#raissatwins

3,308 posts

Loading...
Cantikkan warna bibir @farahanimrazak bila dah apply Faraa Antioxidant Lip Butter in Caramel Mint. Nampak natural dan segar 😍 . Lain orang lain tau warna bibir sebab ia ikut suhu badan awak ☺️ . ✅FREE POSTAGE 📬 ✅FREE GIFT PALAZO👖 ✅FREE GIFT TUDUNG👗 ✅FREE GIFT FACE MASK 🌻 ✅FREE COD 🚙 ✅FREE TESTER💋 . 💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 . DM/Whatsapp +60113307 3983 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD): . 🌸KEDAH -Alor Setar -Gurun -Jitra -Pendang -Sg Petani -Yan . 🌸SHAH ALAM -Seksyen 7 -Uitm Shah Alam . 🌸BANGI -Bangi Sentral . 🌸PERLIS -Kangar . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor (👄FREE TESTER UNTUK CUSTOMER YANG WALK IN DI BUTIK VENDOR): . 🏡Luna Luna Vendors Boutique, Alor Setar, Kedah, @lunalunavendors (11 am - 8 pm) . 🏡Chamber of dream exclusive Boutique, Bangi Sentral, @Chamberofdream_bangisentral (10.30 am - 6pm) . 🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm) . . #sayajual #sayapakai #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil #cod #faraalipbutteragents #farahanimrazak #testimoni #faraalipbuttershahalam #caramelmint #orchidvanilla #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttervendor #freepostage #faraalipbutterbangi #faraalipbutterstokis #faraalipbutterperlis #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #bibircantik #lipbalm #bibirpink #sobellalipmatteviral2018
Kenapa Greenshake setiap hari paling di buru, makin lariis? - diet cepat - diet aman - diet sehat - tanpa efek samping - ngurangi lemak - membersihkan saluran pencernaan - membersihkan usus - menghilang kan perut buncit - dn masih banyak lagi... Apa harga nya mahal? Enggak kok hanya 185,000..😍😍😍😍 Minum GREENSHAKE koq malah bawaannya laper teruuuuuuus yach? Ini penjelasannya: "GREENSHAKE memang akan membuat lapar terus diawal pemakaian karena usus kita mulai dibersihkan dan pasti penyerapan makanan jadi lebih banyak dari sebelumnya, sehingga juga akan membuat gampang lapar" SOLUSI: • Dilanjutkan minum GREENSHAKEnya • Ditahan emosional laparnya Setelah selesai proses detox, paling lama 2 minggu, biasanya mulai muncul efek kenyang dan mulai menurunkan Berat Badan dan Lingkar Pinggang menyusut. Tiap orang beda2 metabolismenya yach.. jadi anda harus sabar jika mau benar2 ingin membuktikannya... Lanjutkan konsumsi Greenshake & so pasti ada hasilnya.... order Klik link 👇👇👇👇👇 http://bit.ly/Viitajovem #sehatitumahal #cantiksexy #princessyahtini #indonesia #ayutingtingraffiahmad #kesehatanwanita #kecantikanwanita #herbal #serumwajah #minumankekinian #kulit #infobali #infobali #minumankesehatan #mata #lambung #followlikecomment #instagram #sehatitumahal #jovemgluberry #greenshake #jtea #jsgoldfree1boxgluberry #raissa #sehatitumahal #cantiksexy #princessyahtini #indonesia #ayutingtingraffiahmad #kesehatanwanita #kecantikanwanita #herbal #serumwajah #minumankekinian #kulit #infobali #infobali #minumankesehatan #mata #lambung #followlikecomment #instagram #sehatitumahal #jovemgluberry #greenshake #jtea #jsgoldfree1boxgluberry #raissatwins
