#ramadhankareem

505,167 posts

Loading...
AlQuran Tagging HOT DEALS! READY STOCK!! . Setelah ramai yang request nak alquran tagging...akhirnya Alhamdulillah3x Allah mudahkan . Bagi menyambut Ramadhan yang bakal tiba, al Quran ini dikeluarkan bagi membantu sahabat di luar sana memahami & mendalami indahnya ALQURAN & pujukan Allah melalui kalamNya . Anda sedih? Anda tertekan? Inginkan jodoh soleh/ah? Ingin disayangi? . Allah pujuk melalui kalam-kalamNya . & kami tagging semuanya untuk sahabat . . Ianya READY STOCK ๐Ÿค— . Apa yang best sangat dengan alquran ni? . โœ”๏ธLebih 100 tagging yang sudah bertanda โœ”๏ธMalah ada doa/doa pilihan dalam tagging tersebut โœ”๏ธ Ada pembahagian juzuk juga . Yang paling best! Sahabat boleh pilih warna alquran, jenis mana & saiz apa & kami bantu tagging untuk sahabat . Tetapi valid untuk ALQURAN MAGNET sahaja ๐Ÿ˜Š . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60111 7607204 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGINGโ€ di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuran #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #RaudhahBookstore
[ ALHAMDULILLAH DAH SAMPAI ] . ๐Ÿ“ฟ Ingin tagging al quran sendiri? ๐Ÿ“ฟ Ingin dapatkan al quran yang dah siap tagging? ๐Ÿ“ฟ Hubungi kami sekarang, stok sangat limitedddd! . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60168071737 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGING SAHABAT AT TAQWA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabatAtTaqwa #SahabatAtTaqwaBUDDIES #TEAMSahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranPelangi #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #Empayar
NEWโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . 5 warna dengan design terbaru . Jom pilih warna kesukaan andaโ˜บ๏ธ . Semua sudah siap tag . Raihan A6: ๐Ÿ”Saiz mini ๐Ÿ”Sesuai untuk remaja ๐Ÿ”Sesuai untuk pelajar (primary, secondary & universiti) ๐Ÿ”Mudah di bawa ke mana-mana ๐Ÿ”Pelbagai pilihan warna . Stok sangat laju Berminat? . . Harga RM95 exc postage Pos sm RM8 ss RM13 . . Cara Tempahan : . . Whatsapp +60182960511/tekan link di bio . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRabbani #AlQuranRaihan #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #SelamatHariRaya #MaafZahirDanBatin
Beliau beli Alquran terjemahan Bahasa Inggeris dari @mphclick sebab nak perbaiki penguasaan Bahasa Inggeris. Beliau beli set tagging dari @rak.bibliophile sebab nak mudah nak cari ayat pilihan/tadabbur. . Kuasai bahasa dapat, pahala baca Alquran dapat, jimat masa pun dapat. . Beliau untung, kami pun untung. Eh eh. . . ๐Ÿ“ฟ Anda ingin tagging al quran sendiri? ๐Ÿ“ฟ Ingin dapatkan al quran yang dah siap tagging? ๐Ÿ“ฟ Hubungi kami sekarang, stok sangat limitedddd! . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-6452383 (link di bio @rak.bibliophile ) - http://www.wasap.my/60136452383/Tagging - COD #TAMANKOTAJAYA , #KOTATINGGI & #u11 , #BukitBandaraya , #ShahAlam COD #UTM @nurbookcloset . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGING SAHABAT AT TAQWA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . .#SahabatAtTaqwa #SahabatAtTaqwaBUDDIES #TEAMSahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranPelangi #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #SahabatEnuur #SetTagging #QuranTagging
Transformasi Tahun Baru mmg Awesome! Nilah antara Pemenang daripada Program kami bulan April lepas! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Sebenarnya nk turun berat badan ini senang shj kalau Ada ๐Ÿ‘‰coach yg Pantau ๐Ÿ‘‰ilmu dari coach setiap hari ๐Ÿ‘‰group support dari Kawan2 yg sgt positive dan berjaya turun berat ๐Ÿ‘‰Meal Plan disediakan . Pendaftaran #cabaranturunberatbadan30hari untuk intake BULAN JUN dibuka Sekarang KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Powerโค๏ธFit Malaysia . . Coach Iliana๐Ÿ“ฒ01116424857 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap . . Coach sendiri turun berat 44kg dalam masa kurang dari 1 tahun! . #kurustanpaberlapar #masakapahariini #MAHN #lunchdiet #masakwithpassion #resepidiet #resepimudah #resepi #eatcleankl #dietatkins #dietkalori #dietnasi #dietherbalife #kebayaraya #kurusraya #raya2018 #tipsdiet #dietlicious #ezdiet #makananpantang #kuruscepat #turun5kgsebulan #ramadhan2018 #fvraya2018 #pru14 #ramadhankareem #isteriuntukdiiktiraf #fv #affsuzukicup18
