#putrajaya

2,163,769 posts

Loading...
Limau kasturi dan limau nipis ada jual disini! Harga terbaik! 😋 #duns dunsfruithub #putrajaya #limau #limaukasturi #limaunipis
➡➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 🍁🍁 READY STOCK🍁🍁. . ❣LV Manhattan 3A 43482 RM 107 SM RM 110 SS . . . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE STOCK LIMITED!! 💚 STOCK LIMITED!! 💚 . . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM ☎ WS/+01137584803 . . . #Assalamulaikum #bagcantik #ppum #handbegmalaysia #handbegmurah #terlajaklaris #handbeggred #jomshopping #sayajualonline #visitmyig #ootdmalaysia #begtanganmurah #bazarpaknil #instashopmalaysia #dsiempire #sgbuluh #syintagila #handbagpromosi #serikembangan #putrajayasentral #putrajaya #terapiinstagram #ajimaura #ampangpark #bagviral #bagraya #aurainsta #sayajualmurahgiler #lokalah
Alahai fiera sendiri pun fall in love gila dengan skin fiera sekarang😍 - Sebab apa eh? Sebab penangan AINAA SERUM lah guys!❤️ AINAA SERUM dapat cerahkan skin plus muka pun dapat jadi glowing beb🔥 - Rugi weh kalau korang tak try😻
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Could it be you? . Book your spot now from YEAR 2019! . New packages and alot of exciting things will be announce soon! . The Parley by definition is a 'Special Meeting Point' which specializes in providing an event space; occasions includes Wedding/ Birthday/ Engagements/ Meetings/ Seminar/ Conference/ Showroom/ Photoshoots/ Exhibitions and more! . . Superb advantages include; 1) Easy parking spots in front of the event space 2) 1400 SF sized space that can cater up to 100 pax at one time. 3) Simple and very poise design 4) Located at Presint Diplomatik, Presint 15, Putrajaya. 5) Affordable price to catch! . . Book your event slots now! . . Write down your phone number below / whatsapp 0127743374 (direct at https://www.wasap.my/60127743374) . #seminar #malaysia #putrajaya #eventspaceputrajaya #aqiqah #majlisaqiqah #pastel #newborn #babyshower #babygirl #babyboy #eventspace #eventplanner #wedding #privateevents #kahwinje #jomkahwin #photoshoot #productshoot #shoot
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Siapa yang sesuai DaraAyu dan Garam Buluh : . BMI lebih 23 Masalah haid lama tak ada Masalah haid keluar sikit Masalah haid keluar lama Mudah keguguran Senggugut kuat Rahim tidak kuat Ada endo, cyst, PCOS dan fibroid . . Whatsapp Puan Safra 014 291 4693 . COD : 👉 Seri Kembangan (Plaza Serdang Raya) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayugaram 👉 Putrajaya (Kementerian Pengangkutan) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayugaram 👉 Kuala Lipis (Felda Chegar Perah) - Safra wasap.my/60142914693/daraayugaram . . Instagram : @senanghamil @senanghamil @senanghamil . #hamil #isteri #anak #bayi #anakku #senggugut #haid #keguguran #sukarhamil #keputihan #senanghamil #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #malaysiaonlineshopping #instashopmalaysia #kualalipis #balikpulau #penang #putrajaya #serikembangan #serdangraya #MOT #damansara #klcc #pavilionkl #kualalumpur #sepahtu
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Promo masih berjalan. Jangan ketinggalan. Dapatkan segera sementara stok masih ada 😊 #sepantas90saat #CODsubangjaya #putrajaya #cyberjaya