Thank you so much mommy cantik #RaissaTwins @farahanimrazak sudi drop by #bebetummyKITCHEN the other day. ♥️ . Hi!!! #bebetummyKITCHEN opens until 7pm today in shaa Allah. Drop by ok! 😉 . 🔰🔰🔰 WALK INTO🔰🔰🔰 . . 🔰#bebetummyKITCHEN P-G-03 GROUND FLOOR, PSC (TROPICS), DMNSARA PERDANA OPERATION HOURS 🔁 TUESDAY - FRIDAY, 10AM - 7PM 🔁 SATURDAY & SUNDAY, 11AM - 6PM Waze Bebetummy Kitchen/ Jaya Grocer Damansara Perdana . . #babyfood #babyfoodmalaysia #bebetummy #makananbaby #makananbayi #healthybabyfood #frozenbabyfood #puree #kedaibabykl #babyfoodkl #agentbabyfood #babyfoodagent #babygoods #damansara #damansaraperdana #jayagrocer #armaneecondo
KEBAYA SONGKET MISYA . 🌺RM110SM/RM115SS FREE POSTAGE XXL ADD RM10 . 💐Material baju Moss Crepe + Material kain Songket SB Line Silk 💐Nursing friendly 💐Jenis Kain duyung 💐Pinggang Bergetah Kiri & kanan 💐Ada dutt di belakang baju . #abayasufi #abaya #jubah #jubahmoden #dramasangat #dramatour #dress #nursingfriendly #bffriendly #kurungpahang #villaghazara #lace #leeyanarahman #minaz #rufflecollection #limited #jubahsouq #hijabgaleria #faraalipbutter #raissatwins #tudung #songket #happyweekend #palazo #duckscarves #ducktravels #bajukurung #tutorialkakmigha #muslimahwear #abayasyantik
Dato' @ctdk pun pakai #FaraaLipButter tau😘😘 Mesra solat, merawat masalah bibir dan cantik dipakai😘😘 Ws 0179173092 #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faralipbutter #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #farahanimrazak #faraalipbutter #lipbalm #lipcare #lipbutter #RaissaTwins #naturalbeauty
Alhamdulillah, kami di VCARE BEAUTY SOLUTION sentiasa menerima feedback positif dari pengguna yang berpuas hati dengan kualiti produk Vcare❤ - Order/ pertanyaan, whatsapp: . 017-5621902 017-5621902 017-5621902 . Atau klik link, wasap.my/60175621902 - - - - #okayafoundation #watsons #khaleyshateam #serum #skincare #foundation #glowingskin #zulariffin #trending #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeauty #sephora #maskerkunyit #sobella #raissatwins #mirafilzah #sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #maskerkunyit #makeup #guardian #viral #gegarvaganza2018 #neelofa #makeupviral2018 #alifsyukriterlajaklaris #tutorialmekap
VCARE STICK BLUSHER💋 . Tak tebal, tak berat, tak rasa rimas langsung even berbentuk stick. . Satu-satu nya blusher yg super mudah untuk guna. Pulas sikit, dap2 lepastu blend dengan brush kat bawah tu (disediakan sekali). Nak cepat lagi blend je dgn jari, siap!👌🏻😘 . RM49 sahaja utk 2-3 bulan penggunaan.😱 . Order/ pertanyaan, WHATSAPP: . 017-5621902 017-5621902 017-5621902 . Link whatsapp : https://wa.me/60175621902 - - - - #okayafoundation #watsons #khaleyshateam #serum #zamani #foundation #glowingskin #zulariffin #trending #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeauty #sephora #foundation #sobella #raissatwins #mirafilzah #sistholipmatte #vcarearganoil #zamanislam #maskerkunyit #makeup #guardian #viral #gegarvaganza2018 #neelofa #makeupviral2018 #alifsyukriterlajaklaris #tutorialmekap
