#ramping

182,077 posts

Loading...
NAK KURUS TANPA BERLAPAR??CHOCOFIT sedia membantu.. Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati ! . KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat ✔Mengurangkan selera makan ✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin & mengempiskan perut ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita ✔Lulus kementerian kesihatan ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar) ✔100% tiada kesan sampingan ✔Sesuai untuk ibu menyusu . *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN * #chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu ! sehari sekali setiap pagi selepas breakfast😉 agent chocofit cheras here..nak dapatkan chocofit ?jom wassap sy sekarang!!tekan jek wassap link di bio ig nie @ wassap ‘chocofit’ ke 0179418242 cod area cheras only *postage seluruh malaysia #CHOCOFIT #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
penat asyik try produk kurus tak menjadi,asyik lapar jek lepas makan..tapi bila jumpe produk #chocofit nie cuba minum sekali pasti nak lagi! dengan sekotak chocofit mampu menghilangkan berat badan 3 ke 5 kg tau! rasa coklat belgium yg sedap! nak kurus?tekan jek wassap link di bio ig nie utk order tau! *cod area cheras only *postage seluruh malaysia #CHOCOFIT #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
sis nak bagitahu rasa #chocofit ni macam rasa air chocolate cadbury tapi lebih sedap sbb chocofit ni mnggunakan chocolate belgium..sangat mewah rasa die mmg sedap lah🍫🤤 so apa tunggu lagi??bagi penggemar chocolate macam sis wajib minum setiap pagi setiap hari selepas breakfast tau!! nak kurus x??laju2 wassap sis ..tekan jek wassap link dekat bio ig nie 😉 #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
The ULTIMATE weight loss drink. Natural fat burn and appetite suppressant for a healthier and happier you. Get in shape the effective way by drinking one sachet of PassionLite or LatteLite a day. Take full control of your appetite and watch your weight burn away within just 15 days. Suitable for both men and women. Not recommended for pregnant women. WHATSAPP/CALL: +60129160501. +60133091632. #deluxurymalaysia #slimming #fitmalaysia #jomkurus #ramping #pelangsing #malaysia #KL #sihat #kesihatan #produkkesihatan #healthandbeauty #produkkecantikan #singapore #indonesia #jakarta #kualalumpur #melaka #johor #JB #kotakinabalu #kuching #sabah #bakarlemak #like4like #like4likes #likeforlike #likeforlikes
Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253...tq #korsetmoden #bengkung #misikurus #nakslim #kurustanpaberlapar #nakkurus #bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus #korset #nakkuruscepat #bentukbadan #kurussihat #turunberatbadan #kurusselamat #kuruscantik #korsetmudah #kuruslepasbersalin #kecilkanpeha #ramping #kurustanpasenaman #bengkungmoden #kempiskanperut #langsing #bajukurus #korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah #tipskuruscepat #naklangsing #kuruslangsing #kurustanpasenaman #nakkuruscepat
Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253...tq #korsetmoden #bengkung #misikurus #nakslim #kurustanpaberlapar #nakkurus #bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus #korset #nakkuruscepat #bentukbadan #kurussihat #turunberatbadan #kurusselamat #kuruscantik #korsetmudah #kuruslepasbersalin #kecilkanpeha #ramping #kurustanpasenaman #bengkungmoden #kempiskanperut #langsing #bajukurus #korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah #tipskuruscepat #naklangsing #kuruslangsing #kurustanpasenaman #nakkuruscepat