HATI HATI DENGAN MINUMAN MANIS DAN BERKARBONAT . Dengan meninggalkan minuman manis dan berkarbonat dapat membantu anda menurunkan berat badan dengan mudah serta digantikan dengan amalan meminum air kosong. Pengambilan air kosong sangat baik untuk meningkatkan tahap metabolisme dalam badan dan menyikirkan toksin dalam badan. . Jom SHARE dan TAG kawan-kawan anda.. . . KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Powerโค๏ธFit Malaysia . Coach Iliana๐Ÿ“ฒ01116424857 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap . . Coach Pemakanan , 2 tahun lalu turun berat 44kg dalam masa kurang dari 1 tahun kekal berat ideal . #kurustanpaberlapar #jomkurus #masakapahariini #MAHN #lunchdiet #masakwithpassion #resepidiet #resepimudah #resepi #eatcleankl #dietatkins #dietkalori #dietnasi #dietherbalife #kurussebelumraya #kebayaraya #kurusraya #raya2018 #tipsdiet #dietlicious #ezdiet #makananpantang #kuruscepat #turun5kgsebulan #ramadhan2018 #fvraya2018 #pru14 #ramadhankareem
[ TERIMA KASIH ATAS FREEGIFT YANG BANYAK DAN CANTIK ๐ŸŒท] . ๐Ÿ“ฟ Ingin tagging al quran sendiri? ๐Ÿ“ฟ Ingin dapatkan al quran yang dah siap tagging? ๐Ÿ“ฟ Hubungi kami sekarang, stok sangat limitedddd! . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013-6452383 (link di bio @rak.bibliophile ) - http://www.wasap.my/60136452383/Tagging - COD #TAMANKOTAJAYA , #KOTATINGGI & #u11 , #BukitBandaraya , #ShahAlam COD #UTM @nurbookcloset . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGING SAHABAT AT TAQWA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . .#SahabatAtTaqwa #SahabatAtTaqwaBUDDIES #TEAMSahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranPelangi #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #SahabatEnuur #SetTagging #QuranTagging
Reborn .. ๐Ÿ’œ . ~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #purple . . When ur heart is hurt Be silent .. . . . . Just .. Raise ur hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . informasi dan pemesanan : WA 085796490300 . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift
Reborn .. ๐Ÿ’œ . ~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #purple . . When ur heart is hurt Be silent .. . . . . Just .. Raise ur hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . informasi dan pemesanan : WA 085796490300 . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift
Reborn .. ๐Ÿ’œ . ~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #purple . . When ur heart is hurt Be silent .. . . . . Just .. Raise ur hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . informasi dan pemesanan : WA 085796490300 . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift
"Saya nak cari quran kecikยฒ ja, MUDAH BAWA, ada tak โ“โ“โ“" . . Mestilah ADA. Kami memang RECOMMEND AL-QURAN HUMAIRA bersaiz A6 ni, kecik dan MUDAH DIBAWA ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Lima pilihan warna PIKAT MATA โœ”HIJAU โœ”MERAH โœ”PURPLE โœ”PINK โœ”HITAM . Selain itu, lengkap dengan : . โ‡’ Asbabun Nuzul โ‡’ Asmaul Husna โ‡’ Hadith Sahih โ‡’ Kod Tajwid Bewarna โ‡’ Terjemahan Bahasa Malaysia โ‡’ Resan Uthmani Bahasa Melayu . Lagi apa yang BESTโ“ . โœ” Mudah di bawa ke mana-mana . โœ” Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI . โœ” Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. . โœ” Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. . . โœ”COVER AL QURAN adalah soft cover dengan warna yang MENARIK. . . . . BESTโ€ฆSESUAI SGT2 JIKA;- . ๐Ÿ’“dijadikan hadiah buat adik beradik. ๐Ÿ’“HANTARAN @ hadiah untuk pengantin. ๐Ÿ’“SURPRISE hadiah kepada pasangan. ๐Ÿ’“buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik. ๐Ÿ’“untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60138708711 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN SOFT COVER" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuran #AlQuranTajwidBerwarna
Alhamdulillah sudah 6,4% . โœ’๏ธ Update Donasi Wakaf Kantor Yayasan Yufid Network - #2019_Yufid_Ganti_Kantor . Bismillah was shalatu was salamu โ€˜ala Rasulillah, wa baโ€™du. . Hari: Senin, 19 Ramadhan 1439 H/4 Juni 2018 Waktu: 12.30 WIB . Kebutuhan Total: Rp3.500.000.000,00 Donasi yang Masuk: Rp239.781.384,24 Kekurangan: Rp3.260.218.615,76 . Alhamdulillah alladzi bi ni'matihi tatimmush shalihat. Jazahumullahu khairan. . #2019_Yufid_Ganti_Kantor . Kami membuka kesempatan wakaf untuk pendirian kantor permanen Yufid. . Insyaallah dalam waktu dekat, Yayasan Yufid Network akan membeli lahan berikut bangunan rumah untuk kantor baru. Luas tanah 615 m2 dan luas bangunan 500 m2. . Tempatnya di Jl. Kaliurang km 8 โ€“ Jl. Damai, Gg. Sumberan 2 Sleman Yogyakarta (2 km dari kantor sebelumnya). . Dengan total nilai sebanyak Rp3,5 