Bayi anda pasti akan mengalami ruam selepas menukar lampin. Aloeshafy Aloe Body Gel dapat membantu anda menyelesaikan masalah ini. Bau pun wangi. . Jom dapatkan sekarang di online store Aloeshafy Malaysia www.aloeshafy.com atau hubungi agen-agen yang berhampiran anda. . #AloeshafyMalaysia #AloeshafyTrustedAgent #AloeVera #HealthTips #BeautyTips #AloeVeraJuice #OrganicProduct #NaturalProduct #StayFit #NaturalSkinCare #raissatwins
*[12.12]- ADA APA DGN 12.12?* *ADA SALE CUCI WAREHOUSE!* . Ayuhhhh, ayuhhh semua! Kasi lisyinnn itu warehouse! . Semua balm packaging lama ( *kecuali SKEENZ* ) dijual pada harga RM39. Balm *SKEENZ* pula akan dijual pada harga RM45. . WOW! Like seriouslyyyy?? . Yes mera beteyyy 💃💃 . Jualan cuci mencuci ini akan berlangsung pada *12 Disember sehingga 31 Disember* ini! Kena cecepat rebut peluang keemasan ini tau! . Love, HQ. #tasneemnaturelhq #tasneem #babybalm #garlicbabybalm #garlicbabybalmviral #babyctdk #ariffjiwaasyraf #raissatwins #omarhana #tasneemomarhana
*[12.12]- ADA APA DGN 12.12?* *ADA SALE CUCI WAREHOUSE!* . Ayuhhhh, ayuhhh semua! Kasi lisyinnn itu warehouse! . Semua balm packaging lama ( *kecuali SKEENZ* ) dijual pada harga RM39. Balm *SKEENZ* pula akan dijual pada harga RM45. . WOW! Like seriouslyyyy?? . Yes mera beteyyy 💃💃 . Jualan cuci mencuci ini akan berlangsung pada *12 Disember sehingga 31 Disember* ini! Kena cecepat rebut peluang keemasan ini tau! . Love, HQ. #tasneemnaturelhq #tasneem #babybalm #garlicbabybalm #garlicbabybalmviral #babyctdk #ariffjiwaasyraf #raissatwins #omarhana #tasneemomarhana
*[12.12]- ADA APA DGN 12.12?* *ADA SALE CUCI WAREHOUSE!* . Ayuhhhh, ayuhhh semua! Kasi lisyinnn itu warehouse! . Semua balm packaging lama ( *kecuali SKEENZ* ) dijual pada harga RM39. Balm *SKEENZ* pula akan dijual pada harga RM45. . WOW! Like seriouslyyyy?? . Yes mera beteyyy 💃💃 . Jualan cuci mencuci ini akan berlangsung pada *12 Disember sehingga 31 Disember* ini! Kena cecepat rebut peluang keemasan ini tau! . Love, HQ. #tasneemnaturelhq #tasneem #babybalm #garlicbabybalm #garlicbabybalmviral #babyctdk #ariffjiwaasyraf #raissatwins #omarhana #tasneemomarhana
*[12.12]- ADA APA DGN 12.12?* *ADA SALE CUCI WAREHOUSE!* . Ayuhhhh, ayuhhh semua! Kasi lisyinnn itu warehouse! . Semua balm packaging lama ( *kecuali SKEENZ* ) dijual pada harga RM39. Balm *SKEENZ* pula akan dijual pada harga RM45. . WOW! Like seriouslyyyy?? . Yes mera beteyyy 💃💃 . Jualan cuci mencuci ini akan berlangsung pada *12 Disember sehingga 31 Disember* ini! Kena cecepat rebut peluang keemasan ini tau! . Love, HQ. #tasneemnaturelhq #tasneem #babybalm #garlicbabybalm #garlicbabybalmviral #babyctdk #ariffjiwaasyraf #raissatwins #omarhana #tasneemomarhana