Ramai yang dh cuba dan ramai yang berpuas hati. Satu kotak turun smpai 15kg untuk sebulan.. Korang semua wajib cuba product kurus @chocofitmelaka KELEBIHAN CHOCOFIT🍫 🔥Membakar lemak & kalori dgn pantas 🔥meningkatkan metabolisma dgn selamat 🔥mengurangkan selera makan 🔥mencantikkan kulit 🔥membuang toksin & mengempiskan perut 🔥mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita 🔥lulus kementerian kesihatan 🔥carbohydrate blocker (bila makan nasi Chocofit terus bakar) 🔥100% tiada kesan sampingan 🔥sesuai untuk ibu menyusu #chocofit #chocofitmelaka #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
KHAS UNTUK WANITA YG INGIN CANTIK DIMATA SUAMI/BF😉😉😉 ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION DIJAMIN 500% BERKESAN😍 PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDRA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 WHATSAPP 0142951178 SEKARANG #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #tetekbulat #sayangsuami #punggungmantap #suamisayang #putihgebu #rapat #ketat #padu #ramping #payudaramantap #kuruslangsing
JOM KITA BERAZAM DARI SEKARANG " LOOSE WEIGHT" 💪🏻 KELEBIHAN CHOCOFIT🍫 🔥Membakar lemak & kalori dgn pantas 🔥meningkatkan metabolisma dgn selamat 🔥mengurangkan selera makan 🔥mencantikkan kulit 🔥membuang toksin & mengempiskan perut 🔥mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita 🔥lulus kementerian kesihatan 🔥carbohydrate blocker (bila makan nasi Chocofit terus bakar) 🔥100% tiada kesan sampingan 🔥sesuai untuk ibu menyusu #chocofit #chocofitmelaka #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . eh eh ape dia pegang tu . 😝 . . PINKLADY BODY PERFECTION rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . . . haaa nk cantik sebelom raya ? wajib order sekarang uolsss !!! . . Whatsapp 0187694696📲 #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . eh eh ape dia pegang tu . 😝 . . PINKLADY BODY PERFECTION rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . . . haaa nk cantik sebelom raya ? wajib order sekarang uolsss !!! . . Whatsapp 0187694696📲 #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
ololo comel je sis ni tgk skin dia licin jurrr . eh eh ape dia pegang tu . 😝 . . PINKLADY BODY PERFECTION rahsia awek2 cun abad ni uolsss kekal gebus mantap meletopsss atas bawah depan belakang tip top . . . haaa nk cantik sebelom raya ? wajib order sekarang uolsss !!! . . Whatsapp 0187694696📲 #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . . Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . . Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq 😣" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab😋 🌸Pinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin...🌸 √ Membesarkan saiz payudara dan punggung √ Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur √ Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. . . Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
PINKLADY BODY PERFECTION 💃🏻 . Beware of fake products‼️sekarang ni latest capsules pun diorang dah tiru ye ☝🏻 . Dapatkan dari agent/stokist yang sah ye, yg berdaftar dengan HQ. jangan beli dari org yg xberdaftar even COD pun byk dah yang jual fake product! HQ dah stopkan segala COD & limitkan order for 1 address. jadi hati2 dengan seller yang offer cod. . Barcode boleh tiru, tapi code number yg sah xboleh tiru🤗nanti kalau dapat fake product/scammers tipu duit awak, makan tapi xde kesan, jangan pm sis complain, xdapat sis nak nolongnye 😅😘 . Nak order❓ Whatsapp sis 0187694696 . Ade special price + free postage seluruh Malaysia❗️+ gift lagi untuk customer 10 yang terawalll ‼️😍 . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