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Amboiiii bergayanya cek akak kita nie dgn SANJANNA❤❤ SALE ❤ SALE❤ SALE❤ 💞 SANJANNA💞 ______ POSTAGE SM 10 SS 15 Rm404(normal price) 💕Now RM 202💕 Lau akak berminat boleh la whatsapp sis kt 0109276325 to purchase or click link in bio ______ #pswaniey #sp75 #Top1ShawlPublikaAgent #ShawlPublikaOfficialAgent #OfficialPSShawlPublika #teampswaniey #teampssuwwit #ShawlPublikaLover #KurungSaree #SareePiooner #malaysia #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igshopmalaysia #kualalumpur #selangor #kajang #bangi #putrajaya #cheras #balakong #kurungsareemurah #shawlpublika #0109276325
Kelebihan Serum NSA beauty 🦋 . 🔹Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal 🔹Melembabkan kulit muka 🔹Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher 🔹Mencegah penuaan semulajadi 🔹Memberi nutrisi kepada kulit 🔹Menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar 🔹Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam 🔹Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka . . ➡RM65 AINAA SERUM ✈️ POSTAGE RM8SM/11SS FAST RESPON 📲 DM . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat #najib #rosmah #villaghazara #motifviral #cctv #bigstage #makan #munafik2
Ya Allah karena Engkau kami mengalami akan waktu petang dan pagi, karena Engkau hidup dan mati dan kepadamu jua kami kembali. #momsbutikspa #faizfikafashion #mamsgarage #tukangurutwanita #urutberpantang #urutlenguh² #sepang #bbst #nilai #putrajaya #seremban #lbj #gadong #sendayan #kotaserimas #enstek #mantin #ainsdale
CRAZY SALE ALL MUST CLEAR UNTIL 6 JANUARY 2019!! 🎉 . Thank you dear 🥰💞 . 🏡WE ARE OPEN FROM 11AM UNTILL 8PM 💜 . 📲 013-2663963 Whatsapp Hotline (Bangi) . . 🛍️ Jelitasara Boutique Bangi Gateway 03-89124324(HOTLINE) . . 🛍️ Jelitasarabangisentral 03-89229177 .(HOTLINE) . . 🛍️ JELITASARA, Jln Lagenda, Melaka. 06-2880211(HOTLINE) . . #crazysale #instantshawl #jelitasara2018 #hijabbyjelitasara #hijabinspiration #hijabstyle #bangi #bangisentral #bangigateway #kajang #putrajaya #kualalumpur #malaysia #muslimahfashion #modestfashion
CRAZY SALE ALL MUST CLEAR UNTIL 6 JANUARY 2019!! 🎉 . Hello cutie pie thank you for coming! 😘💜 . This cutie is wearing SARA Naura Kids 😋💞 . 🏡WE ARE OPEN FROM 11AM UNTILL 8PM 💜 . 📲 013-2663963 Whatsapp Hotline (Bangi) . . 🛍️ Jelitasara Boutique Bangi Gateway 03-89124324(HOTLINE) . . 🛍️ Jelitasarabangisentral 03-89229177 .(HOTLINE) . . 🛍️ JELITASARA, Jln Lagenda, Melaka. 06-2880211(HOTLINE) . . #crazysale #instantshawl #jelitasara2018 #hijabbyjelitasara #hijabinspiration #hijabstyle #bangi #bangisentral #bangigateway #kajang #putrajaya #kualalumpur #malaysia #muslimahfashion #modestfashion
Pekerjaan: Pembantu Admin Nama syarikat: Khalifah Kecil (TADIKA) Lokasi: Bangi Gaji: RM1600-2000 Nombor dihubungi: 0133984727 Email:- == Syarat kelayakan: Perempuan, Mempunyai kelayakan minima DIPLOMA / IJAZAH PENTADBIRAN dengan CGPA 3.0 dan ke atas. Mempunyai kemahiran dalam aplikasi pejabat. Berumur antara 25 – 35 tahun. Fasih berbahasa Inggeris akan diberi keutama. Boleh memandu kereta. === Status: Tetap === Tanggungjawab: Memastikan perjalanan operasi tadika berjalan lancar. Melakukan tugas-tugas yang telah dirancang. === Manfaat lain: KWSP & SOCSO #gugelkerja #jawatankosong #kualalumpur #selangor #bangi #cyberjaya #sepang #putrajaya #kerjakerja #kerja #carikerja