Miliar. . Kami menerima wakaf dari bapak ibu dengan nominal seberapapun. . Semoga menjadi amal jariyah bagi Anda. . Donasi bisa dikirim melalui rekening berikut. . โ€ข BNI SYARIAH: 0381.346.658 a.n. YUFID NETWORK YAYASAN โ€ข BANK SYARIAH MANDIRI: 7086.882.242 a.n. YAYASAN YUFID NETWORK โ€ข atau melalui Paypal: finance@yufid.org . *Untuk mempermudah laporan keuangan, tambahkan 3 angka unik terakhir setiap mau donasi, dengan angka: 119 . Contoh: Rp500.119,00 . Bagi para donatur wakaf dimohon untuk konfirmasi ke nomor: 0877-3839-4989 . Dengan format konfirmasi berikut. . Nama donatur/wakaf/nominal donasi/nama bank . Contoh: Abdullah/wakaf/5.000.119/BNI Syariah . Semoga Allah menerima amal jariyah kita semua. . Info lebih lanjut: http://bit.ly/WakafYufid2019 . Mohon bantu sebarluaskan. Barakallahu fiikum. #reminder #selfreminder #donasi #wakaf #kantor #berkah #sedekah #ramadhan #bulanramadhan #puasaramadhan #ramadhanmubarak #ramadhankareem #ramadhanberkah #ramadhan2018 #ramadhan1439h #amaljariyah #islamituindah #yufid #yufidstore #yufidtv
Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. . Bismillah.. Sadarkan aku Ya Allah, agar aku senantiasa tetap berharap hanya kepadaMu, agar Engkau menjadi tempat satu-satunya untukku memohon...๐Ÿ˜‡ . Salam Tahajud n Happy PayTren ๐Ÿ˜Š . . Aktifasi PayTren WA : 085226367111 . . #HijrahBaper ย #hijrah #hijrahbawaperubahan #pemudahijrah ย  #wanitasaleha #KajianIslam #IndonesiaTanpaPacaran #akhwaty_hijrah #ustadzabdulsomad #hadits #usthananattaki ย ย #nasehatdiri #dakwahvisual ย #dakwahislamid ย #ramadhankareem #sahabatsurga #aswaja #indonesiabertauhid #ustadzsubhanbawazier #bukuislami #taubatters ย  #dakwahjomblo #ikhwan #akhwat #pemudahijrah #paytren #daftarpaytren_085226367111 #Juhiroh_PayTren #WA085226367111
Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. . Bismillah.. Sadarkan aku Ya Allah, agar aku senantiasa tetap berharap hanya kepadaMu, agar Engkau menjadi tempat satu-satunya untukku memohon...๐Ÿ˜‡ . Salam Tahajud n Happy PayTren ๐Ÿ˜Š . . Aktifasi PayTren WA : 085226367111 . . #HijrahBaper ย #hijrah #hijrahbawaperubahan #pemudahijrah ย  #wanitasaleha #KajianIslam #IndonesiaTanpaPacaran #akhwaty_hijrah #ustadzabdulsomad #hadits #usthananattaki ย ย #nasehatdiri #dakwahvisual ย #dakwahislamid ย #ramadhankareem #sahabatsurga #aswaja #indonesiabertauhid #ustadzsubhanbawazier #bukuislami #taubatters ย  #dakwahjomblo #ikhwan #akhwat #pemudahijrah #paytren #daftarpaytren_085226367111 #Juhiroh_PayTren #WA085226367111
#Repost @ilham_khaqiqy โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Mohon maaf lahir dan batin ๐Ÿ™‰ Romadhon its so fast ๐Ÿ™€ - - - - - - - #akhirramadhan #eidmubarak #idulfitri #ramadhan2018 #holiday #streetphotography #muslim #lepak #ramadhankareem #Habibi ๐Ÿ˜ป
Alhamdulillah sudah 7,2% . โœ’๏ธ Update Donasi Wakaf Kantor Yayasan Yufid Network - #2019_Yufid_Ganti_Kantor . Bismillah was shalatu was salamu โ€˜ala Rasulillah, wa baโ€™du. . Hari: Selasa, 20 Ramadhan 1439 H/5 Juni 2018 Waktu: 09:20 WIB . Kebutuhan Total: Rp3.500.000.000,00 Donasi yang Masuk: Rp271.067.029,24 Kekurangan: Rp3.228.932.970,76 . Alhamdulillah alladzi bi ni'matihi tatimmush shalihat. Jazahumullahu khairan. . #2019_Yufid_Ganti_Kantor . Kami membuka kesempatan wakaf untuk pendirian kantor permanen Yufid. . Insyaallah dalam waktu dekat, Yayasan Yufid Network akan membeli lahan berikut bangunan rumah untuk kantor baru. Luas tanah 615 m2 dan luas bangunan 500 m2. . Tempatnya di Jl. Kaliurang km 8 โ€“ Jl. Damai, Gg. Sumberan 2 Sleman Yogyakarta (2 km dari kantor sebelumnya). . Dengan total nilai sebanyak Rp3,5 Miliar. . Kami menerima wakaf dari bapak ibu dengan nominal seberapapun. . Semoga menjadi amal jariyah bagi Anda. . Donasi bisa dikirim melalui rekening berikut. . โ€ข BNI SYARIAH: 0381.346.658 a.n. YUFID NETWORK YAYASAN โ€ข BANK SYARIAH MANDIRI: 7086.882.242 a.n. YAYASAN YUFID NETWORK โ€ข atau melalui Paypal: finance@yufid.org . *Untuk mempermudah laporan keuangan, tambahkan 3 angka unik terakhir setiap mau donasi, dengan angka: 119 . Contoh: Rp500.119,00 . Bagi para donatur wakaf dimohon untuk konfirmasi ke nomor: 0877-3839-4989 . Dengan format konfirmasi berikut. . Nama donatur/wakaf/nominal donasi/nama bank . (Contoh: Abdullah/wakaf/5.000.119/BNI Syariah) . Semoga Allah menerima amal jariyah kita semua. . Info lebih lanjut: http://bit.ly/WakafYufid2019 . Mohon bantu sebarluaskan. Barakallahu fiikum. #reminder #selfreminder #donasi #wakaf #kantor #berkah #sedekah #ramadhan #bulanramadhan #puasaramadhan #ramadhanmubarak #ramadhankareem #ramadhanberkah #ramadhan2018 #ramadhan1439h #amaljariyah #islamituindah #yufid #yufidstore #yufidtv