PINKLADY BODY PERFECTION 💃🏻 . Beware of fake products‼️sekarang ni latest capsules pun diorang dah tiru ye ☝🏻 . Dapatkan dari agent/stokist yang sah ye, yg berdaftar dengan HQ. jangan beli dari org yg xberdaftar even COD pun byk dah yang jual fake product! HQ dah stopkan segala COD & limitkan order for 1 address. jadi hati2 dengan seller yang offer cod. . Barcode boleh tiru, tapi code number yg sah xboleh tiru🤗nanti kalau dapat fake product/scammers tipu duit awak, makan tapi xde kesan, jangan pm sis complain, xdapat sis nak nolongnye 😅😘 . Nak order❓ Whatsapp sis 0187694696 . Ade special price + free postage seluruh Malaysia❗️+ gift lagi untuk customer 10 yang terawalll ‼️😍 . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
PINKLADY BODY PERFECTION 💃🏻 . Beware of fake products‼️sekarang ni latest capsules pun diorang dah tiru ye ☝🏻 . Dapatkan dari agent/stokist yang sah ye, yg berdaftar dengan HQ. jangan beli dari org yg xberdaftar even COD pun byk dah yang jual fake product! HQ dah stopkan segala COD & limitkan order for 1 address. jadi hati2 dengan seller yang offer cod. . Barcode boleh tiru, tapi code number yg sah xboleh tiru🤗nanti kalau dapat fake product/scammers tipu duit awak, makan tapi xde kesan, jangan pm sis complain, xdapat sis nak nolongnye 😅😘 . Nak order❓ Whatsapp sis 0187694696 . Ade special price + free postage seluruh Malaysia❗️+ gift lagi untuk customer 10 yang terawalll ‼️😍 . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
Lanje Testimoni Lolita x Beauteaslim Rugi la kalo masih Kedu. ....😉 . Ishh!!😤😤😜 🔽Betis kecik peha BESAR 🔽Tangan halus lengan macam body builder 🔽Badan kurus perut BUNCIT . Ohh tidakk.!! Pakai baju confirm "TAK CUN" Orang tengok pun nampak pelik . 🔽Nak senaman takde masa 🔽Nak diet macam susah pula 🔽Tak perlu risau hakak oi 🔽"Beauteaslim kan hadooo" 🔽Sekotak 10 biji 10 hari program. 🔽Yang besar pasti mengecil 🔽Yang buncit CONFIRM kempis . . WhatsApp 8379769 WhatsApp 8379769 . . #Buang lemak #Tipskurus #Terlajak lariskan #bruneiiklan #brunei #iklanbrunei #kurus #kurusdenganselamat #Dietatkins #ibu #Kempiskanperut #Ramping #Premiumbeautiful #Setkurusbajet #Kopikurus #Setkurusbudget #ibucantik #ibumenawan #Slimexpert #bruneicube #bruneisihat #sayajual #igreview
Hasil.yg didapat salah seorg Peserta.Lomba Buang Lemak Online Part 8 ☺ . . Cristin, 6 hari turun 3.5 Kg . . She can do it? . . Why u can not? . . She being slim day by day.. . . Why not u? . . Follow akun @testimoni.diet.opc . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Menu makan peserta.Lomba Buang Lemak Part 8 hari ini di Day 8 ☺ . . Makan enak tetap langsing ☺ . . Langsing sehat tanpa obat/ suntik/ olga berlebihan . Aman tanpa efek samping, adanya efek depan.. Makin sehat, makin langsing,makin cakep & makin awet muda... ☺ . Why Not U ? . . Agustina - 0811.7099.511 Online Private Diet Coach . #caraturunberatbadan #pengenkurus #diet #langsing #detox #viral #makanansehat #viralpku #bajubigsize #pku #lombaturunberatbadan #ramping #langsing #infopku #pekanbaru #kulinerpku #langsingsehat #kurus #cantik
