#rakansepenjenayah

66,630 posts

Loading...
Med student by the day Dim light addict by the dawn #fairylights #penang #penangisland
Bangun pagi perut lapaq😭 Minum air dalam cawan☕ Kami nk habaq✌ Yang kami semua kawan😉 #pantunpelik #member #membersekepala #rakansepenjenayah #susahsenangbersama #setiakawan #gengmasukair
"I cheated myself, Like I knew I would, I told you I was trouble, You know that I'm no good." 🎧🤷🏻‍♂️🏙 . #nowplaying #youknowimnogood #reflection #shadowhunters #throwback
Mase semakin singkat adakah MISI dan VISI aku dapat mengapainya.mari sama2 kita nantikan #bangsajohor #igers #vsco #huawei #iphone6 #offshore #offshorelife #bmw #m3 #huaweip20pro #candid #ikutcarakita #rakansepenjenayah #kawaninstagram
Manusia kian berubah jika dihatinya ada insan yang bercambah, makin lemah dalam hidup makin resah dalam rebah. . Segalanya boleh terpisah jika lupa diasah, panah mudah terkena jika lupa terlihat tanah. . . . #ootd #potd #vscocam #vsco #vscomy #vscocam_my #rakansepenjenayah #themalaya_ig #thesmart_igers #ipostprecious #igersmalaysia #igersmalaya #igersepmu #igersmy #igfeedmenarik_ #peoplescreatives #hikayat_lensa #kita_wiggers #strictlymobilegraphy #mobilegraphy #iphonegraphy #malaysiaig
If you want something done, do it yourself, otherwise it’ll never get done. _________________________________________________ Nak share cerita pasal lost weight journey saya, walau pun belum capai target #misi70kg . Saya mula tekad untuk turun kan berat badan pada bulan 3 2018. Dulu niat saya nak lost weight pasal nak impress orang. Tapi saya sedar bila niat macam tu tak akan jadi . So saya tukar niat saya . Saya buat untuk diri saya sendiri bukan orang lain. From 107kg now dah 95kg ( naik 2kg lepas raya LoL) tapi its ok. Saya dah back on track dengan misi saya. Bila tengok orang lain boleh lost weight saya rasa tercabar. Jadi saya mula nekad untuk ubah diri saya. Apa sekali pun pesan dan semat dalam hati buat kasi jadi. Sebelum ni nak run pun tak mampu, Alhamdulillah sekarang dah mampu run jauh jauh walaupun slow pace. Btw All the best kepada mereka yang sedang dalam proses kurangkan berat badan. Jangan give up! _________________________________________________ Special thanks to my @coachnro dan @scouts.my sebab banyak ajar saya macam mana nak lost weight dengan betul. Doakan misi saya berjaya. _________________________________________________ #igersmalaysia #rakansepenjenayah #teamscouts #coachnro #abstraxjingga #scoutssemenyih #proudscouts #selfportrait
CIE 152 Khamis 12 Julai 2018 Gombak-Damansara-Bangi-Seremban Ingatkan dah tak jadi. Rupanya jadi. Turun pukul 10 pagi Sampai dalam pukul 10 malam. Cuma harapan nak jumpa durian tak tercapai. #EnginiusRayaChallenge #rakansepenjenayah #ikutcarakita #igersmalaya #igersnegeri #igers_kel #galeri_karya #igerskelate #galeri_serabut #projektempatan #my_genggua #projekrabak #projek_anarki #lensamy #igers_melayu #putraphers #szupics #igers_anakmelayu #awangmalaya #malaysianism #igers_khalifa #lensamy #framesempoi #crazy2look
Stands firm and endures *Tb aje*
Jika ditakdirkan berkenalan kerana Allah, Jika juga ditakdirkan sahanat kerana Allah, Andai ditakdirkan suatu hari nanti kita berpisah jauh, Janganlah lupa itu juga kerana ALLAH #laskar_cinta_seorag_penutut_ilmu #g26 #my_genggua #mylife #my_ig_lah #thesmart_igers #themalaya_ig #wow #wow_havoc #rakansepenjenayah #kawaninstagram #igersmalaysia #igersganu #ikutcarakita #visual #lensaremaja #remajagrapher #hdr #hdrphotography #iphonexphotography #iphotography #iphone6 #poklongshoot @amazingterengganu
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Andai kamu bisa aku tatap selalu, Pasti senang rasa hatiku. . #nightphotographybyareja . . P/s : Have a good weekend u ols. Kklong kena stat belaja terima knyataan keje sabtuday niihh..😣 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #ikutcarakita #igersmy #thesmart_igers #malaysianig #ig_malaysia_ #my_genggua #my_ig_lah #ic_wow #wow_havoc #gila_shot #wow_asia #themalaya_ig #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #rakansepenjenayah #bilakaklongberpuisi #sajak #puisi #writersofinstagram #night #lights #snapseed #iphoneonly
What you stand depends on where you sit. _________________________________________________ Mahameru in memory, May 2018 _________________________________________________ #igersmalaysia #rakansepenjenayah #ikutcarakita #my_ig_lah #hiking #hikingadventures #mahameru3676mdpl #bromo #indonesiamountain #gununghub
Guys raya da nak habis. 😔 takde jamuan raya da lepas ni.. Sob sob😭😭 hahaha.. Takleh nak gemuk la jamuan raya da habis😅 #vsco #rakansepenjenayah #igers #instgram
Thank you Allah for giving us the opportunity to make today better than yesterday.
Daddy? 👦🏼
Life is not measured by the number of breaths we take. But by the moments that take our breath away. _________________________________________________ Mahameru in memory, May 2018 _________________________________________________ #igersmalaysia #rakansepenjenayah #ikutcarakita #my_ig_lah #hiking #hikingadventures #mahameru3676mdpl #indonesiamountain #gununghub
Raya Oscent + Rumet. Ahad 8 Julai 2018 10.00 am - 10.30 pm Mula-mula plan 4 rumah je. Then lepas dah masuk rumah Hadi. Plan terus berubah. Masa drag. And the rest is history. Hahaha Kalep kata 5 rumah in a day is too much lah. Rumah last tu dah xleh nak makan dah. #EnginiusRayaChallenge #rakansepenjenayah #ikutcarakita #igersmalaya #igersnegeri #igers_kel #galeri_karya #igerskelate #galeri_serabut #projektempatan #my_genggua #projekrabak #projek_anarki #lensamy #igers_melayu #putraphers #szupics #igers_anakmelayu #awangmalaya #malaysianism #igers_khalifa #lensamy #framesempoi #crazy2look
"How can I decide what's right When you're clouding up my mind? I can't win your losing fight All the time." 🎧🌆🏀 . #nowplaying #goldenhour #decode #twilight #dusk
The shadow was only a small and passing thing, there was light and high beauty forever beyond its reach. J. R. R. Tolkein #ikutcarakita   #strictlymobilegraphy #my_genggua #igersmalaya #igersxunite #igersFreedomShoot #twt_insta #justbadagok
next page →