New Video: Aamad-e-Mehdi Qur'an Se Sabit | By His Holiness Younus AlGohar The advent of Imam Mehdi proven in the light of the Koran by HH Younus AlGohar Watch the live recordings of these lectures every day atย 22:00 ย GMT at:ย http://www.younusalgohar.com Can't access this video? Watch it on Daily Motion:ย  http://www.dailymotion.com/mehdifound... Listen to this speech on the go with SoundCloud: https://soundcloud.com/younusalgohar/ --- New monthly publications! The True Mehdi Magazine: http://www.thetruemehdi.com/ Messiah Herald Magazine: http://messiahherald.com/ #imammehdi #quran #moon #sun #holyblackstone #proof #Mehdi #imammehdi #ramadan2017 #ramadan #ramzan #ramadhankareem #love #speech #lecture #alratv #YounusAlGohar #Islam #muslims #prophetmuhammad #advent
DOA LAILATUL QADAR . Dari โ€˜Aisyah -radhiyallahu โ€˜anha-, ia berkata, . โ€œAku pernah bertanya pada Rasulullah -shallallahu โ€˜alaihi wa sallam-, jika saja ada suatu hari yang aku tahu bahwa malam tersebut adalah lailatul qadar, lantas apa doa yang mesti kuucapkan?โ€. . Jawab Rasulullah -shallallahu โ€˜alaihi wa sallam-, . โ€œBerdoโ€™alah: . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุฅูู†ูŽู‘ูƒูŽ ุนูŽูููˆูŒู‘ . ALLAHUMMA INNAKA 'AFUWWUN . "Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf . ุชูุญูุจูู‘ ุงู„ู’ุนูŽูู’ูˆูŽ . TUHIBBUL 'AFWA . mencintai maaf . ููŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ูู‘ู‰ . FA'FU 'ANNII . maka maafkanlah aku". . (HR. Tirmidzi No. 3513 dan Ibnu Majah No. 3850. al-Hafizh Abu Thahir mengatakan bahwa hadits ini shahih) * MASIH CARI ARTIKEL ISLAM DI GOOGLE? . Yuk, cari di Yufid.com (Search Engine Islam) saja. Insyaallah lebih menenangkan hati! . Berbagai website Islam dalam 3 bahasa (Indonesia, Inggris, dan Arab) kami kumpulkan, kami periksa dan kami sortir satu per satu, kemudian kami susun dan masukkan ke dalam teknologi mesin pencari Google yang sangat canggih. Hasilnya bisa Anda lihat di Yufid.com. Cobalah dan rasakan manfaatnya. * YUK, FOLLOW SOSIAL MEDIA YUFID.TV LAINNYA UNTUK MENDAPATKAN UPDATE VIDEO TERBARU! Fabebook: https://www.facebook.com/Yufid.TV/ Instagram: https://www.instagram.com/yufid.tv/ Telegram: https://telegram.me/yufidtv Yufid.TV Official Website: http://yufid.tv * YUK, DUKUNG YUFID.TV! Yuk, dukung dengan belanja di Yufid Store: http://yufidstore.com * DONASI UNTUK VIDEO DAKWAH DAPAT DISALURKAN KE: . BNI SYARIAH 0381.346.658 a.n. YUFID NETWORK YAYASAN . BANK SYARIAH MANDIRI 7086.882.242 a.n. YAYASAN YUFID NETWORK . Paypal: finance@yufid.org . NB: Rekening di atas adalah rekening khusus donasi Yufid Network, jadi Anda tidak perlu konfirmasi setelah mengirimkan donasi. Cukup tuliskan keterangan donasi pada saat Anda transfer. . Link catatan penerimaan donasi Yufid Network selama ini dapat Anda lihat di: https://goo.gl/y7o7Se #reminder #doa #lailatulqadar #renungan #muhasabahdiri #maaf #cinta #ramadhan #ramadhankareem #bulanramadhan #ramadhanberkah #ramadhanmubarak #hadits #islamicquotes #dakwah #islamituindah #islam #yufid #yufidstore #yufidtv
Cukup 100 ribu untuk Pembebasan Kantor Yufid . Bismillah. . Alhamdulillah, untuk Ramadhan kali ini, jumlah pengunjung web konsultasisyariah.com telah menembus angka 100 ribu per hari. . Sementara Yufid juga mengembangkan situs media belajar lainnya, seperti pengusahamuslim.com yang khusus menyajikan artikel masalah muamalah, kisahmuslim.com menyajikan kisah riil yang menggugah jiwa, dan masih banyak lagi. . Anda pun bisa terlibat untuk turut mendapatkan pahala menyebarkan kebaikan melalui semua media itu. Cukup hanya dengan donasi 100 ribu saja dan dana ini akan kami wujudkan dalam bentuk wakaf bangunan fisik kantor Yufid. . Jika ada 30% saja dari total pengunjung ikut berdonasi, berarti potensi donasi yang bisa dikumpulkan 30.000 x 100.000 = 3M. . Dengan demikian, semoga Anda turut mendapatkan sekian persen pahala dari upaya Yufid menyebarkan kebaikan di masyarakat melalui semua situs Yufid. . Kami membuka kesempatan wakaf untuk pendirian kantor permanen Yufid. . Insyaallah dalam waktu dekat, Yayasan Yufid Network akan membeli lahan berikut bangunan rumah untuk kantor baru. Luas tanah 615 m2 dan luas bangunan 500 m2. . Tempatnya di Jl. Kaliurang km 8 โ€“ Jl. Damai, Gg. Sumberan 2 Sleman Yogyakarta. . Dengan total nilai sebanyak Rp3,5 Miliar. . Kami menerima wakaf dari bapak ibu dengan nominal seberapapun. . Semoga