Semakin ramai sis di luar sane yang beralih ke supplement PL ni.🤗.Takkan nak tengok je kot member semua melentik sexy, fit, padat 😘..semakin montok & bertambah sihat😘. sis try ..sis makan supplement ni. DM alya skrg. Siapa yang dah makan type "dah" kat comment bawah ni😗. . 😍Fungsi PinkLady : . . . ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi.  All in ONE Product !!! . . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #internet #hubungansuamiisteri #fit #fitness #gymladies
PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . . SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆... Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY?? Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈 Nak tahu sebab apa? Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . hubungi sy segera 👇👇 wasap 0187694696 . . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . . SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆... Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY?? Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈 Nak tahu sebab apa? Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . hubungi sy segera 👇👇 wasap 0187694696 . . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
Semakin ramai sis di luar sane yang beralih ke supplement PL ni.🤗.Takkan nak tengok je kot member semua melentik sexy, fit, padat 😘..semakin montok & bertambah sihat😘. sis try ..sis makan supplement ni. DM alya skrg. Siapa yang dah makan type "dah" kat comment bawah ni😗. . 😍Fungsi PinkLady : . . . ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi.  All in ONE Product !!! . . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #internet #hubungansuamiisteri #fit #fitness #gymladies
[LOSE WEIGHT] INGIN KURANGKAN BERAT BADAN SERTA BERTENAGA SEPANJANG HARI? HANYA DENGAN CONSUME RATU MIXED JELLY MANGO by AMYERA, BADAN JADI LANGSING, LEBIH BERTENAGA DAN METABOLISMA PUN TINGGI. DAH BOLEH PAKAI BAJU IDAMAN SIS😍 . . . Macam mana nak shopping? . Senang jer korang boleh FOLLOW jer cara2 kat bawah ni : 1. FOLLOW FB & IG AZISTARSTORE (Pelbagai barangan Kecantikan & Kesihatan pon ada) 2. Lepas dah pilih barang yang korang nak, korang pilih cara penghantaran seperti kat bawah ni : SELF PICK UP : Dataran Kemuning Senawang (Landmark : Klinik Kesihatan Senawang) COD : Area SENAWANG PEMBELIAN ONLINE : www.azistar.my BY POS : 018-399 4836 /013-602 1622 . . #ratu #ratuslimming #ratuslimmingbyameyra #slimming #kurus #ramping #turunberatbadan #ratuslimmingjelly #bodyramping #ratuslimmingSenawang #ratuslimmingSeremban #ratuslimmingNegeriSembilan #readystock #azistarstore #beautyinaclick #beautywithazistar #sayajualonline #sayajual #produkkesihatan #produkkecantikan #senawang #datarankemuning #dataransenawang #mydinseremban2 #mydinsenawang #seremban #negerisembilan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #terapiinstagram
Semakin ramai sis di luar sane yang beralih ke supplement PL ni.🤗.Takkan nak tengok je kot member semua melentik sexy, fit, padat 😘..semakin montok & bertambah sihat😘. sis try ..sis makan supplement ni. DM alya skrg. Siapa yang dah makan type "dah" kat comment bawah ni😗. . 😍Fungsi PinkLady : . . . ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi.  All in ONE Product !!! . . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #internet #hubungansuamiisteri #fit #fitness #gymladies
PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . . SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆... Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY?? Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈 Nak tahu sebab apa? Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . hubungi sy segera 👇👇 wasap 0187694696 . . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
Dear Girl and Ladies 👑 Lemah Semangat ⁉️ Kurang Keyakinan ⁉️ Selalu Rasa Down ⁉️ Mai Dapatkan Pink Lady Body Perfection 😘 dan cuba Amalkan Sebotol Untuk Permulaan 😍 _ Kami Takkan Terkejut Kalau Customer Repeat ORDER ❤️ sebab kami yakin dengan keberkesanan PINKLADY untuk memberikan hasil yang terbaik luaran dan dalaman 👌 _ WS UNTUK HARGA KASIH SAYANG ! 0187694696 _ #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
Dear Girl and Ladies 👑 Lemah Semangat ⁉️ Kurang Keyakinan ⁉️ Selalu Rasa Down ⁉️ Mai Dapatkan Pink Lady Body Perfection 😘 dan cuba Amalkan Sebotol Untuk Permulaan 😍 _ Kami Takkan Terkejut Kalau Customer Repeat ORDER ❤️ sebab kami yakin dengan keberkesanan PINKLADY untuk memberikan hasil yang terbaik luaran dan dalaman 👌 _ WS UNTUK HARGA KASIH SAYANG ! 0187694696 _ #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
TARGET NAK LOSS 5-10 KG SEBULAN? sis suggest ambil 2 pack teh ni. sebab 2 teh ni fungsi dia berlainanan. . nak tahu meh baca info ni 👇 . -SLIMMING DETOX TEA- 🌸Melangsingkan badan 🌸 Mengempiskan perut buncit dan boroi 🌸Membuang lemak-lemak yang degil 🌸Menurunkan paras gula dalam darah 🌸Menurunkan tahap kolestrol 🌸Menyelesaikan masalah obesiti 🌸Menyingkirkan angin dalam badan 🌸Menyelesaikan masalah sembelit dan keputihan 🌸Pelbagai lagi MASALAH DALAMAN DAN LUARAN 🌸Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. 🌸Tidak Cirit Birit . . -KAKICANTIQ TEA- 🌸Mengecilkan peha 🌸Mengecilkan lengan 🌸Mengurangkan air berlebihan dalam badan 🌸Melawaskan kencing 🌸Mengurangkan selera makan 🌸Cepat kenyang 🌸1 pack ada 17 sachet 🌸Tidak cirit birit. . . slimming detox tea RM 15 kaki cantiq tea RM 25 combo rm 40 exc pos postage rm 8sm / rm 12 ss . . klik link kat bio utk order
Dear Girl and Ladies 👑 Lemah Semangat ⁉️ Kurang Keyakinan ⁉️ Selalu Rasa Down ⁉️ Mai Dapatkan Pink Lady Body Perfection 😘 dan cuba Amalkan Sebotol Untuk Permulaan 😍 _ Kami Takkan Terkejut Kalau Customer Repeat ORDER ❤️ sebab kami yakin dengan keberkesanan PINKLADY untuk memberikan hasil yang terbaik luaran dan dalaman 👌 _ WS UNTUK HARGA KASIH SAYANG ! 0187694696 _ #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymontok #pinkladyjohor #pinkladyterbaik #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutgugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #trustedseller #teamundyaz #remyempire #ukugroup #yanarich #sales500ksblm2019
Khas untuk ibu menyusu PUSH UP BRA FOR NURSING Ada yang nak dak push up bra for nursing Material spandex cotton Sangat2 selesa Sesuai untuk ibu menyusu Sambil2 jaga aset kan Ada padded Takdak besi Bukaan tingkap bf atas Ada saiz kecik sampai plus size Boleh pm nk tgk saiz dan gambar orang pakai Gambar aurat kena pm okay Harga RM30 selai Free pos SM Mummy Jenny Whatsapp 📲 0133774451 📲 0133774451 📲 0133774451 #bengkung #bengkungmoden #slimming #kurus #ramping #kempis #bersalin #beranak #ceaser #czer #bra #pushupbra #bodyshaper #fitness #bengkungsajat #bengkung4tulang #bengkung16tulang #kurus #bengkungibu #bengkungbersalin #corset #kuruscantik #bengkungmurah #pushupbramurah #bramurah #nursingbra #bramenyusu #braplussize #sportbra