*[12.12]- ADA APA DGN 12.12?* *ADA SALE CUCI WAREHOUSE!* . Ayuhhhh, ayuhhh semua! Kasi lisyinnn itu warehouse! . Semua balm packaging lama ( *kecuali SKEENZ* ) dijual pada harga RM39. Balm *SKEENZ* pula akan dijual pada harga RM45. . WOW! Like seriouslyyyy?? . Yes mera beteyyy 💃💃 . Jualan cuci mencuci ini akan berlangsung pada *12 Disember sehingga 31 Disember* ini! Kena cecepat rebut peluang keemasan ini tau! . Love, HQ. #tasneemnaturelhq #tasneem #babybalm #garlicbabybalm #garlicbabybalmviral #babyctdk #ariffjiwaasyraf #raissatwins #omarhana #tasneemomarhana
GOOD MORNING 🌞 . Haa kalut nak p kerja tu jangan lupa oles Faraa Lip Butter tauu.. sesibuk mana pun kita penting untuk jaga bibir dari merekah , hitam dan menggelupas.. kang bibir berdarah lagi seksa rasanya 😭 . Okay ramai yang tanya warna apa yang keluar time oles since Faraa Lip Butter ni jenis lipstick ikut darah.. okay sis share yaa : . 🍃 Caramel Mint : look natural pink 🌸 Orchid Vanilla : look pinkish + a little bit purple . Majoriti customer kami bila oles akan keluar warna tersebut.. tapiii.. tak semua orang sama ya sebab lain badan lain warnanya.. 💋 . Apa apa pun , Faraa Lip Buttee memang daebak ! ❤ . #faraalipbutter #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermelaka #authorizeddropship #dropshipduriantunggal #melaka #ayerkeroh #klebang #tescocheng #tescoperinggit #aeonbandaraya #raissatwins #sayajual #sayapakai #igshop #originalproduct #duriantunggal
EVELYN KURUNG . 🌺RM119SM/RM124SS FREE POSTAGE . 💐Material Como Crepe 💐Zip di belakang blouse (zip sorok) 💐Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch) 💐Ada zip serta cangkuk 💐Wudhu friendly (trumpet designed) 💐Ada 12 pilihan warna . #abaya #abayasufi #limited #lace #leeyanarahman #minazpreloved #modvier #jubah #faraalipbutter #raissatwins #resepi #resepisedap #yatiekitchen #dropship #agent #sale #sales #elrah #tudungsarung #hikayatbenladin #syukuralhamdulillah #kakmighaootd #syukur #jubahimpian #jubahsouqlovers #bellaammarapreloved #bellaammara #rufflecollection #tudungruffle #songket
TRIP 8 ARRIVED ‼️🥰 ok kita sort out malam ni dan post out dan COD esok😘😘😘 ADE EXTRA TAU UTK READY STOCK☺️ Nt kita upload. sp cepat dia dapat. sbb yg ready stock ni byk mmg da sold out dalam website ! . #bajubabymurah #bajubabybranded #bajubabyimport #bajubabycomel #bajubabymalaysia #bajubabycantik #happybaby #bajubabyonline #nextuk #nextukmalaysia #nextuksg #nextbaby #nextkids #sleepsuit #mothercare #jebatjayden #bajutiduranak #bbcmsleepsuits #bbcmcloseup #singapore #raissatwins #jebatjayden #mothercare #nextreadystock #readystock #tshirtreadystock #rompers #romper #happybaby #babywearing
Vitamin C. Fungsinya banyak. Mainly, 1) bertindak sebagai anti-oxidant. Menyahkan radical bebas dr badan. Radical bebas ni bahan2 yg merosakkan sel badan. 2) menguatkan sistem pertahanan badan. 3) repair dan memperbaharui sel sel rosak. 4) salah satu vitamin penting dalam kesihatan jantung. 5) mengurangkan alahan ( ada fungsi anti-histamine) 6) menyihatkan kulit. Mencantikkan kulit. Sebab dia repair sel kulit. Dan byk lagi. ❤ . #free #vitaminC #shaklee #shakleebangi #shakleekajang #COD #bangigateway #bangisentral #bellaammara #leeyanarahman #terlajaklaris #raissatwins #vitaminmurah #vivixbangi #vivixmurah