menjadi amal jariyah bagi Anda. . Donasi bisa dikirim melalui rekening berikut. . โ€ข BNI SYARIAH: 0381.346.658 a.n. YUFID NETWORK YAYASAN โ€ข BANK SYARIAH MANDIRI: 7086.882.242 a.n. YAYASAN YUFID NETWORK โ€ข atau melalui Paypal: finance@yufid.org . *Untuk mempermudah laporan keuangan, tambahkan 3 angka unik terakhir setiap mau donasi, dengan angka: 119 . Contoh: Rp500.119,00 . Bagi para donatur wakaf dimohon untuk konfirmasi ke nomor: 0877-3839-4989 . Dengan format konfirmasi berikut. . Nama donatur/wakaf/nominal donasi/nama bank . Contoh: Abdullah/wakaf/5.000.119/BNI Syariah . Mohon bantu sebarluaskan. Barakallahu fiikum. #reminder #selfreminder #donasi #wakaf #kantor #berkah #sedekah #ramadhan #bulanramadhan #puasaramadhan #ramadhanmubarak #ramadhankareem #ramadhanberkah #ramadhan2018 #ramadhan1439h #amaljariyah #islamituindah #yufid #yufidstore
DOA SAAT SAFAR, DOA YANG MUSTAJAB . Saudaraku yang dirahmati Allah, manfaatkanlah waktu ketika Engkau bersafar untuk banyak memohon segala kemudahan dari Allah ta'ala. . Jangan lupa doakan atas kebaikan diri, dijauhkan dari kejelekan diri, begitu pula doakan kebaikan bagi istri, anak, orang tua, kerabat dan saudara muslim lainnya. . Dzikir yg bisa diamalkan agar safar jadi lebih berkah: . ุณูุจู’ุญูŽุงู†ูŽ ุงู„ู‘ูŽุฐูู‰ ุณูŽุฎู‘ูŽุฑูŽ ู„ูŽู†ูŽุง ู‡ูŽุฐูŽุง ูˆูŽู…ูŽุง ูƒูู†ู‘ูŽุง ู„ูŽู‡ู ู…ูู‚ู’ุฑูู†ููŠู†ูŽ ูˆูŽุฅูู†ู‘ูŽุง ุฅูู„ูŽู‰ ุฑูŽุจู‘ูู†ูŽุง ู„ูŽู…ูู†ู’ู‚ูŽู„ูุจููˆู†ูŽ . SUBHANALLADZII SAKH-KHORO LANAA HADZAA WA MAA KUNAA LAHU MUQRINIIN WA INNAA ILAA ROBBINAA LAMUN-QOLIBUUN . "Mahasuci Allah yg telah menundukkan untuk kami kendaraan ini, padahal kami sebelumnya tidak mempunyai kemampuan untuk melakukannya, dan sesungguhnya hanya kepada Rabb kami, kami akan kembali". . (QS. az-Zukhruf [43]: 13-14) . ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุฅูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ููู‰ ุณูŽููŽุฑูู†ูŽุง ู‡ูŽุฐูŽุง ุงู„ู’ุจูุฑู‘ูŽ ูˆูŽุงู„ุชู‘ูŽู‚ู’ูˆูŽู‰ ูˆูŽู…ูู†ูŽ ุงู„ู’ุนูŽู…ูŽู„ู ู…ูŽุง ุชูŽุฑู’ุถูŽู‰ . ALLAHUMMA INNAA NAS'ALUKA FII SAFARINAA HADZAAL BIRRO WAT TAQWA WA MINAL 'AMALI MAA TARDHOO . "Ya Allah, sesungguhnya kami memohon kepada-Mu kebaikan, taqwa dan amal yang Engkau ridhai dlm perjalanan kami ini. . ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ู‡ูŽูˆู‘ูู†ู’ ุนูŽู„ูŽูŠู’ู†ูŽุง ุณูŽููŽุฑูŽู†ูŽุง ู‡ูŽุฐูŽุง ูˆูŽุงุทู’ูˆู ุนูŽู†ู‘ูŽุง ุจูุนู’ุฏูŽู‡ู . ALLAHUMMA HAWWIN 'ALAINAA SAFARONAA HADZAA WATHWI 'ANNA BU'DAHU . Ya Allah mudahkanlah perjalanan kami ini, dekatkanlah bagi kami jarak yg jauh. . ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุฃูŽู†ู’ุชูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงุญูุจู ููู‰ ุงู„ุณู‘ูŽููŽุฑู ูˆูŽุงู„ู’ุฎูŽู„ููŠููŽุฉู ููู‰ ุงู„ุฃูŽู‡ู’ู„ู . ALLAHUMMA ANTASH SHOOHIBU FIS SAFAR WAL KHOLIIFATU FIL AHLI . Ya Allah, Engkau adalah rekan dlm perjalanan dan pengganti di tengah keluarga. . ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุฅูู†ู‘ูู‰ ุฃูŽุนููˆุฐู ุจููƒูŽ ู…ูู†ู’ ูˆูŽุนู’ุซูŽุงุกู ุงู„ุณู‘ูŽููŽุฑู ูˆูŽูƒูŽุขุจูŽุฉู ุงู„ู’ู…ูŽู†ู’ุธูŽุฑู ูˆูŽุณููˆุกู ุงู„ู’ู…ูู†ู’ู‚ูŽู„ูŽุจู ููู‰ ุงู„ู’ู…ูŽุงู„ู ูˆูŽุงู„ุฃูŽู‡ู’ู„ู . ALLAHUMMA INNII A'UUDZUBIKA MIN WA'TSAA-IS SAFARI WA KAABATIL MANZHORI WA SUU-IL MUNQOLABI FIL MAALI WAL AHLI . Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari kesukaran perjalanan, tempat kembali yg menyedihkan, dan pemandangan yg buruk pada harta dan keluarga". . (HR. Muslim No. 1342) . www.rumaysho.com #doa #mustajab #mudik #safar #pulangkampung #lebaran #idulfitri #ramadhan #ramadhankareem #ramadhanmubarak #dakwah #islamituindah #islam #yufid #yufidstore #yufidtv
New Video: Aamad-e-Mehdi Qur'an Se Sabit | By His Holiness Younus AlGohar The advent of Imam Mehdi proven in the light of the Koran by HH Younus AlGohar Watch the live recordings of these lectures every day atย 22:00 ย GMT at:ย http://www.younusalgohar.com Can't access this video? Watch it on Daily Motion:ย  http://www.dailymotion.com/mehdifound... Listen to this speech on the go with SoundCloud: https://soundcloud.com/younusalgohar/ --- New monthly publications! The True Mehdi Magazine: http://www.thetruemehdi.com/ Messiah Herald Magazine: http://messiahherald.com/ #imammehdi #quran #moon #sun #holyblackstone #proof #Mehdi #imammehdi #ramadan2017 #ramadan #ramzan #ramadhankareem #love #speech #lecture #alratv #YounusAlGohar #Islam #muslims #prophetmuhammad #advent