VIRAL ‼ VIRAL ‼ VIRAL ‼ "Kempiskan perut buncit tanpa kesan sampingan .Detox buah rasa paling sedap turunkan berat badan secara semulajadi " gabungan buah dan green tea hanya shake shake #kurus #ramping #putih #gebu 2in1 ... . . Fastea Detox Advance ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 💯Kempiskan perut Buncit 💯Kecilkan Peha dan Lengan 💯Lawaskan Pembuangan 💯Cerahkan kulit Gelap 💯Anjalkan Kulit kedut 💯Kurangkan rasa Lapar 💯Kurangkan Masa senaman 💯Bakar lemak dengan pantas 💯Memudarkan Parut dan selulit . ◾FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX .KURUS.RAMPING .PUTIH.GEBU ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang sesuai untuk masalah kencing manis .obesiti dan darah tinggi tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik INGREDIENT GREEN TEA , LEMON , HONEY , PASSION FRUIT JUICE ,STEVIA ,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX HALAL GMP KKM Berminat Wassap ni www.wasap.my/60182568454/FasteaDetoxadvance
VIRAL ‼ VIRAL ‼ VIRAL ‼ "Kempiskan perut buncit tanpa kesan sampingan .Detox buah rasa paling sedap turunkan berat badan secara semulajadi " gabungan buah dan green tea hanya shake shake #kurus #ramping #putih #gebu 2in1 ... . . Fastea Detox Advance ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 💯Kempiskan perut Buncit 💯Kecilkan Peha dan Lengan 💯Lawaskan Pembuangan 💯Cerahkan kulit Gelap 💯Anjalkan Kulit kedut 💯Kurangkan rasa Lapar 💯Kurangkan Masa senaman 💯Bakar lemak dengan pantas 💯Memudarkan Parut dan selulit . ◾FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX .KURUS.RAMPING .PUTIH.GEBU ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang sesuai untuk masalah kencing manis .obesiti dan darah tinggi tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik INGREDIENT GREEN TEA , LEMON , HONEY , PASSION FRUIT JUICE ,STEVIA ,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX HALAL GMP KKM Berminat Wassap www.wasap.my/60182568454/FasteaDetoxadvance
VIRAL ‼ VIRAL ‼ VIRAL ‼ "Kempiskan perut buncit tanpa kesan sampingan .Detox buah rasa paling sedap turunkan berat badan secara semulajadi " gabungan buah dan green tea hanya shake shake #kurus #ramping #putih #gebu 2in1 ... . . Fastea Detox Advance ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ 💯Kempiskan perut Buncit 💯Kecilkan Peha dan Lengan 💯Lawaskan Pembuangan 💯Cerahkan kulit Gelap 💯Anjalkan Kulit kedut 💯Kurangkan rasa Lapar 💯Kurangkan Masa senaman 💯Bakar lemak dengan pantas 💯Memudarkan Parut dan selulit . ◾FASTEA DETOX ADVANCE SHAKE ME 7DAYS !! DETOX .KURUS.RAMPING .PUTIH.GEBU ✅Mengurangkan berat badan ✅Mencegah kegemukan ✅Sekat selera makan ✅Mencerahkan dan mencantikan kulit ✅Meningkatkn sistem imunisasi badan ✅Kempiskan perut ✅Kecilkan lengan dan peha ✅Menganjalkan kulit ✅Menmudarkan Selulit dan parut ✅Mengawal nafsu makan ✅Mengawal Kadar Kolestrol ✅Merawat masalah kulit kering dan kedutan ✅Membakar lemak secara semulajadi ✅Menyingkirkan angin dan toksin dalam badan Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu ➡Tiada kesan sampingan ➡Tidak perlu pantang larang sesuai untuk masalah kencing manis .obesiti dan darah tinggi tidak digalakan wanita mengandung dan berpantang serta penyakit kronik INGREDIENT GREEN TEA , LEMON , HONEY , PASSION FRUIT JUICE ,STEVIA ,AFRICAN MANGO GARNICIA CAMBOGIA CARA PENGAMBILAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR 1-2 LITTER AIR MASAK SEHARI 1BOX UNTUK SEBULAN PENGUNAAN (PERIOD STOP) PERHATIAN !! UNTUK 60KG DAN KEATAS 2 SACHET SEHARI 1 SACHET PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 SACHET SEBELUM TIDUR PASTIKAN ‼‼ 2-3 LITTER AIR KOSONG SEHARI 20g x 20schet FREE SHAKER SETIAP PEMBELIAN 1BOX HALAL GMP KKM Berminat Wassap www.wasap.my/60182568454/ FasteaDetoxadvance