TRIP 8 ARRIVED ‼️🥰 ok kita sort out malam ni dan post out dan COD esok😘😘😘 ADE EXTRA TAU UTK READY STOCK☺️ Nt kita upload. sp cepat dia dapat. sbb yg ready stock ni byk mmg da sold out dalam website ! . #bajubabymurah #bajubabybranded #bajubabyimport #bajubabycomel #bajubabymalaysia #bajubabycantik #happybaby #bajubabyonline #nextuk #nextukmalaysia #nextuksg #nextbaby #nextkids #sleepsuit #mothercare #jebatjayden #bajutiduranak #bbcmsleepsuits #bbcmcloseup #singapore #raissatwins #jebatjayden #mothercare #nextreadystock #readystock #tshirtreadystock #rompers #romper #happybaby #babywearing
Ingat @faraalipbutter kemana sahaja anda pergi okay..baik keluar atau pon dekat rumah.. . Boleh pakai all day long gitchu..tak perlu risau apa-apa sebab all natural tau. 100% organik dan mesra solat! . Siap ada kelulusan KKM lagi tau. Berminat? Boleh DM/WA 📲 011-15069785 untuk pembelian 😁 #Faraalipbutter #FaraaLipbutterShahAlam #Faraalipbuttersquad #lokalah #FaraalipbutterTeamMoon #muabellaz #MUAMalaysia #makeupoftheday #CTDK #makeuptutorial #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #hudabeauty #antapermana #fattzura #neelofa #seriburindu #ajimaura #tutorialmakeup #lipbalm #bazaarpaknil #uitm #msu #sayajual #terapiinstagram #raissatwins #kedaionline #igshopmalaysia
Mau berbagi info nih.... dibaca sampe abis yah...:) Testimoni KATARAK menipis setelah konsumsi J-TEA Ashitaba Penyakit Mata Katarak... Katarak merupakan penyakit mata di mana lensa mata menjadi keruh atau buram, dan ini menyebabkan penurunan penglihatan. Katarak adalah penyebab paling umum kehilangan penglihatan atau kebutaan pada orang di atas usia 40 tahun dan merupakan penyebab utama kebutaan di dunia. Yuuks kita atasi dengan minum J-TEA Ashitaba...Inshaa Allah bisaa pulih kembali Bagi temans yang punya keluhan mata katarak, silindris, min atau plus...bisa ikhtiar minum J-TEA Ashitaba yaa :) Klik link 👇👇👇👇👇 http://bit.ly/Viitajovem #sehatitumahal #cantiksexy #princessyahtini #indonesia #ayutingtingraffiahmad #kesehatanwanita #kecantikanwanita #herbal #serumwajah #minumankekinian #kulit #infobali #infobali #minumankesehatan #mata #lambung #followlikecomment #instagram #sehatitumahal #jovemgluberry #greenshake #jtea #jsgoldfree1boxgluberry #raissa #sehatitumahal #cantiksexy #princessyahtini #indonesia #ayutingtingraffiahmad #kesehatanwanita #kecantikanwanita #herbal #serumwajah #minumankekinian #kulit #infobali #infobali #minumankesehatan #mata #lambung #followlikecomment #instagram #sehatitumahal #jovemgluberry #greenshake #jtea #jsgoldfree1boxgluberry #raissatwins