[ CANTIK & MUDAH ; BELIAU DAH TAGGING AL QURAN SENDIRI, KALIAN BILA LAGI?? ] . . Sahabat ni, beliau beli #SetTaggingAlQuran sahaja. . . Al Quran tu al quran kepunyaan beliau sendiri. ๐Ÿ˜Š . . Dan Alhamdulillah, beliau dah jaya buat tagging Al Quran sendiri. . . Mudah bukan. Bukan sahaja mudah, cantik. Dan paling penting, sambil2 kita buat tagging, kita boleh menghayati lagi Ayat Al Quran tersebut. . . Dapat kan sekarang #SetTaggingAlQuran . . ๐Ÿ“ฟ Ingin tagging al quran sendiri? ๐Ÿ“ฟ Ingin dapatkan al quran yang dah siap tagging? ๐Ÿ“ฟ Hubungi kami sekarang, stok sangat limitedddd! . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60111 7607204 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK SET TAGGING SAHABAT AT TAQWA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . #SahabatAtTaqwa #SahabatAtTaqwaBUDDIES #TEAMSahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranPelangi #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #Empayar #ImpianJalanan #KernaSyurgaBukanPercuma3 #TerbangTinggi #HikayatPuteraTanpaNama #RaudhahBookstore
Alhamdulillah sudah 19,7% . โœ’๏ธ Update Donasi Wakaf Kantor Yayasan Yufid Network . Bismillah was shalatu was salamu โ€˜ala Rasulillah, wa baโ€™du. . Hari: Selasa, 27 Ramadhan 1439 H/4 Juni 2018 . Kebutuhan Total: Rp3.500.000.000,00 Donasi Yang Masuk: Rp.688.304.903,24 Kekurangan: Rp2.811.695.096,76 . Jazahumullahu khairan. . Ada sebuah amalan yang pundi-pundi pahalanya mengalir saat kita sibuk bekerja, tertidur lelap bahkan saat kita sudah meninggal dunia. Dia adalah amal jariyah. . Sobat Yufid, selama ini markas Yayasan Yufid Network masih berdiri di atas lahan kontrakan. . Namun atas karunia Allah, perkembangan Yufid semakin pesat, kegiatan-kegiatan juga semakin padat dan kebutuhan dakwah yang semakin banyak. . Maka dengan adanya kantor permanen adalah sebuah keniscayaan dan menjadi kebutuhan yang sangat mendesak sekali. . Untuk itu, kami membuka kesempatan wakaf untuk pendirian kantor permanen Yufidโ€ฆ . Insyaallah dalam waktu dekat, Yayasan Yufid Network akan membeli lahan berikut bangunan rumah untuk kantor baru. Luas tanah 615 m2 dan luas bangunan 500 m2. . Tempatnya di Jl. Kaliurang km 8 โ€“ Jl. Damai, Gg. Sumberan 2 Sleman Yogyakarta. . Dengan total nilai sebanyak Rp3,5 Miliar. . Kami menerima wakaf dari bapak ibu dengan nominal seberapapun. . Semoga menjadi amal jariyah bagi Anda. . Donasi bisa dikirim melalui rekening berikut. . โ€ข BNI SYARIAH: 0381.346.658 a.n. YUFID NETWORK YAYASAN โ€ข BANK SYARIAH MANDIRI: 7086.882.242 a.n. YAYASAN YUFID NETWORK โ€ข atau melalui Paypal: finance@yufid.org . *Untuk mempermudah laporan keuangan, tambahkan 3 angka unik terakhir setiap mau donasi, dengan angka: 119 . Contoh: Rp500.119,00 . Bagi para donatur wakaf dimohon untuk konfirmasi ke nomor: 0877-3839-4989 . Dengan format konfirmasi berikut. . Nama donatur/wakaf/nominal donasi/nama bank . Contoh: Abdullah/wakaf/5.000.119/BNI Syariah . Mohon bantu sebarluaskan. Barakallahu fiikum. . Read more http://bit.ly/WakafYufid2019 #reminder #selfreminder #donasi #wakaf #kantor #berkah #sedekah #ramadhan #bulanramadhan #puasaramadhan #ramadhanmubarak #ramadhankareem #ramadhanberkah #ramadhan2018 #ramadhan1439h #amaljariyah #islamituindah #yufid #yufidstore #yufidtv
[ TERIMA KASIH ATAS FREEGIFT YANG BANYAK DAN CANTIK ๐ŸŒท] . ๐Ÿ“ฟ Ingin tagging al quran sendiri? ๐Ÿ“ฟ Ingin dapatkan al quran yang dah siap tagging? ๐Ÿ“ฟ Hubungi kami sekarang, stok sangat limitedddd! . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60173710298 (link di bio @nurbookcloset ) . http://www.wasap.my/60173710298 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN TAGGING SAHABAT AT TAQWA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . .#SahabatAtTaqwa #SahabatAtTaqwaBUDDIES #TEAMSahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranPelangi #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #SahabatEnuur #SetTagging #QuranTagging
Doa Melembutkan Hati. 1โƒฃ. Taa' Haa. 2โƒฃ. Kami tidak menurunkan Al-Quran kepadamu (wahai Muhammad) supaya engkau menanggung kesusahan. 3โƒฃ. Hanya untuk menjadi peringatan bagi orang-orang yang takut melanggar perintah Allah. 4โƒฃ. (Al-Quran) diturunkan dari (Tuhan) yang menciptakan bumi dan langit yang tinggi. 5โƒฃ. Iaitu (Allah) Ar-Rahman, yang bersemayam di atas Arasy. . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #bookwormonline