CRAZY SALE ALL MUST CLEAR UNTIL 6 JANUARY 2019!! 🎉 . Thank you dear 🥰💞 . 🏡WE ARE OPEN FROM 11AM UNTILL 8PM 💜 . 📲 013-2663963 Whatsapp Hotline (Bangi) . . 🛍️ Jelitasara Boutique Bangi Gateway 03-89124324(HOTLINE) . . 🛍️ Jelitasarabangisentral 03-89229177 .(HOTLINE) . . 🛍️ JELITASARA, Jln Lagenda, Melaka. 06-2880211(HOTLINE) . . #crazysale #instantshawl #jelitasara2018 #hijabbyjelitasara #hijabinspiration #hijabstyle #bangi #bangisentral #bangigateway #kajang #putrajaya #kualalumpur #malaysia #muslimahfashion #modestfashion
Somewhere in #Putrajaya 🏺🏺🏺🐝🐝🐝 kalau pandai pi la cari kat mana lokasinya 😅 hint ❤ #honeyberryp8
Nutella B-ready pun kami jual 🤩 . PROMO price seperti dalam gambar. . ✔️POSTAGE available (harga exclude pos) ✔️Wasap 📲013 2888 090 untuk beli/order ✔️PROMO ends 31/12/2018 ✔️Nak FREE??? Join GIVEAWAY CONTEST 😊 . #nutella #nutellabready #ferrero #chocolover #snack #kekdaim #serikembangan #puchong #cyberjaya #putrajaya
The calorie difference between Cauliflower Fried Rice and White Rice. #guiltfreefood
Hari ni mencuba nasib di Kementerian Belia & Sukan pulak... Ingatkan boleh la jumpa menteri hensem... Huhuhu... #bazaarpaknil #roti #rotihomemade #putrajaya
Biskut coklat chip yang dipenuhi dengan rasa coklat yang lazat ditambah pula dengan kelazatan coklat chip & almonds pasti akan buat anda tidak berhenti mengunyah. . 🍪 RM15 /180g . Nak order untuk delivery atau pos, whatsapp saja kami⤵️ 📲 www.wasap.my/60163777471 . Biskut #cmwchocolatechip ini juga boleh didapati secara walk in di⤵️ . 🏢 BUTIK @zeelty_putrajaya Presint 15 ( berhadapan 99speedmart/pustaka rawang) . . Jom like IG @cmwbytgr untuk lebih update ☺️ . . #cmw #cmwputrajaya #cookiesmostwanted #cookiesmostwantedputrajaya #cookieslover #chocolatechipcookies #putrajaya #cyberjaya
Siapa kat sini nak kulit cantik tapi tiada masa? DDBeauty ada service home to home spa yang sangat mudah utk anda yg tiada masa utk keluar. . Yang bestnya, sekarang ni tengh PROMO tau! soo cepat2 lah booking facial dngn DD! Limited Slot!!! 🔥🔥🔥 . . Nak facial? Book your facial appointment now WA 📲 014-6677455😘😘 . . All in 1 🙀: . 👉🏻 Deep Cleansing 👉🏻 Skin Firming 👉🏻 Face Lifting 👉🏻 Face Massage 👉🏻 Whitehead / blackhead removal 👉🏻 Anti-aging 👉🏻 Skin treatment . . . #ddbeautycartel #beautycartel #spadirumah #facialdirumah #spadirumahselangor #mobilespaselangor #facialmurah #spadirumahbangi #facialdirumahanda #collagen #facialuntukkahwin #makeupmy #beauty #sparumah #beautycartel #homespaselangor #homefacialkajang #homespabangi #facelifting #vshape #antiaging #skincare #business #facelifting #promo #iamsuperstar #beautycartelteam #beautycartel #bangi #kajang #cyberjaya #putrajaya #semenyih
Domorelearnmore. TARBUZZofficialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABIT✔I don't play the game, I WIN IT!Do! welcome njoyz with us.✔@studyhard worksmart✔Official Staff A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / tanks olls "Please Welcome" Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE/ 5⛧ rab sta rBOSS@Visit your barber regularly-it pays to look well@ Please Welcome/thebestwillstay💯🔝5⛧AlMost crowded🔝 officialstaffTARBUZZnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" #rrabstarbuzz Beginner/advanced/expert✔2018/studyhardworksmart✔ A cut above/Hairstylist hairstyler/team work/"Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE5⛧#barber #instagram #bukitjalil #barbershop #botak #cheras #bukitjalilcity #selangor #puchong #kajang #kinrara #melayu #puj #bangi #barbermalaysia #putrajaya #serikembangan #shahalam #pj #tamanpuncakjalil #bandarbarubangi #barbers #pompadour #ampang #usj #barbering #barbering #barberlife