Faraalipbutter in Orchid Vanilla baby! . ✅FREE POSTAGE 📬 ✅FREE GIFT PALAZO👖 ✅FREE GIFT TUDUNG👗 ✅FREE GIFT FACE MASK 🌻 ✅FREE COD 🚙 ✅FREE TESTER💋 . 💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 . DM/Whatsapp +60113307 3983 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD): . 🌸KEDAH -Alor Setar -Gurun -Jitra -Pendang -Sg Petani -Yan . 🌸SHAH ALAM -Seksyen 7 -Uitm Shah Alam . 🌸BANGI -Bangi Sentral . 🌸PERLIS -Kangar . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor (👄FREE TESTER UNTUK CUSTOMER YANG WALK IN DI BUTIK VENDOR): . 🏡Luna Luna Vendors Boutique, Alor Setar, Kedah, @lunalunavendors (11 am - 8 pm) . 🏡Chamber of dream exclusive Boutique, Bangi Sentral, @Chamberofdream_bangisentral (10.30 am - 6pm) . 🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm) . . #sayajual #sayapakai #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil #cod #faraalipbutteragents #farahanimrazak #testimoni #faraalipbuttershahalam #caramelmint #orchidvanilla #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttervendor #freepostage #faraalipbutterbangi #faraalipbutterstokis #faraalipbutterperlis #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #bibircantik #lipbalm #bibirpink #sobellalipmatteviral2018
swimming time! #RaissaTwins 🍉🍉 Sronoknye tngok dorang nie
Assalamualaikum & selamat sejahtera❤ Nak beritahu berita gembira dekat pengguna & peminat setia AzN..💁🏻 Hq AzN sedang jalankan promosi harga runtuh sempena year end sale ye...😍👍🏻 Berikut adalah senarai harga : Promosi Y.E.S AZN‼ 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 AZN Body Cream: 1 botol : Rm30.90 (harga asal) grab 2 botol : Rm50 sahaja 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 AZN Puteri Lentik : 1 botol : Rm59.90 grab 2 botol : Rm85 sahaja 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Set combo: 1 ABC + 1 lentik = Rm70 sahaja 😱😱 Harga asal Rm90 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Tidak Termasuk Postage... Terlajak murah ni uols.. rugi yg xgrab time promo 😅😅 berminat blh wsp sis ya.. tq😘 http://www.wasap.my/60122730940/azn cream #viralmalaysia #krimkurus #raissatwins #perutbuncit #baazarpaknil #nakslim
ANAK CEPAT BOSAN BILA BELAJAR? TAK LAGI KALAU DENGAN EBOOKKU ISLAMIC ✨ . Satu satunya buku tekan bunyi kat dunia ni dalam versi english dan bahasa melayu! 😍 Mommy daddy yang pentingkan pendidikan anak sejak kecik wajib grab ebookku ni . . . Kenapa perlu ada ebookku ni? 👇🏼 . Membantu anak-anak membaca, mengenal ABC, nombor, warna, haiwan, buah buahan, asas-asas bacaan solat. Buku yang ada pendekatan dunia & akhirat. Doa in malay & arabic. Ada kids song. Anak-anak akan belajar melalui bunyi serta boleh mengira dan menulis lagi. Siap ada bunyi lagi tau mommy2. Kompom anak tak bosan 😍 . Ebookkku bukan hanya basic pembelajaran sahaja tapi hiburan pun ada dalam ebookku ni. Haaa best tak best? . . 📚Berminat hadiahkan EBOOKKU ISLAMIC IQ Special Edition untuk anak tersayang? . . ✔POS KE SELURUH MALAYSIA . ✔FREE GIFTS ✔DISKAUN 30% ✔WARRANTY SEBULAN . READYSTOCK AVAILABLE 😍 . Mommies nak order? WA mommy Aini ya👇🏻 📲019-5418391 📲019-5418391 📲019-5418391 . . #agentebookkubymommyhanakedah #ebookkuislamic #ebookkuislamicspecialedition #mommyhana #edutoys #edutoysislamic #ebookkubymommyhana #saynotogadget #anakbijak #anakbebasgadjet #edutoysmurah #ebookmurah #ebookkuislamicviral #viral #motifviral #ebookkedah #ebookkuse #ebookkuislamickedah #ebookmommyhanakedah #ebookmommyhanamurah #ebookmommyhanabestseller #RaissaTwins #mareamesabel #AafiyahKhalid #Yusoffiskandar #FarahLee