Indahnya Al Quran Terjemahan BerTagging Eksklusif Wanita. Hadiah untuk wanita-wanita dalam hidup anda malah untuk diri sendiriโฃ SANGAT ISTIMEWA, ada highlight khusus ayat untuk wanita dalam AlQuran ini Lagi apa yang BESTโ“ โœ”168 TAG yang menyentuh kehidupan anda โœ”30 TAG juzuk โœ” Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI โœ” Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. โœ” Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. . โœ”COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK. โœ”Siap ada cermin lagi tau๐Ÿคญ ๐Ÿ’ฅ Harga RM135/unit ๐Ÿ“ฎ Postage RM9sm/RM17ss ๐ŸŒธ Ada misteri gift menanti โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Whatsapp / pm kami www.wasap.my/60197521406/EksklusifWanita www.wasap.my/60197521406/EksklusifWanita #SahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #SahabatAtTaqwqBERDAFTAR #SahabatAtTaqwaBUDDIES #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingBySahabatAtTaqwa #AlQuranTagging #AlQuranTag #SetTagging #SetTaggingAlQuran
"Saya nak cari quran kecikยฒ ja, MUDAH BAWA, ada tak โ“โ“โ“" . . Mestilah ADA. Kami memang RECOMMEND AL-QURAN HUMAIRA bersaiz A6 ni, kecik dan MUDAH DIBAWA ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Lima pilihan warna PIKAT MATA โœ”MERAH โœ”PURPLE โœ”PINK โœ”HITAM โœ”HIJAU . Selain itu, lengkap dengan : . โ‡’ Asbabun Nuzul โ‡’ Asmaul Husna โ‡’ Hadith Sahih โ‡’ Kod Tajwid Bewarna โ‡’ Terjemahan Bahasa Malaysia โ‡’ Resan Uthmani Bahasa Melayu . Lagi apa yang BESTโ“ . โœ” Mudah di bawa ke mana-mana . โœ” Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI . โœ” Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. . โœ” Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. . . โœ”COVER AL QURAN adalah soft cover dengan warna yang MENARIK. . . . . BESTโ€ฆSESUAI SGT2 JIKA;- . ๐Ÿ’“dijadikan hadiah buat adik beradik. ๐Ÿ’“HANTARAN @ hadiah untuk pengantin. ๐Ÿ’“SURPRISE hadiah kepada pasangan. ๐Ÿ’“buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik. ๐Ÿ’“untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60136352160 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK ALQURAN SOFT COVER" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuran #AlQuranTajwidBerwarna
ALQURAN EKSLUSIF UTK PARA MUSLIMAH๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— . . Setelah ramai menunggu, kini ianya dibuka Apa lagi, hubungi laju-laju TEAM ENUUR . . Hadiah untuk wanita-wanita dalam hidup anda malah untuk diri sendiriโฃ๏ธ . SANGAT ISTIMEWA, ada highlite khusus ayat untuk wanita dalam AlQuran ini . Lagi apa yang BESTโ“ . โœ”๏ธ168 TAG yang menyentuh kehidupan anda โœ”๏ธ30 TAG juzuk โœ” Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI โœ” Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. โœ” Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. . โœ”COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK. โœ”๏ธSiap ada cermin lagi tau๐Ÿคญ . Readystok sehingga 25 hb november ini sahaja. . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60136352160 Atau . 2. Comment "TAG EKS WANITA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag
Tengok isi dalam, terus semangat nak baca quran๐Ÿ˜ . Pelbagai saiz available sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Sticker tagging pun kami ada jual.๐ŸŒธ . Sangat sesuai untuk dijadikan hantaran, hadiah kepada yang tersayang malah untuk diri sendiriโฃ . SANGAT ISTIMEWA, tagging yang bewarna warni mampu menarik minat untuk terus istiqomah dalam mempelajari Al Quran. . Lagi apa yang BESTโ“ . โœ”168 TAG yang menyentuh kehidupan anda โœ”30 TAG juzuk โœ” Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI โœ” Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. โœ” Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. . โœ”COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK. . Siap ada cermin lagi untuk Al Quran Eksklusif Wanita๐Ÿคญ . Penat tunggu PRE ORDER? Sekarang READY STOK tapi limited โ—๏ธ . Hanya di @quranbertanda . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60199109009 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK AL QURAN TAGGING " di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #quranbertanda
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby Pink ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby Pink ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby Pink ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** W H I T E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** W H I T E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** W H I T E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** P U R P L E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** P U R P L E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** P U R P L E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby * B L U E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby * B L U E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** Baby * B L U E ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special Free Gift Box ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers #Blue