Left: DACOK CAKE (FREE wording wishes) Right: MAGIC CUSTARD CAKE #bestselling . Click this whatsapp link if you wish to order tq http://www.wasap.my/60182726844 . Tq Cikgu Nabilah and Sis Suzalia for your ordering ❤ . #custardcake #chocolatecake #theakitchen #happybirthday #darkchocolatecake #deliverybangi #babycreampuff #creampuff #deliveryputrajaya #homemade #birthday #delivery #bangi #kajang #serdang #putrajaya #foodporn #fooddelivery #bazarpaknil #0182726844 #viral #kenduri #kahwin #tunang #murah #sedap #baker #bakerbangi #homebaker
Boskur🛐 Domorelearnmore. TARBUZZofficialstaffnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" Life is a race, WINNING IS HABIT✔I don't play the game, I WIN IT!Do! welcome njoyz with us.✔@studyhard worksmart✔Official Staff A cut above /Hipster /Hairstylist /hairstyler work studio / tanks olls "Please Welcome" Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE/ 5⛧ rab sta rBOSS@Visit your barber regularly-it pays to look well@ Please Welcome/thebestwillstay💯🔝5⛧AlMost crowded🔝 officialstaffTARBUZZnegotiation became perfect! dont chased the money lets the money chased u" #rrabstarbuzz Beginner/advanced/expert✔2018/studyhardworksmart✔ A cut above/Hairstylist hairstyler/team work/"Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE5⛧#barber #instagram #bukitjalil #barbershop #botak #cheras #bukitjalilcity #selangor #puchong #kajang #kinrara #melayu #puj #bangi #barbermalaysia #putrajaya #serikembangan #shahalam #pj #tamanpuncakjalil #bandarbarubangi #barbers #pompadour #ampang #usj #barbering #barbering #barberlife
#Repost @modzmotorsport with @get_repost ・・・ MK6 1.4 do basic service and engine check up before their long distance weekend trip! For more details, please feel free to contact : Dzul : +60122226654 Shaferul : +60176996960 #modzmotorsport #aftermathmotorwerks #floatinghabis #service #vwoc #vwocm #vw #golf #gti #mk5 #mk6 #bmw #audi #volkswagen #mini #porsche #probatione #liquimoly #carworkshop #carmodification #motorsport #malaysia #malaysiaboleh #kajang #putrajaya #bangi #cheras #vag #43000
DAILY HIGHLIGHTS ! ~Price Drop ! - Pre-Owned Games unless stated . ◇ Dead Rising 2 - rm75 ◇ Deception IV The Nightmare Princess - rm80 ◇ Destiny 2 - rm70 ◇ Detroit: Become Human - rm145 ☆☆ Devil May Cry HD Collection - rm129 | New sealed ◇ Diablo 3 Ultimate Evil Edition - rm120 ◇ Digimonstory Cybersleuth Hacker's Memory - rm135 ☆☆ Dishonored Death of the Outsiders - rm109 | New sealed . Minat? Wasap saya sekarang kay https://www.wasap.my/60102022620 . ••○●~Freekin oosem PROMOTION !!! ~●○•• .FREE Postage for purchase of '3' PS4 games and above ! .COD Putrajaya with total value above rm150 (PS4 Pre-Owned Games only) and u shall walk away with. a *FREE: ☆ Hot Wheels Toy Car or ☆ eXclusive Limited Edition badge ! or ☆ a Mystery Gift *while stock last . #GamersFREEK #ps4malaysia #putrajaya #shahalam #selangor #ganggilagame #ps4my #akugamer