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
Good Morning ! 🍒 . Pagi pagi lagi sis dah lanje gambar founder Faraa Lip Butter @farahanimrazak demgan "baby baru" Cherry Velvet ! 😍 . Aummm ramai yang dm and whatsapp sis mai risik risik dak cherry ni heee sabau ya semuaa Cherry Velvet ni belum launch and @farahanimrazak belum mention harga lagi 🤗 kita sama sama tunggu ya launch dari mummy Raisa Twins ni 😘 . Pssttt stok Caramel Mint sis dah habis yaa tinggal Orchid Vanilla je tau 💋 tu pun stok dah semput 😷 . #faraalipbutter #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermelaka #authorizeddropship #dropshipduriantunggal #melaka #ayerkeroh #klebang #tescocheng #tescoperinggit #aeonbandaraya #raissatwins #sayajual #sayapakai #igshop #originalproduct #duriantunggal
Benteng sementara akhirnya digodam! Kena cepat2 buat permenant gate. #raissatwins
Esok ada postage. Jom join. CLEARANCE SALE! LAST DAY! Knitted baby leggings or tights 💕 Cepat cepat. Mur mur je! READY STOCK! LIMITED! Material: Comb cotton Size: 1-2yrs (48cm) | 2-3yrs (53cm) RM12 ONLY! Not include postage! To order, kindly DM or whatsapp 0177039937 or you may click the link at bio 👆🏻👆🏻 #babyleggingsmalaysia #babyleggingmurah #knittedbabyclothes #cutebabypants #babytightmurah #babytightmalaysia #babypantsmalaysia #babypantsmurah #murmurje #raissatwins #babyctdk #ctdkjunior #seluarbaby
@farahanimrazak pakai Faraalipbutter in Orchid Vanilla 😘 Cantik kan. Jom order cecepat ❤ . ✅FREE POSTAGE 📬 ✅FREE GIFT PALAZO👖 ✅FREE GIFT TUDUNG👗 ✅FREE GIFT FACE MASK 🌻 ✅FREE COD 🚙 ✅FREE TESTER💋 . 💄🍭Faraa Antioxidant Lip Butter Caramel Mint : RM55 💄🌷Faraa Aromatherapy Lip Butter Orchid Vanilla : RM55 . DM/Whatsapp +60113307 3983 . . COD available di tempat yang dinyatakan di bawah (👄FREE TESTER UNTUK COD): . 🌸KEDAH -Alor Setar -Gurun -Jitra -Pendang -Sg Petani -Yan . 🌸SHAH ALAM -Seksyen 7 -Uitm Shah Alam . 🌸BANGI -Bangi Sentral . 🌸PERLIS -Kangar . . Atau boleh dapatkan di Butik Vendor (👄FREE TESTER UNTUK CUSTOMER YANG WALK IN DI BUTIK VENDOR): . 🏡Luna Luna Vendors Boutique, Alor Setar, Kedah, @lunalunavendors (11 am - 8 pm) . 🏡Chamber of dream exclusive Boutique, Bangi Sentral, @Chamberofdream_bangisentral (10.30 am - 6pm) . 🏡Blinksouk Bazaar Boutique, Seksyen 7, Shah Alam, @blinksouk.bazaar (10.30 am - 9 pm) . . #sayajual #sayapakai #faraalipbutter #bazarpaknil #Meletop #arganoil #cod #faraalipbutteragents #farahanimrazak #testimoni #faraalipbuttershahalam #caramelmint #orchidvanilla #faraalipbutteralorsetar #faraalipbutterkedah #faraalipbuttervendor #freepostage #faraalipbutterbangi #faraalipbutterstokis #faraalipbutterperlis #raissatwins #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterfreegift #faraalipbuttersquad #lipbutter #mesrasolat #bibircantik #lipbalm #bibirpink #sobellalipmatteviral2018
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