3 CARA PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD . . 1. Retail (cash & carry) 2. Gold Accumulation Programme (Gap) - program pengumpulan emas serendah RM100 dapat 0.5gram 3. Easy payment purchase (epp) boleh buat 4 hingga 10 kali bayaran . Yang menarik ketiga-tiga cara ini di sahkan patuh syariah . Harga gold bar 1 gram runcit sekarang rm250 sekeping. Kalau nak lebih murah, beli melalui kaedah Akaun Emas GAP . Untuk dapatkan info lebih lanjut tentang cara belian emas, sila DM atau klik link wassap di ruangan bio untuk respon yang lebih cepat ๐Ÿ’จ . "Save gold today, it will save you tomorrow " . DEALER PUBLIC GOLD HAMIRUL HAFIZAL PG.00.104.897 018.4644 305 . #publicgold ย #1gram1bulan ย #pelaburan ย #wangemas #usm ย #raya ย #uia ย #pelaburanemas ย #upm ย #ukm ย #uitm #barangkemas ย #bukuwangemas ย #instadaily ย #emas24k #kewangan ย #mahal ย #utm ย #emas916 ย #duitraya ย #gold #goldbar ย #dinar ย #dirham ย #hargaemas ย #emasmurah #ramadhankareem ย #goldprice ย #AkaunEmasGAP
. Subhanallah๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cantiknya isi alQuran Eks. Wanita ni, Nanti makin bersemangat lagi la nak baca quran๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Amin amin amin . AlQuran EW ni sesuai untuk para wanita Sebab??? Kami dah highlightkan ayat KHUSUS dalam quran ni untuk wanita Yang special lagi, quran ni ada CERMIN which tak ada dalam alQuran enuur yang lain๐Ÿ˜Ž . Kita semua dah tahu kan Cermin dan Wanita tak dapat dipisahkan Nak atur tudung=cermin Nak touch up=cermin Nak picit jerawat=cermin ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Jom order dengan Hulya, Ada 4 warna menarik๐Ÿค— RM135 sahaja, tak termasuk pos . Cara tempahan: . 1. DM . Atau . 2. Comment "TAG EKS WANITA" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #RamadhanKareem #AllahuAkram #AlquranHumaira #AlQuranHumairaSentiasaBersama #AlQuranEkslusifWanita #AlquranPelangi #AlQuranRainbow #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** R E D ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** R E D ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . ***** R E D ***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools #redlovers
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . *****BLACK***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . *****BLACK***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . *****BLACK***** . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #Colours . . Choose ur favorite colour Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™s Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
~ Our New CRYSTAL TASBIH ~ . . #Colours . . Choose ur favorite colourย  Gift to your special one Or just gift urself something special ๐Ÿ˜๐ŸŽ . . . Letโ€™sย  Raise Ur Hand up to the sky Pray more .. Dzikr more .. . . More info : Admin WA ๐Ÿ’ฅ 0856 4887 8942 ๐Ÿ’ฅ . . #ramadhan #moslemwear #ramadhankareem #tasbih #tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihdigital #tasbihunik #tasbihmini #tasbih33 #tasbihkristal #tasbeeh #sajadah #praymore #dzikir #menswear #syari #hijrah #sajadah #gift #giftsforher #birthdaypresent #birthdaygift #premiumquality #premiumtasbih #tasbihpremium #gift #tasbihdigital #ulama #muslimtools
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Sajadah Hajj Mini & Buku Doa/Dzikir/ Majmu ~Gift Package / Parcel~ . . Saat Ramadhan tiba Banyak memberi Banyak berbagi Jadikan moment berbagi ini memjadi lebih bermanfaat dengan pemberian yang lebih berkah .. . . Sajadah mini/ sajadah muka dengan buku doa , dapat menjadi hadiah iatimwwa di hari Raya .. . . . -iMeaningful Gift- Ramadhannya selesai Lebarannya lewat Hadiahnya masih bermanfaat Barokah mengalir setiap saat โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป . . *varian colour . . More Info WA 085340282298 #ramadhankareem #ramadhan #alquran #sajadah #recite #parcel #parsel #parcellebaran #parcelramadhan #parcellebaranmurah #parceltangerang #parcelebaranjakarta #parcellebarantangerang #parcellebaran2018 #parcellebaranunik #parcellebarancantik #giftlebaran #hadiahlebaran
Festival Nasyid di Dutamall Banjarmasin #ramadhankareem #manbaululumvoice #manbaululumofficial
next page →