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #nakkuruscepat #kuruspantas #korsetbamboo #nakslim #bamboo2in1 #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #setberpantang #bentukbadan #langsing #berpantang #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #bengkungibu #kuruslepasbersalin #kurus #bengkungbersalin #sayang #ramping #setbersalin #naksihat #berpantang #gembira #bajukurus #dalampantang #naklangsing #nakramping #kuruscantik
Assalamualaikum !!! PROMOSI ❗❗ Sempena Hari Raya Aidiladha yang bakal tiba, PROMOSI *Carboflex & Deflex* kini diaktifkan. Berikut disenaraikan Set/Pakej yang disediakan. *PROMOSI ISTIMEWA RAYA QURBAN* . . *CARBOFLEX* 2 CARBOFLEX = RM200 . . *DEFLEX* 2 DEFLEX = RM200 (Free Slimmex) . . *SET MEROKET* 1 CARBOFLEX + 1 DEFLEX = RM200 . . *SET SEBULAN* 2 CARBOFLEX + 1 DEFLEX = RM300 . . . . BERMINAT NAK CUBA ? Boleh WhatsApp k.noor untuk tempahan. Inshaallah READY STOK 😊 Ikhlas : K.noor / noor
PERUT MENGELEBEHHH ???BADAN TAKDA SHAPE ,??SELALU SAKIT PINGGANG???DAPATKAN BENGKUNG NIII!! Sememangnyaaaa TAK BERLIPAT DAN MATERIAL SANGAT BAGUS !! SGT SELESA & TAK PANASS!! TIAP2 hari pakai boleh KURUSS CHUOLLS!! . Berminat CEPAT WHATSAPP 👇🏻 Klik order👇🏻 Rm40 free postage Rm40 free postage ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/60103716067/bengkungsuperslim . - . . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye http://wasap.my/60103716067 . . , #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari
Pesakit #slipdisc akhirnya tak perlu pakai #lumbarsupport sejak memakai #premiumbeautiful #korset . . Ia berfungsi sebagai #backsupport utk pesakit #sakitpinggang atau #sakitbelakang . Dan ia juga tak menghalang #pergerakan . . Cuma satu je la #sideeffects dia. #berat badan terpaksa #turun dan #bentukbadan jadi #kemas . #pinggang pun #ramping . . Kalau ada saudara mara, kawan2, atau diri sendiri mengalami #slipdisk , #bongkok , #lumbarspine #prolapseddisc , boleh roger saya utk free fittings. . #waistshaper #waistsupport #bengkungtulangbelakang #tulangbelakang #korsetpembakarlemak #korsetkurus #korsetpembentukbadan #bengkungperut
PINKLADY BERWAJAH BARU 👏 lebih exclusive 💕 lebih mantap 💕 hadiah limited edition 💕💕 siapa cepat dia dapat! Idamkan tubuh lebih cantik? Kulit gebu? Rambut lebat? Miss v rapat? Aset mantol? Dapatkan PINKLADY BODY PERFECTION RM320 BARU SEKARANG 👏 . #kualalumpur #awekseksi #instafamous #awekmantap #luvmymom #seksi #tudungbawalmurah #bajukurung #juskurus #awetmuda #kuruspantas #pinkladymurah #nakslim #nakkurus #bajudalam #diet #bajukurus #korset #wanitamelayu #bentukbadan #jelita #turunberatbadan #bengkungmoden #baju #senam #anakdara #kurus #senaman #sayang #ramping
NI SAPE PUNYE NIII??? Lambak lambak teh kurus nii??? Hehhe ramai nak kurus sblm raya haji eaaaa. Ade yg nak bertunang, nak kawin😊 Alhamdulilah dpt bantu dorang kurus secara sihat!! Jom detox!! Www.wasap.my/60103716067/NAKTEHKURUS . - . . [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . . Awak yg cantik manis kebabom nak kurus jgk takk? Klik je link ni ye http://wasap.my/60103716067 . . , #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari
next page →