RAHSIA SI MANJA TIDUR NYENYAK . Hi mommies, tahu tak baby anda tidur lebih lena atas tilam kekabu asli? . Jom baca kelebihan tilam kekabu💯 . 🎈Tidak menyimpan haba, bantal dan tilam kekabu akan sejuk. . 🎈Lembut dan mudah digebukan . 🎈Tahan lama, bertahun-tahun sampai bayi anda besar . 🎈Sangat baik menyokong tulang belakang bayi, postur badan bayi yang sempurna akan buat bayi lebih cergas . 🎈Kekabu kalis serangga seperti pepijat dan bakteria, kerana kekabu tidak menyimpan kelembapan . 🎈Kekabu sangat ringan, 7x lebih ringan dari kapas . Harap mommies semua boleh bertukar kepada tilam kekabu untuk kebaikan bayi anda❤ . Macam mana nak order? Whatsapp saya sekarang ya⏬ . http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 http://wasap.my/60199039612 . TQ mommies😊 . . #babymama_hq #dropshipsahbabymamahq #tilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #tilamkekabubayi #babyplaymat #babyblanket #bantalkekabu #settilambaby #babynest #instafamousmalaysia #cloudpillowmalaysia #tilamkekabumurah #tilam #kekabu #tilammurah #tilambabymurah #barutbaby #napkinbaby #bedungbaby #settilamkekabubayi #setberpantang #sitiaafiyah #ctdk #theyusufiskandar #raissatwins #terapiinstagram #sakabraya #ajimaura
Knitted baby leggings or tights 💕 READY STOCK! LIMITED! Material: Comb cotton Size: 1-2yrs (48cm) | 2-3yrs (53cm) RM12 ONLY! Not include postage! To order, kindly DM or whatsapp 0177039937 or you may click the link at bio 👆🏻👆🏻 #babyleggingsmalaysia #babyleggingmurah #knittedbabyclothes #cutebabypants #babytightmurah #babytightmalaysia #babypantsmalaysia #babypantsmurah #murmurje #raissatwins #babyctdk #ctdkjunior #seluarbaby
Knitted baby leggings or tights 💕 READY STOCK! LIMITED! Material: Comb cotton Size: 1-2yrs (48cm) | 2-3yrs (53cm) RM12 ONLY! Not include postage! To order, kindly DM or whatsapp 0177039937 or you may click the link at bio 👆🏻👆🏻 #babyleggingsmalaysia #babyleggingmurah #knittedbabyclothes #cutebabypants #babytightmurah #babytightmalaysia #babypantsmalaysia #babypantsmurah #murmurje #raissatwins #babyctdk #ctdkjunior #seluarbaby
Knitted baby leggings or tights 💕 READY STOCK! LIMITED! Material: Comb cotton Size: 1-2yrs (48cm) | 2-3yrs (53cm) RM12 ONLY! Not include postage! To order, kindly DM or whatsapp 0177039937 or you may click the link at bio 👆🏻👆🏻 #babyleggingsmalaysia #babyleggingmurah #knittedbabyclothes #cutebabypants #babytightmurah #babytightmalaysia #babypantsmalaysia #babypantsmurah #murmurje #raissatwins #babyctdk #ctdkjunior #seluarbaby
Salam Hujung Minggu ❤ . Haa nak keluar tu jangan lupa oles Faraa Lip Butter tauuu.. haa baru la on point giteww.. 💋 . Pstt stok Caramel Mint dah habis tauu.. Orchid Vanilla dah semput semput dah ni haaa.. baik grab sekarang tauu 🔥 . #faraalipbutter #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #faraalipbuttermelaka #authorizeddropship #dropshipduriantunggal #melaka #ayerkeroh #klebang #tescocheng #tescoperinggit #aeonbandaraya #raissatwins #sayajual #sayapakai #igshop #originalproduct #duriantunggal
next page →