I'm back! Dah sebulan berlalu sejak menjalani pembedahan, kini saya dah mampu kembali buat hal. . Not fully recovered yet but I can't stand doing nothing at home. Miss you all hehe. . #teambuathal #positivevibes #kacakbolehlah #nikon #akmalazwar #videographer #contentcreator #malaysia #bangi #kajang #kualalumpur #putrajaya
✨Rossie blouse✨ . Release price rm45 (normal rm59) Olive, dusty brown/pink, black, grey, dark purple, dusty pink, fushia pink, baby pink Size S till XXXL . Size S Shoulder 14 inch Chest 36 inch Size M Shoulder 14.5 inch Chest 38 inch Size L Shoulder 15 inch Chest 40 inch Size XL Shoulder 15.5 inch Chest 44 inch Size XXL Shoulder 16 inch Chest 47 inch Size XXXL Shoulder 17 inch Chest 50 inch . Order at 016-2928814 Order at 016-2928814 . #swaibatulsignature #bazaarpaknil #bazarpaknil #lokalbrand #kualalumpur #butik #lokalah #sayajual #jualanku #sayajualmurah #putrajaya #malaysiaonlineshop #selangor #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #sayajualonline #onlineshopping #shoppingaddict #festival #streetfashion #likeforlike #likeforfollow #outfitoftheday #shopaholic
💕 SALE ❤ SALE❤ SALE❤ 💞 🌺MAISHA🌺 ______ POSTAGE SM 10 SS 15 Rm470 (normal price) 💕Now RM235 💕 Lau akak berminat boleh la whatsapp sis kt 0109276325 to purchase or click link in bio ______ #pswaniey #sp75 #Top1ShawlPublikaAgent #ShawlPublikaOfficialAgent #OfficialPSShawlPublika #teampswaniey #teampssuwwit #ShawlPublikaLover #KurungSaree #SareePiooner #malaysia #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igshopmalaysia #kualalumpur #selangor #kajang #bangi #putrajaya #cheras #balakong #kurungsareemurah #shawlpublika #0109276325
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2 .0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018
Kenapa hujan2 macam ni perut mudah lapar eh? 😋 Tapi u alls lapar mata tak bila tengok baju2 @sadas.kuantan ! Hehehe 😂🤭🤗 . . . #sandraablouse + pario #starlaluxekurung #suriempireglamz
#sabariahluxekurung RM295 dah restock dah! . Off White ada nih, size Ss, S & M. Nak tak? Kalau nak cepat2 datang butik! Very the LIMITED stok. Kalau nak custom, slot dah penuh da untuk bulan 12 hingga 3/2019. . Please take note ya, last date booking untuk slot bulan 4 - #sadasraya2019 pada 6/1/2019. . For online purchase do click link at our bio.
Assalamualaikum semua! Kuantan hujan dari subuh tadi. Tempat u alls pun mesti hujan kan? Bulan 12, dah start musim hujan da. So berhati-hati ya. . Musim orang kahwin pun ya jugak. Kepada yang masih tercari- cari baju nikah, bertandang atau bertunang yang sinple & boleh dipakai semula, baik grab #sabariahluxekurung ni. Warna2 pun yang baru! 😍 . Ya! Dah restock dah tu 👆🏻 Meh cepat2 datang butik! Stok memang sangat2 LIMITED! 🤗
Selamat Tengahari semua! . Sambil makan sambil scroll ig @sadas.kuantan eh 💕 . . . . #suriempireglamz
Jangan lupa datang singgah @sadas.kuantan ya. Buka sampai 8.30mlm hari ni. . Featuring our new RTW in house design to be release soon! 💕
Dah lama terperam our new dress for ready to wear 😂 sebabnya sibuk siapkan baju2 custom. Ni baru ada masa terluang sikit, selit2 utk start beading. Tunggu dah siap semuanya nanti kami akan share gambar ea 🤗 . . . . #suriempireglamz
next page →