokido #babyfood #babyfoodonthego #homemadebabyfood #weaning #puree #babypuree #birthdayplannermalaysia #kekbudak #cupcakessedap
Ok.. so... it’s not exactly healthy but the gf fried chicken from @thebellegeneral is AMAZEBALLS so we had a bit of a school holiday binge yesterday 😍 A few weeks ago I took @jowhitton and @ifoodblog and even they thought it was totally amazeballs! If you are ever close to Ballina (near Byron Bay) make sure you stop by for some 👌🤗
I’m not going to lie- I’m nervous about going back to work tomorrow. I’ve been on leave for 3 weeks for my VSG. I’ve got my food prepped and ready to go - still on purée so it’s fairly easy. I think I’m most worried about the mental stamina; physically I’m feeling fine. Any tips or tricks? . . . . #vsg #wls #puree #24dayspostop #vsgjourney
It’s a grey day here in Melbourne 🌧 📷 @littleollie.s
Is your baby getting excited by the idea of solids? Is the thought of making seemingly endless portions of puree less than ideal? You have better things to do with your time, but we don't! Let us help you. Introducing the Solid Start Pure Pouch Combo! . You'll receive all 8 flavours of vegetable Pure Pouch cubes to dish up on their own, mix them, or with other meals. And you'll only pay for 7! . All the variety without the hassle. It's real baby food, made easy. . #twospoons #twospoonsbabyfood #babyfood #baby #babies #babyeats #babieseat #nzbaby #babynz #nzmade #wholefood #nzwholefoods #buylocal #madeinnz #puree #fingerfood #startingsolids #tasty #kidsfood #drsarah #mumlife #momlife #parenting #nutrition #babynutrition
Oh #puree mon #pechemignon #hamburger #saumon #frites 🍀😉❤️🤪 et oui je suis #fan de #frites ❤️
Wanky stuff and things
Purée de potiron pour bébé (4 à 6 mois) Ingrédients 200 g de potiron Eau Préparation Peler le potiron, retirer les graines et filaments. Détailler en petits dés. Cuire à a la vapeur pendant 15 minutes environ ou à l'eau pendant 20 minutes. Mixer les cubes de potiron une fois cuits en y ajoutant si besoin un peu d'eau faiblement minéralisée et adaptée à bébé. #puree #bebe #recettes
Purée de carottes et pommes de terre pour bébé des 4 mois Ingrédients pour 1 personnes: 100 g de carottes 50 g de pomme de terre 1 noisette de beurre sel, poivre Préparation: Pelez et coupez la carotte en rondelles. Epluchez et coupez la pomme de terre en dés. Faites cuire la pomme de terre dans une casserole d'eau bouillante salée pendant 15 minutes. Au bout de cinq minutes de cuisson, ajoutez la carotte. Egouttez en fin de cuisson. Ecrasez le tout dans un récipient à l'aide d'une fourchette. Ajoutez la noisette de beurre, du sel et un peu de poivre, puis mélangez. Servez tiède. #puree #bebe #recettes
Could not be prouder of my little chunky monkey! Taking to starter food like a champion!! Absolutely loving her veggies and porridge at the minute! Thank you @ellaskitchenuk and @cowandgateuk for making weaning such a walk in the park 💕 #baby #babyspam #babygirl #beautifulbaby #chunkymonkey #babyporridge #cowandgate #organictastes #puree #weaning #babyweaning #spoonweaning #veggies #ellaskitchen #growingbaby #foodie #blueeyes #messybaby #messyeater #foodface #spoonled
#yoga #festivals like @wanderlustfest have great #health options, #chiaseeds are one of my #favorite #ingredients for breakfast...this was at their #popup Cafe: the Mermaid Chia Bowl ...#chia #mango #puree #blueberries #coconut #milk & #shavings w/ a dash of #disco #dust ..... . . . . . . #foodie #foodporn #fruits #fresh #healthy #yogi #yogilife #yogisforlife #squawvalley #tahoe #northlaketahoe
next page →